Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Internetska spodoba

Korisnička ocjena:  / 5
LošeNajbolje 

tenor1Komentari internetske spodobe - trola – pod nadimkom "objektivno" pojavili su se na ovoj stranici u punom sjaju nakon objave mog članka "Izravni prijenos lobotomije gradskih vijećnika" o neobičnom tumačenju rezultata glasovanja o jednoj točki dnevnog reda, izboru stručnog povjerenstva koje će predložiti koncesionara za dimnjačarske poslove. Nakon utvrđivanja rezultata glasovanja, šest je vijećnika bilo za prihvaćanje odluke o povjerenstvu, sedam ih je bilo suzdržano, pa je predsjednik Vijeća konstatirao da prijedlog odluke nije prihvaćen.

Međutim, za govornicu izlazi zamjenik gradonačelnice Anto Nedić, uvjeren da je kao bivši predsjednik Gradskog vijeća stručnjak i autoritet za tumačenje odredbi Poslovnika Gradskog vijeća, da bi ustvrdio kako je odluka ipak prošla. Valjda zaboravivši tko je predsjednik Vijeća, svi vijećnici, uključujući i nominalno oporbene, poslušno i pasivno prihvaćaju tumačenje da je odluka ipak prošla. Budući da se radilo o incidentu koji je teško zanemariti, napisao sam članak o lobotomiji jer sam stekao dojam da je zamjenik gradonačelnice prčkao po mozgovima vijećnika kad nisu reagirali na ovu glupost. I tu me, navodno u "gafu", ulovio trol objektivno

Tvrdnju da šest ne može biti većina od trinaest proglasio je mojim velikim gafom, a zbog njega se – sudeći prema komentarima – silno uzrujao i naljutio. Pa je u jednom komentaru napisao i ovo: "... Arsena ne znam osobno, ali pratim njegove članke u kojima se često upušta u pravne analize u slučajevima gdje stojimo na istoj strani. I sad se pitam, ako mu dajem povjerenje u mnogo složenijim područjima kao što su građevinski i slični propisi, je li to opravdano s obzirom da čovjek ne zna kako se prebrojava glasove u vijeću, a što je mnogo čišće i jednostavnije od tih drugih stvari?! Za mene, ovaj gaf će definitivno dovesti do gubitka povjerenja, jer kako da sad znam da je on doista podrobno proučio propise i ispravno izveo zaključke koji se npr. odnose na prodaju nekretnina, a ne zna kako izbrojati tko je bio za/protiv, a tko uzdržan?! Ne javljam se inače komentarima i vjerojatno se ubuduće neću javljati, ali pouku ću izvući, a to je da (Arsenovim) tekstovima na ovim stranicama treba prilaziti s velikim oprezom, što kod mene dosad nije bio slučaj. Osjećam se prevareno, da tako kažem, odnosno osjećam da više ne mogu imati povjerenja u nekoga u koga sam dosad imao povjerenja i to me najviše ljuti. Ne dođe li do ispravka, izgubili ste svaki kredibilitet i ne može vas se više shvaćati ozbiljno. Štoviše, ovo je za sprdnju." Ukratko, moju tvrdnju da šest ne može biti većina od trinaest uzeo je kao dokaz da se meni ne može i ne smije vjerovati ni u bilo čemu drugom.

U tom tonu nastavio je bjesomučno komentirati, sve dok administrator stranice nije počeo brisati ponavljanja, da bi nedavno uz mnoštvo emotikona s plaženjem jezika napisao: "Prema mišljenju ministarstva uprave, kojeg sam danas vidio, potrebna većina u ovom slučaju je 7 glasova (tj. osnova za određivanje većine je broj nazočnih, a ne broj glasova). Ministarstvo uprave time je potvrdilo Arsenovu tezu. :D Go, Arsen! :lol: Ja se s time naravno ne slažem, odnosno zakonska formulacija je pitijska i dopušta različita tumačenja, no dobro je znati kako na to gleda nadležno ministarstvo". Dakle, unatoč tome što je dokazano da ne "gafam", objektivno ipak tvrdi da sam u krivu i da me je ulovio u "gafanju". Takva logika, zaključak koji ne proizlazi iz premisa, može se naći i u govoru gradonačelnice kojeg sam transkribirao. Primjer, tvrdnja o prostoru - „bogomdano dobili smo ga u naslijeđe i kao takvo ga moramo čuvati" iz čega izvlači zaključak „... a ne da mi gradimo budućnost čuvajući prostor onakav kakav smo ga dobili". Naravno da ni odluka Ustavnog suda ovom trolu ne bi bi bila dokaz da sam u pravu. Kao što mu nije bio dokaz ni činjenica da je u zapisniku Vijeća i službeno potvrđeno da odluka o povjerenstvu nije prošla.

No zanimljiva je činjenica da je anonimna internetska spodoba objektivno već prije mene saznala za mišljenje Ministarstva uprave, a mogla ga je saznati jedino iz ureda Grada Malog Lošinja. Isto mišljenje sam pozivajući se na prava iz Zakona o pravu na pristup informacijama uzalud pokušao dobiti od Grada, a objektivno ne samo da ga je saznao prije mene, nego je tako dobro informiran da zna kako me u Gradu smatraju trolom. Službenica za informiranje Grada Malog Lošinja poznata je po tome da nevoljko radi svoj posao (da daje informacije, a za što je plaćena) pa to mišljenje – očekivano - nisam ni dobio. Bitno je da ga je vidio gradski trol objektivno. Ovdje ga ipak treba pohvaliti da je za "nekoga tko uopće nije s Lošinja" jako dobro obaviješten odnosno da kao "furešt" ima otvoreni pristup dokumentima u Gradu Malom Lošinju za razliku od ostalih građana koji do njih ne mogu doći ni prema Zakonu o pravu na pristup informacijama. Kao što je neobična i hvale vrijedna privilegija da ima uvid u dokumente Grada Malog Lošinja, tako je samo na prvi pogled neobična i silna motivacija za glupiranjem, odnosno trolanjem na ovoj stranici.

Za one koje mogu zavesti autoritet samoproglašenog stručnjaka za Poslovnik, zamjenika gradonačelnice Nedića i uporno, bjesomučno ponavljanje istih mantra trola objektivno da me ulovio u "gafanju" pa me posljedično ne treba ni čitati, upućujem na ODLUKU o obustavi od primjene Odluke o donošenju Prostornog plana uređenja Grada Raba, koja je objavljena u Sl. Novinama PGŽ 14/2004. U obrazloženju Odluke, Ured državne uprave PGŽ je naveo:"U postupku nadzora nad zakonitošću citirane odluke ocijenjeno je da je ista suprotna članku 36. stavak 1. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.

Članak 36. stavak 1. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi glasi: »Predstavničko tijelo donosi odluke većinom glasova ako je na sjednici nazočna većina članova predstavničkog tijela.«
Gradonačelnik Grada Raba, postupajući sukladno odredbi članka 79. stavak 2. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi dostavio je na nadzor Odluku o donošenju Prostornog plana uređenja Grada Raba koju je gradsko vijieće donijelo na 25. sjednici održanoj dana 30. ožujka i 8. travnja 2004. godine. Prilikom dostave predmetne Odluke, Gradonačelnik Grada Raba upozorio je da je ista donesena sa 7 glasova »za« i 7 »suzdržanih«, a da protiv odluke nije glasovao nitko.

Zbog toga je zatražen zapisnik s 25. sjednice gradskog vijeća Grada Raba na temelju kojeg je utvrđeno da je na sjednici bilo prisutno 14 vijećnika, od čega je za donošenje Odluke o Prostornom planu uređenja Grada Raba glasovalo 7 vijećnika, a 7 vijećnika bilo je suzdržano. Iz Statuta Grada Raba (»Službene novine« Primorsko-goranske županije broj 24/01) proizlazi da Gradsko vijeće Grada Raba ima 15 članova, pa je obzirom na prisutnost 14 vijećnika udovoljeno zakonskom uvjetu iz članka 36. stavka 1. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi u pogledu mogućnosti donošenja pravovaljane odluke, budući je na sjednici bila nazočna većina članova predstavničkog tijela. Međutim kako iz citirane zakonske odredbe proizlazi da predstavničko tijelo odluke donosi većinom glasova nazočnih vijećnika, to je za donošenje obustavljene Odluke bilo potrebno najmanje 8 glasova »za«.

Slijedom iznesenog proizlazi da obustavljena Odluka nije niti mogla biti donesena, budući je za nju glasovalo 7 vijećnika, odnosno ista je donesena suprotno odredbi članka 36. stavak 1. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi."

Upravo takvu argumetaciju sam koristio u komentiranju pod svojim imenom u dva ili tri komentara, a koje komentare je administrator stranice brisao. Na to nisam reagirao jer poštujem pravo administratora da uređuje stranicu. Da mi ne odgovara način vođenja ili sadržaj stranice ne bih ju više posjećivao. Za razliku od toga internetska spodoba trol objektivno nije stvarna osoba koja ima moral ili svoju pamet. Objektivno je samo pojava koju na životu održava potreba onih koji žele pod svaku cijenu stati na kraj takvom načinu pisanja. Prisjetimo se kako je nedavno na podražaj jednog vijećnika, inače novinara i PR menadžera, drugi vijećnik iz redova vladajuće koalicije na sjednici Gradskog vijeća, svom snagom udario na portal Volim Lošinj riječima: "Šokiralo me što sve tamo piše; ne mogu vjerovati da se takvom diskursu u javnom prostoru ne može stati na kraj. Postoje zakoni, netko tko se brine o uređivanju. Molim Grad da obavi ozbiljan razgovor s policijom ... Ne treba stati na kraj portalu, nego takvom načinu pisanja...".

Kako razgovor s policijom očito nije urodio plodom, kao u mitskoj priči, a kao posljedica velikog gnjeva i zabranjenog tajnog ljubavnog coitusa gradske vlasti i moćnika iz sjene, rodilo se mitsko biće: mahniti trol objektivno. Voljom bogova, čudovište nije završilo u labirintu već u bespućima interneta odakle pokušava osvojiti portal Volim Lošinj sa zadatkom da se konačno stane na kraj takvom načinu pisanja.

Komentari: 

012 # dno dnasve po 10 kuna 2019-01-23 20:17
Svima je jasno da se ovdje radi o organiziranom zločinačkom pothvatu.
Napad na slobodu govora kroz pokušaj blokade rada internet portala, a sve radi onemogućavanja iznošenja mišljenja i građanske kritike vlasti.
U najboljim manirima totalitarnih režima. Totalno nevjerodostojno , svaka čast, nismo to od vas očekivali.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
121 # tko ste to vihranitelj tuljana 2019-01-23 21:35
Citat sve po 10 kuna:
nismo to od vas očekivali.
Ne znam tko ste to "vi" u čije ime pišeš, ili se možda radi o nekom arhaičnom stilu izražavanja("Mi, car austrijski i kralj ugarski, smatramo da..."), međutim tvoj upisCitat sve po 10 kuna:
Svima je jasno da se ovdje radi o organiziranom zločinačkom pothvatu.
je školski primjer za argumentum ad populum, logičku pogrešku kojom trol želi izvesti prividan dokaz, koji se ne oslanja na stvarne činjenice i razloge, nego na (ne)utemeljenu tvrdnju da neko mnoštvo nešto smatra, što samo po sebi nije argument ni za što.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # Mi, oni koji nisu vigost 2019-01-23 22:56
Citat hranitelj tuljana:
Citat sve po 10 kuna:
nismo to od vas očekivali.
Ne znam tko ste to "vi" u čije ime pišeš, ili se možda radi o nekom arhaičnom stilu izražavanja("Mi, car austrijski i kralj ugarski, smatramo da..."),
"Mi" je skupina ljudi u kojoj zasigurno nisu trolovi hranitelj tuljana i objektivno.
Nekako se stječe dojam da se hranitelj tuljana pomalo obrazuje na ovoj stranici.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ###RDx 2019-01-23 23:33
Citat hranitelj tuljana:

Ne znam tko ste to "vi" u čije ime pišeš, ili se možda radi o nekom arhaičnom stilu izražavanja("Mi, car austrijski i kralj ugarski, smatramo da..."), međutim tvoj upis
a zašto bi ti sve morao znati?
neki ljudi se sreću u gradu i komuniciraju i van ovog portala
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
91 # neki? 3-4hranitelj tuljana 2019-01-24 07:01
Citat RDx:
Citat hranitelj tuljana:

Ne znam tko ste to "vi" u čije ime pišeš, ili se možda radi o nekom arhaičnom stilu izražavanja("Mi, car austrijski i kralj ugarski, smatramo da..."), međutim tvoj upis
a zašto bi ti sve morao znati?
neki ljudi se sreću u gradu i komuniciraju i van ovog portala
Ne bih morao znati, samo sam odlučio kopirati stil "rasprave" koja se obično koristi protiv mene kad se već ne zna ništa konkretno napisati
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # sve po 1000 euraelitni pimp 2019-01-24 07:15
Neki su ovdje opsjednuti muškim šupcima, ali ne znaju artikulirati svoje želje. U skladu sa već viđenim.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # 30-40? 300-400?RDx 2019-01-24 07:54
Citat hranitelj tuljana:
neki? 3-4
radi 3-4 nećeš angažirati trola koji dva mjeseca 24/7 zatrpava site gomilom trasha
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # 3000 000 jakihhranitelj tuljana 2019-01-24 08:29
Citat RDx:
Citat hranitelj tuljana:
neki? 3-4
radi 3-4 nećeš angažirati trola koji dva mjeseca 24/7 zatrpava site gomilom trasha
Ili 3000? Imaš li ikakvog dokaza da se ne radi o više od 25 pojedinaca?
Imaš li dokaza da se radi o angažiranom djelatniku?
Ako je angažiran, moram priznati da je izabrao neobičnu taktiku. Naime, drastično je povećao posjećenost zaboravljenog i prezrenog portala...
...i ne može on ugasiti portal... ne može spriječiti objavu ni jednog članka, ne može pobrisati ili izmijeniti članke...
...može tek malo podignuti razinu "drugačijosti" u komentarima koji su trenutno po raznolikosti slični "komentarima čitatelja" u Komsmolojskaya Pravda ili Pyongyang Daily.
Ovo je tek lokalni sukob na ljevici...
...članak ispod kojeg komenturqmo tek je reakcija djeteta kojem je drugo došlo u "njegov" pijesak. Smiri se, neće ti uzeti igračke. Samo se došao igrati, kao i ti...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ###RDx 2019-01-24 08:48
ti ne vidiš nikakvih poveznica između dešavanja na gradskom vijeću i pojave internetske spodobe? ili ti baš sve treba nacrtati?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
9 0 # hranitelj i učiteljhranitelj tuljana 2019-01-24 09:04
Citat RDx:
ti ne vidiš nikakvih poveznica između dešavanja na gradskom vijeću i pojave internetske spodobe? ili ti baš sve treba nacrtati?
Približna istovremenost događaja ne predstavlja automatski dokaz kauzalnosti, to bi bar trebao znati...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Patologija ili profesija?WD 40 2019-01-24 09:13
Citat hranitelj tuljana:
Citat RDx:
ti ne vidiš nikakvih poveznica između dešavanja na gradskom vijeću i pojave internetske spodobe? ili ti baš sve treba nacrtati?
Približna istovremenost događaja ne predstavlja automatski dokaz kauzalnosti, to bi bar trebao znati...
A imaš li ti nego razumno objašnjenje za ovu neviđenu upornost upisivanja manje više istih poruka tijekom 24 sata dnevno? Trenutno se svakih par minuta pojavi pa nestane poruka od objektivno_152 "... objektivno je šupak. :lol:"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Profesija psihopatgost 2019-01-24 09:28
Citat WD 40:
Citat hranitelj tuljana:
Citat RDx:
ti ne vidiš nikakvih poveznica između dešavanja na gradskom vijeću i pojave internetske spodobe? ili ti baš sve treba nacrtati?
Približna istovremenost događaja ne predstavlja automatski dokaz kauzalnosti, to bi bar trebao znati...
A imaš li ti nego razumno objašnjenje za ovu neviđenu upornost upisivanja manje više istih poruka tijekom 24 sata dnevno? Trenutno se svakih par minuta pojavi pa nestane poruka od objektivno_152 "... objektivno je šupak. :lol:"
Objektivno je psihopat koji je našao dobrog poslodavca pa za honorar radi ono što bi radio i besplatno. Ma što besplatno? Platio bi samo da može :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Psihopat se probudiogost 2019-01-24 18:23
Psihopat je u manje od 20 minuta bio ubacio uzastopno čak 13 komentara. A svi počinju s "objektivno je supak :lol"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Lud ko šojkadd 2019-01-24 21:00
Luđak nastavlja trolanje. Nisam brojao ali najmanje deset istih da je supak :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Uzalud vam trud sviračiTHC 2019-01-25 08:06
Zar se još tu mota? Ne viđam ga već danima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
8 0 # Snobe moj dragihranitelj tuljana 2019-01-24 09:34
Citat WD 40:
Citat hranitelj tuljana:
Citat RDx:
ti ne vidiš nikakvih poveznica između dešavanja na gradskom vijeću i pojave internetske spodobe? ili ti baš sve treba nacrtati?
Približna istovremenost događaja ne predstavlja automatski dokaz kauzalnosti, to bi bar trebao znati...
A imaš li ti nego razumno objašnjenje za ovu neviđenu upornost upisivanja manje više istih poruka tijekom 24 sata dnevno? Trenutno se svakih par minuta pojavi pa nestane poruka od objektivno_152 "... objektivno je šupak. :lol:"
Ne znam što je posrijedi, možda i jesi u pravu, a možda nisi... samo primjećujem da je izabrao neobičnu taktiku, naime povećao je i to poprilično, čitanost ovog opskurnog mjesta...
...jer možda 30 ljudi i dolazi čitati, ali ostalih 11.970 ne dolazi...
...pogledaj prosvjede za Marjan, za Osejavu... gdje je prosvjed na Lošinju?
Gdje ste?
Meni to da sve ove godine nema prosvjeda za navodno "goruće" pitanje, govori više od broja članaka i broja zelenih palaca u komentarima.
Možete me nazivati trolom, vrijeđati, ali tako je.... mala mala manjina ste na Apsyrtovim otocima i to dobro znate.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Patologija ili profesija? (2)gost 2019-01-24 09:50
Kako bi bilo da promijeniš nick u branitelj tuljana zvanog objektivno? Bilo kako bilo, čitanost ili nečitanost ovog "opskurnog mjesta" na koje i sam poput gradonačelnice ponekad "zalutaš" nije odgovor na moje pitanje. Sve drugo što si nadrobio je spinanje bez veze s postavljenim pitanjem. Dakle, patologija ili profesija, branitelju tuljana, moj dragi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # tko zna?hranitelj tuljana 2019-01-24 10:04
Citat gost:
Kako bi bilo da promijeniš nick u branitelj tuljana zvanog objektivno? Bilo kako bilo, čitanost ili nečitanost ovog "opskurnog mjesta" na koje i sam poput gradonačelnice ponekad "zalutaš" nije odgovor na moje pitanje. Sve drugo što si nadrobio je spinanje bez veze s postavljenim pitanjem. Dakle, patologija ili profesija, branitelju tuljana, moj dragi.
Budući da ne gledam svijet i ljude crno-bijelo, nije mi problem ststi u obranu nekih njegovih teza s kojima se slažem, iako (onako kako se prezentirao) se ne slažemo u puno stvari.
Možda mu je tek dosadno ili ne može useliti u stan za koji je dao polog pa je nervozan?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Patologijagost 2019-01-24 12:33
Znaci, njegovo opsesivno slanje istih komentara je posljedica nervoze zbog stana. Dakle patologija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Politička (ne)inteligenci jaSnob 2019-01-25 09:25
Citat hranitelj tuljana:
A imaš li ti nego razumno objašnjenje za ovu neviđenu upornost upisivanja manje više istih poruka tijekom 24 sata dnevno?
Citat:
Ne znam što je posrijedi, možda i jesi u pravu, a možda nisi... samo primjećujem da je izabrao neobičnu taktiku, naime povećao je i to poprilično, čitanost ovog opskurnog mjesta...
WD40 ništa nije tvrdio, nego je pitao. Zato tvoj odgovor na neizrečenu tvrdnju "možda i jesi u pravu, a možda nisi" ima isto toliko smisla kao njegovo, trolovo, pa i tvoje posjećivanje ovog opskurnog mjesta koje dolazi čitati možda 30 ljudi. Čovjek se mora zapitati što vas motivira da s tako neviđenim žarom, upornošću i žestinom propovijedate za ovih svega 30 ljudi "koji dolazi čitati, ali ostalih 11.970 ne dolazi...". Vaše zanemarivanje ostalih 11.970 radi ovih 30 koji dolaze na Volim Lošinj sigurno ne govori u prilog vašoj političkoj inteligenciji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Control freaksguest 2019-01-25 10:45
Mislim da im je ovaj portal opsesija, bolesno stanje uma opčinjenosti nečim što ne mogu kontrolirati. Mora biti strašna frustracija da u desetak minuta upucaš dvadeset komentara iako ti ih brišu kako to radi kao objektivni freak :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # snobićhranitelj tuljana 2019-01-25 14:25
Citat Snob:
Vaše zanemarivanje ostalih 11.970 radi ovih 30 koji dolaze.
Pa ako se tebi izgubi jedna ovca pd 100, ideš li je tražiti ili ostaješ s ovih 99 da "ih ne bi zanemarivao"?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Pastiri i stadoSnob 2019-01-25 15:03
Citat hranitelj tuljana:
Citat Snob:
Vaše zanemarivanje ostalih 11.970 radi ovih 30 koji dolaze.
Pa ako se tebi izgubi jedna ovca pd 100, ideš li je tražiti ili ostaješ s ovih 99 da "ih ne bi zanemarivao"?
Sebe ne smatram pastirom, a sugrađane stadom ovaca. Zato nisam kvalificiran da ti odgovorim na pitanje. Raspravi to sa svojim objektivnim partnerom koji se silno trudi da tih par zalutalih ovaca utjera u tor sa stadom ostalih 11.970.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # 18 od 12.000hranitelj tuljana 2019-01-25 19:38
Citat Snob:
Citat hranitelj tuljana:
Citat Snob:
Vaše zanemarivanje ostalih 11.970 radi ovih 30 koji dolaze.
Pa ako se tebi izgubi jedna ovca pd 100, ideš li je tražiti ili ostaješ s ovih 99 da "ih ne bi zanemarivao"?
Sebe ne smatram pastirom, a sugrađane stadom ovaca. Zato nisam kvalificiran da ti odgovorim na pitanje. Raspravi to sa svojim objektivnim partnerom koji se silno trudi da tih par zalutalih ovaca utjera u tor sa stadom ostalih 11.970.
Ma dobro, pusti glupe trolove neka se koprcaju.
Nego reci, kada će prosvjed? Da vidimo te građane, svih 10? Hajde bit ću velikodušan, svih 18? Kad bura prođe?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Trolsko samozadovoljava njegost 2019-01-25 20:00
O kojem prosvjedu ti pričaš? S kim se ti boriš?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Otvoreno pismo podrške dečku kojeg je mama uhvatila kako drkaLastan 2019-01-25 20:52
Citat gost:
O kojem prosvjedu ti pričaš? S kim se ti boriš?

To što on tadi, stručno se kaže drkanje u javnom prostoru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # .......guest 2019-01-25 20:20
Prosvjed u Hrvatskoj? Šališ se. Uspjevaju samo prosvjedi desančarskih branitelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Građani nisu idiotiSnob 2019-01-26 10:31
Citat hranitelj tuljana:
Ma dobro, pusti glupe trolove neka se koprcaju.
Nego reci, kada će prosvjed? Da vidimo te građane, svih 10? Hajde bit ću velikodušan, svih 18? Kad bura prođe?
Riječ građanin nije sinonim za idiot. Jer građani znaju da u državi u kojoj ni 50.000 prosvjednika nije bilo dovoljno da se donese kurikularna reforma jer njeno donošenje sabotiraju klerikalci, revizionisti povijesti i drugi ljuti desničari, prosvjedi nemaju nikakvu važnost. A na Lošinju važnost nemaju ni primjedbe u okviru obvezatnih javnih savjetovanja, pa čak ni prava iz zakona o pravu na pristup informacijama.
P.S.
Ovo je tvoje, a ne trolovo koprcanje. Jer građane s ovcama nije usporedio već zloglasni trol (s kojim se, kažeš, u mnogo čemu slažeš), nego ti napisavši "Pa ako se tebi izgubi jedna ovca pd 100, ideš li je tražiti ili ostaješ s ovih 99 da "ih ne bi zanemarivao"?"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # zlatni izgovorhranitelj tuljana 2019-01-26 15:54
Citat Snob:
Citat hranitelj tuljana:
Ma dobro, pusti glupe trolove neka se koprcaju.
Nego reci, kada će prosvjed? Da vidimo te građane, svih 10? Hajde bit ću velikodušan, svih 18? Kad bura prođe?
Riječ građanin nije sinonim za idiot. Jer građani znaju da u državi u kojoj ni 50.000 prosvjednika nije bilo dovoljno da se donese kurikularna reforma jer njeno donošenje sabotiraju klerikalci, revizionisti povijesti i drugi ljuti desničari, prosvjedi nemaju nikakvu važnost. A na Lošinju važnost nemaju ni primjedbe u okviru obvezatnih javnih savjetovanja, pa čak ni prava iz zakona o pravu na pristup informacijama.
P.S.
Ovo je tvoje, a ne trolovo koprcanje. Jer građane s ovcama nije usporedio već zloglasni trol (s kojim se, kažeš, u mnogo čemu slažeš), nego ti napisavši "Pa ako se tebi izgubi jedna ovca pd 100, ideš li je tražiti ili ostaješ s ovih 99 da "ih ne bi zanemarivao"?"


Snobe, pažljivije čitaj, sa njim se u mnogo toga NE slažem.

A drugo, kako bi bilo dovoljno 50000 kada su izigrali volju 400000 prosvjednika... ALI to je na razini države... nije isto 50000 od 4 milijuna i npr. 3000 od 12000...

...ali svaki izgovor zlata vrijedi, zar ne?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Adio ....Snob 2019-01-26 16:19
Citat hranitelj tuljana:
Citat Snob:
Citat hranitelj tuljana:
Ma dobro, pusti glupe trolove neka se koprcaju.
Nego reci, kada će prosvjed? Da vidimo te građane, svih 10? Hajde bit ću velikodušan, svih 18? Kad bura prođe?
Riječ građanin nije sinonim za idiot. Jer građani znaju da u državi u kojoj ni 50.000 prosvjednika nije bilo dovoljno da se donese kurikularna reforma jer njeno donošenje sabotiraju klerikalci, revizionisti povijesti i drugi ljuti desničari, prosvjedi nemaju nikakvu važnost. A na Lošinju važnost nemaju ni primjedbe u okviru obvezatnih javnih savjetovanja, pa čak ni prava iz zakona o pravu na pristup informacijama.
P.S.
Ovo je tvoje, a ne trolovo koprcanje. Jer građane s ovcama nije usporedio već zloglasni trol (s kojim se, kažeš, u mnogo čemu slažeš), nego ti napisavši "Pa ako se tebi izgubi jedna ovca pd 100, ideš li je tražiti ili ostaješ s ovih 99 da "ih ne bi zanemarivao"?"
Snobe, pažljivije čitaj, sa njim se u mnogo toga NE slažem.
Izgubio si me kod ovog trolovskog bezobrazluka. Čitao sam pažljivo, zapazio tvrdnju da se u ponečemu slažete, a neslaganje je u vezi s ovcama, pastirima, propovijedima i građanima nevažno. Dvaka dalnja rasprava s tobom bila bi trolanje a. la objetivno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Tako različiti a istiN.N. 2019-01-26 16:22
Ti i trol kolega se uglavnom slažete. Ovo da se NE slažete je samo navodna ideološka razlika. Ali mi raspravljamo o besmislenom graktanju gradonačelnice, o usvajanju plana koji omgućava golf na Mataldi i slične neideološke teme. Ovo s deklarativnim ideološkim razlikama dimna zavjesa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Saldo objektivne ideologijeDendi 2019-01-27 17:22
Ja mislim da h.t. stvarno fura neku pačvork ideologiju sastavljenu od šarenih otpadaka, ali lik s nickom "objektivno fejka". Glumata kako podržava eko aktivizam da bi ga mogao "iznutra" diskreditirati. Ako nije poremećen, njegova ideologija je njegov Žiro račun :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # maslina je neobranaPuntar 2019-01-25 15:43
Citat hranitelj tuljana:
Citat Snob:
Vaše zanemarivanje ostalih 11.970 radi ovih 30 koji dolaze.
Pa ako se tebi izgubi jedna ovca pd 100, ideš li je tražiti ili ostaješ s ovih 99 da "ih ne bi zanemarivao"?
Meni ako nestane ovca onda znam da je više nema jer ju je našao vepar. I yebem mater onima koji su ih doveli na otok.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Bolje biti papučar nego hodati bosDron 2019-01-24 09:28
Citat hranitelj tuljana:
Citat RDx:
ti ne vidiš nikakvih poveznica između dešavanja na gradskom vijeću i pojave internetske spodobe? ili ti baš sve treba nacrtati?
Približna istovremenost događaja ne predstavlja automatski dokaz kauzalnosti, to bi bar trebao znati...
U ovoj državi ako obučeš krive cipele može biti ugrožena nacionalna sigurnost, ali ako potpredsjednik vlade falsificira diplomu, onda nikom ništa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # QNN 2019-01-24 09:40
Približna istovremenost ne predstavlja dokaz ali ja je jedan od indikatora koji navodi na zaključak o kauzalnosti...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Znakovita istovremenost?JO 2019-01-24 12:36
Zanimljiva je i istovremenost prestanka komentiranja objektivno s pojavom komentara hranitelja tuljana :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Game overteta Violeta 2019-01-24 15:03
Citat hranitelj tuljana:
je školski primjer za argumentum ad populum, logičku pogrešku kojom trol želi izvesti prividan dokaz, koji se ne oslanja na stvarne činjenice i razloge, nego na (ne)utemeljenu tvrdnju da neko mnoštvo nešto smatra, što samo po sebi nije argument ni za što.
Svi, skoro svi, većina, manjina, nebitno...
Svatko sa imalo mozga bi morao shvatiti što se u režiji spodobe dešava(lo) na portalu. Motiv je očit, a u trenutku ekstaze spodoba se čak i odala. Može se glupirati koliko hoće, meni je jasno, kome nije ne mogu mu pomoći.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # tko je ugasio svjetlo na otoku?Wiking 2019-01-24 08:32
"Totalitarna vlast označava suzbijanje, ograničavanje slobode govora i slobode tiska. Vlast u totalitarnim državama kontrolira gospodarstvo, slobodu govora, a po potrebi koristi i teror, primjerice pomoću svoje policije, tajne policije te poluvojnih organizacija.
Totalitarizam predstavlja suprotnost modernom principu otvorenog pluralističkog društva i pravne države."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Kontrola javne rasvjete na otokuImpetus 2019-01-24 08:52
Citat Wiking:
"Totalitarna vlast označava suzbijanje, ograničavanje slobode govora i slobode tiska. Vlast u totalitarnim državama kontrolira gospodarstvo, slobodu govora, a po potrebi koristi i teror, primjerice pomoću svoje policije, tajne policije te poluvojnih organizacija.
Totalitarizam predstavlja suprotnost modernom principu otvorenog pluralističkog društva i pravne države."
Totalitarna vlast koristi i neka suptilnija sredstva uz grubo ograničavanje slobode govora i slobode tiska. To su vojske profesionalnih trolova, agencije za proizvodnju i širenje spinova, kreiranje lažnih vijesti (fake news) i njihova distibucija, plasiranje tzv. alternativnih činjenica, i t.d. A lokalni šerifi se snalaze kako znaju u ovim okvirima ovisno o uvjetima u sredini koju nastoje kontrolirati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Ulovljeni u gafanju, Nedić i objektivnoNN 2019-01-24 07:53
Dakle Anto Nedić, predsjednik lokalnog HDZ-a, zamjenik gradonačelnice kao stručnjak za Poslovnik GV nije u pravu??? Nemoguće.
A da objektivno nije pojava kao što je napisano, odnosno da je normalna i pristojna osoba bi se lijepo ispričao autoru. Naravno da neće...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Pod repom smrdi ali je toplogost 2019-01-24 11:05
Što reći za Nedića, tuljana i objektivnog koji ne mogu shvatiti vrlo jednostavnu zakonsku odredbu: »Predstavničko tijelo donosi odluke većinom glasova ako je na sjednici nazočna većina članova predstavničkog tijela.«

Na tvrdnju autora da je suludo proglasiti da je odluka usvojena sa 6 glasova uz nazočnost trinaest članova, to je uzeto kao veliki njegov gaf.

Zašto spodoba koja je svoj "zvjezdani status" stekla na velikom ulovu izbjegava komentirati sadržaj članka. Umjesto toga, radije se bavi nečijim šupcima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Uzurpacija državne imovine

  gost 23.06.2024 22:28
  hranitelj tuljana je neosoba
  Ako si prijave slao kao hranitelj tuljana normalno je da se ne vide jer ih nisu shvatili ozbiljno. A ni da Admin nije brisao nitko od čitatelja svejedno ne bi znao tko prijavljuje. hranitelj tuljana je neosoba rekao bi premijer :lol:

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 22:18
  Osvetnica
  To je ta gospođa, navodno je i oštetila vozilo popravnog doma, pojeo vuk magare. Uvalila se i njihov poslovni prostor, pustila pipke na sve strane. Direktorica hadezejka sve joj omogućava, misli da će joj u gadezeju pomoći osoba koja prezire crkvu, vjeru ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:38
  ...
  Da parafraziram komentatora "Genov": Ne vidim problem ako nestanu lošinjske ili hrvatske mačke, dok god postoji dovoljno mački u drugim dijelovima svijeta.

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:27
  No good...
  Nakon toga "netko" me je slavodobitno upitao da gdje mi je skrinšot prijave. Baš sam se spremao odgovoriti kad sam vidio da je sve nestalo. Vjerujem da je netko tom komentatoru šapnuo da je sa tim pitanjem pokazao da nikad nije prijavio ni jednu ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:15
  Svaki put
  Naknadno se vezano uz temu razvila rasprava, u kojoj sam potvrdio slanje prijava i s moje strane, te izrazio čuđenje zašto se moje prijave ne vide. Ni jedno pravilo nisam prekršio ali je Admin odlučio izbrisati moj komentar kako nitko od čitatelja ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:06
  Opozicija samo takva...
  Popravni dom kontrolira HDZ. Još jedna osveta osvetoljubivog lošinjskog HDZa... ... za jednu gospođu se priča da je nesprtano koristila vozilo Doma. Je li i to ista ta gospođa? Ako je, stvarno je HDZ nemilosrdan prema opoziciji...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 18:18
  I ona tebe
  Zanimljivo tumačenje situacije, gospođa je navodna dobrotvorka,a najveće postignuće joj je što je sjela na cestu, zatvorila promet i interventna ju je morala odnijeti. Stvarno veliko postignuće. Tim činom je pomogla mnogim žensms kao što pomaže djeci ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 23.06.2024 14:42
  He he...
  Inače je nadaleko poznat lošinjski pokret otpora, Talijani nisu imali ni trenutak mira za vrijeme okupacije, stalno pobune, diverzije, sabotaže... zar ne?

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 23.06.2024 13:25
  Proslava s figom u džepu
  A jučer je na fejsu objavila da su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomenicima u Velom i Malom Lošinju te u Osoru obilježili Dan antifašističke borbe. Po fotkama se vidi da je to blagdan kojeg se samo otaljava i slavi s figom u džepu samo zato ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Grad za Tebe 23.06.2024 08:59
  Mica Maca
  Što kažu u Gradu za tebe, je li to i grad za životinje? Sad kad je gospođa koja se razumije u odgoj djece i odgoj mačaka, navodno je potjerana iz društva za zaštitu životinja. Prema onom kako pomaže djeci, bolje za mačke da im ne pomaže. Ona pomaže ...

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 22.06.2024 16:37
  "Odgovori na odgovore"
  Odgovore na odgovore (kako je zbunjena gradonačelnica kazala) nije dala gradonačelnica nego pročelnica jedinstvenog upravnog odjela. A stvarno je jedinstven kad na pitanje o bonovima za umirovljenike "zašto baš kod Jadranke" nije dobiven odgovor. A ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom vijeću nam pričaju da borba protiv bespravne gradnje bjesni, da se upravo spremaju poslati 150 prijava na državni inspektorat, a na službenoj stranici inicijative ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za legalnost ni ne mogu biti uspješne. Tako je i na zadnjoj sjednici GV bilo po tko zna koji put govora o pošasti bespravnog graditeljstva. Na tu temu je prema ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja zvuči naprosto depresivno. Citiram je u cjelosti: Dakle, nakon gotovo tri godine od kada je znani Slovenac devastirao uvalu Studenac, a temeljem prijave mještana Sv.

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za iskazivanje interesa. Za oglas o "relaksaciji uvjeta" gradonačelnica će prema cjeniku Novog lista iskeširati 2.239,30 €. i.imgur.com/0FuTQ87.jpg ...

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje interesa za posao stanogradnje štetan za Grad.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu većinu čine zastupnici istih klubova kao i do sada, samo u nešto drugačijim omjerima. Stoga će se sve politike drage ljevičarima i koje garantiraju unaprijed zadani ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije koja je već jednom dovela do najgoreg i najkrvavijeg svjetskog rata pita se novinarka Nacionala potaknuta izbornim uspjesima desničarskih stranala. A što se ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su nam, kao njima, žene rađale djecu. Ali valjda tako treba biti, slabo i efektno treba iz umrijeti, davno je Darwin pisao o tome. Evolucija.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom vjerskom biznisu

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad nije bio blizu vlasti i nikad nije sudjelovao ili donio neku odluku koja je negativno utjecala na živote Hrvata, za razliku od onih koji su ga podmetnuli... ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik Matthew Bartulica, koji je i sam 2012. u svojoj župi dobio pritužbu za "nepropisno ponašanje".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen za pedofiliju. Udruga se reklamirala i tvrdnjama da je Bartuličin otac među prvima pregledao vidioce iz Međugorja.

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti vijećnike koji su ih postavili. Prema članku 47. Poslovnika o radu GV Nakon primljenog odgovora vijećnik može na sjednici Gradskog vijeća jedanput iznijeti ...

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku Priskiću. S tim u vezi pročitajte komentar na volim-losinj.org/.../... (https://volim-losinj.org/politika/3075-savjetnik-koji-sjedi-na-dvije-stolice#comment-83763) ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png (http://i.imgur.com/zlcX6mc.png)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da je taj čovjek kriminalac?’

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Uzurpacija državne imovine

  gost 23.06.2024 22:28
  hranitelj tuljana je neosoba
  Ako si prijave slao kao hranitelj tuljana normalno je da se ne vide jer ih nisu shvatili ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 22:18
  Osvetnica
  To je ta gospođa, navodno je i oštetila vozilo popravnog doma, pojeo vuk magare. Uvalila se ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:38
  ...
  Da parafraziram komentatora "Genov": Ne vidim problem ako nestanu lošinjske ili hrvatske ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:27
  No good...
  Nakon toga "netko" me je slavodobitno upitao da gdje mi je skrinšot prijave. Baš sam se ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:15
  Svaki put
  Naknadno se vezano uz temu razvila rasprava, u kojoj sam potvrdio slanje prijava i s moje ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:06
  Opozicija samo takva...
  Popravni dom kontrolira HDZ. Još jedna osveta osvetoljubivog lošinjskog HDZa... ... za jednu ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 18:18
  I ona tebe
  Zanimljivo tumačenje situacije, gospođa je navodna dobrotvorka,a najveće postignuće joj ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 23.06.2024 14:42
  He he...
  Inače je nadaleko poznat lošinjski pokret otpora, Talijani nisu imali ni trenutak mira ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 23.06.2024 13:25
  Proslava s figom u džepu
  A jučer je na fejsu objavila da su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomenicima u ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Grad za Tebe 23.06.2024 08:59
  Mica Maca
  Što kažu u Gradu za tebe, je li to i grad za životinje? Sad kad je gospođa koja se razumije ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 22.06.2024 16:37
  "Odgovori na odgovore"
  Odgovore na odgovore (kako je zbunjena gradonačelnica kazala) nije dala gradonačelnica nego ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da ...