Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Ništa oporbeno ne smije proći!

Korisnička ocjena:  / 7
LošeNajbolje 

lista4Među bizarnostima zadnje ovogodišnje, a maratonske sjednice Vijeća ističe se usvajanje jedne predložene odluke na časnu riječ pročelnice Žunić i to nakon što već na dvije sjednice HDZ-ova većina Vijeća uz potporu "nezavisnih" partnera mijenja prijedloge odluka o prodajama zbog loših procjena vrijednosti nekretnina, procijenjenih i ponuđenih po cijenama nižim od realnih 

 

Iako se samodopadno predstavlja korektorm izvršne vlasti predsjednik Gradskog vijeća Grada Malog Lošinja Dubravko Devčić tijekom prve dvije godine mandata pokazuje da je zapravo korektor biračke volje građana. Izabran u Gradsko vijeće glasovima birača koji su željeli smjenu vlasti gradonačelnice i HDZ-a, a potom ih svojom voljom iz osobnih razloga zadržao i učvrstio na vlasti, otvorena vrijeđa inteligenciju prosječnog birača tvrdnjom da je korektor vlasti. Prihvativši funkciju predsjednika Vijeća glasovanjem  gradonačelnici i predsjednici GO HDZ Mali Lošinj poslušnih vijećnika HDZ-a prihvatio je ulogu korektora volje birača koji su na zadnjim izborima većinom glasali za smjenu loše i štetne vlasti gradonačelnice Kučić i HDZ-a. Pokušaj da tepanjem samome sebi kako je korektor vlasti svoj pristanak da vodi sjednice Vijeća milošću gradonačelnice i lokalnog HDZ-a prikaže kohabitacijom razotkriven je kao prevara već na prvoj, konstituirajućoj sjednici. Načinom vođenja ostalih sjednica pokazao je da je u prethodnom mandatu kao žrtva gradonačelničine samovolje naučio kako – sada u njezinu korist – onemogućavati i ponižavati oporbu, žonglirati činjenicama, maštovito tumačiti i izigravati Poslovnik o radu. Sjednice predstavničkog tijela građana Devčić je uspio pretvoriti u cirkuske predstave u kojima su glavni akteri politički klauni tako da sjednice obiluju apsurdima, logičkim šibicarenjem, manipuliranjem činjenicama, budalastim izjavama i postupcima ... Neizostavni sadržaji tog cirkusa su bahatost, pozerstvo i prepotentno dociranje s visine od strane gradonačelnice, hinjena iritantna uspavanost bivše pročelnice i vjerojatno maliganima raspaljena žestina „viteza bez mača".

Postojanje oporbe – nesaglediva šteta za vlast
Tako je predsjednik Vijeća – kao da nikad nije čuo za Poslovnik – predložio hitni postupak za usvajanje novog Poslovnika o radu protivno odredbama vežećeg ali i – nećete vjerovati – i Poslovnika kojeg je sam predložio. Naime, u Poslovniku po kojem su radilo dok se usvajalo novi Poslovnik, ali i u predloženom novom, stoji odredba da je moguće donošenje akata u hitnom postupku tek iznimno i samo ako to zahtjevaju osobito opravdani razlozi ili ako bi nedonošenje tavog akta u određenom roku moglo uzrokovati znatniju štetu za Grad. Također i stari, a i novi Poslovnik određuju da se prijedlog za hitnim postupkom mora obrazložiti. Mora se obrazložiti zašto je hitni postupak uopće potreban; potrebno je obrazložiti koji su to osobiti razlozi ili koja bi to bila značajna šteta koja se želi izbjeći hitnim donošenjem toga akta.

Naravno, u prijedlogu predočenom vijećnicima o tome nema niti slova, a kamo li riječi. O razlozima za hitni postupak usvajanja novog poslovnika ni riječi.

Koja bi to nesaglediva šteta nastala kad se ne bi po hitnom postupku usvojio novi Poslovnik – koji je u 99% teksta i sadržaja identičan važećem poslovniku? Predlagatelji izmjene – Devčić i vijećnici vladajuće skupine – ne osjećaju potrebu da se to obrazloži u skladu s važećim Poslovnikom. Kao predsjedniku Gradskog vijeća Devčiću to ni malo ne smeta.

No znatniju štetu za Grad zbog neusvanja novog Poslovnika o radu Vijeća u hitnom postupku ni uz pomoć najluđih teorija ne može se pronaći. Možda bi je uspio pronaći kakav pisac satiričkih tekstova. Naime, „osobito opravdani razlog za hitni postupak" bio je prijedlog vijećnika Ivkovića neke sitne izmjene i dopune poslovnika. To je pak izazvalo neviđenu uzbunu među vladajućima i postalo osobito opravdani razlog da devet vijećnika, odreda dionika gradske vlasti, dan prije održavanja sjednice predloži hitno donošenje posve novog Poslovnika. Iako se po dosadašnjem Poslovniku, uz manje izmjene, radilo 13 godina, odjednom se na usvajanje daje novi Poslovnik i to u hitnom postupku – bez dužnog obrazloženja razloga hitnosti donošenja – da bi 99% sadržaja i teksta „novog" Poslovnika bilo identično „starom". Očito je da je sav ovaj cirkus s hitnim postupkom bio režiran zbog politikantskog stava nositelja lokalne vlasti da ništa opozicijsko u Vijeću ne smije proći. Osobito opravdani razlog za hitni postupak donošenja novog Poslovnika o radu Gradskog vijeća gradonačelnici, vijećnicima HDZ-a, predsjedniku Vijeća i vijećnicima s njegove izborne liste bila je nakana da se ne dozvoli da Gradsko vijeće u redovnoj proceduri usvoji prijedlog oporbe za izmjenom i dopunom Poslovnika.

Iako Poslovnik takvu odredbu nema. Lošinjskoj vlasti koju personificiraju veliki poljoprivredni proizvođač na gradskom poljoprivrenom zemljištu, fotogenična ali isključiva, nestabilna, isprazna i osvetoljubiva gradonačelnica, vitez bez mača koji isukan jezik ima samo na sjednicama gradskog Vijeća – da o sivim eminencijama ne govorimo – neprihvatljiva je i teorijska mogućnost bilo kakve „oporbene situacije" u Vijeću. Usvojiti u hitnom postupku novi poslovnik koji je isti kao i stari, a pri tome ga grubo kršiti, samo da se ne bi prihvatio prijedlog tehničke izmjene tri stavka Poslovnika koji predlaže oporba mogu samo lica u nekoj kazališnoj parodiji ili stvarni političari na vlasti u „Gradu za tebe".

Kad si veterinar umisli da je vlast
Kako je već opisano, na zadnjoj ovogodišnjoj sjednici predsjednik Vijeća je odgodio glasanje o prijedlogu oporbe za uspostavom prometne linije za Mrtvašku. Zašto je lošinjskoj vlasti bilo neprihvatljivo glasanje o tom prijedlogu? Vjerojatno zato što bi bilo koji rezultat glasanja za dionike vlasti bio neprihvatljiv.

Zadovoljstvo odbijanja prijedloga iz osvete Ilovčanima nisu si mogli priuštiti, a neprihvatljivo im je bilo i prihvaćanje prijedloga opozicije. Jednim od svojih video obraćanja u vezi s projektom Mrtvaška Ana Kučić je naznačila konture svog odnosa prema oporbi. Aktivnosti oporbe prokazala je kao politikantstvo i proglasila skupljanjem političkih poena za svaku osudu, ali vlastitu politikantsku demagogiju, obmanjivanje i dokazano laganje prikazuje kao poželjno djelovanje u interesu građana. Iako je jasno da se ovaj prijedlog oporbe mora kad-tad prihvatiti i da se prometna linija – kako god ju nazivali – mora ponovo uspostaviti, a funkcionirala je već deset godina, prijedlog je Ani Kučić i kamarili koja ju okružuje neprihvatljiv; došao je pogrešnim putem i s pogrešne strane. Naime, umjesto što su sukladno Poslovniku i propisanoj proceduri oporbeni predlagači predali pisani prijedlog Gradskom vijeću putem pisarnice da se uspostavi prometna linija za Mrtavašku, trebali su – prema riječima Dubravka Devčića – „pokucati na vrata", valjda veterinarske stanice, i izložiti mu tu ideju. Pa bi sve već bilo riješeno. To je dobra ideja, rekao je veterinar na sjednici, i moglo je biti prije mjesec dana rješeno „da ste došli meni na vrata". „Ali niste, vi ste uputili pisani prijedlog u proceduru", prigovorio im je predsjednik Vijeća, samoprozvani korektor vlasti. Vjerojatno ni danas ne shvaća kakvu glupost je izvalio ustvrdivši kako je prijedlog dobar ali ne prolazi jer je dat u pogrešnoj proceduri – onako kako to nalaže Poslovnik! Čini se da korektor vlasti smatra kako umjesto odredbi poslovnika treba poštovati Devčićeva pravila – ideje se trebaju izložiti njemu, a ako on ocjeni da su dobre onda će proći. Predsjednik Vijeća očito ne shvaća da on nije na čelu kokošinjca u kome je on glavni pijetao već nešto puno ozbiljnije. Očito mu nedostaje pouka o demokraciji s objašnjenjem što je predstavničko tijelo, što pluralizam i o značenju procedure za demokraciju.

Kad gradonačelnica ukazuje na nedostatke u prijedlogu opozicije
Komičan primjer logičke akrobatike pruža gradonačelnica, čiji prijedlozi Vijeću su manje više protivni poslovniku i proceduri, sadržajno manjkavi i uglavnom nezakoniti kad ukazuje na nedostatke prijedloga opozicije za uspostavu komunalne linije. Ukazuje na nedostatke prijedloga koji je za razliku od njenih prijedloga napisan u formi koju propisuje Poslovnik. Pa je tako pored navodnih nedostataka u prijedlogu oporbe ustvrdila da ta odluka mora ići na javno savjetovanje. Tom tvrdnjom je pokazala koliko je površna i neodgovorna, jer se nije potrudila saznati što propisuje odnosni zakon. A Zakon o pravu na pristup informacijama propisuje da postupak javnog savjetovanja moraju proći samo opći akti. Budući da bi odluka o uspostavi komunalne linije Mali Lošinj-Mrtvaška bila pojedinačni akt ona ne treba ići na javno savjetovanje prije usvajanja.

Gradonačelnici nije problem što je poslovnik o radu Gradskog vijeća usvojen u poslovnički nedopuštenom hitnom postupku, a da nije prošao javno savjetovanje, ali se protivi da pojedinačna odluka o uspostavi jedne i jedine konkretne prometne linije prođe bez javnog savjetovanja.

A što bi se moglo čuti od građana u javnom savjetovanju o odluci o uspostavi prometne linije za Mrtvašku? Da se radi o odluci kojom se uspostavlja mreža komunalnih linija tada bi se radilo o općem aktu koji bi morao proći opće savjetovanje. Kako bilo da bilo, ako nije riječ o politikantskom pokušaju gradonačelnice da oporbu prokaže kao nesposobnu jer predlaže odluku koja nije bila na javnom savjetovanju, ovom primjedbom gradonačelnica je pokazala da uopće ne razumije institut javnog savjetovanja i njegovu svrhu. Tako su se ona i njena donekle stručnjakinja iz gradske uprave upregle prokazivati nezakonitost prijedloga i tvrdnjom da Grad ne može uspostaviti komunalnu liniju, jer da to mogu samo veliki gradovi. No u Zakonu o komunalnom gospodarstvu takvo što nigdje ne piše. Zanimljivo bi čuti njihov odgovor na pitanje jesu li dok su pripremali ovaj prigovor prijedlogu oporbe pomislili što li bi bilo da je projekt Mrtvaška koji su tako zdušno zagovarali ipak izveden i da se preko nje održavaju katamaranske linija kojima se razmahivao Balija. Kako bi onda Grad Mali Lošinj, ne samo po imenu nego i prema klasifikaciji nevelik, mali Grad uspostavio javni promet Mrtvaška-Mali Lošinj?

Jeftinim logičkim smicalicama obilovala je i rasprava doktorice znanosti i bivše ilovičke učiteljice o toj točki. Rasprava joj je bila ispod razine svoje akademske titule, negdje na nivou razmažene ljutite pučkoškolke. Hrabrost za nesuvislo lupetanje, inače šutljivoj vijećnici, dala je brojčana nadmoć nad oporbom i udaljenost od Ilovika i Ilovčana te članska iskaznica i pozicija potpredsjednice HDZ-a. Pitanje je bi li doktorica znanosti takav govor održala na Iloviku ili pred Ilovčanima.

Vjerovati svojim očima ili Marini Žunić
Među bizarnostima ove maratonske sjednice Vijeća ističe se usvajanje jedne predložene odluke na časnu riječ pročelnice Žunić i to nakon što već na dvije sjednice HDZ-ova većina Vijeća uz potporu "nezavisnih" partnera mijenja prijedloge odluka o prodajama zbog loših procjena vrijednosti nekretnina, procijenjenih i ponuđenih po cijenama nižim od realnih. Do mjenjanja odluka dolazilo je iz razloga što su odluke o prodaji donošene na brzinu i na temelju procjena koje nisu prošle kontrolu županijskog Procjeniteljskog povjerenstva. Na primjedbe opozicije da se ne smiju donositi odluke temeljem procjena koje nisu bile na županijskom Procjeniteljskom povjerenstvu, gorljivi zaštitnik gradonačelnice vitez bez mača je ustvrdio da je to povjerenstvo tek tamo neko bezvezno para-tijelo koje njih – vijećnike HDZ-a i partnerske nezavisne liste – ne obvezuje. Bahato je govorio da neće njima koji su izabrani od građana tamo neko para-tijelo određivati što će i kako prodavati. Ironično je što su na zadnje dvije sjednice Vijeća temeljem nalaza toga županijskog para-tijela vijećnici HDZ-a i partnera bili prisiljeni mijenjati odluke o prodaji. I sada, na zadnjoj ovogodišnjoj sjednici Vijeća, vijećnici HDZ-a i partnera donesoše odluke o prodaji na temelju procjena koje nisu prošle županijsko povjerenstvo. Jer gradonačelnica i pročelnica garantiraju da su procjene dobre. Postoji li neki nježniji opis ovakvog načina rada gradske uprave, gradonačelnice i vladajuće većine Gradskog vijeća od riječi „cirkus"?

Netransparentni su i u iTransparentnosti
Koliko ovoj vlasti i gradskoj upravi treba vjerovati pokazuje i navodna transparentnost u trošenju javnih sredstava. Varaju nas i u vezi s transprentnosti. Na pitanje vijećnika Ivkovića na aktulanom satu o plaćanju osobnog savjetnika gradonačelnice i na tvrdnju da se njemu uredno plaća iako se to ne vidi na gradskoj stranci u aplikaciji ITransparentost, voditeljica odsjeka za financije je odgovorila da se uplate osobnom savjetniku ne vide zato jer je on obrtnik, a da se uplate obrtnicima ne objavljuju. Za ovu tvrdnju nije dala suvislo obrazloženje, ali je uvidom u podatke na gradskoj stranici utvrđeno da je to laž. Iz podataka se vidi da je obrtnicima plaćano.

Trošenje proračunskih sredstva mora biti transparentno i svima vidljivo neovisno o tome kome se plaća. S aspekta transparentnosti nebitno je isplaćuju li se javna sredstva pravnoj osobi, obrtu, fizičkoj osobi, udruzi, ustanovi, instituciji ili javnopravnom tijelu.

A da nam lažu kako se podaci o isplatama obrtnicima ne objavljuju lako je provjeriti na službenoj gradskoj stranici. Dovoljno je na linku iTransparentnost upisati u filter primatelj riječ obrt i pokazat će se brojne uplate raznim obrtnicima, ali vidljivih uplata osobnom savjetniku gradonačelnice nema. Dakle, sustav ITransparentnost na službenoj stranici Grada Malog Lošinja – ne osigurava transparentnost javnih rashoda.

Zaključimo nepobitnom činjenicom da ova vlast – utemeljena na partnerstvu skromnom većinom birača izabrane gradonačelnice (HDZ) s većinom Gradskog vijeća sastavljenom ortaklukom HDZ-ovih vijećnika s vijećnicima nezavisne liste Dubravka Devčića – skriva podatke o plaćanjima. Koje još isplate se skrivaju pokazat će vrijeme.

Komentari: 

022 # Procjeniteljako povjerenstvo po ukusu vlastiBlack Friday 2022-12-21 17:24
I još je gospođa pročelnica rekla da Grad radi na tome da im se dozvoli da osnuju vlastito povjerenstvo za procjenu nekretnina. Pa će biti ono, da drže u rukama i sukno i škare, ili kadija te tuži, kadija ti sudi.
Iako Zakon o procjeni nekretnina iznimno predviđa mogućnost da uz suglasnost sa županijom i pojedini manji gradovi osnuju povjerenstvo za svoje područje, realno gledajući Mali Lošinj za to nema dovoljno široku bazu kvalitetnog kadra. Članak 11.
Naravno, osim ako se drukčije ne naredi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # !!!!!!!! 2022-12-22 09:14
Navodno Grad ima svog zaposlenika koji povremeno radi kao procjenitelj, pa eto on bi mogao biti jedan od neovisnih članova komisije. Za ostale članove komisije ćemo lako, samo treba pogledati sastave svih drugih gradskih komisija i povjerenstava, sve vrvi od stručnog kadra, kao da si ih skupljao lopatom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Akcijska rasprodaja djedovineZewa 2022-12-22 12:17
Citat Black Friday:
I još je gospođa pročelnica rekla da Grad radi na tome da im se dozvoli da osnuju vlastito povjerenstvo za procjenu nekretnina. Pa će biti ono, da drže u rukama i sukno i škare, ili kadija te tuži, kadija ti sudi.
Neće Ana dozvoliti da joj rasprodaju djedovine usporava neko para tijelo. Osnovat će vlastito povjerenstvo za procjenu nekretnina.
Pogledajte video sa zadnje sjenice GV na temu procjene nekretnina na časnu riječ da je procjena ispravna.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Ni pol mandata nije preguralagost 2022-12-22 14:48
Znači imamo mućke oko procjene gradske imovine da se lakše proda, skrivanje isplata javnog novca, lažna izborna obećanja, nema love iz EU fondova, a još nije prošla pol mandata :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
101 # Bon Bonhranitelj tuljana 2022-12-22 16:33
Citat gost:
Znači imamo mućke oko procjene gradske imovine da se lakše proda, skrivanje isplata javnog novca, lažna izborna obećanja, nema love iz EU fondova, a još nije prošla pol mandata :cry:
Komentatori s ove web stranice svaki posao gradske vlasti smatraju sumnjivim. Osim jednog.

Komentatori s ove web stranice svaki posao gradske vlasti smatraju sumnjivim. Osim jednog.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Prosto ko pasuljProsto ko pasulj 2022-12-22 18:06
Kada nekoga uhvatiš u laži, onda taj više nije sumnjiv, nego je lažov koji te vara.
Kada nekoga uhvatiš u laži, onda taj više nije sumnjiv, nego je lažov koji te vara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Vrlo važno za prisustvoNesvrstani građanin 2022-12-26 13:19
Citat gost:
Znači imamo mućke oko procjene gradske imovine da se lakše proda, skrivanje isplata javnog novca, lažna izborna obećanja, nema love iz EU fondova, a još nije prošla pol mandata :cry:
Pitam se da li je Ana glupa ko kokoš pa misli da su građani većinom njeni obožavatelji i kompanjoni. Ili vjeruje da smo glupi mi ostali. Ili misli da smo glupi mi ostali pa ne vidimo istinu od njenih hvalisavih objava. Ma koga briga što je skupa s Volarćem. Kamalićem i Milanovićem prisustvovala svečanoj sjednici Obrtničke komore Primorsko-goran ske županije u Opatiji. I što se javno da i mi znamo zahvalila domaćinu Emilu Priskiću kojeg plaćamo kao njezinog savjetnika :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Netransparentno st na djeluBing 2022-12-26 13:38
Citat Nesvrstani građanin:
I što se javno da i mi znamo zahvalila domaćinu Emilu Priskiću kojeg plaćamo kao njezinog savjetnika :sad:
Ne samo javno, zahvalila mu se ona i poskrivećki, tako da se ne vidi u aplikaciji iTransparentnos t.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Zašto nam lažu?De Bill 2022-12-21 17:44
Da nam lažu kako se isplate obrtnicima ne prikazuju dokazano je već ranije slikama takvih isplata prikazanih u iTransparentnost


A jučer je na radio Jadranka postavljeno pitanje na istu temu, ali i o izbjegavanju da se građane izvijesti o odgovorima na vjećnička pitanja dobivena pisanim putem. Poslušajte, isplati se. Zanimljivo je.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Transparentne lažljivicegost 2023-01-18 09:45
Citat De Bill:
Da nam lažu kako se isplate obrtnicima ne prikazuju dokazano je već ranije slikama takvih isplata prikazanih u iTransparentnost


A jučer je na radio Jadranka postavljeno pitanje na istu temu, ali i o izbjegavanju da se građane izvijesti o odgovorima na vjećnička pitanja dobivena pisanim putem. Poslušajte, isplati se. Zanimljivo je.
www.youtube.com/.../
jučer na portalu Morski.hr vijest da je grad Makarska počeo koristiti aplikaciju iTransparentnos t: Sve informacije o trošenju javnog novca od sad dostupne i građanima.
www.morski.hr/.../
Naravno, odmah sam pogledao da li prikazuju isplate obrtnicima. I naravno da prikazuju.
A ove naše, Ana i Ivka, samo izmišljaju glupe razloge, a obje su pokazale da su bestidne lažljivice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # ...hranitelj tuljana 2023-01-18 10:04
Citat gost:
obje su pokazale da su bestidne lažljivice.
"Bestidni lažljivci" su stvarno grozne osobe, ako to mislite o njoj, bojim se i pomisliti tek što mislite o onima koji su u stanju svejedno glasati za takvu osobu ne bi li dobili cca 70 kn mjesečno. A tek što mislite o onima koji se čudom čude kako "bestidni lažljivci" nisu ispunili svoje obečanje?!
Nisam psiholog ali iz ostrašćenog izražaja dade se naslutiti da si uzalud glasovao :)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Transparentno trolanjegost 2023-01-18 10:13
A ko si ti da bi ikome bilo važno čega se ti bojiš i pomisliti i što ti misliš o bilo čemu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ......... 2023-01-18 10:27
Bas ti hvala što si nas podsjetio na jos jednu Aninu laz.
Ima li njenim lazima kraja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # A što se ti čudiš?JM 2023-01-18 11:54
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
obje su pokazale da su bestidne lažljivice.
"Bestidni lažljivci" su stvarno grozne osobe, ako to mislite o njoj, bojim se i pomisliti tek što mislite o onima koji su u stanju svejedno glasati za takvu osobu ne bi li dobili cca 70 kn mjesečno. A tek što mislite o onima koji se čudom čude kako "bestidni lažljivci" nisu ispunili svoje obečanje?!
Nisam psiholog ali iz ostrašćenog izražaja dade se naslutiti da si uzalud glasovao :)
Nije ti palo na pamet da su većina tih koji su za cca 70 kn mjesečno prodali dušu vragu, po definiciji umirovljenici sa slabim mjesečnim prihodima, a veliki broj ih spada i u kategoriju očajnih umirovljenika koji bi i dalje kopali po kontejnerima u potrazi za bocama kad bi to mogli, ali eto više ni to ne mogu.
S druge strane, uhljebi kao ti i gradonačelnica nemaju dodirnih točaka i razumijevanja o stvarnim životnim problemima starijih osoba, bolesnih i slabijeg imovinskog stanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
035 # TikTok 2022-12-21 19:13
Upravo čitam, gradonačelnica se na fejsu čudi zašto je maltretira nekakvo para-tijelo pod čudnim nazivom Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, jer su gradski službenici preopterećeni pa ne mogu raditi svoj redovan posao. Uz nevjerojatnu podršku gomile poltrona.
Ovime si pokušava priskrbiti alibi za vlastiti nerad i nerad gradskih službenika.
Kao što vidimo iz neospornih argumenata navedenih u ovom članku, neki u žutoj kući imaju putra na glavi više nego smo mislili.

Kao i uvijek, šalabazanje je došlo na naplatu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # Ženo odrasti već jednomOMG 2022-12-21 21:33
Citat Tok:
Uz nevjerojatnu podršku gomile poltrona.
A ona im se već drugi dan svakome pojedinačno zahvaljuje na podršci, to joj puno znači. Srčeko.
Ta podrška će joj sigurno puno pomoći u životu, a poglavito kod Povjerenstava i Uskoka koji istražuju moguću korupciju i kriminal.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Iz VelogVeliki političar 2022-12-22 06:34
Najsmješnija je podrška Ani ovog velikog političara iz Velog kojo ju je pljuvao uzduž i popreko dok je bio na vlasti u Velom, pričao i pisao kako dotična ne radi ništa i kako bi on to bolje.
Možda bi sad osnovao udrugu Veliki Greben iz koje ne izađeš heben kao iz njegove prethodne Mali greben.
U imenu je stvar, mitko ne voli maloga.
Bar da mu je to prije netko rekao, možda bi dobio ipak bar još dva tri glasa da mu sramota bude manja.
Ovako za njega nisu glasali ni ti iz Malog grebena.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Puno zujiMalo meda daje 2022-12-22 08:35
Citat Veliki političar:
Najsmješnija je podrška Ani ovog velikog političara iz Velog kojo ju je pljuvao uzduž i popreko dok je bio na vlasti u Velom, pričao i pisao kako dotična ne radi ništa i kako bi on to bolje.
Možda bi sad osnovao udrugu Veliki Greben iz koje ne izađeš heben kao iz njegove prethodne Mali greben.
U imenu je stvar, mitko ne voli maloga.
Bar da mu je to prije netko rekao, možda bi dobio ipak bar još dva tri glasa da mu sramota bude manja.
Ovako za njega nisu glasali ni ti iz Malog grebena.
Ma njemu je važno da ponizi Rudija, kaže da je tužakanje njegova duševna hrana, a veliki poduzetnik bi još bio potrčko da nije bilo Rudijevog projekta.
O tužakanju bi mu bilo bolje da šuti, kad je frajer neka kaže koliko on ljudi tuži za kojekakve gluposti i koliko je puta zvao policiju da ga zaštiti od nepostojećih napada.
Za to bi se trebalo kazneno odgovarati zbog zloupotrebe organa reda. Strašljivko.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Prozivka kmetovaTovar 2022-12-24 10:10
Citat OMG:
Citat Tok:
Uz nevjerojatnu podršku gomile poltrona.
A ona im se već drugi dan svakome pojedinačno zahvaljuje na podršci, to joj puno znači. Srčeko.
Ta podrška će joj sigurno puno pomoći u životu, a poglavito kod Povjerenstava i Uskoka koji istražuju moguću korupciju i kriminal.
Nemoj se tome čuditi. U Malom selu seljani se stalno susreću a ona im svakome upućuje ljubazne klimoglave sa zubatim osmijehom i pozdravom a isto tako i oni njoj. Ovim izrazima podrške seljani se kao kmetovi javljaju na prozivku a građani šute.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # PomoracIščekivanje 2022-12-24 10:28
Citat Tovar:
Citat OMG:
Citat Tok:
Uz nevjerojatnu podršku gomile poltrona.
A ona im se već drugi dan svakome pojedinačno zahvaljuje na podršci, to joj puno znači. Srčeko.
Ta podrška će joj sigurno puno pomoći u životu, a poglavito kod Povjerenstava i Uskoka koji istražuju moguću korupciju i kriminal.
Nemoj se tome čuditi. U Malom selu seljani se stalno susreću a ona im svakome upućuje ljubazne klimoglave sa zubatim osmijehom i pozdravom a isto tako i oni njoj. Ovim izrazima podrške seljani se kao kmetovi javljaju na prozivku a građani šute.

Nakon podrške Malog Grebena, nakon podrške propalog poduzetnika suvlasnika botela, nakon podrške izoperirane plastične barbike kojoj Ana zahvaljuje laskajući njenom plastičnom izgledu, očekuje se još samo obraćanje njenog polagača vijenaca , nesposobnog penzioniranog branitelja, ali i isto vrijeme sposobnog časnika na kruzeru.
Ekipa malograđana i klijentelista skoro pa kompletna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Prijave za protekciju narikačeGru 2022-12-22 09:51
Citat Tok:
Upravo čitam, gradonačelnica se na fejsu čudi zašto je maltretira nekakvo para-tijelo pod čudnim nazivom Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, jer su gradski službenici preopterećeni pa ne mogu raditi svoj redovan posao. Uz nevjerojatnu podršku gomile poltrona.
Ovime si pokušava priskrbiti alibi za vlastiti nerad i nerad gradskih službenika.
Kao što vidimo iz neospornih argumenata navedenih u ovom članku, neki u žutoj kući imaju putra na glavi više nego smo mislili.
Kao i uvijek, šalabazanje je došlo na naplatu.
I ovo njeno teatralno naricanje također pokazuje da je nedorasla poslu za koji prima plaću. Izloženost pažnji medija i kritičara je u opisu posla političara.Tvrd njom da zbog prijava nadležnim tijelima službe ne mogu raditi svoj posao upustila se u podlo podmetanje krivnje drugima za svojnemar, nerad i neodgovornost. Izrazi bezrezervne potpore na službenom fejsu na koje ona uredno odgovara zahvalama nisu drugo do ulizičke prijave za buduće zahtjeve za nekom protekcijom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Potpora sive eminencijeGost 2022-12-22 10:12
Od njezinog javnog naricanja što institucije rade svoj posao gnjusniji su samo hvalospjevi njoj osobno i izrazi potpore. Teško je odabrati najodvratniji primjerak, ali ovaj zaslužuje zlatnu medalju. Ovo objavljuje njezina siva eminencija.
Aleksandar Volarić
Ana nedaj se. Svi su Lošinjani uz tebe osim dvojice, a jedan je za tebe ali nesmije kazati. Forza e korajo ne mogu ti ništa!!!!!

A ona mu odgovara:
Ana Kučić
Aleksandar Volarić hvala dragi Aleksandar! Stvarno hvala! ????????

Ali ni to mu nije dosta pa se uvlači dublje:
Aleksandar Volarić
Ana kako vidim po komentarima, popularnija si i od Messia. Ni on nije dobio toliko pozitivnih komentara koliko ti. Forza e korajo
Ona mu opet odgovara:
Aleksandar Volarić ???? hvala dragi Aleksandar! ????
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
119 # Ima li pilota u avionuPilot 2022-12-22 10:24
Citat Gost:
Od njezinog javnog naricanja što institucije rade svoj posao gnjusniji su samo hvalospjevi njoj osobno i izrazi potpore. Teško je odabrati najodvratniji primjerak, ali ovaj zaslužuje zlatnu medalju. Ovo objavljuje njezina siva eminencija.
Aleksandar Volarić
Ana nedaj se. Svi su Lošinjani uz tebe osim dvojice, a jedan je za tebe ali nesmije kazati. Forza e korajo ne mogu ti ništa!!!!!

A ona mu odgovara:
Ana Kučić
Aleksandar Volarić hvala dragi Aleksandar! Stvarno hvala! ????????

Ali ni to mu nije dosta pa se uvlači dublje:
Aleksandar Volarić
Ana kako vidim po komentarima, popularnija si i od Messia. Ni on nije dobio toliko pozitivnih komentara koliko ti. Forza e korajo
Ona mu opet odgovara:
Aleksandar Volarić ???? hvala dragi Aleksandar! ????

Ovaj je stvarno najljigaviji od svih.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Pokazivanje mišićaGost 2022-12-22 10:50
Citat Gost:
Ona mu opet odgovara:
Aleksandar Volarić ???? hvala dragi Aleksandar! ????
Vide se nekakvi upitnici :sad: Na fejsbuku se Ana divi Aleksandrovim mišićima. Ili pokazuje svoje?. Na fejsu se vidi ovo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Vokativ ili peti padežgost 2022-12-22 12:26
Citat Gost:
Citat Gost:
Ona mu opet odgovara:
Aleksandar Volarić ???? hvala dragi Aleksandar! ????
Vide se nekakvi upitnici :sad: Na fejsbuku se Ana divi Aleksandrovim mišićima. Ili pokazuje svoje?. Na fejsu se vidi ovo
Za nekoga tko je završio visoke škole prilično je sirotica nepismena. Možda nije bila na satu kad su u osnovnoj školi učili padeže, pa ne zna da vokativ glasi "dragi Aleksandre", a ne "dragi Aleksandar" :lol: Ali pokazivanje mišića je nenadmašno!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Bosanski grb za AleksandarJoj 2022-12-22 12:38
Ovo "hvala dragi Aleksandar! Stvarno hvala!" sa sličicom "bosanskog grba" je stvarno glupo da ne može gluplje :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # .......... 2022-12-22 14:18
Tako se obratila i Morinu sa "Dragi Vedran, stvarno ne znam što bih Vam rekla ...". Ali nema veze što u govoru trokira. Pozira prema udžbeniku: Poluprofil, iskorak i širok hinjeni osmijeh.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Priča je sumanutaYoYo 2022-12-22 13:56
Citat Tok:
Upravo čitam, gradonačelnica se na fejsu čudi zašto je maltretira nekakvo para-tijelo pod čudnim nazivom Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, jer su gradski službenici preopterećeni pa ne mogu raditi svoj redovan posao. Uz nevjerojatnu podršku gomile poltrona.
U stampedu ljigavih poruka podrške nađu se i uspravni ne ulizivački komentari. Ali ne na njenom fejsu. Kaže netko
Lokalpatriotizam čisti. Ajmo sad svi zajedno... ♬ Moja doooomooovinaaa a... ♬ Moja doooomooovinaaa a ♬
Inače, Ana Kučić je reagirala na ovaj članak u stilu ... nemamo vremena jer nas stalno netko prijavljuej pa državni službenici jadni stalno nešto moraju nekakve prijave rješavati :cry: :cry: A jadni.

Članak je na telegram.hr
Politika & Kriminal
HDZ-ovka iz čijeg ureda frcaju milijunske afere skriva od države ugovore svoje obitelji. Cijela priča je sumanuta
Ana Kučić uporno ignorira Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # nešto laganoZorrrro 2022-12-24 09:56
Koliko sam shvatio ovu zadnju priču, gradonačelnica je produžila ugovor za najam poslovnog prostora sa svojim roditeljima koji nisu podmirili najam za taj isti poslovni prostor po ranijem ugovoru, odnosno postoje višegodišnji nepodmireni dugovi za koje je upitno hoće li se naplatiti ili će otići u zastaru.
Naravno, uzimajući u obzir gospodarenje poslovnim prostorima sa pažnjom dobrog gospodarstvenik a, zdravi razum nalaže da se takav ugovor ne bi smio obnoviti.
Stoga Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa traži da se uz očitovanje gradonačelnice dostavi i novi ugovor ukoliko takav postoji.
Međutim, problem je što je za slanje dva papira u Zagreb potrebno upogoniti 16 gradskih službenika u trajanju od 6 mjeseci, a to je nemoguća misija. I to bez beskonačnog pijenja kave po okolnim kafićima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ....... 2022-12-24 10:51
ne sjećam se da je bio objavljen javni natječaj niti vidim da je objavljen tamo gdje bi trebao biti
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # U se, na se i poda seProsto pravilo trojno 2022-12-24 12:01
Nema potrebe za javnim natječajima na koje bi se mogli javiti pošteni poduzetnici koji su Gradu spremni plaćati najam gradskog prostora.
Umjesto toga, gradonačelnica napravi javni poziv svim onim muljatorima koji bez ugovora ili sa isteklim ugovorom, znači bespravno i besplatno, koriste gradske prostore, da se jave u gradsku upravu i sklope ugovor kako bi neki od njih i dalje nastavili koristiti gradske prostore ne plaćajući najam.
Jer svi znamo da je situacija vrlo izazovna pa nema sankcija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # X-filesX-rated 2022-12-24 13:14
Kad si sad to pojasni Anin stručnjak za paranormalna tijela i rupe u zakonu, shvatit ćeš da je to sve u redu, osim što u preambuli nedostaje broj nekih narodnih novina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Od drveta ne vidi šumuFF 2022-12-26 09:49
Stručnjaku za Ustav i paranormalna tijela ne smeta ako su materijali za gradsko vijeće šuplji i nekompletni, puno je bitnije da je našao da u preambuli fale neke narodne novine. Čovjek kuži stvar.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # "Lošinjski model" najma prostoragost 2022-12-26 10:35
Citat Prosto pravilo trojno:
Nema potrebe za javnim natječajima na koje bi se mogli javiti pošteni poduzetnici koji su Gradu spremni plaćati najam gradskog prostora.
Umjesto toga, gradonačelnica napravi javni poziv svim onim muljatorima koji bez ugovora ili sa isteklim ugovorom, znači bespravno i besplatno, koriste gradske prostore, da se jave u gradsku upravu i sklope ugovor kako bi neki od njih i dalje nastavili koristiti gradske prostore ne plaćajući najam.
Jer svi znamo da je situacija vrlo izazovna pa nema sankcija.
To bi Ana mogla nazvati "lošinjski model" najma gradskog prostora. Isprobala ga je na najmu prostora firmi Y/C Marina service na obali Priko.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # iTransparentnos t ili niTransparentnos t?Crna Guja 2022-12-24 11:08
Citat Zorrrro:
Koliko sam shvatio ovu zadnju priču, gradonačelnica je produžila ugovor za najam poslovnog prostora sa svojim roditeljima koji nisu podmirili najam za taj isti poslovni prostor po ranijem ugovoru, odnosno postoje višegodišnji nepodmireni dugovi za koje je upitno hoće li se naplatiti ili će otići u zastaru.
Nisam stručnjak za financije niti za internet aplikacije pa me zanima zašto se na iTransparentnos t, opisan kao
"Transparentan uvid u poslovanje JLP(R)S i Pregled financijskog djelovanja te izdanih i zaprimljenih poslovnih dokumenata" vide samo isplate, a ne i uplate u gradski Proračun. Ili se to ja ne snalazim u korištenju filtera.
.../sc-isplate
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # NeTransparentno stgost 2022-12-24 14:27
Citat Crna Guja:
Citat Zorrrro:
Koliko sam shvatio ovu zadnju priču, gradonačelnica je produžila ugovor za najam poslovnog prostora sa svojim roditeljima koji nisu podmirili najam za taj isti poslovni prostor po ranijem ugovoru, odnosno postoje višegodišnji nepodmireni dugovi za koje je upitno hoće li se naplatiti ili će otići u zastaru.
Nisam stručnjak za financije niti za internet aplikacije pa me zanima zašto se na iTransparentnost, opisan kao
"Transparentan uvid u poslovanje JLP(R)S i Pregled financijskog djelovanja te izdanih i zaprimljenih poslovnih dokumenata" vide samo isplate, a ne i uplate u gradski Proračun. Ili se to ja ne snalazim u korištenju filtera.
.../sc-isplate
Kvaka je u tome što se osim uplata u Proračun ne vide ni sve isplate. Zato je Ivković na GV kazao da ne pita da li se od javnosti nešto skriva nego zašto se skriva. A Nedić ga pokušao ušutkati. Bez uspjeha. Pogledajte kako je odbrusio i Devčiću :lol:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
236 # GOST....... 2022-12-22 18:34
Neizmjerno vesele komentari na fb stranici na kojoj je gradonačelnica Ana dobila preko 150 pozitivnih komentara. Admin može ovdje kreirati raspored pljuvanja, ali dragi moji 150 potpisanih komentara sa jasnom porukom draga Ana mi smo uz tebe,to je najveće priznanje koje može dobiti, a vas petorica koji ovdje pljujete samo dokazujete koliko je ona sposobna i potvrđujete komentare koji joj daju potporu. Evo vidite da nije napisan onaj članak u Telegramu nitko se nebi niti okrenuo na za njenim komentarima, a ovako nikad bolje jer građani Grada mali Lošinj prepoznaju njeno pošteno djelovanje. To je samo dio onih koji ju podržavaju, a ovaj članak u Telegramu je kao da ga je ona naručila, jr joj je donio ogromnu popularnost, a vas petorica koji ovdje sikčete od bijesa, pomirite se s tim da građani Lošinja vole svoju gradonačelnicu. Ono je pravo na fb kada se ljudi potpisuju punim imenom i prezimenom a ne kao vi ovdje, jer vas je sram i vlastite obitelji da vas prepoznaju koliko ste nepismeni.Ali ovo je dobro da postoji ovaj portal da se i vi nepismeni možete javljati a sram vas je okoline u kojoj se krećete.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Ćaća se vraćaPilot 2022-12-22 18:58
Citat .......:
Neizmjerno vesele komentari na fb stranici na kojoj je gradonačelnica Ana dobila preko 150 pozitivnih komentara. Admin može ovdje kreirati raspored pljuvanja, ali dragi moji 150 potpisanih komentara sa jasnom porukom draga Ana mi smo uz tebe,to je najveće priznanje koje može dobiti, a vas petorica koji ovdje pljujete samo dokazujete koliko je ona sposobna i potvrđujete komentare koji joj daju potporu. Evo vidite da nije napisan onaj članak u Telegramu nitko se nebi niti okrenuo na za njenim komentarima, a ovako nikad bolje jer građani Grada mali Lošinj prepoznaju njeno pošteno djelovanje. To je samo dio onih koji ju podržavaju, a ovaj članak u Telegramu je kao da ga je ona naručila, jr joj je donio ogromnu popularnost, a vas petorica koji ovdje sikčete od bijesa, pomirite se s tim da građani Lošinja vole svoju gradonačelnicu. Ono je pravo na fb kada se ljudi potpisuju punim imenom i prezimenom a ne kao vi ovdje, jer vas je sram i vlastite obitelji da vas prepoznaju koliko ste nepismeni.Ali ovo je dobro da postoji ovaj portal da se i vi nepismeni možete javljati a sram vas je okoline u kojoj se krećete.
I Sanader je imao ogromnu podršku građana, bojim se da mu to nije pomoglo u zatvoru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
301 # Licemjer...... 2022-12-22 19:05
Komentari na fb su mjerodavni jer su potpisani, a ovo što vi kukate od muke dijelite sa vašim. Po komentarima na fb Ana je kraljica, a vi se možete pokriti.... k..... Ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
121 # KraljicaMjerodavna 2022-12-22 19:55
Citat ......:
Komentari na fb su mjerodavni jer su potpisani, a ovo što vi kukate od muke dijelite sa vašim. Po komentarima na fb Ana je kraljica, a vi se možete pokriti.... k..... Ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Potpisani komentatori imaju različite povlastice u odnosu na ostale građane ili očekuju povlastice, drugačije na ovom otoku možeš opstati.
Ulizica je uvijek bilo i bit će ih dok je svijeta i vijeka.
Ali neki su stvarno ljigavi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Mjerodavno podijeli sa dvagost 2022-12-26 10:48
Citat ......:
Komentari na fb su mjerodavni jer su potpisani, a ovo što vi kukate od muke dijelite sa vašim. Po komentarima na fb Ana je kraljica, a vi se možete pokriti.... k..... Ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Pola komentara upisala je "kraljica". Na svaku pohvalu odgovorila je izvještaćenom, sladunjavom zahvalom :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Mjerodavno! Jer potpisano je.Crna Guja 2022-12-27 10:40
Citat ......:
Komentari na fb su mjerodavni jer su potpisani, a ovo što vi kukate od muke dijelite sa vašim. Po komentarima na fb Ana je kraljica, a vi se možete pokriti.... k..... Ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Ako su na fb mjerodavni samo komentari koji su popisani, red je da istaknemo i one koji odudaraju od ulizivačkih tvrdnji bez temelja u stvarnosti:
Gordana Pavokovic
I u slučaju Mrtvaška ste radila za dobrobit građana? Ovakvi uvjeti na Mrtvaškoj danas su za dobrobit građana? Mi strpljivo čekamo - da institucije do kraja odrade svoj posao!

Mladen Pažin Gordani Pavokovic
Ne zahvaljuje ti
Gordana Pavokovic Mladenu Pažinu a baš sam očekivala zahvalu za izrečenu istinu.
Tina Pogorilic ExMavrovic Gordani Pavokovic Možda da djelima pokaže a ne riječima to koliko joj je stalo do "dobrobiti građana"...Nije ni trepnula kada su ljudi sa Ilovika trebali biti izolirani više od dvije godine... Nije se javljala na Facebooku ni odgovarala na komentare kada su na Mrtvaškoj postavljene žičane ograde na samome mulu tako da ni hitnoće nebi mogle funkcionirati.. . Nije se javljala niti kada je 30 policajaca i zaštitara po naredbama Balije pozatvaralo pola otočana jer su mirno stajali na svome jedinom sigurnom putu do kuće (RH policija prima naredbe od nekoga iz Lučke uprave??? - parodija)
Ni sada ne poduzima baš ništa da se sanira šteta u Mrtvaškoj koja je učinjena NAKON što je izvođač odustao od radova...
Jedna gradonačelnica je samo mirno gledala kako Balija uništava asfaltirani prilaz do rive i parkirna mjesta iz čiste osvete...
Ali se zato specijalno obraća javnosti kada nju netko osobno uvrijedi!!!
Možda gradonačelnica treba brinuti samo o sebi, svojoj reputaciji i odgovarati samo na komentare koji njoj pašu i ljudima koji joj laskaju?

Vedran Morin Osobno također imam napismeno od tog istog Povjerenstva da niste dostavljali traženo, štoviše u vremenskom razmaku od čak dvije godine. Možete lagati naivne Lošinjane, ali za razliku od vaših izvrnutih i neistinitih teza mi novinari raspolažemo s korespodencijom . Hoće li me sada vaš brat tužiti zbog komentara?
Ana KučićDragi Vedran, stvarno ne znam što bih Vam rekla nakon svega što ste napisali o meni. Ako je to Vaš odabir, radite što želite i morate. Osobno Vas u tome nikad nisam i neću spriječavati. Demokracija daje velike mogućnosti svakom pojedincu. Vi ih koristite jer na to imate pravo. A što se mog brata tiče, u to se kao gradonačelnica ne želim mješati. Pozdrav, Ana
Vedran Morin Ani Kučić neka institucije rade svoj posao pa će po njihovom ishodu javnost dobiti konačno sliku tko laže, a tko govori istinu. Žalim jedino što sam vjerujući u tu "demokraciju" pomislio da smo HDZ-u svi novinari jednaki, ali dobro je znati da sam diskriminiran jer, kako kažete, "nisam pisao lijepo". Zato onima koji pišu lijepo plaćate račune, dok mi neovisni možemo kao i mnogi mladi dati petama vjetra i odlučiti se za odlazak iz grada u kojem se prijeti smrću i gdje divlje svinje šetaju ulicama. I štošta drugo o čemu bi se itekako moglo pisati...
Franjo Bedekovic Dali je istina što piše stampa ili ne ? Ne mogu vjerovat da bi netko bio toliko zlonamjeran .Treba istražiti ako nije točno , novinara ili dezinformatora ovih članaka strogo kazniti .No uvijek do sad HDZ pa I ostali su negirali lopovluk. Istražiti pod hitno .
Ana Kučić Franj Bedekovicu slikovito rečeno gotovo pa i nema papira kojeg nismo dostavili, a vezano za razne prijave. Sve što institucije od nas zatraže mi dostavimo. Svrha zakona definitivno nije da se on zloupotrebljava jer to nosi troškove koje plaćamo svi mi...
Franjo Bedekovic Ani Kučić interesantno ?! Vi se meni opravdavate , što nema potrebe a ni smisla .Ja sam komentirao pisanje o navodnim zloupotrebama funkcije.To što ste se meni obratili to Vama pomaže osim možda da Vam je cilj da Vam vjerujem Satisfakciju tražite na sudu , za povredu časti i ugleda .Do tada meni i svima koji su pročitali članak ostaje da vjerujemo napisanom a to je da je bilo nezakonitosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # MjerodavniPotpisnici 2022-12-27 12:16
Baš su mjerodavni ovi koji bi hvalili i crnog vraga kad bi od njega imali koristi.
Najveći broj je takvih, bar ono što se javno zna, a možda i kod ovih kod kojih se još ne zna, ubrzo saznamo motive takve euforične podrške kojoj je nebitno je li istina ono što piše u članku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Mjerodavno ulizivanjeNepotpisani 2022-12-27 14:08
Citat Potpisnici:
Baš su mjerodavni ovi koji bi hvalili i crnog vraga kad bi od njega imali koristi.
Najveći broj je takvih, bar ono što se javno zna, a možda i kod ovih kod kojih se još ne zna, ubrzo saznamo motive takve euforične podrške kojoj je nebitno je li istina ono što piše u članku.
Neš' ti mjerodavnosti kad podršku daje ne pr. posada lažnog lošinjskog logera: "Podrška gradonačelnici, a ovim jadnicima samo poruka: sve se vraća, sve se plaća...". Ili "Samo hrabro i nepoklebljivo kao i do sada, Tvoj grad je uz tebe. Sjeme zla se sije al u nasem gradu nece izrasti upravo zahvaljujuci tebi i tvom izabranom timu,naravno". Pa onda "Nemogu ništa našoj gradonačelnici prišiti jer ona svoj posao obavlja časno,pošteno i korektno.A pojedinci koji prave prijave samo pokazuju koliko nemaju mozga. Ana Kucic samo naprijed vaši građani su uz vas."
Sve ove prazne pohvale padaju u vodu kad znamo da je cijeli prošli mandat provela slikavajući se okolo i primajući kupljena priznanja. A dok je ona okolo glumatala Lošinj nije po postao prvi od 1000 otoka kako je obećala u izbornom programu. A sada je ipak na sva usta hvale. Nije im bitno ne samo što piše portal Telegram, nego ih nije briga ni što piše u njenom izbornom programu. Sve su to bila obećanja A dok je neko ne pohvali za ono što je stvarno učinila za građane u ovih godinu i pol mandata sve ove pohvale su nemjerodavne, laž i ulizivanje. Potpisane su samo radi upisivanja u listu prvenstva za neku privatnu pogodnost, a gradonačelnica poimenično zahvaljuje da im da na znanje da je podršku primila na znanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # PosjetiteljiNeka jedu kolače 2022-12-27 14:25
Sigurno će joj ovaj koji predstavlja branitelje, ovaj koji predstavlja lažni loger i ovaj iz malog grebena koji je otišao onako kako se ode u otrcanoj izreci o malom grebenu, nositi kolače tamo gdje hrana nije baš kao na prvom od 1000 ili kod baćuški u hotelu.
Kolinda bi svojim prijateljima nosila, javno je to obznanila.
Budite kao Kolinda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Cendrava reakcija na članakNN 2022-12-27 17:20
Meni je neshvatljivo da je 160 osoba lajkalo cendravu gradonacenicinu reakciju na korektan novinarski članak u Telegramu. Takva se reakcija ne pristoji ni razmaženom derištu a kamoli politicarki koja se diči da nije klasična. Neznam kako nas ovih 160 njenih fanova mogu pogledati u oči jer sjećamo se da u prošlom mandatu nije ispunila ništa od obećanog (prvi u brizi za otočene, prvi u stambenom zbrinjavanju, prvi u turizmu, prvi u urbanističkim rješenjime, prvi u brizi za branitelje itd.) A u ovom mandatu samo nastavlja obecavati što je obecala u izbornom programu. Bez rezultata usprkos angažiranju savjetnika za EU fondove ali fanovi poručuju "samo hrabro nastavi kao dosad, mi smo uz tebe".


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # prebroji ponovoako si pismen 2022-12-22 19:08
jedva 60, od toga nekoliko negativnih
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # Licemjer...... 2022-12-22 19:54
151(slovima stopedesrtjedan ) upravo pobrojano.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
241 # Gastal uzmitehranitelj tuljana 2022-12-22 21:38
Citat ......:
151(slovima stopedesrtjedan) upravo pobrojano.
Šaćica, naviknuta na to da ih veliku većinu vremena nitko ne smeta u njihovom ideološkom balonu od sapunice u kojem se igraju kao djeca u pješćeniku, nadopunjavaju i lajkaju si upise, u šoku i nevjerici lupaju "minuse" čak i na ideološki neutralan komentar koji donosi lako provjerljiv istiniti podatak o 151 (stotinu pedeset i jednom) komentaru...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Festival kičaTovar 2022-12-24 12:33
Citat hranitelj tuljana:
Citat ......:
151(slovima stopedesrtjedan) upravo pobrojano.
Šaćica, naviknuta na to da ih veliku većinu vremena nitko ne smeta u njihovom ideološkom balonu od sapunice u kojem se igraju kao djeca u pješćeniku, nadopunjavaju i lajkaju si upise, u šoku i nevjerici lupaju "minuse" čak i na ideološki neutralan komentar koji donosi lako provjerljiv istiniti podatak o 151 (stotinu pedeset i jednom) komentaru...
Gotovo polovica komentara otpada na sladunjave zahvale poltronima na njihovoj podršci još sladunjavijim porukama, tipa "Draga moja…tko te poznaje ne moze nikako povezati napisano s tobom… Ruzno, ali na zalost nije prvi put… glava kao i do sada visoko uzdignuta! …uvijek kazem - takvi imaju puno slobodnog vremena i prazan vlastiti zivot!". Naravno, ni riječi o rezultatima upravljanja Gradom i aktualnim problemima, ne pita da li je istina to što novinar piše, nego da ima "puno slobodnog vremena i prazan vlastiti zivot", A neka Zveca ulizički prisnažuje pa veli "baš mi je teško bilo čitati ono. Istina uvijek izađe na vidjelo. Pomalo. Vjerujem da Ana zna da ima punu podršku pravih ljudi" s priloženim crvenim srčekom u znak ljubavi. Gradonačelnica im patetično odgovara "Hvala vam puno Andrea i Zvjezdana" također s priloženim crvenim srčekom uz dodatak ruku sklopljenih na molitvu.
Festival facebook kiča
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # ...Licemjer 2022-12-23 09:51
Citat ......:
151(slovima stopedesrtjedan) upravo pobrojano.
Ma tko to koristi moje ime uzalud? Smeće malo.
FB je mjerodavan koliko i ankete crobarometra. Vi kao da ste se jučer rodili pa ne znate da ona može brisati komentare koji joj se ne sviđaju i blokirati ljude koji pišu takve komentare. Ovo je mjerodavno kao goli [cenzurirano], sa oproštenjem. Pristrano moderirani comment section je odraz propagande, miceki.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Cenzura na Aninom FB!!! 2022-12-23 11:39
Naravno da Ana uredno cenzurira komentare koji joj se ne sviđaju... Pogledati ovaj link

volim-losinj.org/politika/3083-cipelarenje-oporbe#comment-83230
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Gastal za tuljančeBaltazar 2022-12-23 13:53
Citat Licemjer:
Citat ......:
151(slovima stopedesrtjedan) upravo pobrojano.
Ma tko to koristi moje ime uzalud? Smeće malo.
FB je mjerodavan koliko i ankete crobarometra. Vi kao da ste se jučer rodili pa ne znate da ona može brisati komentare koji joj se ne sviđaju i blokirati ljude koji pišu takve komentare. Ovo je mjerodavno kao goli [cenzurirano], sa oproštenjem. Pristrano moderirani comment section je odraz propagande, miceki.
Moja malenkost je jedna od blokiranih i to zbog bezazlenog komentara koji je remetio tsunami oduševljenih pohvala. Prije par minuta situacija na FB Ane Kučić uz njenu reakciju na članak o politici&krimin alu na otoku njenih djedova bila je kao na donjoj slici


Unesena su bila 133 komentara i 153 "sviđa mi se", tzv. lajkova.

Valja naglasiti da broj komentara 133 ne govori koliko osoba je komentiralo jer na svaki komentar podrške, pohvale, divljenja, ohrabrenja, odanost i ljubavi gradonačelnica je odgovarala zahvalom.

Neke osobe su upisale više od jednog komentara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # ...hranitelj tuljana 2022-12-27 19:14
Citat Licemjer:
kao da ste se jučer rodili pa ne znate da ona može brisati komentare koji joj se ne sviđaju
Za razliku od jedne lokalne web stranice u privatnom vlasništvu osobe koja živi na Lošinju?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Operacija Oluja ulizicaTariguz 2022-12-22 19:36
Citat .......:
Ono je pravo na fb kada se ljudi potpisuju punim imenom i prezimenom
Imenom i prezimenom se uz pohvale i podršku potpisuju njeni klijenti i oni koji to žele postati. Ja bih to nazvao operacijom Oluja ulizica. Jedan od boljih primjera te rabote pruža Jure Krstanović koji je prije dvje godine za otoci.net kazao "Ne želimo sudjelovati u HDZ-ovom programu i pozvat ću branitelje da se ne odazovu njihovom pozivu". A sada na Aninom fejsu dirljivim riječima podržava HDZ-ovu gradonačelnicu i predsjednicu ogranka HDZ ML: Ljudska zavist i zloća nemaju granica. Ana uza te je velika većina građana Lošinja. Hrabro i uzdignute glave naprijed.
otoci.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # Krivi odgovoriPrava pitanja 2022-12-22 19:48
Tako je ružno govorio i o tipu kojem je ustupio svoju braniteljsku povlasticu da bi ovaj mogao dobiti gradski prostor i otvoriti restoran.
Poslije toga više mu ne smeta ništa od onog što mu je prije smetalo.
Para vrti gdje burgija neće.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Zaklela se zemlja raju ...nepovlaštei branitelj 2022-12-26 11:03
Iznenadnu suradljivost i ohrabrenje gradonačelnici ljutitog vođe braniteljske udruge može objasniti samo neki dar grada. ne zamo da li ga je dobio osobno, za udrugu ili za nekog važnog člana ali saznaćemo ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Lažni invalidHrvi 2022-12-26 11:24
Citat nepovlaštei branitelj:
Iznenadnu suradljivost i ohrabrenje gradonačelnici ljutitog vođe braniteljske udruge može objasniti samo neki dar grada. ne zamo da li ga je dobio osobno, za udrugu ili za nekog važnog člana ali saznaćemo ;-)
Saznajte i zašto isti taj voda sa sobom na groblje za dan domovinske zahvalnosti lika koji prima braniteljsku mirovinu kao potpuno nesposoban za rad, a koji u isto vrijeme plovi kao oficir na kruzeru i zarađuje silne novce kao potpuno radno sposoban.
Eno ga u društvu s gradonačelnicom i s gore spomenutim na zadnjoj objavi lošinjskog hdz- a. To bi trebalo istražiti, našlo bi se svega.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # Prodaja zrakaPilot 2022-12-22 19:51
A Volarić bi mogao prodavati o lošinjsku maglu, ne samo lošinjski zrak.
Ono što priča o Ani svako jutro u Stopu uvelike se razlikuje od onog što piše po fejsu ( i to vrlo nepismeno ).
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # ........Aministratore 2022-12-24 10:09
mislim da je bolje biti možda malo nepismen nego biti prljav i smrditi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Nepismenost dopire daljegost 2023-01-02 12:21
Citat .Aministratore:
mislim da je bolje biti možda malo nepismen nego biti prljav i smrditi.
Nisam baš siguran. Smrad ima znatno manji domet od nepismenosti. A lakše je oprat se i namirisat nego opismenit. No i to je stvar osobnog izbora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # " Hvala dragi Aleksandar! Stvarno hvala "gost 2022-12-24 10:42
Citat Pilot:
A Volarić bi mogao prodavati o lošinjsku maglu, ne samo lošinjski zrak.
Ono što priča o Ani svako jutro u Stopu uvelike se razlikuje od onog što piše po fejsu (i to vrlo nepismeno ).
Pismenost mu stvarno nije na razini poltronstva i obiteljskih ambicija. Ali ni gradonačelnica se ne izražava na razini fakultetske diplome.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # No rushLino 2022-12-24 11:31
Nema žurbe za dostavom dokumentacije, kad povjerenstvo vidi sve ove komentare i shvati da je naša gradonačelnica popularnija čak i od Messija, smjesta će odbaciti prijavu.
Ole
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # SvakakoNego kako 2022-12-24 11:58
Citat Lino:
Nema žurbe za dostavom dokumentacije, kad povjerenstvo vidi sve ove komentare i shvati da je naša gradonačelnica popularnija čak i od Messija, smjesta će odbaciti prijavu. Ole
To im je najvažnije kod odlučivanja.
Ako je broj lajkova manji od 150, oni dižu optužbu.
Budi mirna, Ana! Pilot, propali poduzetnik, Malogrebenaš i ostali pobrinut će se da dobiješ i preko dvije stotine lajkova.
Ne može ti niko ništa, jača si od sudbine.
A imaš i tzv. radiovoditelja na svojoj strani.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
292 # Hahar...... 2022-12-22 19:51
Neka pati koga smeta, Kučićka je prvak svijeta. Ona meni djeluje kao Vatteni, a vaši komentari na ovom portalu su kao srpski komentari na Vatrene.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
227 # .....Tariguz 2022-12-22 19:53
A ti meni djeluješ kao obična budala koja od ulizivaja čak nema ni koristi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Vatrena AnaGrad za Tebe 2022-12-22 20:53
Citat ......:
Neka pati koga smeta, Kučićka je prvak svijeta. Ona meni djeluje kao Vatteni, a vaši komentari na ovom portalu su kao srpski komentari na Vatrene.
Baš si me nasmijano. Zapravo si u pravu.
I oni se kunu u domoljublje, ali lovu spremaju u porezne oaze, a ne u voljenu Hrvatsku.
Kad ih se pita gdje je lova, uhvati ih amnezija.
Tako slični, a tako različiti.
Rulja puši spiku, tako joj i treba kad je glupa i nesposobna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Grad za njugost 2022-12-23 09:46
Citat Grad za Tebe:
Citat ......:
Neka pati koga smeta, Kučićka je prvak svijeta. Ona meni djeluje kao Vatteni, a vaši komentari na ovom portalu su kao srpski komentari na Vatrene.
Baš si me nasmijano. Zapravo si u pravu. I oni se kunu u domoljublje, ali lovu spremaju u porezne oaze, a ne u voljenu Hrvatsku. Kad ih se pita gdje je lova, uhvati ih amnezija.
Tako i Kučićku hvata amnezija kad je pitaju di je lova od prodaje stare škole :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # ............. 2022-12-23 03:38
A meni ovo djeluje kao kad je Kolinda ono jednom rekla da će ako bude trebalo Zdravku Mamiću nositi kolače u zatvor. Samo što Zdravko eto nije baš pretjerano povjerovao Kolindi pa je na vrijeme utekao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
224 # ...hranitelj tuljana 2022-12-22 21:42
Citat Grad za Tebe:
I oni se kunu u domoljublje, ali lovu spremaju u porezne oaze, a ne u voljenu Hrvatsku.
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji smatraju da je pohlepno pokušati saćuvati svoj novac, ali nije pohlepno tražiti da se nekome oduzme dio novca i da onima koji ga nisu zaradili.

"Lova" i onako ne bi bila potrošena na korist Hrvatske i hrvatskog naroda, nego na ljude poput tebe, tako da...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Grad za tuljanaGrad za Tebe 2022-12-23 07:49
Citat hranitelj tuljana:
Citat Grad za Tebe:
I oni se kunu u domoljublje, ali lovu spremaju u porezne oaze, a ne u voljenu Hrvatsku.
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji smatraju da je pohlepno pokušati saćuvati svoj novac, ali nije pohlepno tražiti da se nekome oduzme dio novca i da onima koji ga nisu zaradili.
"Lova" i onako ne bi bila potrošena na korist Hrvatske i hrvatskog naroda, nego na ljude poput tebe, tako da...
Ja sam napisala komentar na koji ste se referirali.
Koji su to ljudi poput mene na koje bi po vašem cijenjemom mišljenju bio potrošen taj novac ?
Nikad u životu nisam ostvarila nikakvu nepripadnu korist, trudom i odricanjem svojih roditelja završila sam fakultet, zaposlila se i svojim radom zarađujem za svoj prilično skroman život ( u materijalnom smislu ).
Lijepo vas molim objašnjenje kakvi su to ljudi poput mene.
Eh , da i Hrvatica sam i vjernica, ako vam to što znači, budući da ste ustvrdili da taj novac ne bio na korist hrvatskog naroda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 0 # ....hranitelj tuljana 2022-12-23 09:57
Citat Grad za Tebe:
svojim radom zarađujem za svoj prilično skroman život ( u materijalnom smislu ).
...
Eh , da i Hrvatica sam i vjernica, ako vam to što znači, budući da ste ustvrdili da taj novac ne bio na korist hrvatskog naroda.
Pa niste trebali ići i na fakultet da biste prilično skromno živjeli, mogli ste i bez toga:)

Ne, ne zanima me što ste po nacionalnosti ni vjerskoj pripadnosti (iako sam se ugodno iznenadio jer sam mislio da sam jedini pro-life među komentatorima).

Niste pojasnili kakvu korist očekujete od tuđeg novca, pa bi svako polemiziranje na tu temu bilo uzaludno...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # .....NN 2022-12-23 10:15
Anin trol je opet skrenuo raspravu s naslovne teme članka. Mislim da bi dobro došla intervencija admina da ga podsjeti na temu članka.
P.S.
Koga briga šta tebe zanima ili ne zanima i što si ti jedini pro-life među komentatorima! Od|ebi u skokovima!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Za tuljanaTuđi novac 2022-12-23 12:33
Citat hranitelj tuljana:
Citat Grad za Tebe:
svojim radom zarađujem za svoj prilično skroman život ( u materijalnom smislu )....
Eh , da i Hrvatica sam i vjernica, ako vam to što znači, budući da ste ustvrdili da taj novac ne bio na korist hrvatskog naroda.
Pa niste trebali ići i na fakultet da biste prilično skromno živjeli, mogli ste i bez toga:)
Ne, ne zanima me što ste po nacionalnosti ni vjerskoj pripadnosti (iako sam se ugodno iznenadio jer sam mislio da sam jedini pro-life među komentatorima).
Niste pojasnili kakvu korist očekujete od tuđeg novca, pa bi svako polemiziranje na tu temu bilo uzaludno...
Naglasila sam da živim skromno u materijalnom smislu, iako bi mi bilo lakše u životu da sam neobrazovana i da se vodim onom čuvenom" u se, na se i poda se ".
No, ne bih se mijenjala, ne mislim da je samo materijalni ispjeh dokaz nečije uspješnosti( što vi implicirate tvrdnjom da sam mogla skromno živjeti i bez fakultetskog obrazovanja ).
Ne očekujem nikakvu korist od tuđeg novca jer porez nije tuđi novac, to je novac koji svi izdvajamo iz svog dohotka da bismo financirali zdravstvo, školstvo...smij ešno je da vama to treba pojašnjavati, a postavljate se kao sveznajući pripovjedač.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Branitelj lokalne vlastigost 2022-12-23 12:44
Gubite vrijeme s uspaljenim braniteljem lokalne vlasti pod krinkom tobožnje objektivnosti. Idiot koji je u stanju posprdno napisati "Pa niste trebali ići i na fakultet da biste prilično skromno živjeli, mogli ste i bez toga:)" zaslužuje ignoriranje iz prezira. Vjerojatno je jedan od onih sa završenim tečajem za opismenjavanje koji se dobro uhljebio, a svoje uhljebljenje prikazuje kao produktivan rad. Možda je plaćen za trolanje u korist Ane Kučić i njenih ortaka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # IndolentniTuljan 2022-12-23 16:08
Citat hranitelj tuljana:
Citat Grad za Tebe:
svojim radom zarađujem za svoj prilično skroman život ( u materijalnom smislu ).
...
Eh , da i Hrvatica sam i vjernica, ako vam to što znači, budući da ste ustvrdili da taj novac ne bio na korist hrvatskog naroda.
Pa niste trebali ići i na fakultet da biste prilično skromno živjeli, mogli ste i bez toga:)
Ne, ne zanima me što ste po nacionalnosti ni vjerskoj pripadnosti (iako sam se ugodno iznenadio jer sam mislio da sam jedini pro-life među komentatorima).
Niste pojasnili kakvu korist očekujete od tuđeg novca, pa bi svako polemiziranje na tu temu bilo uzaludno...
Ne zanima vas što sam pripadnica hrvatskog naroda, ali znate da novac iz poreza ne bi bio usmjeren na korist istog.
Možete li se dogovoriti sami sa sobom što želite ustvrditi svojim upisima ?
Proglašavate polemiku uzaludnom jer kao nisam naglasila što očekujem od tuđeg novca.
Je li to obvezno za pripadnike izabranog naroda da očekuju nešto od tuđeg novca ?
Ja očekujem samo da budem plaćena za svoj rad, da pridonosim zajednici kojoj pripadam plaćanjem poreza iz svog dohotka.
Je li vam sad jasnije ili moram još nešto naglasiti da biste se udostojili očitovati o domoljubima koji ne plaćaju porez domovini koju toliko silno obožavaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ........ 2023-01-02 12:29
Citat hranitelj tuljana:
Pa niste trebali ići i na fakultet da biste prilično skromno živjeli, mogli ste i bez toga:)
Kaže lik koji dobro živi bez obrazovanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # AnarhističkiPrijedlog 2022-12-23 07:53
Citat hranitelj tuljana:
Citat Grad za Tebe:
I oni se kunu u domoljublje, ali lovu spremaju u porezne oaze, a ne u voljenu Hrvatsku.
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji smatraju da je pohlepno pokušati saćuvati svoj novac, ali nije pohlepno tražiti da se nekome oduzme dio novca i da onima koji ga nisu zaradili.
"Lova" i onako ne bi bila potrošena na korist Hrvatske i hrvatskog naroda, nego na ljude poput tebe, tako da...
Vi to zapravo pozivate na neplaćanje poreza ?
Uvijek se nekom oduzme dio njegovog prihoda da bi se taj isti novac potrošio na nekog drugog ili na nešto drugo.
Predložite hdz- novu poreznu reformu, kako su sposobni, mogla bi proći.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 0 # hranitelj tuljana 2022-12-23 09:45
Citat Prijedlog:
Uvijek se nekom oduzme dio njegovog prihoda da bi se taj isti novac potrošio na nekog drugog ili na nešto drugo.
Da, znam. Oduzme se. Pod prijetnjom sile.

Nisam siguran da bi HDZ podržao prijedlog da se porezi svedu na minimum, od kuda bi plaćali svoju glasačku mašineriju kupovanjem socijalnog mira, od kuda bi "sanirali" privatna brodogradilišta milijardama kuna, od kuda bi išla "jamstva" za Croatia Airlines, za silne državne gubitaše koji imaju "H" kao prvo slovo kratice i direktore sa masnim plaćama i otpremninama,za različite sumnjive poticaje i natječaje, od kuda za razne makinacije, tisuće "ne"vladinih udruga, za farbanje tunela dvaput, za malverzacije s plinom, strujom i naftom, kako bi plaćali "nezavisne medije" koje nitko ne želi plaćati pa se plaćaju preko
natječaja HDZovog Ministarstva kulture??

Od kuda bi se cvječarnama plaćalo aplikacije "za Covid" od kud bi se naručivale aplikacije za preračunavanje eura na razini kakve rade srednjoškolci?
Od kud bi se kupovali razni Logeri i slične gluposti, razne preplaćene zgrade? Od kud bi se naručivalo više milijuna doza nečega neprovjerenog što neki nazivaju "cjepivo" višestruko više nego što imamo stanovnika pa se veliki dio bacio, veliki dio donirao raznim Ruandama i Senegalima... isto neki traže da se novcem prisilno prikupljenim od vjernika financira pobačaj - siguran sam da barem to vjernici smeta...
Citat Prijedlog:
Uvijek se nekom oduzme dio njegovog prihoda da bi se taj isti novac potrošio na nekog drugog ili na nešto drugo.
Da, znam. Oduzme se. Pod prijetnjom sile.
Nisam siguran da bi HDZ podržao prijedlog da se porezi svedu na minimum, od kuda bi plaćali svoju glasačku mašineriju kupovanjem socijalnog mira, od kuda bi "sanirali" privatna brodogradilišta milijardama kuna, od kuda bi išla "jamstva" za Croatia Airlines, za silne državne gubitaše koji imaju "H" kao prvo slovo kratice i direktore sa masnim plaćama i otpremninama,za različite sumnjive poticaje i natječaje, od kuda za razne makinacije, tisuće "ne"vladinih udruga, za farbanje tunela dvaput, za malverzacije s plinom, strujom i naftom, kako bi plaćali "nezavisne medije" koje nitko ne želi plaćati pa se plaćaju preko
natječaja HDZovog Ministarstva kulture??

Od kuda bi se cvječarnama plaćalo aplikacije "za Covid" od kud bi se naručivale aplikacije za preračunavanje eura na razini kakve rade srednjoškolci?
Od kud bi se kupovali razni Logeri i slične gluposti, razne preplaćene zgrade? Od kud bi se naručivalo više milijuna doza nečega neprovjerenog što neki nazivaju "cjepivo" višestruko više nego što imamo stanovnika pa se veliki dio bacio, veliki dio donirao raznim Ruandama i Senegalima...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # O porezima za neznalicegost 2022-12-23 10:05
Citat hranitelj tuljana:
Citat Prijedlog:
Uvijek se nekom oduzme dio njegovog prihoda da bi se taj isti novac potrošio na nekog drugog ili na nešto drugo.
Da, znam. Oduzme se. Pod prijetnjom sile...
Shvatili smo što želiš reći, nisi morao ponavljati. A tebi na znanje nešto što zna svako inteligentno i obrazovano biće - porez je dio imovine koji ti se oduzima da bi mogao nesmetano uživati u ostatku svoje imovine. Mi obrazovani znamo podrijetlo ovoga što danas nazivamo porezom, a za prosvjetljenje uma neznalice poput tebe dovoljan je i sadržaj na ovom linku
sh.wikipedia.org/wiki/Danegeld
Ispričavam se svima što sam nahranio nasrtljivog trola. Njegov eventualni odgovor ću ignorirati iz sažaljenja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # PoreziZoomba 2022-12-23 18:56
Citat hranitelj tuljana:
Citat Prijedlog:
Uvijek se nekom oduzme dio njegovog prihoda da bi se taj isti novac potrošio na nekog drugog ili na nešto drugo.
Da, znam. Oduzme se. Pod prijetnjom sile.
To je cijena življenja u društvenoj zajednici, glupane. U svim zajednicama nađu se kreteni poput tebe nespremni da snose neizbježne zajedničke troškove. Što drugo s njima do prebit ko vola u kupusu i otet koliko duguju? Zašto da drugi plaćaju za njega? A da ima zloupotreba, ima. Stvarno vidimo i po primjeru kupovine lažnog lošinjskog Logera, ali za to smo sami krivi jer smo izabrali krivu osobu da vodi Grad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Izborna prijevara Ane Kučić i HDZ-aČeper 2022-12-23 10:37
Citat hranitelj tuljana:
Citat Grad za Tebe:
I oni se kunu u domoljublje, ali lovu spremaju u porezne oaze, a ne u voljenu Hrvatsku.
Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji smatraju da je pohlepno pokušati saćuvati svoj novac, ali nije pohlepno tražiti da se nekome oduzme dio novca i da onima koji ga nisu zaradili.
"Lova" i onako ne bi bila potrošena na korist Hrvatske i hrvatskog naroda, nego na ljude poput tebe, tako da...
Poznaješ li osobu pod nickom Grad za Tebe ili imaš nadnaravnu sposobnost da iz komentara skineš OIB autora i otiske prstiju? Pa zato znaš da "lova" dana toj osobi ne bi bila potrošena na korist Hrvatske i hrvatskog naroda, nego na ljude poput nje.
Drugo pitanje glasi jesu li ti jasni ljudi (i žene) koji smatraju da je u redu oduzeti drugima dio novca da bi se potplatilo one koji će za njih glasati na izborima. Ako ne znaš na koga mislim, ili ćeš se praviti lud da ne znaš, mislim na Anu Kučić koja je SVIM umirovljenicima obećala besplatno dopunsko osiguranje, a sada se bjesomučno izmotava da se ispetlja iz te izborne prijevare.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # hranitelj tuljana 2022-12-23 12:14
Citat Čeper:
jesu li ti jasni ljudi (i žene) koji smatraju da je u redu oduzeti drugima dio novca da bi se potplatilo one koji će za njih glasati na izborima
Ne nisu mi jasni ljudi kojima je to u redu i koji su glasali za to, te sad jauču u komentarima tražeći da se obećano ispoštuje.
p.s., za razliku od (očito, kad si istaknuo) tebe, ja i žene smatram ljudima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ....... 2022-12-23 12:27
nisi odgovorio na pitanje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # Jesamhranitelj tuljana 2022-12-23 12:47
Citat ....:
nisi odgovorio na pitanje
Ja vam mogu objašnjavati do sutra, ali ne mogu razumjeti umjesto vas. Žao mi je zbog vašeg stanja :(
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ....... 2022-12-23 13:51
Citat hranitelj tuljana:
Citat ....:
nisi odgovorio na pitanje
Ja vam mogu objašnjavati do sutra, ali ne mogu razumjeti umjesto vas. Žao mi je zbog vašeg stanja :(
ne moraš ništa objašnjavati, samo moraš reći DA ili NE
u protivnom dokazuješ da si krmak vulgaris
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 0 # Ajmeeeehranitelj tuljana 2022-12-23 14:50
Citat hranitelj tuljana:
Citat Čeper:
jesu li ti jasni ljudi (i žene) koji smatraju da je u redu....
Ne nisu mi jasni ljudi kojima je to u redu....
Zar zaista nisi sposoban razumijeti najjednostavnij e rečenice??!?! Jesi li bolesnik ili izigravaš bolesnika (uvjerljiv si).
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # ....... 2022-12-23 15:10
Citat hranitelj tuljana:
Citat hranitelj tuljana:
Citat Čeper:
jesu li ti jasni ljudi (i žene) koji smatraju da je u redu....
Ne nisu mi jasni ljudi kojima je to u redu....
Zar zaista nisi sposoban razumijeti najjednostavnije rečenice??!?! Jesi li bolesnik ili izigravaš bolesnika (uvjerljiv si).
eto ga, osvjedočeni krmak
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Prevarantica i prevarenigost 2022-12-23 15:40
Citat hranitelj tuljana:
Citat hranitelj tuljana:
Citat Čeper:
jesu li ti jasni ljudi (i žene) koji smatraju da je u redu....
Ne nisu mi jasni ljudi kojima je to u redu....
Zar zaista nisi sposoban razumijeti najjednostavnije rečenice??!?! Jesi li bolesnik ili izigravaš bolesnika (uvjerljiv si).
Odgovornost za razumijevanje napisanog je na piscu, a ne na čitatelju. Tvoje rečenice su tipa biti yeben a pokušati izgledati pošten. Nemaš muda reći da je Ana dala kurvanjsku ponudu a kad je dobila što je htjela (glasove na izborima) zayebala penziće. Sada se izmotavaš da nismo razumjeli ali odbijaš reći DA ili NE. Kraj rasprave.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Osuda nemoralnog obećanjaČeper 2022-12-23 14:16
Citat hranitelj tuljana:
Citat ....:
nisi odgovorio na pitanje
Ja vam mogu objašnjavati do sutra, ali ne mogu razumjeti umjesto vas. Žao mi je zbog vašeg stanja
A meni te je žao zbog stanja u kojem si se našao maltretiranjem nemogućim zahtjevom da osudiš Anu Kučić. Da je staviš na stup srama što je nemoralnim obećanjem umirovljenicima da će uzeti novac onima koji ga zarađuju kako bi njima osigurala besplatno dopunsko osiguranje ako je izaberu za gradonačelnicu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Etička orjentacijaČeper 2022-12-23 13:23
Citat ....:
nisi odgovorio na pitanje
Izostankom izričitog odgovora i muljanjem da stvori privid kako odgovara na jasno postavljeno pitanje pokušava izbjeći da kaže jesu li mu jasni oni koji smatraju da je u redu, etički i moralno ispravno oduzeti drugima dio novca da bi se tim, otetim novcem, potplatilo one koji će za njih glasati na izborima.

Naravno da to ne smije reći jer bi time razapeo Anu Kučić, članstvo lošinjskog HDZ-a i sve druge koji ju podržavaju u gradskom vijeću i na FB stranicama.

A što je najgore, ova spodoba osuđuje samo one koji Ani Kučić sada nabijaju na nos što je prevarila penziće. A smijem predpostaviti da mnogi od njih niti nisu umirovljenici, nego etički pravilno orjentirani.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Laž po laž, novi mandato|O|o 2022-12-23 14:31
Citat Čeper:
A što je najgore, ova spodoba osuđuje samo one koji Ani Kučić sada nabijaju na nos što je prevarila penziće. A smijem predpostaviti da mnogi od njih niti nisu umirovljenici, nego etički pravilno orjentirani.
A kad joj je vijećnik Cavedoni na Vijeću postavio pristojno pitanje o dopunskom osiguranju, ona si dopušta
zadovoljstvo bezobraznog ironiziranja. Kao njoj je drago što se on interesira za to. No očito je da je ambiciozna guska bez razmišljanja obećala besplatno osiguranje ne znajući da ga neki već imaju zbog skromnih penzija. A to je dokaz da joj je i zadnji izborni program površan, neozbiljan i pun rupa i neostavrivih obećanja kao i prošli kad je obećala da će Lošinj biti prvi od 1000 otoka.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Sve za vlast, vlast ni za što ...Popaj 2022-12-25 10:58
Citat o|O|o:
... bez razmišljanja obećala besplatno osiguranje ne znajući da ga neki već imaju zbog skromnih penzija. A to je dokaz da joj je i zadnji izborni program površan, neozbiljan i pun rupa i neostavrivih obećanja kao i prošli kad je obećala da će Lošinj biti prvi od 1000 otoka.
Tada Lošinj nije postao prvi ni u čemu obećanom, ali (kad bi se moglo vjerovati gradonačelnici) , prvi je postao u nečemu što nije obećala nego joj je bilo iznuđeno. Na FB je objavila Posebno sam ponosna što se Grad Mali Lošinj još 2020. godine priključio EU destinacijama bez novogodišnjeg vatrometa. Tu nam je prvi cilj bio kućnim ljubimcima, ali i svim životinjama osigurati mirniju večer. Sretna sam što to sada uvode i mnogi drugi hrvatski gradovi Ali istina je malo puno drugačija. Da se 2020. Grad Mali Lošinj priključio EU destinacijama bez novogodišnjeg vatrometa, je istina. Ali to je tek pola istine. Naime, nije se priključio zato što je to odlučila Ana Kučić nego zato što su lučke vlasti zabranile vatromet. Ovo je prava istina:
Vatrometa nad Malim Lošinjem nije bilo samo zahvaljujući primjernoj poslovnoj etici jedne pirotehničke tvrtke, te savjesti, znanju i postupcima njenih djelatnika, a ne zahvaljujući odluci gradske vlasti.

Naime Grad Mali Lošinj je naručio vatromet, ali radi sigurnosnih razloga Lučka uprava je dozvolila lokaciju s koje bi se, prema tehničkim specifikacijama pirotehničke tvrtke, vatromet jedva razaznao. Da bi vatromet s dozvoljene lokacije bio dojmljiv, trebalo bi platiti daleko više, pa su iz pirotehničke tvrtke gradonačelnici sugerirali da odustane, a sredstva preusmjeri u humanitarne svrhe.

U gradskoj upravi bili su razočarani što vatromet ne bi bio dovoljno spektakularan jer im Lučka uprava ne dozvoljava ispucavanje pirotehnike s rive, a višu cijenu nisu htjeli platiti, pa je ova predložena humanitarna gesta bila propagandno vrlo prihvatljiva.

Bila je "second best choice", čijim benefitima su se iz gradske uprave obilno poslužili, kako navodi Jadranski web portal morskiHR s kojeg možete saznati sve detalje o ovoj neobičnoj, a zanimljivoj "humanitarnoj akciji".

Rijedak je slučaj da poslovna tvrtka nagovara potencijalnog kupca da odustane od narudžbe, a novac da preusmjeri u nabavku opreme za Dom zdravlja. No na manipuliranje javnosti od strane gradske vlasti iznošenjem poluistina i korištenjem sponzoriranih medija i novinara smo već navikli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Krmak na braniku gradske vlastigost 2022-12-23 13:27
Nisi odgovorio na pitanje poznaješ li osobu ili znaš njen identitet da ti to daje pravo tvrditi da - citiram te - "Lova" i onako ne bi bila potrošena na korist Hrvatske i hrvatskog naroda, nego na ljude poput tebe. Ako ne znaš tko je i što je rečena osoba, ti si naprosto - krmak.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Ugovorni odnošajNN 2022-12-23 16:23
Citat hranitelj tuljana:
Ne nisu mi jasni ljudi kojima je to u redu i koji su glasali za to, te sad jauču u komentarima tražeći da se obećano ispoštuje.
Ali nisi odgovorio na pitanje jesu li ti jasni ljudi kojima je u redu obećati da će biračima nešto osigurati besplatno ako glasaju za njih, a kad birači to učine, oni odbiju ispuniti obećanje. Dakle, jesu li ti jasni Ana Kučić i njezin izborni stožer koji su to obećali, a kad su dobili izbore pokazali figu glasačima? Pitanje je jednostavno. Pitanje zahtjeva jednostavan odgovor; Je li moralno ispravno obećanje ili zahtjev da se dano obećanje ispuni? Ne zaboravi: Ovdje se u osnovi radi o ugovornom odnosu u kojem je jedna ugovorna strana obvezu izvršila, a druga nije.
Prije izbora

18 mjeseci nakon dobivenih izbora
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
101 # Dobročinstvo na tuđi računhranitelj tuljana 2023-01-18 12:12
Citat JM:
patetično trkeljanje bez osnove.
Očito znam više od tebe, jer znam da "očajni" umirovljenici s ispod (otprilike) 2000 kn po članu kućanstva odnosno cca 2500 kn za samačko kučanstvo, i onako imaju pravo na "besplatno" dopunsko na teret "HZZO-a" odnosno, nas koji radimo.
Da je tebi sličnima zaista stalo do tih siromašnih sugrađana, onda biste objavili tu informaciju (mnogi ju ne znaju, ne samo ti).
Ovako vam slučaj služi da politikanstvo i besplatno signaliziranje vrlina i "drugačijosti".
Na Lošinju nekretnine vrijede stotine tisuća eura i često su i vlasništvu tih istih umirovljenika.. . nerijetko umirovljenici imaju i nekoliko kuća, apartmana i zemljišta, a po novinama vidimo da su mnogi pali kao žrtve prevare gdje su prevarantima "na provjeru" diljem Hrvatske dali stotine tisuća kuna ili eura koje drže u madracima.
Svima njima bismo mi, koji radimo i privređujemo, morali plaćati njihov osobni trošak, s kojim nemamo nikakve veze. Mnogi imaju i djecu, koja odbrojavaju do ostavinske rasprave kada će naslijediti bogatu imovinu. Neka im oni plaćaju, zašto ja ili teta prodavačica iz Lidla?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Kupovina podrške tuđim novcemgost 2023-01-18 12:49
U svojoj patološkoj fiksaciji na umirovljenike koji ionako ništa nisu dobili niti će vjerojatno dobiti ne zapažaš (ili vjerojatnije - prihvaćaš) Anino razbacivanje javnog novca na mazanje vrata debelim guskama s donje grupne fotke. Nije li to kupovina podrške dijeljenjem potpora privatnim biznisima na tuđi račun?

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # ...... 2023-01-18 13:29
oni neki skroz lijevo, skroz su jadni bez poticaja, a ni stric nije loše prošao
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Zaslužene potporeCrna guja 2023-01-18 15:03
Dragi Aleksandar joj je trostruka podrška. Kćer vijećnica, zet član GO HDZ, on siva eminencija. Deva samo osigurava većinu u GV i dopušta da Nedić uskače u rječ oporbenjacima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # ...Lino 2023-01-18 15:00
Citat hranitelj tuljana:
Citat JM:
patetično trkeljanje bez osnove.
Očito znam više od tebe, jer znam da "očajni" umirovljenici s ispod (otprilike) 2000 kn po članu kućanstva odnosno cca 2500 kn za samačko kučanstvo, i onako imaju pravo na "besplatno" dopunsko na teret "HZZO-a" odnosno, nas koji radimo.
Da je tebi sličnima zaista stalo do tih siromašnih sugrađana, onda biste objavili tu informaciju (mnogi ju ne znaju, ne samo ti).
Nemaš ti pojma. Gradonačelnica se nedavno isprsila pa je nedavno predložila gradskom vijeću da Grad Mali Lošinj preuzme plaćanje dopunskog zdravstvenog osiguranja za sve umirovljenike sa mirovinom do 2000 kn.
Gradsko vijeće je to usvojilo. Koga briga što HZZO po sili zakona tim istim umirovljenicima već plaća dopunsko. Valjda Ana zna kako to treba. Sve na račun hranitelja tuljana i tete iz Lidla.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Lupetaš glupostiJM 2023-01-18 12:57
Na otoku ne žive samo potomci lošinjana koji su naslijedili kuće i druge nekretnine. Svaki dan viđam mnoge umirovljenike koji su se doselili još u doba izgradnje Sunčane uvale, a mnogi i kasnije i žive u stanovima od pedesetak kvadrata, a imaju penzije tek malo veće od onih koje navodiš, uglavnom nedostojno za pristojan život. Ali ti si ili naslijedio gomilu nekretnina pa misliš da su svi isti kao ti ili si bogom dani uhljeb koji nije sposoban shvatiti situaciju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

ZADNJI KOMENTARI

 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  gost 03.12.2023 18:29
  Ljiga
  On se nada da će netko vaditi kestenje iz vatre da on ne opeče prste :sad:
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  hranitelj tuljana 03.12.2023 17:53
  NEĆE
  Nadam se da će se u jednom od sljedećih članka obraditi bespravno sagrađen mol u Vinikova i ...
   
 • Raznorazno

  aRa 03.12.2023 17:28
  Lobiranje kod Boga
  Katolički fanatici, okupljeni u inicijativu koja se zove "Muževni budite", i ove subote ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  gost 03.12.2023 15:26
  Plenki ipak prelomio
  Plenković smijenio Franu Barbarića, predsjednika Uprave HEP-a zbog bespravne gradnje ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  az 03.12.2023 09:49
  Preseravanje
  Opravdana sumnja postoji samo u tvoju inteligenciju ako misliš da ovo preseravanje nije ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  hranitelj tuljana 03.12.2023 09:12
  "Zašto baš sada"
  Kad se ovako iznenada na otoku preplavljenom bespravnom gradnjom, pojavi "članak" koji ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  gost 03.12.2023 03:08
  ,,,,
  I za radove na djedovini trebaju papiri. A zašto ti nisi digao glas kad je Talijan sagradio ...
   
 • Kad pravna država utihne dogode se Ustrine

  dežurni 02.12.2023 22:16
  samo naprijed
  Da kojim slucajem radi Slovenac ili Zagrebcanin, onda bi to bilo uredu (sljedeca uvala ...
   
 • Tko su odgovorni?

  Yo 02.12.2023 13:22
  More do koljena na Aleji kapetana
  Do spomenika propaloj brodogradnji danas more još malo pa do koljena na aleji kapetana :sad ...
   
 • Njoj je žao ...

  ... 01.12.2023 17:30
  neka visi Pedro
  Dok se potpisuju ugovori onda su svi prijatelji, spremni za slikanje. Kada se situacija ...
   
 • Njoj je žao ...

  cestar 01.12.2023 16:36
  raskid ugovora
  PGŽ-i lučkoj upravi je odgovarao takav slijed događaja. Imali su neuspjele dogovore s ...
   
 • Njoj je žao ...

  qwert 01.12.2023 09:46
  Županijski politički kažin
  Skupština PGŽ odbila izvješće o propalom projektu Mrtvaška. Javno Dobro: “Komadina i Butković ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  gost 30.11.2023 14:39
  Koliko je sati?
  I bivši predsjednik Anine partije je volio ručne satove. Novine su pisale: Oko ruku domaćih ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Baksuz 30.11.2023 13:48
  Samo što ne iskače iz paštete
  Ne možeš izbjeći da je pratiš. Plaća za širenje statusa na fejsu, portalima i novinama ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  ZZ 30.11.2023 12:48
  Zakucavanje
  Da si sposoban razumjeti napisano znao bi da je ono bitno itekako istaknuto. U dramaturgiji ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  Rambo 30.11.2023 12:25
  Događanje podupiranjem
  Osim ovog podupiranja obećala ih je još nekoliko: :P podupirat ćemo rješavanje stambenog ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  hranitelj tuljana 30.11.2023 11:48
  I svi sretni...
  Sretna je gradonačelnica koja ima tako vjerne pratitelje. I koji znaju prepoznati bitno.
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  gost 30.11.2023 11:45
  Rado Ana za fejsbuk pozira
  Kaže "Danas je održano potpisivanje ugovora između ministra gospodarstva Davora Filipovića ...
   
 • Pravo na jasan, precizan i kratak odgovor

  ZZ 30.11.2023 10:43
  Oni će podupirat, a drugi neka rade
  O stalnom stanju samopromocije svjedoči i njena zadnja objava na službenim fejsu kao ...
   
 • »Televizija Mali Lošinj«

  Bing 29.11.2023 13:32
  Aleja glumatanja
  Ako je za vjerovat iTransparentnos ti tvrtka Televizija d.o.o., društvo s ograničenom ...
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  Admin. 29.11.2023 10:29
  "jede go*na" i "jede govna"
  U odgovoru se nisam pozvao na nešto što je netko mislio, nego na ono što je napisao. A ...
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  hranitelj tuljana 29.11.2023 10:04
  ne jagiti...
  Zanimljivo je a to se stalno ponavlja, kako jako dobro razumiješ što je točno mislio "drugi" ...
   
 • »Televizija Mali Lošinj«

  gost 29.11.2023 09:56
  Aleja za ulizivanje
  U osam dana video je prikupio samo 135 lajkova. Ali neizostavni su lajkovi njenog savjetnika ...
   
 • »Televizija Mali Lošinj«

  xy 29.11.2023 09:36
  U slavu kapetana malih barki
  Ni u videu od prije par dana nema ni n od novinarstva. To je jeftina samopromocija glumatanjem ...
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  Admin. 28.11.2023 20:19
  Tko to tamo "jede go*na"?
  Komentar je govorio samo o sličnosti istupa premijera i gradonačelnice protiv oporbe, a ne ...
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  hranitelj tuljana 28.11.2023 19:18
  ...
  1. Nije istina, komentar je govorio o gradonačelnicin oj izjavi, ja sam pisao isto. Doslovno ...
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  Admin. 28.11.2023 19:07
  Higijena, a ne cenzura
  Tvoja replika na citirani komentar nije imala nikakve veze sa sadržajem komentara. Nije ...
   
 • Raznorazno

  hranitelj tuljana 28.11.2023 18:47
  Prava strana povijesti
  Diljem svijeta ljudi su shvatili koliko je zla učinjeno ljudskim pravima u zadnje 3 godine.
   
 • »Znamo mi otkud vjetar puše!«

  hranitelj tuljana 28.11.2023 18:21
  Centura na 1./1000
  Kako admin briše svaki pokušaj rasprave, samo jedna strana smije pisati i iznositi, što god ...
   
 • Nagradom po glavi

  gost 28.11.2023 15:18
  Plaćanje prava građana da budu javno obmanuti
  Ne znamo koliko je Ana tada platila za titulu, ali ove godine prema iTransparentnos t od ...

Slikovnica-MEME

setnja

ubojstvoborocid

Komentiranje članaka