Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Sanitarna inspekcija vrijeđa građansku informiranost i pamet

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

perla2thNa vili Perla Zajednice Talijana u Ulici Lošinjskih brodograditelja obavljaju se građevinski radovi. Svakodnevno se već od ranog jutra (u 7 sati, čak i ranije) čuje mehanizacija, motorna pila, dolaze i odlaze kamioni, obavljaju se radovi na krovu, čuje se dovikivanje radnika. Uvažavajući da je izvođenje tih radova javni interes (govori se da će tamo biti smješten talijanski dječji vrtić) te uvažavajući pravo svih poduzetnika na rad, upozoravam da ti radovi narušavaju prava onih koji žive od turizma. 

Stanujem u kući pored gradilišta. Moj jedini izvor prihoda je turizam. Rijetki gosti u prosjeku borave kod mene jednu noć, ujutro odlazeći nezadovoljni bukom u rane jutarnje sate.

Na obavjesnoj tabli uz gradilište piše da je očekivani kraj radova 1. srpnja. Srpanj je pri kraju, a na gradilištu se obavljaju još uvijek vanjski radovi.

Očigledno je, da se pravilo o završetku građevinskih radova 15. lipnja ne odnosi na sve. Nema ni komunalnog redara, ni sanitarne inspekcije, koji bi zdušno dojurili da netko - malen i nevažan - gradi neki zidić.

Dapače, u sanitarnoj inspekciji su mi rekli, vrijeđajući moju građansku informiranost i pamet, da su nadležni samo za buku iz kafića, a ne sa gradilišta.

Očito su investitor i izvođač radova na vili Perla povlašteni i zbog njih zakoni i pravilnici ne vrijede.

Ostaje otvoreno pitanje tko će nadoknaditi štetu stanovnicima ulice koji žive od turizma, kada je ulica postala neodrživa za turizam i stavljena van zakona Republike Hrvatske.

AK (podaci poznati redakciji)

perla1

 

Komentari: 

0 0 # sanitarka 2010-07-29 14:04
E baš bi volio da netko ima razloga i novaca za neku bučnu gradnju pa da je bezobrazno započne baš danas, a najbolje blizu gdje živi sanitarka i tako 24 sata uz veliku buku. Pa da vidimo efekat od tog kod inspekcija :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Otočanin 2010-07-30 11:02
Sramota je kako zakoni za jedne vrijede, a za druge ne vrijede. Nije upitna sama gradnja, nego vrijeme u koje se obavlja. Kada su već zašli u duboku sezonu, trebali su raditi od 9 kako okolnim susjedima ne bi upropastili sezonu. To bi onda bio ustupak s obje strane, a ovako je krajnja bezobzirnost i bezobrazluk.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Sanitarka pravi budale od nasDD 2010-07-30 12:28
A jel ima šta novo kad se radi o sanitarki Mihaljevićki? Ta osoba nas godinama vrjeða i pravi budale od nas bez da za to snosi odgovornost. Kaže da nije nadležna za buku na gradilište a to je čista laž ili ne zna svoj posao. A možda dobija pinku da zapuši uši pa da ne čuje.Kaže da je nadležna samo za buku iz kafića a ja pitam zašto se onda cjeli grad trese od buke po svu noć i tako godinama? A kako se brine za svoju nadležnost znamo po tomu što vikendom ode u vikendicu gdje ima mir i tišinu, a jebe joj se za graðane koji daju porez za njenu plaću. A ako se žališ na buku voza te ko majmuna, kao rok je 30 dana, a nakon 30 dana ništa, pa kad pitaš kaže da je u toku i da treba mjerenje buke koje moraš platit i tako proðe sezona pa kad treba mjerit nema šta da se mjeri jer nije sezona. A kad je u njenoj ulici ventilator od klime susjeda malo bučio smjesta ga je nagazila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # pismoBonaventura 2010-07-30 15:06
Često čitam tužaljke na rad sanitarne inspektorice.Go spodo potrebno je samo napisati dopis na MINISTARSTVO ZDRAVSTVA I SOCIJALNE SKRBI,ODIJEL ZA SANITARNU INSPEKCIJU:1000 0 ZAGREB KSAVER 200a i iznijeti svoje primjedbe.Vjeru jte da njenom predspostavljen om neće biti svejedno pisati očitovanje Ministarstvu i da nitko nije nedodirljiv.A što se tiče njene nadležnosti ona je dosta široka
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # rad i neradzuja 2010-07-30 15:31
Slaba korist od pisma Ministarstvu. Inspektori su zasticeni ko licki medvjedi ako paze koga će da NE nagaze. Ova se izvlačila što ne ide na teren jer da je samohrana majka a bila je udata. I nikom niš. Ona zna znanje i svoj nerad naplati više nego rad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PIRANE JEDU GIRICE!!Zmijica 2010-07-30 16:04
Znate zašto nam je tako??Jer nismo jedinstveni!!I ZATO SU BAHATI,BEZOBZIR NI,LAŽU I RADE ŠTO ŽELE!!Svi iza leða brontulaju a kad treba da te ti isti podrže i daju podpis onda svi bježe.Te ova pozna ovu ,te onu,neće se zamjerat bogovima u općini zbog sitnih interesa.Susjed i su vam ko Poncije Pilat!A da sada sitne ribe nešto grade opleli bi nas i to kako.Pirane gramzljivo uzmu par poslova u gradu i nijedan ne završe u roku i ne drže se rokova tu i je hobotnica kojoj treba dat ako želiš da te štiti.A girice će na zimu krepat od gladi(jer jedino od turizma nažalost može se živit) jer samo lud gost će doć na Škverić da uživa u buci motorke,agregat a,brusilice,var enja,skakanja po krovu,deranja od 6 i po šljakera i miomirisa kanalizacije.Ba hatost i bezobzirnost... da počmu radit u 9, pa ajde,ali oni i nedelju i državne praznike.Neviðe no!! A komunalni redar je GLUH I ĆORAV kad su pirane u pitanju jer se boji da ga ne pojedu!!Sve se je to moglo završit da je dobra organizacija i da plaćaju penale ako kasne !!LUDA KUĆA !!!!! :sad: :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # J*** nas u zdrav mozakLošinjan 2010-07-30 16:04
Da je bezobrazluk bezobrazluk je to što (ne) rade inspekcije. Evo danas u NL jedan biser s našeg otoka:

Bespravna gradnja na Lošinju
Inspekcija zabranila radove, a »kućica« već pod krovom
Inspektorica zabranila radove kada je sve bilo gotovo

Unatoč pravovremenoj prijavi i obećanju da će poduzeti mjere, inspektorica na terenu nije zaustavila radove te je u roku 20 dana kuća dovedena do pod krov, a na prozore su postavljene škure.

Link Text (novilist.hr/.../...)

Ne da Žuža da Mihaljevička bude bolja u ***anju u mozak i vrijeðanju pameti nas Lošinjana :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ... 2010-07-30 17:47
A šta vi napadate naše vrle inspektorice i komunalne redare kad su nevini. Pa jel ne vidite na slikama da je gradilište svud naokolo skriveno nekakvom tkaninom tako da Žuža i Nikolič ne vide da se radi u sezoni, a sanitarka je kao što se zna oštećenog sluha, tj. gluha :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .... 2010-07-31 02:26
sanitarka je na godišnjem odmoru
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Pravna država na godišnjem odmorujozo mafijozo 2010-07-31 13:14
Znači, pravna država ošla na godišnji odmor da mali i nevažni ne ometaju velike i važne dok rade protiv zakona i propisa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Dobro jutro, dragi gostiDenis 2010-07-31 14:22
Dobro jutro, dragi gosti! Doðite nam opet :eek:
Snimak današnjeg jutarnjeg pozdrava gostima u okolici vile Perla (subota). Sanitarka nije nadležna. Inspekcija ne zna za gradilište. Poslušajte OVDJE! (www.youtube.com/.../)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ko od nas pravi majmune?Denis 2010-07-31 18:17
Evo i Cupaćica se oglasila:

UNATOČ ZABRANI RADOVA TIJEKOM TURISTIČKE SEZONE
Poslovi na Vili Perla nisu stali

Iako su radovi trebali završiti 1. srpnja, a uz to gradskom odlukom tijekom turističke sezone od 15. lipnja zabranjuje se izvoðenje graðevinskih radova, na Vili Perla, zgradi Zajednice Talijana, izvode se graðevinski radovi što je izazvalo reakcije okolnih stanara, meðu kojima najviše negoduju oni koji se bave iznajmljivanjem .

Inače, u toj zgradi početkom rujna s radom bi trebala početi predškolska grupa na talijanskom jeziku, u sklopu lošinjskog Dječjeg vrtića Cvrčak i uz potporu Grada Malog Lošinja. Investitor radova je Zajednica Talijana Rijeka, a radove izvodi BV Invest d.o.o. iz Zagreba.

Kako to da se izvode radovi i da komunalna služba Grada ne reagira, budući da su gradskom odlukom graðevinski radovi u sezoni zabranjani, pitali smo u uredu glasnogovornice i dobili odgovor da je izvoðač tražio dozvolu za rad u sezoni, ali da to Grad nije odbrio. Gradskom odlukom zabranjuju se vanjski graðevinski radovi, ali ne i unutarnji. Ukoliko zbog unutrašnjih radova postoje problemi s bukom i slično, to nije u nadležnosti gradskih službi, nego drugih inspekcija, kazala je glasnogovornica Martina Krajina.

S obzirom na pritužbe graðana o buci, piljenju u dvorištu, radovima na krovu, očito je da se radi o kombinaciji i vanjskih i unutarnjih radova, pa bi posla trebale imati kako gradska komunalna služba, tako i druge inspekcije. (I. C. M.)

Znači da osim sanitarke Mihaljević od graðana majmune prave investitor Talijanska unija, izvoðač radova BV Invest i za šečer na kraju gradska glasnogovornica Krajina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # slike govore više od riječimuflon 2010-07-31 18:54
Ovaj slučaj je zaista primjer kako se vrijeða pamet graðana. Postoje zakoni koje trebaju provoditi županijske inspekcije, ali one to ne rade. Sanitarka LAŽE da gradilišta nisu u njenoj nadležnosti i još usred sezone ode na godišnji odmor. Graðevinska inspektorica zabranjuje ilegalnu gradnju NAKON što je gradnja već dovršena iako je dobila prijavu na vrijeme (Svet Jakov), a za vila Perla je nije briga iako je usred grada i onuda prolazi.

A gradska uprava prebacuje lopticu na inspekcije, jer da gradska odluka zabranjuje vanjske radove koji su u nadležnosti sanitarne i graðevinske inspekcije, ali ne i unutarnje. Pa lijepo, a zašto mi dajemo plaću za komunalne redare? Je li njihov posao samo da motre dali se neki pas posrao ili bi mogli pogledati i ovu zgradu na kojoj se na veliko radi izvana a ne samo iznutra što se vidi na slikama od prije par dana? Jer ogradu, tj. platno izvoðači nisu mogli staviti do iznad krova zgrade pa je čak i komunalni redar mogao vidjeti. A i čuti na svoje uši. Znači da nam gradska glasnogovornica mulja i laže, jer Uprava pušta da se krše vlastiti propisi.

Zato s pravom u članku piše:

Očigledno je, da se pravilo o završetku graðevinskih radova 15. lipnja ne odnosi na sve. Nema ni komunalnog redara, ni sanitarne inspekcije, koji bi zdušno dojurili da netko - malen i nevažan - gradi neki zidić.

A ove slike govore više od riječiOdgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # OTOK BRUTA(VITA)LNOS TI!!!Zmijica 2010-07-31 20:13
Danas prije 7 sati imali smo čast buðenja uz zvuk motorne pile ,lupanja i deranja po krovu,zvuk agregata i cirkulara a piljevina i pjesak lete i lete na sve strane!!Ma koji unutarnji radovi?? A tako će biti i u nedelju opet iz početka jer njima ništa nije sveto samo lova...a nas ko ...Glas naroda nitko ne sluša,susjedi nesložni a ona banda drži se nedodirljiva i i iznad svih nas i rade od nas majmune!!OTOK BRUTA(VITA)LNOS TI!!!javascript :mxc_smilie(':s ad:')javascript :mxc_smilie(':c ry:')
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # BEZOBRAZLUK BEZ GRANICAAA 2010-08-01 15:04
Ovo što se radi na Vila Perla, a uz prešutno odobrenje gradske Uprave je BEZOBRAZLUK BEZ GRANICA. Danas, u nedjelju usred turističke sezone kad je po gradskoj Uredbi zabranjeno izvoditi vanjske radove, četiri radnika rade punom parom na krovu zgrade od ranog jutra. Već oko 6,30 sati su počeli raditi dovikujući se i psujući na sav glas, a ova slika je snimljena za vrijeme održanja Svete Mise u Crkvi Sv. Nikole. Pitanje gradskoj vlasti: zašto dozvoljavate ovaj bezobrazluk, a svakog običnog graðanina bi komunalni redari već kaznili?

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...MafiJozo 2010-08-01 16:13
Imaš prav, kaznila bi svakog graðanina, ali ne i Zajednicu Talijana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Rade se zabranjeni Vanjski radovi... 2010-08-01 20:04
Znači za Novi List Garieva glasnogovornica kaže "Gradskom odlukom zabranjuju se vanjski graðevinski radovi, ali ne i unutarnji. Ukoliko zbog unutrašnjih radova postoje problemi s bukom i slično, to nije u nadležnosti gradskih službi, nego drugih inspekcija, kazala je glasnogovornica Martina Krajina." Pa nek pogleda ove fotke pa će vidjet da nisu problem UNUTRAŠNJI radovi nego zabranjeni VANJSKI radovi i neka nas ne vuče za nos nego neka se pošalje komunalne redare kao što bi došli meni zbog sitnice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .... 2010-08-02 01:43
bez riječi
Link Text (novilist.hr/.../...)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...kozorog 2010-08-02 13:37
Pa i sanitarka je čovjek, tj. žena. Ima pravo na godišnji odmor, kao i svi turisti koji dolaze na Lošinj.
Pitajte njene pretpostavljene zašto nisu poslali zamjenu. I još nešto, koliko mi je poznato sanitarna inspekcija
više ne spada pod Županijske inspekcije, nego direktno pod Ministarstvo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # NOĆNA MORA!!Zmijica 2010-08-02 14:47
Graðevinska inspektorica,gð a.ŽUŽA javascript:mxc_ smilie('8)')pri ma stranke prvi i treći ponedjeljak u mjesecu.Danas u par navrata išla sam tamo,nema ni pasa!!Gospoda na godišnjem!!Vrat it će se kad radovi završe!
A što i da te saslušaju kad te ne slušaju.Kad u sebi,(samo ti pričaj)...kover tica je zakon!Ruka ruku mije !!Jedino nam ostaju forumi da se iza lozinki ispovjedamo umjesto da im svi ZAJEDNO pokucamo na vrata!!Danas ja doživljavam nepravdu a sutra možda Vi.U našem društvu nema nažalost osjetljivosti za druge,ravnodušn i smo,i mislimo da će neko drugi riješit probleme umjesto nas!!Kad istupiš u ime pravde da štitiš svoje interese i interese kvarta(zajednic e) onda ostaneš sam,misle da si lud ili da se držiš bolji od drugih!!Zato i živimo kako živimo i imamo takvu vlast,općinare. .jer bolje nismo ni zaslužili !!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # lino 2010-08-02 15:12
sve je to prestrašno. u cik sezone sanitarna i graðevinska inspektorica na godišnjem, baš ih briga, odoše što dalje da budu na miru, nije ih briga za nas i naše probleme.Pa moraju se odmoriti, koliko rade umorile se.
Sanitarna inspektorica samo balansira, na pitanja ne daje konkretne odgovore i sve što seje pita nije njena odgovornost, nego lopticu prebacuje na druge.
Neka se malo podsjeti za što je sve odgovorna
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # komentira MicicaMicica 2010-08-02 15:51
Imam dojam da ovdje j... lud zbunjenog.
Koliko mi je poznato vila Perla ima graðevinsku dozvolu, a buka od radova na njoj nije jača od bude kada se inače ureðuju kuće, po tome graðevinska i sanitarna inspekcija tu nemaju posla.
Bitna je odluka Grada da se graðevinski radovi na otvorenom "radi buke" dozvoljavaju od 15.06. do .......? Znači da je to odluka vezana za komunalni red , odluku je donijeo Grad i Grad , odnosno komunalni redari trebaju istu sprovoditi!!!! Ako je netko plaćen kao glasnogovornik ( i svi se pitamo što uopće radi 8 sati dnevno ) , onda bi trebao imati bar minimum znanja o radu gradskih službi, a ne pričati gluposti! :sad: :sad: :sigh:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # radna akcijaudarnik 2010-08-03 12:35
Ljudi, svi koji imate nešta za raditi od vanjskih radova na kući NAVALITE na posao. Na vila Perla se radi udarnički sve u šesnajst pa zašto ne bi i vi kad mogu oni ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ... 2010-08-03 12:43
To! A ako doðe komunalni redar da ureduje i zabrani rad samo mu recite nek ide prvo na vila Perla jer da oni rade već mjesec i pol bez da im se brani :-) :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # VOLIM LOŠINJ...HVALA TI!!!Zmijica 2010-08-03 18:09
ZAHVALJUJEM PORTALU VOLIM LOŠINJ na susretljivosti i pomoći !!Jedino su oni bili uz mene u ovoj nepravdi vezano uz radove na Villi Perli!ZAHVALJUJ EM se i svima Vama koji ste dali komentare ili pročitali tekst!!To je dokaz da još uvijek ima ljudi koji će dati glas za istinu i pravdu!!Zajedno smo jači!!!KREPAT MA NE MOLAT !!
javascript:mxc_ smilie(':D') A.K.javascript:mxc_ smilie(':D')
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # O DA!ŠONJO 2010-10-07 02:51
KREPAT ĆEŠ KAKO GOD OKRENEŠ....A ONDA MORAŠ I MOLAT!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # SuvarAM 2010-08-03 22:02
Ajde ajde, smeta buka,ovo-ono,ja imao radove na kuci po zimi i opet je smetala buka susjedima, ovima-onima,sme ta ujutro, smeta u podne, smeta popodne, smeta zimi, smeta ljeti,smeta na proljece i jesen,kome smeta neka ode na svjetionik ziviti sam ko pas pa ce mu tamo galebovi smetati koji krice u 6 ujutro. Posao se mora napraviti i bolje je malo potrpiti i zavrsiti to sto prije nego da cijelu godinu slusate radove. Ako niste primjetili zivite u naseljenom gradu u kojem ce uvijek biti radova i vristece dijece ujutro u 5 i pol i svadje susjeda,motorim a u 4 ujutro ispod prozora itd. Godinama vec slusam Priko i Triton i muziku s trga i katamaran u 6 ujutro kada pali motore i crkvena zvona u slicno vrijeme i pijanu besposlenu mladez i sta sada? Cinjenica- sanitarna ne radi svoj posao, komunalni ne radi svoj posao; Stanje- ljudi rade sto hoce; Zakljucak- svima nam je isto; Rijesenje- odselite ili se objesite ili baci atomsku na trg i nece biti problema
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # nesporazum.. 2010-08-04 01:49
mislim da ste krivo razumjeli!? Ljudima ne smeta zapravo ni gradnja ni buka, nego im smeta to što se zakon ne poštuje pa navode svaku sitincu. mnogi od onih koji se bune, željeli bi i sami graditi u nedozvoljeno vrijeme ali ne smiju jer bi inspekcija nema veze koja odmah došla. činjenica je da su neki povlašteni te smiju graditi i bukati u nedozvoljeno vrijeme! i to je ono što najviše smeta!!! a naši političari prde o k...evoj pravnoj državi! svaki normalan i socijalno osjetljiv čovjek može to razumjeti, dajte razmislite malo!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ... 2010-08-03 22:32
Šuvar kaže Posao se mora napraviti i bolje je malo potrpiti i zavrsiti to sto prije nego da cijelu godinu slusate radove. A ko će meni platit izgubljenu sezonu jer se gosti razbježe jer neko mora napraviti posao? Neka mi dotićni koji mora napraviti posa plati apartman puno za prazno pa nek radi šta hoće. A ne da ja zbog njega nemam šta jest.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # MRTVO SLOVO NA PAPIRU !Zmijica 2010-08-04 10:27
Tako je,u pravu ste!Nitko nije protiv toga da se radi i gradi!!Da Vi ili ja u nedelju u 6.30 skačete sa motornom pilom cijeli dan po krovu i tako cijeli mj.odmah bi došli,budite sigurni!!Ajde, probajmo mi jedan takvo što izvest na krovu,dolepršal i bi isti tren!Ili da morate širit kuću da vaša dijeca i unučad imaju gdje živit da ne budu podstanari!Zabo lio bi ih ðon! Grad je kriv što nije kaznio izvoðača što kasni sa radovima!!VELIK I RADE KADA I ŠTO ŽELE -uz prešutno odobravanje graðevinske i sanitarne inspekcije!O tome se priča cijelo vrijeme.Buka i rad su sporedni u cijeloj priči.A izvlač igra na kartu i foru što će tu biti vrtić.A da Vi ili ja otvaramo vrtić još bi nam odmogli a ne pomogli!!A znam x takvih slučajeva...mrt vo slovo na papiru sve skupa!!javascri pt:mxc_smilie(' :sigh:')
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # komentira micicamicica 2010-08-04 10:33
Da sam Gradonačenik bilo bi me sram priznati ovakvu nemoć na radiju, komunalni redari bili 3 puta , pisali zapisnike i nikom ništa, galama se nastavlja. I tu se radi o Udrugi koju i Grad djelom financira!!!!! Zamislite da se radi o nekom drugom!!!! Ako ne može izaći na kraj sa udrugom koja radi na području Grada i koja od istoga treba suradnju i pomoć , onda bi mu bilo bolje da sjedi doma, a ne da glumi Gradonačelinka koji ne može riješiti niti jedan problem, glavno da gradska uprava buja!!!!! Što ih više ima to manje rade!!! :eek: :eek: :eek: :cry: :cry: :sad: :cry: :sad: :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # GELOSIAmaggiore 2010-09-14 23:07
Jako chudno. Jos nisam video gradjevinsku mehanizaciju koja ne pravi buku.
A nisam sreo ni gradjevinske radnike koji ne psuju!!
Vila Perla je zaista prava perla. Napravit ce od nje pravi zamak za odgoj taljanske
djece. Sa najmodernijom audio-visualnom tehnikom. Nasha taljanska djeca bit ce
vrhunski naobrazovana. Treba zaista chesto proch pored zgrade i diviti se.
Hmmm.... zaista neznam vishe shta rechi. Sve je u superlativu, osim onoga, ovaj, a da
propale sezone valjda!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # -grga 2010-09-14 23:17
Naravno da graðevinska mehanizacija pravi buku i da radnici psuju. Ali to što se pravi zamak za odgoj talijanske djece nije razlog da se dopusti neodgojena samovolja i kršenje propisa i radi kad je zabranjeno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PRIVILEGIJAmaggiore 2010-09-14 23:52
Kada po sezoni grade Muzici ili Magazini ili Mujagici, onda se shuti.
A, GRGA, je li tako? E vidish, samo nam josh odgoj fali, a mozda i tolerancija.
I sa time je lako. Uskoro pochinje odgoj za odrasle. Treba zatvoriti jos "samo" 3 poglavlja!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2010-09-15 00:04
Tolerancija bezobrazluka i kršenja zakona? Da ne bi!!! Tu bandu treba podvrgnuti odgoju za odrasle. I batinama ako treba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ponte rossoðani 2010-09-15 01:31
Kako to da su radovi poceli bez graðevinske dozvole, u prijavi radova stoji datum 19.04.2010 god. a graðevinska dozvola izdana 31.05.2010 godine, bravo za inspekcije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ROKO 2010-10-06 15:20
HAHA
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


ZADNJI KOMENTARI

 • Austro-ugarski mulić u kavezu

  Tako kaže Ana 27.11.2021 18:17
  Vandali
  Struka je pokazala znanje na Susku i Unijama.A lučka uprava(ljudi od mora),ko da nikad nisu ...
   
 • Austro-ugarski mulić u kavezu

  hranitelj tuljana 27.11.2021 17:50
  Da...
  Tako je...za više informacija vidjeti "Stožer" i epidemiološku "struku" koja naočigled ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Liječeni HDZ-ovac 27.11.2021 14:06
  Odglumljena oporba
  Pitanje je toliko zakučasto da je svaki odgovor na njega i točan i pogrešan. Nije slučajno ...
   
 • Austro-ugarski mulić u kavezu

  Tako kaže Ana 27.11.2021 14:01
  Vandali
  Zašto se nije oglasio projektant RIJEKA PROJEKT?? Ajde va BOHU traži očitovanje od ...
   
 • Austro-ugarski mulić u kavezu

  Tako kaže Ana 27.11.2021 13:52
  Vandali
  A koju foru će OLAFU prodati??
   
 • Austro-ugarski mulić u kavezu

  fd 27.11.2021 13:46
  Vrhunac podlosti
  Mislio sam da je prijava podnesena pravobranitelji ci za djecu kako su Ilovčani zloupotrebili ...
   
 • Austro-ugarski mulić u kavezu

  gost 27.11.2021 13:37
  pravila struke
  Čim mi netko spomene pravila struke stajem leđima uza zid. Jer znam da me hoće naguziti.
   
 • Austro-ugarski mulić u kavezu

  ....... 27.11.2021 12:52
  ......
  Ma na kojoj televiziji???Do bro nek ti bude od 2 metra. Di će Ilovčani pristajati??? Na ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  gost 27.11.2021 12:31
  Učenje liderstva
  Kod oca je bila zadužena i za sanitarije a tamo je sigurno dizala teže stvari od čaše. U ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  ...... 27.11.2021 12:14
  ......
  Ani i Devčiću Djedovi vam se u grobu okreću radi rasprodaje!!!!
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Kalkulus 27.11.2021 12:02
  Donacije javne, troškovi promidžbe tajni
  Trećina priznatih donacija Kučićki je kapnula od tvrtke Bistra d.o.o. iz Đurđevca. Koja je ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  hranitelj tuljana 27.11.2021 09:55
  Mudrome
  Već dugo neuspješno pokušavam saznati, a vidim da si rjećit, mudar i elokventiran (imam ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Gulanfer 27.11.2021 09:37
  Djedovina Ane Kučić
  Rasprodaju otoka Ana Kučić je proglasila svojim nasljednim pravom. Istaknula ga je na samom ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  ...... 27.11.2021 08:51
  ......
  A KAKO BI TREBALI PISATI O PREDSTAVNICIMA VLASTI U NAŠEM GRADU?? POGOTOVO ILOVČANI KOJI SU ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  di su pare 27.11.2021 08:31
  ma koji novac
  kad je HDZ u pitanju, nema tih para koje on nije u stanju zamračiti, poslije pravomoćne ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Gost 27.11.2021 08:16
  Zna se...?
  Kupac je vjerojatno veliki donator HDZ-a iz Križevca. Hoće li i novac od te prodaje misteriozno ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Asd 27.11.2021 07:37
  %%%%%
  Ljtiš se zbog nepoštivanja legalno izabranih predstavnika vlasti u našem gradu. A moramo ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Tako kaže Ana 26.11.2021 21:50
  Vandali
  Ne podnosim laži. Ana i Filip su jako vijesti u tome. Nazvati moju babu Vandal dno dna!!
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Tako kaže Ana 26.11.2021 21:40
  Vandali
  Ko Filip postavio ogradu pa ,nije postavio ogradu???? I promijenio je zaštitarsku firmu.Prvi ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Tako kaže Ana 26.11.2021 21:25
  Vandali
  Nemam psihičkih problema.Ali BOHU je pretjerao pa ga sprdam. Prvo piše da je riva na Iloviku ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  hranitelj tuljana 26.11.2021 21:08
  Helex?
  Ne znam što bih rekao...očito je da se u komentiranje tema vezano uz Mrtvašku uključila ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Fukara 26.11.2021 21:00
  Virus imbecillicus
  To što je netko legalno izabran za predstavnika vlasti nije dovoljno da ga se poštuje.
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Tako kaže Ana 26.11.2021 20:50
  Vandali
  Petokolonaš Reko ja!!mjeri rive,broji Ilovčane!!
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Tako kaže Ana 26.11.2021 20:48
  Vandali
  Opet sam ti dao prst gore!! Hoćemo li ispeći janjetinu!! Ali koju ti platiš!! Ilovčani će ti ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  prijatelj 26.11.2021 20:41
  TOHU-VA BOHU
  Zalosno je da nema više Frankovića,osta li su prodane duše,A očito je da si i ti jedan ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  VA BOHU 26.11.2021 20:30
  TOHU
  Neprimjereni način komentitanja, sa velikom dozom primitivizma i nekulture od straner ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Tako kaže Ana 26.11.2021 19:30
  Vandali
  Antone je... ovi vandali s Mrtvaška! Ja mu dajem prst gore,da se malo veseli!
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  NN 26.11.2021 19:29
  Pristojni političari bi se postidjeli
  Ako nekog treba biti sram to je uz gradonačelnicu i njenu svitu i lik s imbecilnim nadimkom ...
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Tako kaže Ana 26.11.2021 19:19
  Vandali
  Ispeći ćemo janjetinu koju ti platiš!! Hahahahaha pametnom dosta!!!
   
 • Agresivna rasprodaja gradske imovine se nastavlja

  Tako kaže Ana 26.11.2021 19:16
  Vandali
  Aj Antone ne se...!!Da ne spominjem janjetinu,jesi proziran!!To si više puta spomenuo!! Čak ...