Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

Korisnička ocjena:  / 7
LošeNajbolje 

majicapKad je netko predugo na vlasti učinit će sve da na njoj i ostane. Vlast mu se toliko osladi da stvori nezajažljivu pohlepu za moći, ali potakne i strah od pada i dolaska na vlast drugih koji bi mogli otkriti neugodne tajne njihove vladavine. U Gradu Malom Lošinju predugo su većinu u predstavničkom tijelu Gradskom vijeću činile koalicije okupljene oko HDZ-a da vlast ne bi bila inficirana nizom negativnosti, a na čelnom mjestu izvršne vlasti trenutno je osoba koja je u vrhu te vlasti već 12 godina. Ponovnu kandidaturu za gradonačelnicu po isteku sadašnjeg mandata najavila je prije više od pola godine čavrljajući s jednim komičarom u TV emisiji „Đir", a sada vodi kampanju za osvajanje čelnog mjesta u gradskoj organizaciji HDZ-a kako bi si osigurala kandidaturu za reizbor na položaj gradonačelnice. Dogodilo se da – za sada – ima čak dvije konkurentice za tu funkciju, što je više pokazatelj nezadovoljstva u stranci nego ambicija kandidatkinja 

Urednik portala Otoci.net je kandidatkinje za predsjednicu Gradskog odbora HDZ Mali Lošinj uspio navesti da odgovore na niz istih pitanja. Njihove odgovore koji pružaju uvid u stanje i odnose u članstvom najbrojnijoj lošinjskoj stranci objavio je pod naslovom Što stranačkim kolegama najavljuju tri kandidatkinje?.

Odgovorima na pitanje što ih je motiviralo za kandidaturu za predsjednicu lošinjskog HDZ-a Ružica Baumgarten i Silvija Kocijan pokazuju da su okrenute rješavanju pitanja unaprjeđenja djelovanja stranke. Baumgarten zbog zabrinutosti sadašnjim stanjem u stranci, a Kocijan zbog prilike da demokratizacija stranke prema načelu jedan član – jedan glas omogući nužne promjene u njenom vođenju. No Ana Kučić je stanjem u stranci (pre)zadovoljna. Pitanje o motivima da se kandidira iskoristila je za dug promotivni govor o dvanaest godina obnašanja javne dužnosti, prvo kao član poglavarstva, nakon toga kao dogradonačelnica, a zadnjih godina kao gradonačelnica Grada Malog Lošinja te da je za vrijeme svoga mandata sa svojim suradnicima započela brojne projekte kojima je cilj „poboljšanje kvalitete života svih naših sugrađana". Ustvrdila je da su neke projekte – ne navodeći ni jedan – uspješno priveli kraju, da su mnogi još u tijeku, te da „puno ideja još čeka svoju realizaciju." Na ono o čemu je upitana, a to je motiv za kandidiranje, odgovorila je samo da želi biti predsjednica lošinjskog HDZ-a jer u stranci ima podršku brojnih članova i da joj to daje snagu da u djelo provodi projekte koji će donijeti boljitak svim građanima.

Na pitanje što misle da ih izdvaja u odnosu na ostale dvije kandidatkinje Baumgarten diplomatski odgovara da tu nema velikih razlika jer sve tri žele najbolje za stranku, otok i Grad, ali da je stvar u nijansama pri čemu ona insistira na timskoj sintezi, punoj transparentnosti i vidljivosti lokalnih politika u koje se kroz cijeli mandat moraju uključivati građani. Smatra da fokus mora biti na EU-fondovima iz kojih ništa nije majicapostvareno što znači da nedostaju projekti i struka. Kocijan je naglasila da u ove izbore ide sama, a ne kao vođa nekog tima jer ne kandidiraju se timovi. Izbori su za pojedine stranačke funkcije pa se ona kandidira za funkciju predsjednika uz napomenu da smatra kako cijeli ogranak odnosno svi članovi HDZ-a trebaju biti dio tima. I ovo pitanje Kučić je iskoristila za samopromociju odgovorivši da je njen program je javan već četiri godine, da iza nje stoje djela, ne obećanja i da je puno kvalitetnih projekata već realizirala uz podršku svojih suradnika. Pa je navela da su uredili „naše ulice i plaže", gradili gradske stanove i rješavali stambena pitanja, gradili osnovnu infrastrukturu poput voodoopskrbe i kanalizacije naših malih otoka i naselja, sanirali i gradili rive, obalne zidove i trgove, ulagali u odgoj, obrazovanje i zdravstvo te brinuli o najosjetljivijima. Naglasila je da njen posao nije završen i da je čeka „dovršetak dugotrajnog procesa do konačnog povezivanja Malog i Velog Lošinja novom cestom, dugoočekivana pomorska linija Lošinja s Dalmacijom iz buduće luke Mrtvaška do koje će nas voditi nova prometnica, solarna elektrana na Ustrinama, čitav niz šetnica i biciklističkih staza koje će pratiti naš veliki infrastrukturni projekt aglomeracija, nastavak stanogradnje te novi projekt vatrogasnog centra i doma zdravlja...", premda su to mahom tuđi, a ne njezini projekti. Ukratko, na postavljeno pitanje što misli da je izdvaja u odnosu na ostale dvije kandidatkinje nije odgovorila, no na kraju je hvalisavo ustvrdila da može još mnogo toga ponuditi Hrvatskoj demokratskoj zajednici i Gradu Malom Lošinju, uz dodatak da sve to „prepoznaju članovi stranke, ali i svi naši sugrađani". Očito je da je baš ta spremnost na samohvalu ono što ju izdvaja u odnosu na ostale dvije kandidatkinje.

Na pitanje od kojih članova Gradskog vijeća očekuje podršku Baumgarten je resko odgovorila da ne očekuje potporu od članova Gradskog vijeća, nego većinsku potporu članica i članova Hrvatske demokratske zajednice i da joj je jedino ona važna. Očekuje demokratsko natjecanje te poslije izbora dogovor s vijećnicima o uspješnijom privođenju kraju ovog mandata i zajedničku pripremu lokalnih izbora u svibnju 2021. Kocijan podršku očekuje od članova HDZ-a koji nisu zadovoljni sadašnjim stanjem stranke i koji će na biračkom mjestu odlučivati slobodnom voljom, a ne pod utjecajem moralnih ucjena ili praznih obećanja. Očekuje glasove onih članova koji žele sudjelovati u radu i doprinositi stranci. A Kučić pak očekuje podršku svih HDZ-ovih vijećnika zato što su zajedno izabrani 2017. godine. „Stajali smo jedni uz druge tada, stojimo i danas", odgovara Kučić i dodaje kako podršku očekuje i od svih ostalih gradskih vijećnika. Nije objasnila kako se podrška vijećnika IDS-a, HNS-a, SDP-a, PGS-a i nezavisnih vijećnika može preliti u glasove za izbor predsjednika GO HDZ-a. Odgovor na ovo pitanje zaključuje teatralnom izjavom čiji sadržaj nema puno veze s pitanjem: „Moj rad je usmjeren prema dobrobiti naše zajednice i svih građana Maloga Lošinja, što je, vjerujem, zajednički cilj svih članova Gradskoga vijeća

Vođenje HDZ-a u proteklih 20 godina predsjednikovanja Ante Nedića Baumgarten ocjenjuje pozitivno, ali smatra da je njegovo odustajanje od kandidature za predsjednika logično jer je dao maksimum. Kocijan smatra da je uljuljkan dugogodišnjom pozicijom na vlasti u gradu zanemario i zapustio stranački rad, a Kučić ga pak neumjereno hvali kao zaslužnog što HDZ u Malom Lošinju dovršava svoj četvrti mandat.

Na pitanje dobije li ove izbore, hoće li biti kandidatkinja za gradonačelnicu na izborima dogodine Baumgarten podsjeća da je u HDZ-u usvojen princip da je poštovanje procedura i zajedništvo temelj funkcioniranja stranke i da toga danas na Lošinju nedostaje. Kao predsjednica Odbora gradske organizacije inzistirati će da tijela stranke provedu široku raspravu unutar stranke o kadrovskim rješenjima iz koje će se iznjedriti najbolji kandidati i za gradonačelnika i za Gradsko vijeće, a Kocijan kratko odgovara „O tome će odlučiti članovi stranke." Kučić pak odgovara kako je za očekivati da kada bude izabrana za predsjednicu lošinjskog HDZ-a da se kandidira i za još jedan gradonačelnički mandat. Očito je da svoj izbor smatra neminovnim već i stoga što nije rekla što će ako ne bude izabrana za predsjednicu. „Naši članovi od mene to očekuju", kaže Kučić i dodaje „Kako sam rekla, smatram moj posao nije završen."

Na pitanje koje stranke i/ili neovisne liste vidi kao koalicijske partnere na lokalnim izborima odgovara da je o tome još rano govoriti, jer se prvo mora pospremiti stvari u svom dvorištu, konstituirati Odbor gradske organizacije, stručna povjerenstva za izradu Izbornog programa, imenovati Izborni stožer, koji će u konačnici zajedno s Odborom gradske organizacije odlučivati i o mogućim koalicijskim partnerima. Kaže da će u svakom slučaju HDZ biti otvoren za sve opcije kojima je dobrobit građana Malog Lošinja na prvom mjestu. Kocijan partnere vidi u ideološki srodnim i bliskim te programski podudarnim strankama, dakle strankama desno od centra kao i s nezavisnim listama koje će imati podudarne programe i ideje. Za razliku od njih Kučić odgovara da HDZ nikada nije bio isključiva stranka i da su svi „koji žele dobro Gradu i rade u interesu građana Maloga Lošinja" više nego dobrodošli. Dodala je da se do sada najviše surađivalo sa strankama sličnih svjetonazora. Time je dezavuirala tvrdnju višegodišnjeg predsjednika Ante Nedića da lokalno ne surađuju toliko političke stranke, koliko ljudi, te da je lošinjski HSS unatoč ideološkoj nepodudarnosti s lošinjskim HDZ-om već dugo godina u koaliciji. No i Kučić očito računa na koaliciju ljudi, a ne stranaka, jer kaže „no što nas se više okupi, lakše ćemo ostvariti naše ciljeve i programe".

Najkraći sažetak ovog „preslušavanja" kandidatkinja za predsjednicu GO HDZ Mali Lošinj bio bi da su Ružica Baumgarten i Silvija Kocijan nezadovoljne sadašnjim radom i odnosima u gradskoj organizaciji, dok je Ana Kučić vrlo zadovoljna. No dok Ani Kučić predsjedanje treba radi vlastite karijere, Ružici Baumgarten i Silviji Kocijan treba radi uspješnosti same organizacije.

U nedjelju 22. studenog članovi i članice lošinjskog HDZ moći će i sami „preslušati" ove tri kandidatkinje. Njihov izbor vodstva pokazat će kako je na njihove stavove utjecao nedavni autogol cjelokupne gradske vlasti s kandidatkinjom za predsjednicu Anom Kučić na čelu objavom pa poništenjem liste za dodjelu gradskih stanova u najam, ali i davnašnja predizborna objava Ane Kučić pod etiketama stranaka koje su je podržale da Lošinj je, i mora ostati prvi od 1000 otoka. Osvrnu li se oko sebe primijetit će da Lošinj nije bio pa nije ni ostao, a pod sadašnjom vlasti nije ni postao prvi u urbanističkim rješenjima, poljoprivredi i ribarstvu, znanju i brizi za djecu, brizi za starije, u turizmu i ostalom navedenom u predizbornoj brošuri. Zapazit će da je protekle tri i pol godine kandidatkinja na funkciji gradonačelnice potrošila na promotivne medijske istupe i podmetanje sponzoriranih reklamnih tekstova u formi novinarskih napisa, a komunikaciju s građanima i članstvom HDZ-a svela na korištenje Facebooka kao oruđa masovnog zaglupljivanja prikupljanjem mahom ulizičkim lajkovima.

Komentari: 

220 # Telegram.hrVM 2020-11-20 09:48
Gradonačelnica Malog Lošinja osvanula na naslovnici Telegrama, rame uz rame sa novoizabranim predsjednikom SAD, Joe Bidenom.
Hoće li joj to biti vjetar u leđa za pobjedu na skorim lokalnim stranačkim izborima?

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # ZAŠTO BAŠ SADA :lol:Behar 2020-11-20 10:14
Citat VM:
Gradonačelnica Malog Lošinja osvanula na naslovnici Telegrama, rame uz rame sa novoizabranim predsjednikom SAD, Joe Bidenom.
Hoće li joj to biti vjetar u leđa za pobjedu na skorim lokalnim stranačkim izborima?
Vjerojatno će se zgražati i pitati "ZAŠTO BAŠ SADA" kao za raspravu o zagađenju luke. :lol:

telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Zastara???ježinac 2020-11-20 11:29
"Dio dugovanja, kako nam je i sama gradonačelnica potvrdila, datira još iz 2016., a do danas ga njezina uprava nije pokušala prisilno naplatiti, niti je s tvrtkom svoje obitelji Y/C Marina raskinula ugovor o najmu gradskih prostora na elitnoj lokaciji na malološinjskoj rivi."
Ovo je opasna stvar, jer je grad jako oštećen. Ispada da je poslije odlaska Cappellija nastao potpuni kaos.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Reorganizacija uprave po savjetu psihologagost 2020-11-20 13:27
Citat ježinac:
"Dio dugovanja, kako nam je i sama gradonačelnica potvrdila, datira još iz 2016., a do danas ga njezina uprava nije pokušala prisilno naplatiti, niti je s tvrtkom svoje obitelji Y/C Marina raskinula ugovor o najmu gradskih prostora na elitnoj lokaciji na malološinjskoj rivi."
Ovo je opasna stvar, jer je grad jako oštećen. Ispada da je poslije odlaska Cappellija nastao potpuni kaos.
Kučićka se usudila napraviti što Kapeli nije. Reorganizirala je gradsku upravu na način da je ukinula odjele, a s tim se riješila i tri pročelnica te zaposlila jednog pročelnika tzv. Jedinstvenog upravnog odjela. Reorganizaciju je provela uz potporu vijećnika vladajuće koalicije i lojalnog dijela "oporbe" ali nitko nije pitao koliko je novaca iz gradkse kase spržila na plaćanje stručnjaka koji su joj dali alibi za ovaj eksperiment. Purić je tada pisao na otoci.net da je Kučićka rekla kako je ovo bilo najavljeno u predizbornom programu i da potrebu za time osnažuje i to što su ostale stranke, koje su sudjelovale u lokalnim izborima, navele da žele unaprijediti učinkovitost javne uprave. Otrcanu predizbornu frazu o učinkovitosti javne uprave koriste sve stranke kao mantru, a kad dođu na vlast uhljebljuju svoje klijente. No Ana Kučić se poslužila gradskom kasom da dobije stručnu potvrdu da je uklanjanje pročelnica od interesa za Grad. Zato je kako je rekla angažirala stručnjake - pravnike i psihologe koji su otkrili da postoje 'rupe' koje su rezultat dugogodišnjih odnosa, što se događa u svim sustavima koji broje više ljudi, odnosno da postoji potreba za drastičnijom reorganizacijom " O tome što je Gradu i građanima donijela ta drastična reorganizacija vidi se iz mnoštva primjera navedenih i opisanih na ovoj stranici, a sada i na portalu Telegram.hr.
Telegram doznaje: Tvrtka obitelji gradonačelnice duguje Malom Lošinju stotine tisuća kuna. Godinama ih ne ovršuju
HDZ-ova gradonačelnica Telegramu je pokušala objasniti da to nije problem. Jer, kaže, ima tvrtki koje duguju i puno više

telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Kako je slomljena kičma stranciToxic 2020-11-20 13:43
Istine radi treba spomenuti da pristanak za psihoterapiju micanjem tri pročelnice nije baš lako dobila od HDZ-a i koalicijskih partnera. Glasovi su bili podijeljeni, a onda je krenula akcija mrkva i batina od člana do člana, pa je na kraju ipak dobila pristanak. Insajderi u lošinjskom HDZ kažu da je tada započela s lomljenjem kičme stranci koja ju je prvo uvela u Poglavarstvo, a zatim dva puta u fotelju dogradonačelnic e i konačno gradonačelnice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Rezervni put Ane KučićRebus 2020-11-20 14:27
Citat gost:
Ana Kučić se poslužila gradskom kasom da dobije stručnu potvrdu da je uklanjanje pročelnica od interesa za Grad.
Uklanjanje dvije pročelnice iz političkih i svojih psiholoških razloga (jedna joj nije smetala, ali ju je ipak maknula) i zapošljavanje politički bezlične osobe za pročelnika ostavilo je u stranci dojam da gradonačelnica zapošljavala osobe koje su bliske njoj, a ne i HDZ-u. To se tumačilo da si gradi svoj put neovisno o HDZ-u. Takvo njezino ponašanje je opravdavao i u krugovima HDZ-a promicao upravo njen zamjenik i predsjednik GO HDZ, znajući da je i on u samoj stranci mnogo članova svojim praznim obećanjima ostavio na cjedilu. A da li si je gradila rezervni put neovisno od HDZ-a vidjet će se ako ne bude izabrana za predsjednicu GO :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
95 # HraniteljTuljana 2020-11-20 15:13
Zločin je što je pročelnica propustila uknjižiti Gradsku vijećnicu u bivšoj pomirskoj školi i tu su oštećeni poreznu obveznici a ona, kao nisam ja kriva
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # Pucanj u preznoČmarčić 2020-11-20 16:18
Šta nije za organizaciju gradske uprave glavna i odgovorna naša lijepa gradonačelnica?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # GukniGolube 2020-11-20 16:52
Citat Tuljana:
Zločin je što je pročelnica propustila uknjižiti Gradsku vijećnicu u bivšoj pomirskoj školi i tu su oštećeni poreznu obveznici
Taj novac za koji su "oštećeni porezni obveznici" nije ispario, nestao, izgorio. On je sjeo na neki račun. Čiji?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Dugovi hraniteljaJedač hranitelja tuljana 2020-11-20 17:38
Hranitelju tuljana, da li našu gradonačelnicu brane isti oni koji ne plaćaju Gradu stanarinu i dječji vrtić?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
73 # Dokad, rode...hranitelj tuljana 2020-11-20 21:44
Citat Jedač hranitelja tuljana:
Hranitelju tuljana, da li našu gradonačelnicu brane isti oni koji ne plaćaju Gradu stanarinu i dječji vrtić?
Ostavite me na miru. Ja nisam član Hadezea. Meni je potpuno svejedno tko će pobijediti. Ne uvlačite me u svoje međusobne obračune frakcija. JA O SVIMA VAMA MISLIM ISTO.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # lošinjska hobotnica ispod peke?Greta 2020-11-20 11:50
POPIS NAJVEĆIH DUŽNIKA MALOG LOŠINJA
A onda je uslijedio novi neočekivani dio odgovora. Ne navodeći o kojim se točno dužnicima radi gradonačelnica je, valjda pokušavši opravdati dugove tvrtke svoje obitelji, navela da i prema drugim firmama grad ima potraživanja.

Tako nam je napisala nekoliko najvećih iznosa dugovanja koje precizno prenosimo: 4.557.109,05 kuna, 1.160.667,65 kuna, 971.300,14 kune, 941.352,42 kune, 738.431,43 kune, 697.149,88 kuna, 689.720,54 kune… Samo to, kada se zbroji, prelazi 9,7 milijuna kuna. S iznosom koji duguje tvrtka Y/C Marina dolazi se do 10 milijuna kuna dugova gradskom budžetu.


Pozivajući se na druge puno veće nenaplaćene dugove, pokušava opravdati sebe i svoju obitelj? Stoga bi bilo zanimljivo saznati koji su to veliki dužnici u milosti gradonačelnice, koliko dugo i radi čega.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
54 # IzdržiNovinarstvo 2020-11-20 14:46
Jedini portal na otoku iza kojeg ne stoje interesne skupine izvijestio je o ovom slučaju i o još dosta toga. Napadan zbog svoje nepokolebive nepristranosti od svih koji se vode partikularnim i terenima, često maskiranim interesom za opće dobro.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # whateverID 2020-11-20 15:21
Citat Novinarstvo:
Jedini portal na otoku iza kojeg ne stoje interesne skupine izvijestio je o ovom slučaju i o još dosta toga. Napadan zbog svoje nepokolebive nepristranosti od svih koji se vode partikularnim i terenima, često maskiranim interesom za opće dobro.
Izvjestio ili samo prenio/prepisao sa Telegram.hr?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Kao da su blizanciČeper 2020-11-20 17:43
Citat ID:
Citat Novinarstvo:
Jedini portal na otoku iza kojeg ne stoje interesne skupine izvijestio je o ovom slučaju i o još dosta toga. Napadan zbog svoje nepokolebive nepristranosti od svih koji se vode partikularnim i terenima, često maskiranim interesom za opće dobro.
Izvjestio ili samo prenio/prepisao sa Telegram.hr?
Glas otoka i gradonačelnica si po jednoj osobini sliče ko jaje jajetu. Imaju nezatomljiv nagon za samoreklamu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
414 # VidulićevićIvan 2020-11-20 15:27
Ovo je žuta štampa koja iznosi neprovjere podatke i laprdanja svakog tko se sjeti. Jedini pravi koji ima muda je Arsen i Bojana koji se potpisuju a ostali lupetaju i puni govora mržnje iznose neistine. Međutim u ovom gradu sve se zna i znade se tko druka za koga, a to su jadnici bez kičme.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Sindikalizam gradonačelniceJuki 2020-11-20 14:35
Priča se po čaršiji da sve tri kandidatkinje kupuju glasove. Nisam hadezejac pa mi niko nije dao ponudu, ali znam da je gradonačelnica to već radila u svezi sindikata. Nije joj se sviđalo sklapanje kolektivnog ugovora djelatnika Grada pa je svoje pouzdanike lansirala na upis u sindikat da preglasaju one koji su bili za ugovor. Ne znam kakav je bio ishod tog Aninog sindikalizma :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
319 # Dug postoji, da je bilo propusta, utvrdila bi ih državna revizijaHD 2020-11-20 16:30 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Ana bezgrešnaČeper 2020-11-20 17:32
Dama, da oprostite na izrazu, sere. Državna revizija nije nezavisno tijelo kao ni pravosuđe, zdravstvo, Policija i t.d. nego pod kontrolom HDZ-a. I kao što dama kontrolira lošinjski HDZ, tako ima ko kontrolira državnu reviziju i dopušta ili ne dopušta da se dira u HDZ-ove gradonačelnike, ministre i druge dužnosnike.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Bez računa se ne računaCjepidlaka 2020-11-20 18:04
Citat Čeper:
Dama, da oprostite na izrazu, sere. Državna revizija nije nezavisno tijelo kao ni pravosuđe, zdravstvo, Policija i t.d. nego pod kontrolom HDZ-a. I kao što dama kontrolira lošinjski HDZ, tako ima ko kontrolira državnu reviziju i dopušta ili ne dopušta da se dira u HDZ-ove gradonačelnike, ministre i druge dužnosnike.
Volio bi da državna revizija zatraži račun za ovu majicu i provjeri tko ga je platio.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # humor & kriminalgost 2020-11-20 18:16
Citat Čeper:
Dama, da oprostite na izrazu, sere. Državna revizija nije nezavisno tijelo kao ni pravosuđe, zdravstvo, Policija i t.d. nego pod kontrolom HDZ-a. I kao što dama kontrolira lošinjski HDZ, tako ima ko kontrolira državnu reviziju i dopušta ili ne dopušta da se dira u HDZ-ove gradonačelnike, ministre i druge dužnosnike.
Ova priča sve više sliči na sprdnju iz Njus Bara. U članku napr. piše "Iz ureda gradonačelnice naglasili su kako je tvrtka za koju smo pitali zapravo samo u suvlasništvu jednog njezinog roditelja. To smo provjerili u Sudskom registru. Tamo je navedeno da je vlasnik tvrtke otac gradonačelnice, dok je direktor njezin brat. Niti jednog drugog imena među suvlasnicima nema." A dalje piše "Zanimalo nas je tko je točno potpisao upravni ugovor za dugove obiteljske tvrtke. Iz Grada nam službeno kažu da je to napravio zamjenik gradonačelnice, gospodin Anto Nedić."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # još jedna stativaupravni ugovor 2020-11-21 11:32
Citat gost:
Citat Čeper:
Dama, da oprostite na izrazu, sere. Državna revizija nije nezavisno tijelo kao ni pravosuđe, zdravstvo, Policija i t.d. nego pod kontrolom HDZ-a. I kao što dama kontrolira lošinjski HDZ, tako ima ko kontrolira državnu reviziju i dopušta ili ne dopušta da se dira u HDZ-ove gradonačelnike, ministre i druge dužnosnike.
Ova priča sve više sliči na sprdnju iz Njus Bara. U članku napr. piše "Iz ureda gradonačelnice naglasili su kako je tvrtka za koju smo pitali zapravo samo u suvlasništvu jednog njezinog roditelja. To smo provjerili u Sudskom registru. Tamo je navedeno da je vlasnik tvrtke otac gradonačelnice, dok je direktor njezin brat. Niti jednog drugog imena među suvlasnicima nema." A dalje piše "Zanimalo nas je tko je točno potpisao upravni ugovor za dugove obiteljske tvrtke. Iz Grada nam službeno kažu da je to napravio zamjenik gradonačelnice, gospodin Anto Nedić."
Iz izjave gradonačelnice, a kako je navedeno u novinskom članku, proizlazi da Grad sva dugovanja pokušava naplatiti putem institucije tzv. upravnih ugovora.
Važno je znati da se upravni ugovori sastavljaju samo za dugovanja koja su nastala na temelju izdanog rješenja nadležnog tijela, npr. porezno rješenje.
Za dugovanja koja su nastala na temelju već sklopljenih osnovnih ugovora, npr. ugovor o najmu poslovnog prostora, ugovor o javnoj nabavi i slično, ne sastavlja se upravni ugovor nego se sporovi rješavaju u parničnom postupku pred sudovima opće nadležnosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Igra pokušaja i pogreškiFiga 2020-11-21 12:06
A kako bi bilo da zaposli još kojeg pravnika uz ove koje ima? Možda slučajno nabode nekog koji zna ove cake što si napisao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # autogolSimon 2020-11-21 12:38
Citat Figa:
A kako bi bilo da zaposli još kojeg pravnika uz ove koje ima? Možda slučajno nabode nekog koji zna ove cake što si napisao.
Možda da zaposli još jednog referenta za poreze, koji zna raditi svoj posao?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ....@@@ 2020-11-20 18:10
Ma što blažena, prava svetica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
139 # HDZ- +SSaric 2020-11-20 17:38
Nema razlike između Ane,Ružice i Silvije.
Silviju ne smeta sto su uposlili Antonia Badurinu u odgojnom domu kao profesora njemačkog naravno bez natječaja, i sto g.Badurina uredno izostaje sa poslije radi upisane HDZ akademije u Zagrebu!.
Mislim ako moraju birati u HDZ, bolje da je to Ana.
Ružica i Kocijan spadaju pod onaj desni HDZ, gdje samo prilike dobivaju njihovi HDZ ovci, to je ekipa Karamarka i takvih.
Nažalost nas Gari uredno festa u društvu ekipe koja ilegalno eksploatira dalje kamen u artatorama, i gradi kuće bez dozvola.
Mislim da je Ana manja šteta nego ove dvije gospođe
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Ana za svegost 2020-11-20 17:57
Citat SSaric:
Mislim ako moraju birati u HDZ, bolje da je to Ana.
Ružica i Kocijan spadaju pod onaj desni HDZ, gdje samo prilike dobivaju njihovi HDZ ovci, to je ekipa Karamarka i takvih.
Mislim da je Ana manja šteta nego ove dvije gospođe
Kad bi bilo istina da Ružica i Kocijan spadaju pod onaj desni HDZ, gdje samo prilike dobivaju njihovi HDZ ovci (a nisi dokazao da je to istina) barem bi znali na čemu smo. Sa Anom to ne znamo jer premazana svom mastima potporu traži i ljevo i desno, od crvenih i crnih, a već u prvom mandatu je nanjela nepopravljivu štetu Gradu i građanima. Sjeti se samo zapošljavanja "male Ane", što je sitnica, ali i sramotne liste za najam gradskih stanova što je krupna stvar.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # PutarSSaric 2020-11-20 18:31
Slažem sa Vama za malu Anu.
Ne mislim da Ana nema putra na glavi, opet je ona nasljedila politiku i ekipu od Garija.
Mislim da je još uvijek bolja opcija za glasače HDZ od Silvije i Ružice
Tu su interesni lobiji, Jadranka ,Lošinjska i neki drugi privatnici.
Mislim da nije dobro da HDZ skreće desno.
Iznenadili bi se svi VI moji dragi lošinjani tko sa sve sa kime susrece po Zagrebu, neki direktori, šefovi su stekli pozamasni broj nekretnina,tere na pokretnina.
Znam da im je Ana trn u peti, ne može ona sve kontrolirati, zato se sada izvlači prljavo rublje da je se makne iz HDZ i sa vlasti, da ekipa nastavi drmati gradom
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # pošto generalka?NN 2020-11-20 18:47
Citat SSaric:
Znam da im je Ana trn u peti, ne može ona sve kontrolirati, zato se sada izvlači prljavo rublje da je se makne iz HDZ i sa vlasti, da ekipa nastavi drmati gradom
A prljavog rublja u kriminalnoj organizaciji ne manjka, na svakom koraku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
36 # krajSSaric 2020-11-20 19:27
Slažem se sa Vama, mislim da se svi moramo potruditi da na idućim izborima HDZ ne o na vlasti.
Inače nema budućnosti na otoku za nas koji nismo članovi HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
77 # crkvenjačeprljavi veš 2020-11-20 21:36
Citat NN:
Citat SSaric:
Znam da im je Ana trn u peti, ne može ona sve kontrolirati, zato se sada izvlači prljavo rublje da je se makne iz HDZ i sa vlasti, da ekipa nastavi drmati gradom
A prljavog rublja u kriminalnoj organizaciji ne manjka, na svakom koraku.
Podatke o dugovanju, upis kupljene nekretnine u pomorskoj školi, tko je trebao provesti pa naravno pročelnice Ružica i Mirta (ali se pitao Gari) a one su glumile pročelnice. a što da se prljavo rublje o poslovanju muževa Ružice i Mirte objavi kako bi to odjeknulo u maloj sredini javno iako svi znaju što rade...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
313 # Tko može biti gori od Ane?gost 2020-11-20 19:18
Ana baš ništa nije napravila da ista ekipa prestane drmati Gradom. A ako ne može sve kontrolirati treba se maknuti i posao prepustiti drugima koji će više raditi a manje pozirati.
I da napomenem, nisi naveo po čemu lošinjski HDZ skreće desno ni zašto bi Ana bila "još uvijek bolja opcija za glasače HDZ od Silvije i Ružice". Ja mislim da nitko ne može biti gori od Ane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
145 # lova je lovaREZIME 2020-11-20 20:36
Ne mislim da Ana nema putra na glavi, opet je ona nasljedila politiku i ekipu od Garija.

PUTRA KOJI JOJ JE OSTAVIO GARI ,

Mislim da je još uvijek bolja opcija za glasače HDZ od Silvije i Ružice

BAR JE DOSAD DONEKLE DOKAZALA DA IMA M.UDA

Tu su interesni lobiji, Jadranka ,Lošinjska i neki drugi privatnici.

SA RUŽICOM STUPA NA TRON I ARHITEKTA BADURINA I NJEGOVA KLIKA, PLAĆENA OD VLASNIKA JADRANKE SA POTPOROM ODVJETNICE ERDEC (ONA JE TU DA SE NAĐE ZBOG NEKRETNINA)

Iznenadili bi se svi VI moji dragi lošinjani tko sa sve sa kime susrece po Zagrebu, neki direktori, šefovi su stekli pozamasni broj nekretnina,tere na pokretnina.
Znam da im je Ana trn u peti, ne može ona sve kontrolirati, zato se sada izvlači prljavo rublje da je se makne iz HDZ i sa vlasti, da ekipa nastavi drmati gradom
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # Badi to mi radiAnto Anusić 2020-11-20 21:12
Kučićka je javno na jednom skupu izjavila "da nema "Jadranke" ne bi bilo ni Grada Malog Lošinja". Pametnom dosta!!!
Rezime svega je da nema "Jadranke" ona ne bi bila gradonačelnica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # otrcana mantraPopaj 2020-11-20 22:07
Citat Anto Anusić:
Kučićka je javno na jednom skupu izjavila "da nema "Jadranke" ne bi bilo ni Grada Malog Lošinja". Pametnom dosta!!!
Rezime svega je da nema "Jadranke" ona ne bi bila gradonačelnica.
Naravno da bez Jadranke i dopuštenja njene uprave ne bi bila gradonačelnica. A ne treba zaboraviti da je uoči izbora Jadranka platila objavu luksuznog izdanja knjige o 130 godina turizma na Lošinju i 70 godina Jadranke. Pored ostalog u njoj je fotošopirana fotka Ane Kučić s mikrofonom u ruci dok recitira već izlizanu propagandnu mantru Mali Lošinj je mjesto ugodno za življenje i poželjno za odmor.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Osmjesi su kamuflaža za samovolju i nehumanostFrost 2020-11-21 09:22
Citat Popaj:
Citat Anto Anusić:
Kučićka je javno na jednom skupu izjavila "da nema "Jadranke" ne bi bilo ni Grada Malog Lošinja". Pametnom dosta!!!
Rezime svega je da nema "Jadranke" ona ne bi bila gradonačelnica.
Naravno da bez Jadranke i dopuštenja njene uprave ne bi bila gradonačelnica. A ne treba zaboraviti da je uoči izbora Jadranka platila objavu luksuznog izdanja knjige o 130 godina turizma na Lošinju i 70 godina Jadranke. Pored ostalog u njoj je fotošopirana fotka Ane Kučić s mikrofonom u ruci dok recitira već izlizanu propagandnu mantru Mali Lošinj je mjesto ugodno za življenje i poželjno za odmor.
Gradonačelnica svako malo kaže da je Lošinj mjesto ugodno za življenje, a raspored terasa je samovoljno, bez Policije proglasila sigurnosnim pitanjem da bi jednoj obitelji zabranila korištenje javne površine ispred lokala u njihovom vlasništvu. Rođacima u susjednom lokalu je dopustila rad što je izazvalo komentare o pogodovanju zbog njezinih privatnih veza s tom obitelji. U povodu tog sramotnog primjera diskriminacije sam napisao komentar "Što skriva gradonačelnica?":
Postupkom prema ovoj nesretnoj obitelji gradonačelnica pokazuje da su njeni ljubazni osmijesi čijim snimcima preplavljuje društvene mreže samo kamuflaža za njenu samovolju i nehumanost. Umjesto za procjene sigurnosnih rizika nadležne Policije gradonačelnica samovoljno procjenjuje da bi dopuštenje obitelji ubojice da koristi gradsku javnu površinu bio sigurnosni rizik. Nije jasno kakav bi to rizik bio kad je ubojica osuđen na višegodišnju kaznu, muški članovi obitelji napustili Lošinj da bi ostale samo žene s djecom. Bez suvislog obrazloženja ovaj čin zbog svoje nehumanosti i čigledne samovolje ostavlja mnogo prostora za razmišljanje o skrivenim motivima gradonačelnice.
volim-losinj.org/prostorni-plan/2911-prostorno-planiranje-kao-privatna-prcija#comment-70852
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
213 # $$$$$ZiP 2020-11-21 10:04
Gradonačelnica im već drugu godinu ne dozvoljava da koriste javnu površinu. Ali ne temeljem policijske procjene sigurnosnog rizika nego se izvlači na navodno mišljenja neke udruge. Nije čudo da se zato priča o micanju konkurencije i da još smeta samo restoran Noštromo


i.imgur.com/K9BfTq3.jpg
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Proširenje terasa bez naplategost 2020-11-21 10:32
A na gradskoj stranici još stoji da je gradonačelnica Ana Kučić donijela Odluku po kojoj se korisnicima javnih površina za postavljanje ugostiteljske terase omogućava proširenje ugostiteljskih terasa bez dodatne naplate sukladno prostornim i tehničkim uvjetima koji će se utvrditi na licu mjesta.
„Mogućnost besplatnog proširenja terasa još je jedna od mjera koje donosimo kako bi što više pomogli našim ugostiteljima u prilagođavanju propisanim epidemiološkim mjerama i uvjetima.“ pojašnjava gradonačelnica Ana Kučić.
mali-losinj.hr/.../...
Svi ugostitelji su iskoristili tu pogodnost, a restoran Koralj je onako prazne terase u sezoni bio atrakcija. TZ ga je trebala reklamirati zajedno sa vožnjom sa sirenama.


i.imgur.com/GwXJOtv.jpg
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Atrakcijagost 2020-11-21 18:30
Citat gost:
A na gradskoj stranici još stoji da je gradonačelnica Ana Kučić donijela Odluku po kojoj se korisnicima javnih površina za postavljanje ugostiteljske terase omogućava proširenje ugostiteljskih terasa bez dodatne naplate sukladno prostornim i tehničkim uvjetima koji će se utvrditi na licu mjesta.
„Mogućnost besplatnog proširenja terasa još je jedna od mjera koje donosimo kako bi što više pomogli našim ugostiteljima u prilagođavanju propisanim epidemiološkim mjerama i uvjetima.“ pojašnjava gradonačelnica Ana Kučić.
mali-losinj.hr/.../...
Svi ugostitelji su iskoristili tu pogodnost, a restoran Koralj je onako prazne terase u sezoni bio atrakcija. TZ ga je trebala reklamirati zajedno sa vožnjom sa sirenama.


i.imgur.com/GwXJOtv.jpg
Važno je da je kafić članice njenog tima besplatno proširio terasu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
215 # Kontrola hadezejacaXXX 2020-11-20 21:18
Citat REZIME:
Mislim da je još uvijek bolja opcija za glasače HDZ od Silvije i Ružice
Ne znam zašto misliš da je bolja opcija jer nisi pojasnio. Ali ako glasači HDZ žele da stranka potpuno izgubi identitet, a oni kao članovi postanu nevažni pijuni izabrat će Anu za predsjednicu. Mislim da ona zapravo iz dna duše mrzi HDZ jer već sada ga je preko Nedića pretvorila u predmet sprdnje među Lošinjanima. Elvis i Andrino uživaju njeno povjerenje kao nijedan hadezejac pa ni Nedić koji joj je koristan jer joj služi radi svojih privatnih interesa. U hadezejce povjerenje nema i zato im se želi nametnuti kao predsjednica da ih kontroliraju Volarić i Magazin.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
37 # Gradonačelnik iz sjeneRio Grande 2020-11-22 08:53
Citat XXX:
Citat REZIME:
Mislim da je još uvijek bolja opcija za glasače HDZ od Silvije i Ružice
Ne znam zašto misliš da je bolja opcija jer nisi pojasnio. Ali ako glasači HDZ žele da stranka potpuno izgubi identitet, a oni kao članovi postanu nevažni pijuni izabrat će Anu za predsjednicu. Mislim da ona zapravo iz dna duše mrzi HDZ jer već sada ga je preko Nedića pretvorila u predmet sprdnje među Lošinjanima. Elvis i Andrino uživaju njeno povjerenje kao nijedan hadezejac pa ni Nedić koji joj je koristan jer joj služi radi svojih privatnih interesa. U hadezejce povjerenje nema i zato im se želi nametnuti kao predsjednica da ih kontroliraju Volarić i Magazin.
Volarić ima veće ambicije. Preko Nedića je izbacivanjem izabranog Dlake kćer ugurao u gradsko vijeće i isposlovao da ju Ana Kučić uzme u tim za vladanje gradskim HDZ-om. Krajnja ambicija mu je da bude gradonačelnik iz sjene kad Kučićka bude reizabrana za gradonačelnicu. Uz Foto Rio, Auto Rio, Autopraonica Rio i Air Rio imaćemo i GML Rio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # gadljivoLino 2020-11-22 09:53
ono, kad vlastitu djecu šalješ da umjesto tebe obave prljavi posao
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # GrandeRio 2020-11-22 10:06
Citat Lino:
ono, kad vlastitu djecu šalješ da umjesto tebe obave prljavi posao
Cijeli će otok biti RIO BRAVO
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # omgRR 2020-11-20 22:35
Citat SSaric:
Ne mislim da Ana nema putra na glavi, opet je ona nasljedila politiku i ekipu od Garija.
Naslijedila je ekipu, a onda je sve rasturila i reorganizirala, ustrojila jedinstveni upravni odjel po svom ćefu.
A kako su to pojedini djelatnici gradske uprave doživjeli vidimo po broju objavljenih afera i količini komentara koje upravo čitamo.
I po iznosu nenaplaćenih dugovanja.
Umjesto da utjera višegodišnje dugove ona sklapa dodatne ugovore sa dužnicima, omg.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Milosrdna pomoć dužnicimaMyAss 2020-11-21 08:07
Citat RR:
Citat SSaric:
Ne mislim da Ana nema putra na glavi, opet je ona nasljedila politiku i ekipu od Garija.
Naslijedila je ekipu, a onda je sve rasturila i reorganizirala, ustrojila jedinstveni upravni odjel po svom ćefu.
A kako su to pojedini djelatnici gradske uprave doživjeli vidimo po broju objavljenih afera i količini komentara koje upravo čitamo.
I po iznosu nenaplaćenih dugovanja.
Umjesto da utjera višegodišnje dugove ona sklapa dodatne ugovore sa dužnicima, omg.
Priopćila je da tim ugovorima milosrdno pomaže, citiram izjavu, "brojnim tvrtkama i obrtima koje imaju sjedište na našem području i koje zbog različitih okolnosti otežano posluju, s ciljem da lakše podmire dugovanja i nastave poslovati." A histerizirala je s govornice u trajanju jedne prosječne sjednice GV kad se grupa vjećnika usudila predložiti sjednicu s njihovim prijedlozima za pomoć u vrijeme kad na Lošinju još nije bilo zaraze koronom. I prisilila svoju većinu u GV da prijedlog nezakonito odbiju. Pa će ju odlukom ministarstva ipak morati održati. Za sada se sve nešto izmotavaju samo da izbjegnu sramotu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # dajmo im da imajuGrađanin 2020-11-21 09:37
Citat MyAss:
Priopćila je da tim ugovorima milosrdno pomaže, citiram izjavu, "brojnim tvrtkama i obrtima koje imaju sjedište na našem području i koje zbog različitih okolnosti otežano posluju, s ciljem da lakše podmire dugovanja i nastave poslovati."
A da mi građani skupimo svaki po 30 kn i podmirimo troškove duga obiteljske firme roditelja gradonačelnice?
Ili da ona sama jednostavno napravi crowdfunding kampanju i u roku od mjesec dana skupi novac za sve privatne poduzetnike koji godinama gradu ne plaćaju najam poslovnog prostora i ostalo?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # ###Karlo 2020-11-21 10:51
Citat Građanin:

Ili da ona sama jednostavno napravi crowdfunding kampanju i u roku od mjesec dana skupi novac za sve privatne poduzetnike koji godinama gradu ne plaćaju najam poslovnog prostora i ostalo?
Jel to vrijedi i za dugove investitora kojeg je bolje izgubiti nego naći?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # KAD OTOČNI JAGANJCI UTIHNUoOo 2020-11-21 17:16
Citat MyAss:
histerizirala je s govornice u trajanju jedne prosječne sjednice GV kad se grupa vjećnika usudila predložiti sjednicu s njihovim prijedlozima za pomoć u vrijeme kad na Lošinju još nije bilo zaraze koronom. I prisilila svoju većinu u GV da prijedlog nezakonito odbiju.
Ušutkavanje vijećnika je obiteljsko naslijeđe Ane Kučić kao boja kose i očiju i druge nasljedne osobine. Kao što je Ana u ovoj državi ušutkala gradske vijećnik, njezin stric je na sjednici skupštine tadašnje općine Cres Lošinj u bivšoj državi autoritetom sekretara općinskog SUP-a, znači glavnog općinskog milicionera, grubo ušutkao jednog delegata koji se usudio pitati o uvezenoj alohtonoj divljači i usudio se spomenuti nezadovoljstvo ljudi zbog uništavanja usjeva. Pa kad lošinjski jaganjci zauvijek utihnu znat ćete da je to posljedica politike održivog razvoja i njene obitelji. Pri vrhu članka na donjem linku je snimka rasprave na sjednici GV iz koje s vidi s kolikom (ne)ozbiljnosti Ana Kučić pristupa problemu koji prijeti da ovce nestanu s ovih otoka.
KAD OTOČNI JAGANJCI UTIHNU
volim-losinj.org/gospodarstvo/1319-kad-otocni-jaganjci-utihnu#comment-68510
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # "Zašto baš sada?"oOo 2021-07-06 08:31
Citat oOo:
Citat MyAss:
histerizirala je s govornice u trajanju jedne prosječne sjednice GV kad se grupa vjećnika usudila predložiti sjednicu s njihovim prijedlozima za pomoć u vrijeme kad na Lošinju još nije bilo zaraze koronom. I prisilila svoju većinu u GV da prijedlog nezakonito odbiju.
Ušutkavanje vijećnika je obiteljsko naslijeđe Ane Kučić kao boja kose i očiju i druge nasljedne osobine. Kao što je Ana u ovoj državi ušutkala gradske vijećnik, njezin stric je na sjednici skupštine tadašnje općine Cres Lošinj u bivšoj državi autoritetom sekretara općinskog SUP-a, znači glavnog općinskog milicionera, grubo ušutkao jednog delegata koji se usudio pitati o uvezenoj alohtonoj divljači i usudio se spomenuti nezadovoljstvo ljudi zbog uništavanja usjeva. Pa kad lošinjski jaganjci zauvijek utihnu znat ćete da je to posljedica politike održivog razvoja i njene obitelji. Pri vrhu članka na donjem linku je snimka rasprave na sjednici GV iz koje s vidi s kolikom (ne)ozbiljnosti Ana Kučić pristupa problemu koji prijeti da ovce nestanu s ovih otoka.
KAD OTOČNI JAGANJCI UTIHNU
volim-losinj.org/gospodarstvo/1319-kad-otocni-jaganjci-utihnu#comment-68510
Gramzljivost je dovela divlje svinje na cresko područje prije četrdesetak godina, piše prije par dana Novi list.
novilist.hr/.../...
Iako je dakako riječ o alohtonoj divljači, pa na Cresu u izvornom obliku nema čak ni zmija otrovnica, političke garniture tog doba dovukle su divlje svinje kako bi “obogatile sadržaj”, dodatno potaknule lovni turizam posebno popularan kod – Talijana. Iako je prvotna namjera bila držati ih pod kontrolom, odgovor svinja na ljudsku pohlepu bio je – urnebesni smijeh. Nevjerojatno su se brzo namnožile, osvojile Cres, krenule se širiti na Lošinj, a kad je jedan izviđački odred divljih svinja isplivao na Susak, nastalo je oduševljenje. Poruka koju je poslao bila puna ushita – svinje moje, pronašli smo istinski raj!
Jedva čekam da vidim kako će se razvijati suradnja gradonačelnice koja se svojedobno snebivala zbog pokretanja pitanja alohtone divljači (vidi videosnimak "Zašto baš sada?") sa predsjednikom GV koji je kao kandidat na zadnjim izborima na pitanje Što je vaša glavna zamjerka dosadašnjoj vlasti i na čemu temeljite program? odgovorio – Vječna tema je alohtona divljač.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Gramzivost nove kaste političaraMuflon 2021-07-06 10:42
Citat oOo:
Ušutkavanje vijećnika je obiteljsko naslijeđe Ane Kučić kao boja kose i očiju i druge nasljedne osobine. Kao što je Ana u ovoj državi ušutkala gradske vijećnik, njezin stric je na sjednici skupštine tadašnje općine Cres Lošinj u bivšoj državi autoritetom sekretara općinskog SUP-a, znači glavnog općinskog milicionera, grubo ušutkao jednog delegata koji se usudio pitati o uvezenoj alohtonoj divljači i usudio se spomenuti nezadovoljstvo ljudi zbog uništavanja usjeva. Pa kad lošinjski jaganjci zauvijek utihnu znat ćete da je to posljedica politike održivog razvoja i njene obitelji. Pri vrhu članka na donjem linku je snimka rasprave na sjednici GV iz koje s vidi s kolikom (ne)ozbiljnosti Ana Kučić pristupa problemu koji prijeti da ovce nestanu s ovih otoka.
KAD OTOČNI JAGANJCI UTIHNU
volim-losinj.org/gospodarstvo/1319-kad-otocni-jaganjci-utihnu#comment-68510
Gramzljivost je dovela divlje svinje na ovo područje prije četrdesetak godina,
krivo piše prije par dana Novi list.
novilist.hr/.../...
Divlje svinje nije na cresko-lošinjsk o otočje tada dovela gramzljvost, nego ulizištvo tadašnjih cresko-lošinjsk ih političkih kadrova. Ali gramzivost je spriječila da ih se ukloni kao štetočine koje upropaštavaju ovčarstvo i maslinarstvo. No to je gramzivost ove nove kaste političara. A sudionik u otezanju rješavanja tog problema je i gradonačelnica Malog Lošinja i predsjednica lokalnog HDZ-a.

Uz članak novilist.hr/.../... je primjeren komentar:
To nam je jedna od stečevina iz bivše države. Još dok je gradonačelnik Malog Lošinja bio Kapeli potezalo se pitanje rješavanja ovog problema. Tada je očajne građane koji su se bavili ovčarstvom i maslinarstvom Kapeli pokušavao uvjeriti da ondašnje vlasti općine Cres- Lošinj nisu spriječile inicijativu tadašnjih partijskih moćnika samo zato što nisu imale dovoljno informacija o posljedicama naseljavanja divljih svinja na otok. Kao, da su imali informacije sigurno bi partijskim moćnicima kazale historijsko NE. Možete misliti kako bi lokalni partijski moćnik iz obitelji sadašnje gradonačelnice iz HDZ-a republičkim i državnim partijskim moćnicima kazao NE.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Obiteljska slabost pred moćnicimagost 2021-07-06 12:22
Citat Muflon:
Možete misliti kako bi lokalni partijski moćnik iz obitelji sadašnje gradonačelnice iz HDZ-a republičkim i državnim partijskim moćnicima kazao NE.
Kao što stric (SKH) nije partijskim moćnicima rekao NE za uvoz opasne invazivne divljači tako ni bratova kći (HDZ) nije ruskim moćnicima rekla NE za uvoz ekološki rizičnog golfa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # KamuflažaČeper 2020-11-27 14:17
Citat MyAss:
Citat RR:
Citat SSaric:
Ne mislim da Ana nema putra na glavi, opet je ona nasljedila politiku i ekipu od Garija.
Naslijedila je ekipu, a onda je sve rasturila i reorganizirala, ustrojila jedinstveni upravni odjel po svom ćefu.
A kako su to pojedini djelatnici gradske uprave doživjeli vidimo po broju objavljenih afera i količini komentara koje upravo čitamo.
I po iznosu nenaplaćenih dugovanja.
Umjesto da utjera višegodišnje dugove ona sklapa dodatne ugovore sa dužnicima, omg.
Priopćila je da tim ugovorima milosrdno pomaže, citiram izjavu, "brojnim tvrtkama i obrtima koje imaju sjedište na našem području i koje zbog različitih okolnosti otežano posluju, s ciljem da lakše podmire dugovanja i nastave poslovati." A histerizirala je s govornice u trajanju jedne prosječne sjednice GV kad se grupa vjećnika usudila predložiti sjednicu s njihovim prijedlozima za pomoć u vrijeme kad na Lošinju još nije bilo zaraze koronom. I prisilila svoju većinu u GV da prijedlog nezakonito odbiju. Pa će ju odlukom ministarstva ipak morati održati. Za sada se sve nešto izmotavaju samo da izbjegnu sramotu.
Ne treba joj zamjeriti što je pomoć obiteljskoj firmi u kojoj je stjecala radno iskustvo sanitarke dok nije postala dogradonačelnic a dosjetljivo zakamuflirala s pomoći "brojnim tvrtkama i obrtima koje imaju sjedište na našem području i koje zbog različitih okolnosti otežano posluju, s ciljem da lakše podmire dugovanja i nastave poslovati." A bit će zanimljivo pratiti do kad će odgađati sjednicu koju je protuzakonito zabranila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Ima se, može seBubimir 2020-11-20 21:42
Citat gost:
Kad bi bilo istina da Ružica i Kocijan spadaju pod onaj desni HDZ, gdje samo prilike dobivaju njihovi HDZ ovci (a nisi dokazao da je to istina) barem bi znali na čemu smo. Sa Anom to ne znamo jer premazana svom mastima potporu traži i ljevo i desno, od crvenih i crnih
Za potporu crnih se već pobrinula. Purić piše da je knjiga bivšeg Župnika Bozanića na dvjesto stranica izašla u nakladi Grada Malog Lošinja i da ih je djelio na svečanoj sjednici GV.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Ko će komeSvoj svome 2020-11-20 18:06
Citat SSaric:
Nema razlike između Ane,Ružice i Silvije.
Silviju ne smeta sto su uposlili Antonia Badurinu u odgojnom domu kao profesora njemačkog naravno bez natječaja, i sto g.Badurina uredno izostaje sa poslije radi upisane HDZ akademije u Zagrebu!.
Mislim ako moraju birati u HDZ, bolje da je to Ana.
Ružica i Kocijan spadaju pod onaj desni HDZ, gdje samo prilike dobivaju njihovi HDZ ovci, to je ekipa Karamarka i takvih.
Nažalost nas Gari uredno festa u društvu ekipe koja ilegalno eksploatira dalje kamen u artatorama, i gradi kuće bez dozvola.
Mislim da je Ana manja šteta nego ove dvije gospođe
Nije bez natječaja,nego bez stručne spreme.Ali,kao da je to bitno, sad će on to časkom završiti u pauzi doktorata.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # ......đ, đ, đorđ 2020-11-20 18:27
Citat Svoj svome:
Nije bez natječaja, nego bez stručne spreme.
A koju stručnu spremu ima Mala Ana Kersulic zaposlena na radnom mjestu porezna službenica Grada ML?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
43 # ...Uvijek isti pojedinci 2020-11-20 19:56
Citat đ, đ, đorđ:
Citat Svoj svome:
Nije bez natječaja, nego bez stručne spreme.
A koju stručnu spremu ima Mala Ana Kersulic zaposlena na radnom mjestu porezna službenica Grada ML?
Završila je studij poslovne ekonomije, studij koji sadrži bar jedan obavezan kolegij iz javnih finacija (porezi i slični nameti).
Sad, koliko je naučila kod Rollera na FMTUu ćemo vidit. Valjda bar zna obračuanti plaću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # itdRene 2020-11-20 20:47

Ne znam koliko stručna sprema odgovara uvjetima natječaja, možda može proći.
Iz CVa je jasno da nema godinu dana iskustva na poslovima obračuna poreza.
Obavezni probni rad na poslovima obračuna poreza nije odrađen, obzirom da je raspoređena u ured glasnogovornice odakle se uglavnom fejsala po gradskom i vlastitom profilu.
Nema položen državni stručni ispit i ne znam kako ga misli položiti obzirom na dosadašnje aktivnosti na radnom mjestu, koje nemaju veze sa opisom radnog mjesta na koje je primljena.

Da se razumijemo, za sve ovo nije odgovorna mala Ana, nego velika Ana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Kod Ane sve je estrada i paradazzz 2020-11-20 21:25
Citat Rene:
Da se razumijemo, za sve ovo nije odgovorna mala Ana, nego velika Ana.
Velika Ana ju radnim mjestom bez da mora raditi nagrađuje za oduševljeno predstavljanje na priredbama :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # karma is a bitchZig Zag 2020-11-21 09:59
Citat Svoj svome:
Nije bez natječaja,nego bez stručne spreme.Ali,kao da je to bitno, sad će on to časkom završiti u pauzi doktorata.
Uvijek me fascinirala nevjerovatna slučajnost kako se to uvijek u jednoj istoj stranci okupi zapanjujuće velik broj kriminalaca.
A onda jučer pročitam da stranka navodno ima i svoju akademiju koju pohađa mladež te stranke, pripravnici za prave lopove.
Ne znam što ih tamo sve uče...
Možda prenemaganje i izmotavanje kao početni tečaj?
Predmeti osnovnog tečaja mogli bi biti, kako prenamjeniti poljoprivredno zemljište u građevinsko i pritom dobro zaraditi. Ili kako sakriti/neupisa ti nekretninu u zemljišnu knjigu.
Za napredne članove vjerojatno postoje predmeti, torbarenje po ilegalnim klubovima i kako sakriti novac/mito kod rođaka i prijatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Prirodni talent za prenemaganjedim&magla 2020-11-21 10:17
Citat Zig Zag:
Uvijek me fascinirala nevjerovatna slučajnost kako se to uvijek u jednoj istoj stranci okupi zapanjujuće velik broj kriminalaca.
A onda jučer pročitam da stranka navodno ima i svoju akademiju koju pohađa mladež te stranke, pripravnici za prave lopove.
Ne znam što ih tamo sve uče...
Možda prenemaganje i izmotavanje kao početni tečaj?
Ako nije išla na taj tečaj Ana Kučić je prirodni talent za prenemaganje i izmotavanje. A možda je to od kućnog odgoja?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
39 # !!!!Drifter 2020-11-21 12:33
Citat Zig Zag:
Uvijek me fascinirala nevjerovatna slučajnost kako se to uvijek u jednoj istoj stranci okupi zapanjujuće velik broj kriminalaca.
A onda jučer pročitam da stranka navodno ima i svoju akademiju koju pohađa mladež te stranke, pripravnici za prave lopove.
Zanimljiv članak jučer na Otoci.net

A još je zanimljiviji jedan od komentara ispod članka... :lol:


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # pet minuta slaveSar Elamito 2020-11-21 13:22
Ne zalazim inače ovdje, jer se zgražavam ovdašnjim izričajem. /sarkazam
Nije u redu reći da su sve te nsukusne radnje naučili od stranke niti akademije.
Mogu sa stopostotnom sigurnošću uperiti prst u jednu od osoba na slici čiji su roditelji davali mito učiteljima još u osnovnoj školi kak obita osoba mogla upisati željeni smjer u srednjoj. Dakle, možda su ipak nešto naučili i od roditelja. :)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # s kim si takav si2 i 15 2020-11-21 14:15
Citat Sar Elamito:
Ne zalazim inače ovdje, jer se zgražavam ovdašnjim izričajem. /sarkazam
Nije u redu reći da su sve te nsukusne radnje naučili od stranke niti akademije.
Mogu sa stopostotnom sigurnošću uperiti prst u jednu od osoba na slici čiji su roditelji davali mito učiteljima još u osnovnoj školi kak obita osoba mogla upisati željeni smjer u srednjoj. Dakle, možda su ipak nešto naučili i od roditelja. :)
Imaš pravo, nije sve do akademije, nešto je i u genima. Ako se nađem u lošem društvu, ja jednostavno izađem iz njega, ne pokušavam postati njihov vođa ili predsjednik. A svi ovi što se natječu za te neke pozicije, i njihovi sljedbenici, ljigavi su mi i ispod mog civilizacijskog nivoa. Sva sreća pa ne ovisim o njihovoj milosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Odgoj ili geni?NN 2020-11-21 14:23
Vijest o roditeljskoj firmi u kojoj je Ana Kučić stekla prva radna iskustva Portal Telegram je objavio u rubrici prikladno nazvanoj Politika & kriminal.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # ¯\_(ツ)_/¯ST 2020-11-21 14:43
Citat NN:
Vijest o roditeljskoj firmi u kojoj je Ana Kučić stekla prva radna iskustva Portal Telegram je objavio u rubrici prikladno nazvanoj Politika & kriminal.
Mnogi članci objavljeni u toj rubrici naknadno završe na Uskoku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
136 # BadBoy 2020-11-21 18:32
A šta drugo očekivati od potencijalnog zastupnika u Saboru koji je već kupio svečano odjelo i kravatu,jer je mislio da će biti na listi za Sabor.Posao kojeg je obavljao u Jadranci najbolje govori kakva je mladež HDZ kada je on predsjednik.Mla deži HDZ promijenite predsjednika,je r imate osobu koja odlično obavlja svoj posao,odnosno obavljao u Jadranci.Ružica je ugledna gospođa koja bi se trebala ograditi od ove podrške.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
313 # BoyGood 2020-11-21 18:50
Citat Boy:
Posao kojeg je obavljao u Jadranci najbolje govori kakva je mladež HDZ kada je on predsjednik.
Pa onda će i o cijelom članstvu HDZ-a najbolje govoriti posao kojeg je Ana Kučić obavljala u poduzeću svoga oca, zar ne? Naplaćivala je privez i dodavala ručnike jahtašima :lol: A Badurina je kao animator bio bolji od male Ane jer nije imao govornu manu ali velika Ana ju je ipak zaposlila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
316 # .....gost 2020-11-21 19:10
Pa daj nam kaži kakve to ugledne poslove rade Ivo Fabijanić i Aleksandra Volarić da ih je Ana izabrala za svoj tim u vodstvu stranke? Da li njihovi poslovi govore kakvi su svi članovi HDZ-a?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
228 # PicinichJohn 2020-11-20 18:31
Ana je sigurno najkvalitetnija osoba za funkcije koje su pred nama.
Silvija je korektna i fina gospođa,i mislim da se ne može puno angažirati u politici jer nije fighter.
Ružica-No coment.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
219 # Bi li ti to obrazložio?gost 2020-11-20 18:40
Citat John:
Ana je sigurno najkvalitetnija osoba za funkcije koje su pred nama.
A bi li ti to da je Ana sigurno najkvalitetnija osoba za funkcije koje su pred nama (valjda pred njom, ali nije važno) malo obrazložio? Ili očekuješ da se obeznanimo od sreće što nam to poručuje nepoznati Picinich John?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Smatra da njen posao nije završen a nije ga ni započelazzz 2020-11-20 21:30
Puriću je odgovorila „Kako sam rekla, smatram moj posao nije završen." A ja mislim da ga nikad nije ni započela.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
151 # Manje zlohranitelj tuljana 2020-11-21 12:44
Nevjerojatno. Bizarno. Paradoks. Ali, iako ne bih mogao naći pozitivnu riječ o radu gradonačelnice, kad vidim kakvi ljudi je najžešće napadaju, kojima najviše nije po mjeri... dođe mi da pomislim nije sve tako crno, to joj dajem u (slabašni) plus. O kandidatu za nešto puno se može reći već po tome tko je za njega odnosno tko nije. Znam da sad pišem o takozvanom "biranju manjeg zla" ali ako netko smeta onima koji ne dijele vrijednosti velike većine našeg puka, tu onda ima nešto... isto tako ako ti nekog političara hvali i preporuča osoba s kojom ne dijeliš apsolutno ništa, pitanje je zašto bi ga poslušao...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # ...Licemjer 2020-11-21 12:52
Ako mišljenje drugih utječe na tvoje mišljenje, onda nemaš vlastito mišljenje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # kuća slavnihLOL 2020-11-21 13:12
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1410 # Ista paštaGost 2020-11-21 13:49
Kandidatkinje Ana i Ružica nadaleko smrde na korupciju i nepotizam.Ana po sumnjivom razvlačenju naplate dugovanja a Ružica po neobičnom propustu u vezi kupovine gradske vijećnice i zapošljavanju svoje sestre na mjesto čistačice u gradskoj knjižnici a vrlo brzo i na mjesto dobro plaćene knjižničarke bez ikakvih prethodnih kvalifikacija za to radno mjesto .U isto vrijeme je molba za posao mlade žene sa završenim fakultetom smjer Hrvatskog jezika i književnosti ignorirana.
Sve u svemu sama Ružica je to najbolje objasnila. "Na pitanje što misle da ih izdvaja u odnosu na ostale dvije kandidatkinje Baumgarten diplomatski odgovara da tu nema velikih razlika"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # Politika iz šupljeg u praznoJoker 2020-11-21 14:03
Tko se s njom može mjeriti. Ana Kučić u predizbornoj kampanji ništa nije obećala i to obećanje je ostvarila :P Ono o prvom od 1000 otoka bila je malo zakašnjela prvoaprilska šala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
46 # StaraProfa 2020-11-21 15:15
Citat Gost:
Kandidatkinje Ana i Ružica nadaleko smrde na korupciju i nepotizam.Ana po sumnjivom razvlačenju naplate dugovanja a Ružica po neobičnom propustu u vezi kupovine gradske vijećnice i zapošljavanju svoje sestre na mjesto čistačice u gradskoj knjižnici a vrlo brzo i na mjesto dobro plaćene knjižničarke bez ikakvih prethodnih kvalifikacija za to radno mjesto .U isto vrijeme je molba za posao mlade žene sa završenim fakultetom smjer Hrvatskog jezika i književnosti ignorirana.
Sve u svemu sama Ružica je to najbolje objasnila. "Na pitanje što misle da ih izdvaja u odnosu na ostale dvije kandidatkinje Baumgarten diplomatski odgovara da tu nema velikih razlika"
Bilo je i starih žena sa završenim istim fakultetom koje su bile zainteresirane za taj posao...nemamo li ista prava pred zakonom bez obzira na dob ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # HraniteljTuljana 2020-11-21 18:36
Svi imamo ista prava ali uhljebništvo obiteljko ne spada u pravo nego u sukob interesa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
177 # Ista paštaGost 2020-11-21 18:52
Zanimljivo je da je Lošinjska mladež HDZ-a dala potporu kandidatkinji koja blago rečeno ima vrlo sumnjive preference.Blag o nama sa takvom mladeži koja bi trebala predstavljati bolju budućnost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # Operacija izborna olujaZvekan 2020-11-21 19:06
Citat Gost:
Zanimljivo je da je Lošinjska mladež HDZ-a dala potporu kandidatkinji koja blago rečeno ima vrlo sumnjive preference.Blago nama sa takvom mladeži koja bi trebala predstavljati bolju budućnost.
Po sumnjivim referencama sve tri kandidatkinje su sasma izjednačene. Ali pobjediti bi trebala ona u čiji izbor je uloženo najviše truda, novca i propagande, a to je naravno bivša simpatizerka HDZ-a Ana Kučić. Anto Nedić i još dva tri njegova jurišnika cijeli dan jurcaju po gradu s adresarom članova i nude prevoz na biralište i razgovor s Anom u bilo koje doba dana ili noći do sutra ujutro.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Da izbori ne budu kao loš filmgost 2020-11-22 09:53
Citat Zvekan:
pobjediti bi trebala ona u čiji izbor je uloženo najviše truda, novca i propagande, a to je naravno bivša simpatizerka HDZ-a Ana Kučić. Anto Nedić i još dva tri njegova jurišnika cijeli dan jurcaju po gradu s adresarom članova i nude prevoz na biralište i razgovor s Anom u bilo koje doba dana ili noći do sutra ujutro.
Sumnjivo je i navođenje i krive adresa birališta. Doduše, takvu pretpostavku kndidatkinja Kocijan odbacuje u ispravku na fejsu: Sigurna sam da nije hotimično navođenje na stranputicu poziv Gradske organizacije HDZ članstvu na izbore, navodeći pogrešno adresu biračkog mjesta u ulici Vladimira Gortana.
Izbori se održavaju na adresi Del Conte Giovanni 13, u stranačkim prostorijama uz kino dvoranu. Učinimo sve da rezultat tog glasovanja ne bude kao loš film.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
119 # Tko je kupio Anu?$$$$$ 2020-11-22 10:13
Ana od prvog dana mandata kupuje ljude. Sada je pitanje tko je kupio nju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
316 # Operacija uspjela, pacijent odapeoZvekan 2020-11-22 18:42
Izlaznost hadezejaca bi mogla biti rekordna. Jurišnici su na biralište doveli sve što može hodati. Uloženo je toliko truda i novca da će simpatizerka HDZ-a zasigurno postati predsjednica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
221 # Većina protiv šminkericeLajk 2020-11-23 09:14
Citat Zvekan:
Izlaznost hadezejaca bi mogla biti rekordna. Jurišnici su na biralište doveli sve što može hodati. Uloženo je toliko truda i novca da će simpatizerka HDZ-a zasigurno postati predsjednica.
Većina adezejaca je ipak glasovala protiv izvještačene, neiskrene šminkerice. Znači većina ovi što su izišli na izbore su spasili obraz članstvu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
214 # ****Zagi 2020-11-23 12:18
Citat Lajk:
Većina adezejaca je ipak glasovala protiv izvještačene, neiskrene šminkerice. Znači većina ovi što su izišli na izbore su spasili obraz članstvu.
Šta na sve to kaže gospodin Siva Eminencija?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Džabe je krečilagost 2020-11-23 13:52
A izlaznost 82.8 posto, zamalo kao u Sj. Koreji :lol: Džabe si, Ana krečila po fejsu i instagramu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # gost 2020-11-23 17:48
Citat Lajk:
Većina adezejaca je ipak glasovala protiv izvještačene, neiskrene šminkerice.
Šminkerica ne da brojevima da je ometaju u samohvali. Većina je glasala protiv nje, ali ona na fejsu piše Vaša mi je snažna podrška potvrdila da je moja kandidatura za predsjednicu GO HDZ-a pravi put kako za stranku tako i za naš grad. A kako ona vidi "pravi put kako za stranku tako i za naš grad" pokazuje fotka koju je objavila uz zahvalu. Snimljena je u svojoj glavnoj političkoj aktivnosti. Ovdje pozira dok nešto kupljeno iz gradskog proračuna milostivo dijeli građanima.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
317 # .....gost 2020-11-23 20:16
Snažnu podršku je dobila i Baumgarten. A to znači da je i njena kandidatura za predsjednicu GO HDZ-a pravi put za stranku i za naš grad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
216 # Kocijan: Klanovska motiviranost za preuzimanje strankegost 2020-11-24 08:50
Dok šminkerica na fejsu zahvaljuje na snažnoj podršci (tako snažnoj da joj nije bila dovoljna za prolaz u prvom krugu) jer je ta podrška potvrdila da je njena kandidatura za predsjednicu GO HDZ-a "pravi put kako za stranku tako i za naš grad", a kao simbol pravog puta kako ga ona zamišlja je poziranje pri dijeljenju darova kupljenih iz gradskog proračuna Silvija Kocijan čestita kandidatkinjama koje su ušle u drugi krug i izabranim potpredsjednici ma i članovima GO HDZ-a Mali Lošinj. Ona pak zahvaljuje biračima koji su svoj glas dali njoj jer su odluku donijeli temeljem ponuđenog programa i to programa koji je za cilj imao revitaliziranje stranke. A to Ana Kučić nije ponudila. Zapravo nije ponudila nikakav program, nego samu sebe kao pojavu i pozu :lol:
Kocijan ističa da u stranci ima energije i potencijala što pokazuje izuzetna izlaznost lošinjskih HDZ-ovaca jer prosječna izlaznost na ovim unutarstranački m izborima je 31,14%. Zaključuje da postoji potencijal i interes za stranku, ali u tako velikoj izlaznosti u lošinjskom ogranku HDZ-a smatra lošim jer je uvjetovana klanovskom motivacijom za preuzimanjem stranke, a ne željom da se istinski unaprijedi stranka koja bi na idućim lokalnim izborima mogla građanima ponuditi uvjerljive odgovore na zahtjevne situacije u vremenima koja dolaze.
Zbog toga vjerujem da će oni koji su meni dali glas temeljem ponuđenog izbornog programa u drugom krugu 6.12.2020. donijeti odluku temeljem ponuđenih programa, koje očekujem da će kandidatkinje za predsjednicu stranke konačno javno objaviti, a ne temeljem puke lojalnosti, populističkih parola ili neodređenih obećanja. piše S. Kocijan na svojoj FB stranici
www.facebook.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
216 # Program stranke? što je to?Čeper 2020-11-24 10:18
Ovaj komentar na službenoj stranici gradonačelnice pokazuje klanovski karakter podrške koju dobiva i važnost koju podržavatelji pridaju njezinom estradnom potencijalu. Ni od nje ni od fanova niti riječi o programu stranke kojoj želi biti na čelu :cry:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # AlIPačina 2020-11-24 11:42
Citat Čeper:
Ovaj komentar na službenoj stranici gradonačelnice pokazuje klanovski karakter podrške koju dobiva i važnost koju podržavatelji pridaju njezinom estradnom potencijalu. Ni od nje ni od fanova niti riječi o programu stranke kojoj želi biti na čelu :cry:

Pa nije kuma dugme !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
216 # Stvar odgojagost 2020-11-24 16:17
Ana Kučić je čestitala samo novoizabranim potpredsjednici ma te svim članicama i članovima stranke izabranima u Gradski odbor a Silvija Kocijan još i kandidatkinjama koje su ušle u drugi krug.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
215 # Kad kuma kumi naumi ...gost 2020-11-25 08:47
Citat gost:
Ana Kučić je čestitala samo novoizabranim potpredsjednicima te svim članicama i članovima stranke izabranima u Gradski odbor a Silvija Kocijan još i kandidatkinjama koje su ušle u drugi krug.
Ana baš nije pokazala dobar odgoj, ali zato se najbolje slika. Kuma je istaknula kuminu glavnu gradonačelničku i stranačku kompetenciju.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # Program izvlačenja stranke iz mrtvilaKrampus 2020-11-25 09:43
Citat gost:
Dok šminkerica na fejsu zahvaljuje na snažnoj podršci (tako snažnoj da joj nije bila dovoljna za prolaz u prvom krugu) jer je ta podrška potvrdila da je njena kandidatura za predsjednicu GO HDZ-a "pravi put kako za stranku tako i za naš grad", a kao simbol pravog puta kako ga ona zamišlja je poziranje pri dijeljenju darova kupljenih iz gradskog proračuna Silvija Kocijan čestita kandidatkinjama koje su ušle u drugi krug i izabranim potpredsjednicima i članovima GO HDZ-a Mali Lošinj. Ona pak zahvaljuje biračima koji su svoj glas dali njoj jer su odluku donijeli temeljem ponuđenog programa i to programa koji je za cilj imao revitaliziranje stranke. A to Ana Kučić nije ponudila. Zapravo nije ponudila nikakav program, nego samu sebe kao pojavu i pozu :lol:
Kocijan ističa da u stranci ima energije i potencijala što pokazuje izuzetna izlaznost lošinjskih HDZ-ovaca jer prosječna izlaznost na ovim unutarstranačkim izborima je 31,14%. Zaključuje da postoji potencijal i interes za stranku, ali u tako velikoj izlaznosti u lošinjskom ogranku HDZ-a smatra lošim jer je uvjetovana klanovskom motivacijom za preuzimanjem stranke, a ne željom da se istinski unaprijedi stranka koja bi na idućim lokalnim izborima mogla građanima ponuditi uvjerljive odgovore na zahtjevne situacije u vremenima koja dolaze.
Zbog toga vjerujem da će oni koji su meni dali glas temeljem ponuđenog izbornog programa u drugom krugu 6.12.2020. donijeti odluku temeljem ponuđenih programa, koje očekujem da će kandidatkinje za predsjednicu stranke konačno javno objaviti, a ne temeljem puke lojalnosti, populističkih parola ili neodređenih obećanja. piše S. Kocijan na svojoj FB stranici
www.facebook.com/.../
Najveći Kocijankin doprinos stranačkim izborima bit će to što će šminkericu i "simpatizerku HDZ-a" prisiliti da nađe nekoga tko će joj napisati program za izvlačenje članstva iz mrtvila koje mu je nametnula preko svog zamjenika Nedića. Visoka izlaznost članstva uz činjenicu da je dobila manju podršku od suparnica Kučićki bi trebalo biti uozorenje da to što se "dobro slika" nije dovoljno da je nezadovoljni, klanski neumreženi dio članstva izabere za predsjednicu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Ime kao programGost 2020-11-25 11:32
Kazat će onako s visoka
MOJE IME JE MOJ PROGRAM
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Ana u gabuliCrni labud 2020-11-25 13:23
Citat Gost:
Kazat će onako s visoka
MOJE IME JE MOJ PROGRAM
A što drugo joj preostaje ako ocijeni da uz ovakvu polarizaciju glasova ne može tvrditi kako članstvo ne želi promjene ili da nisu potrebne? Jer sve što bi joj netko mogao napisati kao program za drugi krug već su u prvom krugu izložile njene suparnice. Ime je dovoljno. Najljepša i najpametnija, a i najbolje se slika

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # transparentno i nezakonitolucky number 2020-11-25 16:15
Programa nema ili joj je šupalji i prazan isto kao i obrazloženje uz točku o dodjeli stanova na zadnjem Gradskom vijeću.

Podsjetimo, na zadnjem Gradskom vijeću uz točku o dodjeli stanova "iz rukava", u materijalima koji su servirani gradskim vijećnicima nisu navedeni nikakvi uvjeti, kriteriji, niti obrazloženje zašto umjesto onih sa poništene liste, upravo ovih 10 sretnih dobitnika treba dobiti stanove u najam.---
Modus opreandi je vjerojatno sličan obećanjima što su ih dobili članovi HDZa koje je još neki dan nagovarala da glasuju za nju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Tabula rasaGuido 2020-11-26 09:35
Citat lucky number:
Ovo je doslovno i figurativno tabula Rasa. I ovaj materijal koji to nije, i oni koji su ga pripremali. Zar u općini ne postoji neki dovoljno stručan pravnik koji se razumije u svoj posao?
Nije mi jasno kako ovako nepripremljen materijal uopće može izaći pred gradsko vijeće. I nikome ništa nije čudno? Čak ni onom gospodinu koji svaki put na početku sjednice kaže da nema primjedbi. Možda bi trebao ići čuvati ovce. I neka povede još nekoga sa sobom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Primjerna transparentnostKrampus 2020-11-25 18:31
Citat Krampus:
Najveći Kocijankin doprinos stranačkim izborima bit će to što će šminkericu i "simpatizerku HDZ-a" prisiliti da nađe nekoga tko će joj napisati program za izvlačenje članstva iz mrtvila koje mu je nametnula preko svog zamjenika Nedića. Visoka izlaznost članstva uz činjenicu da je dobila manju podršku od suparnica Kučićki bi trebalo biti uozorenje da to što se "dobro slika" nije dovoljno da je nezadovoljni, klanski neumreženi dio članstva izabere za predsjednicu.
Iako nije izabrana ni na jednu stranačku funkciju, uz to što bi svojim primjerom mogla prisiliti na predstavljanja programa kandidata u drugom krugu, doprinos Kocijanke bi mogao biti i u vlastitom primjeru poželjne transparentnost i u radu. Na svom FB profilu je pored ostalog objavila i sljedeće: Iako nema nikakvih statutarnih obveza javno iznosim izvješće o svojoj izbornoj kampanji. Troškovi kampanje, tiskanje letaka, izrada web stranice, zakup domene za web stranicu, promocija facebook objava, koštala me je 5.936,00 kn.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
219 # Upotreba službenog autaasd 2020-11-23 18:24
Citat Zvekan:
Izlaznost hadezejaca bi mogla biti rekordna. Jurišnici su na biralište doveli sve što može hodati. Uloženo je toliko truda i novca da će simpatizerka HDZ-a zasigurno postati predsjednica.
Pa dobila je više od drugoplasirane. Dali su sve od sebe ali nije bilo dovoljno. Članove koji nisu mogli ili nisu htjeli hodati dovozilo se na biralište gradskim službenim autom i obećavalo brda i doline ako glasaju za nju. Tko zna čime će uvjeravati glasače u drugom krugu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Transparentnost po Ani Kučićgost 2020-11-25 19:02
Citat asd:
Citat Zvekan:
Izlaznost hadezejaca bi mogla biti rekordna. Jurišnici su na biralište doveli sve što može hodati. Uloženo je toliko truda i novca da će simpatizerka HDZ-a zasigurno postati predsjednica.
Pa dobila je više od drugoplasirane. Dali su sve od sebe ali nije bilo dovoljno. Članove koji nisu mogli ili nisu htjeli hodati dovozilo se na biralište gradskim službenim autom i obećavalo brda i doline ako glasaju za nju.
Prevozili su ih i brodom, a ne samo službenim autom. Glas otoka javlja da je 11 članova sa Suska prevezao Ivo Fabijanić svojim brodom. Ističe zanimljivu podudarnost da je Kučić dobila baš 11 glasova više od drugoplasirane Baumgarten. Ivo Fabijanić je član tima Ane Kučić i jedini izabran za podpredsjednika . Troškovi prijevoza Kučićkinih birača će lako biti pokriveni ugovorima koje Fabijanić inače sklapa s gradom za usluge korištenja broda.
Cijeli članak IZBORI U HDZ-u Dok je Kučićka ‘iznenađena’ odazivom, javnost se pita tko je Suščanima platio dolazak brodom
glasotoka.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # Pritisak na članove hdz-agost 2020-11-26 08:18
Citat gost:
Cijeli članak IZBORI U HDZ-u Dok je Kučićka ‘iznenađena’ odazivom, javnost se pita tko je Suščanima platio dolazak brodom
glasotoka.hr/.../...
Na to pitanje odgovara stanovnik Suska na istoj stranici: Ništa čudno, znamo da je gospodin Fabijanić na raspolaganju grada tokom cijele godine, a tko to plaća pa zar se treba biti toliko pametan da san zaključiš, pa ja bi pitao tko je platio neki dan žderačinu i piće na otoku Susku, u zadnjih dvadesetak dana delegacija grada je čak nekoliko puta posjetilo otok, što znamo da to nije slučajno. Znamo koliki je pritisak napravljen na članove Hdz -a Susak jer se nije moglo naći 5 kandidata za mjesni odbor, tako da se na kraju kandidirali i oni koji su prije godinu dana dali ostavku u MO Susak , a znamo da je tada bila samo njihova lista, sve je tu čudno za neupućene, a nama koji živimo na otoku nije tu ništa čudno. Možete zamisliti da je kojim slučajem Hdz na Susku izgubio izbore, a izbori su u stranci, dajte budimo pametni, sve se radilo da bi se dobila lijepa slika, a ulog nije mali, znamo kako bi bilo da je drugčije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
041 # gadljivo i gledati, a kamo li sudjelovati u tomeVox Populi 2020-11-21 20:09
Na osnovu mnogobrojnih afera koje potiču još iz doba Sanadera, pa sve do današnjih dana, javnost - građani ove države HDZ percipira kao zločinačku organizaciju. Također, i pravosuđe je dva puta donijelo takve presude, 2014. i 2020. godine. Nije bitno što je presuda još uvijek nepravomoćna, jer građanima je apsolutno sve jasno.
I sada se na Lošinju ove tri nazovimo ih ugledne gospođe zajedno sa svojim timovima bore koja od njih će postati lokalna šefica te zločinačke organizacije AKA mafije?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
034 # komentargost 2020-11-21 21:09
Citat Vox Populi:
I sada se na Lošinju ove tri nazovimo ih ugledne gospođe zajedno sa svojim timovima bore koja od njih će postati lokalna šefica te zločinačke organizacije AKA mafije?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Ugled i kako ga izgubitiCrna guja 2020-11-22 08:34
Citat Vox Populi:
I sada se na Lošinju ove tri nazovimo ih ugledne gospođe zajedno sa svojim timovima bore koja od njih će postati lokalna šefica te zločinačke organizacije AKA mafije?
Ugled je pretpostavka koju održava nedostatak dokaza, a da si ugled Ana Kučić održava samopromocijom, poziranjem, sponzoriranjem medija i splekarenjem je dokazano. Osobno bi mi bilo drago da je članovi HDZ-a izaberu za predsjednicu. To bi bio onaj dokaz koji ruši već ionako klimavu pretpostavku o ugledu lošinjskog HDZ-a.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # Mazohizam u HDZ-u?gost 2020-11-22 10:36
Mislim da je ugled lošinjskog HDZ-a nepovratno srušio Anto Nedić kao predsjednik jer se zbog svog privatnog interesa dao povući u interesne orbite obitelji Volarić i Kučić i time kompromitirao cijeli ogranak. Ako nema neki konkretan interes njegova podrška Ani Kučić za predsjednicu HDZ-a je s obzirom kako ga je tretirala kao formalnog zamjenika čisti mazohizam. Mislim da članstvo HDZ-a nije dužno s njim dijeliti taj psihološki poremećaj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
73 # sve ostaje istoBoris 2020-11-22 11:55
Citat gost:
Mislim da je ugled lošinjskog HDZ-a nepovratno srušio Anto Nedić kao predsjednik jer se zbog svog privatnog interesa dao povući u interesne orbite obitelji Volarić i Kučić i time kompromitirao cijeli ogranak. Ako nema neki konkretan interes njegova podrška Ani Kučić za predsjednicu HDZ-a je s obzirom kako ga je tretirala kao formalnog zamjenika čisti mazohizam. Mislim da članstvo HDZ-a nije dužno s njim dijeliti taj psihološki poremećaj.
Članstvo nema nikakav utjecaj na politiku HDZ-a, a Anto je to dobro shvatio. Anto će i dalje voditi politiku u Lošinju bez obzira koja od kandidatkinja pobijedi na ovim izborima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # borba za vlast?Goodbye Joe 2020-11-22 12:53
Jedina politika zločinačke organizacije je priskrbi sebi i bližnjima, prijateljima, namjesti nekome posao, građevinsku zonu ili plan, uzmi proviziju.
Sve aktivnosti zrele za rubriku Politika & Kriminal.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Kriminalni izborigost 2020-11-22 18:47
Citat Goodbye Joe:
Jedina politika zločinačke organizacije je priskrbi sebi i bližnjima, prijateljima, namjesti nekome posao, građevinsku zonu ili plan, uzmi proviziju.
Sve aktivnosti zrele za rubriku Politika & Kriminal.
Mislim da će i ovi unutarstranački izbori obogatiti tu rubriku. S naglaskom na Kriminal :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # HDZ kao prćija Ane Kučićgost 2020-11-26 08:49
Citat Vox Populi:
Na osnovu mnogobrojnih afera koje potiču još iz doba Sanadera, pa sve do današnjih dana, javnost - građani ove države HDZ percipira kao zločinačku organizaciju. Također, i pravosuđe je dva puta donijelo takve presude, 2014. i 2020. godine. Nije bitno što je presuda još uvijek nepravomoćna, jer građanima je apsolutno sve jasno.
I sada se na Lošinju ove tri nazovimo ih ugledne gospođe zajedno sa svojim timovima bore koja od njih će postati lokalna šefica te zločinačke organizacije AKA mafije?
Sadašnja šefica lošinjske podružnice zločinačke organizacije je uvjerena da će to i ostati bez da išta mijenja u stranci, kako su to najavile ostale kandidatkinje. Pa ako je članstvo zaista izabere moći će "simpatitezerka HDZ-a" s ponosom reći "lošinjski HDZ je i ostat će prćija Ane Kučić". Kao što je govorila da Lošinj je i da će ostat prvi od 1000 otoka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
28 # Prepoznavanje pravog puta?Popaj 2020-11-26 09:41
Citat gost:
Sadašnja šefica lošinjske podružnice zločinačke organizacije je uvjerena da će to i ostati bez da išta mijenja u stranci, kako su to najavile ostale kandidatkinje. Pa ako je članstvo zaista izabere moći će "simpatitezerka HDZ-a" s ponosom reći "lošinjski HDZ je i ostat će prćija Ane Kučić". Kao što je govorila da Lošinj je i da će ostat prvi od 1000 otoka.
Formalno Ana Kučić nije šefica lošinjskog HDZ-a, ali stvarno jeste kao šefica zamjeniku, poslušnom Antu Nediću. Ali točno je da je uvjerena da će postati šefica. Vidi se iz izjave na otoci.net:
KUČIĆ: Zadovoljna sam rezultatima. Iznenađenja nije bilo, članstvo je prepoznalo da je smjer kojim ću voditi stranku pravi put, kako za samu stranku, tako i za naš grad. A ja bi volio znati po čemu je članstvo prepoznalo da je smjer kojim će voditi stranku pravi put kad o tome nije kazala ni riječ. Da li će ga članstvo prepoznati po tome kako ju je vodio Nedić po njenim zapovijedima?
otoci.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Pola za promjenu, pola da sve ostane istogost 2020-11-26 09:58
Mislim da je članstvo po Aninim greškama u koracima itekako prepoznalo smjer kojim bi vodila stranku ako je izaberu pa je masovno izišlo na glasovanje. Pokazalo se da pola članova želi promjenu, t.j. da se ide drugim putem, a da je pola podleglo obećanjima, prijetnjama ili da su umreženi u njenu kliku pa im je dobro.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
24 # Prepoznavanje krivog putagost 2020-11-26 14:25
Citat Popaj:
KUČIĆ: Zadovoljna sam rezultatima. Iznenađenja nije bilo, članstvo je prepoznalo da je smjer kojim ću voditi stranku pravi put, kako za samu stranku, tako i za naš grad.
Samo polovica članstva je prepoznala da je na primjer objava liste za stanove pravi put. Druga polovica je u tome prepoznala krivi put i glasovala protiv nje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Politika & kriminallurker 2020-11-26 14:34
Citat gost:
Citat Popaj:
KUČIĆ: Zadovoljna sam rezultatima. Iznenađenja nije bilo, članstvo je prepoznalo da je smjer kojim ću voditi stranku pravi put, kako za samu stranku, tako i za naš grad.
Samo polovica članstva je prepoznala da je na primjer objava liste za stanove pravi put. Druga polovica je u tome prepoznala krivi put i glasovala protiv nje.
Ni ova vijest nije mogla pomoći da prepoznaju pravi put pod njenim vodstvom.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Ispravak navodaCrni labud 2020-11-26 10:18
Citat gost:
Pa ako je članstvo zaista izabere moći će "simpatitezerka HDZ-a" s ponosom reći "lošinjski HDZ je i ostat će prćija Ane Kučić". Kao što je govorila da Lošinj je i da će ostat prvi od 1000 otoka.
S tim da je lošinjski HDZ stvarno bio i još uvjek je prćija Ane Kučić, ali prvi od 1000 otoka niti je bio niti će ostati. A to neće ni postati s njom kao gradonačelnicom .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
46 # Ruža crvenaPopaj 2020-11-26 12:30
A Ružica poštena žena da poštenija ne može! zaposlila sestru bez osnovne škole na mjesto knjižničarke u knjižnici.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
26 # ?!gost 2020-11-26 13:17
Citat Popaj:
A Ružica poštena žena da poštenija ne može! zaposlila sestru bez osnovne škole na mjesto knjižničarke u knjižnici.
Nisam znao da je direktorica knjižnice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # što si gori, to si boljiAD 2020-11-26 13:26
evo čitam, obje kandidatkinje su zločeste, korumpirane, pokvarene i sve odreda najgore, a bore se za
šeficu čega, pa zločinačke organizacije

u čemu je onda problem?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Lažna alternativa muljatorimagost 2021-03-19 10:33
Citat gost:
Sadašnja šefica lošinjske podružnice zločinačke organizacije je uvjerena da će to i ostati bez da išta mijenja u stranci, kako su to najavile ostale kandidatkinje. Pa ako je članstvo zaista izabere moći će "simpatitezerka HDZ-a" s ponosom reći "lošinjski HDZ je i ostat će prćija Ane Kučić". Kao što je govorila da Lošinj je i da će ostat prvi od 1000 otoka.
Nešto malo više od polovice članstva ju je izabralo pa je lošinjski HDZ zaista postao njezina prćija. Sada može i na izbore za gradonačelnika izići sa sličnom parolom. Sa Gradom je postupala kao sa svojom prćijom pa može obećati da će to i ostati. Jer kako je jedan profesor rekao, korupcija je davno nadišla puko davanje novca za uslugu. Ona se danas fokusira na stjecanje i održavanje moći, pogotovo na lokalnoj razini. Djeluje kao neki oblik mehanizma za podmazivanje kojim je lako očuvati vlast. Dijelom zato što zapošljavanjem, selektivnim financiranjem, nepropisnim potpomaganjem i suradnjom s moćnim akterima poput religijskih zajednica, veteranskih udruga ili sportskih udruženja, za sebe vežete nekoliko stotina ili tisuća ljudi.

A sve ovo služi i razvijanju osjećaja apatije i gubitka vjere kod građana da izborima ili angažmanom mogu promijeniti stanje. Situacija na Lošinju potvrđuje taj zaključak. Postavlja se pitanje gdje su bili i što su do sada radili svi ovi koji sada poziraju za fotografije kao tobožnja alternativa vladajućoj kombinaciji šićardžija, muljatora i lezilebovića izabranih pod lažnim stranačkim etiketama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
178 # Korisni ....tihranitelj tuljana 2020-11-22 10:41
Zabavno je čitati kako se hadezeovske frakcije nabacuju balegom jedna na drugu, na radost vlasnice portala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
28 # &&&&xy 2020-11-22 10:55
Citat hranitelj tuljana:
Zabavno je čitati kako se hadezeovske frakcije nabacuju balegom jedna na drugu, na radost vlasnice portala.
Da li bi ti bilo zabavnije da se kandidatkinje nabacuju balegom na gradskom trgu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
412 # Kako to Kako toNonsens 2020-11-22 11:08
Citat hranitelj tuljana:
Zabavno je čitati kako se hadezeovske frakcije nabacuju balegom jedna na drugu, na radost vlasnice portala.
Neobjašnjivo mi je da se odrasle osobe odluče dragovoljno učlaniti u istu stranku ,a onda zastupaju potpuno suprotne svjetonazore,id eje i stavove.
Nemaju li nekakav etički kodeks unutar stranke,ako ga već nemaju unutar sebe ?
Kako graďani koji nisu dio niti jedne stranke više mogu razlikovati pojedine kandidate ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # Drvena pećhranitelj tuljana 2020-11-22 13:21
Citat Nonsens:
Nemaju li nekakav etički kodeks unutar stranke?
Etički? HDZ? I onda kažu da ja trolam... uglavnom, sad sam izvježbao trbušne mišiće, hvala vam za ovaj smijeh.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Svjetonazorski koktelVentrilokvist 2020-11-23 09:46
Citat Nonsens:
Citat hranitelj tuljana:
Zabavno je čitati kako se hadezeovske frakcije nabacuju balegom jedna na drugu, na radost vlasnice portala.
Neobjašnjivo mi je da se odrasle osobe odluče dragovoljno učlaniti u istu stranku, a onda zastupaju potpuno suprotne svjetonazore,ideje i stavove.
U odgovorima na Purićeva pitanja nisam primjetio da ove tri osobe zastupaju suprotne svjetonazore. Štoviše, daju naslutiti da suradnju s osobama i strankama drugačijeg svjetonazora ne smatraju zastranjenjem, valjda u duhu politike dosadašnjeg predsjednika lošinjskog HDZ-a da se lokalno ne surađuje toliko s političkim strankama, koliko s ljudima. Uostalom, i aktualna gradonačelnica i kandidatkinja za predsjednicu stranke je korisnica takve politike s obzirom na svjetonazorski koktel stranaka kojima pripada većina u Gradskom vijeću kojom raspolaže.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ...Licemjer 2020-11-23 12:39
Kad je drugi krug?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # 6. Prosinacgost 2020-11-23 13:02
Citat Licemjer:
Kad je drugi krug?
Mislim da je 6. prosinca. Za Volariće je loša vijest što mu Kćer nije izabrana za podpredsjednicu , a za Kučić to što će od tri podpredsjednika samo jedan biti iz njenog tima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # pravica1+1 2020-11-23 13:20
Citat gost:
Citat Licemjer:
Kad je drugi krug?
Mislim da je 6. prosinca. Za Volariće je loša vijest što mu Kćer nije izabrana za podpredsjednicu, a za Kučić to što će od tri podpredsjednika samo jedan biti iz njenog tima.

Sada se mogu svađati u stranci a ne na poslu...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Kad sirene glasujuŽuja 2020-11-23 14:16
Jedan ali vrijedan. Za njega su glasale i sirene jer da će ih štititi kao dupine. :sad:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Prava osoba za ekologijugost 2020-11-23 18:29
Citat Žuja:
Jedan ali vrijedan. Za njega su glasale i sirene jer da će ih štititi kao dupine. :sad:
Ivo Fabijanić? Pa taj je i na izbore izišao s programom protiv rezervata.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
83 # timPopaj 2020-11-26 12:32
jebe se volariću za potpredsjednicu , a Ana ionako ima većinu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
28 # Sjedi 1Oliva 2020-11-26 16:16
Popi, ajde nam molim te objasni kako si došao do zaključka da "kuma" ima većinu kad svi jako dobro znamo da je više od polovice članova glasalo za Ružicu i Silviju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Priča o zecu i ražnjuEzop 2020-11-26 17:32
Citat Oliva:
Popi, ajde nam molim te objasni kako si došao do zaključka da "kuma" ima većinu kad svi jako dobro znamo da je više od polovice članova glasalo za Ružicu i Silviju.
Za donošenje zaključaka treba misliti, a on ne misli nego samo prepričava što je kuma rekla. A rekla je "članstvo je prepoznalo da je smjer kojim ću voditi stranku pravi put, kako za samu stranku, tako i za naš grad." Ono "smjer kojim ću voditi" je futur, buduće vrijeme. Ana hoće reći da su izbori u HDZ-u i za gradonačelničku fotelju kao sigurna budućnost već sada rješena stvar.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # Popravni ispitGost 2020-11-27 08:42
Slijedi popravni ispit za Anu u drugom krugu. Tko će joj biti saptac? Fabijanić je više fizički radnik i prijevoznik birača nego umna potpora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # iz vrta stabalaRuža 2020-11-27 09:37
Citat Gost:
Slijedi popravni ispit za Anu u drugom krugu. Tko će joj biti saptac? Fabijanić je više fizički radnik i prijevoznik birača nego umna potpora.
A može se reći i da Ruža ima popravni ispit da sruši Anu u drugom krugu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # VrtlarKuma 2020-11-27 10:21
Ana je u svakom slučaju gubitnik jer kao gradonačelnica nije prošla u prvom krugu, a to puno govori i trebala bi se zapitati što nije u redu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Koruptivna moć Ane Kučićgost 2020-11-27 13:15
Citat Ruža:
Citat Gost:
Slijedi popravni ispit za Anu u drugom krugu. Tko će joj biti saptac? Fabijanić je više fizički radnik i prijevoznik birača nego umna potpora.
A može se reći i da Ruža ima popravni ispit da sruši Anu u drugom krugu.
Samo što Ružica nema start kakav ima Ana. Kao gradonačelnici Ani stoji na raspolaganju ne samo gradski proračun nego i sva klijentistička i koruptivna moć koju taj položaj nosi. Takvu moć Ružica nema, pa može računati samo s nezadovoljstvom dijela zapostavljenog i ignoriranog članstva. Zbog takvog stanja u stranci zajedno s Antom Nedićem odgovorna je i Ana Kučić .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2214 # HraniteljTuljana 2020-11-23 17:36
Prvo poluvrijeme je završilo pobjedom ekipe oko Ane Kučić.
Krenimo redom.
Silvija je prošla najslabije,ali ono što začuđuje da osoba kojoj je pomogla oko zaposlenja u Domu,ta osoba joj je okrenula leđa i podržala je Ružicu.To sve govori o osobi kojoj je Silvija pomogla,jer toj osobi je i gospodin Nedić pomogao oko upisa i financiranja njegovog postdiplomskog studija.
Druga je Ružica koja je dobila broj glasova da ide u drugi krug.To je veliki uspjeh i može biti ponosna jer postoji mogućnost da pobjedi i da postane predsjednik Gradskog odbora.
Ana je pobjedila jer je dobila najveći broj glasova.Ana je ujedno i u najboljoj poziciji jer oan nema što izgubiti.Najveć i pobjednik je grupa koja je podržala gradonačelnicu jer Gradski odbor za sada ima 3/4 većinu kojojom odlučuje Ana.Gradski odbor ima za sada 16 članova od kojih su 11 "Anini" a ostali su Kocijan-Baumgra ten.Zamislite vi sada biti predsjednik stranke sa 5 glasova podrške i 11 koji su protiv tebe.To je situacija koja je nepoznata u politici i baš je interesantno ako pobjedi Ružica,kao će stranka funkcionirati.Z amislite vi sjednicu Gradskog odbora gdje predsjednica Ružica otvara sjednicu,predla že dnevni red,dnevni red se usvaja i prijedlozi "oporbe"(glasov i protiv Ružice) prolaze 3/4 većinom.Niti jedan prijedlog predsjednice Ružice ne prolazi,što je nebitno,jer Gradska vlast će i dalje funkcionirati,n eovisno o predsjedniku stranke koji bi bio fikus,i sve odluke u Gradkom odboru prolaze.Malo dubljom analizom,svaki pametan glasač 06.prosinca ,glas koji bude dao Ružici je bačeni glas,odnosno glasanjem za Ružicu samo ćemo otežati njen položaj eventualnog položaja predsjednika stranke.Svaki glas za Ružicu je bačeni glas jer u krajnjem slučaju,Gradski odbor može funkcionirati i bez predsjednika.To je jedna velika nepravda koja je učinjena u HDZ a i ne promišljena,jer onaj koji je donio takvu odluku nije računao da će u Lošinju biti interesne skupine zbog kojih će izaći na izbore preko 80 % glasača,ali da se može dogoditi da će predsjednik stranke zajedno sa svoja dva dopredsjednika biti fikus.Ako Ana pobjedi stvar će ostati neprimjećena,al i ako Ružica pobjedi,tada će doći do nemoguće situacije i vidjet će se koliko je stalo središnjici da ovakav odbor funkcionira.Poz navajući povijest,nikoga neće biti briga za provinciju Lošinja, i ostat će status quo-normalno ako Ružica pobijedi,odnosn o svaki glas doniran Ružici je bačeni glas,bez vrijednosti.Kak o čujem ,zbog ovakvog rezultata u stožeru kod Ane se sinoć jelo i pilo laganini,jer je u stvari Ana pobjednik zahvaljujući nekorektnoj odluci središnjice o ovakvom načinu izbora.Ispravno bi bilo da Gradski odbor nakon izbora bira predsjednika,ve ćinom glasova Gradskog odbora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # DoturIspod časti 2020-11-23 18:50
Navedeni predsjednik mladeži vjerojatno je samo privremeno na poslu u Domu...neće valjda doktor znanosti raditi s delikventima ?!?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
154 # Ista paštaGost 2020-11-23 20:30
Odgojnim domovima i nije mjesto u turističkom gradu.I sa velikim lopovima smo pretrpani a na sve to još imamo i delikventni podmladak u domovima koji često vrši provale i sitne krađe.Ali sve dok se tu može nekoga uhljebiti dobro je
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ...Licemjer 2020-11-24 11:44
Pa to je sve budući kadar, svita i elita ovoga mjesta!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # MojBalkane,Balkane 2020-11-24 12:08
Citat Licemjer:
Pa to je sve budući kadar, svita i elita ovoga mjesta!
To je elita celog Balkana,a ne samo ovog malog ostrva
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Elita malog ostrvaE 2020-11-24 12:25
Citat Balkane,Balkane:
Citat Licemjer:
Pa to je sve budući kadar, svita i elita ovoga mjesta!
To je elita celog Balkana, a ne samo ovog malog ostrva
Ne bih rekao. Elita ovog malog ostrva nastaje oko bivše simpatizerke HDZa koja hoće da mu bude presjednica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # MojBalkane,Balkane 2020-11-24 12:48
Citat Balkane,Balkane:
Citat Licemjer:
Pa to je sve budući kadar, svita i elita ovoga mjesta!
To je elita celog Balkana,a ne samo ovog malog ostrva
Ja sam mislio na kumu i društvance da su elita celog Balkana,a ono ispade da mislim na delikvente.
Oni su jadni samo odskočna daska za druge ciljeve.
Nisu oni u tom društvancu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Politička delinkvencijaasd 2020-11-24 15:46
Citat Balkane,Balkane:
Citat Balkane,Balkane:
Citat Licemjer:
Pa to je sve budući kadar, svita i elita ovoga mjesta!
To je elita celog Balkana,a ne samo ovog malog ostrva
Ja sam mislio na kumu i društvance da su elita celog Balkana, a ono ispade da mislim na delikvente.
Kuma i njeno društvance su po metodama prikupljanja podrške za prvi krug izbora bili jako blizu delinkvencije, političke delinkvencije. Mislim da će u narednih desetak dana do drugog kruga duboko zaglibiti i da će obećanja u prvom krugu zamjeniti otvorene prijetnje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
97 # državni inspektorhranitelj tuljana 2020-11-26 11:11
pričamo o Moreni? Zakačoli ste se na pevaljku ..a nitko nije primjetio državnog inspektora kako zove ljude da glasaju za Ružicu i Mirtu
nisam baš siguran da to nijeprotuzakonito.
a da ne pričamo o Sariću koji obećava radna mjesta i sl.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
44 # SamoOpažanje 2020-11-26 12:24
Citat hranitelj tuljana:
pričamo o Moreni? Zakačoli ste se na pevaljku ..a nitko nije primjetio državnog inspektora kako zove ljude da glasaju za Ružicu i Mirtu nisam baš siguran da to nijeprotuzakonito. a da ne pričamo o Sariću koji obećava radna mjesta i sl.
Mnogi su primijetili, samo se ne usude komentirati jer je nadaleko poznat modus operandi Sherlocka Holmsa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
44 # ...Licemjer 2020-11-26 12:41
Nije li Gari odriješio Sarića jedno zavuijek? Koliko znam, Sarić je maknut sa svog mjesta u ministarstvu čegaveć po Gariejvom nalogu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
53 # ;-)lumix 2020-11-26 12:53
Citat Licemjer:
Nije li Gari odriješio Sarića jedno zavuijek? Koliko znam, Sarić je maknut sa svog mjesta u ministarstvu čegaveć po Gariejvom nalogu.
koliko ja znam, Gari je maknut sa mjesta ministra čegaveć po Sarićevom nalogu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Slučajni ministarErol 2020-11-27 09:57
Citat lumix:
Citat Licemjer:
Nije li Gari odriješio Sarića jedno zavuijek? Koliko znam, Sarić je maknut sa svog mjesta u ministarstvu čegaveć po Gariejvom nalogu.
koliko ja znam, Gari je maknut sa mjesta ministra čegaveć po Sarićevom nalogu
Gari je maknut kad je Plenković vidio da Gari nije ni bio materijal za ministra. A stavio ga je za ministra turizma samo da makne Klimana jer je podržavao Karamarka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
27 # Zona surakaX 2020-11-26 13:22
Citat hranitelj tuljana:
a da ne pričamo o Sariću koji obećava radna mjesta i sl.
Da li je lično tebi obećao radno mjesto ili si samo čuo da obećava? Ako si samo čuo znam iz kojeg izbornog stožera je došlo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Da li je i ovo zakonito?MZ 2020-11-27 10:16
Citat hranitelj tuljana:
pričamo o Moreni? Zakačoli ste se na pevaljku ..a nitko nije primjetio državnog inspektora kako zove ljude da glasaju za Ružicu i Mirtu
nisam baš siguran da to nijeprotuzakonito.
a da ne pričamo o Sariću koji obećava radna mjesta i sl.
A jesi siguran da je zakonito održavati stranački sastanak u prostoru gradske uprave? i da je zakonito da dogradonačelnik u radnom vremenu trči okolo da nagovara hadezejce da glasuju za njegovu šefovicu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # Kvarnerkmet 2020-11-24 15:16
Citat Balkane,Balkane:
Citat Licemjer:
Pa to je sve budući kadar, svita i elita ovoga mjesta!
To je elita celog Balkana,a ne samo ovog malog ostrva
Što je to "celog" i što je to "ostrva"? štogod to bilo, Lošinj nije na Balkanu pa nigdje veze...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # OksimoronBalkane,Balkane 2020-11-24 15:31
Citat kmet:
Citat Balkane,Balkane:
Citat Licemjer:
Pa to je sve budući kadar, svita i elita ovoga mjesta!
To je elita celog Balkana,a ne samo ovog malog ostrva
Što je to "celog" i što je to "ostrva"? štogod to bilo, Lošinj nije na Balkanu pa nigdje veze...
Hahaha...Lošinj nije na Balkanu... Zato i drmaju cajke sa svih strana.
Poštovani gospodine kmete, izađite malo među elitu, čut ćete balkanski melos, a možda i dobiti covid19.
Tako je to na prvom od 1000

Otoku ili ostrvu.
Svejedno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
514 # Veleumni zaključakgost 2020-11-23 20:25
Shvatili smo; Svaki glas doniran Ružici je bačeni glas, bez vrijednosti. Glasajmo za Anu da dobije još jedan mandat za paradiranje. A šta si ti dobio za taj veleumni zaključak?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # JohnOd Hoboken 2020-11-23 20:37
Gospodin gost, Hranitelj Tuljana je dobio gušt da si ga ti pročitao i shvatio bit.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ......Amigo 2020-11-24 07:13
Nebitno, nije ovo Sabor gdje svatko isključivo glasa samo za svoje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Oči imaju a ne videTycoon 2020-11-25 11:26
Pobjednik ovih unutastranačkih izbora je "investitor kakvog se može samo poželjeti", tako da će i dalje moći otpuštati domaće djelatnike i dovoditi menagere iz Švicarske, Australije, Kine, SAD-a i Italije. Bujrum !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Sv. VodicaFil adria 2020-11-25 17:09
Citat Tycoon:
Pobjednik ovih unutastranačkih izbora je "investitor kakvog se može samo poželjeti", tako da će i dalje moći otpuštati domaće djelatnike i dovoditi menagere iz Švicarske, Australije, Kine, SAD-a i Italije. Bujrum !!!
Evo dok se koristi kamp u Lubenicama za skretanje pažnje sa poslova sto se spremaju i već započinju.
Odite na Sv. Ivan da vidite kako se kopa i postavlja cjevovod za Krivicu za mega projekt resora u uvali Krivica i Balvanida.
Naravno nema nigdje teble sto se radi!
U vodovodu nitko ne zna ništa, radnici koji rade šute za koga rade.
Lubenice služi za skretanje pažnje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
29 # Kabukihranitelj tuljana 2020-11-26 09:12
Citat Fil adria:
Evo dok se koristi kamp u Lubenicama za skretanje pažnje sa poslova sto se spremaju i već započinju.
Odite na Sv. Ivan da vidite kako se kopa i postavlja cjevovod za Krivicu za mega projekt resora u uvali Krivica i Balvanida.
Naravno nema nigdje teble sto se radi!
U vodovodu nitko ne zna ništa, radnici koji rade šute za koga rade.
Lubenice služi za skretanje pažnje
Ali to je na Lošinju a ne na Cresu, "nije bitno"! Ali priznajem, svi dionici igrokaza skretanja pažnje rade izvrsno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
28 # Dresiranje gradskih dužnosnikaHulk 2020-11-26 13:27
Citat Tycoon:
Pobjednik ovih unutastranačkih izbora je "investitor kakvog se može samo poželjeti", tako da će i dalje moći otpuštati domaće djelatnike i dovoditi menagere iz Švicarske, Australije, Kine, SAD-a i Italije. Bujrum !!!
Naravno. Nakon Garija izdresirao je Anu za aportiranje (donošenje) planova i drugih potrebnih dokumenata. Priča se da će uskoro krenuti rušenje Aurore, Vespere i športske dvorane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # TritonAleks 2020-11-25 18:02
Citat Fil adria:
Citat Tycoon:
Pobjednik ovih unutastranačkih izbora je "investitor kakvog se može samo poželjeti", tako da će i dalje moći otpuštati domaće djelatnike i dovoditi menagere iz Švicarske, Australije, Kine, SAD-a i Italije. Bujrum !!!
Evo dok se koristi kamp u Lubenicama za skretanje pažnje sa poslova sto se spremaju i već započinju.
Odite na Sv. Ivan da vidite kako se kopa i postavlja cjevovod za Krivicu za mega projekt resora u uvali Krivica i Balvanida.
Naravno nema nigdje teble sto se radi!
U vodovodu nitko ne zna ništa, radnici koji rade šute za koga rade.
Lubenice služi za skretanje pažnje
Sada kada sam procitala ovo gore napisano, sjetila sam se prošle godine kada sam bila sa kolegicama u Tritonu ,4ypsh da je vidno pijan Damir Kaštelan glasno pričao o tom projektu sta gradi Jadranka na krivici, slusale smo tu njegovu priču, mislila sam sta prica gluposti o nekakvim kucama i hotelu.
Spomenuo je da ce i on imati koristi od toga, da nece morati vise nista raditi,da je to laka lova.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
213 # kandidatiGZ 2020-11-25 22:21
šta je ona mutava Kocijanka stvarno mislila da će biti izabrana za predsjednicu. Sa dobivenih 27 glasova može se mirno vratit u svoju mišju rupu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
36 # gost.... 2020-11-27 10:32
Govor mržnje je nedopustiv,a admin tolerira svoje.Kako možete kazati i dopustiti"ona mutava" Kocijanka.Ona je žena,majka.To je mrža prema ženama.To je nivo komunikacije
nekuturnih polupismenih mediokriteta.Za što to ne napiše javno i potpiše se?A admin to tolerira.Sramot a
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Tragovi u snijegugost 2020-11-27 10:40
Citat ....:
Govor mržnje je nedopustiv,a admin tolerira svoje.Kako možete kazati i dopustiti"ona mutava" Kocijanka.Ona je žena,majka.To je mržnja prema ženama.To je nivo komunikacije
nekuturnih polupismenih mediokriteta. Zašto to ne napiše javno i potpiše se?A admin to tolerira.Sramota
Ja mislim da admin to tolerira da primitivizam i nekultura Aninih sljedbenika dođe do punog izražaja :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
32 # Buugost 2020-11-27 11:57
Citat gost:
Citat ....:
Govor mržnje je nedopustiv,a admin tolerira svoje.Kako možete kazati i dopustiti"ona mutava" Kocijanka.Ona je žena,majka.To je mržnja prema ženama.To je nivo komunikacije
nekuturnih polupismenih mediokriteta. Zašto to ne napiše javno i potpiše se?A admin to tolerira.Sramota
Ja mislim da admin to tolerira da primitivizam i nekultura Aninih sljedbenika dođe do punog izražaja :P
Admin uvijek tolerira i najgori riječnik, ako ide njemu u korist. Ništa nova na prvom od 1000. Oni koji zalutaju ne šokiraju se šokantnim izričajem bez veze.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
23 # ...Licemjer 2020-11-27 11:59
To nije govor mržnje jer ne poziva na nasilje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
22 # Super..... 2020-11-27 12:46
To je govor mržnje jer nije govor mržnje samo pozivanje na nasilje nego i vrijeđanje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
22 # Tobože se zabunio ...gost 2020-11-27 12:53
Citat .....:
To je govor mržnje jer nije govor mržnje samo pozivanje na nasilje nego i vrijeđanje
Znači govor mržnje je i kad se Licemjer "zabuni" pa uvredljivo napiše da je ono što je isplivalo za Anu "Guzicino, ovaj Ružicino djelo".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
5 0 # ...Licemjer 2020-11-27 13:45
Ne, to sam namjerno i svjesno napisao.
Htio sam također Anu oslovit kao Kučkićku, ali nisam.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # Licemjerjegost 2020-11-27 12:50
Citat Licemjer:
To nije govor mržnje jer ne poziva na nasilje.
Je li govor mržnje, ne poziva na nasilje?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ...Licemjer 2020-11-27 13:45 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Govor mržnje zbog 27 glasovagost 2020-11-27 13:02
Citat ....:
Govor mržnje je nedopustiv, a admin tolerira svoje. Kako možete kazati i dopustiti"ona mutava" Kocijanka. Ona je žena, majka. To je mrža prema ženama.
To što je napisao GZ nije govor mržnje prema ženama, nego mržnja prema jednoj suparnici Ane Kučić koja joj je možda "ukrala" 27 glasova. A da je nepismen to stoji. Na kraju upitne rečenice treba biti upitnik.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # Svakog gosta tri komentara dostaLicemjer 2020-11-27 13:51
Citat ....:
Ona je žena,majka.To je mrža prema ženama.
To nije uvjetovano ni njenim spolom ni time što je majka, i ti to dobro znaš.
To se piše zato što je u HDZu, zločinačkoj organizaciji. To je zato što je na mjesto ravnateljice došla na način nemprimjeren jednom demokratskom društvu. Javna je osoba i podložna je kritici. O rasponu i ukusu u kojem te kritike doalze bi se dalo raspravljati, a to je druga priča.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
35 # Ništa spornogost 2020-11-27 14:03
Koliko mi je poznato javila se na natječaj, komisija izabrala nju a ministarstvo prihvatilo izbor.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
33 # ...Licemjer 2020-11-27 14:08
A onaj natječaj prije kao da se nije ni dogodio? Zašto bi ravnatelj bio netko tko nije iz struke i nema relevantnog iskustva?
Zašto ju braniš bezveze?
Take the L
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # nešto je truložan pjer 2020-11-27 11:26
Borba između Ane i Ružice ulazi u završnu fazu, moglo bi isplivati jako puno smeća od početka mandata ove ekipe. Oporba likuje !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
103 # ...Licemjer 2020-11-27 12:00
Pa ovo sve što je do sada isplivalo za Anu je Guzicino, ovaj Ružicino djelo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ......Mario 2020-11-27 12:44
Citat Licemjer:
Pa ovo sve što je do sada isplivalo za Anu je Guzicino, ovaj Ružicino djelo.
Ako je to istina svaki pošten nekorumpiran član stranke će glasati za nju a ne za Anu Kučić. O kojoj još i nije isplivalo sve što ima da ispliva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # ...Licemjer 2020-11-27 13:42
Možda je to bilo onih 27 koji su glasali za Silviju. Ružica je malo ispod Ane što se korupcije tiče.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
171 # Licemjer..... 2020-11-27 15:47
Svaki pošteni građanin ovoga grada na slijedećim će izborima glasati za Anu Kučić a ne za one iza koje stoje korumpirani nesposobni klaunovi. Ana je simbol Lošinja, lijepa, pametna i ona mora biti gradonačelnica. Nju je takvu prepoznao i bivši ministar Gari Cappelli koji joj daje podršku i to je pošteno od Garia jer je i on domaći Lošinjan
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # ...Licemjer 2020-11-27 16:13
Ajde nemojte koristit moj nick da pišete ovakve gluposti.
Ja ne podupirem Anu, niti bilo koga iz HDZa.
Hvala i lijep pozdrav.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Dami oči vire iz svakog kutkaKrampus 2020-11-27 18:09
Citat .....:
Svaki pošteni građanin ovoga grada na slijedećim će izborima glasati za Anu Kučić a ne za one iza koje stoje korumpirani nesposobni klaunovi.
Poštenje svakog građanina ovog grada bit će upitno ako na sljedećim izborima glasa za Anu. Doduše, ako glasa za nju iz neinformiranosti ili zato što je nasjeo na propagandu može mu se oprostiti. No ako je upoznat s činjenicama, a ipak za nju glasa sigurno nije pošten, nego spada među njezine povlaštene klijente.Citat:
Ana je simbol Lošinja, lijepa, pametna i ona mora biti gradonačelnica.
Ljepota je u oku promatrača, dakle stvar ukusa, a onaj tko bi nekoga zbog njegovog fizičkog izgleda izabrao da mu bude vlast je naprosto malouman. Pamet Ana baš nije pokazala prvo kao dogradonačelnica, a ni sada kao gradonačelnica. Primjera za to je bezbroj.Citat:
Nju je takvu prepoznao i bivši ministar Gari Cappelli koji joj daje podršku i to je pošteno od Garia jer je i on domaći Lošinjan
Pričaš gluposti :lol: Gari je prvo guzičar. Politika mu je "u se, na se i poda se", a domaći Lošinjanin i Hrvat je samo kad mu to koristi. Ani se protivio, a rukama i nogama se borio da za dogradonačelnic u uz njega bude kandidirana druga ženska osoba. Ana mu je nametnuta kao nećakinja Franka Kučića radi privlačenja glasova simpatizera bivše vlasti i Partije.
Kao simbol Lošinja opjevana je u Testamentu na lanjskom karnevalu:
Kažu, gradit će se novi nogometni teren, ako misliš da će biti išta od toga onda si vero kreten.
Bitno da se naša dama hvali, da je na Zagazinama otvoren jedan Gardaland mali, a koliko još nama bitnih stvari fali.
Vaša dama je pravi medijski hit, ona ima Fejsbuk i Instagram - profil. Puno toga ona ima va svoje memorije, pazite se da ne izađete i vi na njene Instagram - štorije.
Moramo priznati ona je najveći hit, po ricavoj kosi, znaš koje je vrijeme prkosi. Bilo jugo ili bura, njoj je uvijek postojana taft-frizura.
U ured ne možeš tek tako lako doć, tajnica ti kaže - čekaj u redu i na kraju te primi gospodin Nedo, koji ti kaže - ništa se ne sekirajte, sve je u najboljem redu.
Za EU-projekte troše vaše novce, šta oni misle da ste vi baš takove ovce. Jedna mi je ptica šapnula, da će izgraditi novu sportsku dvoranu, čapilo!
Ovaj grad postao je kazalište lut'ka, dami oči vire iz svakog kutka. Rekla je: Dragi moj nema više podjela, sad imate jednog šefa jedinstvenog odjela.
Među općinskim zidovima nastao je veliki kažin, čuo sam: nema više klikanja na Volim Lošinj.

volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # SljedbeniciKuma 2020-11-27 12:52
Ovim Aninim sljedbenicima je stvarno kultura na nivou. Sve jedan bolji od drugog :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # OprbaOpažanje 2020-11-27 12:26
Citat žan pjer:
Borba između Ane i Ružice ulazi u završnu fazu, moglo bi isplivati jako puno smeća od početka mandata ove ekipe. Oporba likuje !!!

Koja oporba ???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
316 # Lako za licemjeraLaško 2020-11-27 17:06
Nitko neće za Anu,jer poštenih nema. Ana i Nedić zovu ljude, zapomažu,mole, kukaju, prijete, ucjenjuju, obećavaju i bezprizorno lažu. Katastrofa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Krizni stožerCrni labud 2020-11-27 18:26
Citat Laško:
Nitko neće za Anu,jer poštenih nema. Ana i Nedić zovu ljude, zapomažu,mole, kukaju, prijete, ucjenjuju, obećavaju i bezprizorno lažu. Katastrofa.
Priča se da je osnovan krizni stožer zbog crnog labuda t.j. neočekivanog rezultata prvog kruga. Obilaziće i poslodavce da nagovaraju djelatnike da pravilno glasuju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
153 # pitanje je tko je licemjerKarlovačko 2020-11-27 18:28
Citat Laško:
Nitko neće za Anu,jer poštenih nema. Ana i Nedić zovu ljude, zapomažu,mole, kukaju, prijete, ucjenjuju, obećavaju i bezprizorno lažu. Katastrofa.
Rugala se vrana vrani... Da, Ruža vodi briljantnu kampanju. Ne nosi kavu i čokoladu svojim biračima i ne obećava 200 kuna za glas. Ne obećava pročelnička mjesta, među lovcim ne prodaje lovačke priče.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Popularnost koju mi plaćamogost 2020-11-27 19:12
Citat Karlovačko:
Citat Laško:
Nitko neće za Anu,jer poštenih nema. Ana i Nedić zovu ljude, zapomažu,mole, kukaju, prijete, ucjenjuju, obećavaju i bezprizorno lažu. Katastrofa.
Rugala se vrana vrani... Da, Ruža vodi briljantnu kampanju. Ne nosi kavu i čokoladu svojim biračima i ne obećava 200 kuna za glas. Ne obećava pročelnička mjesta, među lovcim ne prodaje lovačke priče.
Recimo da Ružica sve to radi. Ali ona ne raspolaže gradskim proračunom pa kavu i čokoladu biračima ne plaćamo mi građani. Kao što plaćamo Anino kupovanje popularnosti darovima na račun svih nas.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # Super..... 2020-11-27 20:13
Ana je jedina osoba koja može u ovom trenutku voditi ovaj grad. Svako drugi koji bi vidio ovaj grad osim Ane vodio bi ga u krivom smjeru kao što je to radio Gari Cappelli, a dokaz da je loše radio posao je taj što ga je Premijer Plenković smijenio. Čak je i premijer vidio da on radi krivo pa ga je ovih dana upozorio da svojim krivim ponašanjem u Lošinju neka ne šteti stranci nego da podupre gradonačelnicu Anu na što mu je Gari čvrsto obećao da će raditi na tome da Ana bude predsjednik stranke i ponovo gradonačelnica. Sada je to i otvorena podrška gospodina Gari Cappellia da svi moramo podržati Anu za predsjednicu HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Kriva osoba -falšaOliva 2020-11-27 20:35
Citat .....:
Ana je jedina osoba koja može u ovom trenutku voditi ovaj grad. Svako drugi koji bi vidio ovaj grad osim Ane vodio bi ga u krivom smjeru kao što je to radio Gari Cappelli, a dokaz da je loše radio posao je taj što ga je Premijer Plenković smijenio. Čak je i premijer vidio da on radi krivo pa ga je ovih dana upozorio da svojim krivim ponašanjem u Lošinju neka ne šteti stranci nego da podupre gradonačelnicu Anu na što mu je Gari čvrsto obećao da će raditi na tome da Ana bude predsjednik stranke i ponovo gradonačelnica. Sada je to i otvorena podrška gospodina Gari Cappellia da svi moramo podržati Anu za predsjednicu HDZ.
Jedino što je Capelli krivo napravio je to što je sve ulagao u Anu Kučić, krivu osobu, koja je uništila sve što je mogla uništiti, i Grad i gradsku upravu, a zajedno sa Nedićem i vlastitu stranku, HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Kuda plovi ovaj brod?gost 2020-11-27 20:41
Ako je Ana jedina osoba koja može voditi ovaj grad i ako bi ga svatko drugi vodio u krivom smjeru kaži ti nama u kojem to smjeru Ana vodi ovaj grad? Koliko ja vidim ona samo pozira pri potpisivanju ugovora za projekte koji pokreću i financiraju drugi, a ona se hvali da su njezini. Tako grad može voditi i ovca sa Beleja. I nije mi jasno šta može jadni Gari učiniti da Ana bude predsjednik stranke i ponovo gradonačelnica. A tu "otvorenu podršku gospodina Gari Cappellia da svi moramo podržati Anu za predsjednicu HDZ" si gurni znaš već kud. Pa za njega je na izborima za Sabor glasovalo samo 500 Lošinjana, a SDP-ova koalicija je pobijedila HDZ :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ...Licemjer 2020-11-27 22:24
Citat .....:
Ana je jedina osoba koja može u ovom trenutku voditi ovaj grad. Svako drugi koji bi vidio ovaj grad osim Ane vodio bi ga u krivom smjeru kao što je to radio Gari Cappelli, a dokaz da je loše radio posao je taj što ga je Premijer Plenković smijenio. Čak je i premijer vidio da on radi krivo pa ga je ovih dana upozorio da svojim krivim ponašanjem u Lošinju neka ne šteti stranci nego da podupre gradonačelnicu Anu na što mu je Gari čvrsto obećao da će raditi na tome da Ana bude predsjednik stranke i ponovo gradonačelnica. Sada je to i otvorena podrška gospodina Gari Cappellia da svi moramo podržati Anu za predsjednicu HDZ.
Šta to pušiš, daj meni malo!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Ana Kučić mrzi HDZ i prezire članstvoKR 2020-11-28 12:27
Citat .....:
Sada je to i otvorena podrška gospodina Gari Cappellia da svi moramo podržati Anu za predsjednicu HDZ.
A zašto da je podržimo za predsjednicu HDZ-a? Zar zato što Gari kaže da moramo? Pa Ana Kučić mrzi HDZ i prezire članstvo, a ušla je u stranku iz čistog karierizma. Sada joj stranka treba radi ponovnog kandidiranja za gradonačelnicu, a sve do sada ju je s gađenjem ignorirala. Jer ona zna da bi bez HDZ-a bila opet nitko i ništa a da će disciplinirano članstvo glasovati i za ovcu ako je kandidira. Zato se toliko bori da postane predsjednica
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Anino oruđe masovnog zaglupljivanjagost 2020-11-28 13:01
Citat .....:
Ana je jedina osoba koja može u ovom trenutku voditi ovaj grad.
Ako to stvarno misliš sigurno nisi zapazio "da je protekle tri i pol godine kandidatkinja na funkciji gradonačelnice potrošila na promotivne medijske istupe i podmetanje sponzoriranih reklamnih tekstova u formi novinarskih napisa, a komunikaciju s građanima i članstvom HDZ-a svela na korištenje Facebooka kao oruđa masovnog zaglupljivanja prikupljanjem mahom ulizičkim lajkovima" kako piše na kraju članka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 0 # Licemjer..... 2020-11-27 22:41
Ana je bila zamjenica Gariu i bila je dobar dogradonačelnik i vidjela je što ne valja i kako Gari loše radi. U ovom mandatu je puno toga uspravila a najvažnije je da se kod nje ne može dolaziti kao što se dolazilo kod Garia da se nogom otvarala vrata a guzicom zatvarala. Znamo tko je tako dolazio a sada više toga nema
I tako će biti i dalje a to je da se mora imati poštovanja prema prvoj osobi grada ma ko god on bio
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # ...Licemjer 2020-11-27 22:55
Pitam se čija podvojena ličnost svojata moj nick kako bi me osramotio.
Pri tome ne radi dobar posao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ......gost 2020-11-28 09:15
Citat .....:
Ana je bila zamjenica Gariu i bila je dobar dogradonačelnik i vidjela je što ne valja i kako Gari loše radi.
Jednako dobar dogradonačelnik je bio i onaj fikus u Garijevom uredu. Ako je i vidjela što ne valja i kako Gari loše radi ništa mu nije kazala da bi ispravila jer mu je sve vrijeme virila iz šupka. A u ovom mandatu je samo nastavila di je on stao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Najbolje se slikats 2020-11-28 09:30
Citat .....:
najvažnije je da se kod nje ne može dolaziti kao što se dolazilo kod Garia da se nogom otvarala vrata a guzicom zatvarala. Znamo tko je tako dolazio a sada više toga nema
I tako će biti i dalje a to je da se mora imati poštovanja prema prvoj osobi grada ma ko god on bio
Kod nje se uopće ne može dolaziti osim ako si kum, kuma ili neki pouzdanik. Zato su na maškarama rekli "U ured ne možeš tek tako lako doć, tajnica ti kaže - čekaj u redu i na kraju te primi gospodin Nedo, koji ti kaže - ništa se ne sekirajte, sve je u najboljem redu." A poštovanje se ne mora imati samo zato što je netko prva osoba u gradu. Osoba ga mora zalužiti. A poštovanje se ne zaslužuje najboljim slikanjem :sad:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
102 # Licemjer..... 2020-11-28 15:02
Pogledajte likove na komentarima. Admin cijeli dan klika nebi li stvorio sliku da je Ana ne prihvatljiva a birači nisu glupi. Birači vide tko stoji iza ovih tema i Ana će ponovo dobiti glasove pristojnih glasača. Može Admin do slijedeće nedjelje iskapčati i ukapčati ruter ali glasovi idu Ani
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Pošteni glasačigost 2020-11-28 16:25
Pristojni glasači kako ih zamišljaju Ana i njeni batinaši glasuju ovako:
Kuščević u Nerežišćima, gdje je optužen za zloporabu položaja, postao novi šef HDZ-a
Lovro Kuščević, bivši ministar uprave, te glavni tajnik i saborski zastupnik HDZ-a bio je jedini kandidat za šefa stranke u Nerežišćima, što je podržao predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković.
Bivši ministar graditeljstva i prostornog uređenja – optužen za prenamjenu zemljišta
Vila prijavljena kao pašnjak, a štala postala zgrada
Žena kupovala poljoprivredno zemljište, Općina ga prenamijenila u građevinsko
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Pitanje Licemjerugost 2020-11-28 16:31
Znam da nećeš odgovoriti, ali zato te i pitam. Šta će HDZ dobiti s Anom ako ju članstvo izabere za predsjednicu? Odgovori ako imaš šta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Kao što sam i mislio ...gost 2020-11-29 17:31
Citat gost:
Znam da nećeš odgovoriti, ali zato te i pitam. Šta će HDZ dobiti s Anom ako ju članstvo izabere za predsjednicu? Odgovori ako imaš šta.
... odgovora nema. A kako bi ga imao kad na to pitanje nije odgovorila ni kandidatkinja Ana!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Burza glasovaAg 2020-11-30 09:18
Citat gost:
Citat gost:
Znam da nećeš odgovoriti, ali zato te i pitam. Šta će HDZ dobiti s Anom ako ju članstvo izabere za predsjednicu? Odgovori ako imaš šta.
... odgovora nema. A kako bi ga imao kad na to pitanje nije odgovorila ni kandidatkinja Ana!
Pitanje šta će HDZ dobiti s Anom ako ju članstvo izabere za predsjednicu joj javno nije ni postavljeno. Ali mnogi članovi su saznali što će oni osobno dobiti ako glasuju za nju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Lažna obećanjaPopaj 2020-11-30 14:47
Citat Ag:
Citat gost:
Citat gost:
Znam da nećeš odgovoriti, ali zato te i pitam. Šta će HDZ dobiti s Anom ako ju članstvo izabere za predsjednicu? Odgovori ako imaš šta.
... odgovora nema. A kako bi ga imao kad na to pitanje nije odgovorila ni kandidatkinja Ana!
Pitanje šta će HDZ dobiti s Anom ako ju članstvo izabere za predsjednicu joj javno nije ni postavljeno. Ali mnogi članovi su saznali što će oni osobno dobiti ako glasuju za nju.
A oni koji dobiju što je dobio Lošinj njezinim obećanjem da će biti prvi od 1000 otoka saznat će što su to lažna obećanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Ogledalce, ogledalce moje, najljepši na svijetu tko je?Licemjer 2020-11-28 17:30
Citat .....:
Ana će ponovo dobiti glasove pristojnih glasača. Može Admin do slijedeće nedjelje iskapčati i ukapčati ruter ali glasovi idu Ani
Kako ne bi dobila glasove kad je najbolja i najpametnija a i najbolje se slika :POdgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Ljubav je na selulino 2020-11-29 09:57
Citat Licemjer:
Ana Kučić se javnosti predstavlja kao zvijezda nekog reality showa pa njena kampanja za predsjednicu HDZ-a sliči sapunici Ljubav je na selu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # ...Licemjer 2020-11-29 12:34
Citat Licemjer:
Citat .....:
Ana će ponovo dobiti glasove pristojnih glasača. Može Admin do slijedeće nedjelje iskapčati i ukapčati ruter ali glasovi idu Ani
Kako ne bi dobila glasove kad je najbolja i najpametnija a i najbolje se slika :P
E, ajde nemoj koristiti moje ime za ovako glupe komentare/"argu menete"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
26 # Slike govore više od tisuću riječiiLicemjer 2020-11-29 13:18
Citat Licemjer:
E, ajde nemoj koristiti moje ime za ovako glupe komentare/"argumenete"
Već i same slike bez teksta su jako dobar komentar.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # ...Licemjer 2020-11-29 13:50
Citat Licemjer:
Citat Licemjer:
E, ajde nemoj koristiti moje ime za ovako glupe komentare/"argumenete"
Već i same slike bez teksta su jako dobar komentar.

Nisu dobar argument niti komentar. Sjaši s mog nicka, hvala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # Đir po korzuLicemjer 2020-11-29 14:02
Citat Licemjer:
Citat Licemjer:
Citat Licemjer:
E, ajde nemoj koristiti moje ime za ovako glupe komentare/"argumenete"
Već i same slike bez teksta su jako dobar komentar.
Nisu dobar argument niti komentar. Sjaši s mog nicka, hvala.
Kud ćeš bolji slikovni komentar na račun šminkerice koja hoće da bude političarka od ovoga:Ili ti se ovaj komentar možda više sviđa. Poziranje na điru po rječkom korzu:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # € € €gost 2020-11-29 14:25
Citat Licemjer:
Poziranje na điru po rječkom korzu:
Parada šminkerica, posvuduša, spnzoruša, instagramuša..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Galerija šminkeraGost 2021-03-18 11:58
Citat gost:
Citat Licemjer:
Poziranje na điru po rječkom korzu:
Parada šminkerica, posvuduša, spnzoruša, instagramuša..
I Kapelija je NL objavio u toj galeriji šminkera.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Kako takoLako ćemo 2021-03-18 17:52
Citat Gost:
Citat gost:
Citat Licemjer:
Poziranje na điru po rječkom korzu:
Parada šminkerica, posvuduša, spnzoruša, instagramuša..
I Kapelija je NL objavio u toj galeriji šminkera.
Lako za šminkeraj...lij epo je vidjeti da ljudi vide računa o sebi, ali bilo bi puno ljepše da vode računa o onima koji nemaju ni za osnovne životne potrebe, a kamoli za markiranu garderobu.
Nije ih briga, prave se da ti ljudi ne postoje, osim kad im trebaju dati glas na izborima.
Nakon toga opet postanu nevidljivi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Licemjer 2020-11-29 15:03
Zadnji put ti kažem, odjebi od mog nicka. Mojim nickom nećeš potpisivati svoje logičke greške i neargumente gdje napadaš nečiji izgled kao pokušaj narušavanja ugleda.
Ja to ne radi i mojim nickom to nećeš potpisivati. Znam da moji komentari često ubadaju na neugodan način, i da me zato želiš na ovaj način difamirati. Vjerujem da sam te nedavno prozvao negdje za nešto, i da se sad želiš osvećvati. Ja ću i dalje potpisivati svoje komentare ovim nickom, a ti možeš pjevati borbene. Vjerujem da ćeš i ti dalje nastojati impersonirati mene, ali kvaliteta tvojih argumenata i komentara nikad neće biti na razini s mojom. Upravo na taj način će ljudi razlučiti tko je pravi Licemjer, a tko tek slabi pokuša emulacije mene.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
29 # Šminkeri i šminkericeLicemjer 2020-11-29 16:58
Citat Licemjer:
Zadnji put ti kažem, odjebi od mog nicka.
Pa taj nick si ti ukrao nekome, pa ne vidim zašto ga ne bi i ja koristio. Veselije je kad se pod istim nickom pojave sasvim oprečni komentari.Citat:
Mojim nickom nećeš potpisivati svoje logičke greške i neargumente gdje napadaš nečiji izgled kao pokušaj narušavanja ugleda.
Da pravim logičke greške morao bi mi dokazati, a riječ "neargument" ne poznaje ni sveznajući Google. Nazivajući osobu šminkerom ili šminkericom ne napada se nečiji izgled nego se opisuje osobu koja mnogo polaže na vanjske efekte, pa se pomodno odijeva i ponaša.
Citat:
Znam da moji komentari često ubadaju na neugodan način, i da me zato želiš na ovaj način difamirati.
Ne umišljaj si. Tvoji komentari difamiraju samo tebe jer te odaju kao verbalnog batinaša Ane Kučić i njezine sljedbe. No difamirajući samoga sebe, nanosiš štetu i njoj samim tim što je takav lik hvali.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # DIVLJI ZAPADgost 2021-03-12 17:44
Citat Licemjer:


I kuma ima problema ma ne političkih nego privatnih
DIVLJI ZAPAD
HAOS U BIH! UČESNICU PAROVA OPTUŽUJE MUŽ: Pokušala je da me UBIJE ZBOG LJUBAVNIKA Čabarkape! VIDEO
kurir.rs/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Kumstvo na kušnjigost 2021-03-17 10:20
Citat gost:
I kuma ima problema ma ne političkih nego privatnih
DIVLJI ZAPAD
HAOS U BIH! UČESNICU PAROVA OPTUŽUJE MUŽ: Pokušala je da me UBIJE ZBOG LJUBAVNIKA Čabarkape! VIDEO
kurir.rs/.../...
O kuminim problemima oglasio se i Glas otoka
Srbijanski mediji se raspisali o lošinjskoj obitelji i nemilim scenama koje prate njihov razvod
Sudeći prema pisanju srbijanskog Kurira, poznata obitelj iz Malog Lošinja se nalazi pred rastavom braka koju prate nemila događanja.
glasotoka.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Kumstvo i kako ga stećigost 2021-03-18 08:33
Citat gost:
Citat gost:
I kuma ima problema ma ne političkih nego privatnih
DIVLJI ZAPAD
HAOS U BIH! UČESNICU PAROVA OPTUŽUJE MUŽ: Pokušala je da me UBIJE ZBOG LJUBAVNIKA Čabarkape! VIDEO
kurir.rs/.../...
O kuminim problemima oglasio se i Glas otoka
Srbijanski mediji se raspisali o lošinjskoj obitelji i nemilim scenama koje prate njihov razvod
Sudeći prema pisanju srbijanskog Kurira, poznata obitelj iz Malog Lošinja se nalazi pred rastavom braka koju prate nemila događanja.
glasotoka.hr/.../...
Crkva traži da kumovi i kume budu vjernici koji svojim životom hoće i mogu svjedočiti svoju vjeru, dakle, koji su, kako volimo reći, praktični vjernici.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ...... 2021-03-18 08:59
Savršena kombinacija, ne znaš koja je vjerodostojnija .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Tko je vjerodostojniji ?RK 2021-03-18 09:20
Citat ...:
Savršena kombinacija, ne znaš koja je vjerodostojnija.
Ni za ove ne znaš tko je vjerodostojniji . Možda ovaj sa zastavicom jer je izbjegao suđenje?

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # pitanje za milijun dolaraVito 2021-03-18 10:33
Citat RK:
Citat ...:
Savršena kombinacija, ne znaš koja je vjerodostojnija.
Ni za ove ne znaš tko je vjerodostojniji. Možda ovaj sa zastavicom jer je izbjegao suđenje?
Pa i on je bio nekakav kum, zar ne?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # KumovanjeCosa nostra 2021-03-18 10:48
Citat Vito:
Citat RK:
Citat ...:
Savršena kombinacija, ne znaš koja je vjerodostojnija.
Ni za ove ne znaš tko je vjerodostojniji. Možda ovaj sa zastavicom jer je izbjegao suđenje?
Pa i on je bio nekakav kum, zar ne?
Svi oni su ponečemu kumovali. Dalićka cirkusu oko Agrokora u aferi Borg, Plenković i Bandić jedan drugome u održavanju vlasti u državi i Zagrebu, a Kapeli ruskom uletu na Lošinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # kumčeKuma 2021-03-18 09:37
Citat gost:
Crkva traži da kumovi i kume budu vjernici koji svojim životom hoće i mogu svjedočiti svoju vjeru, dakle, koji su, kako volimo reći, praktični vjernici
Ima više vrsta kumstava, o kojem je ovdje riječ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
215 # Maškare ća mogu maškareLice mjer 2020-11-29 05:11
Daj Antonio znam da čitaš testament svake godine ali dosadan si sa tim citatima
Viriš iz guzice Ružici toliko da ne znam gdje ona počinje a ti završavaš!?!?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
215 # Zna seL icemjer 2020-11-29 08:57
Citat Lice mjer:
Daj Antonio znam da čitaš testament svake godine ali dosadan si sa tim citatima
Viriš iz guzice Ružici toliko da ne znam gdje ona počinje a ti završavaš!?!?
Ko god da je citirao dobro je citirao. Sve u testamentu rečeno istina je. A iz čije guzice ti viriš ne moramo pitati :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
54 # HraniteljTuljana 2020-11-29 08:06
Najvjerojatnije 05.12.neće biti drugog kruga zbog lockdowna pa će biti priznati izborni rezultati od 22.11.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
157 # Veza bez vezeLice mjer 2020-11-29 09:20
Antonio Badurina je u Jadranci tri puta bio pred otkazom ali ga je Anto spasio.. Jadranka mu platila 100.000.00 kn za doktorat pare vratio nije! Organizirao je svoju izbornu skupštinu bez da je pozvao sve članove mladeži ali je zato pozvao Đepinu i njegovu ekipu i namjestio si izbore! Sada radi u Domu kao učitelj bez pedagoške diplome!! Tko mu je to omogućio?
Mama i tata bit će... RUŽICABAUMGARTN ER
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
216 # Nema đabe ni kod stare babeL icemjer 2020-11-29 09:37
A šta je Jadranka dobila za to što nije otpustila Nedićevog štićenika i plaća mu za doktorat?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
65 # HraniteljTuljana 2020-11-29 09:42
To sam i ja čuo ali ni sam mogao vjerovat ali ako je to točno treba ga javno pozvati i javiti novinarki iz Telegram da to odmah objavi. Ako je to točno gospodin Badurina je za visoku politiku, za županiju ili čak za u Zagreb.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
58 # jedno pitanjeTS 2020-11-29 10:10
Ako Ružica pobijedi, hoće li Antonio postali zamjenik gradonačelnika?
Pitam za prijatelja, malo se boji klaunova.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # beep beepPtica trkačica 2020-11-30 15:48
Citat TS:
Ako Ružica pobijedi, hoće li Antonio postali zamjenik gradonačelnika?
Pitam za prijatelja, malo se boji klaunova.
Reci prijatelju da se ne mora bojati klauna, po prijedlogu novog zakona ukidaju se zamjenici gradonačelnika u manjim gradovima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ???CN 2020-12-14 12:18
Citat Lice mjer:
Antonio Badurina je u Jadranci tri puta bio pred otkazom ali ga je Anto spasio.. Jadranka mu platila 100.000.00 kn za doktorat pare vratio nije! Organizirao je svoju izbornu skupštinu bez da je pozvao sve članove mladeži ali je zato pozvao Đepinu i njegovu ekipu i namjestio si izbore! Sada radi u Domu kao učitelj bez pedagoške diplome!! Tko mu je to omogućio?
Mama i tata bit će... RUŽICABAUMGARTNER
Zar nije pedagoški minimum slušao kod prof. Nedića? :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Račun bez krčmaraDiego 2020-11-29 11:49
Dok se vodi ogorčena bitka za mjesto predsjednika HDZ-a sprema se jedna nezavisna lista koja ima jakog kandidata za gradonačelnika pa bi moglo doći do velikog obrata na lošinjskoj političkoj sceni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ...Licemjer 2020-11-29 12:35
Puno si napisao, a nisi ništa rekao.A ako je to istina, onda pozfdravljam taj plan, a ovisno o kome se radi, i tu listu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Jak kandidatUmpah pah 2020-11-29 12:50
Mene zanima u čemu je taj kandidat za gradonačelnika jak. Da li se bolje slika od Ane Kučić ili ima još neke osobine za natjecanje s njome?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Licemjer... 2020-11-29 16:59
Taj kandidat nezna svoj posao raditi niti u komunakcu a kamo li za gradonačelnika. Taj najbolje jede kolače kod Dašmira.Jedva zna doći na posao u Komunalcu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Mandžurijskikandidat 2020-11-29 13:10
Citat Diego:
nezavisna lista.
Trbuhozborčeva nezavisna lista?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # Niže ne možeTovar 2020-11-29 13:05
Citat TS:
Ako Ružica pobijedi, hoće li Antonio postali zamjenik gradonačelnika?
Pitam za prijatelja, malo se boji klaunova.
Znam da nije lako braniti boje jedne šminkerice koja glumi političarku, ali ne treba se spuštati ispod njenog nivoa. Već je ionako nizak da niže ne može.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 0 # Ljudi nađite si životLošinj 2020-11-29 19:18
Prvo pometite prašinu ispred svojih vratiju pa onda kritizirajte druge. Očito ljudi na Lošinju nemaju pametnijeg posla pa im je ova stranica jedina zanimacija! Jad i bijeda! Pustite Anu Kučić i delegacija da žive svoj život!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Nađi si tiBelej 2020-11-29 20:11
Citat Lošinj:
Prvo pometite prašinu ispred svojih vratiju pa onda kritizirajte druge. Očito ljudi na Lošinju nemaju pametnijeg posla pa im je ova stranica jedina zanimacija! Jad i bijeda! Pustite Anu Kučić i delegacija da žive svoj život!
Koliko ti imaš ispunjen život da te nerviraju ljudi koji nemaju svoj život?
Što te stvarno muči...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # Prašina na gradskim problemimagost 2020-11-29 20:35
Citat Belej:
Citat Lošinj:
Prvo pometite prašinu ispred svojih vratiju pa onda kritizirajte druge. Očito ljudi na Lošinju nemaju pametnijeg posla pa im je ova stranica jedina zanimacija! Jad i bijeda! Pustite Anu Kučić i delegacija da žive svoj život!
Koliko ti imaš ispunjen život da te nerviraju ljudi koji nemaju svoj život?
Što te stvarno muči...
Muči ga što ljudi kritiziraju gradonačelnicu pa želi da prvo pometu prašinu pred svojim vratima. Samo što pred našim vratima nema prašine na neispunjenim predizbornim obećanjima i na nerješenim gradskim problemima kao pred njezinim pa ni nemamo šta za pomesti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 # .....Čeper 2020-11-29 20:42
Citat Lošinj:
Pustite Anu Kučić i delegacija da žive svoj život!
Kad se ona nama više ne bude mješala u život pustit ćemo i mi nju da živi svoj život. Ali ona se ne da. Hoće da nam i dalje gazduje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # Pravo na kritikuFD 2020-11-29 20:57
Citat Lošinj:
Prvo pometite prašinu ispred svojih vratiju pa onda kritizirajte druge. Očito ljudi na Lošinju nemaju pametnijeg posla pa im je ova stranica jedina zanimacija! Jad i bijeda! Pustite Anu Kučić i delegacija da žive svoj život!
Ovo je jedan od glupljih načina za gušenje kritike. Ja ne moram pomesti ispred svojih vratiju da bi imao pravo kritizirati Anu Kučić dok je gradonačelnica. A kad to više ne bude imaće pravo da živi svoj život.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Ne zna kontrolirati emocijeBelej 2020-11-29 21:23
Citat FD:
Citat Lošinj:
Prvo pometite prašinu ispred svojih vratiju pa onda kritizirajte druge. Očito ljudi na Lošinju nemaju pametnijeg posla pa im je ova stranica jedina zanimacija! Jad i bijeda! Pustite Anu Kučić i delegacija da žive svoj život!
Ovo je jedan od glupljih načina za gušenje kritike. Ja ne moram pomesti ispred svojih vratiju da bi imao pravo kritizirati Anu Kučić dok je gradonačelnica. A kad to više ne bude imaće pravo da živi svoj život.
To je neka budala iz Aninog tima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 26.01.2023 18:52
  .........
  Na stranu glupost o zarađivanju bitcoina lajkanjem, ovo nije izmišljena afera nego ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ..... 26.01.2023 18:06
  Loger
  Tko pod drugim jamu kopa sam pada u nju.Ko je rekao Ciniku da čačka mečku.Ovo njemu služi samo ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  NN 26.01.2023 18:03
  Ovo više nije normalno
  Napraviš najavu, ljudi to pročitaju, neki ti lajkaju i čekaju i čekaju. Nema nastupa na ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ..... 26.01.2023 18:00
  Loger
  Ura kako znaš da će do mene doći istražitelji?Is tražitelji mogu doći do nekoga samo ako ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ..... 26.01.2023 17:57
  Loger
  Ukinuto je to radno mjesto
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 26.01.2023 17:38
  Naricanje izostalo
  I danas je prpošno oglasila ono njeno "slušamo se" ali ne na ruskom radiju nego na HRT ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  De Generic 26.01.2023 17:19
  Mlaćenje prazne slame
  Mislim da se ime "hranitelj tuljana" nikad nije pojavilo kao ime autora članka. A komentar ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  hranitelj tuljana 26.01.2023 14:34
  cijepise
  Čudan si komentator (ali primjereno si se nazvao), jedino mene dolaziš ispitivati "kako ja ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 26.01.2023 14:20
  Uzburkana žebokrečina
  Nemam čarobne moći niti znam tko je Cinico. Mogu jedino predpostaviti da je to neki bivši ili ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  OMG 26.01.2023 14:15
  OMG
  U jučerašnjoj radio emisiji gradonačelnica gotovo ucviljeno izjavljuje da su oni, Grad Mali ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  De Generic 26.01.2023 12:34
  Tuljančetova čarobna moć
  Otkud ti sigurnost da tvrdiš kako je osoba koja je napisala ovaj članak pod nickom ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Revizor 26.01.2023 10:31
  Reketarenje
  Nije bio Kapelijev pajdo nego njegov reketar. Stalno ga je napadao u GO HDZ-a pa ga je ljiga ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 26.01.2023 10:26
  .....
  Kakve veze s Aninim mešetarenjem zemljištima na otoku svojih djedova ima to što čelnik HSLS ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 26.01.2023 10:18
  Ironija; Olakšanje što razumije probleme
  Vjerojatno sada s Unija dolaze signali nezadovoljstva kad su Šanpjerini pobijedili. Zato ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Uhljebolog 26.01.2023 10:01
  Pišanje uz vjetar
  Ne bih rekao da je pljunuo u vjetar. Naprotiv, pogodio je cilj. Pljunuo je niz vjetar i ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Zico 26.01.2023 09:06
  ....
  Pišeš gluposti. Nevjerojatno je koliko upravo ti možeš lagati ne bi li pokušao obraniti ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Doktor klaun 26.01.2023 05:59
  Vice vs Antonijo
  Teška je konkurencija za uhljeba godine. Imam dilemu između kapetana takozvanog logera i ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Gajeta 26.01.2023 00:14
  ...
  Vise Kapelijev nego Nedicev
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Cocolo 25.01.2023 23:57
  Uhljebovic Antickovic
  A sta je sa onim uhl[cenzurirano ]vicem Antickovicem iz vodovoda? Cesce vide ljudi njega u ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ...... 25.01.2023 22:02
  Loger
  Očito je Cinico pljunuo u vjetar i to po jakom Levant, pa mu se tekst sa činjenicama vratilo ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ...... 25.01.2023 21:56
  Loger
  A neš ti pametnog portala i pametnih komentata kao i ovaj tvoj. Na razini Cinica
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Kačićevi 25.01.2023 21:53
  Belej
  To o prodaji što piše Telegram su izmišljotine i manipuliranje sa poluinformacija ma ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ja 25.01.2023 21:42
  apsurd godine
  Kada je potrebno prodavati zemljišta RH onda je dovoljan samo grad Mali Lošinj.
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 25.01.2023 19:43
  Karnevalska poslanica A.K.
  Gradonačelnica predala ključeve grada kraljici karnevala, danas je grad karnevalski okićen ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  zemo 25.01.2023 17:00
  Kasaba je stanje duha
  Pokušavam dokučiti po čemu tekst članka izaziva asocijacije, odnosno podsjeća na nekoga tko ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  hranitelj tuljana 25.01.2023 14:53
  ...
  Taj Cinico, nisam ga se prvi dotaknuo nego reagiram na napise drugih. Ako je toliko ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ura 25.01.2023 14:30
  opsjednutost
  Tuljan je opsjednut nekim Cinicom. Mi govorimo o danas i sada i trenutno ne radi hrpa uhljeba ...
   
 • Rogar: Ivković protuzakonito prebacio imovinu na suprugu da bi izbjegao naplatu potraživanja

  poštenje 25.01.2023 14:27
  politika
  Pa zar i ti Rudi sine brute, zaborav je zaborav.
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  .... 25.01.2023 13:40
  Naša posla
  Sada se na veliko raspravlja o autoru ovog članka kao navodnom uhljebu a ne o poznatim i ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  hranitelj tuljana 25.01.2023 13:10
  Probudite se
  ...da, tragu novca...jer sve u napisanom zajednički je upravo - novac. Tj. njegova raspodjela ...