Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Prva stepenica na putu do gradske vlasti

Korisnička ocjena:  / 6
LošeNajbolje 

HDZ  U objavi svoje kandidature za predsjednicu Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Mali Lošinj gradonačelnica Ana Kučić pored ostalog piše: Naši članovi znaju tko sam, koliko sebe dajem i koji su rezultati moga rada. No s obzirom na znakove da u stranci prevladava mišljenje kako je gradska uprava neefikasna, bez projekata i ideja, opterećena unutarnjim sukobima, okrenuta gajenju lika i djela gradonačelnice, a ona sama njegovanju svoga imidža u otočnoj javnosti, ali bez vizije kako dalje, ova izjava zvuči ironično. Dobar dio članstva razočaranog i neinformiranog jer se sve odvija na relaciji dogradonačelnik Nedić – gradonačelnica Kučić, mogao bi biti najviše zainteresiran za dolazak na izbornu skupštinu radi promjene vodstva 

Prve znakove buđenja stranačkog života na ovim otocima zamrlog nakon zadnjih lokalnih izbora pokazali su ostaci lošinjske organizacije SDP kad su u lipnju ove godine održali obnoviteljsku izbornu konvenciju. Za predsjednika je šest članova - od kojih dva člana izbornog povjerenstva i još četiri člana stranke – izabralo osobu koja je kao nestranački kandidat na listi tada formalno nepostojećeg ogranka SDP-a izabrana za člana Gradskog vijeća. I uz takav SDP na izborima za parlament Europske unije HDZ je na Lošinju dobio 323 glasa (14,29 posto), a SDP gotovo dvostruko više - 561 glas (24,82 posto). Kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu države prošla je još gore; dobila je 1201 glas (33 posto), a protivnik 2420 glasova (67 posto). Krajem listopada održana je skupština ogranka Hrvatskih suverenista Grada Malog Lošinja, a znakovi života nakon izbora za vodstva temeljnih ogranaka u ožujku ove godine pokazuju se i u malološinjskom ogranku HDZ-a objavom kandidature Ane Kučić za predsjednicu Gradskog odbora HDZ Mali Lošinj. Naravno, izbori za vodstvo lošinjskog HDZ-a bit će masovniji, a zbog izbornog i koalicijskog potencijala i zanimljiviji i intrigantniji. Činjenice da je kandidaturu već ranije istaknula Silvija Kocijan te da se očekuje još kandidata ukazuju i na neizvjesnost ishoda.

Do narednih izbora za lokalnu vlast ostalo je nešto više od pola godine no pripreme za njih započete su i prije uspostave sadašnje gradske vlasti. Tek što je Ana Kučić bila izabrana za gradonačelnicu sa samo 30 glasova iznad polovice glasača i nakon relativne pobjede koalicije HDZ-a, HRAST-a, HSS-a, HKDU-a i SU-a plasirana je u javnost trijumfalna tvrdnja da je to bila uvjerljiva pobjeda HDZ-a. A osim simbolične natpolovične većine kojom je izabrana gradonačelnica te samo šest od petnaest dobivenih mjesta u Gradskom vijeću, pri čemu je sam HDZ dobio samo četiri mjesta, „uvjerljiva" pobjeda koalicije oko HDZ-a ostvarena je tek pridobivanjem dvojice vijećnika koalicije HNS-IDS ponudom plaćenih položaja predsjednika i potpredsjednika Vijeća.

Ubrzo nakon konstituiranja vlasti vidjele su se konture budućih političkih odnosa. Od početka mandata gradonačelnica je pokazala sklonost autoritarizmu i samovolji, vijećnici vladajuće većine pasivnost i bespogovornu poslušnost, a iz postupaka trojice pripadnika formalne oporbe bilo je teško razaznati jesu li stvarna oporba ili radi vlastite pozitivne slike pred javnosti podržavaju vlast, ako nemaju i nekakvu osobnu korist. Dojam da su jedina stvarna i vjerodostojna oporbu ostavljala su četiri vijećnika s nezavisne liste Dubravka Devčića doživjevši da nakon bjesomučnog verbalnog napada na njih gradonačelnica iznudi protuzakonitu odluku Gradskog vijeće o odbijanju da se prema prijedlogu grupe vijećnika održi sjednica o mjerama pomoći u vezi s pandemijom.

Ne ulazeći u analizu dosadašnjih rezultata vlasti ove garniture koji se uglavnom svode na šlepanje za tuđim projektima spomenut ću samo očiglednu ispraznost izbornog slogana Ane Kučić i koalicije oko HDZ-a Lošinj je, i mora ostati prvi od 1000 otoka. Kad su činjenice opovrgnule ovu tvrdnju gradonačelnica ga se potiho odrekla, a sa naslovnice svoje FB stranice ga je uklonio i lošinjski ogranak HDZ-a.

Podsjećanje na započete, nedovršene i zaboravljene najavljene projekte opteretilo bi ovaj tekst, no vrijedi istaknuti da je umjesto realnim uspjesima proteklih više od tri godine obilježeno estradnim dodvoravanjem gotovo svim političkim i svjetonazorskim opcijama. Obilazilo se groblja, antifašističke spomenike, obilježavalo važne datume i vjerske blagdane, postrojavalo branitelje, prisustvovalo priredbama, dijelilo darove, čestitalo na uspjesima, poziralo s primljenim priznanjima dvojbene vrijednosti i davalo PR intervjue sponzoriranim medijima. Tri četvrtine svog mandata gradonačelnica je tako provela u permanentnoj kampanji za vlastiti reizbor, a ponovnu kandidaturu na izborima sljedeće godine prvi put je najavila prije šest mjeseci u TV emisiji Đir s komičarom Davorom Jurkotićem kao voditeljem. No za uspjeh u tom pothvatu i dalje joj je potreban HDZ. Potporu je - navodno – tražila od predsjednika stranke Plenkovića i predsjednika Županijskog odbora HDZ Butkovića, no na putu do uspjeha prva stepenica je ipak je lokalna organizacija HDZ.
Prizor koji je mnoge članove HDZ-a osvijestio
HDZ  Nakon što je proces unutarstranačkih izbora za vodstva temeljnih ogranaka zbog pandemije zaustavljen u ožujku ove godine kada je u RH dnevno bilo 30 – 40 zaraženih osoba unutarstranački izbori se nastavljaju sada kad ih je dnevno mnogo više. No već i tijek i ishod izborne skupštine temeljnog ogranka Mali Lošinj održane 13. ožujka pokazali su da članstvo HDZ-a nije pasivizirano kao njegovi zastupnici u Gradskom vijeću. Prije početka skupštine članica HDZ-a Silvija Kocijan je osporila postojanje kvoruma s obzirom da temeljni ogranak Mali Lošinj prema službenom od središnjice stranke ovjerenom popisu članstva broji 196 članova, a utvrđeno je da je u dvorani nazočno 87 članova. Predsjednik GO Anto Nedić pokušao je dokazati postojanje kvoruma i inzistirao na nastavku skupštine, ali vidjelo se da su uslijedili brojni pozivi mobitelom, te su nakon toga u dvoranu pristigli članovi obitelji Curri s još nekim osobama. Bez brojanja je konstatirano da u dvorani ima 97 članova, dakle još uvijek manje od polovice u odnosu prema 196.

Sudeći prema komentarima nakon skupštine bio je to prizor koje je mnoge članove stranke osvijestio. Prepoznali su nasilje nad prosječnim članom HDZ-a čije sudjelovanje se svelo na spoznaju kako se vodi besramna bitka za osvajanje vodećih mjesta. Stalno dobacivanje Aleksandra Volarića i njegovog zeta Darina Magazina, uz vidljivu nervozu gradonačelnice Ane Kučić ukazivali su na njihova velika očekivanja te da željeni rezultat namjeravaju postići svim sredstvima. Nakon glasanja i objave rezultata vidjelo se razočaranje Ante Nedića i Ane Kučić, jer je kandidatkinja Andrea Krasnić koju nije predlagala skupina oko Nedića, Kučić i Volarića dobila 52 glasa, a kandidat Nedićeve skupine Bernard Nikolić samo 45 glasova. Ni ishod glasovanja za izaslanike koji će birati Gradski odbor nije ju zadovoljio, jer četvero kandidata Silvije Kocijan prošlo je s uvjerljivo visokim izbornim uspjehom.

U objavi svoje kandidature Ana Kučić pored ostalog piše „Naši članovi znaju tko sam, koliko sebe dajem i koji su rezultati moga rada". No s obzirom na znakove da u stranci prevladava mišljenje kako je gradska uprava neefikasna, bez projekata i ideja, opterećena unutarnjim sukobima, okrenuta gajenju lika i djela gradonačelnice, a ona sama njegovanju svoga imidža u otočnoj javnosti, ali bez vizije kako dalje, ova izjava zvuči ironično. Dobar dio članstva razočaranog i neinformiranog jer se sve odvija na relaciji dogradonačelnik Nedić – gradonačelnica Kučić, mogao bi biti najviše zainteresiran za dolazak na izbornu skupštinu radi promjene vodstva. Bilo to istina ili glasine, ali kolaju govorkanja o pogodovanjima, zapošljavanjima, obećanjima i drugim nečasnim radnjama kako bi se došlo do potrebne većine za preuzimanje vodstva stranke koje jamči kandidaturu za gradonačelnika i mjesta na kandidacijskim listama za Gradsko vijeće. Znakovite su tvrdnje da je gradonačelnica do sada zapošljavala osobe bliske njoj, a ne i HDZ-u, što se tumači kao izgradnja rezervnog puta neovisno o HDZ-u za slučaj da ne uspije preuzeti vodstvo i osigurati si uvjerljivu pobjedu spomenutu na početku napisa.

Komentari: 

353 # Znakovito imehranitelj tuljana 2020-11-11 11:19
Trbuhozborče, jako si nespretno odabrao ime, jer bi se neki mogli zapitati postoje li (trbuhozborstvo implicira postojanje lutaka) na Lošinju "lutke" koje naizgled samostalno govore i rade nešto, a zapravo su pod tvojom kontrolom? Jednostavnom i površnom dedukcijom (jer ljudi su lijeni a postoji i famozna Occamova britva) mogli bi zaključiti i tko su te lutke...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
138 # Na Lošinju ništa novogZorro 2020-11-11 13:14
Komentar od prije dvije godine
# Anemični lošinjski HDZ — Zorro 2018-11-30 09:46
Citat Zorro:
[quote name="Lero"]A koliko Ana drži do HDZ-a, stranke koja joj je u dva mandata podarila dobro plaćenu funkciju dogradonačelnice bez zaduženja i odgovornosti, a onda ju kandidirala za gradonačelnicu pokazala je time što se nije udostojila doći na sjednicu Gradskog odbora radi prezentacije Proračuna za 2019. A ona je predlagač Proračuna. Neviđena arogancija bivše trgačice paragon blokova za naplatu priveza jahti.
Može joj biti. Na izborima je dobila vrlo tanku ali dovoljnu apsolutnu većinu i shvatila da se većina Gradskog vijeća opet sastoji od već provjerenih sitnih političkih šićardžija čije domete, motive i cijenu je upoznala kao dogradonačelnic a. Budući da je HDZ zajedno s partnerima dobio samo relativnu većinu, morao si ju je opet dokupiti od za prodaju spremnih vijećnika. Svjesna te slabosti HDZ-a i općepoznatog oportunizma ostalih vijećnika spoznala je da ima slobodne ruke za autokratsko vladanje Gradom. A tom se slobodom uz sporadično, ali mlako i anemično protivljenje u stranci i u Gradskom vijeću sustavno služi. Što je ni malo ne uznemirava. HDZ je za nju poput značke na reveru koju može skinuti i staviti novu kad god joj se to prohtije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
232 # Fotodokumentaci ja timaOnaisamoona 2020-11-11 14:12
Ovo na slici je Anin tim?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
224 # Privatni timgost 2020-11-13 10:43
Citat Onaisamoona:
Ovo na slici je Anin tim?
Na slici je privatni tim jedne članice Aninog službenog tima za vodstvo ogranka HDZ-a za slučaj da ga članstvo izabere 22. studenog. Članica je GV, ali nije poznato da je na sjednici GV ikad izustila koju riječ. Samo je glasovala. Na donjoj slici su Ana Kučić i njen službeni tim koji bi sastavljao listu kandidata za naredne izbore gradonačelnice i GV kad bi ih članovi HDZ-a izabrali u vodstvo ogranka. Ako ih članstvo HDZ-a Lošinj izabere jasno je da će jak utjecaj na sastav liste kandidata za gradsku vlast imati i privatni tim na slici.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Obiteljski posaoZS 2020-11-13 12:14
Citat gost:
Na slici je privatni tim jedne članice Aninog službenog tima za vodstvo ogranka HDZ-a za
Na slici su pored ostalih otac i suprug ove članice Aninog tima. A u Gradsko Vijeće ju je ugurao predsjednik ogranka HDZ i dogradonačelnik Nedića. Bila je na listi za GV ali kad nije prošla Nedić je izveo manevar da Dario Dlaka dade ostavku kako bi ušla dotična kći i supruga :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # ####freelancer 2020-11-13 12:32
poslije današnje presude pošteni građanin bi trebao istupiti iz zločinačke organizacije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Opravdano zgražanjefimi 2020-11-13 19:06
Citat freelancer:
poslije današnje presude pošteni građanin bi trebao istupiti iz zločinačke organizacije
Ivo Sanader dobio je osam godina zatvora za slučaj Fimi media te će mu uzeti milijune s računa.
HDZ je proglašen odgovornim te moraju državi vratiti više od 14 milijuna kuna.
Dakle da rezimiramo; Sanaderu i HDZ-u će država uzeti nekoliko milijuna kuna koje su ukrali od poreznih obveznika kako bi ih vratili državi kojoj je na vlasti taj isti HDZ, čisto kako bi ga ovaj put ta ista stranka pametnije otuđila.
Da stvar bude grotesknija, ne samo da porezni obveznici nikad neće vidjeti taj novac, već će imati Sanadera na grbači punih 8 godina.
Jedno zanimljivo opravdano zgražanje s fejsbuka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Mnogi Ćaćini puleni i danas su u vrhugost 2020-11-15 10:44
Citat freelancer:
poslije današnje presude pošteni građanin bi trebao istupiti iz zločinačke organizacije
...Neusporedivo je važnije da se u paketu očisti lik svih tih HDZ-ovih političara, koji su u Sanaderovo vrijeme sjedili u sastavima Glavnog i Središnjeg odbora HDZ-a, na ministarskim pozicijama, u foteljama državnih tajnika, u Saboru, saborskim odborima i komisijama. Te koji su upadali na vrh izbornih lista, u nadzorne odbore javnih poduzeća i u diplomaciju, koje su vozili šoferi u državnim automobilima koje smo im mi plaćali i koji su Sanaderu za svaki slučaj pljeskali čak i kad bi slučajno kihnuo.
Jer, mnogi od njih i sada su u vrhu HDZ-ove strukture, a neki i na najvišim položajima u nomenklaturi Andreja Plenkovića. Zato bi bilo bitno da pravosuđe stavi pečat nevinosti na HDZ kao takav i time ponaosob i na sva ta imena s televizije i funkcije bez kojih se Sanader ne bi mogao uspeti ni na frtalj puta do svoje današnje krivice.

Svi u HDZ-u su nevini, a kriv je samo Sanader?
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Ana zna odabrati timDupin 2020-11-13 13:09
Na slici je i vođa bukača koji su se u ime ribara protivili zaštiti dupina oko Lošinja sve dok gradonačelnika Kapelija nisu toliko uplašili da je tražio da se zaštita ukine. No iza tog otpora zaštiti mora krili su se konkretni poduzetnički interesi koji nisu imali nikakve veze s interesima ribara. Budući da ribari nisu organizirali i platili podmuklu noćnu akciju u kojoj se po panoima uz cestu i kampove ljepilo lažne plakate Eko Kvarnera s uzdignuta tri prsta i parolama protiv marine i razvoja očito je da se radilo o drugim, a ne ribarskim interesima. Počinitelje ove podle akcije kojom se sugeriralo da zaštitu mora nameću "troprstaši" i protivnici razvoja, policija nije otkrila što nitko nije ni očekivao. Sa ovakvim članom tima Ana bi kao predsjednica ogranka HDZ, ako ju izaberu, sigurno postigla da lošinjski HDZ procvjeta i vrati staru slavu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
230 # Jedno misli, drugo govori, treće radigost 2020-11-13 13:29
Citat Dupin:
Na slici je i vođa bukača koji su se u ime ribara protivili zaštiti dupina oko Lošinja sve dok gradonačelnika Kapelija nisu toliko uplašili da je tražio da se zaštita ukine
Vođa bukača protiv zaštite dupina zove se Ivo Fabijanić. Izborom takve osobe za člana svog tima na izborima za vodstvo gradskog HDZ-a Ana Kučić govori što zapravo misli o zaštiti prirode i održivom razvoju otoka o kojima se po medijima na sva usta hvali.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Zaštita morskih sirenaBo 2020-11-19 09:08
Citat gost:
Citat Dupin:
Na slici je i vođa bukača koji su se u ime ribara protivili zaštiti dupina oko Lošinja sve dok gradonačelnika Kapelija nisu toliko uplašili da je tražio da se zaštita ukine
Vođa bukača protiv zaštite dupina zove se Ivo Fabijanić. Izborom takve osobe za člana svog tima na izborima za vodstvo gradskog HDZ-a Ana Kučić govori što zapravo misli o zaštiti prirode i održivom razvoju otoka o kojima se po medijima na sva usta hvali.
Mislim da je Ivu Fabijanića kao stručnjaka za zaštitu prirode izabrala da pokrene projekt zaštite morskih sirena. Jer TZ ML kojoj je Ana Kučić predsjednica na svojim stranicama kao atrakciju oglašava vožnju sa sirenama u polupodmornici MorenoPored vožnje sa sirenama kao atrakciju nudi kao jednako vrijedne atrakcije i Institut Plavi svijet, Dolphin watching tour, Muzej Apoxiomena, Galeriju Fritzy, povijesni gradić Osor i loger Nerezinac.

visitlosinj.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Sve za kvorumgost 2020-11-19 09:39
Wannabe predjednica HDZ pomaže svojim glasačima gdje god može.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # .........Santiago 2020-11-19 14:00
Citat Bo:
Ne vidim dobro, jel to fotografija sa nečijeg Instagrama?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # Anin izborgost 2020-11-14 09:24
Citat Dupin:
Sa ovakvim članom tima Ana bi kao predsjednica ogranka HDZ, ako ju izaberu, sigurno postigla da lošinjski HDZ procvjeta i vrati staru slavu.
Fabijanićevo zalaganje za ukidanje zaštite mora skupljanjem potpisa i drugim aktivnostima Kapeli je nagradio imenovanjem za predsjednika Odbora za zaštitu okoliša. Pa ako Ana Kučić uz ovakvog člana svog tima bude izabrana za predsjednicu ogranka hadezeovci će poručiti da im je do zaštite mora i proklamiranoj održivosti stalo baš koliko i do, kako se ono kaže, lanjskog snijega.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
216 # GO HDZ-a za klijentelizamZorro 2020-11-15 10:33
Citat gost:
Citat Dupin:
Sa ovakvim članom tima Ana bi kao predsjednica ogranka HDZ, ako ju izaberu, sigurno postigla da lošinjski HDZ procvjeta i vrati staru slavu.
Fabijanićevo zalaganje za ukidanje zaštite mora skupljanjem potpisa i drugim aktivnostima Kapeli je nagradio imenovanjem za predsjednika Odbora za zaštitu okoliša. Pa ako Ana Kučić uz ovakvog člana svog tima bude izabrana za predsjednicu ogranka hadezeovci će poručiti da im je do zaštite mora i proklamiranoj održivosti stalo baš koliko i do, kako se ono kaže, lanjskog snijega.
Bilo je dovoljno da par ribara koje je nahuškao Anin kandidat za potpredsjednika GO HDZ Mali Lošinj Ivo Fabijanić digne graju protiv zaštite dupina i zaprijeti blokadom prometnica pa da se gradonačelnik Kapeli i lošinjski HDZ useru od straha i 22. 11. 2007. objave kukavičko priopćenje: Lošinjs ki HDZ dijeli zabrinutost građana i većina članstva potpisala je peticiju protiv rezervata jer smatra da će rezervat ograničiti razvoj ribarstva, turizma, brodogradnje, nautičkog turizma, kamping djelatnosti i koncesije na plažama, rečeno je na konferenciji za novinare. ng>
volim-losinj.org/.../...
Naravno, na dijelu akvatorija predviđenom za zaštitu dupina nakon kukavičkog podlijeganja prijetnjama bande pod vodstvom Aninog kandidata za čelništvo HDZ-a i ukidanja odluke o zaštiti nije došlo do eksplozivnog razvoja ribarstva, turizma, brodogradnje, nautičkog turizma, kamping djelatnosti i koncesije na plažama zato što je zaštita ukinuta. Fabijanića je za taj doprinos zaštiti mora Kapeli nagradio mjestom predsjednika Odbora za zaštitu okoliša, a mali brodari sada nude "Dolphin search", Turistička zajednica nudi promatranje dupina kao atrakciju, a gradonačelnica se ne buni kad neki medij pogrešno izvijesti o zaštiti dupina u lošinjskom akvatoriju nego se samozadovoljno kliberi.
Ako HDZ-ovci za predsjedncu Gradskog odbora izaberu Anu Kučić i njezin tim na sastav liste kandidata za Gradsko vijeće sigurno će utjecati dokazana Fabijanićeva sklonost onima koji žele neometano zasipati i zagađivati more i drugim privatnim interesima na štetu zajednice. Uz nemarnu Anu Kučić, vanjsko zaleđe Aleksandre Volarić Magazin sličnih interesa te uz pokornu Marijanu Dragoslavić to mu neće biti teško.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Što je u pozadini?Zozo 2020-11-16 15:28
Citat Zorro:
Ako HDZ-ovci za predsjedncu Gradskog odbora izaberu Anu Kučić i njezin tim na sastav liste kandidata za Gradsko vijeće sigurno će utjecati dokazana Fabijanićeva sklonost onima koji žele neometano zasipati i zagađivati more i drugim privatnim interesima na štetu zajednice. Uz nemarnu Anu Kučić, vanjsko zaleđe Aleksandre Volarić Magazin sličnih interesa te uz pokornu Marijanu Dragoslavić to mu neće biti teško.
Čudi me što je Marjana pristala da bude u Aninom timu. Već je komentirano da je trebala po sporazumu zamjeniti Elvisa na mjestu predsjednika GV ali da Ana nije dozvolila. Pa zar ju je pridobila samo time što je Nediću naredila da je ugura u upravno vjeće odgojnog doma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Anin timDZ 2020-11-16 19:00
Citat Zozo:
Već je komentirano da je trebala po sporazumu zamjeniti Elvisa na mjestu predsjednika GV ali da Ana nije dozvolila. Pa zar ju je pridobila samo time što je Nediću naredila da je ugura u upravno vjeće odgojnog doma.
Pa Marijana je već ranije jednom bila u UV Odgojnog i iskoristila položaj da zaposli mislim muža i sestru. Možda ima još koga za zaposlit pa zato pristaje biti u Aninom timu :P
A o tom prekršenom dogovoru se pisalo prije četiri mmjeseca: Do izbora je manje od godinu dana a Živković je još uvjek predsjednik GV a nakon dvije godine je trebao odstupiti da ga zamjeni prva podpredsjednica Marijana Dragoslavić. Priča se da je dogovor prekšila gradonačelnica jer je prezadovoljna Živkovićem a Marijana joj se zamjerila protivljenjem donošenju odluka po hitnom postupku.
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Brak je mrakBolji život 2020-11-16 22:56
Citat DZ:
Citat Zozo:
Već je komentirano da je trebala po sporazumu zamjeniti Elvisa na mjestu predsjednika GV ali da Ana nije dozvolila. Pa zar ju je pridobila samo time što je Nediću naredila da je ugura u upravno vjeće odgojnog doma.
Pa Marijana je već ranije jednom bila u UV Odgojnog i iskoristila položaj da zaposli mislim muža i sestru. Možda ima još koga za zaposlit pa zato pristaje biti u Aninom timu :P
A o tom prekršenom dogovoru se pisalo prije četiri mmjeseca: Do izbora je manje od godinu dana a Živković je još uvjek predsjednik GV a nakon dvije godine je trebao odstupiti da ga zamjeni prva podpredsjednica Marijana Dragoslavić. Priča se da je dogovor prekšila gradonačelnica jer je prezadovoljna Živkovićem a Marijana joj se zamjerila protivljenjem donošenju odluka po hitnom postupku.
volim-losinj.org/.../...

Naći će se već netko koga treba zaposliti...mož da pomoćnika svom suprugu,ipak se pretrgne od posla u domu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Grubo prekršena odluka stranačkih tijelagost 2020-11-17 10:32
O nepoštivanju dogovora prema kojem je Marijana trebala preuzeti mjesto predsjednice GV progovorila je i Ružica Baumgarten, kandidatkinja za predsjednicu GO HDZ Mali Lošinj kao jednim od razloga da se kandidira:
U stranci je stihija, neorganiziranos t i članstvo je prepušteno samo sebi. S druge strane partneri u lokalnoj vlasti poput HNS-a prigrabili su višestruko više udjela u vlasti nego im to po izbornim rezultatima pripada. To je neodrživo. Prema zaključku Gradskog odbora i koalicijskom sporazumu HDZ je trebao preuzeti rotirajuće mjesto predsjednika Gradskog vijeća zadnje dvije godine mandata. Zašto HDZ nije preuzeo presjedanje Gradskim vijećem i zašto je to prepušteno HNS-u protivno odluci Gradskog odbora, odgovore trebaju dati dosadašnji predsjednik i Gradonačelnica koja je imala u tome udjela. Dakle, grubo je prekršena odluka stranačkih tijela i koalicijski sporazum samovoljom i trgovanjem na štetu HDZ-a. Članstvo je zbog toga ogorčeno jer dvoje ljudi ne poštuju i ne provode odluke stranačkih tijela.
glasotoka.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
343 # xxxGarinča 2020-11-11 20:22
Na današnjoj svečanoj sjednici GV gradonačelnica je po već ustaljenom običaju snimkama dronom uz prigodnu muzičku podlogu prikazivala (svoje) projekte. U kratkom filmiću je kao svoje prikazivala mahom investicije Hrvatskih cesta i Županijske lučke uprave. Ono što stvarno jesu gradski projekti, ulica Studenac i stnvoi na Klavriju su građevienske dozvole iz ere gradonačelnika koga se danas sjetila kad je govorila o napasti povratka u prošlost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
340 # ...Alien 2020-11-11 20:51
Citat Garinča:
Na današnjoj svečanoj sjednici GV gradonačelnica je po već ustaljenom običaju snimkama dronom uz prigodnu muzičku podlogu prikazivala (svoje) projekte. U kratkom filmiću je kao svoje prikazivala mahom investicije Hrvatskih cesta i Županijske lučke uprave. Ono što stvarno jesu gradski projekti, ulica Studenac i stnvoi na Klavriju su građevienske dozvole iz ere gradonačelnika koga se danas sjetila kad je govorila o napasti povratka u prošlost.
i dalje obećavaju stanove, ali POS stanogradnju u Ćunskom i Nerezinama više ne spominju?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
145 # BlackFriday 2020-11-11 21:35
Citat Garinča:
Ono što stvarno jesu gradski projekti, ulica Studenac i stnvoi na Klavriju su građevienske dozvole iz ere gradonačelnika koga se danas sjetila kad je govorila o napasti povratka u prošlost.
Studenac su započeli krajem siječnja 2019. godine, sa rokom završetka od 5 mjeseci.
Ni do danas ga nisu kompletno dovršili.
200 metara skala rade već skoro dvije godine. Svemirska brzina, probili su sve rokove, psihološke barijere i srušili nade građana da su išta u stanju napraviti u ikakvim razumnim rokovima. Sramota, a ne nešto čime se trebaju ponositi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Današmji snimakprolaznik 2020-11-14 13:09
Citat Garinča:
Ono što stvarno jesu gradski projekti, ulica Studenac i stnvoi na Klavriju su građevienske dozvole iz ere gradonačelnika koga se danas sjetila kad je govorila o napasti povratka u prošlost.
Je li i ovo iz gradskog projekta Studenac. Ako je još nije gotovo.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # Prevrtanja u zmijskom gnijezduUvijek isti pojedinci 2020-11-13 12:28
Gledajte ih! Kao hijene koje se bore oko izmrcarene strvine! Gledajte gdje se odvija Lošinjska "demokracija", gdje se odlučuje kome koliko čega, zašto i kada. Vikend kršćani koji ne vide dalje od svoga džepa! Žgadija buržoazijska! Pijavice koje sišu život ovog grada, mladih i radnika!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
130 # Zmijskognijezdo 2020-11-13 16:37
Točno uvijek isti, od kad je počela demokracija. Počeli su nas peglati još kao ugledni pripadnici ovoga grada, dobili stanove i odselili u Zagreb i dirigirali kao kao sa lutkama na koncu, a lutke poslušne i ponizne. Sada ponovo počinju svoje dirigiranje i uvijek pronalaze ponizne i prestrašene koji im se klanjanju kao velikim gospodarima. Ali ovaj puta narod nije glup pa znade tko je ko u ovoj priči.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
327 # Upad nezvanog gostagost 2020-11-13 17:16
Ne prezaju ni od krajnje bezobraštine i bahatosti. Na sastanak nerezinskih HDZ-ovaca s kandidatkinjom za predsjednicu Gradskog odbora HDZ Ružicu Baumgarten banuo je nepozvan bivši predsjednik Anto Nedić. Dotad ležerni, opušteni razgovor zamijenilo je njegovo hvastanje dostignućima pod njegovim predsjedanjem i nagovaranje da na predstojećim izborima biraju Anu Kučić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
255 # HraniteljTuljana 2020-11-13 17:29
Oj Gost,a kakav je to sastanak dotične gospođe koja želi biti predsjednik Gradskog odbora sa Nerezinskim HDz ovcima.Gospođa je prekrasna žena i ljubazna.Hoće svakome pomoći tko ju zamoli za uslugu,ali ona nije za politiku,jer njome dirigiraju ugledna gospoda iz Zagreba.Ona bi se trabala uključiti u suživot sa ljudima koji žive i rade u Lošinju,a ne biti dirigirana iz Zagreba.I na kraju ona nosi ugledno prezime Lošinjske obitelji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
431 # Rođena za politikugost 2020-11-13 17:37
Imaš pravo. Predsjednica treba biti gospođa dirigirana s adrese Dražica 1, Mali Lošinj. Ta je baš pokazala da je rođena za politiku.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
267 # TrbuhoZborac 2020-11-13 17:14
Članak koji je napisao (zna se tko)je dobar članak i ide u prilog Ani Kučić sadašnjoj gradonačelnici. Pretpostavka je da se ona dogovorila sa trbuhozborcem da tako napiše jer se u ovakvoj situaciji razvije diskusija i na taj način pored toga što neki nepismeni,pokuš avaju biti pametni,ispadaj u diletanti,i nakon toga se pojavljuju oni koji svojim kometarima usmjeravaju cijeli tijek diskusije u smjeru koji je i zamišljen,a to je da gradonačelnica sa svojim timom uspije dokazati da je ispravna i korektna te da je svojim radom doprinijela da ovaj Grad napokon postane ono što mora biti a to je Grad svih Lošinjana koji u tom Gradu žive a ne samo pojedinaca.Član ak je odličan a tko ga ne razumije da je to u svrhu dogovorne politike i da ide u korist gradonačelnice. neka ne komentira.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
232 # politika & kriminalPetko 2020-11-13 18:04
Radi politike i gradonačelnice i njenog prethodnika mnogi lošinjani se osjećaju prevareni, poniženi i uvrijeđeni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # Što sve trebaju mladi otočani?roditelj 2020-11-14 09:05
Citat Petko:
Radi politike i gradonačelnice i njenog prethodnika mnogi lošinjani se osjećaju prevareni, poniženi i uvrijeđeni.
Svatko tko ima djecu a pročitao je ovaj članak sigurno nije stekao dobro mišljenje o gradonačelnici i njenoj politici. Zna li uopće ta žena što sve školska djeca trebaju? Tvrdnja iz naslova je naprosto bezobrazna. Gradska vlast s njom na čelu udobno smještenu u fotelju gradonačelnice djecu i mlade Otočane tretira isto kao napuštene mačke i pse.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
228 # Slučaj jedne stipendisticeMedić Avi 2020-11-14 09:39
Citat roditelj:
Citat Petko:
Radi politike i gradonačelnice i njenog prethodnika mnogi lošinjani se osjećaju prevareni, poniženi i uvrijeđeni.
Svatko tko ima djecu a pročitao je ovaj članak sigurno nije stekao dobro mišljenje o gradonačelnici i njenoj politici. Zna li uopće ta žena što sve školska djeca trebaju? Tvrdnja iz naslova je naprosto bezobrazna. Gradska vlast s njom na čelu udobno smještenu u fotelju gradonačelnice djecu i mlade Otočane tretira isto kao napuštene mačke i pse.
Istina je. Izuzetnu brigu je pokazala tako što je kćeri svoga dobrostojećeg zamjenika godinama ispalaćivala nezakonitu stipendiju za studiranje na privatnom studiju.
O tome se pisalo na ovom portalu. Čak nije trebala ni učiti. Brižna je i socijalno osjetljiva naša gradončelnica.

Naravno ne treba ni sumnjati da će spomenuta stipendistica gradončelnice, koje se nekim čudom našla na izbornoj listi za unutarstranalčk e HDZ-ove izbore zanti se zahvaliti za stipendiju. Zaokruživanjem glasa gradončelnice otplatiti će joj dug.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # Kampanja učlanjivanja u HDZ#vjerodostojno 2020-11-14 09:50
Citat Medić Avi:
Naravno ne treba ni sumnjati da će spomenuta stipendistica gradončelnice, koje se nekim čudom našla na izbornoj listi za unutarstranalčke HDZ-ove izbore zanti se zahvaliti za stipendiju. Zaokruživanjem glasa gradončelnice otplatiti će joj dug.
Stipendistica se nije našla na izbornoj listi nego na listi birača za unutarstranačke izbore. Ovih dana se užurbano upisivalo nove članove pa se učlanio i ostatak Nedićeve obitelji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Prirast članstvaStatističar 2020-11-15 14:03
Citat #vjerodostojno:
Ovih dana se užurbano upisivalo nove članove pa se učlanio i ostatak Nedićeve obitelji.
Dobro je dok ne glasaju i mrtvi. Zanima me koliki će biti prirast članstva prema navedenom ovjerenom popisu od 196 članova od ožujka do dana izbora za Gradski Odbor :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # Upiši me u HDZ nježnogost 2020-11-17 13:59
Citat Statističar:
Citat #vjerodostojno:
Ovih dana se užurbano upisivalo nove članove pa se učlanio i ostatak Nedićeve obitelji.
Dobro je dok ne glasaju i mrtvi. Zanima me koliki će biti prirast članstva prema navedenom ovjerenom popisu od 196 članova od ožujka do dana izbora za Gradski Odbor :-)
O toj inovaciji u stranačku aktivnost kandidatkinja za predsjednicu GO HDZ Silvija Kocijan je napisala na fejsu:
Tim koji je pompozno medijski objavio predaju svoje kandidature ne može se pohvaliti etičnošću. Novi birački popis je pokazao da je tim kandidatkinje Kučić upisivao u članstvo stranke svoju blisku obitelj, i to isključivo iz razloga da bi iskoristili biračko pravo na ovim izborima.
Naime, popis birača zaključen je 18. veljače 2020. godine. U novom Statutu HDZ-a propisano je da pravo sudjelovati, birati i biti birani na unutarstranački m izborima imaju članovi koji su upisani u evidenciju članstva HDZ-a i koji su na dan njihovog raspisivanja podmirili svoje članske obveze za prethodnih 6 mjeseci.
Učlanjivanje osoba pred same izbore možda je pravno i održivo, ali zasigurno nije etično. Slikovito se može reći da kandidatktinja Ana Kučić počinje ove izbore sa 41 glasom od kojih niti jedan ne bi mogao glasati da se izbori nisu prekinuli zbog pandemije koranavirusa.
U nastavku prekinutih izbora glasat će i one osobe koje na dan raspisivanja izbora nisu bili članovi stranke.
Zbog toga pozivam dugogodišnje članice i članove HDZ-a da iskoriste svoje biračko pravo te da oni, a ne netko drugi izabere novo vodstvo stranke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # ....gost 2020-11-14 10:49
Citat roditelj:
Citat Petko:
Radi politike i gradonačelnice i njenog prethodnika mnogi lošinjani se osjećaju prevareni, poniženi i uvrijeđeni.
Svatko tko ima djecu a pročitao je ovaj članak sigurno nije stekao dobro mišljenje o gradonačelnici i njenoj politici. Zna li uopće ta žena što sve školska djeca trebaju? Tvrdnja iz naslova je naprosto bezobrazna. Gradska vlast s njom na čelu udobno smještenu u fotelju gradonačelnice djecu i mlade Otočane tretira isto kao napuštene mačke i pse.
Ani Kučić bi se moglo oprostiti što je autorizirala ovakav apsurdan naslov jer nema djece. Ali pitanje je da li je naslov smislila autorica članka koja ima dijete pa zna da naslov "ne drži vodu" ili ga je naturila gradonačelnica. Sva sreća da se otočni prilog Novog lista jako malo čita.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
434 # Grad Aninih klijenatagost 2020-11-13 18:10
Netko tko ismijava njezinu parolu "Lošinj je, i mora ostati prvi od 1000 otoka" teško da je pisao u dogovoru s njom. A njezine šuplje fraze kako Lošinj ne smije biti samo destinacija nego i mjesto za život nisu ga učinilo gradom svih Lošinjana. Naprotiv Lošinj je postao grad njenih podložnika i klijenata.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
286 # HraniteljTuljana 2020-11-13 20:01
Nekorektno autor gornjeg teksta nije naveo da je na spomenutoj sjednici najveći nered radio Boris Badurina ptrdsjednik mladeži HDZ koji je u jednom trenutku ustao i rekao da su ga zvali iz središnjice da se momentalno prekine sjednica. Možeš misliti ozbiljnost skupa gdje jednom Badurinu središnjica javlja da je prekine sjednica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
130 # ......gost 2020-11-13 20:32
Nisam autor gornjeg teksta ali znam da ne postoji Boris Badurina koji je "ptrdsjednik", valjda potpredsjednik mladeži HDZ. Potpredsjednik mladeži zove se Antonio Badurina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
234 # predsjedniklujo 2020-11-13 22:13
Antonio Badurina je autentični lošinjanin, predsjednik Mladeži HDZ-a Mali Lošinj.
Profesor Anto Nedić, nažalost sve češće "pod gasom" je promotor Anine politike, pa je jadan u takvom stanju po nalogu gradonačelnice dojurio potpuno nepozvan i zajapuren u dom kulture Nerezine gdje se odvijalo predstavljanje kandidature gospođe Bumgarten. Poslije je svoje raspoloženje popravio još jednim pićencem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
232 # prognozanazočni 2020-11-13 22:18
prema onome što sam čuo, u Nerezinama i nema baš glasova za Anu. Tu problemu nije kraj. Ana kojoj Anto vodi kampanju i uvjerava ljude u što sam ne vjeruje loše stoji i u gradu, problem joj je naći kandidate za Gradski odbor. Neka zamoli Silviju i Ružicu. One imaju puno veći izbor, možda joj nekoga i ustupe. Možda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
332 # Tuljanilakej 2020-11-13 22:22
Moguće je da gosppođom Baumgarten upravlja gospodin ex ministar Cappelli iz Zagreba. I to je vrlo moguće. U odnosu na Aleksandra Volarića koji upravlja Anom to zvuči vrlo civilizirajuće i otmjeno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
233 # Luda teorijaFinta 2020-11-14 07:21
Citat lakej:
Moguće je da gosppođom Baumgarten upravlja gospodin ex ministar Cappelli iz Zagreba.
Od nemogućih teorija ova je najluđa. R. B. se s Cappellijem žestoko sukobila kad je preko njenih leđa pokušao izvesti fintu da Martinu Turkalj zaposli u Gradu da mu budu bliže.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
133 # "Prijeko potrebna savjetnica"Grezo 2020-11-14 08:40
Citat Finta:
Citat lakej:
Moguće je da gosppođom Baumgarten upravlja gospodin ex ministar Cappelli iz Zagreba.
Od nemogućih teorija ova je najluđa. R. B. se s Cappellijem žestoko sukobila kad je preko njenih leđa pokušao izvesti fintu da Martinu Turkalj zaposli u Gradu da mu budu bliže.
Fintu je ipak izveo i Grad je dobio "prijeko potrebnu savjetnicu za predškolski odgoj, obrazovanje, društvene djelatnosti i međunarodnu suradnju" s uredom u javnoj gradskoj kući.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
306 # R.B. moralna vertikalaMorlane bravure 2020-11-14 09:30
Citat Finta:
Citat lakej:
Moguće je da gosppođom Baumgarten upravlja gospodin ex ministar Cappelli iz Zagreba.
Od nemogućih teorija ova je najluđa. R. B. se s Cappellijem žestoko sukobila kad je preko njenih leđa pokušao izvesti fintu da Martinu Turkalj zaposli u Gradu da mu budu bliže.
Na žalost Cappell se nije žestoko sukobio s R.B. kad je ova svoju sestru fintom zaposlila u gradskoj knjižnici da joj bude bliže.

Nije se s njom ni žestoko sukobio kad je R:B. gradskim novcima kupila zemljište i uredila parkin u Beleju preko puta svoje birtije. Naravno da nije bila zapreka ni to što pream prostonim planovima tamo nije predviđen parking. Na žalost tom prilikom nije bilo žestokog sukoba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
133 # Kapeli: Šutnja je zlatoCalvo 2020-11-14 09:43
Citat Morlane bravure:
Citat Finta:
Citat lakej:
Moguće je da gosppođom Baumgarten upravlja gospodin ex ministar Cappelli iz Zagreba.
Od nemogućih teorija ova je najluđa. R. B. se s Cappellijem žestoko sukobila kad je preko njenih leđa pokušao izvesti fintu da Martinu Turkalj zaposli u Gradu da mu budu bliže.
Na žalost Cappell se nije žestoko sukobio s R.B. kad je ova svoju sestru fintom zaposlila u gradskoj knjižnici da joj bude bliže.
Nije se s njom ni žestoko sukobio kad je R:B. gradskim novcima kupila zemljište i uredila parkin u Beleju preko puta svoje birtije. Naravno da nije bila zapreka ni to što pream prostonim planovima tamo nije predviđen parking. Na žalost tom prilikom nije bilo žestokog sukoba.
Naravno da se nije sukobio. Znao je da ima toliko putra na glavi u svezi zapošljavanja, makinacija s prostornim planovima i drugim sumnjivim radnjama da mu je pametnije šutjeti ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
261 # ???hranitelj tuljana 2020-11-14 15:11
Citat lakej:
Moguće je da gosppođom Baumgarten upravlja gospodin ex ministar Cappelli iz Zagreba. I to je vrlo moguće. U odnosu na Aleksandra Volarića koji upravlja Anom to zvuči vrlo civilizirajuće i otmjeno.
Zašto klonovi ne budi maštovitiji nego baš moraju koristiti elemente mog prepoznatljivog nadimka? Odtrolajte u troskoku..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # Dogradonačelnic a AnaLakej 2020-11-14 11:34
Zanimljivo, dok je sve te nepravilnosti i protuzakonitost i Cappelli odrađivao, asistirala mu je njegova desna ruka Ana Kučić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
131 # FikusiGizmo 2020-11-14 11:58
Niti mu je asistirala niti mu se protivila. Bila je manje važna od fikusa u uredu. Služila mu je ponekad samo kao glasnogovornica . A isto tako je kao gradonačelnica tretirala svog zamjenika koji joj sada drži ljestve za uspon u HDZu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
130 # Sva vlast Ani Kučić!Trump iz naše kale 2020-11-14 13:30
Citat Gizmo:
Niti mu je asistirala niti mu se protivila. Bila je manje važna od fikusa u uredu. Služila mu je ponekad samo kao glasnogovornica.
Pokornost kao svoju prema Kapeliju sada kao gradonačelnica traži za sebe od gradskog vijeća i od HDZ-a. I dobiva je. A da bude sigurna kandidirala se za predsjednicu gradskog odbora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Napravit ću da opet bude prvi od 1000Kaka Bil 2020-11-19 13:19
Trump iz naše kale se ne predaje. Naziva se i vuče za rukav članove stranke i uvjerava da će ispravnim glasanjem oni make Lošinj great again. Ili prvi od 1000 otoka. Opet.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
124 # Kapelijeva sluškinjagost 2020-11-17 07:18
Da protivila :lol: Nije smjela ni zucnuti. Kapeli se ponašao kao prema sluškinji jer mu je nametnuta za zamjenicu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Sramite seTovar 2020-11-17 08:47
Citat gost:
Da protivila :lol: Nije smjela ni zucnuti. Kapeli se ponašao kao prema sluškinji jer mu je nametnuta za zamjenicu.
Ali uspijela je što Kapeli nije. Od hdza i GV je preko Nedića napravila svoje sluge :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Koktel gluposti, kriminala, ulizištva, neodgovornostiDJ 2020-11-17 10:08
Citat gost:
Da protivila :lol: Nije smjela ni zucnuti. Kapeli se ponašao kao prema sluškinji jer mu je nametnuta za zamjenicu.
Odnos gospodar - sluškinja se promijenio kad je postala gradonačelnica. Jedno drugo su u javnosti licemjerno hvalili, a pred užim krugom osoba od povjerenja su se međusobno prezirali i mrzili. Stalno se poturala priča da Gari kao ministar pomaže Lošinju, ali to je vrlo dvojbeno, barem u jednom slučaju vrlo štetno. Tako je Gari Ani uvalio Ani vruć krumpir, a ona ga je na štetu građana Lošinja prihvatila. Da li je to bilo iz neznanja, gluposti ili dodvoravanja ministru nije poznato, ali o šteti nitko ne govori. Pa ako su taj slučaj zaboravili vijećnici, podsjetiti ću na njega članove ogranka HDZ-a koji će uskoro birati predsjednicu Gradskog odbora, pa je to prilika da je kao kandidatkinju pored ostalog priupitaju i o tome. Radi se o zgradi Carine koju je zahvaljujući ministru država darovala Gradu, a Grad se odrekao potraživanja od države. Znači država daruje Gradu, a Grad daruje državi što se među normalnim ljudima zove razmjena. No zahvaljujući ministru, Grad bi samo gubio, a država samo dobivala, jer bi prema ugovoru dobila uređen prostor za svoje urede u Malom Lošinjura na račun građana Lošinj. No "najljepše" u toj priči je to što se Grad obvezao da će zgradu privesti namjeni, što do danas nije učinio. Prema darovnom ugovoru darovnica se poništava, zgrada je i dalje u vlasništvu države, a država ne mora podmiriti svoje dugovanje proračunu Grada Malog Lošinja.
O tome sam prije dvije godine pod naslovom Koktel gluposti, kriminala napisao sljedeći komentar:
Kriminal je cijela ta transakcija, a sudionici su jednako krivi. Država je kriva što je ponudila nezakonitu zamjenu potraživanja za zgradu, a gradska vlast što je tu nezakonitost prihvatila. Naime, novac prikupljen prodajm društvenih stanova je strogo namjenski. Predviđen je za gradnju stanova, a ne za slobodno raspolaganje gradskoj vlasti. Grad se nije smio odreći tog novca da bi u vlasništvo dobio derutnu zgradu koju će morati urediti i dati je tobožnjem darodavcu, državi na upotrebu. Ova transakcija je koktel gluposti, kriminala, ulizištva, neodgovornosti i vjere u nedodirljivost svih umiješanih. rong>
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
227 # Ravnodušni Puntarigost 2020-11-14 14:35
Zaninmljivo je da će se izbori za vijeća mjesnih odbora 22. studenog održati svuda ali ne i u Punti Križa zavičaju Ane Kučić koja samu sebe naziva ponosnom Puntarkom. Za taj mjesni odbor nije zaprimljena niti jedna kandidacijska lista, pa će postupak raspisivanja izbora biti ponovljen.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
425 # Vrijedna je,nema štoLaško 2020-11-14 17:39
Eto koliko joj je stalo do PuntaKriža i Hdz-ea. U Punta Križi nema niti jednog Hdz-ovca, pa nema koga kandidirati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
275 # HraniteljTuljana 2020-11-14 18:09
Nevjerojatno mi je ovo lajkanje koje se očito vidi tko lajka.Sve velikim rezultatom,nebi li se uvjerilo nekog neukog što je glavna porukateksta.I svi koji se ovdje javljaju su protiv Ane.Hahahah
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # ???Moka 2020-11-14 21:02
Citat Tuljana:
Nevjerojatno mi je ovo lajkanje koje se očito vidi tko lajka.Sve velikim rezultatom,nebi li se uvjerilo nekog neukog što je glavna porukateksta.I svi koji se ovdje javljaju su protiv Ane.Hahahah
Anto, jesi to ti?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
138 # HraniteljTuljana 2020-11-17 10:31
Bolesnici koji su davnih godina došli na otok kako bi kao moralne vertikale ovog društva odgajali Hrvatsku mladež koja je skrenula sa životnog puta,odmah nakon nekog vremena su se pokazali kao velike Hrvatine koji su napustili odgoj djece maldih za koje su došli u Lošinj i počeli se baviti politikom i nastojali su preodgajati otočane.Neke su i preodgojili i njihovom zaslugom su postali visoki politički dužnosti u lokalnoj samoupravi a neki su obavljali dobro poznati posao koji je u Jugoslaviji obavljala jedna služba.Neki od tih dušebrižnika koji su imali zadatak da preodgoje domaće stanovništvo su nakon dobro naplaćene brige i preodgoja dobili stanove za "siću"i napredovali u Zagrebu.Dvadest pet godina nisu prezali pred ničim kako bi zastrašivali neposlušne oročane i danas pokušavaju to opet ,nebi li imali utjecaja na poslušnike koji bi im javljali situaciju na Lošinju i to svaki dan oko 22 sata.Napokon je Lošinj dobio osobu za gradonačelnika koja oma karakter pa ih je kulutno zamolila da ne smetaju Gradske službe za vrijeme radnog vremena.Žalosno je da osobe koji žele biti na čelnim pozicijama ovoga Grada ne vide da se sa njima pokušava manipulirati,ka ko bi te interesne skupine nakon izbora mogle ostvaribati osobni interes jer nisu sposobni sami nešto srvoriti i živjeti od vlastitog rada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Nemaštovitost ili?hranitelj tuljana 2020-11-17 11:08
Citat Tuljana:
Bolesnici koji su davnih godina došli na otok kako bi kao moralne vertikale ovog društva odgajali Hrvatsku mladež koja je skrenula sa životnog puta,odmah nakon nekog vremena su se pokazali kao velike Hrvatine koji su napustili odgoj djece maldih za koje su došli u Lošinj i počeli se baviti politikom i nastojali su preodgajati otočane.Neke su i preodgojili i njihovom zaslugom su postali visoki politički dužnosti u lokalnoj samoupravi a neki su obavljali dobro poznati posao koji je u Jugoslaviji obavljala jedna služba.Neki od tih dušebrižnika koji su imali zadatak da preodgoje domaće stanovništvo su nakon dobro naplaćene brige i preodgoja dobili stanove za "siću"i napredovali u Zagrebu.Dvadest pet godina nisu prezali pred ničim kako bi zastrašivali neposlušne oročane i danas pokušavaju to opet ,nebi li imali utjecaja na poslušnike koji bi im javljali situaciju na Lošinju i to svaki dan oko 22 sata.Napokon je Lošinj dobio osobu za gradonačelnika koja oma karakter pa ih je kulutno zamolila da ne smetaju Gradske službe za vrijeme radnog vremena.Žalosno je da osobe koji žele biti na čelnim pozicijama ovoga Grada ne vide da se sa njima pokušava manipulirati,kako bi te interesne skupine nakon izbora mogle ostvaribati osobni interes jer nisu sposobni sami nešto srvoriti i živjeti od vlastitog rada.
Ne znam zašto prilikom sudjelovanja u raspravi koristite aluziju na mene, nemate ideje izmisliti neko drugo ime?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
35 # imenagost 2020-11-17 12:32
Koje su to samozvane moralne vertikale koje su došle na Lošinj prije dosta vremena i koje sad pokušavaju za vlastitu korist izmanipulirati naivne pretendente na gradsku vlast o kojima pišeš? Možeš li biti malo precizniji? Nekakvi odgojitelji djece?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
124 # Rad i stvaranjegost 2020-11-17 13:32
Citat Tuljana:
Žalosno je da osobe koji žele biti na čelnim pozicijama ovoga Grada ne vide da se sa njima pokušava manipulirati,kako bi te interesne skupine nakon izbora mogle ostvaribati osobni interes jer nisu sposobni sami nešto srvoriti i živjeti od vlastitog rada.
No velika je sreća da mnogi građani Malog Lošinja vide da osobe koje su zasjele na čelna mjesta u Gradu i njihovi klijenti pokušavaju manipulirati kako ko bi njihova interesna skupina nakon izbora mogla ostvariti osobne interese članova skupine.
A kad spominješ sposobnost da nešto sam stvoriš i da živiš od vlastitog rada možeš li nam navesti što je u životu radila Ana Kučić osim što je bila dogradonačelnic a i gradonačelnica? I šta je pritom stvorila osim poslušničke klike oko sebe?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # ....Hugo 2020-11-17 15:41
To je ona priča, da li je netko od političara leader ili je samo talker.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # FB posvudušavVv 2020-11-17 16:02
Citat Hugo:
To je ona priča, da li je netko od političara leader ili je samo talker.
Čini mi se da Ana Kučić nije ni jedno od toga. Nit je leader niti talker nego samo pozer.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Dan podsjećanja na izbore u HDZ-uŠkuribanda 2020-11-18 08:14
Citat vVv:
Citat Hugo:
To je ona priča, da li je netko od političara leader ili je samo talker.
Čini mi se da Ana Kučić nije ni jedno od toga. Nit je leader niti talker nego samo pozer.
Hoće li danas prirediti postrojavanje branitelja? Dan sjećanja na žrtvu Vukovara je prilika za poziranje sa svojim timom koju ne smije propustiti.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
219 # Od klozet frau do gradonačelnicegost 2020-11-18 09:21
Citat gost:
A kad spominješ sposobnost da nešto sam stvoriš i da živiš od vlastitog rada možeš li nam navesti što je u životu radila Ana Kučić osim što je bila dogradonačelnica i gradonačelnica?
Radila je jedino na naplati priveza jahti i kao klozet frau u očevoj marini u gradskoj luci. Skok s tog radnog mjesta na odgovornu dužnost u gradskoj vlasti zaista je čudesan i bajkovit :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # dok traje kampanja za vlast nema straha od korone?Nino 2020-11-18 11:31
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Di su pare?Zozo 2020-11-18 13:16
Baš me zanima kako će izorganizirati izbore s obzirom na mjere protiv zaraze Covidom19. Nažalost protiv zaraze demagogijom i lažnim obećanjim tipa Lošinj je i ostat će prvi od tisuću otoka nema zaštite, ali pomaže terapija gorkom istinom.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Ješka za "crvene " biračeDe Bill 2020-11-19 15:28
Citat gost:
Citat gost:
A kad spominješ sposobnost da nešto sam stvoriš i da živiš od vlastitog rada možeš li nam navesti što je u životu radila Ana Kučić osim što je bila dogradonačelnica i gradonačelnica?
Radila je jedino na naplati priveza jahti i kao klozet frau u očevoj marini u gradskoj luci. Skok s tog radnog mjesta na odgovornu dužnost u gradskoj vlasti zaista je čudesan i bajkovit :lol:
U politici je sve moguće pa i da s radnim iskustvom klozet frau postaneš gradonačelnica. Prije dvanaest godina ju je HDZ imenovao u gradsko poglavarstvo, a u Novom listu se pohvalila da je nova članica Poglavarstva ali je istaknula da je samo simpatizerka HDZ-a. Na izborima je zajedno s Kapelijem podmetnuta kao ješka za "crvene" glasače po liniji bivše partije i svoje obitelji iz koje je bio zadnji milicijski šef na Lošinju. Da bi bila kandidat na izborima i za drugi mandat dogradonačelnic e potajno se upisala u HDZ, a tek mnogo kasnije to i obznanila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Simpatijegost 2020-11-19 15:41
Mislim da je više bila simpatizerka jednog predsjednika Mladeži HDZ-a. Kao član poglavarstva mu je bila u nadzoru radova na zgradi muzeja Apoksiomena.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Sumnjive obiteljske radnjegost 2020-11-21 12:59
Citat gost:
Mislim da je više bila simpatizerka jednog predsjednika Mladeži HDZ-a. Kao član poglavarstva mu je bila u nadzoru radova na zgradi muzeja Apoksiomena.
U to vrijeme se govorilo da su obitelji Serđa Kučića i Magazina radili za raniju vlast pa sada, budući da nemaju muda sami učiniti korak prema vlasti, koriste vlastitu djecu da pomaži i kad treba prikrivaju njihove sumljive dosjetljivosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # U nepriliciPrilika 2020-11-21 14:01
Citat gost:
Citat gost:
Mislim da je više bila simpatizerka jednog predsjednika Mladeži HDZ-a. Kao član poglavarstva mu je bila u nadzoru radova na zgradi muzeja Apoksiomena.
U to vrijeme se govorilo da su obitelji Serđa Kučića i Magazina radili za raniju vlast pa sada, budući da nemaju muda sami učiniti korak prema vlasti, koriste vlastitu djecu da pomaži i kad treba prikrivaju njihove sumljive dosjetljivosti.

Kao da vi ne biste činili isto kada biste bili u prilici
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Prilika od svakog ne čini lopovagost 2020-11-21 14:05
Citat Prilika:
Citat gost:
Citat gost:
Mislim da je više bila simpatizerka jednog predsjednika Mladeži HDZ-a. Kao član poglavarstva mu je bila u nadzoru radova na zgradi muzeja Apoksiomena.
U to vrijeme se govorilo da su obitelji Serđa Kučića i Magazina radili za raniju vlast pa sada, budući da nemaju muda sami učiniti korak prema vlasti, koriste vlastitu djecu da pomaži i kad treba prikrivaju njihove sumljive dosjetljivosti.
Kao da vi ne biste činili isto kada biste bili u prilici
Ja ne bi. A ti?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Alternativna biografijaCinik 2020-11-19 16:48
U svojoj biografiji klozet frau navodi: "Na Sveučilištu u Rijeci, Ekonomskom fakultetu diplomirala sam na smjeru Management, te stekla zvanje magistra ekonomije.
Radno iskustvo počela sam stjecati od najranijih dana radom u obiteljskoj firmi u djelokrugu nautičkog turizma na području Grada Malog Lošinja."

Jako lijepo prikazivanje činjenica da je do sinekure u Poglavarstvu imala 8 mjeseci radnog staža u firmi svoga tatice na pisanju paragon računa a diplomirala je nakon gotovo deset godina studiranja. Naravno ni ovih 8 mejsec radnog staža nije baš dobar podatak s obzrom da nautička turistička sezona ne traje baš osam mjeseci.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # je ipak magistiralaVječni student 2020-11-19 19:41
S obzirom na godinu rođenja i da nije diplomirana ekonomistica nego magistra ekonomije (po Bolonji) moglo bi biti da je gradončelnica studirala i više od 10 godina. Nije baš podatak za pohvaliti se...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # modus operandiLa La Land 2020-11-19 22:26
Citat Vječni student:
S obzirom na godinu rođenja i da nije diplomirana ekonomistica nego magistra ekonomije (po Bolonji) moglo bi biti da je gradončelnica studirala i više od 10 godina. Nije baš podatak za pohvaliti se...
Postaje jasnije zašto je lakše đirati po riječkom Korzu nego pripremati materijale za gradsko vijeće.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ???Tin 2020-11-20 13:55
Citat Vječni student:
S obzirom na godinu rođenja i da nije diplomirana ekonomistica nego magistra ekonomije (po Bolonji) moglo bi biti da je gradončelnica studirala i više od 10 godina. Nije baš podatak za pohvaliti se...
Kako li se sad ova izjava uklapa u cjelokupnu situaciju?

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # faxVanja 2020-11-20 19:12
Citat Tin:
Citat Vječni student:
S obzirom na godinu rođenja i da nije diplomirana ekonomistica nego magistra ekonomije (po Bolonji) moglo bi biti da je gradončelnica studirala i više od 10 godina. Nije baš podatak za pohvaliti se...
Kako li se sad ova izjava uklapa u cjelokupnu situaciju?


Gledajući kroz današnju prizmu, ovo može značiti: učite ako hoćete, ako nećete ne morate, ali jednog dana ipak završite fax, stipendiju ćete dobiti čak i ako se prebacite na privatni fax, ali se poslije obavezno učlanite u HDZ.
P.S.
Bez namjere da podcjenjujem bilo koji fax, nije mi jasno kako nekome može trebati čak 10 godina da završi hebenu ekonomiju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # .....asd 2020-11-20 19:29
Citat Vanja:
Bez namjere da podcjenjujem bilo koji fax, nije mi jasno kako nekome može trebati čak 10 godina da završi hebenu ekonomiju.
Imala je odgovorne zadaće u tatinoj firmi pa nije stizala polagat ispite. Nje lako održavati sanitarije, vodokotliće, tuševe i td, ej ...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Rubrika politika&krimin alKrampus 2020-11-21 12:18
Citat Cinik:
U svojoj biografiji klozet frau navodi: "Na Sveučilištu u Rijeci, Ekonomskom fakultetu diplomirala sam na smjeru Management, te stekla zvanje magistra ekonomije.
Radno iskustvo počela sam stjecati od najranijih dana radom u obiteljskoj firmi u djelokrugu nautičkog turizma na području Grada Malog Lošinja."
Je li ta početna radna iskustva stjecala u firmi o kojoj je pisao Telegram?
Telegram doznaje: Tvrtka obitelji gradonačelnice duguje Malom Lošinju stotine tisuća kuna. Godinama ih ne ovršuju
HDZ-ova gradonačelnica Telegramu je pokušala objasniti da to nije problem. Jer, kaže, ima tvrtki koje duguju i puno više

telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # DvostrukiBingo 2020-11-21 12:49
Ma neeee, čista slučajnost, opet joj zločesti novinari podmeću
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # bivšidug i širok 2020-11-21 13:10
HDZ-ova gradonačelnica Telegramu je pokušala objasniti da to nije problem. Jer, kaže, ima tvrtki koje duguju i puno više [/
A gdje je tu bivši dogradonačelnik RUDI, šta je sa njegovom dugom od preko miliuna ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Stručna za nautički turizamČeper 2020-12-03 13:00
Citat Cinik:
U svojoj biografiji klozet frau navodi: "Na Sveučilištu u Rijeci, Ekonomskom fakultetu diplomirala sam na smjeru Management, te stekla zvanje magistra ekonomije.
Radno iskustvo počela sam stjecati od najranijih dana radom u obiteljskoj firmi u djelokrugu nautičkog turizma na području Grada Malog Lošinja."

Jako lijepo prikazivanje činjenica da je do sinekure u Poglavarstvu imala 8 mjeseci radnog staža u firmi svoga tatice na pisanju paragon računa a diplomirala je nakon gotovo deset godina studiranja. Naravno ni ovih 8 mejsec radnog staža nije baš dobar podatak s obzrom da nautička turistička sezona ne traje baš osam mjeseci.
Priznaćeš da je to ipak blistava karijera. Od radnog iskustva kao klozetfrau u obiteljskoj firmi do gradonačelnice prvog od tisuću otoka a smiješi joj se i karijera od simaptizerke HDZ-a do predsjednice gradske organizacije HDZ-a. Di će jo biti kraj :o
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Delija i toalet fraugost 2020-12-20 12:41
Citat Čeper:
Citat Cinik:
U svojoj biografiji klozet frau navodi: "Na Sveučilištu u Rijeci, Ekonomskom fakultetu diplomirala sam na smjeru Management, te stekla zvanje magistra ekonomije.
Radno iskustvo počela sam stjecati od najranijih dana radom u obiteljskoj firmi u djelokrugu nautičkog turizma na području Grada Malog Lošinja."
Jako lijepo prikazivanje činjenica da je do sinekure u Poglavarstvu imala 8 mjeseci radnog staža u firmi svoga tatice na pisanju paragon računa a diplomirala je nakon gotovo deset godina studiranja. Naravno ni ovih 8 mejsec radnog staža nije baš dobar podatak s obzrom da nautička turistička sezona ne traje baš osam mjeseci.
Priznaćeš da je to ipak blistava karijera. Od radnog iskustva kao klozetfrau u obiteljskoj firmi do gradonačelnice prvog od tisuću otoka a smiješi joj se i karijera od simaptizerke HDZ-a do predsjednice gradske organizacije HDZ-a. Di će jo biti kraj :o
Špekulira se se da bi bivša toalet frau sa Lošinja mogla biti kandidat HDZ-a za gradonačelnicu Rijeke. Lokalni izbori postaju sve napetiji: HDZ će 'napasti' Rijeku sa svojim kandidatom Za HDZ ništa nije nemoguće. Kad je bivši navijač Zvezde sa Lošinja mogao postat HDZ-ov ministar može i klozet frau postat gradonačelnica Rijeke :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # KvalifikacijaDelija 2020-12-20 13:09
Citat gost:
Špekulira se se da bi bivša toalet frau sa Lošinja mogla biti kandidat HDZ-a za gradonačelnicu Rijeke. Lokalni izbori postaju sve napetiji: HDZ će 'napasti' Rijeku sa svojim kandidatom Za HDZ ništa nije nemoguće. Kad je bivši navijač Zvezde sa Lošinja mogao postat HDZ-ov ministar može i klozet frau postat gradonačelnica Rijeke :P
Ma ne gradonačelnica nego županica. Najbolje se slika pa je kvalificirana za taj položaj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ...Licemjer 2020-12-20 13:09
Kakav je ovo timeline? Jesam li ja to u nekom paralelnom svemiru?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Parelni svemirzz 2020-12-20 16:42
Citat Licemjer:
Kakav je ovo timeline? Jesam li ja to u nekom paralelnom svemiru?
Jesi. To je HDZov svemir. U njemu je sve relativno. U saboru sjede i zločinci, ministri u vladi se brzo pokažu kao lopovi, sudstvo je korumpirano, itd. Apsolutni su samo privatni interesi HDZovaca i njihovih štićenika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Ješka za HDZ-ovcegost 2020-12-02 13:47
Citat De Bill:
Citat gost:
Citat gost:
A kad spominješ sposobnost da nešto sam stvoriš i da živiš od vlastitog rada možeš li nam navesti što je u životu radila Ana Kučić osim što je bila dogradonačelnica i gradonačelnica?
Radila je jedino na naplati priveza jahti i kao klozet frau u očevoj marini u gradskoj luci. Skok s tog radnog mjesta na odgovornu dužnost u gradskoj vlasti zaista je čudesan i bajkovit :lol:
U politici je sve moguće pa i da s radnim iskustvom klozet frau postaneš gradonačelnica. Prije dvanaest godina ju je HDZ imenovao u gradsko poglavarstvo, a u Novom listu se pohvalila da je nova članica Poglavarstva ali je istaknula da je samo simpatizerka HDZ-a. Na izborima je zajedno s Kapelijem podmetnuta kao ješka za "crvene" glasače po liniji bivše partije i svoje obitelji iz koje je bio zadnji milicijski šef na Lošinju. Da bi bila kandidat na izborima i za drugi mandat dogradonačelnice potajno se upisala u HDZ, a tek mnogo kasnije to i obznanila.
A sada joj za drugi mandat gradonačelnice nije dovoljno što je članica HDZ-a nego joj treba da bude predsjednica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Licemjerno odavanje počastiZomby 2020-12-03 09:22
Citat De Bill:
Citat gost:
Citat gost:
A kad spominješ sposobnost da nešto sam stvoriš i da živiš od vlastitog rada možeš li nam navesti što je u životu radila Ana Kučić osim što je bila dogradonačelnica i gradonačelnica?
Radila je jedino na naplati priveza jahti i kao klozet frau u očevoj marini u gradskoj luci. Skok s tog radnog mjesta na odgovornu dužnost u gradskoj vlasti zaista je čudesan i bajkovit :lol:
U politici je sve moguće pa i da s radnim iskustvom klozet frau postaneš gradonačelnica. Prije dvanaest godina ju je HDZ imenovao u gradsko poglavarstvo, a u Novom listu se pohvalila da je nova članica Poglavarstva ali je istaknula da je samo simpatizerka HDZ-a. Na izborima je zajedno s Kapelijem podmetnuta kao ješka za "crvene" glasače po liniji bivše partije i svoje obitelji iz koje je bio zadnji milicijski šef na Lošinju. Da bi bila kandidat na izborima i za drugi mandat dogradonačelnice potajno se upisala u HDZ, a tek mnogo kasnije to i obznanila.
Radi "crvenih" glasača licemjerno odaje počast osloboditeljima Lošinja pred spomenikom maknutim s glavnog trga skrivenom na Velopinu.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
182 # HraniteljTuljana 2020-11-18 20:13
Svakakvi komentari uvijek istih osoba koji mrze sami sebe, a na kraju kad Ana pobjedi svi će se hvaliti kako smo svi bili za Anu. Zato ja danas javno kažem, Ana ti si jedina koja može napraviti red u ovom gradu pa glasajmo svi za Anu. Koliko ja znam u ovom mandatu mnogi bivši političari nisu mogli dolaziti do gradonačelnice kao predstavnici firmi od općeg interesa grada. Lijepa, naša domaća
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # ....gost 2020-11-18 21:09
Citat Tuljana:
Zato ja danas javno kažem, Ana ti si jedina koja može napraviti red u ovom gradu pa glasajmo svi za Anu.
Ti se držiš onog da tko je zasrao treba i da čisti :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # U razdjeljak te ljubimFaktotum 2020-11-19 08:38
Citat Tuljana:
Lijepa, naša domaća
Nakon domaćeg Garija vlasti se domogla domaća Ana, ponosna Puntarka. Kako vidi samu sebe pogledajte na njenom FB profilu i Instagramu
www.facebook.com/.../ i Instagramu, a kako je vide i kakvom su je brojnoj publici predstavili autori karnevalskog Testamenta pročitajte ovdje:

Kažu, gradit će se novi nogometni teren, ako misliš da će biti išta od toga onda si vero kreten.
Bitno da se naša dama hvali, da je na Zagazinama otvoren jedan Gardaland mali, a koliko još nama bitnih stvari fali.
Vaša dama je pravi medijski hit, ona ima Fejsbuk i Instagram-profi l. Puno toga ona ima va svoje memorije, pazite se da ne izađete i vi na njene Instagram-štorije.
Moramo priznati ona je najveći hit, po ricavoj kosi, znaš koje je vrijeme prkosi. Bilo jugo ili bura, njoj je uvijek postojana taft-frizura.
U ured ne možeš tek tako lako doć, tajnica ti kaže - čekaj u redu i na kraju te primi gospodin Nedo, koji ti kaže - ništa se ne sekirajte, sve je u najboljem redu.
Za EU-projekte troše vaše novce, šta oni misle da ste vi baš takove ovce. Jedna mi je ptica šapnula, da će izgraditi novu sportsku dvoranu, čapilo!
Ovaj grad postao je kazalište lut'ka, dami oči vire iz svakog kutka. Rekla je: Dragi moj nema više podjela, sad imate jednog šefa jedinstvenog odjela.
Među općinskim zidovima nastao je veliki kažin, čuo sam: nema više klikanja na Volim Lošinj.


Komenta r "U razdjeljak te ljubim" u povodu testamenta na prošlogodišnjem Karnevalu
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # TikTok 2020-11-19 08:50
A još nema TikTok, kako to, kako to?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 26.01.2023 18:52
  .........
  Na stranu glupost o zarađivanju bitcoina lajkanjem, ovo nije izmišljena afera nego ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ..... 26.01.2023 18:06
  Loger
  Tko pod drugim jamu kopa sam pada u nju.Ko je rekao Ciniku da čačka mečku.Ovo njemu služi samo ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  NN 26.01.2023 18:03
  Ovo više nije normalno
  Napraviš najavu, ljudi to pročitaju, neki ti lajkaju i čekaju i čekaju. Nema nastupa na ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ..... 26.01.2023 18:00
  Loger
  Ura kako znaš da će do mene doći istražitelji?Is tražitelji mogu doći do nekoga samo ako ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ..... 26.01.2023 17:57
  Loger
  Ukinuto je to radno mjesto
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 26.01.2023 17:38
  Naricanje izostalo
  I danas je prpošno oglasila ono njeno "slušamo se" ali ne na ruskom radiju nego na HRT ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  De Generic 26.01.2023 17:19
  Mlaćenje prazne slame
  Mislim da se ime "hranitelj tuljana" nikad nije pojavilo kao ime autora članka. A komentar ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  hranitelj tuljana 26.01.2023 14:34
  cijepise
  Čudan si komentator (ali primjereno si se nazvao), jedino mene dolaziš ispitivati "kako ja ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 26.01.2023 14:20
  Uzburkana žebokrečina
  Nemam čarobne moći niti znam tko je Cinico. Mogu jedino predpostaviti da je to neki bivši ili ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  OMG 26.01.2023 14:15
  OMG
  U jučerašnjoj radio emisiji gradonačelnica gotovo ucviljeno izjavljuje da su oni, Grad Mali ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  De Generic 26.01.2023 12:34
  Tuljančetova čarobna moć
  Otkud ti sigurnost da tvrdiš kako je osoba koja je napisala ovaj članak pod nickom ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Revizor 26.01.2023 10:31
  Reketarenje
  Nije bio Kapelijev pajdo nego njegov reketar. Stalno ga je napadao u GO HDZ-a pa ga je ljiga ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 26.01.2023 10:26
  .....
  Kakve veze s Aninim mešetarenjem zemljištima na otoku svojih djedova ima to što čelnik HSLS ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 26.01.2023 10:18
  Ironija; Olakšanje što razumije probleme
  Vjerojatno sada s Unija dolaze signali nezadovoljstva kad su Šanpjerini pobijedili. Zato ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Uhljebolog 26.01.2023 10:01
  Pišanje uz vjetar
  Ne bih rekao da je pljunuo u vjetar. Naprotiv, pogodio je cilj. Pljunuo je niz vjetar i ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Zico 26.01.2023 09:06
  ....
  Pišeš gluposti. Nevjerojatno je koliko upravo ti možeš lagati ne bi li pokušao obraniti ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Doktor klaun 26.01.2023 05:59
  Vice vs Antonijo
  Teška je konkurencija za uhljeba godine. Imam dilemu između kapetana takozvanog logera i ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Gajeta 26.01.2023 00:14
  ...
  Vise Kapelijev nego Nedicev
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Cocolo 25.01.2023 23:57
  Uhljebovic Antickovic
  A sta je sa onim uhl[cenzurirano ]vicem Antickovicem iz vodovoda? Cesce vide ljudi njega u ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ...... 25.01.2023 22:02
  Loger
  Očito je Cinico pljunuo u vjetar i to po jakom Levant, pa mu se tekst sa činjenicama vratilo ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ...... 25.01.2023 21:56
  Loger
  A neš ti pametnog portala i pametnih komentata kao i ovaj tvoj. Na razini Cinica
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  Kačićevi 25.01.2023 21:53
  Belej
  To o prodaji što piše Telegram su izmišljotine i manipuliranje sa poluinformacija ma ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ja 25.01.2023 21:42
  apsurd godine
  Kada je potrebno prodavati zemljišta RH onda je dovoljan samo grad Mali Lošinj.
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  gost 25.01.2023 19:43
  Karnevalska poslanica A.K.
  Gradonačelnica predala ključeve grada kraljici karnevala, danas je grad karnevalski okićen ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  zemo 25.01.2023 17:00
  Kasaba je stanje duha
  Pokušavam dokučiti po čemu tekst članka izaziva asocijacije, odnosno podsjeća na nekoga tko ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  hranitelj tuljana 25.01.2023 14:53
  ...
  Taj Cinico, nisam ga se prvi dotaknuo nego reagiram na napise drugih. Ako je toliko ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  ura 25.01.2023 14:30
  opsjednutost
  Tuljan je opsjednut nekim Cinicom. Mi govorimo o danas i sada i trenutno ne radi hrpa uhljeba ...
   
 • Rogar: Ivković protuzakonito prebacio imovinu na suprugu da bi izbjegao naplatu potraživanja

  poštenje 25.01.2023 14:27
  politika
  Pa zar i ti Rudi sine brute, zaborav je zaborav.
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  .... 25.01.2023 13:40
  Naša posla
  Sada se na veliko raspravlja o autoru ovog članka kao navodnom uhljebu a ne o poznatim i ...
   
 • Tko je lošinjski uhljeb godine?

  hranitelj tuljana 25.01.2023 13:10
  Probudite se
  ...da, tragu novca...jer sve u napisanom zajednički je upravo - novac. Tj. njegova raspodjela ...