Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Susak: Birački odbor bez biračkog mjesta

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

susakBojeći se jakog juga, odnosno gubitka jedanaest glasova rezerviranih za Anu Kučić a time vjerojatno i izbora, nepoznat netko kome je jako stalo da Ana Kučić pobijedi odlučio je prkositi pravu, izbornim pravilima, moralu i velikim valovima juga, pa je u paničnoj žurbi isposlovao imenovanje članova biračkog odobora za biračko mjesto Susak. Za nekoga nepoznatog kome je jako stalo da Ana Kučić pobijedi bio je to mali pravni problemčić, a za zdravu pamet veliki logički problem što birački odbor nije prethodno određen odnosno osnovan. Dakle na Susku formalnopravno biračko mjesto ne postoji, ali postoji birački odbor! 

U Dubrovačkoj Republici po jugu se nisu donosile odluke, no malološinjski HDZ-ovci će spletom okolnosti morati baš po jakom jugu birati predsjednicu svoga ogranka. Što već samo po sebi upućuje da će odluka biti nerazborita i loša. Za vrijeme jakog juga ptice, a sad očito i lošinjski HDZ, nisko lete. Tako će sutra motivirani obećanjima stanova, funkcija, zaposlenja, vezova, koncesija, a poneki zaplašeni prijetnjom gubitka stanova, funkcija, posla, vezova, koncesija i dodatno razdraženi jugom birati predsjednicu svoje stranke. Naravno, ni kandidatkinje a ni jedan član HDZ-a vjerojatno nisu svjesni da se predsjednica lokalnog HDZ-a bira samo za nepuni mandat koji će trajati manje od godine dana. Može se reći da se to bira vršiteljica dužnosti predsjednice stranke koja će stranku voditi kroz predstojeće izbore za gradsku vlast.

Raspisivanjem izbora u drugom mjesecu o.g. raspuštena su sva tijela stranke. Zbog situacije s pandemijom i zaustavljanja izbornog procesa koji je trebao završiti u ožujku o.g., nepostojanja legitimne stranačke strukture koje nema dok se izbori ne završe, a zbog blizine lokalnih izbora 16. svibnja 2021. g., HDZ se našao u problemu. Tko će voditi i pripremati stranku za predstojeće lokalne izbore?

Postojale se dvije loše i jedna dobra mogućnost. Loše mogućnosti su bile da stranku na lokalne izbore vode raspuštena stara tijela stranke i stari predsjednici ili pak povjerenici. Obje varijante su loše zbog nedostatka legitimiteta. Prividno se zbog legitimiteta vodstvo stranke odlučilo da ipak završi započete izbore u vrijeme tada najžešće korona pandemije. Unutarstranački izbori su prekinuti kad je bilo svega nekoliko zaraženih dnevno i nije bilo umrlih, a završavaju se u danima kada imamo nekoliko tisuća zaraženih i desetke umrlih dnevno. Naravno da središnjici HDZ-a nije toliko stalo do legitimiteta koliko do održavanja kakvog takvog mira u stranci. A da se u stranci baš ne drži previše do legitimiteta pokazuje i primjer malološinjskog HDZ-a.

Bojeći se jakog juga, odnosno gubitka jedanaest glasova rezerviranih za Anu Kučić a time vjerojatno i izbora, nepoznat netko kome je jako stalo da Ana Kučić pobijedi odlučio je prkositi pravu, izbornim pravilima, moralu i velikim valovima juga, pa je u paničnoj žurbi isposlovao imenovanje članova biračkog odobora za biračko mjesto Susak. Za nekoga nepoznatog kome je jako stalo da Ana Kučić pobijedi bio je to mali pravni problemčić, a za zdravu pamet veliki logički problem što birački odbor nije prethodno određen odnosno osnovan. Dakle na Susku formalnopravno biračko mjesto ne postoji, ali postoji birački odbor!

Prema Statutu HDZ-a gradsko izborno povjerenstvo predlaže područnom izbornom povjerenstvu određivanje biračkih mjesta. Gradsko izborno povjerenstvo Malog Lošinja nije nikad zatražilo određivanje biračkog mjesta na Susku. To je zatraženo iz tima Ane Kučić, a izvršitelj je bio Anto Nedić osobno. Umjesto da se predsjednik na odlasku pobrinuo da izbori proteknu na statutarno ispravan i moralan način upustio se u nečasne radnje koje demokratske izbore pretvaraju u farsu i svojevrsno silovanje članstva. Ova pravna smicalica imenovanja biračkog odbora Susak, a da uopće nije osnovnano birčko mjesto podsjeća na jednu odluku iz iste kuhinje. Radi se o odluci da se imenuju članovi gradskog povjerestva za utvrđivanju nepravilnosti iako samo povjerenstvo nije nikad osnovano.

Kvalifikacija za člana biračkog odbora
Budući da gradsko izborno povjerenstvo nije nikad zatražilo određivanje biračkog mjesta na Susku može se pretpostaviti da se uz falsificiranje  radi i o zloupotrebi položaja. Uostalom, između dva izborna kruga nije moguće mijenjati izborna pravila. O kakvom se šlamperaju radi, a šlamperaj je ljepši izraz za preziranje volje članstva HDZ-a, govori i činjenica da je nepoznat netko predložio, a Županijsko izborno povjerenstvo imenovalo u birački odbor za biračko mjesto Susak i osobu koja nije član HDZ. Ono što je tu osobu kvalificiralo za člana odbora je uvjerenje onih koju su je predložili da je apsolutno lojalna gradonačelnici.

Prema članku 76. Statuta HDZ-a izbori za tijela i dužnosnike HDZ-a na lokalnoj i područnoj razini održat će se istovremeno u svim teritorijalnim organizacijama HDZ-a u roku od šest mjeseci od održavanja redovnih lokalnih izbora. Idući, redovni unutarstranački izbori će se održati do 11. mjeseca 2021. g. Mandat nove predsjednice HDZ-a će trajati manje od godine dana. Zašto onda ovolika izlaznost, motiviranost i kršenje statuta i silna želja da se postane predsjednicom lokalnog HDZ-a? Naravno da je odgovor u lokalnim izborima i poziciji da se time kontrolira predlaganje kandidata HDZ-a za gradonačelnika. Dakle, borba za predsjednicu lokalnog HDZ-a je borba za gradonačelničku poziciju barem prema stavu jedne kandidatkinje. Na putu do novog mandata stoji samo pobjeda na nedjeljnim izborima za predsjednicu stranke. Glasanje na nepostojećem izbornom mjestu na Susku uz kršenje svih izbornih pravila i procedura je mala cijena koju je spremna platiti kandidatkinja za pobjedu na izborima koja svojoj kandidaturi za predsjednicu GO HDZ Mali Lošinj javno tepa da je pravi put „kako za stranku tako i za naš grad". Samo se postavlja pitanje kako bi dalje, od ponedjeljka, politički djelovala nova predsjednica s pobjedom ostvarenom na ovakav način. Ovakvim izborima politička ostavština Ante Nedića neće biti HDZ kao najveća stranka na otoku već podjeljena i slaba stranka zbog njegove instalacije simpatizerke stranke na mjestu predsjednice.

Komentari: 

018 # ...gost 2020-12-05 12:28
Baš bi bilo lijepo da se lokalni HDZ raspadne
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # %Vidoviti Milan 2020-12-05 13:33
Citat gost:
Baš bi bilo lijepo da se lokalni HDZ raspadne
Ne brini, ide to u tom pravcu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Kako to, kako to, kako to...Vojko V 2020-12-05 13:51
Vidi vraga, na službenim stranicama HDZ-a, u podrubrici Unutarstanački izbori nalazi se i stranački dokument Popis biračkih mjesta po županijama. U njemu stoji da je u PGŽ-u, u u Malom Lošinju određenom samo jedno biračko mjesto:
MALI LOŠINJ PROSTORIJE HDZ MALI LOŠINJ DEL CONTE GIOVANNI 13, MALI LOŠINJ.
Sjetimo se da je lokalni HDZ naveo krivu adresu u svom pozivu na biralište.

Bez obzira na to na Susku je zbog lošeg vremana osvanuo još jedan birački odbor za nepostoječe biračko mjesto? Kako to, kako to...

Tko ne vjeruje evo mu link:

hdz.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Prljavi igraju prljavoČeper 2020-12-05 13:52
Ambicije i očekivane dobiti su preveliki da bi se igralo pošteno i po pravilima. Samo ne znam kakvu dobit očekuje Nedić kad sudjeluje u toj prljavoj igri a ukida se funkcija gradonačelničko g privjeska.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Nedić je Medić, od med a ne međedgost 2020-12-05 14:00
Šta i kako je radio Nedić saznat će sam već u ponedjeljak...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Nerealna očekivanjagost 2020-12-05 20:45
Citat Čeper:
Ambicije i očekivane dobiti su preveliki da bi se igralo pošteno i po pravilima.
U stranci optuženoj za korupciju koja mora platiti tri i pol milijuna kuna kazne nerealno je ako ne i glupo očekivati poštene i transparentne izbore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ZigZag 2020-12-06 07:02
Zaboli me za HDZ, ali ekipa koja vodi Grad je dokazano nesposobna. To što rade nema veze sa upravom, ni sa politikom, ni sa mozgom. Kako god ispadne, loše im se piše.
Stari lisci znaju da je bolje dirigirati iz sjene nego naivno trčati pred rudo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # privjesakNN 2020-12-06 08:12
Citat Čeper:
Ambicije i očekivane dobiti su preveliki da bi se igralo pošteno i po pravilima. Samo ne znam kakvu dobit očekuje Nedić kad sudjeluje u toj prljavoj igri a ukida se funkcija gradonačelničkog privjeska.
Ako treba, izmislit će Ana radno mjesto službenog fikusa. Jedan manje ili više na gradskom proračunu, nema veze. Sve će to građani platiti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Mudri vitez bez mačagost 2020-12-05 15:02
Vitez bez mača od ponedjeljka će biti vitez i bez korica od mača. Čovjek će biti nitko i ništa osim što će primati plaću iz gradskog proračuna.

U gotovo četri godine glumljena obnašanja dužnosti zamjenika gradonačelnice potpisao je jedan jedini dokument kao dužnosnik. To je bio potpis na upravni ugovor s tvrtkom gradonačelničin e obitelji. Dakle za taj jedan jedini potpis građani Malog Lošinja su platiti Antu Nedića cca 700.000 kuna. Dobar posao Nedića u Gradu Malom Lošinju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
216 # Y/C marina servicePopaj 2020-12-05 16:24
Citat gost:
U gotovo četri godine glumljena obnašanja dužnosti zamjenika gradonačelnice potpisao je jedan jedini dokument kao dužnosnik. To je bio potpis na upravni ugovor s tvrtkom gradonačelničine obitelji. Dakle za taj jedan jedini potpis građani Malog Lošinja su platiti Antu Nedića cca 700.000 kuna. Dobar posao Nedića u Gradu Malom Lošinju.
Je li to ugovor s ovom tvrtkom u kojoj je gradonačelnica kao toilette manager stjecala radno iskustvo u djelokrugu nautičkog turizma?

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
121 # To ja ta firmagost 2020-12-05 17:05
Da to je jedina firma u kojoj je radila (8 mjeseci). Dakle u cijlom svom životu radila je kratko u firmi svoga tate a sve ostalo je parazitirala na gradskom proračunu. Fantastična poslovna biografija naše kandidatkinje za predsjednciu... .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Hdz-ovci drugog redaUnijan 2020-12-05 15:25
Zašto nije određeno biračko mjesto na Unijama?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Nula od ništagost 2020-12-05 18:18
Rezultati koje će polučiti birački odbor Susak bez biračkog mjesta bit će jednaki rezultatima gradskog pvojerenstva za nepravilnosti koje nije ni osnovano. Dakle opet nula...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # pobjedeVanjski garant 2020-12-05 18:32
Iako je samo po sebi razumljivo da članovi biračkog odbora moraju biti članovi stranke ipak je u Naputku o određivanju članova izbornih povjerenstava i biračkih odbora te imenovanju promatrača kandidata na unutarstranački m izborima- navedno da članovi odbora mogu biti imenovani isključivo članovi HDZ-a.

Takva odredba bi trebla biti razumljiva i HDZ-ovcima. Pa ipak na prijedlgo Aninog tima u birački odobr je ušla Dina Mačič koja nije na popisu članova HDZ-a. Garantirano su to regularni izbori.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
214 # Tko se boji vuka jošlovac 2020-12-05 19:01
Najveću korist od ovih HDZ-ovih izbora imati će SDP, HNS i IDS koji će bez puno muke na proljeće doći na vlast.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # .....gost 2020-12-05 20:05
Citat lovac:
Najveću korist od ovih HDZ-ovih izbora imati će SDP, HNS i IDS koji će bez puno muke na proljeće doći na vlast.
Ne znam za SDP, ali HNS i IDS su kompromitirani nekritičnom odanošću kompromitiranom duetu Ana&Anto. Živković i Maljevac su u GV bili lojalniji Kučićki nego i sami HDZ-ovci. A govor IDS-ovca Maljevca u prilog projekta golfa je zbog minoriziranja opasnosti od pesticida postao legendaran dok je spremnost Živkovića da kao predsjednik GV obavlja kurirske poslove za Kučićku osramotila HNS.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
201 # HraniteljTuljana 2020-12-05 22:49
Ovo je divno čitati kada jedan smršavljeni lik baci kost i počnu se javljati razno razni komentari koji nemaju veze sa stvarnošću. Ovo što se ovdje piše o gradonačelnici ide samo njoj u prilogu. Od svega će ona sama imati korist, jer već ovih dana vidimo kako se neki ex političar druži sa ex predsjednikom stranke.Ponovo ljubav cvijeta i pokušava se neke osobe revitalizirati koje su prije 15 dana promatrali tko nije glasao za gospođu Ružicu. Biračko mjesto na Susku? Zašto ne pa i Sušćani imaju pravo glasa i treba im omogućiti. To što su Sušćani principijelni i znaju za koga glasati, to nije vaš probkem, za vas koji ne rarumijete
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # ...Licemjer 2020-12-05 22:58
Zašto onda nisu stavili biračka mjesta na Unije i Ilovik?
Kako će biti lijepo kad Ana sutra popuši. Može se komotno odseliti s Lošinja nakon što joj istekne mandat :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
134 # DužnikLicemjer 2020-12-06 00:56
Kako je zanimljivo da jedan lopuža koji nema veze sa Hdzom a dužan je milione komentira stranku i prava glasača te iste stranke. Ajde Mujagiću sjebao si Silviju za sva vremena ali nisi ti kriv ona je odavno punoljetna! Ajde vrati ljudima pare što si dužan pa onda piši o poštenju žitelja ovog otoka!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Pravo na komentiranje HDZaMuflon 2020-12-06 06:38
Citat Licemjer:
Kako je zanimljivo da jedan lopuža koji nema veze sa Hdzom a dužan je milione komentira stranku i prava glasača te iste stranke.
Još zanimljivije je što se za predsjednicu HDZa kandidira gradonačelnica, a njena obitelj godinama duguje gradu i godinama je ne ovršuje. A zato što HDZ komentira druge stranke i građane i građani imaju pravo komentirati HDZ. To već i zato što se unutrašnja HDZovska muljanja preljevaju na državu i na grad pa time na sve nas koji nismo hadezejci. I još jedna stvar. U članku se ne radi o poštenju žitelja ovog otoka nego o političkom nepoštenju NEKIH žitelja. Tko (ne)poštuje svoja interna stranačka pravila neće poštivati ni naša zajednička gradska pravila i zakone.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
41 # Nemaš pojmaTaxidriver 2020-12-06 07:40
Kao prvo sve odluke izbornog povjerenstva mora odobriti županijsko izborno povjerenstvo tako da širiš dezinformacije poštenim građanima koji nisu Hdz... Svi ostali znaju da je po reguli... Sigurno bi Ružica i Loza dopustili da je to samo Nedićevo maslo... Ajde malo se raspitaj nisi ti baš tako pravno potkovan kao što sam o sebi misliš!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # ...Fux 2020-12-06 07:58
To o čemu ti pričaš nema veze sa pravom, nego sa kodeksom rada zločinačke organizacije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Valjanost odlukeMuflon 2020-12-06 08:37
Citat Taxidriver:
Kao prvo sve odluke izbornog povjerenstva mora odobriti županijsko izborno povjerenstvo tako da širiš dezinformacije poštenim građanima koji nisu Hdz... Svi ostali znaju da je po reguli... Sigurno bi Ružica i Loza dopustili da je to samo Nedićevo maslo... Ajde malo se raspitaj nisi ti baš tako pravno potkovan kao što sam o sebi misliš!
A da li odluka lošinjskog izbornog povjerenstva povjerenstva može biti pravno valjana ako jedan član povjerenstva uopće nije član stranke :lol: :lol: :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Anina mitologijaUmirovljenik 2020-12-06 08:16
Pošteni umirovljenici članovi hdz-a ne bi trebali glasati za Anu. Sigurno msli da smo u mirovini oglupavili pa Božičnicu povisuje dan dva prije izbora za predsjednicu. Kao da nećemo svatiti da je to mito i da ne vidimo zašto se odjednom sjetila umirovljenika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Proračun kao Anin bankomatgost 2020-12-06 09:02
Mene je iznerviralo na gradskom webu ono da je Ana Kučić donijela odluku o visini božićnica za umirovljenike za 2020. godinu i to sa nikad višim pojedinačnim iznosima. Zna se zašto je odluka obznanjena baš uoči izbora u HDZ-u I sad bi je zbog te velikodušnosti na račun nas građana a u svrhu vlastite promičbe umirovljenici trebali izabrati za predsjednicu HDZ-a :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ...Licemjer 2020-12-06 13:23
Pa realno, sve što se financira iz proračuna, uključujuči vladu, stranke, te firme u državnom i gradskom vlasništvu, sv e to mora biti i je podložno javnoj kritici. Onaj tko tvrdi drukčije je isprdak starog sistema.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # .....gost 2020-12-06 13:52
Ne aplaudirajte ovima što vam radi svog političkog interesa daju nešto iz proračuna. To je isto kao da plješčete bankomatu što vam je isplatio vaš novac.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # vjerovnikgost 2020-12-06 22:13
Citat Licemjer:
Kako je zanimljivo da jedan lopuža koji nema veze sa Hdzom a dužan je milione komentira stranku i prava glasača te iste stranke. Ajde Mujagiću sjebao si Silviju za sva vremena ali nisi ti kriv ona je odavno punoljetna! Ajde vrati ljudima pare što si dužan pa onda piši o poštenju žitelja ovog otoka!
Nije Mujagić nikome dužan, njemu je Jadranka dužna, sve im je izgradio i onda su ga šutnuli u jarak...nema jadan ni za marendu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
154 # BADICinober Clown 2020-12-06 01:04
A gdje će se Antonio Badurina odseliti kada ga Sarić iskoristi i pljun... Buraz vrata ti se polako svugdje zatvaraju jer su te ljudi prokužili.. Nisi ti ni dobar ni pametan ti si samo gusto glup... Ali dok je takvih Josip se samozadovoljava iz Zg. I misli opet sam im ga uvalio :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
214 # Prazan životZadovoljan 2020-12-06 07:04
Prika, vidim nije tebi lako u životu kad u 1 sat ujutro tebe mući gdje će i što će Antonio Badurina i Sarić! Savjetujem ti da i ti sebe koji put samozadovoljiš. ..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
93 # NazadobolanTaxidriver 2020-12-06 07:34
Pišem u 1 ujutro jer Kikić spava pa da mi ne obriše komentar bar dok se ne razbudi... Da ga ti možeš pročitati i da ti dignem tlak u 7 ujutro... Si malo pocrvenio.. Popij kavu bit će ti lakše.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Odi odmoriZadovoljan 2020-12-06 09:19
Ja sam se naspavao, popio kavu i još stošta ... a ti još visiš na ovom porzalu. Gadno je to...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Trojica u jednomMuflon 2020-12-06 08:48
Citat Zadovoljan:
Prika, vidim nije tebi lako u životu kad u 1 sat ujutro tebe mući gdje će i što će Antonio Badurina i Sarić! Savjetujem ti da i ti sebe koji put samozadovoljiš...
Možda je noćni čuvar kod Mihe pa usput odrađuje trolanje za Anu. A po motu mi se čini da je Cinober clown, oni lažni Licmjer i hranitelj tuljana ista osoba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 0 # lovcu na rakove...hranitelj tuljana 2020-12-06 13:33
Citat Muflon:
[quote name="Zadovoljan"] A po motu mi se čini da je Cinober clown, oni lažni Licmjer i hranitelj tuljana ista osoba.
Koga briga što se tebi čini. Mnogo Lošinja smatra da je većina napisanih komentara djelo jedne osobe, međutim ta osoba je na suprotnoj ideološkoj strani od mene, onoj strani koju se ne briše, što god napisala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ...Licemjer 2020-12-06 14:00
Ma da?
Tko su ti mnogi?
A tko je ta jedna osoba koja iza većine ovih komentara?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Pretvorba pogrešaka u zaslugegost 2020-12-06 12:25
Citat Tuljana:
Ovo što se ovdje piše o gradonačelnici ide samo njoj u prilogu. Od svega će ona sama imati korist,
To će se poslije zvati uspješna pretvorba propusta i pogrešaka u zasluge. Uz medije koje Ana sponorira iz gradskog proračuna to će biti lako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Presstitucija: prostituiranje novinarstva 2gost 2020-12-06 14:13
Citat gost:
Citat Tuljana:
Ovo što se ovdje piše o gradonačelnici ide samo njoj u prilogu. Od svega će ona sama imati korist,
To će se poslije zvati uspješna pretvorba propusta i pogrešaka u zasluge. Uz medije koje Ana sponorira iz gradskog proračuna to će biti lako.
Ne kupujem Novi list ali vidim da je baš jučer kao podsjetnik da gradonačelnica "sebe daja" na portalu objavljena objavljena još jedna lauda Ani Kučić podmetnuta kao novinarski članak. Napisala ga je ista novinarka o čijem propagandnom djelovanju sam napisao komentar pod naslovom Presstitucija: prostituiranje novinarstva na ovom linku volim-losinj.org/.../...
I u jučerašnjem napisu je i neizbježna fotografija, a radi štednje ista koja je objavljena i u prethodnom. S obzirom na to, a i zbog gotovo identičnog malo skraćenog sadržaja očito je da ga je Anin tim naručio za dan uoči izbora u lošinjskom HDZ-u. Novo je samo hvastanje "nikad većom božićnicom", pa piše: "Posebno ističem Odluku o socijalnom standardu građana kojom je povećan iznos socijalnog cenzusa, čime smo obuhvatili još veći broj naših socijalno ugroženih građana i obitelji, onih najranjivijih, a njome su planirana i izdašnija financijska sredstva za božićnice umirovljenicima sve do iznosa od tisuću kuna..."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
178 # Zg_Ml 2 deoTaxidriver 2020-12-06 03:08
Jel zna Ružica možda dali Sarić vozi Uber od Zagreba do Lošinja u Nedjelju... Pitam za prijatelja!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Srami se AnaVelološinjan 2020-12-06 09:32
Dok se HDZ-ovci glođu oko stranačkog trona gradonačelncia u tišini i dalje rasprodje gradsku imovinu Radniku Križevci. Borba za tron u HDZ je izgleda borba za poziciju onoga tko će prodavati Radniku i Rusima ono što oni požele kupiti. Sramite se...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Prestanite biti ovcegost 2020-12-06 10:18
Dragi naši HDZ-ovci, nije stvar u tome da izađete na izbore i izaberete vođu, nego da prestanete biti ovce. Ana od vas očekuje da budete kao Nedić i njezini vijećnici, a na vama je da izaberete.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Cabaret LussinpicolloKrampus 2020-12-06 10:29
Položaj bivšeg predsjednika GO HDZ i sadašnjeg zamjenika gradonačelnice te predsjednika Gradskog vijeća Grada Malog Lošinja.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Pravno serivsiranje potreba Ane Kučićgost 2020-12-06 15:09
Anino županijsko izborno povjerenstvo je na pucketanje prstima priomjenilo odluku o imenovanju članova Biralčkog odobra Susak, te su izbacili osobu koja nije u HDZ-u s članom HDZ-a.

Interesanto bi bilo vidjeti zapisnik sjedice tog Povjerenstva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Hdz HrvatskaMali rosasti 2020-12-06 15:28
A šta to znači... Da Ana ima podršku od Plenkija a Ružica nema... Tako uzalud podrška mladeži i ekipe ako te Zagreb i Rijeka ne jebe 5/9!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Odlučuje komitet a ne članstvogost 2020-12-06 16:50
Citat Mali rosasti:
A šta to znači... Da Ana ima podršku od Plenkija a Ružica nema... Tako uzalud podrška mladeži i ekipe ako te Zagreb i Rijeka ne jebe 5/9!
To znači da su unutarstranački izbori komedija u kojoj članstvo ima ulogu budala jer ne odlučuje članstvo nego hadezeovi komiteti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ...Licemjer 2020-12-06 17:02
Pa uvijek je i bilo tako, stoga nema smisla čuditi se.
Ne znam kako se može očekivati demokracija od stranke koja stremi autoritatizmu i jednoumlju. Pa na ljetnjim izborima su dokazali da im demokratske vrijednosti "za koje su se ONI borili" imaju samo simboličko značenje.
Manje od 50% izborno sposobnog stanovništva je izašlo na te izbore, a HDZ se nije bunio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # uvreda inteligencije članova HDZa i svih građanaGost 2020-12-06 17:47
Citat Licemjer:
Pa uvijek je i bilo tako, stoga nema smisla čuditi se.
Ja se ni ne čudim. Vrlo je znakovito da je Ana na izbore za presjednicu HDZa izišla bez da je i jednom spomenula riječ demokracija. A na službenoj FB stranici gradonačelnice Grada Malog Lošinja najaviti kandidiranje za HDZ patetičnom izajvom "Naši članovi znaju tko sam, koliko sebe dajem i koji su rezultati moga rada" je uvreda inteligencije kako članova HDZa tako i svih građana. A izjava nakon prvog kruga kad je dobila manje od polovice glasova da je njezina kandidatura za predsjednicu GO HDZ-a "pravi put kako za stranku tako i za naš grad" trebao bi biti alarm kako za stranku tako i za naš grad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # ...Licemjer 2020-12-06 18:02
Pa to je HDZov modus operandi, vrijeđanje inteligencije glasača. Najbolji primjer je kada Hrvati u BiH glasuju na našim izborima, a nisu nikad živjeli u RH, plaćali porez, itd.
Mi što živimo ovdje ispadamo budale, debili, majmuni čim nam netko tko ne živi u istoj državi kroji političku stvarnost.
Osobno nemam ništa protiv Hercegovaca niti ostalih Hrvata izvan RH, ali ako ćete glasati za ovdašnje izbore, izvolite doći živjeti tu svoju odluku zajedno s nama ostalima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Tanka pobjeda uvredom inteligencijeGost 2020-12-06 20:16
Citat Gost:
A izjava nakon prvog kruga kad je dobila manje od polovice glasova da je njezina kandidatura za predsjednicu GO HDZ-a "pravi put kako za stranku tako i za naš grad" trebao bi biti alarm kako za stranku tako i za naš grad.
133 člana HDZ-a u Malom Lošinju misli ili su natjerani da misle kako je njena kandidatura "pravi put kako za stranku tako i za naš grad", a 115 misli da to nije "pravi put kako za stranku tako i za naš grad" pa je glasalo za Ružicu Baumgarten. Bolji rezultata Ana Kučić je ostvarila na Susku koji tradicionalno glasa za trenutne vladare: 10:3.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Ugled kod članstvaD 2020-12-06 21:45
Ana je postigla da Lošinj u nečemu ipak bude prvi ma ne samo među 1000 otoka nego u cijeloj Hrvatskoj. Prvi je i jedini od svih Gradova u kojima su izbori za predsjednika HDZ-a imali dva kruga. Toliki je njezin ugled kod članstva da se moralo dva puta glasovati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Naličje velebne pobjedegost 2020-12-06 22:05
Mislim da iza ove pobjede ne stoji ništa dobro, napredno, zdravo, nikakva ideja već samo gola sila, prijetnje, lažna obećanja, ucjene. Toliki izlazak po ovakvom vremenu govori puno ...
Kad se sutra probudi novu predjsednicu će boljeti glava. Koliko obećanja mora ispuniti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ?Gost 2020-12-06 18:09
Citat Mali rosasti:
A šta to znači... Da Ana ima podršku od Plenkija a Ružica nema... Tako uzalud podrška mladeži i ekipe ako te Zagreb i Rijeka ne jebe 5/9!
A reci mi koja je gori izbor.Jedna gora od druge
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ......ZS 2020-12-06 18:56
Citat Gost:
Citat Mali rosasti:
A šta to znači... Da Ana ima podršku od Plenkija a Ružica nema... Tako uzalud podrška mladeži i ekipe ako te Zagreb i Rijeka ne jebe 5/9!
A reci mi koja je gori izbor.Jedna gora od druge
Već samo Anin prezir prema HDZ-u je čini gorim izborom od Ružice, da ne govorimo o njenim nedemokratskom karakteru. Već je izjavila da se namjerava ponovno kandidirati za gradonačelnicu pa joj je stranka potrebna, ali ne želi ovisiti o HDZ-ovcima pa se andidirala da im bude šefica. Ako bude izabrana moći će se bez suvišnih zašto kandidirati, ali i skrojiti listu za Gradsko vijeće po svojem ukusu: Sebe bi stavila na prvo mjesto, a zatim redom Fabijanića, Dragoslović, Satalića, možda kći i oca Volarić, a ostala mjesta bi prepustila Gradskom odboru da misli kako je važan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ...Licemjer 2020-12-06 19:14
Pa vidiš, ako ona bude glavna, rasturit će ga iznutra, a to svakako nije loša vijest za ostatak Lošinja. Slab HDZ znači mogućnost za promjene na razini Grada i općine.
Riješimo se HDZa i uspostavimo novi, pravedniji poredak.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Mozak s jajimaZS 2020-12-06 19:49
Citat Licemjer:
Pa vidiš, ako ona bude glavna, rasturit će ga iznutra, a to svakako nije loša vijest za ostatak Lošinja. Slab HDZ znači mogućnost za promjene na razini Grada i općine.
Riješimo se HDZa i uspostavimo novi, pravedniji poredak.
Puno je napravljeno već time što je u svojoj bahatosti Ana kao gradonačelnica ipak natjerana u drugi krug izbora. Pola članstva je pokazalo da ima mozak s jajima što je jedinstven slučaj u državi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Ispravljanje pi*darija Kučićkine izborne kamarileČeper 2020-12-06 16:41
Citat gost:
Anino županijsko izborno povjerenstvo je na pucketanje prstima priomjenilo odluku o imenovanju članova Biralčkog odobra Susak, te su izbacili osobu koja nije u HDZ-u s članom HDZ-a.
Interesanto bi bilo vidjeti zapisnik sjedice tog Povjerenstva.
To je HDZ ... Citiram: "Predsjednik HDZ-a (Plenković) nije našao ništa dubinski poremećeno u tome što nitko nije htio biti protukandidat Kušćeviću, čovjeku koji je pod ozbiiljnom tužiteljskom istragom i koji je poltiku evidentno shvatio kao poligon za uvećavanje svoje imovine". Zato ne treba čuditi što županijsko izborno povjerenstvo ispravlja kriminalne pi*darije Kučićkine izborne kamarile da se ne bi dogodilo čudo da na izborima u Lošinju, jedinom gradu u državi u kojem su održana dva izborna kruga pobijedi kriva osoba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ...Licemjer 2020-12-06 15:46
Počeli su zivkat okolo ljude da dođu glasati za Anu. Izgleda da joj ne ide :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # izborigost 2020-12-06 20:09
Ana je pobjednik, upravo prebrojani glasovi. Đabe smo krecili sve ove godine. Ruzica vice prvak a Kocijanka na biro rada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Pravo lice pobjednikagost 2020-12-06 20:21
Citat gost:
Ana je pobjednik, upravo prebrojani glasovi. Đabe smo krecili sve ove godine. Ruzica vice prvak a Kocijanka na biro rada.
Ovaj komentar lijepo oslikava moralne konture Aninog tima i njihovu ostrašćenost. Njihova borba nije bila političko nadmetanje i borba za program kojeg nije bilo ni u trgovima. Njihova borba je bila borba za pljen, a sve koji su smetali na tom putu treba kazniti odnosno zgaziti. Baš krasno društvo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 0 # Licemjer....... 2020-12-06 20:56
Gost filozof. Ana je predsjednica HDZ ai do sada je bila gradonačelnica kojoj nije tebao plijen. Plijen su htjeli ovi kojima su birači rekli, PRSTE K SEBI
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # .......ZS 2020-12-06 21:03
Citat .......:
Plijen su htjeli ovi kojima su birači rekli, PRSTE K SEBI
Upravo obrnuto. Pod parolom PRSTE K SEBI glasovalo se protiv Ane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # svijet voli pobjednikegost 2020-12-07 12:42
Citat gost:
Citat gost:
Ana je pobjednik, upravo prebrojani glasovi. Đabe smo krecili sve ove godine. Ruzica vice prvak a Kocijanka na biro rada.
Ovaj komentar lijepo oslikava moralne konture Aninog tima i njihovu ostrašćenost. Njihova borba nije bila političko nadmetanje i borba za program kojeg nije bilo ni u trgovima. Njihova borba je bila borba za pljen, a sve koji su smetali na tom putu treba kazniti odnosno zgaziti. Baš krasno društvo.
U kipuću vodu sa Judama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
81 # gubitnicaa.z. 2020-12-06 20:55
Citat gost:
Ana je pobjednik, upravo prebrojani glasovi. Đabe smo krecili sve ove godine. Ruzica vice prvak a Kocijanka na biro rada.
Silvija se moze zaposlit kod Mujagica, da mu pomogne pisat budalastine, autori: glup, gluplja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # ......gost 2020-12-06 21:07
Kultura Aninih jurišnika u punom svjetlu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
151 # HraniteljTuljana 2020-12-06 20:17
Kako kaže Licemjer a 8istomišljenika ga podržava neka se skupe zajedno i neka analiziraju rezultat 143:108.Mogu se sakupiti jer ih može biti do 10. Jednom sveobuhvatnom analizom zaključak je da će grad i dalje uspješno voditi gradonačelnica Ana u koju ne treba sumnjati.Treba će jedna duboka analiza koja se postavlja daje i danas izašlo na ove izbore više od 80% glasača. Tu je u pitanju, da je još veliki kolač koji bi se trebao dijeliti, jer kako objasniti da sive eminencije iz Zagreba svojim autom voze glasače iz Zagreba u Lošinj nebi li pobijedila njegova kandidatkinja. I Cappelli je bio protiv Ane ali mu je predsjednik iz Zagreba očitao bukvicu. Bilo kako bilo znalo se da društvo koje je dalo toliko glasova osobi koja glumi klauna da takvi klanovi (kako ih Mujagić naziva) nema šanse da u ovom gradu prođu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
210 # Pobijedio je Plenković, a ne AnaMuflon 2020-12-06 20:25
Citat Tuljana:
Jednom sveobuhvatnom analizom zaključak je da će grad i dalje uspješno voditi gradonačelnica Ana u koju ne treba sumnjati.
Čak i površna analiza kazuje da će grad i dalje voditi gradonačelnica Ana kao i do sada. Imat ćemo više fotošopa nego istine.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # Licemjer....... 2020-12-06 20:43
Glavno da nije pobijedio.....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # Tko je zapravo pobjedio?gost 2020-12-06 20:47
Citat Tuljana:
I Cappelli je bio protiv Ane ali mu je predsjednik iz Zagreba očitao bukvicu.
Znači nije pobjedila Ana nego Plenković :-) Ali ni s njegovom pomoći nije baš premoćno pobjedila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # ...Licemjer 2020-12-06 21:23
Pa eto, da su izbori bili pošteni ne bi pobjedila, a pošto ne bi mogla pobjediti na poštenim izborima, onda si je malo modificirala teren. Majsorski dorađeno.
Vidimo se na sahrani HDZ ML. Nosit ću crveno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
215 # Sama sebe će kandidratigost 2020-12-06 20:34
Eto simpatizerka HDZ-a je postala predsjednica HDZ-a. Sav taj cirkus samo zato da bi bila sigurna da će ju HDZ kandidirati za gradonačelnicu jer je već Jurkotiću u Điru obećala da će se kandidrati?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Ispravak netočnog navodaŠeks 2020-12-06 21:14
Nova predsjednica HDZ-a se ganuta zahvaljuje članovima i članicama HDZ što su joj dali povjerenje da sljedeće četri godine vodi HDZ.
Netko bi joj trebao reći da su idući unutarstranački izbori već nagodinu. Moraju se održati u roku od 6 mjeseci od lokalnih izbora.
Možda sad kad je izbrana za predsjednicu pročita Statut HDZ-a?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # Krečenje, džaba, psi, karavaneMagda 2020-12-06 21:32
Citat Šeks:
Nova predsjednica HDZ-a se ganuta zahvaljuje članovima i članicama HDZ što su joj dali povjerenje da sljedeće četri godine vodi HDZ.
Netko bi joj trebao reći da su idući unutarstranački izbori već nagodinu. Moraju se održati u roku od 6 mjeseci od lokalnih izbora.
Možda sad kad je izbrana za predsjednicu pročita Statut HDZ-a?
A kako vam se da više. Toliko pamfleta toliko komentara. S nikakvim efektom. Utjecaj na lošinjska zbivanja - nula.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # .......gost 2020-12-06 21:57
Tako je to u totalitarnim nedemokratskim društvima. Ali idući unutarstranački izbori će ipak biti već nagodinu pa ćemo se moći rugati novoj predsjednici koja to ne zna pa zahvaljuje na datom povjerenju da sljedeće četiri godine vodi HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # E moj narodePravi put 2020-12-06 22:06
Sad će vam zahvaljujući Ani i Nediću stranku voditi Currijevi, Dobreve, Selimi...
Tražili ste, dobili ste.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 0 # gost....... 2020-12-06 22:42
A po čemu su Dobreva, Selimi Curi lošiji od Badurine, Baumgartnerice, škode...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ???Pravi put 2020-12-06 23:03
Neznam po čemu si zaključio da sam htio reći da je netko bolji ili lošiji? Samo konstatiram!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
209 # Good Bye roseMali rosasti 2020-12-06 23:13
Nisam bio na volim Lošinj 10 godina jer ovo nije portal ovo je najveća [cenzurirano]ar ija i smijurija gdje svako svakog može pljuvati bez posljedica... Toliko govora mržnje i bezobraznih komentara nisam dugo vidio.. Ali činjenica je da su danas POBJEDILI Lošinjani kojima je dosta da budu pijuni Josipa Šarića koji je siva eminencija Malog Lošinja od 90 tih... Tko je kadrovirao i zapošljavao podobne Bosance
Tko je Šikanirao Lošinjske branitelje i domaće ljude sve ove godine. Tko je igrao na to da gazi i pljuje svih i sve samo da porazi bivšeg kuma Nedića. Mora da te danas prijatelju jako jako boli jer si ga [cenzurirano]ki popušio.. Neka ti je zaslužio si! Dođi nam na ljeto malo da se kupamo... Volim Lošinj vidimo se opet nekom drugom prilikom... Možda kada Mujagić bude imao manje vremena pisati a više vremena vraćati ljudima ono što im je ukrao. Na kraju Bye Bye Ružice tko drugom jamu kopa sam u nju padne... Tako zlu ženu bez skrupula dugo nisam vidio.. Obećanje ludom radovanje ajd ZBOGOM!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # ...Licemjer 2020-12-07 00:03
Bok Antonio, sretno u domu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Profil pristaša A. K.ZoZo 2020-12-07 08:02
Citat Mali rosasti:
Nisam bio na volim Lošinj 10 godina jer ovo nije portal ovo je najveća [cenzurirano]arija i smijurija gdje svako svakog može pljuvati bez posljedica... Toliko govora mržnje i bezobraznih komentara nisam dugo vidio..
Da na ovom portalu svatko može pljuvati svakoga iskoristio si i ti za govor mržnje i bezočno laganje. Toliku količinu prostakluka kakvu si ti ovdje prosuo zaista se rijetko viđa, ali korisna je jer oslikava reprezentativni profil pristaša Ane Kučić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # Bosanski lonacgost 2020-12-07 08:20
Budaletina pljuje na Bosance a Bosanci su na vlast doveli domaćeg Kapelija, a za njegovu zamjenicu Kučićku i pomogli joj da postane gadonačelnica. A na ovim unutarstranački m izborima Bosanac je jurcao naokolo i obećanjima i prijetnjama snubio ljude da ju izaberu za predsjednicu stranke. Njena pobjeda je njegovo djelo jer ona je samo pozirala i izgovarala prazne floskule.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # Volim LošinjLicemjer 2020-12-07 08:43
Haha domaćeg Kapelija su stavili jer nisu drugačije mogli skinuti domaćeg Baliju! Nedić je prijetio a Lozančić kao državni inspektor je zvao ljude i pitao za zdravlje.. Jer uopće mu se supruga nije kandidirala na mjesto do predsjednice.. Ajde daj ko puši te fore više.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Bosanski grb Licemjerugost 2020-12-07 09:18
Citat Licemjer:
Haha domaćeg Kapelija su stavili jer nisu drugačije mogli skinuti domaćeg Baliju!
Ali su ga stavili. Tada, kao ni ikada kasnije HDZ nije dobio izbore, a tada je kupio "nezavisnog" domaćeg Milana Mužića za dobru plaću u komunalcu i za mjesto predsjednika Vijeća. Da neki domaći nisu na prodaju, ni sada HDZ ne bi imao većinu u vijeću, a ni Ana ne bi "uvjerljivo" pobijedila sa 25 glasova više i to tek u drugom krugu :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ISTINAgost 2020-12-07 18:34
Citat gost:
Budaletina pljuje na Bosance a Bosanci su na vlast doveli domaćeg Kapelija, a za njegovu zamjenicu Kučićku i pomogli joj da postane gadonačelnica. A na ovim unutarstranačkim izborima Bosanac je jurcao naokolo i obećanjima i prijetnjama snubio ljude da ju izaberu za predsjednicu stranke. Njena pobjeda je njegovo djelo jer ona je samo pozirala i izgovarala prazne floskule.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Pravila igreZumbul 2020-12-08 10:24
Citat gost:
Budaletina pljuje na Bosance a Bosanci su na vlast doveli domaćeg Kapelija, a za njegovu zamjenicu Kučićku i pomogli joj da postane gadonačelnica. A na ovim unutarstranačkim izborima Bosanac je jurcao naokolo i obećanjima i prijetnjama snubio ljude da ju izaberu za predsjednicu stranke. Njena pobjeda je njegovo djelo jer ona je samo pozirala i izgovarala prazne floskule.
A Bosanac se za Anu nije tako ogorčeno borio zbog sebe a ni zbog Ane koja je više držala do Živkovića u Maljevca nego do svog zamjenika i HDZ-ovaca nego zbog svoje supruge. Njezin poslodavac mu je pojasnio pravila igre pa se Bosanac upeo iz petnih žila da sličnim metodama Ani osigura podršku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # On ima imeMiro 2020-12-08 12:58
Citat Zumbul:
Citat gost:
Budaletina pljuje na Bosance a Bosanci su na vlast doveli domaćeg Kapelija, a za njegovu zamjenicu Kučićku i pomogli joj da postane gadonačelnica. A na ovim unutarstranačkim izborima Bosanac je jurcao naokolo i obećanjima i prijetnjama snubio ljude da ju izaberu za predsjednicu stranke. Njena pobjeda je njegovo djelo jer ona je samo pozirala i izgovarala prazne floskule.
A Bosanac se za Anu nije tako ogorčeno borio zbog sebe a ni zbog Ane koja je više držala do Živkovića u Maljevca nego do svog zamjenika i HDZ-ovaca nego zbog svoje supruge. Njezin poslodavac mu je pojasnio pravila igre pa se Bosanac upeo iz petnih žila da sličnim metodama Ani osigura podršku.
Bosanac? Krije li se iza komentara neki chauvinist iz našeg sokaka. Ako umjesto Bosanac stavite Srbin ili Židov bit će vam jasno...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Raspravi s Malim rosastimZumbul 2020-12-08 13:37
Citat Miro:
Citat Zumbul:
Citat gost:
Budaletina pljuje na Bosance a Bosanci su na vlast doveli domaćeg Kapelija, a za njegovu zamjenicu Kučićku i pomogli joj da postane gadonačelnica. A na ovim unutarstranačkim izborima Bosanac je jurcao naokolo i obećanjima i prijetnjama snubio ljude da ju izaberu za predsjednicu stranke. Njena pobjeda je njegovo djelo jer ona je samo pozirala i izgovarala prazne floskule.
A Bosanac se za Anu nije tako ogorčeno borio zbog sebe a ni zbog Ane koja je više držala do Živkovića u Maljevca nego do svog zamjenika i HDZ-ovaca nego zbog svoje supruge. Njezin poslodavac mu je pojasnio pravila igre pa se Bosanac upeo iz petnih žila da sličnim metodama Ani osigura podršku.
Bosanac? Krije li se iza komentara neki chauvinist iz našeg sokaka. Ako umjesto Bosanac stavite Srbin ili Židov bit će vam jasno...
Obrati se liku pod nickom Mali rosasti. Moj komentar je u nizu koji je on pokrenuo šovinističkim pljuvanjem na neimenovane Bosance.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
53 # Manje zloMagda 2020-12-07 06:39
Puno njih vjerojatno nisu glasali ZA kandidatkinju nego su glasali PROTIV kandidata koje podržavaju Volimlošinj i komentatori, koji čine medvjeđu uslugu svima iza kojih stanu. Začepiš nos i glasaš za Anu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # ~~~Administrator 2020-12-07 08:32
Citat Magda:
Puno njih vjerojatno nisu glasali ZA kandidatkinju nego su glasali PROTIV kandidata koje podržavaju Volimlošinj i komentatori, koji čine medvjeđu uslugu svima iza kojih stanu. Začepiš nos i glasaš za Anu.
Portal podržava ono što je istaknuto od osnivanja u impresumu na poveznici volim-losinj.org/impressum. Komentatori i autori članaka staju iza ili protiv kandidata.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # Malo vjerojatnohranitelj tuljana 2020-12-07 13:25
Citat Administrator:
Portal podržava ono što je istaknuto od osnivanja u impresumu na poveznici volim-losinj.org/impressum. Komentatori i autori članaka staju iza ili protiv kandidata.
Portal nije osoba i ne može nikoga podržavati. Portal je u sto postotnom vlasništvu privatne osobe. Teško je povjerovati da bi na njemu bio objavljen i jedan članak da s njim ta osoba nije suglasna tj. da objava tog članka nije u njenom interesu. Na kraju krajeva za ovaj portal plaća i hosting. Portal je izuzetno homogeno politički i vrijednosno usmjeren, te svojim stavovima a ni stavovima "prihvatljivih" komentatora ni najmanje ne odražava pluralitet bogatstva različitosti stvarnih Lošinjana, čije je navodno okupljalište. Pod člancima se nalaze bezbrojni komentari koji kao eho komora amplificiraju i potvrđuju tezu članaka, često i neometano odlazeći u off-topic. Svatko tko izloži imalo drugačiji stav ("zaluta") na njega se vrlo brzo zalijepe i otjeraju ga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # teorija tuljanove vjerojatnostiZock 2020-12-07 13:55
Citat hranitelj tuljana:
Portal je u sto postotnom vlasništvu privatne osobe. Teško je povjerovati da bi na njemu bio objavljen i jedan članak da s njim ta osoba nije suglasna tj. da objava tog članka nije u njenom interesu.
Uzevši u obzir vrijeme utrošeno za pametovanje po ovom opskurnom portalu, već si mogao napisati nebrojeno članaka i time dokazati svoju sumnju da isti neće biti objavljeni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Šah-matgost 2020-12-07 16:24
Citat Zock:
Citat hranitelj tuljana:
Portal je u sto postotnom vlasništvu privatne osobe. Teško je povjerovati da bi na njemu bio objavljen i jedan članak da s njim ta osoba nije suglasna tj. da objava tog članka nije u njenom interesu.
Uzevši u obzir vrijeme utrošeno za pametovanje po ovom opskurnom portalu, već si mogao napisati nebrojeno članaka i time dokazati svoju sumnju da isti neće biti objavljeni.
Na upit "portal podržava" Google izlistava oko 2.500 rezultata u 0,57 sekundi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Kad pijun misli da matira...Lasker 2020-12-07 20:07
Lakše je trolati nego napisati članak?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .....gost 2020-12-07 17:38
U potpunosti se slažem sa gore napisanim od "Malo vjerojatno...To je privatni portal sa točno određenim političkim usmjerenjem od određenih osoba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # .....DD 2020-12-07 18:14
A znaš li neki portal koji nije privatni?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Glasanje začepljenog nosaŽuja 2020-12-07 12:43
Citat Magda:
Začepiš nos i glasaš za Anu.
A kako drugačije nego začepljenog nosa glasati za kandidatkinju koja ne zna članstvu ponuditi program rada stranke nego gudi kako članstvo zna koliko sebe daje i koji su rezultati njenog rada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ....glas 2020-12-07 13:10
Citat Žuja:
Citat Magda:
Začepiš nos i glasaš za Anu.
A kako drugačije nego začepljenog nosa glasati za kandidatkinju koja ne zna članstvu ponuditi program rada stranke nego gudi kako članstvo zna koliko sebe daje i koji su rezultati njenog rada.
Svaka rit dođe na šekret.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Građani kao publika za naslikavanje

  Mrmo 22.02.2024 08:51
  ......
  Danas je 14 dana od izvanredne sjednice gradskog vijeća, a pozivi za redovnu sjednicu moraju biti objavljeni najmanje 7 dana prije sljedeće sjednice. Znači, ništa još najmanje 7 dana, a posljednja redovna sjednica GV je održana još 14. prosinca 2023.

  Read more...

   
 • Dobro upravljanje gradom

  ppu-prof_Pr 22.02.2024 08:48
  Утепление и штукатурка дома снаружи цена
  Наша бригада профессиональны х исполнителей готова предлагать вам актуальные средства, которые не только предоставят надежную охрану от заморозков, но и подарят вашему собственности трендовый вид. Мы эксплуатируем с новейшими компонентами, ассигнуруя ...

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  Doremi 21.02.2024 10:33
  Strah od aktualnog sata?
  Još je pokroviteljski kazala da će imati aktualni sat na sljedećoj redovnoj sjednici za tjedan dana, ali sjednice nije bilo premda je tjedan već prošao.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  glupkokur 20.02.2024 14:32
  oporba u kope premijer u spade
  Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano]: Demonstracije i javni gnjev zbog funkcije državnog odvjetnika za jednog najblaže rečeno suspektnog tipa, intimnog prijatelja cijele prve lige hrvatskog organiziranog ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 20.02.2024 10:14
  Savjetnik
  To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu o ulozi i plačanju njenog osobnog savjetnika. youtu.be/Y_3QHry96Ao (http://youtu.be/Y_3QHry96Ao) http://www.youtube.com/watch?v=Y_3QHry96Ao

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pa sad će 20.02.2024 06:34
  Još malo
  Ne pada snijeg, ali tragova ima, još malo pa će i plima.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 20:56
  ......
  Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo plaćanja savjetniku.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  .... 19.02.2024 20:46
  Njonjo je najbolji
  Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih stranaka na Markovom trgu prije dva dana proruskim skupom, na kojemu je ‘‘jedanaest razularenih revolucionara vrijeđalo premijera i vladajuću stranku‘‘.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 11:43
  vrati pare
  A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Gost 18.02.2024 16:08
  Ministar panj
  Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je prosvjed bio tragikomičan jer da ti ljudi kao da žive u svemiru. Taj panj kojem je AP povjerio hrvatsko zdravstvo još nije saznao da i on, cijeli njegov HDZ i svi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 18.02.2024 11:54
  ...
  Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ni AK nije stvorila svoju familiju. Je li to problem? Jesi li ti nečiji odvjetnik ili bi moguće za sebe htio nužni dio?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 11:53
  Test inteligencije
  Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao. Istraživanje koje je proveo Harvard Business School došlo je do zaključaka kako je sarkazam "najviši oblik inteligencije", prije čega su istraživali kognitivna iskustva mozga i ponašanja pojedinca ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 18.02.2024 10:43
  ni vau ni mjau
  Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 10:28
  Proturazvojni ljevičari
  Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ piše "Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele Hrvatske uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mikula 18.02.2024 09:55
  budimo realni
  Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina rada i radnim danom i vikendom nije stvorila ništa, u imovinskoj kartici nema upisanih ni nekretnina ni pokretnina, ovime poklanjam Uskrsnicu, te svoj stan u Ćunskom ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 18.02.2024 06:50
  Mjesečni troškovi njene Radosti
  Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan... Prvo mora podmiriti mjesečne troškove od 1659,04 eura svom osobnom savjetniku koji već dvije godine svaki mjesec umjesto nje neumorno radi na EU fondovima, radi čega se po cijelom otoku grade ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  samo na Prvom od 1000 17.02.2024 23:57
  Uskrsnice?
  Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne treba, postavlja se pitanje hoće li ove godine umirovljenici kao najugroženija skupina građana dobiti Uskrsnice. Mnogi gradovi su već davno najavili ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 17.02.2024 15:31
  Smještajni kapaciteti
  Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta. i.imgur.com/1brM1zN.jpg (http://i.imgur.com/1brM1zN.jpg)

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  ..... 16.02.2024 15:17
  ...
  Snimka početka sjednice youtu.be/.../ (http://youtu.be/AVC60X4jWEA?si=eOTTJdOYsH3C2PZG) http://www.youtube.com/watch?v=AVC60X4jWEA

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Građanin drugog reda 16.02.2024 15:13
  Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezu
  Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono zove ona uspješna ministrica, Lažac? A samo je jedna u nizu.

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 16.02.2024 15:06
  Tko vodi sjednice GV
  I na ovoj sjednici se pokazalo da sjednice GV formalno vodi Devčić a da njega vodi Nedić. Snimka uvodnog dijela sjednice u kojem Nedić govori bez da traži i dobije riječ to nedvojbeno pokazuje. Ivkovićevo čuđenje što Devčić dopušta da se drugima radi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 14:16
  Tako se razgovara s novinarima
  Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’ Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži TELEGRAM

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 16.02.2024 12:53
  I to je to?
  Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 16.02.2024 12:09
  licentia poetica
  Pravi iskreni katolici su najčešće skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom vjerom. P.S. Moguće je da će sad onaj psihopat skočiti i reći da citiram kad je on to spominjao pasja kola. _ _

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 16.02.2024 11:18
  ...
  Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši. Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju tekovine moderne znanosti. Tako npr. ne priznaju postojanje i opasnosti bolesti koja je u pandemijskim razmjerima poharala svijet. Naravno, bolest je najviše ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 10:52
  Gradsko vijeće bez Poslovnika o radu
  Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se morao nalaziti: mali-losinj.hr/.../... (https://www.mali-losinj.hr/sluzbene-informacije/akti-grada/poslovnik-gradskog-vijeca-grada-malog-losinja/) Zato ga se vodi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Popaj 16.02.2024 09:53
  Jedini katolik
  h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s linka koji si poslao proizlazi da se smatra JEDINIM KATOLIKOM koji koji posjećuje ovu stranicu.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 16.02.2024 07:52
  ...
  Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje veleumne komentare. volim-losinj.org/.../... (http://volim-losinj.org/politika/3017-izborna-podvala-obecanjima-bez-roka-ispunjenja#comment-78687) Čuo sam da ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 15.02.2024 20:29
  Ne jagiti...
  Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim kako sam "veliki vjernik". Nije valjda da si - kukavni lažac?! Jer netko u komentarima laže, i netko lašca štiti, sad ćemo vidjeti tko.

  Read more...

   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Krnjo 15.02.2024 15:33
  Korizmeni smijeh
  Korizmeni smijeh ministra vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića. i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg (http://i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg)

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Građani kao publika za naslikavanje

  Mrmo 22.02.2024 08:51
  ......
  Danas je 14 dana od izvanredne sjednice gradskog vijeća, a pozivi za redovnu sjednicu moraju ...
   
 • Dobro upravljanje gradom

  ppu-prof_Pr 22.02.2024 08:48
  Утепление и штукатурка дома снаружи цена
  Наша бригада профессиональны х исполнителей готова предлагать вам актуальные средства ...
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  Doremi 21.02.2024 10:33
  Strah od aktualnog sata?
  Još je pokroviteljski kazala da će imati aktualni sat na sljedećoj redovnoj sjednici za ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  glupkokur 20.02.2024 14:32
  oporba u kope premijer u spade
  Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano] ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 20.02.2024 10:14
  Savjetnik
  To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pa sad će 20.02.2024 06:34
  Još malo
  Ne pada snijeg, ali tragova ima, još malo pa će i plima.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 20:56
  ......
  Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  .... 19.02.2024 20:46
  Njonjo je najbolji
  Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 11:43
  vrati pare
  A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Gost 18.02.2024 16:08
  Ministar panj
  Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 18.02.2024 11:54
  ...
  Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 11:53
  Test inteligencije
  Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao. Istraživanje koje je proveo Harvard ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 18.02.2024 10:43
  ni vau ni mjau
  Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 10:28
  Proturazvojni ljevičari
  Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mikula 18.02.2024 09:55
  budimo realni
  Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 18.02.2024 06:50
  Mjesečni troškovi njene Radosti
  Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan... Prvo mora podmiriti mjesečne troškove ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  samo na Prvom od 1000 17.02.2024 23:57
  Uskrsnice?
  Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 17.02.2024 15:31
  Smještajni kapaciteti
  Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta.
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  ..... 16.02.2024 15:17
  ...
  Snimka početka sjednice youtu.be/.../ (http://youtu.be/AVC60X4jWEA?si=eOTTJdOYsH3C2PZG) ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Građanin drugog reda 16.02.2024 15:13
  Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezu
  Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono ...
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 16.02.2024 15:06
  Tko vodi sjednice GV
  I na ovoj sjednici se pokazalo da sjednice GV formalno vodi Devčić a da njega vodi Nedić. Snimka ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 14:16
  Tako se razgovara s novinarima
  Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 16.02.2024 12:53
  I to je to?
  Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 16.02.2024 12:09
  licentia poetica
  Pravi iskreni katolici su najčešće skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 16.02.2024 11:18
  ...
  Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši. Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 10:52
  Gradsko vijeće bez Poslovnika o radu
  Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Popaj 16.02.2024 09:53
  Jedini katolik
  h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 16.02.2024 07:52
  ...
  Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 15.02.2024 20:29
  Ne jagiti...
  Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim ...
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Krnjo 15.02.2024 15:33
  Korizmeni smijeh
  Korizmeni smijeh ministra vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića. i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg ...