Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

U sondiranje mula krenuli bagerom(!)

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

sondiranjethRekonstrukcija mula ispred Vile Karoline na Čikatu, koja se u naravi pretvorila u njegovo rušenje, ipak nije u skladu s ishodovanom dokumentacijom, izvijestio je Novi list.

Naime, po informacijama iz Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, investitor je ishodovao lokacijsku i građevinsku dozvolu, ali je građevinska inspekcija uvidom u građevinski dnevnik utvrdila da je 8. siječnja izvođač radova Aqua park Lošinj d.o.o. iz Malog Lošinja, započeo s pripremnim radovima prethodnog snimanja i obilježavanja pojedinog kamenog bloka mola, kako bi se mogla izvršiti izvorna rekonstrukcija s postojećim kamenim blokovima, u skladu s lokacijskom dozvolom i potvrdom glavnog projekta. Dan poslije, 9. siječnja, nadzorni je inženjer konstatirao da je prilikom sondiranja došlo do urušavanja jezgre mula te je izvođaču radova naredio da prekine daljnje radove do dopune dokumentacije, o čemu će građevinska inspekcija biti obaviještena, navodi se u odgovoru iz ureda glasnogovornice ministarstva.
Znači da je izvođač odvalio mul sondirajući stanje i utvrđujući kako će ga rekonstrirati na izvoran način. No ostaje pitanje kako to da se sondiranje i obilježavanje kamenih blokova u cilju izvorne rekonstrukcije radilo bagerom?!
Inače, investitor je malološinjska tvrtka Katina d.o.o., čiji je vlasnik ruski državljanin. Nadzor obavlja De Finni d.o.o. iz Pule, koncesiju za rekonstrukciju i iznajmljivanje 15 ležaljki i suncobrana izdala je PGŽ, a Grad Mali Lošinj na tu je odluku dao pozitivno mišljenje.

 

(I. C. M.)

sondiranje

Komentari: 

33 # rBage 2013-01-26 12:48
Ponovo će se pokušati napraviti budalama ljudi kojima je najviše stalo da se sačuva ono što nam je ostavila Austrougarska.A Austrougarska nam je ostavila izgrađene rive i nekim starim ljudima dio kulture koja se sada pod svaku cijenu pokušava urušiti.
A šta se Vi novinari čudite što je sondiranje počelo bagerom.A čiji je to bager i tko je s tim bagerom i po čijem nalogu radio?Bahatost vlasnika bagera nam poručuje:"Ma tko meni šta može kada iza mene stoji osoba koja za sada priča balalajke na radiu i novinarima".Gos podin sada prodaje i beton bez dozvole i sve to se tolerira jer su njegovi na vlasti.
p
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # rmrcina 2013-03-05 19:24
istina..a i mene zanima kako se ovaj mul popravlja a ko nov bio a u velom se lukobran raspao i to se ne popravlja..gari kolko su rusi dali?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
33 # zna se...hdz 2013-01-26 13:08
Zna se: tko je vlasnik bagera,tko je upravljao bagerom(na crno),da nije bila postavljena tabla za vrijeme radova,da to nije izvodila d.o.o. Aqua park,da su razbijeni izvorni kameni blokovi,da se mul srušilo namjerno,da isti prodaje beton bez dozvole i tko mu sve to omogučava.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # KoznaFlauta 2013-01-26 14:54
Prije svega naučite osnovne pojmove u graditeljstvu, određene zakonske odredbe i regulative, koje su ustanove i službe zadužene za pojedine radnje, pa zatim sjednite za pc i pišite ono što stoji, ovako pokazujete da ste polupismeni i jalni sami na sebe jer ste dušebrižnici, neradnici i prije svega zavidni... A svatko koga uistinu zanima druga strana medalje mislim da zna koga i gdje može pitati bez da se skriva iza nickova...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # ..fuki 2013-01-26 17:48
Što se tiče teme ovog malog mulića jasno je i budali da nitko ne baca svoje novce na rekonstrukciju "rušenje" ako nema stvarnog interesa u tome. Građane pa tako i mene smeta kao i uvijek netransparentno st i da netko svojim izjavama pravi mene i pučanstvo budalama. Kakvo sondiranje? Taj mulić je tamo bio i ostao bi još 500 godina. Do zadnjeg dana je imao čvrsta temelje od betona i to je svatko ko se tamo kupao ili ronio vidio. Zašto je srušen pokazati će budućnost kao i u većini slučajeva sano molim autore izjava tipo sondiranje i rekonstrukcija da ne pišu ništa jer je to bolje od ovoga..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # ...Caterpilar 2013-01-26 18:29
Linićeva lista govori sve kopačima mula.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
24 # Gdje je problemGrunf 2013-01-26 19:35
Fuki, ako može rasprava s malo argumenata. Nakon argumenata bi trebali doći utemeljeni zaključci. Kakava i čija netransparentno st? Činjenice su slijedeće:
-investitor je trgovačko društvo u privatnom vlasništvu
-investitor je od županije dobio koncesiju
-investitor je od Upravnog odjela za graditeljstvo dobio za namjeravani zahvat lokacijsku dozvolu (dakle od županije)
-investitor je ishodio potvrdu projekta za namjeravani zahvat
-investitor je započeo radove po dozvoli
-lučka uprava je izvršila uviđaj (opet županijsko tjelo)
-građevinska inspekcija je izvršila uvid (Ministarstvo graditeljstva).
Činjenica je da investitor nema obavezu javnost upozoravati niti tražiti dozvolu za početak radova, niti mora javnosti davati na uvid terminski plan niti davati na uvid javnosti tehnički opis izvedbe. Gdje se tu konkretno radi o netransparentno sti i čija bi ona bila.

Tvrdanja o 500 godina mulića pokazuje koliko si površan. Tko te je preparirao da bi ti legalna rekonstrukcija zadavala duševne boli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Struka VS inspekcijaPilanje mozga 2013-01-26 21:49
Postoje dva načina bušenja: ručno i strojno. Za potrebe geomehaničkog ispitivanja primjenjuju se,
uglavnom, ručna bušenja. Strojno bušenje nije pogodno za nekoherentna i koherentna tla zbog vibracija
koje nastaju pri takvom bušenju i mogu da poremete tlo.
Sondažni aparat za bušenje
Svaki sondažni aparat za bušenje sastoji se iz: svrdla, nastavka i ručice. Osim toga u garnituru za bušenje
spada još: tronožac, dizalica i obložena cijev. (sl.30)
Svrdla. Za različite vrste tla upotrebljavaju se odgovarajuća svrdla kao što su: žlica sa prorezom,
žlica bez proreza, tanjirasta, kupasta, spiralna, dlijetasta, kutijasta i dr. (sl.31).
Prečnik svrdla je 135-200 mm, najčešće oko 150 mm. Dužina svrdla je obično 600-800 mm.
Nastavci. Su obično od punog željeza najčešće kvadratnog presjeka, rjeđe kružnog, debljine 24-40 mm,
dužine 1-5 m, najčešće 3 m. Nastavci se vezuju sa svrdlom i između sebe na navoj ili na viljušku (sl. 32).
Nastavci na navoj mogu se okretati samo u jednom smjeru – desnom, a nastavci na viljušku mogu se
okretati u oba smjera. Za odvrtanje nastavaka na navoj upotrebljavaju se naročite kuke ili klješta za cijevi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ??fuki 2013-03-05 20:24
Od svih tih transparentnih "dokaza" me zabolila glava. A mulić jadan i skrhan trebalo rušiti minibagerom od 5 tona da se nebi sam od sebe urušio
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # problem je u đepovima korumpiranih političaramrcina 2013-03-05 19:26
grunf a zasto onda jos lukobran u velom nije saniran?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # OnjkBisere pred svinje 2013-01-27 12:16
Vratimo se par godina ili par mjeseci u nazad.
Prvo ste svi pljuvali po projektu Bočac , pa nikad neće biti gotov pa ovo i ono ali eto gotov je i svi koriste garaže,Lidl,DM, Mana Modu Time Out,
Pa ste pred par mjeseci na ovim stranicama pisali da su radovi u muzeju Apoksiomena prekinuti iz ovih i onih razloga ,ali eto nastavljeni su .
A da ne govorimo o bivšoj pomorskoj školi o kojoj st lupetali svašta,
I tamo radovi idu.
Samo budite strpljivi i sačekajte da riva bude gotova a onda komentirajte.
Nemojte padati pod utjecaj nekolicine bolesnika koji misle da pljuvanjem na svaki projekat mogu dobiti lokalne izbore!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Jole 2013-03-05 20:49
Projekt Bočac je katastrofalan, bar što se tiče prometnog rješenja. Nagruvana je masa sadržaja koju ona prometnica jednostavno ne može izdržati. Svaka čast onomu tko je to osmislio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # I2Glasnogovornik 2013-01-27 12:42
Vrlo je interesantno kako novinarka N.L poznaje struku i može komentirari kako se koji dio radova izvodi , ili redovito čita ove stranice pa prepisuje određene komentare.
A i ovaj drugi fotograf Purić koji komentira način sondiranja je vrlo interesantan.
Objasniti ću gospodi novinarima a i ostalima što u ovom slučaju znaci sondiranja ili pregled stanja temelja i način izvođenja radova.
Otvaranje srednjeg djela mula koji je bio popravljan i izveden od betona izvodi se ručno ili strojno pod uvjetom da predmet sanacije nije pod konzervatorskom zaštitom.Dakle kako mali molic nije pod zaštitom konzervatora pristupilo se radovima strojno.
Prilikom otvaranja srednjeg djela ili sondiranja ustanovili su da je srednji dio potpuno podkopan i nasut sitnim materijalom.
Vanjski rubovi koji su još držali objekat izvedeni su od betona koji se morao odkloniti da bi se kvalitetno moglo izvesti sanaciju .Što se dobro vidi na ovoj slici.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # što sljedi?Neuki 2013-01-27 13:05
Citat Glasnogovornik:
Vrlo je interesantno kako novinarka N.L poznaje struku i može komentirari kako se koji dio radova izvodi , ili redovito čita ove stranice pa prepisuje određene komentare.

A meni je vrlo interesantno da je ova tema privukla toliko branitelja ovog zahvata na mulu koji visoko stručnim riječnikom pojašnjavaju neukom narodu proceduru ishođenja dozvola, projektiranje, sondiranje i štajaznam 8) Nekako mi se čini da time skreću pozornost od pitanja gospodarenja sa 15 ležaljki na tom minijaturnom mulom i što sljedi nakon izgradnje starijeg i ljepšeg.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # A što reć...Grunf 2013-01-27 13:03
Ima još interesantnih stvari kod pisanja Novog Lista odnono njihovih novinara kako I.C.M. tako i Purića. Zadnji primjer je ovaj oko mulića. Sve činjenice pokazuju do je ovo legalan posao. Ali dreka se digla. Isti novinari a i isti zabrinuti građani ne reaagiraju na bespravne pontone u luci ali će im smetai zamučenje luke. Da ne govorimo o izgradnji marine na Rujnici protivno svim postojećim, bivšim i budućim planovima. Ali to nisu poslovi koji se mogu dovesti u bilo kakvu vezu sa gradom Malim Lošinjem ili korumpiranom kradeza vlasti pa je to u redu.

Kad Tarcizio Mužić radi bez bilo kakve dozvole na pomorskom dobru onda smo cito.

A što reć..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # #Grunf 2013-01-27 13:27
Neuki, a meni je vrlo interesantno tko manipulira neukim pukom da bi napadao legalan zahvat na sad minijaturnim mulom i zbog čega.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # # na #Superhik 2013-01-27 13:34
Citat Grunf:
Neuki, a meni je vrlo interesantno tko manipulira neukim pukom da bi napadao legalan zahvat na sad minijaturnim mulom i zbog čega.

Pa neuki nije napao zahvat. Interesantno da znaš sve o građevini i legalnosti a nisi primjetio da on ništa ne napada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # riofoto 2013-01-27 15:46
ko? Plastični anđeo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Glasnogovornik15 2013-01-27 14:28
Ma nemogu vjerovati da ste tako bedasti .
Koncesisko odobrenje za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki moze se izdati za najmanje 15. Kom .
Normalno je da će na malom Mulu biti maksimalno 2. Suncobrana i dvije ležaljke a ostatak pored na nižem molu.
Nemojte stalno razmišljati da će nekakvi stranci svih prevariti ,pokažimo im svojim primjerom da smo pośteni.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # *Grunf 2013-01-27 14:36
Neuki je rekao du mu je interesantno zašto ima toliko branitelja ovog zahvata na mulu. Neuki poistovjećuje iznošenje argumenta kao obranu zahvata. Do sada je bio napad na zahvat. Kad je neuki uvidio da je to bio pucanj u prazno, onda je otvorio novi problem. Neš ti pitanja gospodarenja na "minijaturnom mulu".

Kad je rješen problem zahvata sad je problem gospodarenja. Zašto tolika dreka na zahvat na rekonstrukciji a kad je dokazano da je zahvat legalan uvodimo novi problem gospodarenja na "minjijaturnom mulu". Što je tu stvarni problem? Mul je dio pomorskog dobra, odnosno javno je dobro o njemu brine država ili županija. Zakono i Ustav su onemogućili isključivanje javnosti iz raspolaganja pomorskim dobrom. Opet rad se o "minijaturnom mulu“ (svega 10-tak m2). Što je stvarni problem?


Pametni Superhiku a ti nisi pimjetio da je nukog nisam napadao nego samo pitao tko manipulra neukim narodom? Neuki je napao (optužio) one koji iznose argumente da skreću s pravog problma-gospoda renja „minijaturnim mulom“. Dakle one koji raspravljaju točnije one koji argumntima dokazuju da je to legalno, optužuje da skreće se pravog problema. Zašto nije optužio, za po njemu skrivanje pravog problema-gospod arenja mulom, one koji su otvorili veliku aferu nelegalnog zahvata na mulu. Bilo bi logičnije.

Kad se pokaže da ni tema gospodarenja s „minijaturnim mulom“ nema nikakve veze s gradom, valjda će velika afera minijaturnog mula postati nezanimljiva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ArgumentiNeuki 2013-01-27 16:18
Citat Grunf:
Neuki je rekao du mu je interesantno zašto ima toliko branitelja ovog zahvata na mulu. Neuki poistovjećuje iznošenje argumenta kao obranu zahvata.

Zahvat se napadalo, zahvat se branilo. A obje strane su to činile argumentima. Obrana i napad su samo drugi nazivi za argumente koji mogu biti "za" i "protiv". Pogledaj što kaže wikipedia: Argument je izjava ili niz izjava koje se koristi za opravdanje ili opovrgavanje jedne tvrdnje. Argumenti služe uvjeravanju ljudi o istinitosti ili o zabludi jedne teorije i zato su ključno sredstvo na području znanosti, kritike, rasprave i dijaloga.
Citat:
Do sada je bio napad na zahvat. Kad je neuki uvidio da je to bio pucanj u prazno, onda je otvorio novi problem. Neš ti pitanja gospodarenja na "minijaturnom mulu".
Ne izmišljaj da sam ja tako nešto nešto uvidio. Uvidio sam što sam napisao, tj. da se ulaže veliki trud i stručnost da se zahvat opravda i prikaže u najboljem svjetlu. Čovjek bi pomislio da se to radi za honorar.
Citat:
Kad je rješen problem zahvata sad je problem gospodarenja.
Pa nisam rekao da je to problem, nego (čitaj pažljivo, nema ni slova o problemu): "Nekako mi se čini da time skreću pozornost od pitanja gospodarenja sa 15 ležaljki na tom minijaturnom mulom i što sljedi nakon izgradnje starijeg i ljepšeg."
Citat:
Zašto tolika dreka na zahvat na rekonstrukciji a kad je dokazano da je zahvat legalan uvodimo novi problem gospodarenja na "minjijaturnom mulu".
Problem gospodarenja nije nov, jer on je na početku priče: Koncesija je data za gospodarenje mulićem, a ne za rekonstrukciju. Ne daju se koncesije za samu rekonstrukciju, nego za gospodarsko korištenje. Jer svatko tko ima novaca, volje i želje može dati donaciju i rekonstruirati bilo što bez da traži koncesiju za to.
Citat:
Što je tu stvarni problem? .... Opet rad se o "minijaturnom mulu“ (svega 10-tak m2). Što je stvarni problem?
Ako mene pitaš, već sam odgovorio. Napisao sam da me zanima što sljedi nakon izgradnje starijeg i ljepšeg. Znači, ne znam što je stvarni problem, ali možda ću jednom saznati.
Citat:
Pametni Superhiku a ti nisi pimjetio da je nukog nisam napadao nego samo pitao tko manipulra neukim narodom? Neuki je napao (optužio) one koji iznose argumente da skreću s pravog problma-gospodarenja „minijaturnim mulom“. Dakle one koji raspravljaju točnije one koji argumntima dokazuju da je to legalno, optužuje da skreće se pravog problema.
Nikoga ja nisam napao nego sam na tvoje sprdanje s novinarkinim poznavanjem struke primijetio zavidnu stručnost u obrani legalnosti zahvata i ispravnosti radova na rušenju.
Citat:
Zašto nije optužio, za po njemu skrivanje pravog problema-gospodarenja mulom, one koji su otvorili veliku aferu nelegalnog zahvata na mulu. Bilo bi logičnije.
Prijatelju Grunfe, zagubio si se u labirintu logike. Naime, ja nikoga nisam optuživao za ništa.
Citat:
Kad se pokaže da ni tema gospodarenja s „minijaturnim mulom“ nema nikakve veze s gradom, valjda će velika afera minijaturnog mula postati nezanimljiva.
Kad se pokaže da tema gospodarenja mulom nema nikakve veze s gradom pokazće se da je moj interes za to što sljedi nakon izgradnje starijeg i ljepšeg bio sasvim na mjestu 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # LogikaGrunf 2013-01-27 18:03
Ne treba mi wikipedia da bih znao što je argument- pored ostalog i dokazana činjenica (npr. Izdana lokacijska dozvola). U raspravi nisam branio zahvat već legalnost zahvata potaknut tvrdnjama o netransparentno sti i muljanju nas građana.

A meni je vrlo interesantno da je ova tema privukla toliko branitelja ovog zahvata na mulu koji visoko stručnim riječnikom pojašnjavaju neukom narodu proceduru ishođenja dozvola, projektiranje, sondiranje i štajaznam

Zašto ti je vrlo interesantno veliki broj branitelja zahvata na mulu a nije ti interesantan velik broj onih koji napadaju. I kako se to može utvrditi?

Zašto bi te trud da se u raspravi utvrde činjenice koje idu nekom u prilog nagnao da pomisliš da je plaćen a trud onih koji napadaju bez činjenica , nije sumnjiv. Ti sigurno volontiraš a ja sam plaćenik?

Kad smo kod labirinta logike vratimo se prijatelju na početak odnosno tvoj komentar kojem možemo zahvaliti da je potaknu ovu našu malu svađicu. Kažeš „Čini ti se da tim (ovi koje optužuješ za stručni rjećnik) skreću pozornost od pitanja gospodarenja minijaturnim mulom“. Zašto se optužuje za nešto samo jedna strana u raspravi i to ona koja se zato ne može optužiti jer je temu odabrala strana koje je pokrenula raspravu tvrdnjom da je rušenje mula nelegalno. Ne, krivi su samo oni koji odgovaraju na tu tvrdnju? I nije ti baš neka logika.

Pokreni raspravu oko gospodarenja mulom pa da vidimo što te muči.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # XXXbrancin 2013-01-27 18:21
Citat Grunf:

Pokreni raspravu oko gospodarenja mulom pa da vidimo što te muči.

Ta rasprava je vec odavna zavrsena ka je neko napisao da je to zabrana urodjenicima da koriste mul. Sta su tu jos ima za raspravjat???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # UrođenikDomaći 2013-01-27 18:44
Citat brancin:
Citat Grunf:

Pokreni raspravu oko gospodarenja mulom pa da vidimo što te muči.

Ta rasprava je vec odavna zavrsena ka je neko napisao da je to zabrana urodjenicima da koriste mul. Sta su tu jos ima za raspravjat???

Ja bi kao domaći rekao sljedeće , pouzdano znam da se većina vas koji ste jako zabrinuti da se vise necete moci kupati na malom mulu nije nikad kupala na istom a i objasniti ću zasto.
1. Zato sto su se tamo nekad kupali sezonci Jadranke.
2. Zato sto je kanalizacija od hotela Belvi u blizini išla u more.
3. Zato sto se tamo u najboljim uvjetima nije moglo kupati vise od 4-5
Osoba. A mi Lošinjani vise volimo biti na grotama sami ili s barkom u nekoj vali .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # tek onakodick 2013-01-27 19:08
Citat Domaći:
Citat brancin:
Citat Grunf:

Pokreni raspravu oko gospodarenja mulom pa da vidimo što te muči.

Ta rasprava je vec odavna zavrsena ka je neko napisao da je to zabrana urodjenicima da koriste mul. Sta su tu jos ima za raspravjat???

Ja bi kao domaći rekao sljedeće , pouzdano znam da se većina vas koji ste jako zabrinuti da se vise necete moci kupati na malom mulu nije nikad kupala na istom a i objasniti ću zasto.
1. Zato sto su se tamo nekad kupali sezonci Jadranke.
2. Zato sto je kanalizacija od hotela Belvi u blizini išla u more.
3. Zato sto se tamo u najboljim uvjetima nije moglo kupati vise od 4-5
Osoba. A mi Lošinjani vise volimo biti na grotama sami ili s barkom u nekoj vali .

Pa ako je tako onda je jako dobro pitanje šta sljedi? Ko troši novac na rušenje pa gradnju mola i plaća koncesiju tek onako ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
22 # mulmojca 2013-01-27 18:51
Da li netko zna kako se zove Rus koji je kupio Karolinu? Da li je to isti onaj koji je naveden kao vlesnik ili direktor tvrtke Katina?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # UrodenikDomaći 2013-01-27 18:51
I zato vi furešti i domaci kojima je toliko stalo do Lošinja dodite i cjele godine živite na našem otoku .
Dodite izvaditi novac iz kušina i popravite sve rive,setnice,ce ste i staze. Nikako nemojte tražiti ništa u koncesiju i iz toga tražiti nekakvu materijalnu korist jer vi ipak tako jako volite Lošinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # "Franz Serjoža Jozef 2013-01-27 19:54
Pored velike brige za more, kulturu i tradiciju, rive i muliće su gradili stranci-Austrij anci i Talijani a obnavljaju ih nakon stotnjak godina Rusi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ruska obnovaNikita 2013-01-28 08:40
Citat Franz Serjoža Jozef:
Pored velike brige za more, kulturu i tradiciju, rive i muliće su gradili stranci-Austrijanci i Talijani a obnavljaju ih nakon stotnjak godina Rusi.


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Rusi nisu RušiEvotikita 2013-01-28 09:17
Što bi ta slika trebala dokazati? Da Rusi ne obnavljau muliće nego ga ruše. Nisam inžinjer ali mislim da to nisu gotovi radovi već prva faza. Strpi se malo.

A inače misliš li da bi netko tražio koncesiju, lokacijsku dozvolu, potvrdu projekta i platio rušenje da bi došao do ove tvoje slike.

Ta slika demantira da su Austrijanci i Talijani gradili, Rusi rekonstruirali rive i muliće? Gornju tvrdnju bih samo dopunio-Austija nci i Talijani grade, Rusi rekonstruiraju a mi samo slikamo i galamimo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # tko rusimojca 2013-01-28 13:37
mozda nisu krivi rusi nego izvodjaci ko u ovom slucaju: glas-slavonije.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # klackalicaŠtrumfeta 2013-02-01 18:25
ko bi gori sad je doli?pa nije hdz na vlasti u županiji da je on kriv za sve?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # mulićLignja 2013-02-01 18:44
Šteta
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # mužićštrumf 2013-02-03 23:54
Novinarka, inspektorica itd mogli su se zaustaviti prije nego su došli do mulića slikati i upitati? Tko radi garažu na gradskom zemljištu, zašto nema table iako je bager veci nego onaj koji je rušio mulić.
Pa da, to radi gospodin koji je zadužen za radove bez građevinske dozvole po cijelom otoku...
A to je gospodin Tarcizio Mužić, pitam se da li je inspektorica podnijela do sada ijednu prijavu, nije a zašto?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # i maliveliki 2013-02-25 10:29
Citat štrumf:
Novinarka, inspektorica itd mogli su se zaustaviti prije nego su došli do mulića slikati i upitati? Tko radi garažu na gradskom zemljištu, zašto nema table iako je bager veci nego onaj koji je rušio mulić.
Pa da, to radi gospodin koji je zadužen za radove bez građevinske dozvole po cijelom otoku...
A to je gospodin Tarcizio Mužić, pitam se da li je inspektorica podnijela do sada ijednu prijavu, nije a zašto?

Natječaj za prodaju zemljišta na kojoj je izgrađena garaža, objavljena je danas na oglasnoj ploci "prodaja zemljišta k.č.br 8126/1, dakle nema potrebne dozvole i izgrađena garaža na gradskom zemljištu.
Pitanje: - odjel za izdavanje dozvola,grad, inspektorat itd. prijava investitoru i izvoditelju itd.itd. sve je to poznato u ovom gradu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Korumpirano žmirenjeBing 2013-03-24 09:16
Citat veliki:
Citat štrumf:
Novinarka, inspektorica itd mogli su se zaustaviti prije nego su došli do mulića slikati i upitati? Tko radi garažu na gradskom zemljištu, zašto nema table iako je bager veci nego onaj koji je rušio mulić.
Pa da, to radi gospodin koji je zadužen za radove bez građevinske dozvole po cijelom otoku...
A to je gospodin Tarcizio Mužić, pitam se da li je inspektorica podnijela do sada ijednu prijavu, nije a zašto?

Natječaj za prodaju zemljišta na kojoj je izgrađena garaža, objavljena je danas na oglasnoj ploci "prodaja zemljišta k.č.br 8126/1, dakle nema potrebne dozvole i izgrađena garaža na gradskom zemljištu.
Pitanje: - odjel za izdavanje dozvola,grad, inspektorat itd. prijava investitoru i izvoditelju itd.itd. sve je to poznato u ovom gradu.

Divljanju bespravne/divlj e gradnje pridonijelo je najviše Ministarstvo graditeljstva, i to u svim mandatima prethodnih vlada. Upravne odjele koji izdaju građevinske dozvole u općinama, gradovima i županijama i dalje vode uglavnom nekvalificirane osobe, pa se njihov odnos prema građanima kojima ozakonjuju projekte ili bespravno grade najčešće svodi na nekompetentnu gnjavažu ili korumpirano žmirenje.
h-alter.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
23 # velikimali 2013-02-04 23:13
Mali bager je mali bager, on se vidi iz daleka, a veliki koji kopa garažu on se ne vidi jer radi na gradskoj parceli bez dozvole.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
42 # vavik isto...brantner 2013-02-06 15:11
kako ljudi dižu prasinu, pa to je cudo...
Čikat ruski, ova vila ruska, ona vila ruska... sada ruse mali mul... Tu su ljudi navikli za sve dizati prasinu i blatit. To znam iz kuce, moji stari i ne mozes ih mijenjati. Odrastao sam na Velom mulu, i zna se da na 'malom mulu nikada nikog od domacih' Ali halo ni to nije bitno. bitno je da nekolicina vice: A di cemo mi sada??? 'ko to mi? Rusi su kupili vile žderu se lošinjani. Vila karolina stajala je godinama i propadala, TKO IMA NOVAC DA JE KUPI I INVESTIRA TOLIKI NOVAC??? TKO? TKO? Lošinjan? Ne nego Rus! Shvatite to vec jednom. Sta je bolje da je i dalje zjapila godinama ili ovako uređena pa je svi gosti slikaju i dive se. I taj mul.. Sta mislite da ako su ga srusili da nece doci bolji? Sta mislite da ce od siporexa napraviti novi. Gosti koji su se do sada suncali pored'maloga mula' leđa su ih žuljala od kamena, sljedece godine ce biti ležaljke sa suncobranima, a mul ne od AU kamena vec od Bračkog. Ljudi idemo naprijed. Čikat sa Rusima može samo zaživjeti! Lova leti, mi trebamo objerucke prihvatiti te ljude i smisliti kako uzeti novac!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Mozak od siporexaJoker 2023-11-17 12:12
Citat brantner:
kako ljudi dižu prasinu, pa to je cudo... Čikat ruski, ova vila ruska, ona vila ruska... sada ruse mali mul... Tu su ljudi navikli za sve dizati prasinu i blatit. To znam iz kuce, moji stari i ne mozes ih mijenjati. Odrastao sam na Velom mulu, i zna se da na 'malom mulu nikada nikog od domacih' Ali halo ni to nije bitno. bitno je da nekolicina vice: A di cemo mi sada??? 'ko to mi? Rusi su kupili vile žderu se lošinjani. Vila karolina stajala je godinama i propadala, TKO IMA NOVAC DA JE KUPI I INVESTIRA TOLIKI NOVAC??? TKO? TKO? Lošinjan? Ne nego Rus! Shvatite to vec jednom. Sta je bolje da je i dalje zjapila godinama ili ovako uređena pa je svi gosti slikaju i dive se. I taj mul.. Sta mislite da ako su ga srusili da nece doci bolji? Sta mislite da ce od siporexa napraviti novi. Gosti koji su se do sada suncali pored'maloga mula' leđa su ih žuljala od kamena, sljedece godine ce biti ležaljke sa suncobranima, a mul ne od AU kamena vec od Bračkog. Ljudi idemo naprijed. Čikat sa Rusima može samo zaživjeti! Lova leti, mi trebamo objerucke prihvatiti te ljude i smisliti kako uzeti novac!
Kako vidimo nakon rušenja nije bio sagrađen bolji mul. Deset godina nije normalan vijek trajanja ni za kokošinjac, a kamoli za najljepše stepenište za ulazak u more na Jadranu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Razloga za paniku nemaEV 2023-11-22 09:26
Citat Joker:
Kako vidimo nakon rušenja nije bio sagrađen bolji mul. Deset godina nije normalan vijek trajanja ni za kokošinjac, a kamoli za najljepše stepenište za ulazak u more na Jadranu.
Ana Kučić koja nas je kao zamjenica Kapelija umirivala da razloga za paniku nema sada mudro šuti. Domac ju ne pita a njoj ne pada na pamet da se upušta u temu koja nije za fotkanje. Tema nije fotogenična kao Aleja kapetana o kojoj je dala snimiti film da bi u njemu imala glavnu ulogu :lol: .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Fotogenična događanjag.ost 2023-11-22 11:01
Citat EV:
Citat Joker:
Kako vidimo nakon rušenja nije bio sagrađen bolji mul. Deset godina nije normalan vijek trajanja ni za kokošinjac, a kamoli za najljepše stepenište za ulazak u more na Jadranu.
Ana Kučić koja nas je kao zamjenica Kapelija umirivala da razloga za paniku nema sada mudro šuti. Domac ju ne pita a njoj ne pada na pamet da se upušta u temu koja nije za fotkanje. Tema nije fotogenična kao Aleja kapetana o kojoj je dala snimiti film da bi u njemu imala glavnu ulogu :lol: .
AK najviše voli pozirati na svečanim događanjima kao što su primanje nagrada, nazočenje vjerskim i državim blagdanima i obljetnicama.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # i ti možeš kupiti...brantner 2013-02-06 15:18
Ja pobjesnim kada neuka nekolicina pocne srati po tim rusima... Rus kupio vilu, a ovo, a ono. Sta je ti ili tvoji roditelji niste kupili???
Treba ici naprijed! Najgore je mlatiti praznu slamu. Kad su vec pokupovali gotovo je, necemo na volim-losinj nista promijeniti Umjesto da se sere ovudje idi kod rusa pa pitaj posao, reci da ces kositi i cistiti vrt. Ako neces ici ce netko drugi a ti ces pusit kintu sjedeci na stolici i srati po svemu sta se radi!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # BjesniloMad Max 2013-02-06 15:49
Citat brantner:
Ja pobjesnim kada neuka nekolicina pocne srati po tim rusima... Rus kupio vilu, a ovo, a ono.

Ja zbog toga ne pobjesnim. Tko ima neka kupuje ako mu neko hoće da proda. Ali pobjesnim kad vidim da za neke nema nikakvih birokratskih prepreka da dobiju dozvole i koncesije, a inspekcije ih zaobilaze a nekima nađu i dlaku u jajetu. Objasni mi to, brantneru brate 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # koja razlika?lik 2013-02-06 15:43
Koja razlika između Rusa i Lošinjanina?
Rus je Rus, nije šetebandijera.
Rus ima para i troši, Lošinjan ima također, htio bi više, ali je stisnuo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ......Barijera 2013-02-06 16:01
Citat lik:
Koja razlika između Rusa i Lošinjanina?
Rus je Rus, nije šetebandijera.
Rus ima para i troši, Lošinjan ima također, htio bi više, ali je stisnuo.

Pa to je odgovr na pitanje Mad maxa zašto neki stanu pred birokratskim barijerama. Neki plaćaju da ih se sruši, a neki ne plaćaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ehhbrantner 2013-02-06 15:56
za neke nema pravila, istina, ali to je drugi par rukava. slazem se da ko ima neka kupuje ako mu netko hoce da proda. stva oko toga je sasvim jasna. A ti za koje nema prepreke, za njih vec godinama prepreke ne postoje. Sta napravit? Tu nisam pametan. Dali nas vecina, ajmo nazvati 'mali ljudi' moze stat na kraj ne vise od 10-ak ljudi koji rade kaos??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # .....Barijera 2013-02-06 16:05
Citat brantner:
Dali nas vecina, ajmo nazvati 'mali ljudi' moze stat na kraj ne vise od 10-ak ljudi koji rade kaos??

To nije kaos nego dobro uređen sustav. Zna se ko što radi i po kojoj cijeni a zna se i ko su posrednici. Tu vlada savršen red a ne kaos. Tako je Saborka srušena do temelja a dozvola je bila za krovište. I nikom ništa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ..Bage 2013-02-09 12:39
Slažem se barijera.Sabor treba srušiti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....brantner 2013-02-06 16:18
ma jasno da... ima toga i biti ce! jbg
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Konzervatorski radoviRus 2013-02-08 14:07
Hoćemo Ruse!
Molim? Hoćete Ruse?
Ne. Krivo ste čuli.
Hoćemo gusle.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Živi bili pa vidili ;-)Dotepenac 2013-02-09 10:48
Slika na jednom portalu s opisom "Mul ispred ville Karoline 2013. godine !!"

Netko je na tu sliku dao komentar "Zaštooo??
Baš sam prošle godine bio na Lošinju i taj mol mi je zapeo za oko,baš je bio lijep."
A odgovor je: "Službena verzija je ta da kad su rusi, koji su sad vlasnici ville, krenuli postavljat cijevi za pumpanje mora za bazen u svom vrtu, skužili da su temelji i sam mul pred kolapsom. (nije mi se činilo tako kad sam zadnji put po njemu hodao) I sad ga ruše, da bi ga navodno istog izgradili, tj. replicirali.. Ne znam, živi bili pa vidili...."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Bage 2013-02-09 12:38
Dobro je da je mulić srušen.Nitko nezna kakva je to opasnost prijetila da se jednoga dana sruši na kupače.Zamislit e vi da se taj mulić srušio na nekog slovenca kada bi se kupao na tom muliću.Pa Rvacka nebi nikada ušla u Europu jer bi slovenci blokirali ulazak ili u Briselu ili na Rupi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Gradnja mulaLosinjan 2013-02-10 14:24
Dali se poceo graditi mul?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # Mali mulPineta 2013-02-11 00:22
Dragi Lošinjani, nema vam druge - šetajte Čikatom i pažljivo gledajte što se tamo događa i što će se još dogoditi. Uskoro bi od Mula 12 apostola (danas - Ruski mul)prema jedriličarskom klubu mogla niknuti riva s još vezova s priključcima za struju i vodu (zahode su već postavili u šumi) - prava mini-marina... Proširenje "uređenja obale" je odobreno zadnjim izmjenama Prostornog plana Grada Malog Lošinja, a javna rasprava je trajala od 3. do 17. 1. ove godine, dok su građani spavali dubokim postnovogodišnj im zimskim snom... Inače, u uvali Čikat nikada nitko nije planirao nikakvu marinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Ah, šta sad?Povjesničar u duši 2013-02-12 00:12
Na sve ovo imam samo nešto za reći: Budući lošinjski potomci sudit će nama što smo a što nismo pravedno činili. Povijest je tu da nas nauči pameti (čitaj mudrosti), i kao takvu je moramo poštivati i cijeniti (čitaj mul).
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # mi smo neznalicea joj 2013-02-15 15:45
Ah šo je lako ljudima mazat maglu po kruhu. nije valjda da neznamo kako se to .podmazuje. Ima boga ...... nekima ni lova neće pomoći da budu sretniji. Osvrnimo se oko sebe ,,, opa vidi vraga pa mi njih poznajemo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Evo prilike da se iskažeteKaljinjin 2013-02-15 16:20
Dragi Lošinjani i ostali koji jako volite Čikat, evo vam prilike da pokažete koliko vam je stalo . ..
Obnovite mulić ispod hotela Alhambra. Nemojte čekati da vam to učini nekakav Rus ili Jadranka d.d.Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
22 # ..đuka 2013-02-15 23:04
Lošinjani i ostali koji vole Čikat nebi doživjeli dobijanje svih dozvola i koncesija za obnovu istog.... Zar ne???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # mulNovi 2013-02-25 14:01
Dobar primjer gdje bi Lošinjani mogli nešto poduzeti,Imamo mi i svojeg predstavnika koji je izabran da zastupa interese Lošinjana i raspolaže našim novcem ,ali u tome i je problem što zastupa vlastite interese i korist umjesto naših interesa i koristi.Što više toga prodati i u sve službe infiltrirati što više svojih nesposobnih poslušnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # bogati lošinjanilice 2013-02-16 08:42
Doista, ovo je prilika da svi oni koji vole naš Čikat, naš grad i naš otok u cjelini, pokažu i da im je stalo i da su spremni ne samo galamiti nego i zavući ruku u džep. Volim Lošinj, ali z njega nisam spreman ništa učiniti, žrtvovati. Puno je akvih lošinjoljubaca. Ali su zato glasni i galame, ali po mogućnosti da ih nitko ne vidi i ne čuje. Tako ćemo sačuvati svoj otočni identitet? Primjer Pomorske škole nam govori da su lošinjani 20 godina gledali i "uživali" u ruševini, identitetu svoje pomorske tradicije u kojoj su mnogi završili svoje školovanje. Zašto onda ugledniji, bogati lošinjani kojima je toliko "stalo" do tradicije i identiteta nije izvršilo pritisak na vlasti, vlasnike i javno tražilo zaštitu i rješavanje pitanja ovog spomenika? Ili u krajnjem slučaju osnovali Zakladu za očuvanje baštine i uložili svoj kapital (od viška)? E, sve mi traži, ali solde ne. To je lošinjanska logika. Iako neki posprdno navede primjer Aleksandra Volarića koji je obnovio kip anđela na zvoniku župne crkve u Malom Lošinju. Kao pretrgao se. Ipak je to hvalevrijedan postupak čovjeka koji je doduše od viška (uostalom, tko nema i nemože) učinio korak za primjer. Ma kako ćemo mi očuvati svoj identitet,ako nismo spremni uložiti u to? Novac, vrijeme, ljubav? Stoga druge skupine naših građana s pravom žele imati što veći utjecaj u životu, politici, kulturi i svim drugim aspektima života otoka, jer mi koji smo ovdje rođeni djelima ne pokazujemo da nam je stalo. Nije nam stalo do stare Pomorske škole, Male škole uz župne crkve, mulića na Čikatu, Ambulante na Priku, naše tradicije pomorstva i brodogradnje, otočnog načina života uopće. I što onda možemo očekivati? Tko bi to trebao učiniti umjesto nas - lošinjana?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ...lošinjan 2013-02-16 09:05
Citat lice:
I što onda možemo očekivati? Tko bi to trebao učiniti umjesto nas - lošinjana?

Sandro Volarić
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # čikatšutim 2013-02-26 10:01
Grad prodaje zemljište sa izgrađenim bezpravnim objektom od 150 m2 na čikatu pored alhambre? oglašavaju i na radio Lošinju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Nisu potrajale ni deset godinaJoker 2023-11-17 10:17
Stepenice na Lošinju koje mnogi nazivaju "najljepšim ulaskom u more" su uništene, javljaju index.hr i još neki mediji
www.index.hr/.../2512332.aspx
Riječ je o stepenicama u uvali Čikat na Lošinju koje mnogi nazivaju "rajskim stepenicama". Vode direktno u more, pa nije ni čudno što su postale Instagram senzacija.

U članku piše: ... investitor je malološinjska tvrtka Katina d.o.o., čiji je vlasnik ruski državljanin. Nadzor obavlja De Finni d.o.o. iz Pule, koncesiju za rekonstrukciju i iznajmljivanje 15 ležaljki i suncobrana izdala je PGŽ, a Grad Mali Lošinj na tu je odluku dao pozitivno mišljenje.
Slike na linku:
storage.bljesak.info/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # ...... 2023-11-17 10:47
kako postaviti 15 ležaljki na 16 m2 terase?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # "Razloga za paniku nema"gost 2023-11-17 12:46
Citat Joker:
U članku piše: ... investitor je malološinjska tvrtka Katina d.o.o., čiji je vlasnik ruski državljanin. Nadzor obavlja De Finni d.o.o. iz Pule, koncesiju za rekonstrukciju i iznajmljivanje 15 ležaljki i suncobrana izdala je PGŽ, a Grad Mali Lošinj na tu je odluku dao pozitivno mišljenje.
Slike na linku:
storage.bljesak.info/.../...
"Bager na mulu u uvali Čikat pred Vilom Karolinom, jučer je na noge podigao Lošinj, a na Facebooku i portalima tema je izazvala velik broj komentara i reakcija, javlja Novi list. I dok se ljudi zgražaju, jer mula više nema, nadležni tvrde – razloga za paniku nema." Među nadležnima bila je i Ana Kučić, tada dogradonačelnica.
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Vruć krumpir Anigost 2023-11-17 14:28
Citat gost:
Citat Joker:
U članku piše: ... investitor je malološinjska tvrtka Katina d.o.o., čiji je vlasnik ruski državljanin. Nadzor obavlja De Finni d.o.o. iz Pule, koncesiju za rekonstrukciju i iznajmljivanje 15 ležaljki i suncobrana izdala je PGŽ, a Grad Mali Lošinj na tu je odluku dao pozitivno mišljenje.
Slike na linku:
storage.bljesak.info/.../...
"Bager na mulu u uvali Čikat pred Vilom Karolinom, jučer je na noge podigao Lošinj, a na Facebooku i portalima tema je izazvala velik broj komentara i reakcija, javlja Novi list. I dok se ljudi zgražaju, jer mula više nema, nadležni tvrde – razloga za paniku nema." Među nadležnima bila je i Ana Kučić, tada dogradonačelnica.
volim-losinj.org/.../...
Kapeli je ovaj vruć krumpir uvalio svom fikusu na plaći dogradonačelnic e da se sam ne zamjeri ruskom oligarhu Tokarevu.
Blokirana tvrtka kćeri ruskog oligarha Tokareva u čijem vlasništvu je ova velebna vila na Lošinju
tportal.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Kad sjediš na više stolicašetebandjere 2023-11-20 11:54
Citat gost:
Citat joker:
I dok se ljudi zgražaju, jer mula više nema, nadležni tvrde – razloga za paniku nema." Među nadležnima bila je i Ana Kučić, tada dogradonačelnica.
volim-losinj.org/.../...
Kapeli je ovaj vruć krumpir uvalio svom fikusu na plaći dogradonačelnice da se sam ne zamjeri ruskom oligarhu Tokarevu.
Blokirana tvrtka kćeri ruskog oligarha Tokareva u čijem vlasništvu je ova velebna vila na Lošinju
tportal.hr/.../...
Kapeli se oligarhu ipak zamjerio kad je usred Putinovog rata primio ukrajinski orden zbog službene podrške ruskim neprijateljima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Sinergija žurnih službi

  Barbika 16.04.2024 12:23
  ...
  Možda su friends with benefits.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ..... 16.04.2024 10:01
  Pitaj hranitelja tuljana
  On je napisao da gradonačelnica ne smatra da se radi o "drpanju" a ni njen suprug. On će znati jel to suprug ili stranački drug.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Zimagor 16.04.2024 07:24
  ???
  Jel joj to suprug?

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Gost 15.04.2024 19:50
  15 godina propagande
  Sudeći prema tragovima AK je bezrezervno radila na stvatanju medijske slike da je nešto radila. Ovo je kolaž od slučajno sačuvanih priloga objavljenih u plaćenom otočnom dodatku Novog lista kao oglas i u samom Novom listu kao novinarski članak.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 15.04.2024 19:34
  ...
  feromoni pršte na sve strane

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  NN 15.04.2024 17:41
  ...
  Ove neke fotke kao da su uzete iz onog realitija Brak na prvu.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Gost 15.04.2024 17:06
  Javni imidž AK
  AK gradi drugačiji javno politički imidž od ove dvije žene. Na ovoj fotki joj se ne vidi veliki ručni sat. i.imgur.com/CndYUuR.jpg (http://i.imgur.com/CndYUuR.jpg)

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  Gost 15.04.2024 14:49
  "Tako mlada i vec zastranila ..."
  Ni ješka za glasove iz ostalih krajeva izborne jedinice nije bolja od praznjikave parole "Za bolju kvalitetu života otočana!". Birače iz Istre, Gorskog kotara i s Kvarnera vabi da je zaokruže djetinjastom porukom "Istinski i od srca glas naših ljudi u ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  abcd 15.04.2024 13:24
  _______
  Svašta si ti istaknuo ali nisi kontekstuírao u okolnost da je osoba odgovorna za stanje u Gradu kandidirana za zastupnicu u Saboru. Nego si se uzrujao zbog upotrebe riječi "drpati" u kontekstu javnih nastupa kandidatkinje.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 15.04.2024 13:01
  Tuljanova podlost
  Ponavljam: Na ono bitno iz mog komentara ~ citiram ~ "Tvoju tvrdnju da to nikoga ne zanima opovrgava već činjenica da odgovaraš na moj komentar. Čudim se da nisi primijetio da zanima mene što je beskrajno veće od "nitko". A nije me briga za Bodrum ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 15.04.2024 12:44
  .....
  A najbolje mu je ovo "Isto sam bio silovito napadan kad sam jedini nudio prava rješenja protiv bespravne gradnje. Evo i ova zavrzlama oko sjednice ...jedini sam uputio na Ministarstvo uprave, da se napravi prijava." Na ovom portalu je mnoštvo primjera ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 15.04.2024 12:25
  Nisi ti ni svoj nego HDZ-ov
  Očito HDZ plaća tebe da raspravu zadržiš u okvirima pisanja o spolovilima.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 15.04.2024 12:19
  Tko je ovca i glup
  Ovca i glup si ispao ti kad već pitaš. Glumiš kritičara AK i HDZ a hvališ lika koji u naslovu svog predizbornog istupa kaže LJUDI ŽELE NORMALNO ŽIVJETI, ZATO ĆE I GLASATI ZA HDZ. I da im sve to jamči HDZ.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 15.04.2024 12:06
  Ja pa ja pa ja ....
  A tvoj jedini doprinos su komentari tipa ja pa ja, nitko nije bolji od mene.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 11:22
  Eto ni tebe nije briga
  Kako nisam odgovorio? Poslužio si se svođenjem na doslovno, a napisao sam da ti je eristika i sofizam česta obrana "Nikog ne zanima" je fraza. Možda zanima osobu dvije...ali idu izbori...traži se većina glasova. Međutim, kako ne razumiješ da nisi ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 15.04.2024 11:18
  Bombaš samoubojica
  Glupi ste svi vi koji reagirate na njegove postove. Pod nickom ht krije se lik s ulogom anonimnog bombaša samoubojice na forumu. U interesu hdz mafije spreman je na sve. Treba ga ignorirati.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 15.04.2024 11:13
  ...
  ovdje se trenutno priča o ministru niskoga rasta, koji je sam priznao da nije pretjerano pametan, a to je dokazao i pričom o 2 i pol muškarca, ti bi htio da se priča o tebi, koji si također malo priglup pa naokolo ispituješ ljude što to znači ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 15.04.2024 11:13
  Tuljan je HDZov bot
  Ti. Tko drugi? Očito je da si hadezejac.

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 15.04.2024 11:10
  Manjak kulture
  Pravi problem koji tišti Lošinjane je činjenica da na svim izborima većinom glasaju protiv HDZ-a a da HDZ ipak ostaje na vlasti zahvaljujući Mužićima, Živkovićima, Maljevcima, Devčićima ... Sve drugo su posljedice tog problema. O tome "hranitelj ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 10:59
  Ja nisam vaš
  Ali zato se ti u njega jako razumiješ! Pa i po glavi ti se mota muški ud, eto morao si ga spomenuti. Jel vas hdz plaća da umjesto o životnim proeblemima Lošinjana neposredno uoči izbora pišete o spolovilima?

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 15.04.2024 10:46
  Na moj komentar nisi odgovorio
  Na ono bitno iz mog komentara ~ citiram ~ "Tvoju tvrdnju da to nikoga ne zanima opovrgava već činjenica da odgovaraš na moj komentar. Čudim se da nisi primijetio da zanima mene što je beskrajno veće od "nitko". A nije me briga za Bodrum nego za ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 10:45
  Vrh
  To je tvoj predizborni doprinos (dva dana prije izbora) raspravi o problemima koji tište Lošinj?

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 15.04.2024 10:44
  ...
  ti ne kužiš ni ku*ca

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 15.04.2024 10:35
  ...
  samo ja pa ja, sve više podsjećaš na AP

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  AF 15.04.2024 10:21
  Hranitelj tuljana laže!
  Evo znalca kojeg tražiš. Pod naslovom #Šmizla na logeru i nickom GaGa 2023-06-12 10:21 napisao je sljedeće: Da je stvarno osoba s velikim i bogatim političkim iskustvom kako ju Prodan(i) opisuje Ana Kučić ne bi izvalila da nije klasična političarka. Možda ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 10:09
  ...
  Besraman si u laži...valjda misliš (ako netko zaluta) da ne umije čitati? Pa istaknuo sam, do nedavno je puno graje dignuto zbog navodnog zagađenja. O tome već dugo ni slova. O škveru, navodnim bolesnim ljudima, podsjetio sam na bespravnu gradnju i ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 15.04.2024 10:01
  Uspomene na šoping u Turskoj
  Tvoju tvrdnju da to nikoga ne zanima opovrgava već činjenica da odgovaraš na moj komentar. Čudim se da nisi primijetio da zanima mene što je beskrajno veće od "nitko". A nije me briga za Bodrum nego za ovaj primjer političke neodgovornosti HDZ-ove ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 09:36
  He he
  Dva dana prije izbora, jedino "hranitelj tuljana" piše o pravim problemima koji tište Lošinjane. Drugi (dežurni) komentator ga vrijeđa "potraži pomoć". Eto, to vam je "volim lošinj" 2024. godine. Isto sam bio silovito napadan kad sam jedini nudio prava ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 09:11
  O
  Misliš ove dvije su iz antike? Jer kad je AK za sebe napisala da nije klasična političarka, balegari su požurili ovdje komentirati kako je nepismena jer "klasičan" znači nešto iz antike. Nikako im nisam mogao objasniti da "klasičan" ima znatno šire ...

  Read more...

   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 09:06
  How yes no
  "Svi mu se smiju", zakucao je rošavog i vezao sve medije na sebe, evo tišina. Tko je sad ispao ovca i glup?!?

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Sinergija žurnih službi

  Barbika 16.04.2024 12:23
  ...
  Možda su friends with benefits.
   
 • Sinergija žurnih službi

  ..... 16.04.2024 10:01
  Pitaj hranitelja tuljana
  On je napisao da gradonačelnica ne smatra da se radi o "drpanju" a ni njen suprug. On će ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Zimagor 16.04.2024 07:24
  ???
  Jel joj to suprug?
   
 • Sinergija žurnih službi

  Gost 15.04.2024 19:50
  15 godina propagande
  Sudeći prema tragovima AK je bezrezervno radila na stvatanju medijske slike da je nešto ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 15.04.2024 19:34
  ...
  feromoni pršte na sve strane
   
 • Sinergija žurnih službi

  NN 15.04.2024 17:41
  ...
  Ove neke fotke kao da su uzete iz onog realitija Brak na prvu.
   
 • Sinergija žurnih službi

  Gost 15.04.2024 17:06
  Javni imidž AK
  AK gradi drugačiji javno politički imidž od ove dvije žene. Na ovoj fotki joj se ne vidi ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  Gost 15.04.2024 14:49
  "Tako mlada i vec zastranila ..."
  Ni ješka za glasove iz ostalih krajeva izborne jedinice nije bolja od praznjikave parole ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  abcd 15.04.2024 13:24
  _______
  Svašta si ti istaknuo ali nisi kontekstuírao u okolnost da je osoba odgovorna za stanje ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 15.04.2024 13:01
  Tuljanova podlost
  Ponavljam: Na ono bitno iz mog komentara ~ citiram ~ "Tvoju tvrdnju da to nikoga ne zanima ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 15.04.2024 12:44
  .....
  A najbolje mu je ovo "Isto sam bio silovito napadan kad sam jedini nudio prava rješenja ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 15.04.2024 12:25
  Nisi ti ni svoj nego HDZ-ov
  Očito HDZ plaća tebe da raspravu zadržiš u okvirima pisanja o spolovilima.
   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 15.04.2024 12:19
  Tko je ovca i glup
  Ovca i glup si ispao ti kad već pitaš. Glumiš kritičara AK i HDZ a hvališ lika koji u naslovu ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 15.04.2024 12:06
  Ja pa ja pa ja ....
  A tvoj jedini doprinos su komentari tipa ja pa ja, nitko nije bolji od mene.
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 11:22
  Eto ni tebe nije briga
  Kako nisam odgovorio? Poslužio si se svođenjem na doslovno, a napisao sam da ti je eristika ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 15.04.2024 11:18
  Bombaš samoubojica
  Glupi ste svi vi koji reagirate na njegove postove. Pod nickom ht krije se lik s ulogom ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 15.04.2024 11:13
  ...
  ovdje se trenutno priča o ministru niskoga rasta, koji je sam priznao da nije pretjerano ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  .... 15.04.2024 11:13
  Tuljan je HDZov bot
  Ti. Tko drugi? Očito je da si hadezejac.
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 15.04.2024 11:10
  Manjak kulture
  Pravi problem koji tišti Lošinjane je činjenica da na svim izborima većinom glasaju protiv ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 10:59
  Ja nisam vaš
  Ali zato se ti u njega jako razumiješ! Pa i po glavi ti se mota muški ud, eto morao si ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 15.04.2024 10:46
  Na moj komentar nisi odgovorio
  Na ono bitno iz mog komentara ~ citiram ~ "Tvoju tvrdnju da to nikoga ne zanima opovrgava već ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 10:45
  Vrh
  To je tvoj predizborni doprinos (dva dana prije izbora) raspravi o problemima koji tište ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 15.04.2024 10:44
  ...
  ti ne kužiš ni ku*ca
   
 • Sinergija žurnih službi

  ... 15.04.2024 10:35
  ...
  samo ja pa ja, sve više podsjećaš na AP
   
 • Sinergija žurnih službi

  AF 15.04.2024 10:21
  Hranitelj tuljana laže!
  Evo znalca kojeg tražiš. Pod naslovom #Šmizla na logeru i nickom GaGa 2023-06-12 10:21 ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 10:09
  ...
  Besraman si u laži...valjda misliš (ako netko zaluta) da ne umije čitati? Pa istaknuo sam ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  gost 15.04.2024 10:01
  Uspomene na šoping u Turskoj
  Tvoju tvrdnju da to nikoga ne zanima opovrgava već činjenica da odgovaraš na moj komentar.
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 09:36
  He he
  Dva dana prije izbora, jedino "hranitelj tuljana" piše o pravim problemima koji tište ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 09:11
  O
  Misliš ove dvije su iz antike? Jer kad je AK za sebe napisala da nije klasična političarka ...
   
 • Sinergija žurnih službi

  hranitelj tuljana 15.04.2024 09:06
  How yes no
  "Svi mu se smiju", zakucao je rošavog i vezao sve medije na sebe, evo tišina. Tko je sad ...