Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Povratak brodske linije 311 u Mrtvašku

Korisnička ocjena:  / 11
LošeNajbolje 

ne-dirajJučer se sve posložilo za savršen dan na Iloviku: sunčano vrijeme, mirno more, nedjelja, nakon godinu dana vraćena je brodska linija Ilovik - Mrtvaška. Zbog sada propalog projekta izgradnje luke u uvali Mrtvaška, sprega lokalne vlasti i Ministarstva mora nezakonito je izmjestila našu brodsku liniju pod izlikom izmjene voznog reda na rutu Ilovik – Mali Lošinj, objavljeno je na FB stranici SOS Spasimo Otok Ilovik. Iako je projekt propao još 15. lipnja 2022., linija je i dalje bila usmjerena prema Malom Lošinju, nerazumno se trošio novac poreznih obveznika, a ravnatelj ŽLU Mali Lošinj još je cijelo ljeto plaćao zaštitare koji su onemogućavali nesmetan prolaz uvalom Mrtvaška. Kad se mlati s tuđim novcem, može se! 


Ilovčani su jučer dočekali svoj dan, jer brod je jedan od simbola naše pobjede, pobjede malog čovjeka naspram vlasti koja ima neograničene financijske resurse i poluge represije. Mora se neskromno priznati, još nitko u Republici Hrvatskoj nije izvojevao ovakvu pobjedu Davida protiv Golijata. Naravno, u našoj borbi nismo bili sami i ovim putem još jednom zahvaljujemo svim pojedincima dobrog srca, bez obzira kojeg obilježja ne / bili, svima koji su prepoznali da je naš cilj pravda za malog, običnog čovjeka koji samo traži pravo na normalan život.

Ilovčani su jučer simboličnom vožnjom u 11,45 h brodom TIM-G otplovili do Mrtvaške, u pratnji dvadesetak lokalnih barki. Cijelo selo je po tko zna koji put pokazalo da je ujedinjeno, ali i da zajedno, kao što su dijelili breme i strepnje tijekom borbe za Mrtvašku, sada dijele svu radost i zadovoljstvo. S barki su se vijorile hrvatske zastave, pjevale se domoljubne pjesme, a dolaskom u samu uvalu, simbolično su se upalile brojne baklje. Svatko je ponovno proživljavao svu agoniju koju smo prošli, glavom su strujale misli koliko smo neprospavanih noći proveli smrzavajući se na dežurstvima, sukobljavajući se s organima represije, zaštitarima, sablažnjavajući se na postavljenom kavezu na muliću, uništavanju uvale pod izlikom „progresa", a ustvari jedinog cilja izvlačenja EU novca. Gorčina zbog nepravde koju nam nanosi vlastita država vjerojatno će još dugo stiskati naša grla. No suze radosnice zbog povrata našeg broda u Mrtvašku, daju nam snagu za dalje.

ne-dirajU selu je bio organiziran ručak za sve mještane, prigoda za druženje, ples i opuštanje. Brod se vratio, napokon djeca mogu u matičnu školu na druženje s vršnjacima, na predstave, slobodne aktivnosti. Odrasli mogu normalno liječniku, u banku ili u nabavu hrane, mogu obavljati sve ono što predstavlja normalan život kakav imaju svi ljudi u gradovima i selima.

No, svi su Ilovčani svjesni da priča o Mrtvaškoj još nije gotova. Puno smo napravili, ali još je puno toga za odraditi pred nama. Iako je projekt propao još 15.6.2022., aktualna lošinjska vlast još uvijek se nije pobrinula za auto - taxi liniju od Mrtvaške do Malog Lošinja. Zakon o otocima jasno nalaže organiziranje i usklađivanje sustava pomorskog i cestovnog prijevoza i nije dovoljno reći „trošak za cestovnu taxi liniju nismo predvidjeli u proračunu".

Prostor uvale je potpuno devastiran, zadnjom tzv. sanacijom koju je provela ŽLU Mali Lošinj dodatno je uništen i mora se urediti. I najvažnije, akteri nezakonitog projekta Mrtvaška moraju odgovarati za sve nezakonitosti koje su načinili. Nažalost, tijekom naših mirnih prosvjeda u Mrtvaškoj, mnogi su mještani bili privedeni, a protiv nekih od njih podignute su prijave i pokrenuti sudski postupci. Ministar Oleg Butković je podigao tužbu za klevetu protiv našeg glasnogovornika.

Ali kao što smo do sada iz svega izašli kao pobjednici, pobjeđivat ćemo i dalje!

Nedavno preminula jedna od legendi otoka Ilovika, gđa. Florina Jerolimić, na smrtnoj je postelji preradila tekst jedne starinske pjesme posvećene Majci Božjoj. Kad nije uspjela doživjeti povratak linije, zatražila je da se ova pjesma otpjeva na kraju Svete mise kad se brod vrati u Mrtvašku. Crkveni zbor jučer je ispunio njenu posljednju želju.

MAJKO LJUBEŽLJIVA
1. Majko ljubežljiva kraljice Hrvata
utjeho naša sred morskih vala.
Uz pjev bure i juga čuj pozdrav mio:
zdravo Marijo, zdravo Marijo.

2. Kad na Mrtvašku stigne nam TIM
koji će voditi dragi pogled tvoj.
Klicat ću tebi veseo, sretan
dat' ću ti hvalu i poklik svoj.

3. Djevice presveta vodi me, brani
budi mi zvijezda sred našeg kurjenta.
Uz pjev anđeoski čuj pozdrav mio
zdravo Marijo, zdravo Marijo.

#SPASIMOILOVIK

Komentari: 

029 # Bravo Ilovčani!!!Deja Vu 2022-10-03 19:34
Čestitam vam hrabri ljudi!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Na neki način gradonačelnicaGrunf 2022-10-04 09:57
Citat Deja Vu:
Čestitam vam hrabri ljudi!!!
Sve to su zakuhali pojedinci, govorila je gradonačelnica na radio Jadranka. U ledeno plavoj opravi (istaknuo Domac jer se na radiju ne vidi). Ali omiljena poštapalica "na neki način" čuje se više puta. Mahanje rukama je iz snimka nastupa na N1 TV o istoj temi.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
031 # Narodno veseljeDT 2022-10-04 10:45
Nešto se ušutio onaj mamlaz koji je kao GOST histerizirao protiv Ilovčana tvrdeći da su ih zaveli vikendaši. Pa je pored ostalog smeća napisao i da je projekt bio "legala i koristan za stanovnike otoka Lošinja i Ilovika a uništili su nam ga vikendaši Franko i Đurđa koja uopće nezna gdje je Ilovik i kako se dolazi na Ilovik." Ova snimka pokazuje narodno veselje zbog povratka na staro. Još samo da se Baliju prisili da mulić vrati u prvobitno stanje.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Tajni dogovor s gradonačelnicom ?De Bill 2022-10-06 16:19
Citat DT:
Nešto se ušutio onaj mamlaz koji je kao GOST histerizirao protiv Ilovčana tvrdeći da su ih zaveli vikendaši.
A zašto šuti "Doaći"? Taj bi trebao likovati jer kako je pisao "Ilovčani su radili i odradili program gradonačelnice da se neće nekontrolirano devastirati južni dio otoka Lošinja koji je bio u namjeri njenih protivnika na izborima (i koji su izgubili)." A Ilovčani su onemogućili projekt Mrtvaška, s njime i projekt cesta tako da neće biti prenamjene zmljišta na jugu Lošinja. E sad da li su se Ilovčani stvarno potajno dogovorili sa gradonačelnicom ne znamo, ali mnogi su kupovinom zemljišta "popušili" :lol:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Podrivanje ministragost 2022-10-07 09:51
Citat De Bill:
[quote name="DT"] E sad da li su se Ilovčani stvarno potajno dogovorili sa gradonačelnicom ne znamo, ali mnogi su kupovinom zemljišta "popušili" :lol:
Ako je istina to što Doaći tvrdi Ana je podrivala ministra Butkovića a snjim i premijera da mora jesti znate već šta ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
82 # ...hranitelj tuljana 2022-10-07 13:06
Citat gost:
Citat De Bill:
[quote name="DT"] E sad da li su se Ilovčani stvarno potajno dogovorili sa gradonačelnicom ne znamo, ali mnogi su kupovinom zemljišta "popušili" :lol:
Ako je istina to što Doaći tvrdi Ana je podrivala ministra Butkovića a snjim i premijera da mora jesti znate već šta ;-)


Svakako, ako je takav dogovor postojao bilo bi ga teško dokazati jer ni jednoj strani ne bi bilo u interesu da se nešto tako pomisli...obje strane bi tu ideju, ako bi ju netko iznio, dočekale ismijavanjem ili svođenjem na apsurd. Iako dogovori dvije, naoko zaračene strane, nisu nikakva rijetkost u politici, kojoj neki tepaju nazivajući je "umjetnošću mogučeg", dok drugi povlače znak jednakosti između politike i jedne druge najstarije djelatnosti...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
26 0 # RivaRiva 2022-10-05 09:04
E da je malo viša riva kako bi lakše pristao brod....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # MrtvaškaInat gradske uprave 2022-10-07 09:48
Žlu ML još i više NAMJERNO razrušila Mrtvaška.Mrtvaš ka je imala okretište i dva rasvjetna svijetla.Sada nema okretišta ni rasvjetu.Bome i nema auto taxi linije.Lošinj usluge tvrde da nemaju novaca.A svi znamo da u proračunu za ovu godinu ostavili 200 000 kuna za prijevoz mještana.
Taj asfalt i beton koji je Filip namjerno skinuo platili su u jednom djelu i Ilovčani.Suzio je put do mola.Prije su mogla dva auto u isto vrijeme doći do mola.Sada se može samo u jednom pravcu napred ili nazad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # "Pametna destinacija"JoJo 2022-10-07 10:37
Istodobno gradonačelnica uživa u scenskom nastupu s uramljenim priznanjem Malom Lošinju kao finalistu u kategoriji najuspješnije destinacije održivog turizma (inovativna i pametna destinacija). Barem tako piše na njenom fejsu s nizom fotki u uobičajenoj manekenskoj pozi, širokog zubatog osmijeha i ricaste frizure. Ako je usprkos kalvariji koju su zbog projekta Mrtvaška imali Ilovčani Mali Lošinj dobio to priznanje postavlja se pitanje koja su mjerila da ga se dobije. Slučaj Otoka cvijeća kako mu se tepa i reklamira na stranici TZ Mali Lošinj teško da opravdava titulu najuspješnije destinacije održivog turizma i inovativnosti, a joj manje pametne destinacije.

Evo kako je opisan Ilovik na stranici TZ ML (šef TZ pozira zajedno s gradonačelnicom):

Otok Ilovik obrastao je zimzelenom mediteranskom vegetacijom u kojoj se ističe crnika, a mjestimično ima i šumica alepskog bora. Za Ilovik se kaže da je otok cvijeća, jer gotovo oko svake kuće cvatu oleandri, palme, ruže i drugo cvijeće, a specifičnost ovog otoka su visoka stabla eukaliptusa...
... Na otoku se nalazi trgovina, pošta, pekarnica, slastičarnica, te više ugostiteljskih objekata.
Linijskim brodom Ilovik je svakodnevno povezan sa Malim Lošinjem, a brzom brodskom linijom s Rijekom. Tijekom ljeta iz Malog i Velog Lošinja kreću izletnički brodovi za Ilovik.
visitlosinj.hr/.../ilovik.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Dubok dekolte za plitku laždiditi 2022-10-07 11:59
Citat JoJo:
Istodobno gradonačelnica uživa u scenskom nastupu s uramljenim priznanjem Malom Lošinju kao finalistu u kategoriji najuspješnije destinacije održivog turizma (inovativna i pametna destinacija).
Dubokim dekolteom sirota odvraća pažnju od plitke laži o inovativnoj i pametnoj destinaciji :lol:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Nepametna destinacijagost 2022-10-07 12:20
Citat diditi:
Citat JoJo:
Istodobno gradonačelnica uživa u scenskom nastupu s uramljenim priznanjem Malom Lošinju kao finalistu u kategoriji najuspješnije destinacije održivog turizma (inovativna i pametna destinacija).
Dubokim dekolteom sirota odvraća pažnju od plitke laži o inovativnoj i pametnoj destinaciji :lol:
Plitku laž o pametnoj destinaciji najbolje razotkriva katastrofalno stanje na terenu: bezpravna gradnja i uzurpacija prostora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Na Lošinju vam sve kipi od silne pametiProfesor Baltazar 2022-10-08 01:51
Možda su mislili na onu neku pametnu klupu za punjenje mobitela?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Di je tu pamet i inovativnost?NN 2022-10-10 09:21
Citat diditi:
Citat JoJo:
Istodobno gradonačelnica uživa u scenskom nastupu s uramljenim priznanjem Malom Lošinju kao finalistu u kategoriji najuspješnije destinacije održivog turizma (inovativna i pametna destinacija).
Dubokim dekolteom sirota odvraća pažnju od plitke laži o inovativnoj i pametnoj destinaciji :lol:
Anini aduti su dekolte i kratko pamćenje građana. Ispod dekoltea ističe priznanje za najuspješniju destinaciju održivog turizma (inovativnu i pametnu), a činjenice govore da stanje na terenu baš i nije bajno. Nema tu ni pameti ni inovacija. Prošle godine se objavom na FB gradonačelnica hvalila kako će urediti Bojčić, između istaloga i tuševe na plaži. U to doba je na Bojčiću bio samo jedan tuš, a taj je zamijenjen novim. Dodatno je na drugom mjestu dala postavili još jedan tuš, a taj je tema objave članice FB grupe Mali Lošinj od prije mjesec dana, znači malo prije ovog dekoltiranog hvastanja priznanjem za održivost, pamet i inovativnost :cry:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # 1 od 2Profesor Baltazar 2022-10-12 16:10
Nagradu za finalista, ali ne i za pobjednika u kategoriji pametne destinacije dobili su zato jer na gradskom trgu imaju jednu pametnu klupu postavljenu na sunce.Problem je što su na Bojčiću pametan tuš postavili ispod borova u hladovinu, a nekome u Gradu nije bilo jasno da to baš neće funcionirati.

I to je sva ta pamet koja dolazi iz gradske uprave.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # Kao da radi u nekoj drugoj javnoj kućiNives C 2022-10-10 10:05
Uzalud ti kodeks, uzalud ti diploma i sve titule kad se kao gradonačelnica ne znaš pristojno obući.
Ako se ministrica turizma može pristojno obući, bio bi red da gradonačelnica ne izigrava tamo neku barsku damu ili štogod.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 0 # Dekolte???hranitelj tuljana 2022-10-10 12:51
Citat Nives C:
Uzalud ti kodeks, uzalud ti diploma i sve titule kad se kao gradonačelnica ne znaš pristojno obući.
Ako se ministrica turizma može pristojno obući, bio bi red da gradonačelnica ne izigrava tamo neku barsku damu ili štogod.

Seksizam naš svagdašnji? Šerijatska policija na 1./1000?

"Neka se pokrije", to hoćete reči?!

Ženomrzački komentari, ismijavanje izgleda i tzv. stereotipima uvjetovane uvrjede (barska dama, hostesa, animir dama..."...ne branim ju ništa više nego što bih branio neku drugu ženu...zašto se muškarcima iz lošinjske javnosti ne rugate na temu zibiju, iskorska, osmjeha, odjeće, frizure... žao mi je što na portal očito ne zalazi ni jedna jedina feministica ni frminist, pa je obrana prava žene da nosi što želi i da ne pokriva lice ako to neželi ili bude prisiljena primiti u svoje tijelo nešto što ne želi ako ne želi izgubiti posao... spalo na mene... da se razmijemo, ispunjava me ponosom biti na strani ne potlačenih, ismijavanih na bazi spola, obespravljenih, na strani osnovnih ljudskih prava... jer nema se čime ponositi, to je osnova ljudskosti i ono što nekoga čini Čovjekom, to imaš ili nemaš.... ali žalosti me da na portal ne dolazi baš nitko sličan (ili barem ne komentira).
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Žao mi hraniteljaRoko Prč 2022-10-10 13:47
Si fueris Romae, Romano vivito more, si fueris alibi, vivito sicut ibi. – “Ako si u Rimu, živi kako Rimljani žive, ako si negdje drugo, živi kako oni žive.”
Lijepa haljina ali za neku drugu prigodu.
A ti si prijatelju hranitelju tuljana fulao cijeli futball s ovim komentarom.
žao mi te je.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Tuljan opet ostao tuljanNN 2022-10-10 14:07
Lijepa haljina, ali za afterparty na nečijoj jahti.
Na ovom linku se vidi dress kod u službenom dijelu svečanosti...

sibenski.slobodnadalmacija.hr/ .../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Eh da..hranitelj tuljana 2022-10-10 15:35
Citat NN:
Lijepa haljina, ali za afterparty na nečijoj jahti.
Na ovom linku se vidi dress kod u službenom dijelu svečanosti...

sibenski.slobodnadalmacija.hr/ .../...
/Sarkazam-on/
Nisam ni znao kakve modne mačke im ao tu među komentatorima, razumiju se i u to što bi žene i u kojim prilikama smjele nositi. Jadna Ana kad nema muškarce sa volim.lošinj da joj daju naputak što da obuće. I da se ne sramoti. Jer zna se kako se oblači čedna žen a kako štraca. Samo pitajte komentatore, sve će vam objasniti. Ni onaj Batarelo ne bi bolje... /sarkazam-off/
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # hranitelj tuljana 2022-10-10 15:26
Citat Roko Prč:
Si fueris Romae, Romano vivito more, si fueris alibi, vivito sicut ibi. – “Ako si u Rimu, živi kako Rimljani žive, ako si negdje drugo, živi kako oni žive.”
Lijepa haljina ali za neku drugu prigodu.
A ti si prijatelju hranitelju tuljana fulao cijeli futball s ovim komentarom. žao mi te je.
Ti si jedan od onih koji bi ženama određivali što će nositi?! Pretpostavljam da i za hrabre žene koje se bore protiv pojrivanja lica u Iranu, imaš isti komentar, cinično i s visoka "kad si u Iranu ponašaj se tako". Ne treba mi tvoje sažaljenje, žalim žene u tvojoj blizini, ne bih se čudio ni - da ih nema.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Umno zaostao ili trol, pitanje je sadPP 2022-10-10 16:10
A ja ne znam jel da ga žalim ili da ga prezirem. U nedoumici sam da li je sirotan umno zaostao ili je gradonačelničin trol na zadatku.

U komentarima njenog dekoltea nema ništa ženomrzačkog, niti itko hoće reći "Neka se pokrije". Ovdje vidim samo ruganje osobi koja se našla na položaju iznad vlastitih sposobnosti pa vanjskim efektima pokušava prikriti manjak kompetencija. I to je sve.

Objava na fejsu sadrži pet njenih fotografija u standardnoj pozi, stajlingu i autfitu sa šturim opisom priznanja "u kategoriji najuspješnije destinacije održivog turizma (inovativna i pametna destinacija)" bez ikakvih pojedinosti. Po čemu je Mali Lošinj inovativna i pametna destinacija iz objave nismo saznali, ali poza i obleka su izazvali željeni efekt u vidu tridesetak oduševljenih čestitki. Na čemu se čestita?

A na pitanje "zašto se muškarcima iz lošinjske javnosti ne rugate na temu zibiju, iskorska, osmjeha, odjeće, frizure" odgovor je jednostavan. Otkako je Gari otišao s lošinjske scene na njoj se nije pojavio ni jedan drugi kicoš.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Točka pucanjaGlasnogovornik 2022-10-10 19:37
Citat Nives C:
Uzalud ti kodeks, uzalud ti diploma i sve titule kad se kao gradonačelnica ne znaš pristojno obući.
Ako se ministrica turizma može pristojno obući, bio bi red da gradonačelnica ne izigrava tamo neku barsku damu ili štogod.

Foto session kod logera je bio upozorenje.
Sada je postalo jasno da gospođa još uvijek nije prerasla mentalni sklop vječne studentice čije područje interesa je preokupirano razmišljanjem o visokoj modi, manekenskim poziranjem i šetnjama po crvenom tepihu.
Ozbiljnih radnih navika nema. Jedino tako je beskorisno kao fikus mogla preživjeti 8 godina ne radeći apsolutno ništa. Čovjek sa radnim navikama bi vrlo brzo glavom bez obzira pobjegao iz takvog toksičnog okruženja.
Također postaje jasno zašto se iz gradskog proračuna potpuno nepotrebno plaćaju milijunski iznosi za odvjetnike i kojekakve savjetnike.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # UdavačaOčaj 2022-10-10 21:59
Ana je lijepa žena, šteta da se ovakvim odabirom odjeće prikazuje kao očajna udavača koja vrišti da ju netko pogleda.
Mogla bi puno bolje od toga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Ljepota je u oku promatračaA di su nestale pare? 2022-10-11 08:17
Osim toga, fizička ljepota je prolazna.
No probaj ti živjeti sa mentalnim sklopom kojemu su na pameti djetinjarije. Iz tog razloga se nogometaši i manekenke savršeno slažu. I razni krkani. Idealna kombinacija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
8 0 # Kažeš, plaća razne?!hranitelj tuljana 2022-10-11 10:40
Citat A di su nestale pare?:
Osim toga, fizička ljepota je prolazna.
No probaj ti živjeti sa mentalnim sklopom kojemu su na pameti djetinjarije. Iz tog razloga se nogometaši i manekenke savršeno slažu. I razni krkani. Idealna kombinacija.
"Ana" (zar ste bliski) ne radi na radnom mjestu koje traži poznavanje mode. Ne piše o sebi kao o modnom znalcu, niti daje savjete. Ne branim ju i o njenom radu se ne a što pametno napisati. Ali frizura? Haljine? Jedini koji tupe o tim djetinjarijama ste vi, i uspješno skrećete te u s oboga što gradonačelnica radi na ono što nosi, kako hoda, kako se smije. Inače političari plaćaju takvu, skretničarsku, uslugu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
52 # Kontrola nartivahranitelj tuljana 2022-10-11 10:41
Citat hranitelj tuljana:
Citat A di su nestale pare?:
Osim toga, fizička ljepota je prolazna.
No probaj ti živjeti sa mentalnim sklopom kojemu su na pameti djetinjarije. Iz tog razloga se nogometaši i manekenke savršeno slažu. I razni krkani. Idealna kombinacija.
"Ana" (zar ste bliski) ne radi na radnom mjestu koje traži poznavanje mode. Ne piše o sebi kao o modnom znalcu, niti daje savjete. Ne branim ju i o njenom radu se ne a što pametno napisati. Ali frizura? Haljine? Jedini koji tupe o tim djetinjarijama ste vi, i uspješno skrećete te u s oboga što gradonačelnica radi na ono što nosi, kako hoda, kako se smije. Inače političari plaćaju takvu, skretničarsku, uslugu.
Kad biste toliko, kao o haljini i osmjehu, tupili o raznim glampinzima i gradnjama po uvalama, nebi više uopće bilo bespravne gradnje na otoku... ali prioriteti su bitni, zar ne?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # OštriloTupilo 2022-10-11 14:04
Citat hranitelj tuljana:
Citat hranitelj tuljana:
Citat A di su nestale pare?:
Osim toga, fizička ljepota je prolazna.
No probaj ti živjeti sa mentalnim sklopom kojemu su na pameti djetinjarije. Iz tog razloga se nogometaši i manekenke savršeno slažu. I razni krkani. Idealna kombinacija.
"Ana" (zar ste bliski) ne radi na radnom mjestu koje traži poznavanje mode. Ne piše o sebi kao o modnom znalcu, niti daje savjete. Ne branim ju i o njenom radu se ne a što pametno napisati. Ali frizura? Haljine? Jedini koji tupe o tim djetinjarijama ste vi, i uspješno skrećete te u s oboga što gradonačelnica radi na ono što nosi, kako hoda, kako se smije. Inače političari plaćaju takvu, skretničarsku, uslugu.
Kad biste toliko, kao o haljini i osmjehu, tupili o raznim glampinzima i gradnjama po uvalama, nebi više uopće bilo bespravne gradnje na otoku... ali prioriteti su bitni, zar ne?!
Evo ja tupim kako se gradonačelnica može družiti s tipom koji prima braniteljsku mirovinu jer je šatro nesposoban, a plovi na strancu, ne plaća porez i za to je sposoban ?
Isti taj je devastirao veliko područje u uvali Liški i nikom ništa.
Tupio, ne tupio, svira ti radio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Lud čovjek ali dobar trolgost 2022-10-11 14:45
Ama pusti ti tuljančeta. Taj se pravi da je neutralan a zapravo grčevito brani i štiti Kučićku od kritika. Kao što sada laže da se ne raspravlja o bespravnoj gradnji tako i u drugim prilikama nađe način da skrene pažnju s njenih promašaja, spački i nerada. Pa je tako i ruganje njenom afektiranom produciranju i poziranju s nekakvim bezvrjednim priznanjem nazvao govorm mržnje. Lud čovjek ali dobar trol. Znam da sam nahranio ludog trola, ali vrijedilo je :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # .......DD 2022-10-11 12:37
Citat hranitelj tuljana:
"Ana" (zar ste bliski) ne radi na radnom mjestu koje traži poznavanje mode. Ne piše o sebi kao o modnom znalcu, niti daje savjete. Ne branim ju i o njenom radu se ne a što pametno napisati. Ali frizura? Haljine? Jedini koji tupe o tim djetinjarijama ste vi, i uspješno skrećete te u s oboga što gradonačelnica radi na ono što nosi, kako hoda, kako se smije. Inače političari plaćaju takvu, skretničarsku, uslugu.
zaista o sebi ne piše kao o modnom znalcu, ali pojavom i poziranjem nam se takvom prikazuje. Kao neka profesionalna instagramuša :lol: Tako nam sa skromnih rezultata upravljanja gradom skreće pažnju na svoj dekolte Citat:
skrećete te u s oboga što gradonačelnica radi na ono što nosi, kako hoda, kako se smije.
Pa piše se i o onom što radi a još više što ne radi ili što radi krivo. A barski dekolte je privukao pozornost zbog paradiranja bezveznim priznanjem za pametnu destinaciju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # ...hranitelj tuljana 2022-10-11 13:29
Citat DD:
Citat hranitelj tuljana:
"Ana" (zar ste bliski) ne radi na radnom mjestu koje traži poznavanje mode. Ne piše o sebi kao o modnom znalcu, niti daje savjete. Ne branim ju i o njenom radu se ne a što pametno napisati. Ali frizura? Haljine? Jedini koji tupe o tim djetinjarijama ste vi, i uspješno skrećete te u s oboga što gradonačelnica radi na ono što nosi, kako hoda, kako se smije. Inače političari plaćaju takvu, skretničarsku, uslugu.
zaista o sebi ne piše kao o modnom znalcu, ali pojavom i poziranjem nam se takvom prikazuje. Kao neka profesionalna instagramuša :lol: Tako nam sa skromnih rezultata upravljanja gradom skreće pažnju na svoj dekolte Citat:
skrećete te u s oboga što gradonačelnica radi na ono što nosi, kako hoda, kako se smije.
Pa piše se i o onom što radi a još više što ne radi ili što radi krivo. A barski dekolte je privukao pozornost zbog paradiranja bezveznim priznanjem za pametnu destinaciju.
Kažeš, izborom odjeće "sama je to tražila"?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Foto session kod logera je bio upozorenjeDM 2022-10-11 15:00
Citat hranitelj tuljana:
Kažeš, izborom odjeće "sama je to tražila"?
Ne, ja to ne kažem. Da je izborom odjeće to tražila sugeriraš ti. No možda najbolji osvrt na njen politički, psihološki i etički profil dao je jučer "Glasnogovornik":

Foto session kod logera je bio upozorenje.
Sada je postalo jasno da gospođa još uvijek nije prerasla mentalni sklop vječne studentice čije područje interesa je preokupirano razmišljanjem o visokoj modi, manekenskim poziranjem i šetnjama po crvenom tepihu.
Ozbiljnih radnih navika nema. Jedino tako je beskorisno kao fikus mogla preživjeti 8 godina ne radeći apsolutno ništa. Čovjek sa radnim navikama bi vrlo brzo glavom bez obzira pobjegao iz takvog toksičnog okruženja.
Također postaje jasno zašto se iz gradskog proračuna potpuno nepotrebno plaćaju milijunski iznosi za odvjetnike i kojekakve savjetnike.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Dama i Ana KučićWD 41 2022-10-12 12:10
Citat Glasnogovornik:
Citat Nives C:
Uzalud ti kodeks, uzalud ti diploma i sve titule kad se kao gradonačelnica ne znaš pristojno obući.
Ako se ministrica turizma može pristojno obući, bio bi red da gradonačelnica ne izigrava tamo neku barsku damu ili štogod.
Foto session kod logera je bio upozorenje.
Sada je postalo jasno da gospođa još uvijek nije prerasla mentalni sklop vječne studentice čije područje interesa je preokupirano razmišljanjem o visokoj modi, manekenskim poziranjem i šetnjama po crvenom tepihu.
Ovoj fotki pristajao bi naslov "Ana Kučić s damom" :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
120 # gradonačelnica se bratimigost 2022-10-12 14:53
Eno nje u Turskoj na nekakvom bratimljenju. Za umirovljenike da im plaća dopunsko nema ali za ovo niškoristi putovanje ima. Upravljanje gradom je autsorsala savjetniku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Tko tu koga?OMG 2022-10-12 15:52
Ovo mi je vrh...

Piše na fejsu, da će Grad Mali Lošinj sa Turcima surađivati po pitanju EU fondova.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Tugo moja ...Liski 2022-10-13 10:11
Citat OMG:
Ovo mi je vrh...
Piše na fejsu, da će Grad Mali Lošinj sa Turcima surađivati po pitanju EU fondova.
šta li će Turci reć kad saznaju da pod Aninim vodstvom GML nije ućario ni centa iz EU fondova. A bila je u gradskom poglavarstvu sa zadaćom da radi ne predpristupnim fondovima, pa osam godina dogradonačelnic a, da bi kao gradonačelnica imala dva zaposlenika na tim poslovima. Rezultat nula. A sada plaća još i savjetnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # mali lošinj=financij ski gubitakGugl 2022-10-13 13:27
Citat Liski:
Citat OMG:
Ovo mi je vrh...
Piše na fejsu, da će Grad Mali Lošinj sa Turcima surađivati po pitanju EU fondova.
šta li će Turci reć kad saznaju da pod Aninim vodstvom GML nije ućario ni centa iz EU fondova. A bila je u gradskom poglavarstvu sa zadaćom da radi ne predpristupnim fondovima, pa osam godina dogradonačelnica, da bi kao gradonačelnica imala dva zaposlenika na tim poslovima. Rezultat nula. A sada plaća još i savjetnika.
Možda Ana prevari Turke ali neće prevariti gugl, Ako Turčin ubaci rječ mali Lošinj u prevoditelj dobit će na hrvatskom pojam financijski gubitak.


i.imgur.com/oCpOuxw.jpg
Provjerite ako ne vjerujete :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # savjet Snjegulici7 patuljaka 2022-10-13 14:07
Citat OMG:
Ovo mi je vrh...

Piše na fejsu, da će Grad Mali Lošinj sa Turcima surađivati po pitanju EU fondova.
Bolje bi ti bilo da si Lošinj bratimila sa Briselom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Sjaši Kurta da uzjaše MurtaVeć viđeno 2022-10-12 16:48
Već desetak godina je poznata velika zainteresiranos t turskog kapitala za turističke destinacije na Jadranu.

Prije nekoliko godina su u Šibeniku izgradii kompleks poznat kao D-Resort.

Zanimljivo je da se turski grad Bodrum pobratimio sa još nekim gradovima, između ostaloga i sa Budvom, nakon čega slijedi kupovina domaćih firmi, odnosno svega što se može kupiti. Budva je cijela rasprodana, Turci uz hotelski smještaj nude i svoje plaže.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # Nakon ruske i turska kolonijaZC 2022-10-12 17:44
Citat Već viđeno:
Zanimljivo je da se turski grad Bodrum pobratimio sa još nekim gradovima, između ostaloga i sa Budvom, nakon čega slijedi kupovina domaćih firmi, odnosno svega što se može kupiti. Budva je cijela rasprodana, Turci uz hotelski smještaj nude i svoje plaže.
Mislim da Ana želi ponoviti Garijev uspjeh u otvaranju vrata stranom kapitalu pa je za suradnju s Rusima zaradio ministarsku fotelju. Ani je već dosta ove zabiti i želi se što prije ubaciti u više sfere politike HDZ-ove politike da se približi zagrebačkoj špici. Lošinj još nije cijeli rasprodan, a i novi zakon o pomorskom dobru koji treba omogućiti totalnu privatizaciju plaža učinit će otok Aninih djedova zanimljivim turskom kapitalu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # ........ 2022-10-12 19:50
Na otoku njenih djedova dobit ćemo mi i džamiju. Prvu na svih 1000 otoka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # BezbelioOo 2022-10-13 13:47
Kurta nije sjahao nego se sakrio od sankcija za ruski kapital. Ali na otoku svojih djedova nači će Ana mjesta i za Murtu. Da i on uzjaše.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Stranka na ruski pogonNikita 2022-10-15 13:42
Citat oOo:
Kurta nije sjahao nego se sakrio od sankcija za ruski kapital. Ali na otoku svojih djedova nači će Ana mjesta i za Murtu. Da i on uzjaše.
Grmoja (MOST) kaže: HDZ je financiran ruskim kapitalom, ta je stranka na "ruski pogon". Na ruski pogon je išao lošinjski HDZ dok je Gari bi gradonačelnik a Ana njegova zamjenica. Kad je on otišao za ministra financirali su Aninu izbornu kampanju.


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Di je bila gradonačelnica?Pamtilo 2022-10-14 13:37
Citat gost:
Eno nje u Turskoj na nekakvom bratimljenju.
Jel još uvjek u Turskoj? Jučer na trgu prepunom djece i odraslih čuo sam ženski dječji glasić kako se ushićeno prvo zahvaljuje gradonačelnici, zatim Bogu na lijepom vremenu, a potom „naravno“ gospođi Hofman. Koja je organizirala i ovaj hepening pod nazivom Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje i natjerala nastavnike da joj privedu djecu s nastave. Na stranu dvojbenost naziva tog slavlja (zemlja ništa ne daruje nego zahtjeva puno rada da bi dala plodove) status na FB gradonačelnice zbunjuje. Piše [DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE]
Na glavnom gradskom trgu danas su obilježeni Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Hvala organizatorima Društvu Naša djeca Mali Lošinj, ali i svima onima koji su bilo pripremom proizvoda bilo nastupom sudjelovali u organizaciji ove, uvijek dobro posjećene manifestacije! #anakucic
Ima li to naša gradonačelnica moć kakvu nije imao ni Onaj koji je nahranio tisuće bez da je orao i kopao da se pojavi na dva mjesta istodobno. Gdje je bila neznam, na trgu nije a ipak izvješćuje o događanju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Jeftini snobizam AKkk 2022-10-14 14:46
Citat gost:
Eno nje u Turskoj na nekakvom bratimljenju. Za umirovljenike da im plaća dopunsko nema ali za ovo niškoristi putovanje ima. Upravljanje gradom je autsorsala savjetniku.
Rekordno dugim statusom na FB navela je sve blagodati koje nas očekuje od bratimljenja. A na sve to dobila je dva komentara. Jedan je pitanje:
Kakvu obavjesnu važnost ima isticanje da je sporazum o bratimljenju dvaju gradova potpisan »u dvorcu izgrađenom u 15.om stoljeću«? Značajni događaj ne bi na značaju izgubio ni da je potpisan u novijoj građevini, pa isticanje starosti dvorca odzvanja jeftinim snobizmom.
A drugi kostatacija: Strašno!!!
Uzalud joj snobovsko hvalisanje bratimljenjem u dvorcu izgrađenom u - pazi sad ovo - 15.om stoljeću. Da je slušala nastavu u pučkoj školi znala bi da se redni brojevi ne pišu tako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # LopoviNa vlasti 2022-10-14 15:08
Cijene vrtoglavo rastu, a za dio cijena na otoku zslužne su upravo gradska poduzeća koja se ponašaju sve samo ne štedljivo.

Na Otoci.net friška vijest kako Komunalne usluge dižu cijene na duplo, nekima i više nego duplo. Kriv je zakon i cijene na Mariščini. A to što djelatnici tog istog KUCL nedjeljom obavljaju šoping u Jadranknim dućanima koristeći službeni automobil, onaj neki Caddy, to nema veze.

Banda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Naivni Turčin iz bratskog BodrumaLero 2023-08-31 09:50
Citat gost:
Eno nje u Turskoj na nekakvom bratimljenju. Za umirovljenike da im plaća dopunsko nema ali za ovo niškoristi putovanje ima. Upravljanje gradom je autsorsala savjetniku.
Za mjesec i pol će biti obljetnica dana kad je "Svečano potpisan Sporazum o bratimljenju Malog Lošinja i Bodruma"- To je naslov objave na web stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Vlade RH. Tamo je navedena izjava Ane Kučić "Današnje potpisivanje sporazuma vidimo kao sjajnu priliku da razmjenom iskustava i zajedničkom suradnjom radimo na održivom razvoju, zaštiti okoliša, korištenju obnovljivih izvora energije, te razvoju projekata pametnih gradova. Također, radujemo se suradnji na projektima na području turizma, kulture, zdravstva te obrazovanja koje ćemo nastaviti zajedničkim snagama razvijati na dobrobit svih naših sugrađana." koju je dala prilikom potpisivanja Sporazuma. Možda je vrijeme da ju neki vijećnik upita kakvu smo dobrobit osjetili mi njeni sugrađani iz Malog Lošinja od tog njenog putovanja i bratimljenja.
A gradonačelnik Bodruma je poput Lošinjana koji su glasali za nju i HDZ naivno izjavio "Hrvats ka je članica EU, a Turska je zemlja kandidat. Zajedno možemo aplicirati na EU fondove i realizirati projekte od obostranog interesa."
mvep.gov.hr/.../248871
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
038 # U čemu se sastoji ta pamet i inovativnost?gost 2022-10-07 13:52
Citat JoJo:
Istodobno gradonačelnica uživa u scenskom nastupu s uramljenim priznanjem Malom Lošinju kao finalistu u kategoriji najuspješnije destinacije održivog turizma (inovativna i pametna destinacija).
Tko li je dobio nagradu za smišljanje ovako glupih naziva priznanja? Destinacija, t.j. mjesto u koje se putuje, odredište, ne može biti ni pametno ni inventivno. To mogu biti ljudi u gradskim službama, udrugama organizacijama, tvrtkama, tijelima vlasti u destinaciji. U Gradu za tebe nema ni pameti ni invencije. Da je tome tako vidi se iz reakcija na ovu FB objavu. Dvadesetak "čestitam", bravo i slično i jedna imbecilna "obizavam Losinj od mladosti, obozavam gradonačelnicu, lijepa, pametna, sarmantna,samoz atajna predivna‼️ bas Top". Pohvale iz poltronstva, niko ne pita u čemu se sastoji ta pamet i inovativnost :cry:

I na kraju, o pameti i inventivnosti "Grada za tebe" kao destinacije govori lakomisleno, nepromišljeno upuštanje pojedinaca i pojedinki u projekt Mrtvaška i njegova propast.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
221 # Nego gemijalniNe pametni 2022-10-08 06:19
Pa imamo klauna koji je doktor nauka, a još je i direktor javne ustanove.
Ne zna se potpisati i ne bi smio biti ni direktor javne kuće, a kamoli javne ustanove.
Nema dalje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
121 # KlaunaNe pametni 2022-10-08 06:21
Doktor klaun je bio predsjednik koje ono mladeži ?
Aha, stranke osuđene za kriminal.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ...Licemjer 2022-10-08 09:48
Citat Ne pametni:
Pa imamo klauna koji je doktor nauka, a još je i direktor javne ustanove.
Ne zna se potpisati i ne bi smio biti ni direktor javne kuće, a kamoli javne ustanove.
Nema dalje.
Ionako mu administraciju rješava netko drugi, netko tko uopće ne radi u toj istoj ustanovi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Zna seŠef mladeži 2022-10-08 10:06
Čudo koji je stranka osuđena za lopovluk rasadnik mozgova.
Sve doktor do doktora, a da ih pitaš za temu doktorske disertacije ne bi ju znali ni napisati, a kamoli obrazložiti.
Ova osoba jedino zna laskati i dijeliti komplimente staricama kako su šesne curice.
Kad bolje razmislim, i to je nešto.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
325 # Troje lovaca u HDZ-ovoj močvariNN 2022-10-08 12:14
Citat Ne pametni:
Pa imamo klauna koji je doktor nauka, a još je i direktor javne ustanove. Ne zna se potpisati i ne bi smio biti ni direktor javne kuće, a kamoli javne ustanove.
Nema dalje.
Okomili ste se na njega, a po stručnoj spremi, znanju i radnom iskustvu nije slabiji od Kapelija, i Kučićke. Kapeli je s višom školom dotjerao do par mandata gradonačelnika, ministra i člana Sabora. A Kučićka je nakon 12 godina studiranja i s jedinom praksom klozet frau u očevoj firmi bila dogradonačelnic a, pa gradonačelnica koja sada zapošljava savjetnika da radi njezin posao. Svima njima zajednička sposobnost je plivanje u HDZ-ovoj močvari i lov u mutnom.Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Korisnici HDZ-agost 2022-10-08 12:47
Lažni branitelj, lažna simpatizerka HDZ-a, lažni radikal u ogranku stranke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
512 # Zna seŠef mladeži 2022-10-08 21:09
Sve je to ista pašta, nema neke velike razlike, ali zato što se Gari prsi da je bio branitelj, ne znači da se ne smije primjetiti da doktor klaun ne znaništa ni o čemu, zna samo palamuditi.
Nije on ništa kriv što je takav, krivi su oni koji su ga uvjerili da može obavljati posao kojemu nije dorastao.
Nije bio lud šef u Jadranci koji mu je rekao da tamo jedino može nositi prtljagu gostima.
Ništa više od toga.
Ne znam zašto je to ponižavajuće za nekog tko i nema sposobnosti za bilo što složenije od toga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Stručnost za palamuđenjegost 2022-10-09 10:06
Citat Šef mladeži:
Sve je to ista pašta, nema neke velike razlike, ali zato što se Gari prsi da je bio branitelj, ne znači da se ne smije primjetiti da doktor klaun ne znaništa ni o čemu, zna samo palamuditi.
Nitko ni ne kaže da se zbog Garijeve laži da je bio branitelj ne smije kritizirati dr klauna :-) A za karijeru u HDZ-u važnije je da znaš palamuditi nego biti stručan. U palamuđenju su Gari i Ana sposobniji od dr klauna pa su dalje i dotjerali. A da ni oni ne znaju ništa što bi trebali znati vidi se po tome što ne mogu bez savjetnika.Citat:
Nije on ništa kriv što je takav, krivi su oni koji su ga uvjerili da može obavljati posao kojemu nije dorastao.
Tako je to u HDZ-u. Na položajima su podobni a ne sposobni, dorasli poslovima koje trebaju obavljati. U tome se dr klaun ne razlikuje od Garija, Ane, ministra Filipovića ili Radmana :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
319 # Klaun s petljomMudonja 2022-10-09 10:46
Citat gost:
Citat Šef mladeži:
Nije on ništa kriv što je takav, krivi su oni koji su ga uvjerili da može obavljati posao kojemu nije dorastao.
Tako je to u HDZ-u. Na položajima su podobni a ne sposobni, dorasli poslovima koje trebaju obavljati. U tome se dr klaun ne razlikuje od Garija, Ane, ministra Filipovića ili Radmana :sad:
Ali taj kojeg zovete klaun je imao više petlje nego Gari i Ana skupa sa svojim pristašama. Treba biti hrabar za podržati protivkandidata za vodstvo ogranka HDZ osvetoljubivoj umišljenoj gradonačelnici.

otoci.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Zloča na trošak građanaLauro 2022-10-09 12:19
Citat Mudonja:
]Ali taj kojeg zovete klaun je imao više petlje nego Gari i Ana skupa sa svojim pristašama. Treba biti hrabar za podržati protivkandidata za vodstvo ogranka HDZ osvetoljubivoj umišljenoj gradonačelnici.

otoci.net/.../...
Čim je izabrana dala je otkaz suparnici. Na sudu je Grad izgubio i sada za njenu zloću plaćamo mi građani.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
134 # ...Licemjer 2022-10-09 12:31
Citat Mudonja:
Citat gost:
Citat Šef mladeži:
Nije on ništa kriv što je takav, krivi su oni koji su ga uvjerili da može obavljati posao kojemu nije dorastao.
Tako je to u HDZ-u. Na položajima su podobni a ne sposobni, dorasli poslovima koje trebaju obavljati. U tome se dr klaun ne razlikuje od Garija, Ane, ministra Filipovića ili Radmana :sad:
Ali taj kojeg zovete klaun je imao više petlje nego Gari i Ana skupa sa svojim pristašama. Treba biti hrabar za podržati protivkandidata za vodstvo ogranka HDZ osvetoljubivoj umišljenoj gradonačelnici.
otoci.net/.../...
Od tih njihovih unutarstranački h natezanja nema puno koristi. Baš zato što je klaun ga nitko neće nikada shvatit ozbiljno niti će napredovati u stranačkim strukturama. On je samo korisni idiot.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Anini korisni idiotiMudonja 2022-10-09 13:37
Citat Licemjer:
Od tih njihovih unutarstranačkih natezanja nema puno koristi. Baš zato što je klaun ga nitko neće nikada shvatit ozbiljno niti će napredovati u stranačkim strukturama. On je samo korisni idiot.
Od njihovih unustranačkih natezanja on je imao koristi. Shvaćen je itekako ozbiljno. Iz HDZ-a je maknut na dobro plaćeno mjesto na kojem ne smije biti član stranke. Tako neće moći talasati kao kad je bio u stranci. Na izborima za vodstvo stranke je u ime Mladeži HDZ-a dao priopćenje od kojeg su se Ana, Nedić, Magazin, Fabijanić i ostatak interesne klike njezinih korisnih idiota "smrznuli":
"Ocjenjujući sve kandidate na predstojećim unutarstranački m izborima Mladež HDZ-a je stajališta da upravo Ružica Baumgarten predstavlja najbolji izbor za predsjednicu Gradske organizacije zbog svog demokršćanskog i europskog usmjerenja. Posebno želimo naglasiti njeno nesebično zalaganje za osobe s invaliditetom na našem otoku kroz udrugu 'Izvor' i građane u socijalno-zašti tnoj potrebi, te umirovljenike", između ostaloga stoji u priopćenju, uz poziv članovima stranke da na izborima "promijene ustajalu, neproduktivnu, neorganiziranu i bezidejnu politiku bivšeg predsjednika Gradskog odbora i njegove kandidatkinje".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
164 # ...Licemjer 2022-10-09 15:00
Citat Mudonja:
"Ocjenjujući sve kandidate na predstojećim unutarstranačkim izborima Mladež HDZ-a je stajališta da upravo Ružica Baumgarten predstavlja najbolji izbor za predsjednicu Gradske organizacije zbog svog demokršćanskog i europskog usmjerenja. Posebno želimo naglasiti njeno nesebično zalaganje za osobe s invaliditetom na našem otoku kroz udrugu 'Izvor' i građane u socijalno-zaštitnoj potrebi, te umirovljenike", između ostaloga stoji u priopćenju, uz poziv članovima stranke da na izborima "promijene ustajalu, neproduktivnu, neorganiziranu i bezidejnu politiku bivšeg predsjednika Gradskog odbora i njegove kandidatkinje".
Rekla, kazala. Koristi se istom retorikom kao i njegovi stranački mentori. Guranje desnije struje koja je neizbježno katolibanska i naklonjena uktrakonzervativcima.
Zar bi to bilo bolje? To kužiš da ta ista Baumgartnerica i njena obitelj imaju više crnog pod prstima nego većina lošinjskog HDZa zajedno?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
216 # Ustajala, neproduktivna, neorganizirana i bezidejna politikaNN 2022-10-09 17:31
Ne znam tko su njegovi mentori, ali bili su očito dalekovidni. Članovi stranke su izabrali Anu Kučić pa stoga nisu promijenili "ustajalu, neproduktivnu, neorganiziranu i bezidejnu politiku bivšeg predsjednika Gradskog odbora i njegove kandidatkinje". O tome pročitaj članak Inducir ana koma lošinjskog HDZ-a
volim-losinj.org/.../...
A tvrdnju da Baumgartnerica i njena obitelj imaju više crnog pod prstima nego većina lošinjskog HDZa zajedno trebalo bi dokazati. Ovako bez argumenata to je rekla kazala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
152 # ...Licemjer 2022-10-09 19:35
Hah, da dokazi. Pun trg s ljudima na kavama gdje se bruje javne tajne. Iz ovog tvog izlaganja očito ti je Ružica bila favorit. A i daj se odluči za jedan nickname, ovako kao da pričam s nekim tko ima MPD.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # BrujanjeNN 2022-10-09 20:47
Brujanje na kavama ne držim vjerodostojnim informacijama. A nagađanje ko mi je favorit ne može opovrgnuti navode iz ćlanka Inducirana koma lošinjskog HDZ-a. Članstvo HDZ je stavljeno u mirovanje, a Ana i uska klika oko nje vode Ustajalu, neproduktivnu, neorganiziranu i bezidejnu politiku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Pih...hranitelj tuljana 2022-10-09 22:14
Citat Mudonja:
zbog svog demokršćanskog

Svatko ima pravo biti što želi. Pa tako može biti demokrščanin. Može biti i krščanin. ALI NE MOŽE BITI OBOJE
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Klaunovi i papigegost 2022-10-10 10:02
Citat Šef mladeži:
Sve je to ista pašta, nema neke velike razlike, ali zato što se Gari prsi da je bio branitelj, ne znači da se ne smije primjetiti da doktor klaun ne znaništa ni o čemu, zna samo palamuditi.
Pa ni magistra palamuđenja nije pokazala da zna išta drugo osim slaganja boja odjeće :-)


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
121 # Keine parizerhranitelj tuljana 2022-10-14 12:11
Citat gost:
Citat Šef mladeži:
Sve je to ista pašta, nema neke velike razlike, ali zato što se Gari prsi da je bio branitelj, ne znači da se ne smije primjetiti da doktor klaun ne znaništa ni o čemu, zna samo palamuditi.
Pa ni magistra palamuđenja nije pokazala da zna išta drugo osim slaganja boja odjeće :-)

Uzalud. Ne ćemo nasjesti i skrenuti raspravu s bitnih, životnih problema koji muče Lošinjane, na temu iskoraka, osmijeha i krpica...ni ti ni onaj koji palamudi o latinskom i pravopisu (pod velikodušnom pretpostavkom da niste ista osoba) niste ovaj put zaslužili sendvič.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Selektivno sljepilogost 2022-10-14 20:04
Citat hranitelj tuljana:
Uzalud. Ne ćemo nasjesti i skrenuti raspravu s bitnih, životnih problema koji muče Lošinjane, na temu iskoraka, osmijeha i krpica...ni ti ni onaj koji palamudi o latinskom i pravopisu (pod velikodušnom pretpostavkom da niste ista osoba) niste ovaj put zaslužili sendvič.
Imaš jako selektivno zapažanje (da ne kažem ograničeno). Zapažaš i osuđuješ kad se rugamo gradonačelnici jer brine o slaganju boja svojih krpica, poziranju i naslikavanju umjesto da radi posao za koji ju plaćamo. A ne primjećuješ koliko se komentiraju njeni propusti, sumnjivi i pogrešni potupci i očigledno neispunjavanje izbornih obećanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Partner u šibicarenjugost 2022-10-15 10:44
Citat hranitelj tuljana:
Uzalud. Ne ćemo nasjesti i skrenuti raspravu s bitnih, životnih problema koji muče Lošinjane, na temu iskoraka, osmijeha i krpica.
Pa ti si taj koji sustavno potičeš temu iskoraka, osmijeha i krpica da skreneš raspravu s bitnih, životnih problema koji muče Lošinjane. Kao i s ovim komentarom. Jer činjenica je da joj papagajsko slaganje boja ide bolje od upravljanja Gradom. Zato nam podmeće izgled da ne obraćamo pozornost na nerad i nesposobnost da ispuni izborna obećanja. Ovakvim komentarima ti joj pomažeš u njenom
šibicarenju građana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Lošinjski politički kabareNN 2022-10-15 13:13
Citat hranitelj tuljana:
Uzalud. Ne ćemo nasjesti i skrenuti raspravu s bitnih, životnih problema koji muče Lošinjane, na temu iskoraka, osmijeha i krpica...
Nemoj žalostiti gradonačelnicu. Pa na iskoraku, osmijehu i krpicama ona gradi svoj politički brend. Ona se ne zamara životnim problemim koji muče Lošinjane. Prepušta to svojim podčinjenima u upravi, gradskom vjeću i hadezeu.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Brend živopisne gradonačelnicegost 2022-10-17 10:46
Citat NN:
Citat hranitelj tuljana:
Uzalud. Ne ćemo nasjesti i skrenuti raspravu s bitnih, životnih problema koji muče Lošinjane, na temu iskoraka, osmijeha i krpica...
Nemoj žalostiti gradonačelnicu. Pa na iskoraku, osmijehu i krpicama ona gradi svoj politički brend. Ona se ne zamara životnim problemim koji muče Lošinjane. Prepušta to svojim podčinjenima u upravi, gradskom vjeću i hadezeu.
Dok Ana održava svoj brend živopisne gradonačelnice "nezavisni" Devčić skupa s Nedićem, Fabijanićem, Volarićkom i ostatkom HDZ-a pretrgoše se od brige za životne probleme Lošinjana.
Politik a & Kriminal
Živopisna HDZ-ova gradonačelnica ne čini ništa da se gradu vrati 21,6 milijuna kn. Među dužnicima su i njezin tata i brat

telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Boje turske zastavegost 2022-10-16 10:26
Citat gost:
Pa ni magistra palamuđenja nije pokazala da zna išta drugo osim slaganja boja odjeće :-)


Za bratimljenje s Turcima odjenula se u boje turske državne zastave. Mislim da je to vrhunac dodvoravanja.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Koja korist?Jure 2022-10-16 14:12
Citat gost:
Za bratimljenje s Turcima odjenula se u boje turske državne zastave.
Volio bi da ju Domac na radiju pita šta će od bratimljenja s Turcima imat običan Lošinjan. Na pr. umirovljenik, konobar, iznajmljivač ,,,
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # PRNastavi niz 2022-10-16 14:24
Citat Jure:
Citat gost:
Za bratimljenje s Turcima odjenula se u boje turske državne zastave.
Volio bi da ju Domac na radiju pita šta će od bratimljenja s Turcima imat običan Lošinjan. Na pr. umirovljenik, konobar, iznajmljivač ,,,
Imat će isto što ima i od bratimljenja s Rusima, neki puno, većina ništa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Šoping kraljicaFrost 2022-10-18 14:22
Citat Jure:
Citat gost:
Za bratimljenje s Turcima odjenula se u boje turske državne zastave.
Volio bi da ju Domac na radiju pita šta će od bratimljenja s Turcima imat običan Lošinjan. Na pr. umirovljenik, konobar, iznajmljivač ,,,
Vratila iz Turske i odmah razdragano na fejsu javlja "I danas smo na Radio Lošinj - Radio Jadranka!" Baš me zanima šta je nadrobila, ali nemam živaca za slušat tepanje sa Domcom :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Tko je platio šoping putovanje?Žuja 2022-11-02 10:20
Citat Jure:
Citat gost:
Za bratimljenje s Turcima odjenula se u boje turske državne zastave.
Volio bi da ju Domac na radiju pita šta će od bratimljenja s Turcima imat običan Lošinjan. Na pr. umirovljenik, konobar, iznajmljivač ,,,
Volio bih da Domac pita magistru i tko je platio njezino putovanje. U izbornom programu i proračunu nema bratimljenja s Turčinom pa nema opravdanje za trošak. Možda je platila TZ Mali Lošinj kojoj je predsjednica?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # TikTok 2022-11-02 11:23
Citat Žuja:
Citat Jure:
Citat gost:
Za bratimljenje s Turcima odjenula se u boje turske državne zastave.
Volio bi da ju Domac na radiju pita šta će od bratimljenja s Turcima imat običan Lošinjan. Na pr. umirovljenik, konobar, iznajmljivač ,,,
Volio bih da Domac pita magistru i tko je platio njezino putovanje. U izbornom programu i proračunu nema bratimljenja s Turčinom pa nema opravdanje za trošak. Možda je platila TZ Mali Lošinj kojoj je predsjednica?
Zanima me, jel se sa Turčinom pobratimila Turistička zajednica ili Grad ML ili gradonačelnica osobno.
Ako se pobratimio Grad, zašto je sa gradonačelnicom išao Dalibor, a ne Anto ili Dubravko?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Turska sapunicaHurrem 2022-10-17 12:35
Citat gost:
Za bratimljenje s Turcima odjenula se u boje turske državne zastave.
Zavidni ste joj što nastupa u turskoj sapunici. Jer skoro pola milijuna Hrvata svaki dan gleda turske sapunice, javljaju mediji. A gledaju ih sigurno i na otoku njenih djedova. Slikala se u dvorcu građenom u 15. stoljeću u odjeći u bojama turske zastave. Neprocjenjivo. Popularnost će joj skočiti kao da je Šeherezada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Hanuma u dimijamagost 2022-10-18 13:26
Citat Hurrem:
Citat gost:
Za bratimljenje s Turcima odjenula se u boje turske državne zastave.
Zavidni ste joj što nastupa u turskoj sapunici.
Čudo da se nije slikala u dimijama :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Ruska igračica?Ništa novo 2022-10-26 08:46
Bratimljenje sa Turcima, jednom od rijetkih država koje nisu uvele sankcije Rusima, sigurno joj nije jedan od pametnijih poteza.

Njen šef Plenković takve osobe naziva izdajnicima i ruskim igračima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Svačija igračicaNN 2022-10-26 10:25
Citat Ništa novo:
Bratimljenje sa Turcima, jednom od rijetkih država koje nisu uvele sankcije Rusima, sigurno joj nije jedan od pametnijih poteza.
Njen šef Plenković takve osobe naziva izdajnicima i ruskim igračima.
Ne kaže se uzalud da je politika kurva. Njen šef sada pljuje po Putinu i Rusima a u njegovom premijerskom mandatu Rusija preuzela kontrolu nad kičmom hrvatskog gospodarstva, a radi se o predaji Agrokora ruskom kapitalu i plinskog biznisa ruskom Gazpromu.
faktograf.hr/.../...
Ana Kučić je u svoja dva mandata kao Kapelijeva zamjenica a zatim i u dva svoja kao gradonačelnica bila i ostala pod pokroviteljstvo m tvrtke u vlasništvu kapitala ruskog podrijetla. Kojeg se sada radi izbjegavanja sankcija prikazuje kao domaći ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ....Žana 2022-10-27 09:18
Sada neka zaokruži priču pa neka se pobratimi i sa Anom Brnabić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # ...Licemjer 2022-10-27 11:35
Citat Žana:
Sada neka zaokruži priču pa neka se pobratimi i sa Anom Brnabić.

Puntarka i Vejanka, kažeš.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Lošinj, otok propalih projekatagost 2022-10-27 13:09
Citat Ništa novo:
Bratimljenje sa Turcima, jednom od rijetkih država koje nisu uvele sankcije Rusima, sigurno joj nije jedan od pametnijih poteza.
Ta bi se slikala i u dimijama samo da makne fokus sa debakla projekta Mrtvaška.
Hrvatska, zemlja propalih projekata i dugova. Propala dogradnja luke Mrtvaške na Malom Lošinju
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Brigo mojaPređi na drugoga 2022-10-27 14:03
Ma ona bi radila sve moguće neobavezne stvari samo da ne mora raditi svoj posao.
Kada dođe do sranja onda su krivi oni prije nje, oni koji su umrli ili otišli u penziju.
Fikusi sa prevelikim plaćama nikad nisu bili krivi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # TepihKompanjon 2022-10-28 11:02
Citat Pređi na drugoga:
Ma ona bi radila sve moguće neobavezne stvari samo da ne mora raditi svoj posao.
Kada dođe do sranja onda su krivi oni prije nje, oni koji su umrli ili otišli u penziju.
Fikusi sa prevelikim plaćama nikad nisu bili krivi.
Nema ni u Turskoj dovoljno velikog tepiha kojim bi se prekrilo sve nezakonito što se na ovom otoku radi, evo i sad se punom parom gradi na poljoprivrednim površinama po cijelom otoku.
Kad može njen kompanjon na Liškom, što ne bi mogli i svi njegovi kompanjoni.
Nadam se da će se nastaviti družiti tamo gdje im je svima mjesto.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Oporba koja se lažno predstavljagost 2022-10-28 13:11
Citat Pređi na drugoga:
Ma ona bi radila sve moguće neobavezne stvari samo da ne mora raditi svoj posao.
Kada dođe do sranja onda su krivi oni prije nje, oni koji su umrli ili otišli u penziju.
Fikusi sa prevelikim plaćama nikad nisu bili krivi.
Za propali projekt ona okrivljuje oporbu i kaže "Našoj oporbi je cilj građane Lošinja držati u stalnom stanju napetosti i za sve okrivljavati mene i gradsku upravu". A što drugo bi trebala raditi oporba, gusko :lol: Da si školovanje koristila za učenje znala bi da zadaća oporbe nije ulizivanje vlasti izražavanjem divljenja mudrosti vlastodržaca. Da zaviriš na internet kad nisi naučila na faksu našla bi pojašnjenje kao ovo: Oporba je izraz kojim se u politici označavaju pojedinci, skupine i organizacije koje su iz političkih ili ideoloških razloga suprotstavljene pojedincima, skupinama i organizacijama koje predstavljaju vlast u državi.
Važan je posao oporbe u demokraciji kao što je naša, to je način pozivanja Vlade na odgovornost (zajedno s medijima koji to uglavnom čine).
Posao oporbe je protivljenje vlasti. Oporba koja to ne radi nije oporba, nego sluškinja vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # Vjerodostojnohranitelj tuljana 2022-10-28 16:48
Možete lijepiti definicije, ali ja ipak više vjerujem onima koji zbog oporbenosti i svog rada trpe izravne financijske posljedice, bivaju fizički napadnuti ili svako malo tuženi od predstavnika vlasti ili od njihovih srodnika. Onima koji nemaju pristup u gradsku blagajnu ili gradskim prostorima za svoje projekte ili udruge. Onima koji ne potpisuju razne ugovore s gradom ili s kojima grad posluje (a poslove grada određuje vlast).

Ja takvima vjerujem, koji su morali napustiti svoj grad zbog svog djelovanja. Ove druge, ne bih komentirao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # MoreplovacKompanjon 2022-10-29 09:51
Citat hranitelj tuljana:
Možete lijepiti definicije, ali ja ipak više vjerujem onima koji zbog oporbenosti i svog rada trpe izravne financijske posljedice, bivaju fizički napadnuti ili svako malo tuženi od predstavnika vlasti ili od njihovih srodnika. Onima koji nemaju pristup u gradsku blagajnu ili gradskim prostorima za svoje projekte ili udruge. Onima koji ne potpisuju razne ugovore s gradom ili s kojima grad posluje (a poslove grada određuje vlast).
Ja takvima vjerujem, koji su morali napustiti svoj grad zbog svog djelovanja. Ove druge, ne bih komentirao.
I ja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Borci i pobjeguljegost 2022-10-29 10:50
Citat hranitelj tuljana:
Možete lijepiti definicije, ali ja ipak više vjerujem onima koji zbog oporbenosti i svog rada trpe izravne financijske posljedice, bivaju fizički napadnuti ili svako malo tuženi od predstavnika vlasti ili od njihovih srodnika...
Tvoja vjera je tvoja privatna stvar, ali definicija oporbe koju sam naveo nije zbog tvoje vjere postala manje preciznom, istinitom i vjerodostojnom. Netko bi s pravom mogao reći da više vjeruje onima koji usprkos svemu ne bježe nego ostaju na "bojištu".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
33 # O pobjeguljamahranitelj tuljana 2022-11-01 20:15
Citat gost:
Tvoja vjera je tvoja privatna stvar...
...netko bi s pravom mogao reći da više vjeruje onima koji usprkos svemu ne bježe nego ostaju na "bojištu".
Kojem to "usprkos svemu"? U Hrvatskoj imamo cijeli niz - kako ih vi nazivate - "pobjegulja" koji su pobjegli nakon fizičkih nasrtaja na tijelo ili imovinu, nakon što im je uništena svaka mogućnost zarađivanja za život, nakon što su ušutkani tužbama... nazovimo ih Vedrana ili Andrej, takvi su za vas kukavice... pretpostavljam da su "pobjegulje" za vas i sva ona hrvatska mladost koja je napustila državu u potrazi za osnovnim.
Dok vjerujete profesionalnim narikačama koji cijelo vrijeme Hrvatsku ili gradove u kojima žive opisuju najgorim epitetima i mjestom nemogućim za život iz kojeg jedino ostaje - pobjeći. Dok su sami obavezno nakaćeni na državni ili neki od gradskih proračuna, često istog grada čiju vlast po cijele dane kritiziraju. Često plaćeni od stranih koorporacija ili vlada, pojedinaca milijardera da pronose ideje u interesu tih koji ih plaćaju... oni ne pomišljaju pobjeći nego se "bore"... za još jedan projekt, za još jedan grant, za još jedan prostor, za još jedan ugovor o izvođenju radova, za još jednu koncesiju... hrabro se bore a začudo, "osvetoljubiva i zla" vlast koja je zagorčala život ovima koje nazivate pobjeguljama, ovim drugima nimalo ne otežava, možda nešto simbolično, ali ti "borci" dobiju skoro sve što traže, za što su se prijavili, aplicirali, dali ponudu... svaka vlast u državi može samo poželjeti što više takvih "boraca" i onih koji vjeruju takvim "borcima".
Ja se ipak držim "pravila palca" da je centre moći neke sredine više izazvala i ugrozila osoba koju su ti centri moći na sve načine (pa čak i fizičkim napadima) istjerali iz iste sredine, nego osoba koju ti centri moći, unatoč deklarativnom sukobu, ne samo da na ni jedan način ne ugrožavaju, nego s njom čak i - surađuju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # Pravilo palcagost 2022-11-02 10:12
Citat hranitelj tuljana:
Ja se ipak držim "pravila palca" da je centre moći neke sredine više izazvala i ugrozila osoba koju su ti centri moći na sve načine (pa čak i fizičkim napadima) istjerali iz iste sredine, nego osoba koju ti centri moći, unatoč deklarativnom sukobu, ne samo da na ni jedan način ne ugrožavaju, nego s njom čak i - surađuju.
Pravila palca držim se i ja kad god pročitam ovakvo mudroserje anonimnog svenamjenskog filozofa.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # LažiNastavi niz 2022-10-14 10:50
Citat gost:
Lažni branitelj, lažna simpatizerka HDZ-a, lažni radikal u ogranku stranke.
Lažni prvi od 1000, lažni grad prijatelj djece, lažni loger...mogli bi nabrajati do prekosutra, sultana je možda pronašla, zgrada za harem ima po otoku koliko hoćeš, možda joj pomogne onaj nelegalni graditelj s Liškog ,on ima veza na sve strane.
Zato i može nagovoriti sve institucije da žmire na oba oka ne pitajući se otkud umirovljenom, nesposobnom za rad svaki mjesec desetak milja eura na računu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Ima li neka tajna veza?Iskorak 2022-10-14 11:28
Nikome na Lošinju nije jasno kako joj je palo na pamet bratimit se s Turcima. Ne bi me čudilo da se išla bratimiti sa Talijanima, ali ovo nema veze ni sa čim.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # ...hranitelj tuljana 2022-10-14 12:07
Citat Iskorak:
Nikome na Lošinju nije jasno kako joj je palo na pamet bratimit se s Turcima. Ne bi me čudilo da se išla bratimiti sa Talijanima, ali ovo nema veze ni sa čim.
Turci nisu nikad napadali/zauzim ali/okupirali Lošinj, ali ni meni nije jasno. To je valjda taj, domoljubno katolički HDZ o kojem stalno slušamo...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Nakon ruskog turski uletPolihistor 2022-10-15 09:08
Domoljubni katolički HDZ je prodao strancima sve što je vrijedilo. Osim onog što su si u kriminalnoj privatizaciji prisvojili domoljubni katolici iz HDZ-a. A sada ponosna Puntarka, vjernica, bivša simpatizerka HDZ-a sada predsjednica ogranka HDZ-a i gradonačelnica ide stopama svog prethodnika. On je olakšao ruski ulet, a njegova nasljednica podržava turski.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # CooperKompanjon 2022-10-28 05:24
Citat Iskorak:
Nikome na Lošinju nije jasno kako joj je palo na pamet bratimit se s Turcima. Ne bi me čudilo da se išla bratimiti sa Talijanima, ali ovo nema veze ni sa čim.
A njen prethodnik Gari dobio jučer odlikovanje na toj paradi zvanoj Krim platforma kao veliki i zaslužni branitelj ukrajinskih interesa.
Haloooooo, što je s glavom, čovjek koji je otok Lošinj izručio Rusima i njihovom sumnjivom kapitalu dobiva odlikovanje za potpuno suprotnu stvar od one kojom se bavi.
Ima li koga u avionu ?
Bolje da nema .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Ja pa jaMatej 2022-10-28 09:42
Gari branitelj, poznati self-made hero.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Gari prešao na "pravu stranu povijesti"gost 2022-10-28 10:23
Citat Kompanjon:
Citat Iskorak:
Nikome na Lošinju nije jasno kako joj je palo na pamet bratimit se s Turcima. Ne bi me čudilo da se išla bratimiti sa Talijanima, ali ovo nema veze ni sa čim.
A njen prethodnik Gari dobio jučer odlikovanje na toj paradi zvanoj Krim platforma kao veliki i zaslužni branitelj ukrajinskih interesa.
Haloooooo, što je s glavom, čovjek koji je otok Lošinj izručio Rusima i njihovom sumnjivom kapitalu dobiva odlikovanje za potpuno suprotnu stvar od one kojom se bavi.
Ima li koga u avionu? Bolje da nema .
Govna uvijek isplivaju na površinu. Gari se okoristio dodvoravanjem vlasnicima ruskog kapitala kad su preuzeli Jadranku i za zasluge dobio ministarsku fotelju. Ali kad je Plenki vidio da je on samo potrošeni blefer smjenio ga je, osigurao mu mjesto među saborskim dizačima ruku i postavio u odbor za vanjsku politiku. A kad je Planki kao briselski ćato morao zauzeti antiruski stav ni Gari nije mogao drugo. U duhu obiteljskog šetebandijerizm a i on je promijenio zastavu kao njegov šef i "prešao na pravu stranu povijesti". I tako zaslužio ukrajinski orden. Baš me zanima kako će se Sanaderov omiljeni Talijan postaviti spram postfašističke vlasti u susjednoj Italiji.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # .....!....... 2022-10-28 12:37
Nikome nije jasno navija li gospon saborski zastupnik za Dinamo ili za Milan. Ili još uvijek navija za Crvenu zvezdu!?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # nastavi nizhranitelj tuljana 2022-10-14 12:13
Citat Nastavi niz:
Citat gost:
Lažni branitelj, lažna simpatizerka HDZ-a, lažni radikal u ogranku stranke.
Lažni prvi od 1000, lažni grad prijatelj djece, lažni loger...mogli bi nabrajati do prekosutra, sultana je možda pronašla, zgrada za harem ima po otoku koliko hoćeš, možda joj pomogne onaj nelegalni graditelj s Liškog ,on ima veza na sve strane.
Zato i može nagovoriti sve institucije da žmire na oba oka ne pitajući se otkud umirovljenom, nesposobnom za rad svaki mjesec desetak milja eura na računu.
Lažna oporba?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Može i takoNastavi niz 2022-10-15 06:53
Djelomično jest.
Ne može se reći da nije.
Nešto kao loger, neka replika koja se prezentira kao original.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
031 # Savjetnik manekenkegost 2022-10-09 13:47
Citat Ne pametni:
Pa imamo klauna koji je doktor nauka, a još je i direktor javne ustanove.
Pa imamo manekenku koja je magistra ekonomije a još je i gradonačelnica. A ne zna sastavljati projekte za EU pa je zaposlila savjetnika.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Top destinacija to sam jaAlan Ford 2022-10-08 10:12
Citat gost:
Citat JoJo:
Istodobno gradonačelnica uživa u scenskom nastupu s uramljenim priznanjem Malom Lošinju kao finalistu u kategoriji najuspješnije destinacije održivog turizma (inovativna i pametna destinacija).
U Gradu za tebe nema ni pameti ni invencije. Da je tome tako vidi se iz reakcija na ovu FB objavu. Dvadesetak "čestitam", bravo i slično i jedna imbecilna "obizavam Losinj od mladosti, obozavam gradonačelnicu,lijepa, pametna, sarmantna,samozatajna predivna‼️ bas Top".
To je napisao tipičan Anin birač koji ne bira ni stranku, ni predizborni program a ni rezultate dosadašnjeg rada i aktivnosti kandidata. On bira njegov izgled i dojam koji ostavlja. Zato Ana niš konkretno nije obećala biračima nego samu sebe, svoju pojavu sve sa oblekom, pozom i šminjom kao ona sama osobno je Grad za tebe. A sada je dobila priznanje da je i destinacija i to inovativna i pametna destinacija. Možemo kazati i lijepa, pametna, sarmantna, samozatajna predivna‼️ bas Top destinacija.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
037 # FilipInacAicon 2022-10-07 10:50
Baš me zanima dali Filip naplacuje vez nove jahte od Curija na valobranu?.
Dan veza za takav brod je 800kn/dan,lako se izracuna koliko ce to ispasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # ......... 2022-10-07 11:25
A kolko je naplatio koncesiju nelegalnom taxi bogat Ilovik- Mrtvaška? U kojem su sudjelovali njegovi .nemoguće da nije primijetio taxi pored svih kamera. U ostalom žlu je trebala prva prijaviti gluposti na Mrtvaška. Ravnatelj ne vidi, lučki redar ne vidi, niko ništa nije vidio??
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # .............Gost 2022-10-07 17:46
Radi na crno troši na bijelo,može se svakako platiti
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Nije zlato sve što sjaPitalica 2022-10-08 15:04
Koliki su dobitnici Zlatne kune na kraju završili karijeru u zatvoru? Možda je i ova dodjela nagrade iste simbolike?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # .....Gost a 2022-10-17 13:08
Slušam KOMADINU na radi Ti.Šta je on toliko glup?
Koje droge se troše u Županiji??
Nije normalan.laž laž laž
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ............ 2022-10-17 13:18
Gledajte N1
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Gledam i ne vjerujem ...Bing 2022-10-17 17:39
Citat ......:
Gledajte N1
Ana, Ana džaba si se ti bratimila s Turčinom. Jer ovo će prekriti sve tvoje priče o koristima od suradnje s pobratimom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Butković uvukao rogoveNN 2023-04-20 10:34
Citat ......:
Gledajte N1
Kako me Oleg Butković htio tužiti pa se predomislio, Radoslović a N1 televiziji. Ladislav Radoslović, jedan od lidera građanskog prosvjeda protiv gradnje novog pristaništa Mrtvaška na Lošinju, ipak se neće suočiti na sudu s ministrom Olegom Butkovićem. Bar ne ovaj put.
Pogledajte video pod ovim linkom:
n1info.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # .Kako je ministar Butković odustao od tužbe protiv prosvjednika...... 2023-04-21 11:16
Tužibaba se predomislila ....

youtu.be/rSObUi_CKh8
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:38
  ...
  Da parafraziram komentatora "Genov": Ne vidim problem ako nestanu lošinjske ili hrvatske mačke, dok god postoji dovoljno mački u drugim dijelovima svijeta.

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:27
  No good...
  Nakon toga "netko" me je slavodobitno upitao da gdje mi je skrinšot prijave. Baš sam se spremao odgovoriti kad sam vidio da je sve nestalo. Vjerujem da je netko tom komentatoru šapnuo da je sa tim pitanjem pokazao da nikad nije prijavio ni jednu ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:15
  Svaki put
  Naknadno se vezano uz temu razvila rasprava, u kojoj sam potvrdio slanje prijava i s moje strane, te izrazio čuđenje zašto se moje prijave ne vide. Ni jedno pravilo nisam prekršio ali je Admin odlučio izbrisati moj komentar kako nitko od čitatelja ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:06
  Opozicija samo takva...
  Popravni dom kontrolira HDZ. Još jedna osveta osvetoljubivog lošinjskog HDZa... ... za jednu gospođu se priča da je nesprtano koristila vozilo Doma. Je li i to ista ta gospođa? Ako je, stvarno je HDZ nemilosrdan prema opoziciji...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 18:18
  I ona tebe
  Zanimljivo tumačenje situacije, gospođa je navodna dobrotvorka,a najveće postignuće joj je što je sjela na cestu, zatvorila promet i interventna ju je morala odnijeti. Stvarno veliko postignuće. Tim činom je pomogla mnogim žensms kao što pomaže djeci ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 23.06.2024 14:42
  He he...
  Inače je nadaleko poznat lošinjski pokret otpora, Talijani nisu imali ni trenutak mira za vrijeme okupacije, stalno pobune, diverzije, sabotaže... zar ne?

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 23.06.2024 13:25
  Proslava s figom u džepu
  A jučer je na fejsu objavila da su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomenicima u Velom i Malom Lošinju te u Osoru obilježili Dan antifašističke borbe. Po fotkama se vidi da je to blagdan kojeg se samo otaljava i slavi s figom u džepu samo zato ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Grad za Tebe 23.06.2024 08:59
  Mica Maca
  Što kažu u Gradu za tebe, je li to i grad za životinje? Sad kad je gospođa koja se razumije u odgoj djece i odgoj mačaka, navodno je potjerana iz društva za zaštitu životinja. Prema onom kako pomaže djeci, bolje za mačke da im ne pomaže. Ona pomaže ...

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 22.06.2024 16:37
  "Odgovori na odgovore"
  Odgovore na odgovore (kako je zbunjena gradonačelnica kazala) nije dala gradonačelnica nego pročelnica jedinstvenog upravnog odjela. A stvarno je jedinstven kad na pitanje o bonovima za umirovljenike "zašto baš kod Jadranke" nije dobiven odgovor. A ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom vijeću nam pričaju da borba protiv bespravne gradnje bjesni, da se upravo spremaju poslati 150 prijava na državni inspektorat, a na službenoj stranici inicijative ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za legalnost ni ne mogu biti uspješne. Tako je i na zadnjoj sjednici GV bilo po tko zna koji put govora o pošasti bespravnog graditeljstva. Na tu temu je prema ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja zvuči naprosto depresivno. Citiram je u cjelosti: Dakle, nakon gotovo tri godine od kada je znani Slovenac devastirao uvalu Studenac, a temeljem prijave mještana Sv.

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za iskazivanje interesa. Za oglas o "relaksaciji uvjeta" gradonačelnica će prema cjeniku Novog lista iskeširati 2.239,30 €. i.imgur.com/0FuTQ87.jpg ...

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje interesa za posao stanogradnje štetan za Grad.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu većinu čine zastupnici istih klubova kao i do sada, samo u nešto drugačijim omjerima. Stoga će se sve politike drage ljevičarima i koje garantiraju unaprijed zadani ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije koja je već jednom dovela do najgoreg i najkrvavijeg svjetskog rata pita se novinarka Nacionala potaknuta izbornim uspjesima desničarskih stranala. A što se ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su nam, kao njima, žene rađale djecu. Ali valjda tako treba biti, slabo i efektno treba iz umrijeti, davno je Darwin pisao o tome. Evolucija.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom vjerskom biznisu

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad nije bio blizu vlasti i nikad nije sudjelovao ili donio neku odluku koja je negativno utjecala na živote Hrvata, za razliku od onih koji su ga podmetnuli... ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik Matthew Bartulica, koji je i sam 2012. u svojoj župi dobio pritužbu za "nepropisno ponašanje".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen za pedofiliju. Udruga se reklamirala i tvrdnjama da je Bartuličin otac među prvima pregledao vidioce iz Međugorja.

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti vijećnike koji su ih postavili. Prema članku 47. Poslovnika o radu GV Nakon primljenog odgovora vijećnik može na sjednici Gradskog vijeća jedanput iznijeti ...

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku Priskiću. S tim u vezi pročitajte komentar na volim-losinj.org/.../... (https://volim-losinj.org/politika/3075-savjetnik-koji-sjedi-na-dvije-stolice#comment-83763) ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png (http://i.imgur.com/zlcX6mc.png)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da je taj čovjek kriminalac?’

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 13.06.2024 15:30
  Čega je pametnome dosta?
  Pa dosta je, valjda, elemenata da se shvati smisao šaljivoga čina: Stephen Bartulica, dakle, nakon što je lažirao podatke u imovinskoj kartici, nakon što se pokazalo da uz otplatu dvaju kredita u njegovu kućnom budžetu može mjesečno ostati svega ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Ja 13.06.2024 10:38
  Oj hrvatska mati
  Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme, a nije bilo lako. Želim zahvaliti i svojoj ženi i djeci, i oni su primili ožiljaka, kao i ja, ali stoje na nogama, kao i ja - rekao je Bartulica kad je izišao ...

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:38
  ...
  Da parafraziram komentatora "Genov": Ne vidim problem ako nestanu lošinjske ili hrvatske ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:27
  No good...
  Nakon toga "netko" me je slavodobitno upitao da gdje mi je skrinšot prijave. Baš sam se ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:15
  Svaki put
  Naknadno se vezano uz temu razvila rasprava, u kojoj sam potvrdio slanje prijava i s moje ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:06
  Opozicija samo takva...
  Popravni dom kontrolira HDZ. Još jedna osveta osvetoljubivog lošinjskog HDZa... ... za jednu ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 18:18
  I ona tebe
  Zanimljivo tumačenje situacije, gospođa je navodna dobrotvorka,a najveće postignuće joj ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 23.06.2024 14:42
  He he...
  Inače je nadaleko poznat lošinjski pokret otpora, Talijani nisu imali ni trenutak mira ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 23.06.2024 13:25
  Proslava s figom u džepu
  A jučer je na fejsu objavila da su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomenicima u ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Grad za Tebe 23.06.2024 08:59
  Mica Maca
  Što kažu u Gradu za tebe, je li to i grad za životinje? Sad kad je gospođa koja se razumije ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 22.06.2024 16:37
  "Odgovori na odgovore"
  Odgovore na odgovore (kako je zbunjena gradonačelnica kazala) nije dala gradonačelnica nego ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 13.06.2024 15:30
  Čega je pametnome dosta?
  Pa dosta je, valjda, elemenata da se shvati smisao šaljivoga čina: Stephen Bartulica, dakle ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Ja 13.06.2024 10:38
  Oj hrvatska mati
  Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme ...