Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

Korisnička ocjena:  / 8
LošeNajbolje 

euIme Emila Priskića otočnoj javnosti postalo je poznato kad ga je galantnim, financijski velikodušnim ugovorom gradonačelnica Ana Kučić (HDZ) u ime Grada Malog Lošinja imenovala osobnim savjetnikom za razvoj projekata i kandiranje projekata za bespovratne fondove Europske unije. Ovaj ugovor za poslove vezane uz povlačenje sredstava iz europskih fondova stupio je na snagu oko pola godine nakon izbora održanih u znaku ključnog predizbornog obećanja Ane Kučić u utrci za fotelju gradonačelnice: »U potpunosti se okrećemo EU-u kao izvoru financiranja«

Okretanje europskim fondovima radi financiranja projekata koriste brojne općine i Gradovi slabijeg razvojnog, fiskalnog i kadrovskog potencijala od Grada Malog Lošinja. No o velikom stručnom potencijalu Grada Malog Lošinja svjedoči službena gradska web stranica na kojoj postoji posebna rubrika pod nazivom FONDOVI EUROPSKE UNIJE s informacijama o aktivnostima što ih Grad Mali Lošinj poduzima za povlačenje EU sredstava. Ali s tim u vezi postoji zbunjujuća činjenica da je zadnja objavljena vijest u toj rubrici iz davne 2017. godine. Posebnu zanimljivost ove stranice predstavlja naslov prvog projekta iz 2013. »Nebo je zajedničko«. Zlobnici bi ga mogli protumačili kao motivacijski slogan politike lošinjskog HDZ-a pod vodstvom Ane Kučić koju se može nazvati politikom bez glave i bez repa.

Pažnju privlači bizarna činjenica da se na toj problematičnoj i neshvatljivo zapuštenoj web stranici nalazi i Projekt Odjela za biologiju Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku o istraživanju optimalne metode tretiranja tigrastih komaraca. Grad u ovom projektu, doduše, nema nikakvih financijskih obaveza, a to je bilo davne 2016. - 2017. Tada je Grad Mali Lošinj bio partner u suzbijanju tigrastih komaraca u Osijeku. Gradska vlast Malog Lošinja bavi se – eto – tigrastim komarcima u Osijeku dok alohtona divljač na otocima Cresu i Lošinju uništava tradicionalno ovčarstvo. A gradska vlast protiv toga ne poduzima ništa jer gradska vlast – kažu – nije nadležna. Nadležna je županija. Ali malološinjska gradska vlast je zato stručna i nadležna za suzbijanje tigrastih komaraca. U Osijeku.

Eventualno omalovažavanje primjedbom da je sve to bilo ranijih godina zaziva pitanje što li se sada radi u vezi s korištenjem EU fondova? Posljednjih godina radi se na projektu aglomeracije koju provodi poduzeće Vodovod i odvodnja Cres - Lošinj, u kojem Grad sudjeluje samo kao mjesto odvijanja projekta. No ta činjenica ne ometa nositelje gradske vlasti u pokušajima da si pripišu zasluge. Kao i o pripremnim radovima na cesti Mali Lošinj – Veli Lošinj koje će voditi i financirati Hrvatske ceste.

Koje projekte Gradu je – sudeći prema slovu ugovora preskupi Emil Priskić, specijalini savjetnik gradonačelnice Ane Kučić – osigurao? Na brojna pitanja vijećnika o tom dvojbenom angažmanu gradonačelnica odbija odgovoriti. Neki od vijećnika su pokazivali i ugovor između Grada i specijalnog savjetnika, no ni ta činjenica nije nagnala gradonačelnicu da građanima Malog Lošinja podastre potrebne odgovore. Možda članovi Gradskog odbora HDZ-a imaju informacije od svoje predsjednice, ali potrebno je da sva otočna javnost bude informirana.

Tko plaća specijalnog savjetnika?
Na službenoj stranici grada dnevno se objavljuju plaćanja iz gradskog proračuna putem aplikacije iTransparentnost što bi trebalo predstavljati transparentan uvid u poslovanje JLP(R)S. Međutim, ugovorena plaćanja specijalnom savjetniku nisu vidljiva. To se opravdava nesuvislim obrazloženjima, a među njima i da se plaćanja obrtnicima ne objavljuju. No uvidom u navedenu aplikaciju razvidno je da su brojna plaćanja obrtnicima objavljena. Zašto onda gradonačelnica tako dosljedno skriva plaćanja obrtu EPO u vlasništvu svog specijalnog savjetnika? Plaća li mu cesijom preko nekog od gradskih poduzeća ili pak Turističke zajednice Mali Lošinj? To ćemo saznati tek kad to utvrde nadležne službe kojima su upućene prijave s ugovorom između specijalnog savjetnika Emila Priskića i korisnice savjeta Ane Kučić.

No ostat će ključno pitanje – za koje poslove se plaća Emilu Priskiću iz gradskoga proračuna Grada Malog Lošinja, kad na službenim stranicama Grada zadnji podatak o EU fondovima potječe iz 2017.godine? O angažmanu specijalnog savjetnika može se naslutiti samo po povećanju broja tvrtki s područja Liburnije i Rijeke koje dobivaju razne poslove od Grada Malog Lošinja, dok su lošinjski poduzetnici ignorirani i zapostavljeni. Je li to ključni doprinos specijalnog savjetnika?

Otvoreno ostaje i pitanje i realizira li se iz EU fondova ijedan projekt na razini grada Maloga Lošinja a da ga Grad Mali Lošinj osmislio, kandidirao i povukao EU sredstva. Kako će gradonačelnica realizirati svoja predizborna obećanja od novog Doma zdravlja i Dječjeg vrtića Mrav, do ceste i luke Mrtvaška, o novom vatrogasnom domu, izgradnji 100 novih stanova, o brojnim poticajima i potporama građanima, besplatnom dopunskom osiguranju za umirovljenike ...? Hoće li se njeno najavljeno okretanje EU kao izvoru financiranja predizbornih obećanja pokazati kao najobičnija predizborna manipulacija i laž?

Gdje je tu doprinos specijalnog savjetnika gradonačelnice i hoće li građani našega Grada saznati koliko je našeg novca ušićario samozvani priznati stručnjak za razvoj projekata i kandidiranje projekata za bespovratna sredstva nacionalnih i fondova Europske unije za očigledan nerad i neučinkovitost, ili ćemo svi skupa morati čekati da to istraže nadležne službe? Građani imaju pravo znati zašto i kome ide njihov novac.

Komentari: 

040 # Riječka vezaTovar 2024-02-02 13:48
Pitanje u članku "O angažmanu specijalnog savjetnika može se naslutiti samo po povećanju broja tvrtki s područja Liburnije i Rijeke koje dobivaju razne poslove od Grada Malog Lošinja, dok su lošinjski poduzetnici ignorirani i zapostavljeni. Je li to ključni doprinos specijalnog savjetnika?" je već istaknuto u članku s naslovom "Cenzuriranje prijenosa sjednice?" od prošle godine.

U tom članku piše "Usprkos tvrdnji gradonačelnice da se isplate obrtnicima ne prikazuju mogli su vidjeti dugi niz isplata obrtnicima kao primateljima. Među njima je i obrt HEBERLING GORAN "ADRIATIK KONCERT", OBRT ZA ORG. KONCERT koji je u ovoj godini samo za snimanje sjednica Gradskog vijeća do 31. kolovoza naplatio 7.150,52 eura. No prijenos sjednice Vijeća održane 3. studenog 2023. naveo je nezavisnog vjećnika Marija Frankovića na reakciju putem Facebook stranice, kako slijedi

... "Na sjednici Gradskog vijeća koja je održana u petak 3. studenog 2023. godine pitanja koja sam postavio na aktualnom satu bila su cenzurirana putem prijenosa uživo. Smatram to nedopustivim i krajnje prozirnim činom kojim se želi onemogućiti lošinjsku javnost da bude upoznata sa stajalištima oporbe u Gradskom vijeću Grada Malog Lošinja. Gradska vlast je za takve i slične usluge samo u ovoj godini platila nevjerojatnih 14.000,00 eura našeg novca obrtu HEBERLING GORAN "ADRIATIK KONCERT" OBRT ZA ORG. KONCERATA, 51000 Rijeka, OIB: 19627558751, što je moguće provjeriti i putem aplikacije iTransparentnos t. Postavlja se pitanje svrhovitosti trošenja proračunskog novca, osim ako upravo ova tvrtka i nije angažirana kako bi cenzurirala pitanja na koja vlast nema odgovora."
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
033 # ......Mislav 2024-02-03 06:12
Aplikacija iTransparentnos t je sramota. Ne samo da se ne vide isplate osobnom savjetniku gradonačelnice, koji se eto našao u centru interesa javnosti, nego se ne vide ni mnoge druge isplate. Prikazuje se samo ono što vladajućima odgovara, sve drugo se skriva, da ne bi bilo previše pitanja na koja je teško odgovoriti.
Umjesto transparentnost i dobili smo laundromat u kojemu se pere samo čisto rublje.
Nekada su bile vidljive i isplate za službena putovanja, danas toga više nema.
Baš se pitam zašto je tome tako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Isplate savjetniku vidljivegost 2024-02-10 10:32
Citat Mislav:
Aplikacija iTransparentnost je sramota. Ne samo da se ne vide isplate osobnom savjetniku gradonačelnice, koji se eto našao u centru interesa javnosti, nego se ne vide ni mnoge druge isplate.
Prvo se govorilo jedno pa drugo o razlogu da se podaci ne vide a onda je najavljeno da će biti objavljeno za kraj prošle godine. Danas sam provjerio i vidim podatak Suma filtriranih stavki: 38.157,92 za razdoblje od 31.1.2022. do 1.12.2023. Opis plaćanja Natječaji na EU fondove - priprema projektne dokumentacije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # Opatijska veza?g.o.s.t 2024-02-03 10:23
Citat Tovar:
Pitanje u članku "O angažmanu specijalnog savjetnika može se naslutiti samo po povećanju broja tvrtki s područja Liburnije i Rijeke koje dobivaju razne poslove od Grada Malog Lošinja, dok su lošinjski poduzetnici ignorirani i zapostavljeni.
volim-losinj.org/.../...
Znači o plaćanju za savjete gradonačelnici po ugovoru s EPO, obrt za usluge, vl. EMIL PRISKIĆ, OPATIJA nema podataka. Ali za usluge njezine internetske promidžbe snimanjem i objavom spotova od strane također opatijske tvrtke TELEVIZIJA d.o.o. za oglašavanje i TV produkciju podaci su navedeni na iTransparentnos t. Vidio sam nekoliko iznosa od po 2.4855,55 eura za "Usluge produkcije, objave i oglašavanja temeljem Ugovora" s proračunske pozicije Usluge promidžbe i informiranja na teret urada gradonačelnice. Ukupno 7.465,65 eura.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Diler reklamazz 2024-02-03 10:55
Citat g.o.s.t:
Znači o plaćanju za savjete gradonačelnici po ugovoru s EPO, obrt za usluge, vl. EMIL PRISKIĆ, OPATIJA nema podataka. Ali za usluge njezine internetske promidžbe snimanjem i objavom spotova od strane također opatijske tvrtke TELEVIZIJA d.o.o. za oglašavanje i TV produkciju podaci su navedeni na iTransparentnost.
Zanimljivo je da se AK više ne reklamira đirevima s Jurkotićem. A osnivač i vlasnik televizije doo je David Valić koji se na fejsu hvali da je Jurkotićev producent a drži i dva FB profila za dilanje reklana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
031 # Pokondirene tikveOutdoor 2024-02-03 11:15
Slatkorječivo reklamno gugutanje. Doživi Lošinj E06 • Outdoor aktivnosti Lošinja •
Outdoor aktivnosti nalaze se na drugom mjestu turističke potražnje u Malom Lošinju, odmah nakon sunca i mora. Upravo su pred i posezona razdoblja kada turisti najviše radi njih i dolaze, a na otoku su se potrudili da imaju što i izabrati. Outdoor aktivnosti nalaze se u fokusu nove emisije Doživi Lošinj!
Pogledajte i ostale epizode na www.televizija.hr
LOSINJ - ISLAND OF VITALITY
#doživilošinj #malilošinj #losinjoutdoor
S vrlo umjesnim komentarom na račun pokondirenih propagandnih tikvi:
Divota hrvatskog na teve.hr ... Outdoor aktivnosti na Lošinju. Da netko ni slučajno ne pomisli da su to aktivnosti na otvorenom i u prirodi
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # .....OMG 2024-02-06 06:56
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.

OGLASIO SE PLENKOVIĆ
'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu'
vecernji.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3010 # ...hranitelj tuljana 2024-02-06 07:51
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
OGLASIO SE PLENKOVIĆ
'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu
Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega...vjeroja tno će u svom biltenu, kao, napisati nešro protiv njega, olfo...ali tamo gdje je najbitnije, kad treba dići ruku, tu će ga podržati...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Prćija od državegost 2024-02-06 21:58
Ostali partneri neće učiniti ni toliko. Dobro je napisala Sanja Modrić za Telegram:
Upravo nadrealni sinoćnji istup premijera Plenkovića o kandidatu za glavnog državnog odvjetnika, sucu Ivanu Turudiću, i njegova odluka da HDZ i partneri sutra izglasaju njegovo po svemu sporno imenovanje – zorno pokazuje u kakvoj je prćiji od države dom hrvatskih građana i njihove djece. Ovime im Plenković poručuje da se slobodno isele budući da promjena u ovom trulom sustavu neće biti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # ....... 2024-02-07 06:57
Citat gost:
Ostali partneri neće učiniti ni toliko. Dobro je napisala Sanja Modrić za Telegram:
Upravo nadrealni sinoćnji istup premijera Plenkovića o kandidatu za glavnog državnog odvjetnika, sucu Ivanu Turudiću, i njegova odluka da HDZ i partneri sutra izglasaju njegovo po svemu sporno imenovanje – zorno pokazuje u kakvoj je prćiji od države dom hrvatskih građana i njihove djece. Ovime im Plenković poručuje da se slobodno isele budući da promjena u ovom trulom sustavu neće biti.
EKIPA iz Možemo je cijelu noć provela na Markovu trgu. Oni su prosvjed počeli jučer oko 11 sati i najavili da će tamo biti sljedeća 22 sata.

Tamo će ostati, pojasnili su, jer se protive izboru Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.

"Poslušna većina će vjerojatno izglasati Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika. Čuli smo građane, poruke… Kako su nam ukrali institucije, ukrali su nam i Markov trg gdje se više ne možemo mirno okupljati. Zato vas pozivamo, sljedeća 22 sata za vas ćemo stajati ovdje na Markovom trgu i pružati otpor, za svakog od vas kojima se zgadila situacija s vladom i pravosuđem. Stajat ćemo ovdje cijeli dan i cijelu noć, mi iz Možemo i svi koji smijemo", rekla je Sandra Benčić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2010 # Cica maceSite i napite 2024-02-08 07:18
Bar će mačke biti site.
To me raduje.
Bar neka korist od ovog hinjenja oporbe.
Gdje bolje, tu duže.
Još samo da se nađe netko tko bi mogao brisati objave i komentare u grupi lošinj oglasi koji jasno prikazuju kako se u stvarnosti brinu i koliko poštuju zakone, pa i one komunalne, o drugima da ne
pričamo)osobe koje se promoviraju kao spasitelji životinja, žena, djece, ma svih i svega što ih gura bliže novcu i nadlovnicama .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
93 # TišinaJoš ništa 2024-02-13 13:22
Citat Site i napite:
Bar će mačke biti site.
To me raduje.
Bar neka korist od ovog hinjenja oporbe.
Gdje bolje, tu duže.
Još samo da se nađe netko tko bi mogao brisati objave i komentare u grupi lošinj oglasi koji jasno prikazuju kako se u stvarnosti brinu i koliko poštuju zakone, pa i one komunalne, o drugima da ne
pričamo)osobe koje se promoviraju kao spasitelji životinja, žena, djece, ma svih i svega što ih gura bliže novcu i nadlovnicama .

Zahuktala se rasprava u grupi Lošinj oglasi na fejsu, puno ljudi se javlja sa svojim iskustvima s bliskom prijateljicom vladnika ove stranice, a on šuti, inače se javlja čak i podržava njezino djelovanje.
Kakav je to džentlmen ?
Ili je samo kukavica ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ...hranitelj tuljana 2024-02-13 15:35
Pejstaj da se informiramo. O kome se radi uopće? Meni pada na pamet jedna stara Hadezejka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
33 # TišinaJoš ništa 2024-02-13 16:38
Ne znam da je glavna borkinja za prava žena, djece, pasa, mačaka ,kozlića, jarića i tko zna koga sve još usput i hadezejka.
To bi me baš iznenadilo.
U doba karnevala sve je moguće .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2211 # Toliko...hranitelj tuljana 2024-02-08 06:17
Citat gost:
Ostali partneri neće učiniti ni toliko.
G. Vojković o "toliko":
"Milorad Pupovac, čovjek koji uvijek diže ruku kada to HDZ-u odgovara, ne samo da ne štiti interese Srba u Hrvatskoj, već i dovodi do toga da pitanje trebaju li manjinski predstavnici u Saboru imati zajamčena mjesta postaje potpuno legitimno.
Pupovca bi ionako Plenković stavio na HDZ-ovu listu, rijetko je naći tako odanog prijatelja i kolegu. Milorad Pupovac je možda i najbolji i najodaniji kadar kojeg HDZ ima."
Totalno mi je fora kako postoje pojedinci i skupine koje cijelo vrijeme rade za i s HDZom, ali eto neki misle da oni nisu ekipa zato što postoji u njihovom vlasništvu neki medij, neka stranica gdje se o istom tom HDZu "loše piše". A u stvarnosti stalno uz HDZ, od Hdzovaca dobivaju unosne poslove, ugovore, prostore, bespovratna sredstva, koncesije, poticaje, ali ne, nešto su "zločesto" objavili, i to je nekima dovoljno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
819 # ???bo 2024-02-08 07:08
Sigurno ćeš nam pojasniti kakva je veza ovog komentara s temom članka o savjetniku AK i izmotavanju glede plaćanja. Ja ju ne vidim.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
319 # BangBig 2024-02-08 18:01
Pupovčev bilten najavljuje sutrašnji broj sljedećim uvodom:
Što se Andreja Plenkovića i HDZ-a tiče, Ivan Turudić nije izbor nego sudbina. Državni tužilac koji javno iskazuje lojalnost vladajućoj stranci, koji kontinuirano javno laže i koji prijateljuje s kriminalcima nije defektan, već neizbježan. On nije anomalija u sistemu, nego sam sistem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # sigurnosna provjera obaveznagost 2024-02-13 21:28
Državnoodvjetni čko vijeće nema dvojbi: 'Ivan Turudić je morao proći sigurnosnu provjeru'
S druge strane, Plenković kaže da je priča oko odabira Turudića završena
telegram.hr/.../...
Novinari su Andreja Plenkovića jučer, nakon sjednice predsjedništva HDZ- a, pitali o imenovanju Turudića. On je ponovio da da ne postoji nikakva sigurnosna zapreka da Turudić postane glavni državni odvjetnik jer je na snazi provjera koju je kao sudac prošao 2019. godine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # vjeruj AP-u i kada ti laže u liceOMG 2024-02-14 04:44
Ako AP kaže da je zid zelen, onda je zid zelen, bez obzira što svi građani, svi stručnjaci, pa i ton karta kaže da zid crven.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # KRALJ “REDUCIRANIH IZRIČAJA” NA ČELU DORH-agost 2024-02-13 09:28
Citat hranitelj tuljana:
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
OGLASIO SE PLENKOVIĆ
'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu
Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega...vjerojatno će u svom biltenu, kao, napisati nešro protiv njega, olfo...ali tamo gdje je najbitnije, kad treba dići ruku, tu će ga podržati...
Najvjerniji partner u svom biltenu nije pisao protiv Turudića ali trojica autora jesu. Pod naslovom "Na čiju će "radost" suditi Turudić kao glavni državni odvjetnik?" bilten javlja:
KRALJ “REDUCIRANIH IZRIČAJA” NA ČELU DORH-a
Unatoč tome što je razotkriveno da je sudac Turudić javno iznosio laži i da je bliskim ljudima odavao informacije iz kaznenih postupaka, premijer Plenković odlučio je da to nije prepreka da ga se izabere za glavnog državnog odvjetnika.
Zašto je Plenković na tako važnu poziciju odlučio postaviti osramoćenog Turudića, čiji integritet i autoritet više ne postoje nakon objavljenog dopisivanja s Josipom Pleslić i dokazima o kontaktima sa Zdravkom Mamićem i čitavom galerijom likova iz podzemlja i političkog polusvijeta?
Jedan je odgovor da Plenković postavlja čovjeka koji će u ime HDZ-a uspostaviti još jaču kontrolu nad Državnim odvjetništvom, e da bi zaštitio aktualni vrh HDZ-a i bliske im tajkune od pravosudnih neugodnosti. Druga je mogućnost da narcisoidni šef HDZ-a nije htio popustiti pred kritikama i zahtjevima Zorana Milanovića.
Detalje donose naši novinari u člancima:
Ivica Đikić: Laž, besramna laž i stilistika
www.portalnovosti.com/.../
Hrvoje Šimičević: Njihov dečko Turudić
www.portalnovosti.com/.../
Viktor Ivančić: Tri zablude uz slučaj Turudić
www.portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
92 # Žalosnohranitelj tuljana 2024-02-13 10:25
Dok je takvih kao ti, neobrazovanih, povodljivih i lako manipuliranih koji gledaju nečija slova a ne djela, HDZ se ne mora bojati... nevjerojatno, tko sve ima glas i njegov glas jednako vrijedi - to je najjači argument protiv demokracije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
29 # Jednakost kao argument protiv demokracijegost 2024-02-13 12:59
Citat hranitelj tuljana:
Dok je takvih kao ti, neobrazovanih, povodljivih i lako manipuliranih koji gledaju nečija slova a ne djela, HDZ se ne mora bojati... nevjerojatno, tko sve ima glas i njegov glas jednako vrijedi - to je najjači argument protiv demokracije.
Ne znam na temelju čega si iz mog činjenično neoborivog, jezično i pravopisno besprijekornog komentara, citiram, Najvjerniji partner u svom biltenu nije pisao protiv Turudića ali trojica autora jesu. mogao zaključiti da sam neobrazovan, povodljiv i lako manipuliran, te da gledam "nečija slova a ne djela". O tvojim motivima neću nagađati, ali činjenica je da komentar pokazuje kako vidim i slova i djela. No vidim i da imaš, recimo, zanimljiv argument protiv demokracije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # ...hranitelj tuljana 2024-02-14 09:22
Citat gost:
vidim i da imaš, recimo, zanimljiv argument protiv demokracije.
Taj argument ti se vrti upravo na ovoj stranici, među sličicama sa citatima, nešto u stilu "argument protiv demokracije dobiješ nakon razgovora s prosječnim biračem". Tako da, kakav god moj argument bio, primjenjiv je i na osobu koja posjeduje ovu stranicu i koja je taj citat stavila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Kad svaki glas jednako vrijedigost 2024-02-14 10:12
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
vidim i da imaš, recimo, zanimljiv argument protiv demokracije.
Taj argument ti se vrti upravo na ovoj stranici, među sličicama sa citatima, nešto u stilu "argument protiv demokracije dobiješ nakon razgovora s prosječnim biračem". Tako da, kakav god moj argument bio, primjenjiv je i na osobu koja posjeduje ovu stranicu i koja je taj citat stavila.
Ali kao argument protiv demokracije ti nisi naveo razgovor s prosječnim biračem, nego (citiram te) nevjerojatno, tko sve ima glas i njegov glas jednako vrijedi - to je najjači argument protiv demokracije. Znači po tebi najjači argument protiv demokracije nije razgovor s prosječnim biračem - prema osobi "koja posjeduje ovu stranicu i koja je taj citat stavila" - nego kako ti kažeš, što svaki glas jednako vrijedi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
25 # Svatko vlada kako misli da možeMrmo 2024-02-14 13:49
Netko posjeduje vlast, a netko posjeduje stranicu.
AP održava vlast zahvaljujući žetončićima, isto kao što AK održava vlast zahvaljujući žetončićima. Isto kao i njen prethodnik.
Isto kao što HZ evidentno najlajaviji žetončić koji brani AP, tako je h.t. najlajaviji kad treba braniti AK.
Čak je ni AN i IF na gradskom vijeću toliko je brane. Zanimljivo je i to da i jednima i drugima smetaju novinari, neke stranice, izričaj, pa čak i obični građani koji ih kritiziraju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # .......... 2024-02-13 18:33
Citat gost:
Citat hranitelj tuljana:
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
OGLASIO SE PLENKOVIĆ
'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu
Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega...vjerojatno će u svom biltenu, kao, napisati nešro protiv njega, olfo...ali tamo gdje je najbitnije, kad treba dići ruku, tu će ga podržati...
Najvjerniji partner u svom biltenu nije pisao protiv Turudića ali trojica autora jesu. Pod naslovom "Na čiju će "radost" suditi Turudić kao glavni državni odvjetnik?" bilten javlja:
KRALJ “REDUCIRANIH IZRIČAJA” NA ČELU DORH-a
Unatoč tome što je razotkriveno da je sudac Turudić javno izno
Viktor Ivančić: Tri zablude uz slučaj Turudić
www.portalnovosti.com/.../
Tri zablude uz slučaj Turudić
Što se Plenkovića i HDZ-a tiče, Turudić nije izbor nego sudbina. Državni tužilac koji javno iskazuje lojalnost vladajućoj stranci, koji kontinuirano javno laže i koji prijateljuje s kriminalcima nije defektan, već neizbježan. On nije anomalija u sistemu, nego sam sistem. Pravnik koji upotpunjuje praznik autokracije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Zaštitnik korupcijegost 2024-03-06 08:26
Plenković se svjesno izlaže riziku da ga se zbog ozloglašavanja EPPO-a kao neprijateljske organizacije, u Bruxellesu i formalno proglasi zaštitnikom korupcije i zatirateljem pravne države, ali ne čini to iz obijesti nego zbog toga što zna da može izgubiti puno više od europske pozlate
www.portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
034 # Slušamo segost 2024-02-06 08:33
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
Hoće li nam i danas najaviti reducirani izričaj o projektima u toku na radiju Jadranka? Prilika za objavu fotke se ne propušta.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
333 # Reduciranje izričajagost 2024-02-06 11:55
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
Lažljivost je u genima svakog člana HDZ-a. Naslijeđena je od Andrije Hebrang koji je jednom davno izjavio: "Ja nikad ne lažem. Samo povremeno govorim neistinu. To je puno pristojnije". Sada se u duhu tek donesenog zakona o hrvatskom jeziku odlukom AP lažljivost naziva reduciranjem izričaja. To je puno pristojnije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Omađijaj megost 2024-02-06 21:55
Citat gost:
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju
Lažljivost je u genima svakog člana HDZ-a. Naslijeđena je od Andrije Hebrang koji je jednom davno izjavio: "Ja nikad ne lažem. Samo povremeno govorim neistinu. To je puno pristojnije". Sada se u duhu tek donesenog zakona o hrvatskom jeziku odlukom AP lažljivost naziva reduciranjem izričaja. To je puno pristojnije.
Politički analitičar i profesor na Fakultetu političkih znanosti, Višeslav Raos, gostovao je u Newsroomu gdje je s Domagojem Novokmetom komentirao nove poruke koje su objavljene u medijima, a koje koje su izmijenili Ivan Turudić i Josipa Pleslić, nekad Rimac

“Slučaj Turudić je zapravo slučaj Rimac. To je nešto što pratimo godinama, a on je samo još jedna osoba koja se našla u mreži sada već bivše političarke”, kazao je Raos za N1.
“Ovdje imamo jednu političarku koja je vješto spojila lokalnu bazu u Kninu, očito različite klijentelističk e veze, kao i neku vrstu specifične karizme kojom je različitim mrežama pogodovanja uspjela omađijati dobar dio svojih kolega”, dodao je.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
225 # ......... 2024-02-07 06:59
A za objavu poruka koje svjedoče o zloporabi službenih položaja premijer kaže 'Ovo što mi vidimo je vrsta pravosudnog voajerizma s ciljem osobne diksreditacije kandidata'. Kandidat se diskreditirao sam svojim postupcima za koje javnost ima pravo znati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2410 # Rasprava ugašena-drug spašenhranitelj tuljana 2024-02-07 08:07
Citat ....:
A za objavu poruka koje svjedoče o zloporabi službenih položaja premijer kaže 'Ovo što mi vidimo je vrsta pravosudnog voajerizma s ciljem osobne diksreditacije kandidata'. Kandidat se diskreditirao sam svojim postupcima za koje javnost ima pravo znati.
Slučajno ili možda namjerno, administrator posredno spašava Emila i Anu od potencijalno nezgodne rasprave ispod teksta koji je morao objaviti. Dopušta rasplamsalo trolanje HDZovih trolova lijepljenjem općenitih napisa i citata iz medija koji s objavljenim tekstom nema nikakve veze i potpuno je benigno po lošinjske aktere. Lijepljenjem općih komentara ("HDZ bad") i napisa iz mainstream tiskovina nestala je svaka rasprava o događajima o kojima se piše u tekstu. Da sam na mjestu "garniture" otišao bih do Lidla, kupio mačju hranu koja je sad na akciji i ostavio gospodinu pred vratima... (i prije sam napisao, prozvanima u pojedinom "članku" najbolja taktika je ne reagirati u opće, komentare će preuzeti opći jalovi napisi HDZovih trolova o HDZu, poziranju, dopunskom - koji će nasamariti starog administratora da se radi o kritici pa će ih ostaviti, a a onda će već i novi "članak" i ovaj će biti zaboravljen...)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2310 # Nepravi odgovoriPrava pitanja 2024-02-07 09:01
Brzo će vaš komentar biti obrisan, iako ste sve točno napisali.
Od tri, četiri komentatora ostao je samo jedan pod različitim imenima, ostali se brišu kao što će i ovaj biti izbrisan jer navodno nema veze s temom .
Ana može biti mirna, samo mora širom otvoriti oči.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
925 # Reducirani izričaji AK na pitanja vijećnikaasd 2024-02-07 09:45
Citat hranitelj tuljana:
Slučajno ili možda namjerno, administrator posredno spašava Emila i Anu od potencijalno nezgodne rasprave ispod teksta koji je morao objaviti. Dopušta rasplamsalo trolanje HDZovih trolova lijepljenjem općenitih napisa i citata iz medija koji s objavljenim tekstom nema nikakve veze i potpuno je benigno po lošinjske aktere.
Ne znam ima li tu namjere spašavanja Emila i Ane od rasprave ali između teme članka i pozadine gugutanja Lipe i Radosti vidim vezu. U tekstu članka piše "Koje projekte Gradu je – sudeći prema slovu ugovora preskupi Emil Priskić, specijalini savjetnik gradonačelnice Ane Kučić – osigurao? Na brojna pitanja vijećnika o tom dvojbenom angažmanu gradonačelnica odbija odgovoriti" i da se laže kako se isplate obrtnicima ne prikazuju na iTransparentnos t. Zato izjave AP 'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu' ima veze s "reduciranim izričajima" AK na pitanja vijećnika o rezultatima rada savjetnika i isplatama ugovorenog honorara.
Veza je u tri slova. HDZ tamo, HDZ ovdje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2111 # što više kazatihranitelj tuljana 2024-02-07 09:52
Citat asd:
Veza je u tri slova. HDZ tamo, HDZ ovdje.
Baš kao što sam i napisao:
Citat hranitelj tuljana:
Lijepljenjem općih komentara ("HDZ bad") i napisa iz mainstream tiskovina nestala je svaka rasprava o događajima o kojima se piše u tekstu.
Nadam se da garnitura adekvatno vrednuje tvoj rad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1019 # ....asd 2024-02-07 09:57
Glupost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1222 # Admin. 2024-02-07 10:22
Citat hranitelj tuljana:
Slučajno ili možda namjerno, administrator posredno spašava Emila i Anu od potencijalno nezgodne rasprave ispod teksta koji je morao objaviti. Dopušta rasplamsalo trolanje HDZovih trolova lijepljenjem općenitih napisa i citata iz medija koji s objavljenim tekstom nema nikakve veze i potpuno je benigno po lošinjske aktere.
To što si nazvao "rasplamsalo trolanje HDZovih trolova" si ti "zapalio" komentarom ~ citiram ~ Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega...vjeroja tno će u svom biltenu, kao, napisati nešro protiv njega, olfo...ali tamo gdje je najbitnije, kad treba dići ruku, tu će ga podržati...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2210 # ???hranitelj tuljana 2024-02-07 10:38
Stvarno? Nisi vidio da sam odgovorio na tuđi komentar koji je prvi spomenuo Turudića u temi o Priskiću?
Nisi primjetio da se većina ostalih komentara u opće ne referira ni veže na taj moj komentar, niti na najvjernijeg HDZovog koalicijskog partnera koji ga de facto održava na vlasti, nego "lupaju" po svom, pod drugim, sličnim komentarima???
Zar je to najbolje što si mogao smisliti?
I kako ti i tebi slični objašnjavate da ja kao navodni trol:
- pišem pod istim imenom;
- nisam stvorio cijeli niz "drugih komentatora" koji bi se uključivali u raspravu na mojoj strani, ponavljali, nadopunjavali ili potvrđivali moje upise;
- rado i često podsjećam na teme i afere lokalne vlasti koje drugi komentatori u opće više ne spominju (ovo je baš, baš čudno za navodnog "Aninog trola".
To su taktike koje bi koristio pravi trol i koje (gle čuda) koristi meni suprotstavljena strana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1221 # "olfo ..."Admin. 2024-02-07 12:02
Citat hranitelj tuljana:
Stvarno? Nisi vidio da sam odgovorio na tuđi komentar koji je prvi spomenuo Turudića u temi o Priskiću?
Vidio sam. Komentar glasiCitat:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju. OGLASIO SE PLENKOVIĆ 'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu'
Na to si reagira primjedbomCitat:
Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega...vjerojatno će u svom biltenu, kao, napisati nešro protiv njega, olfo...ali tamo gdje je najbitnije, kad treba dići ruku, tu će ga podržati...
Nisi zamjerio što ova tvoja primjedba uz naslovni članak nije obrisana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1323 # !!!qwer 2024-02-07 14:18
Citat hranitelj tuljana:
Stvarno? Nisi vidio da sam odgovorio na tuđi komentar koji je prvi spomenuo Turudića u temi o Priskiću? Nisi primjetio da se većina ostalih komentara u opće ne referira ni veže na taj moj komentar, niti na najvjernijeg HDZovog koalicijskog partnera koji ga de facto održava na vlasti, nego "lupaju" po svom, pod drugim, sličnim komentarima???
A zašto bi se zaboga neko vezao na komentar anonimca pod bedastim nickom kad mediji daju bolji povod od baljezganja smušenog lokalnog trola? U priči o Lipoj i Radosti koju se pokušava omalovažiti i zataškati prepoznaju se sličnosti s ovim gradom. Lošinj je pod vlasti hadezejke koju de facto na vlasti održava bivši vođa oporbe u njenom prošlom mandatu i protivkandidat na zadnjim izborima. A sada vjerni koalicijski partner. "Reduciranim izričajem" i ona laže javnosti a na fejsu joj tepaju "lipa naša gradonačelnica" .
Uspon i pad kninske kraljice: Je li Turudić jedini kojemu je 'lipa' Josipa Rimac tepala 'radosti'?
tportal.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # Kažin HrvatskaCrna guja 2024-02-06 13:59
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
OGLASIO SE PLENKOVIĆ
'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu'
vecernji.hr/.../...
Iz poruka Rimac - Turudić vidljivo je i da se ona s njim sastajala zbog konkretnih predmeta vođenih na tome sudu. Znala je od njega tražiti i pravne savjete, ispijala je kavu sa sutkinjom koju je nazivala “mojom i tvojom”, ali i on je od nje ponekad tražio usluge.
Dopisivanja su trajala godinama. Primjerice, početkom siječnja 2018. Turudić Josipi Rimac piše da se nije javila i napominje joj da će ona njega trebati. Kada mu ona odgovori da je bolesna, Turudić je pita što da joj donese. Rimac sugerira da bi htjela malo vitamina pa je Turudić pita kada i gdje.
Nekoliko dana kasnije Turudić je pita je li ozdravila na što ona odgovara da jest, ali napola i dodaje da bistri Zakon o sprječavanju sukoba interesa. Turudić uzvraća da je to glup zakon, s čim se Rimac složi. Potom joj on šalje poruku da im je to njihova borba dala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Još Hrvatska nije propala ...gost 2024-03-03 08:32
... ali s ovakvim pravosuđem neće dugo poživiti. Piše jedan kolumnist:
Istog utorka kad se hrvatski premijer svojim osebujnim izričajem čudom načudio što europsko tužiteljstvo nema povjerenja u hrvatsko pravosuđe, objavljena je vijest kako je sudac Općinskog suda u Splitu – rasterećen i opušten nakon “ulaganja u kvalitetnije uvjete rada u pravosuđu” – oslobodio kolegicu sutkinju zadarskog Trgovačkog suda optuženu da je u centru Supernova Zadar ukrala više odjevnih predmeta. Svoju odluku sudac je obrazložio riječima da se “ovako nešto svakome može dogoditi u stanju stresa, gubitka potrebne pažnje i koncentriranost i za činjenje i najbanalnijih radnji koje život sa sobom nosi”, te “vrlo životnim i logičnim iskazom” kolegice, koja je “zamišljena i izvan misaonog fokusa jednostavno išetala iz trgovine zaboravivši platiti”.
www.portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # HDZ... . 2024-03-02 20:12
Turudić nije lagao nego je bio reduciran u izričaju, a ona sutkinja što je krala bila je van misaonog fokusa.
www.index.hr/.../2542300.as
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
532 # Snažna podrška Radostigost 2024-02-06 15:02
‘MI ILI ONI’ HOS uz Turudića, Skejo poručuje: Boje se crveni uhljebi, imaju i zašto…
Udruga XI. bojna HOS-a u priopćenju koje potpisuje Marko Skejo podržala je izbor Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
522 # ......... 2024-02-07 12:56
Reducirani premijer još ne shvaća da je upravo izgubio izbore. Nakon toga slijedi smjena i put Sanaderovim stopama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
714 # Rupa u logicihranitelj tuljana 2024-02-07 20:32
Citat .....:
Reducirani premijer još ne shvaća da je upravo izgubio izbore. Nakon toga slijedi smjena i put Sanaderovim stopama
To je super vijest! Dakle, radosni ste što je Turudić izabran?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
227 # pitaj gradonačelnicuBing 2024-02-07 23:52
Mislim da su pojedini HDZ lopovi najradosniji.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2410 # ...hranitelj tuljana 2024-02-07 20:30
Citat qwer:
A zašto bi se zaboga neko vezao na komentar anonimca
Poštovani gospodine queer, ne znam zašto, pitaj administratora koji je po ne znam koji put bacio svoj integritet u blato ustvrdivši kako "sam ja svojim upisom" potaknuo bjesomučno trolanje HDZovih klo(v)nova općenito o HDZu i događajima u dalekom Zagrebu/Kninu/S ikirevcima samo da se ne bi pisalo o problematičnom trošenju gradskog novca, izgleda da moram podsjetiti, GRADA MALOG LOŠINJA. Nadam se da će mačija hrana ujutro biti pronađena ispred ulaza, zaslužena je!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
823 # Drastična sličnostqwer 2024-02-08 09:55
Citat hranitelj tuljana:
Citat qwer:
A zašto bi se zaboga neko vezao na komentar anonimca ...
Poštovani gospodine queer, ne znam zašto, pitaj administratora
Nemam što pitati administratora. Pitao sam tebe jer ti (a ne administartor) pišeš "Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega." Pitam tebe jer Pupovca si ti uveo u priču a drastična sličnost stanja u državi sa stanjem u ovom gradu je očigledna. I ovdje imamo vlast hadezeja koju de facto na vlasti održava bivši vođa oporbe u prošlom mandatu gradonačelnice. I njezin protivkandidat na zadnjim izborima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
325 # Zlatni prstiPekmez 2024-02-08 19:48
I što će sad naša lipa naša Ana. Na što će potrošit 200.000€ keša od Vasiljeva? uuuuu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
323 # ...... 2024-02-08 23:00
mali motorin?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Hrabra tvrdnjahranitelj tuljana 2024-02-09 07:51
Citat Pekmez:
I što će sad naša lipa naša Ana. Na što će potrošit 200.000€ keša od Vasiljeva? uuuuu
Jesam li dobro razumio, tvrdiš da je gradonačelnica Ana Kučić od Nikole Vasiljeva dobila ili će dobiti 200.000 eura u gotovini?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
031 # KarmaGrađanin drugog reda 2024-02-09 09:04
Netko je na gradskom vijeću postavio pitanje, ali nije dobio nikakav odgovor.
Isto kao što već godinama nismo dobili odgovor gdje je nestalo onih 6,5 milijuna kuna od prodaje osnovne škole.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Karma is a bitchBarbika 2024-02-09 10:35
Citat Građanin drugog reda:
Netko je na gradskom vijeću postavio pitanje, ali nije dobio nikakav odgovor. Isto kao što već godinama nismo dobili odgovor gdje je nestalo onih 6,5 milijuna kuna od prodaje osnovne škole.
To ti je ono, kad te jednom ulove u laži, onda ti više ne vjeruju ni kad možda govoriš istinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Dosta je biloPino 2024-02-09 13:14
Davno smo joj prestali vjerovati.
Nije napravila ništa od onog što je obećala. Samo se producira naokolo, a rezultata nema. Ciao bella.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
124 # uuuugost 2024-02-09 13:19
Citat Pekmez:
I što će sad naša lipa naša Ana. Na što će potrošit 200.000€ keša od Vasiljeva? uuuuu
Nadam se da te neće tužit zbog ovog
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # ...WoW 2024-02-09 15:16
Citat gost:
Citat Pekmez:
I što će sad naša lipa naša Ana. Na što će potrošit 200.000€ keša od Vasiljeva? uuuuu
Nadam se da te neće tužit zbog ovog
To bi bilo zanimljivo, vjerujem da bi se puno toga saznalo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # ........Lino 2024-02-09 18:02
Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da zvijeri otkrije trag.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Grad za tebeKuća za nju 2024-02-09 12:17
Nego, kad će članak o gospođi o kojoj se vodi žustra rasprava na fejsbuku u grupi Lošinj oglasi ?
Ozbiljne optužbe su u pitanju, a ovaj portal nosi ime koje nosi i dokazao bi da ga stvarno zanima dobrobit stanovnika ovog otoka kad bi malo preispitao navode koji su jako neugodni za gospođu koja vodi raznorazne udruge na ovom otoku.
U suprotnom, ovaj portal ostaje mjesto na kojem administrator pod različitim nickovima docira svima s nekakve moralne i intelektualne visine na koju se samoinstalirao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
211 # ?hranitelj tuljana 2024-02-09 12:43
Citat Kuća za nju:
Nego, kad će članak o gospođi o kojoj se vodi žustra rasprava na fejsbuku u grupi Lošinj oglasi ?
Ozbiljne optužbe su u pitanju, a ovaj portal nosi ime koje nosi i dokazao bi da ga stvarno zanima dobrobit stanovnika ovog otoka kad bi malo preispitao navode koji su jako neugodni za gospođu koja vodi raznorazne udruge na ovom otoku.
U suprotnom, ovaj portal ostaje mjesto na kojem administrator pod različitim nickovima docira svima s nekakve moralne i intelektualne visine na koju se samoinstalirao.
Ako si pratio, ovdje se stalno u komentarima lijepeni stavljaju, prenose komentari s ostalih mjesta tako i facebooka. Stavljaju se i snimke zaslona s komentarima. Pa stavi i ti, neka ljudi goedaju. Ali, ne bih očekivao da će dugo ostati nepobrisani.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Njihov dečkogost 2024-02-10 15:52
Citat Big:
Pupovčev bilten najavljuje sutrašnji broj sljedećim uvodom:
Što se Andreja Plenkovića i HDZ-a tiče, Ivan Turudić nije izbor nego sudbina.
Piše i ovo:
Turudić je prijateljevao s ljudima koji pripadaju podzemnom i nadzemnom poduzetničko-po litičkom miljeu, u vrijeme dok su mnogi od njih bili pod aktivnim nadzorom i istragama policije. I povezani s HDZ-om. Družio se s Igorom Mlinarom, s Mamićem vozikao noću, a iz prepiske s Rimac jasno je da je prije tri godine bio predmet ozbiljnog interesa organizacije koju će uskoro preuzeti. Već se zna da namjerava spremiti europsko tužilaštvo da gura nos u poslove hadezejaca.
www.portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
198 # Mi i onihranitelj tuljana 2024-02-10 16:15
S obzirom na glasovanje Plenkovićeva najvjernijeg koalicijskog partnera, sad i oni najskromnijeg intelektualnog kapaciteta mogli su do sada zaključiti da nam se ovim oisanjem (unosno, na naš račun) - rugaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
518 # Novinarsko ruganje istinomgost 2024-02-11 17:17
Citat hranitelj tuljana:
S obzirom na glasovanje Plenkovićeva najvjernijeg koalicijskog partnera, sad i oni najskromnijeg intelektualnog kapaciteta mogli su do sada zaključiti da nam se ovim oisanjem (unosno, na naš račun) - rugaju.
Preglup sam da shvatim kako mi se to rugaju zaključkom članka kojim se o novom šefu DORH-a kaže Jer radi se o čovjeku koji je u zadnjih petnaestak godina prijateljevao s ljudima što pripadaju ozbiljnom podzemnom i nadzemnom poduzetničko-po litičkom miljeu, u vrijeme dok su mnogi od njih bili pod aktivnim nadzorom i istragama policije. I povezani s HDZ-om. Čak i bez poruka koje je objavio Jutarnji list, prosječni stanovnik ove zemlje bio je svjestan koliko je vladajuća stranka porobila Hrvatsku. Objavljena komunikacija poslužila je kao šokantna potvrda takve slutnje. Inzistirajući na Turudiću, utjelovljenoj metafori takvog društva i takve Hrvatske, Plenković je zapravo uništio svaku možebitnu razliku između sebe i svojih prethodnika na čelu stranke. Siguran sam da ćeš mi ti objasniti kako mi se navođenjem ovih činjenica ruga novinar Šimičević koji je prije ovog događaja napisao Iako je pod pritiskom javnosti i skorašnjih izbora ublažen prvotni Vladin prijedlog o kažnjavanju curenja informacija, posve je sigurno da se ovime gradi represivni kordon u sustavu, da se nastoji pacificirati one koji nisu pod kontrolom HDZ-a i da se pod prijetnjom zatvora stimulira zataškavanje istražnih nepravilnosti ili sadržaja koji ozbiljno kompromitiraju donositelje društveno-polit ičkih odluka
www.portalnovosti.com/.../
Mora da sam zbog skromnog intelektualnog kapaciteta krivo povezao ta dva napisa pa nisam valjano zaključio da nam se ovakvim pisanjem Šimičić ruga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
219 # Laž, prokleta laž, i statistikaZorro 2024-02-12 09:33
Citat gost:
Citat hranitelj tuljana:
S obzirom na glasovanje Plenkovićeva najvjernijeg koalicijskog partnera, sad i oni najskromnijeg intelektualnog kapaciteta mogli su do sada zaključiti da nam se ovim oisanjem (unosno, na naš račun) - rugaju.
Preglup sam da shvatim kako mi se to rugaju
Ni ja nisam shvatio kako mi se u Pupavčevom biltenu rugaju hvaleći jednog ekonomista koji je na N1 TV rasturio Plenkovićevu ekonomsku politiku kao beba zvečku.
Bilten piše kako je govorio o prividu rasta gospodarstva kojim se premijer silno hvali. "Stalno ćete imati privid da ima više novca unatoč padu industrijske proizvodnje", rekao je Vidaković ukazujući na rast cijena zbog inflacije. Imamo dakle entropiju koja se prikazuje kao rast. Time je dokazao točnost stare izreke prema kojoj postoje laž, prokleta laž, i statistika.
"Kako to rješavate? Tako da se hvalite da imate sredstva iz EU-a kojima navodno oporavljate ekonomiju, a obnavljate kuće i škole. Kad napravite novu školu, to je investicija i ulazi u BDP i imate taj fenomenalni rast.
"Ekonomska politika Vlade je otišla u dva smjera. Prvi je pad stanovništva, čime se stvara privid rasta BDP-a po glavi stanovnika. Drugi je pretvaranje države u ovisnika o socijalnoj pomoći, mi se hvalimo da povlačimo novac iz EU-a i da imamo velike dotacije. Pa da imamo svoj novac ne bi nam trebao taj", rekao je Vidaković.
Hrvatska, smatra taj ekonomist, nema problema s nedostatkom radne snage nego s iseljavanjem. "To netko mora reći. Nedostatak radne snage je posljedica politike Vlade koja potiče da se Hrvati isele", rekao je, a u općoj militarizaciji svih oblasti života i umjetnim pravljenjem neprijatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # ...Dron 2024-02-12 09:53
Vidakovića je uvijek užitak slušati, lik bez pardona i dlake na jeziku, vrlo jasno raskrinka pogrešnu ekonomiju vlade i realno objasni stanje stvari.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
169 # Jadni ljudi...ccc...hranitelj tuljana 2024-02-12 14:07
Citat gost:
Preglup sam da shvatim kako mi se to rugaju.
Citat Zorro:
Ni ja nisam shvatio kako
Ja vam se ne ću rugati, imam slično preglupe u široj obitelji i znam kakav je to teret za vaše bližnje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
815 # Jadna tuljanova obitelj ....gost 2024-02-12 14:31
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Preglup sam da shvatim kako mi se to rugaju.
Citat Zorro:
Ni ja nisam shvatio kako
Ja vam se ne ću rugati, imam slično preglupe u široj obitelji i znam kakav je to teret za vaše bližnje.
kako li je tek tvojoj obitelji kad vidi da ima bližnjeg koji istinito izvještavanje naziva ruganjem čitateljima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
156 # +1hranitelj tuljana 2024-02-12 16:48
Citat gost:
kako li je tek tvojoj obitelji kad vidi da ima bližnjeg koji istinito izvještavanje naziva ruganjem čitateljima.
Evo još jednoga...pa koliko vas je?! Očigledno dovoljno da se HDZ ne mora bojati gubitka vlasti.
Jer, "govorenjem istine ne može se rugati". Nije da se itko ikada rugao nekome navođenjem istinite činjenice i nazivanjem nekoga "čelavi", "debeli", "zubati", "nosati"...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
618 # ŽonglerajZorro 2024-02-12 18:20
Pomalo ti ispadaju loptice iz ruku od silnog žongliranja. Citat hranitelj tuljana:
Citat:
S obzirom na glasovanje Plenkovićeva najvjernijeg koalicijskog partnera, sad i oni najskromnijeg intelektualnog kapaciteta mogli su do sada zaključiti da nam se ovim oisanjem (unosno, na naš račun) - rugaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Na kraju se mrtvi brojeKrokantesa 2024-02-13 01:15
Nemoguće je obraniti neobranjivo, pogotovo kad je u pitanju gradonačelnica koju ni njeni vijećnici ne uspijevaju obraniti.
One neke ženske samo sjede kao kulise od papira, a ona dva muška, oba su se upljuvala od pjene koja im izbija na usta, ali od toga nema nikakve koristi jer su argumenti na strani oporbe.
A Deva izigrava skretničara za vlakove bez voznog reda.
Totalno neuvjerljivo, sve gore i gore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Kastracija gradskog vijećasamo na Prvom od 1000 2024-02-13 08:53
Citat Krokantesa:
A Deva izigrava skretničara za vlakove bez voznog reda.
Unatoč velikom iskustvu gradskom vijeću, Devčić još nije naučio ni voditi sjednice.
Isto kao onaj pogubljeni američki predsjednik, često zaboravlja ili brka redoslijed radnji. Iako je nedavno u ovom mandatu donio novi poslovnik gradskog vijeća, sjednice vodi po babi i po stričevima, kako mu se hoće, kao da poslovnika uopće nema.
Demokracija? Prejadno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Gradsko vijeće bez Poslovnika o radugost 2024-02-16 10:52
Citat samo na Prvom od 1000:
Citat Krokantesa:
A Deva izigrava skretničara za vlakove bez voznog reda.
Unatoč velikom iskustvu gradskom vijeću, Devčić još nije naučio ni voditi sjednice.
Isto kao onaj pogubljeni američki predsjednik, često zaboravlja ili brka redoslijed radnji. Iako je nedavno u ovom mandatu donio novi poslovnik gradskog vijeća, sjednice vodi po babi i po stričevima, kako mu se hoće, kao da poslovnika uopće nema.
Demokracija? Prejadno.
Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se morao nalaziti:
mali-losinj.hr/.../...
Zato ga se vodi po babu i stričevima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # I to je to?WoW 2024-02-16 12:53
Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
167 # Potvrdahranitelj tuljana 2024-02-13 08:45
Hvala što si još jednom dokazao da nisi sposoban razumjeti napisano. Možda bi se trebao kloniti pokušaja rasprave.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
43 # ......gost 2024-02-15 13:48
Citat hranitelj tuljana:
Hvala što si još jednom dokazao da nisi sposoban razumjeti napisano. Možda bi se trebao kloniti pokušaja rasprave.
Možda bi se rasprava trebao ti kloniti zbog nesposobnosti da pišeš razumljivo. Jer odgovornost za razumijevanje pisanog teksta nije na čitatelju nego na autoru. A ni manjak dobrog odgoja te ne čini poželnim sugovornikom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
69 # ...Lino 2024-02-15 14:36
Citat gost:
A ni manjak dobrog odgoja te ne čini poželnim sugovornikom.
Iako mu to nitko ne zamjera ili osporava, h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik.
Kao da to nekoga zanima, to je isključivo njegov osobni stav.
A poznato je da su vjernici uviđavni, fini i pristojni ljudi, i naravno, da nikada ne lažu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Ne jagiti...hranitelj tuljana 2024-02-15 20:29
Citat Lino:
h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik.
... ne lažu.
Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim kako sam "veliki vjernik".
Nije valjda da si - kukavni lažac?!
Jer netko u komentarima laže, i netko lašca štiti, sad ćemo vidjeti tko.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
38 # ...OMG 2024-02-16 07:52
Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje veleumne komentare.
volim-losinj.org/.../...
Čuo sam da postoje vjernici i nevjernici. Nisam znao da postoje veliki vjernici i mali vjernici.
Ako poričeš da si veliki vjernik, u koju skupinu ti pripadaš?
Eto, malo te zayebavam za 'dobro jutro', čini se da će biti lijep dan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
36 # Jedini katolikPopaj 2024-02-16 09:53
Citat OMG:
Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje veleumne komentare.
volim-losinj.org/.../...
Čuo sam da postoje vjernici i nevjernici. Nisam znao da postoje veliki vjernici i mali vjernici.
Ako poričeš da si veliki vjernik, u koju skupinu ti pripadaš?
Eto, malo te zayebavam za 'dobro jutro', čini se da će biti lijep dan.
h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s linka koji si poslao proizlazi da se smatra JEDINIM KATOLIKOM koji koji posjećuje ovu stranicu. Citat:
Objasnio sam vam primijećeni nedostatak Isusa kad sam zapazio pitanje, svjestan da sam vjerojatno na ovoj stranici jedini katolik koji će navratiti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
24 # licentia poeticaVenerin brežuljak 2024-02-16 12:09
Pravi iskreni katolici su najčešće
skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom vjerom.
P.S.
Moguće je da će sad onaj psihopat skočiti i reći da citiram kad je on to spominjao pasja kola.
_
_
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # ...ML 2024-02-16 11:18
Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši.
Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju tekovine moderne znanosti.
Tako npr. ne priznaju postojanje i opasnosti bolesti koja je u pandemijskim razmjerima poharala svijet.
Naravno, bolest je najviše poharala stariju populaciju, te je mnogima skratila život za 5, 10 ili čak 15 godina.
Ravnozemljaši kažu, pa starci bi ionako uskoro umrli. Zato ih mnogi zovu bešćutnima.

Članak iz 2022.
novilist.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Sabor danas raspravlja o demografijiMrmo 2024-02-29 13:02
Danas je Vidaković opet bio na TV, zajedno sa jednim stručnjakom za demografiju.
A ovo dole je link na onaj svoj
nastup od prije mjesec dana u kojemu je sve lijepo objašnjeno.

Ekonomski analitičar tvrdi da je novinar u tri rečenice rasturio Podravku: “Napisao je – draga Martina…”

n1info.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # margaritashranitelj tuljana 2024-02-14 09:40
Citat gost:
Preglup sam da shvatim
Probajmo ovako: zamislimo da uz ostale stranke, na Lošinju postoji i skupina koju vodi neki Miljenko Melčić. Ta skupina je "neovisna", tako tvrde.
E sad, Melčić & co nakon izbora spasili su HDZ tako što su se priključili njihovoj vlasti. BEZ MELČIĆA i kompanije, HDZ NE BI vidio vlast. Nakon toga Melčić i ekipa 7,8 godina glasaju za sve HDZ prijedloge i sve što HDZ zamisli, ne bi bilo moguće bez Melčića. U bilo kojem trenutku Melčić bi mogao povući podršku i HDZ vlast bi se ISTOG TRENA raspala. HDZ radi ono što već HDZ radi, upropaštava Hrvatsku i Hrvate. Za svaki prijedlog ma kakav god bio, Melčić i ekipa spremno glasaju. I tako cijelo vrijeme.
HDZ se cijelo vrijeme i kroz medije zahvaljuje Melčiću na dugogodišnjoj podršci. Podršci svog najvjernijeg koalicijskog partnera.
E, sad, Melčić i ekipa imaju svoje glasilo. HDZ određuje da se ozbiljan i svake godine sve veći iznos gradskih javnih sredstava dodjeljuje tom glasilu. Glasilo zapošljava djelatnike. Djelatnici izbacuju pamflete gdje cijelo vrijeme nabrajaju što sve HDZ i Melčić rade. U što su pretvorili Lošinj. Nazivaju lošinjsku vlast kriminalcima i lopovima (ako su u pravu to svakako ide i njihovog šefa Melčića, jer bez njega NIŠTA OD TOG ne bi bilo moguće). Zanimljivo: novinari ne pomišljaju dati otkaz u mediju koji financira takva vlast i mediju u vlasništvu najvjernijeg partnera takve vlasti. Zanimljivo, njihov šef im ne zamjera što cijelo vrijeme vlast koju on podržava nazivaju kriminalnom. Znači cijeli taj od HDZa plaćen medij je cirkus i predstava, ruganje narodu. Jer, pisanje ne mijenja baš ništa u lošinjskoj svakodnevnici, niti mijenja smjer koji su HDZ i Melčić odredili. Za razliku od napisanih slova, Melčićevo glasovanje ima i te kakav utjecaj na život Lošinjana jer bez njegovog glasa HDZ bi MOMENTALNO sišao s vlasti.
Nakon svega, ekipa koja za sebe tvrdi
Citat gost:
Preglup sam da shvatim
divi se tom i takvom, od hdza financiranom Melčićevom mediju i novinarima i hvali ih što "točno" i "bez cenzure" navode sve što HDZ (uz presudnu Melčićevu podršku) loše rade po Lošinju. Melčićev medij i novinare smatraju nekim "glasom istine". Na sljedećim izborima glasat će za one koje im sugerira "neovisni" list najvjernijeg HDZovog partnera I td...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
57 # BravoTriput je triput 2024-02-14 09:52
Odlično, sad će i ovi najgluplji shvatiti.
Hvala vam.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
810 # Teorija zavjeregost 2024-02-14 13:30
Citat Triput je triput:
Odlično, sad će i ovi najgluplji shvatiti. Hvala vam.
I oni koji su samo sumnjali sada imaju dokaz da je lik otišao na kvasinu. Žestoke emocije su dovele do popuštanja njegovih spoznajnih i intelektualnih sposobnosti. Antivakser, teoretićar zavjera a možda i ravnozemljaš :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # Ad-hominem radostihranitelj tuljana 2024-02-14 16:28
Citat gost:
Citat Triput je triput:
Odlično, sad će i ovi najgluplji shvatiti. Hvala vam.
I oni koji su samo sumnjali sada imaju dokaz da je lik otišao na kvasinu. Žestoke emocije su dovele do popuštanja njegovih spoznajnih i intelektualnih sposobnosti. Antivakser, teoretičar zavjera a možda i ravnozemljaš :lol:
Imaš li neki protuargument da sam nešto krivo opisao ovom metaforom, ili će ostati na besramnom ali očitom ad-hominemu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
711 # Tuljanski galimatijasgost 2024-02-14 17:21
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
I oni koji su samo sumnjali sada imaju dokaz da je lik otišao na kvasinu. Žestoke emocije su dovele do popuštanja njegovih spoznajnih i intelektualnih sposobnosti. Antivakser, teoretičar zavjera a možda i ravnozemljaš :lol:
Imaš li neki protuargument da sam nešto krivo opisao ovom metaforom, ili će ostati na besramnom ali očitom ad-hominemu?
Kojom metaforom? Što je to protuargument da je nešto krivo opisano? Što znači ostati na besramnom ali očitom ad-hominemu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # Ispravak citatagost 2024-02-10 17:43
Citat gost:
[quote name="Big"]Već se zna da namjerava spremiti europsko tužilaštvo da gura nos u poslove hadezejaca.
www.portalnovosti.com/.../
Ispravak: Turudić ne namjerava spremiti europsko tužilaštvo nego sprječiti da gura nos u poslove hadezejaca.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Dobro rečeno..... 2024-02-10 18:17
Svaka muška težnja prekomjernoj moći i visokom položaju u vezi je sa željom da se sa strane. nešto pripičokne.
Jergović:
Kako ozbiljno shvatiti državnog odvjetnika koji kaže: ‘Dođi k meni, sam sam’?
24sata.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Sirove vlastiKaroca 2024-02-11 11:45
Citat .....:
Svaka muška težnja prekomjernoj moći i visokom položaju u vezi je sa željom da se sa strane. nešto pripičokne.
Jergović:
Kako ozbiljno shvatiti državnog odvjetnika koji kaže: ‘Dođi k meni, sam sam’?
24sata.hr/.../...
To o težnji za moći i položajem istaknula je i grupa na karoci Sirove vlasti u Balinjeradi. Nasupila je s parolom 'Čuvaj se kuge i rata i HDZ-ovog mandata'


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
127 # ......... 2024-02-11 16:08
Možda nije stvar u želji da se nešto pripičokne nego u želji da se nešto sakrije. Telegram javlja: Pokušaj HDZ-a da kriminalizira otkrivanje korupcije donošenjem zakona koji će penalizirati otkrivanje informacija iz kaznenih postupaka i one koji to objave, te glasanje za čovjeka koji je povezan s kriminalnim miljeom nagrizaju temelje države i demokracije”, izjavio je Puljak na konferenciji za novinare održanoj na zadarskom Narodnom trgu.
Upitavši “zašto je premijer Andrej Plenković inzistirao na izboru Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika”, ustvrdio je kako je “jedino objašnjenje da premijer odabirom suca Turudića štiti sebe”.
telegram.hr/.../...
Njegov će čovjek inkriminirajuće dokaze protiv njega i hadezeovaca sigurno držati zaključanima u ladici i nikad neće pokrenuti postupke, tvrdi Puljak. “Andrej Plenković je postavio Ivana Turudića na čelo Državnog odvjetništva iz jednog jedinog razloga, a to je da sakrije podatke u DORH-u koji mogu pokazati da je i on umiješan u neke koruptivne radnje. Temelji demokracije urušavaju se pod teretom HDZ-a, no to nije kraj, ovo je početak kraja vladavine HDZ-a. Kroz 300 tisuća poruka koje se nalaze u mobitelu Josipe Rimac, može se rekonstruirati cijela HDZ-ova korupcijska hobotnica”, kazao je Puljak.
Ustvrdio je da u tom mobitelu očito postoji nešto što tereti i samog premijera pa je Turudića instalirao da bi to držao skriveno u ladici. “Turudića ovako gorljivo i ostrašćeno ne bi branio isključivo zbog procedure, već ga brani zbog samog sebe. Sigurno ima kompromitirajuć eg materijala za njega osobno, a početak su bile poruke o AP-u koje su Josipa Rimac i Gabrijela Žalac međusobno razmjenjivale“, upozorio je.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
224 # ............ 2024-02-14 07:20
čega će se AK odreći za vrijeme korizme?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Posipanje pepelom za čišćenje od grijehaBing 2024-02-14 16:51
Citat ......:
čega će se AK odreći za vrijeme korizme?


Posut će je sa malo pepela, i to je to.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # ...Željko 2024-02-14 18:56
Ako posipanje pepelom ide prema zaslugama, mogla bi ispasti malo jače garava.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Tako se razgovara s novinarimagost 2024-02-16 14:16
Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’
Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži
TELEGRAM
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezuGrađanin drugog reda 2024-02-16 15:13
Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono zove ona uspješna ministrica, Lažac? A samo je jedna u nizu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Smještajni kapacitetigost 2024-02-17 15:31
Citat Građanin drugog reda:
Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono zove ona uspješna ministrica, Lažac? A samo je jedna u nizu.
Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Uskrsnice?samo na Prvom od 1000 2024-02-17 23:57
Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne treba, postavlja se pitanje hoće li ove godine umirovljenici kao najugroženija skupina građana dobiti Uskrsnice. Mnogi gradovi su već davno najavili isplatu Uskrsnica od 20 do čak 85 eura. U Gradu Malom Lošinju još o tome šute.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # Mjesečni troškovi njene RadostiVenerin brežuljak 2024-02-18 06:50
Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan...

Prvo mora podmiriti mjesečne troškove od 1659,04 eura svom osobnom savjetniku koji već dvije godine svaki mjesec umjesto nje neumorno radi na EU fondovima, radi čega se po cijelom otoku grade i dječji vrtići i stanovi za mlade obitelji, i sportska dvorana, i centar Plavi svijet, i Kaštel i sve drugo obećano.

Nakon toga će vam poslati uplatnice za još od prošle godine najveću komunalnu naknadu po metru kvadratnom stana u RH, koju morate platiti prije Uskrsa, pa ćete onda možda dobiti 20 eura Uskrsnice, ali tek nakon Uskrsa.

I to ako osobno dođete podignuti bon, tek tako da provjere jeste li još uvijek živi.Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
124 # budimo realniMikula 2024-02-18 09:55
Citat Venerin brežuljak:
I to ako osobno dođete podignuti bon, tek tako da provjere jeste li još uvijek živi.
Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina rada i radnim danom i vikendom nije stvorila ništa, u imovinskoj kartici nema upisanih ni nekretnina ni pokretnina, ovime poklanjam Uskrsnicu, te svoj stan u Ćunskom i mali motorin.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
235 # ni vau ni mjauhranitelj tuljana 2024-02-18 10:43
Citat Mikula:
nije stvorila ništa.
Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
423 # Test inteligencijeGrunf 2024-02-18 11:53
Citat hranitelj tuljana:
Citat Mikula:
nije stvorila ništa.
Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?
Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao.
Istraživanje koje je proveo Harvard Business School došlo je do zaključaka kako je sarkazam "najviši oblik inteligencije", prije čega su istraživali kognitivna iskustva mozga i ponašanja pojedinca koji se u određenim situacijama ponaša sarkastično.
educentar.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
326 # ...ML 2024-02-18 11:54
Citat hranitelj tuljana:
Citat Mikula:
nije stvorila ništa.
Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?
Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ni AK nije stvorila svoju familiju. Je li to problem? Jesi li ti nečiji odvjetnik ili bi moguće za sebe htio nužni dio?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
914 # vrati paregost 2024-02-19 11:43
A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # ......gost 2024-02-19 20:56
Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo plaćanja savjetniku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Još maloPa sad će 2024-02-20 06:34
Ne pada snijeg,
ali tragova ima,
još malo pa će i plima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # Savjetnikgost 2024-02-20 10:14
Citat gost:
Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo plaćanja savjetniku.
To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu o ulozi i plačanju njenog osobnog savjetnika.
youtu.be/Y_3QHry96Ao
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Živi biliPa vidjeli 2024-03-12 15:00
Citat Venerin brežuljak:
Nakon toga će vam poslati uplatnice za još od prošle godine najveću komunalnu naknadu po metru kvadratnom stana u RH, koju morate platiti prije Uskrsa, pa ćete onda možda dobiti 20 eura Uskrsnice, ali tek nakon Uskrsa.
I to ako osobno dođete podignuti bon, tek tako da provjere jeste li još uvijek živi.
Upravo mi javljaju da je gradonačelnica građanima poslala prigodnu čestitku za Uskrs. I to u vidu 4 uplatnice za komunalnu naknadu, kako je to netko već izračunao, najveću po m2 stana u RH.
Za razliku od prošle godine kad su uplatnice išle u lipnju, ove godine se malo požurila.
Naravno, od toga će prvo sebi i svojima isplatiti uskrsnicu, pa podmiriti račune svom osobnom savjetniku za ništa, a penzićima što ostane. Ako nešto ostane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Prvo ti meniOnda ja tebi 2024-03-12 19:59
Da bi izbjegli gornji scenarij, nadam se da će umirovljenici čekati do zadnjeg dana, odnosno prvo sačekati eventualnu Uskrsnicu, pa tek nakon toga plaćati komunalnu naknadu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # jadni onihranitelj tuljana 2024-03-13 09:13
Citat Onda ja tebi:
Da bi izbjegli gornji scenarij, nadam se da će umirovljenici čekati do zadnjeg dana, odnosno prvo sačekati eventualnu Uskrsnicu, pa tek nakon toga plaćati komunalnu naknadu.
Jadni umirovljenici koji moraju, zbog velike kvadrature nekretnine koju posjeduju (dakle na Lošinju imovina vrijedna barem 250 ali najčešće i više tisuća eura), plaćati visok iznos komunalne naknade... kad bi barem njihove mačke, ili djeca (koja smjeraju naslijediti tu veliku nekretninu) uskočili s kojim eurom. Ali ne...najbolje da uskoče neznanci sa svojim novčanikom (prisilno).
Evo ideje za novo predizborno obećanje!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # ...hranitelj tuljana 2024-03-13 09:20
A za sljedeće izbore:
Mnogi umirovljenici muku muče s plaćanjem komunalnog veza, čija cijena se povećala, za svoje Graše, Merry Fishere, Antarese, Arbe...što veći škaf to veća naknada, jao.
Najviše su, jasno, pogođeni ovi 5+ metara. Neizdrživo.
"Ako dođem na vlast, svim umirovljenicima će biti besplatni komunalni vez". Kako vam se čini?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Jadni hranitelj tuljanaGulanfer 2024-03-13 09:30
Citat hranitelj tuljana:
Jadni umirovljenici koji moraju,
Jadan ti koji na sve načine pozornost s neispunjenog Aninog izbornog obećanja svim umirovljenicima skrećeš na one koji imaju nekretnine i na potomke siromašnih što ne čine to što im je Ana obećala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # ...Radovan 2024-03-13 17:12
Ne mogu više čitati ova prenemaganja i baljezganja klimakteričnog tuljana koji je očito ima trajne posljedice od jako traumatičnog djetinjstva jer je odrastao sam u kući od 300 m2, jedino u društvu svoga djeda i bake.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # uskrsnica na točkiceWoW 2024-03-12 23:58
Citat Pa vidjeli:
Naravno, od toga će prvo sebi i svojima isplatiti uskrsnicu, pa podmiriti račune svom osobnom savjetniku za ništa, a penzićima što ostane. Ako nešto ostane.
Neki dan je na radiju rekla da će uskrsnica biti, ali ne kao prošle godine samo skromnih 20 eura, nego čak cijelih 25 eura. :lol:
Naravno, neće biti uplata na račun, nego u bonovima, onima koje možeš potrošiti samo gore u diskontu.
Jednom davno su mi je pričala baka da si u nekadašnjoj FNRJ poslije WW2, kruh, šećer, sol i još neke artikle mogao kupiti samo na nekakve 'točkice'.
Te točkice su izgledale otprilike ovako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ...... 2024-03-13 07:21
opet točkice... povratak korijenima
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # Hystoria repetizio essthranitelj tuljana 2024-03-13 09:01
Citat ...:
opet točkice... povratak korijenima
Ljubitelji petokrake s Lošinja došli na svoje....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # Ante porcashranitelj tuljana 2024-03-13 09:46
Citat Gulanfer:
Citat hranitelj tuljana:
Jadni umirovljenici koji moraju,
Jadan ti koji na sve načine pozornost s neispunjenog Aninog izbornog obećanja svim umirovljenicima skrećeš na one koji imaju nekretnine i na potomke siromašnih što ne čine to što im je Ana obećala.
Pa doslovno sarkastičnim pisanjem o novim obečanjima sprdam i onoga tko je obećanje da i onoga tko je na njega pristao. Da, obećala je SVIMA a umirovljenici na Lošinju nisu baš kao oni u selima oko Petrinje.
Ali opet, zaboravljam tko su mi sugovornici, kako objasniti ovakvima?:Citat gost:
Preglup sam da shvatim kako mi se to rugaju.
Citat Zorro:
Ni ja nisam shvatio kako
Citat gost:
Nije mi jasno
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Napadaj opsesivnostigost 2024-03-13 10:29
Citat hranitelj tuljana:
Pa doslovno sarkastičnim pisanjem o novim obečanjima sprdam i onoga tko je obećanje da i onoga tko je na njega pristao.
Nema sarkazma u tvom ruganju onima kojima je nešto obećano, a obećanje ostalo neispunjeno. Ne rugaš se onima koji su obećanja dali. Tvrdnjom "o novim obečanjima sprdam i onoga tko je obećanje da i onoga tko je na njega pristao" pokazuješ ne samo nepismenost nego i nedostatak sposobnosti logičkog izražavanja. Za pisanje "obečanjima" umjesto "obećanjima" i za "da" umjesto "dao" izvlačit ćeš se na "zatipak", ali sprdati se ne može nekoga nego samo nekome. Uz to si dosadan kao komarac. Pet komentara jedan za drugim ...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # opet admin cenzurirahranitelj tuljana 2024-03-13 11:46
Istraživanja su pokazala da viši kvocijent inteligencije nije se samo pokazao prisutan kod osoba sklonih sarkazmu, već i kod onih koji ga lako prepoznaju.
Nije, stoga ni čudno da komentatori koji za sebe tvrde da:Citat gost:
Preglup sam da shvatim kako mi se to rugaju.
Citat Zorro:
Ni ja nisam shvatio kako
Citat gost:
Nije mi jasno
Nisu sposobni sarkazam prepoznati, kao što vidimo:Citat gost:
Nema sarkazma
Sve je točno kako treba biti...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # Higijena, a ne cenzuragost 2024-03-13 11:51
Citat hranitelj tuljana:
Istraživanja su pokazala da viši kvocijent inteligencije nije se samo pokazao prisutan kod osoba sklonih sarkazmu, već i kod onih koji ga lako prepoznaju.
Kakve to veze ima s mojom primjedbom da pokazuješ "ne samo nepismenost nego i nedostatak sposobnosti logičkog izražavanja. Za pisanje "obečanjima" umjesto "obećanjima" i za "da" umjesto "dao" izvlačit ćeš se na "zatipak", ali sprdati se ne može nekoga nego samo nekome."? Uklanjanje ovakvih komentara nije cenzura nego higijena.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # O higijeni, rodehranitelj tuljana 2024-03-13 12:12
Vidim i dalje revno potvrđuješ ono "preglup sam". Naime razvidno je jasno (jer sam doslovno citirao taj mikro segment) da se moj upis odnosio na tvoje bezazleno i naivno priznanje kako nisi u stanju razaznati toliko bolno očiti sarkazam u mom upisu koji si napao. Čak i jednostavna Google potraga o sarkazmu pokazala bi ti što ti znači za tebe.

Na ovaj drugi dio nisam se ni osvrtao, jer na zatipke, gramatiku i pravopis kače se samo oni koji nisu sposobni argumentima pridonijeti raspravi. To su previše prizemne teme za mene, a tko na malo gleda, malo i vrijedi... Ako se n to nisam osvrtao, kako bi onda ti i mogao "vidjeti vezu". Teško da bi je vidio o netko sposoban prepoznati sarkazam. Jer je nema i ne može biti.

Nisi si baš napravio uslugu ovim otužnim pokušajem kontriranja pod svaku cijenu, pa i pod cijenu ostataka osobnog dostojanstva, a meni ne treba krpa za brisanje poda tako da - ne moj se ljutiti - ja više ne bih sudjelovao u ovoj "raspravi", molim te ako nemaš nešto pametno za napisati, da mi više ne naskaćeš na nogavicu...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # Re: Hystoria repetizio esstgost 2024-03-13 12:48
Citat hranitelj tuljana:
Na ovaj drugi dio nisam se ni osvrtao, jer na zatipke, gramatiku i pravopis kače se samo oni koji nisu sposobni argumentima pridonijeti raspravi.
Na "zatipke" se izvlačiš ti kad ti se ukaže na nepismenost i neukost. A uhvaćen "spuštenih gaća" posežeš i za laži kako si namjerno pogriješio da postaviš ješku grammar Nazijima. Kao u dva današnja imbecilna naslova komentara za skretanje rasprave s tvojih štićenika # Ante porcas i # Hystoria repetizio esst.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Pokondirena tikva..... 2024-03-13 14:43
Citat hranitelj tuljana:
Na ovaj drugi dio nisam se ni osvrtao, jer na zatipke, gramatiku i pravopis kače se samo oni koji nisu sposobni argumentima pridonijeti raspravi.
Naravno da se nisi osvrnuo na gramatiku i pravopis. To su osnovni znaci kulture i obrazovanosti, a tu si tragično prikraćen.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Trolova histerijaNN 2024-03-13 14:17
Citat hranitelj tuljana:
Citat ...:
opet točkice... povratak korijenima
Ljubitelji petokrake s Lošinja došli na svoje....
Glupav komentar pod idiotskim naslovom s potpisom imbecila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
133 # Proturazvojni ljevičariGrunf 2024-02-18 10:28
Citat gost:
Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’
Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži
TELEGRAM
Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ piše "Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele Hrvatske uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih odustati od Zakona o hrvatskom jeziku i neradne nedjelje". A priglupi autor pita protiv čega se uopće prosvjeduje kad HDZ niže samo spektakularne uspjehe.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Ministar panjGost 2024-02-18 16:08
Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je prosvjed bio tragikomičan jer da ti ljudi kao da žive u svemiru. Taj panj kojem je AP povjerio hrvatsko zdravstvo još nije saznao da i on, cijeli njegov HDZ i svi građani RH žive u istom svemiru u kojem i prosvjednici.
“Ti ljudi kao da žive u svemiru, ne žive u realnom vremenu. Te prazne riječi, parole iz prošlih vremena kontra svega što smo Vlada, ministarstvo i ja kao ministar napravili, to je nevjerojatno”, izjavio je Beroš o prosvjedu
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Njonjo je najbolji.... 2024-02-19 20:46
Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih stranaka na Markovom trgu prije dva dana proruskim skupom, na kojemu je ‘‘jedanaest razularenih revolucionara vrijeđalo premijera i vladajuću stranku‘‘.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Još jedan je pao!radar 2024-02-29 12:08
Prema nalogu Ureda javnog europskog tužitelja (EPPO) uhićen je poduzetnik, bivši šef Croatia osiguranja i bivši ministar gospodarstva Hrvoje Vojković.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # oporba u kope premijer u spadeglupkokur 2024-02-20 14:32
Citat Grunf:
Citat gost:
Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’
Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži. TELEGRAM
Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ piše "Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele Hrvatske uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih odustati od Zakona o hrvatskom jeziku i neradne nedjelje". A priglupi autor pita protiv čega se uopće prosvjeduje kad HDZ niže samo spektakularne uspjehe.
telegram.hr/.../...
Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano]:
Demonstracije i javni gnjev zbog funkcije državnog odvjetnika za jednog najblaže rečeno suspektnog tipa, intimnog prijatelja cijele prve lige hrvatskog organiziranog kriminala, potpuno izgubljeni premijer tumači pokušajem rušenja državotvornog i narodotvornog Zakona o hrvatskom jeziku!
n1info.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Europska sirotinjaŽicar 2024-02-24 13:03
NIKAD NISMO BOLJE PROSILI / Premijer se hvali, a mi smo za EU isto što je nekad Kosovo bilo za Jugoslaviju - zaostali jadnici
Spektakularni uspjeh s kojim se okolo hvali premijer je isključivo rezultat enormnih dobrotvornih donacija iz inozemstva. Naime, mi smo za Europsku uniju isto što nekada i Kosovo za bivšu Jugoslaviju. Pa kako smo mi u Hrvatskoj i Sloveniji odvajali novce za siromašno i nerazvijeno Kosovo tako sada Nijemci i Francuzi i ostali odvajaju novce za siromašnu i nerazvijenu Hrvatsku. Ukupno su dosad za nas odvojili više od 12 milijardi eura. I još će nam dati 10 milijardi eura. Koje nikad nećemo morati vratiti. Osim ako ih ne ukrademo. Jer europske novce možete uzeti ali ih ne smijete ukrasti. To se naši ljudi još nisu navikli pa neke budale, recimo na Geodetskom fakultetu još uvijek kradu umjesto da ih samo uzmu. I možemo te europske novce potrošiti na zabavu, na cugu, na džoint, možemo te pare s[cenzurirano]a ti u kladionicama, zato su kladionice jedine otvorene nedjeljom da ljudi imaju gdje potrošiti te europske milijarde. Uz te milijarde koje nam kao zaostalim jadnicima šalju Nijemci, Francuzi i ostali koji rade i zarađuju, zahvaljujući mudroj politici iseljavanja golemi iznosi novca u Hrvatsku dolaze i od hrvatskih migranata - od naših Nepalaca po Irskama, Njemačkama, Danskama, Kanadama i Amerikama. Lani su nam ti dobri ljudi koji su otišli van da bi se mi ovdje mogli zajebavati poslali rekordnih 5 milijardi eura. Rekordnih 5 milijardi jer je i rekordan broj ljudi pod Vladom Andreja Plenkovića iselio. Tih 5 milijardi eura također možemo potrošiti na zabavu, na cugu, na džoint na kladionice, zato su kladionice jedine otvorene nedjeljom, da ljudi imaju gdje potrošiti taj novac.
net.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Premalo mu zastavagost 2024-02-26 07:57
Oporbu AP okrivio za rusoljublje, da su protiv zakona o jeziku i da su na prosvjedu mahali s premalo državnih zastava. Time je AP nadmašio i Karamarka i Hasanbegovića. A Telegram javlja da ide dalje: Andreju Plenkoviću očito nisu dovoljne korupcijske afere u vlastitome dvorištu, poklonjena iznimna pažnja Ureda europskoga javnog tužitelja i glavne europske tužiteljice Laure Kövesi, nego u strahu od gubitka glasova nacionalističke desnice podržava čak i Dragana Čovića u njegovome ratu s američkom diplomacijom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Zna se protiv čega je bio prosvjedAP izmišlja laži 2024-02-26 12:24
Optužuje građane za rusoljublje?
Pa nisu valjda nosili Putinove slike i ruske zastave.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Rusoljubna gradska vlastNi Kita 2024-02-26 13:27
Citat AP izmišlja laži:
Optužuje građane za rusoljublje? Pa nisu valjda nosili Putinove slike i ruske zastave.
Zna li AP da pod zastavom HDZ-a rusoljubi drže vlast na Malom Lošinju :lol: Iz jednog članka od prije puno godina:
Turistički razvoj ovog kvarnerskog otoka prepoznao je i ruski investitor, koji je 2012. kupio 13 posto Jadranke. U prosincu 2013. tvrtka Beta ulaganja, iza koje stoji jedna od najvećih ruskih banaka Promsvjaz i istoimeni investicijski fond sa sjedištem u Moskvi, preuzela je većinski paket Jadranke i objavila ponudu za kompletno preuzimanje lošinjskog poduzeća.
Ruski investitori na kvarnerskom otoku
volim-losinj.org/.../...
Rusiji su SAD i EU ovih dana nametnule nove sankcije. Istovremeno, ruski kapital stoji iza izgradnje lošinjskog aerodroma u najmlađoj članici Unije, što je Vlada Republike Hrvatske prepoznala kao jedan od pet strateških projekata koji bi trebali pokrenuti posrnulo hrvatsko gospodarstvo. Proširenje aerodroma vrijedno 34 milijuna eura za Hrvatsku i njene građane tim je važnije zbog činjenice kako je to jedini privatni projekt među pet strateških. Potvrda je to činjenice da se Rusiju ne može izolirati, te da je njenu uključenost u međunarodne financijske i druge tokove nemoguće ignorirati. Posebno je to izraženo u europskim zemljama gdje se Rusija pozicionirala kao investitor, trgovinski i energetski partner.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # NovičokNN 2024-02-26 18:04
Majka Navalnog je izjavila da njezin sin neće imati tajni pokop kako to zahtjeva Putin. Jel se AP već izjasnio hoće li u znak protesta osobno ići na sprovod, ili će poslati nekog svog izaslanika?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # OMGOMG 2024-02-27 08:37
AP se već dugo hvali, onako iz daljine, da je veliki protivnik Putina. Zato bi sam trebao otići na sprovod Navalnog, a ne tamo slati nekog svog njonju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Zašto je Plenki udovoljio oporbi?gost 2024-03-05 10:41
Citat gost:
Oporbu AP okrivio za rusoljublje, da su protiv zakona o jeziku i da su na prosvjedu mahali s premalo državnih zastava. Time je AP nadmašio i Karamarka i Hasanbegovića. A Telegram javlja da ide dalje: Andreju Plenkoviću očito nisu dovoljne korupcijske afere u vlastitome dvorištu, poklonjena iznimna pažnja Ureda europskoga javnog tužitelja i glavne europske tužiteljice Laure Kövesi, nego u strahu od gubitka glasova nacionalističke desnice podržava čak i Dragana Čovića u njegovome ratu s američkom diplomacijom.
Premijer se tobože snebivao u Saboru na raspravi o oporbenom zahtjevu za izborima, pitajući se kao zašto bi sam sebi skraćivao mandat. A onda je samo desetak dana kasnije kao iz rukava istresao imena na prvim mjestima u svih 11 izbornih jedinica jao da bi udovoljio oporbenom zahtjevu. Čemu to foliranje pročitajte razmatranje na poveznici
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Pravovremen kupovina glasovagost 2024-03-05 17:54
Mračne sile su ga prisilile da raspusti sabor, ali na vrijeme je državnim službenicima podigao plaće da kupi njihove glasove. Izborna povišica za oko 240000 činovnika će inflaciju lansirati nebu pod oblake.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Štapovi za umirovljenike..... 2024-02-26 17:43
Dok se vi bavite visokom politikom ne komentirate skupštinu barem "na papiru" najbrojnije lošinjske udruge, kao ističe Purić na portalu. To je Udruga umirovljenika Grada Malog Lošinja. I još piše "Sjednicu je posjetila gradonačelnica Ana Kučić, uručivši vodstvu udruge dvadeset štapova za nordijsko hodanje i najavivši besplatnu edukaciju za njihovo pravilno korištenje, kao oblik poticaja na rekreaciju. O obećanju besplatnog dopunskog osiguranja ne piše.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
518 # ...NN 2024-02-26 18:13
Pa eto, prije nekoliko sati je vijest objavljeno na Otoci.net, nisu još ni svi pročitali, a ti si to prvi prokomenirao.
U čemu je problem, u štapovima koje nije obećala ili u dopunskom osiguranju koje je obećala još prije 3 godine?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # "Mnogo smo obećali, ali još više ostvarili"Moro 2024-02-27 10:14
Citat NN:
U čemu je problem, u štapovima koje nije obećala ili u dopunskom osiguranju koje je obećala još prije 3 godine?
Ovo je priprema za naredne izbore. Na izbore s obećanjem "Lošinj prvi od 1000 otoka" izišla je s video spotom u kojem je bez da trepne izvalila "Mnogo smo obećali, ali još više ostvarili" pa i na narednim izborima može to ponoviti. Jer umirovljenicima nije obećala štapove ali ih je donirala. A stari ljudi brzo zaboravljau pa će od radosti što su dobili štapove i edukaciju zaboraviti da im je obećala besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje.
www.youtube.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ...... 2024-02-27 12:31
mogla im je kupit i koturaljke, ovi štapovi će im sigurno pomoći kao što njoj pomaže šiba od Krampusa
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Problema nema..... 2024-02-27 15:15
Citat NN:
U čemu je problem, u štapovima koje nije obećala ili u dopunskom osiguranju koje je obećala još prije 3 godine?
Ni ne kažem da je neki problem. A možda je problem u Puriću ako je o dopunskom bilo govora a on nije napisao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Skupština elite penzićaabc 2024-02-27 17:04
Citat .....:
Citat NN:
U čemu je problem, u štapovima koje nije obećala ili u dopunskom osiguranju koje je obećala još prije 3 godine?
Ni ne kažem da je neki problem. A možda je problem u Puriću ako je o dopunskom bilo govora a on nije napisao.
Vjerojatno se o dopunskom nije govorilo. To je bila skupština elite penzića kojoj ta sitnica ništa ne znači. Zadovoljni su obećanjem dnevnog boravka za druženje i štapovima s edukacijom za rekreaciju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
202 # Kako ste upornihranitelj tuljana 2024-02-27 19:56
Citat abc:
To je bila skupština elite penzića kojoj ta sitnica ništa ne znači.
Širokom sloju najsiromašnijih umirovljenika i tako mi drugi plaćamo dopunsko, pa im ovo ne treba, dobar dio umirovljenika nije potrebno tih 8 eura mjesečno, veliki broj umirovljenika na Lošinju, za razliku od samohranih majki i blagajnica u Lidlu, u svim vlasništvu ima nekretnine vrijedne nekiliko stotina tisuća eura.
Kome točno treba "besplatno" dopunsko? Na kraju zar u svom životu nemate baš ni jednog potomka ili rodbinu, koji bi za vas željeli odvojiti 8 eura, nego glasate za one koji vam u protučinidbu obečavaju javni novac?!
Nadam se da vas je hadezeovka nasamarila, tako i treba svima koji su nam natovarili tu stranku na vlast a sve radi svojih sitnih sebičnih interesa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # Ako nemaju za kruhNeka jedu kolače 2024-02-28 07:31
Tko o čemu, tuljan opet o Lidlu. Ponekad mi se čini da si ti ta samohrana majka koja kao blagajnica radi u Lidlu. Baš mi te žao.
Naravno da na Lošinju postoji određen broj umirovljenika koji rentaju svoje nekretnine, pa im tih 9,29€ mjesečno ne predstavlja problem. Međutim, oni nisu većina, to su uglavnom 'domaći' koji su naslijedili nekretnine od svojih predaka, kuće ili poljoprivredna zemljišta koja su dobro prodali, a na kojima danas vrlo učinkovito niče bespravna gradnja.
Ono što ja vidim je da neki drugi umirovljenici koji baš i nisu 'domaći' po Lidlu, Diskontu i Konzumu kupuju uglavnom na akcijama i svakodnevnu spizu plaćaju u kovanicama. Ti očito živiš u nekom drugom svemiru.
A ona dugonoga što umirovljenicima poklanja sportske rekvizite koje nije obećala i koje nitko nije tražio, ona neka rješava svoje probleme koje si je sama stvorila. Znaš kako se kaže, 'Čovjeka se drži za riječ, vola za rogove.'
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # 'Čovjeka se drži za riječ, vola za rogove'abc 2024-02-28 09:36
Citat .....:
A ona dugonoga što umirovljenicima poklanja sportske rekvizite koje nije obećala i koje nitko nije tražio, ona neka rješava svoje probleme koje si je sama stvorila. Znaš kako se kaže, 'Čovjeka se drži za riječ, vola za rogove.'
Među poštenim svijetom obećanja se smatraju obvezama. I ispunjava ih se. Ana Kučić je obećala, dokopala se fotelje gradonačelnice, a ovo obećanje nije ispunila. To se zove prevara.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Kome je obećala grad za sebe?gost 2024-02-28 10:08
Citat Neka jedu kolače:
Znaš kako se kaže, 'Čovjeka se drži za riječ, vola za rogove.'
Ostalo je malo više od godinu dana da isteka ovog mandata. Razmotrimo i ispunjavanje ovog njezinog izbornog obećanja:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
81 # ...hranitelj tuljana 2024-02-28 12:45
I eto, opet, tako očekivano...kom entator Dd bil se propisno osramotio i kao i uvijek kad mi pokušava kontrirati (mudro svaki put pod drugim nadimkom) zapleo ko pile u kučine. Sve sam obrazložio, potkrijepio linkovima i činjenicama...p reostao je samo jalovi očajnički kmeket i vrijeđanjem nadomijestiti totalnu nemoć pariranja u raspravi. Tužan prizor, po ne znam koji put prekinuo je administrator, obrisavši moj upis i de bilovo prenemaganje, sad je cijela rasprava ostala tek u mojem folderu kojeg ću jednom učiniti javnim.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Bitno je samo jedno: Obećanje nije ispunjenoDeBill 2024-02-28 13:44
Citat hranitelj tuljana:
I eto, opet, tako očekivano... komentator Dd bil se propisno osramotio i kao i uvijek kad mi pokušava kontrirati
Osramotio sam se samo utoliko što sam, kako rekoh, ugazio u g*ovno lekcijom koju sam ti očitao. A cijela rasprava je zapravo besmislena i svjedoči o gubitku fokusa ponajviše zbog tvog bjesomučnog trolanja.
Idemo redom:
- Činjenica je da je AK u izbornoj kampanji vabila birače da glasaju za HDZ obećanjem besplatnog dopunskog zdravstvenog osiguranja za sve umirovljenike.
- Činjenica je da to obećanje do danas nije ispunjeno ni jednom umirovljeniku.
- O toj temi se na Skupštini udruge umirovljenika vjerojatno nije govorilo, jer da jeste Purić bi vjerojatno izvijestio
- Da li bi plaćanje tog osiguranja umirovljenicima bilo ispravno, pošteno, umjesno ili ne nije bitno. Bitno je samo jedno: Obećanje je dato, a nije ispunjeno.
Puno gluposti si nadrobio u prethodnom komentaru, ali ovaj put si nadmašio samoga sebe. Od zadnjih lokalnih izbora neprestano poješ žalopojke o samohranim majkama i blagajnicama u Lidlu kao žrtvama nezasitnih lošinjskih umirovljenika, a sad navodiš da ih netko vrijeđa.
Ne znam zašto si se uhvatio baš Lidla, koji po plaćama uopće nije najgori u trgovačkoj branši, dapače.
tportal.hr/.../...
Lidl je, dakle, prestigao i slavljeni DM.
A što se tiče ostatka tvog govnarenja s ciljem odvraćanja pozornosti s neispunjenog olako danog izbornog obećanja
"Pravo na plaćanje premije iz državnog proračuna ostvaruju osigurane osobe čiji ukupan prihod u prethodnoj kalendarskoj godini, iskazan po članu obitelji, mjesečno nije veći od 379,49 eura (prihodovni cenzus), a za osiguranike – samce, ako im prihodovni cenzus u prethodnoj kalendarskoj godini nije veći od 475,12 eura."
Tu ti mogu reći ovo...
Prošeći malo do ispostava HZZO i HZMO, nije ti daleko, pa se malo raspitaj o tome.
Ovo gore vrijedi samo za one umirovljenike koji nemaju dodatni prihod od nekakvog rentanja, turizma, nekog dodatnog obrta, OPG-a, i slično. Sve treba dokazati.Nije ni država baš toliko blesava kako se čini.
A onaj koji misli da umirovljenička obitelj sa prosječnom mirovinom većom od 379,49 eura, ili umirovljenik samac sa mirovinom većom od 475,12 eura, a bez dodatnih prihoda, lagodno živi ili da je ne daj bože čak neki tajkun, i ne treba mu nikakva pomoć, taj je prvenstveno lažov i teški psihički bolesnik i svojom izjavom je besramno uvrijedio cijelu populaciju poštenih umirovljenika, osim onih sa saborskim mirovinama i slično.
Da zaključim: Bitno je samo jedno - obećanje je dano, a nije ispinjeno. Sve drugo o toj temi je trolanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # O de billu, rodehranitelj tuljana 2024-02-28 15:13
Hvala što si uspješnim citiranjem dijela ostalim komentatorima nevidljivog upisa kojeg je obrisao administrator, potvrdio svoj identitet ;)

Naime, moj obrisani komentar vide samo dvije osobe, jedna sam ja... a drugo si ti, De Billu dragi...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # promjena teme?ML 2024-02-28 16:21
Sad više nije bitna gornja argumentacija vezano za plaće u Lidlu koja te ubila u pojam, ili kome treba dopunsko, a kome ne treba, nego si se prebacio na temu detekcije tko je osoba A, B ili C, na portalu na kojemu je ionako sve anonimno.

Btw, evo tablica, da nekome ne promakne

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 # Udbašgost 2024-02-28 16:45
Citat ML:
Sad više nije bitna gornja argumentacija vezano za plaće u Lidlu koja te ubila u pojam, ili kome treba dopunsko, a kome ne treba, nego si se prebacio na temu detekcije tko je osoba A, B ili C, na portalu na kojemu je ionako sve anonimno.
To je udbaško - gestapovski mentalitet. Svoj identitet krije ka zmija noge a neprestance nagađe tko se krije iza kojeg nadimka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # upravo objavljenoBing 2024-02-28 20:46
Citat DeBill:
A onaj koji misli da umirovljenička obitelj sa prosječnom mirovinom većom od 379,49 eura, ili umirovljenik samac sa mirovinom većom od 475,12 eura, a bez dodatnih prihoda, lagodno živi ili da je ne daj bože čak neki tajkun, i ne treba mu nikakva pomoć, taj je prvenstveno lažov i teški psihički bolesnik i svojom izjavom je besramno uvrijedio cijelu populaciju poštenih umirovljenika, osim onih sa saborskim mirovinama i slično.
Nakon što je HZMO objavio stopu po kojoj će se usklađivati mirovine, a koja iznosi 4,19 posto, sada se može izračunati i koliko će se zapravo povećati mirovine po kategorijama. Korisnici starosne mirovine će tako u isplati u travnju dobiti mirovinu u iznosu od 506,97 eura, umjesto dosadašnjih 486,58 eura. Korisnici najnižih mirovina će po novom izračunu dobiti oko 14 eura višu mirovinu koja će iznositi 332,31 euro. S druge strane, bivši zastupnici u Saboru i članovi Vlade, suci Ustavnog suda i glavni državni revizori će imati mirovinu veću za 78,12 eura, odnosno ona će u travnju iznositi visokih 1.942,54 eura.
Cijeli članak
mirovina.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Malo misto pa se znagost 2024-02-28 15:22
Citat abc:
Citat .....:
Citat NN:
U čemu je problem, u štapovima koje nije obećala ili u dopunskom osiguranju koje je obećala još prije 3 godine?
Ni ne kažem da je neki problem. A možda je problem u Puriću ako je o dopunskom bilo govora a on nije napisao.
Vjerojatno se o dopunskom nije govorilo. To je bila skupština elite penzića kojoj ta sitnica ništa ne znači. Zadovoljni su obećanjem dnevnog boravka za druženje i štapovima s edukacijom za rekreaciju.
22. prosinca 2021 Purić je uredno izvjestio o sjednici GV o dopunskom zdravstvenom za umirovljenike. U Novom listu piše U raspravi je sudjelovao i Roberto Cavedoni, izabran s liste nestranačkog i SDP-ovog kandidata Marija Frankovića, upitavši gradonačelnicu Anu Kučić (HDZ) u kojem će iznosu biti sufinancirano dopunsko zdravstveno osiguranje za umirovljenike, što je najavila u predizbornoj kampanji.
Kučić je, napomenuvši da je Lošinj “malo mjesto, pa se zna otkud stižu sugestije za pitanja”, odgovorila da će najprije biti obuhvaćeni umirovljenici manjih primanja, a da će kroz sljedeće godine krug obuhvaćenih biti veći.
Prošle su trri godine a nitko još nije obuhvaćen :-|
novilist.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Mračne sile pitaju za dopunskoRR 2024-03-01 09:43
Citat gost:
Kučić je, napomenuvši da je Lošinj “malo mjesto, pa se zna otkud stižu sugestije za pitanja”, odgovorila da će najprije biti obuhvaćeni umirovljenici manjih primanja, a da će kroz sljedeće godine krug obuhvaćenih biti veći.
Prošle su trri godine a nitko još nije obuhvaćen :-|
novilist.hr/.../...
"Zna se otkud stižu sugestije za pitanja" kaže gradonačelnica kao da birači nemaju pravo tražiti da ih vjećnik zastupa na sjednici GV što mu je osnovna zadaća. Teško se hadezeovci mire sa demokracijom pa bi uskoro i na GV zbog pitanja oporbenih vijećnika mogli čuti ono o mračnim silama u Hrvatskoj što su se okupile da sruše HDZ :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # vrijeme je...Obi-Wan Kenobi 2024-03-01 13:55
Ja bih prije rekao da su oni sami još davno prešli na tamnu stranu sa koje nema povratka. Boje se i građana i vijećnika, a najviše se boje njihovih pitanja na koje uopće ne daju odgovore, ili odgovaraju u rebusima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Rekreacija za penzićegost 2024-02-28 16:48
Citat abc:
Citat .....:
Citat NN:
U čemu je problem, u štapovima koje nije obećala ili u dopunskom osiguranju koje je obećala još prije 3 godine?
Ni ne kažem da je neki problem. A možda je problem u Puriću ako je o dopunskom bilo govora a on nije napisao.
Vjerojatno se o dopunskom nije govorilo. To je bila skupština elite penzića kojoj ta sitnica ništa ne znači. Zadovoljni su obećanjem dnevnog boravka za druženje i štapovima s edukacijom za rekreaciju.
Ova klasa umirovljenika ne treba dnevni boravak za druženje a ni štapove za nordijsko hodanje s edukacijom.
youtube.com/shorts/XWYgwUj86v8
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
041 # ????Umirovljenik 2024-02-26 20:01
Citat .....:
O obećanju besplatnog dopunskog osiguranja ne piše.
Ja sve teže hodam i sa tim štapovima i bez njih. Je li gradonačelnica spominjala nekakav kombi koji bi nekoliko puta dnevno, tipa onaj Hotel Bus, prevozio teže pokretne građane, mahom umirovljenike do Doma zdravlja. Može i do onog novog Doma zdravlja koji se upravo gradi, samo još nitko ne zna gdje. Gradonačelnica je novi Dom zdravlja također najavila pred izbore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
036 # Tabula rasaJ.Locke 2024-02-26 20:57
Citat Umirovljenik:
Gradonačelnica je novi Dom zdravlja također najavila pred izbore.
Gradski vijećnik Jović je nekoliko puta pitao, i svaki put je dobio odgovor da će prijedlog novog urbanističkog plana, kojim će se definirati neke lokacije za novu stanogradnju, ali i lokacija za novi dom zdravlja biti gotov do sljedeće sjednice gradskog vijeća.
I tako je već 3 godine, sjednice se održavaju nekoliko puta godišnje, ali od urbanizma nema ništa. Sada vidimo da ih više ne smiješ ništa ni pitati. Iscrpili su repertoar svih poznatih laži. Možda je i za to kriva oporba, SDP ili županija?
Inače, i pravovremeno donošenje urbanističkih planova je prvi korak i preventiva u borbi protiv bespravne gradnje. Nema ona pojma i nije ju briga ni za što.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # OMGOMG 2024-02-28 09:06
Nevjerojatno koliko se istrošila.
Kako će sad pravdati taj neplanirani trošak?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
20 0 # Pa dokle?hranitelj tuljana 2024-02-28 12:51
Citat OMG:
Nevjerojatno koliko se istrošila.
Kako će sad pravdati taj neplanirani trošak?


Zašto administrator ne dopušta moje pitanje, zašto ne da da saznam koliki iznos tuđeg novca OMG smatra dovoljnim, kad se ovome "daru" izruguje?

Zašto administrator ne dopušta ispravak krivog navoda, neistinu, besmislicu i laž, da se "gradpnačelnica istrošila", kad on nije potrošila ni jedan jedini cent?

Meni komentarori pišu uvrjede a ja ne smijem ni pitati?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # Just guessingOMG 2024-02-28 17:18
Možda su umirovljenici od gradonačelnice očekivali informaciju kada će konačno dobiti obećano besplatno dopunsko osiguranje, a ne nekakve štapove?

Ovime je ponizila i skupštinu i sve umirovljenike.

A gradonačelnica koja djelima ne stoji iza svojih riječi, ne zaslužuje moje poštovanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Predizborno kokošarenjegost 2024-03-13 19:26
Citat .....:
"Sjednicu je posjetila gradonačelnica Ana Kučić, uručivši vodstvu udruge dvadeset štapova za nordijsko hodanje i najavivši besplatnu edukaciju za njihovo pravilno korištenje, kao oblik poticaja na rekreaciju. O obećanju besplatnog dopunskog osiguranja ne piše.
Po uzoru na šefa svoje partije koji uoči izbora za Sabor šakom i kapom dijeli povišice i olakšice i započinje građevinske projekte i AK će mjesec-dva prije izbora odglumiti da ispunjava svoja izborna obećanja. A možda joj savjetnik Prislić uspije na vrijeme iskokošariti neku EU investiciju da se ima čime hvaliti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # 1:0 za gradonačelnicu i HDZPušiona za penziće 2024-02-29 09:26
Citat gost:
22. prosinca 2021 Purić je uredno izvjestio o sjednici GV o dopunskom zdravstvenom za umirovljenike. U Novom listu piše U raspravi je sudjelovao i Roberto Cavedoni, izabran s liste nestranačkog i SDP-ovog kandidata Marija Frankovića, upitavši gradonačelnicu Anu Kučić (HDZ) u kojem će iznosu biti sufinancirano dopunsko zdravstveno osiguranje za umirovljenike, što je najavila u predizbornoj kampanji.
Kučić je, napomenuvši da je Lošinj “malo mjesto, pa se zna otkud stižu sugestije za pitanja”, odgovorila da će najprije biti obuhvaćeni umirovljenici manjih primanja, a da će kroz sljedeće godine krug obuhvaćenih biti veći.
Prošle su trri godine a nitko još nije obuhvaćen :-|
novilist.hr/.../...
Naravno da se zna otkud stižu sugestije za pitanja gradonačelnici. Stižu od birača koji vide raskorak između obećanja što ih je dala uoči izbora i ispunjenja obećanja nakon što se dobilo vlast. Rezultat je 1:0 za nju i njezin HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Otkud vjetar puše?Drugo poluvrijeme 2024-02-29 11:11
Gotovo svatko na Lošinju ima nekog svog roditelja penzića, ili je već i sam penzić. Prema tome, svi građani su zainteresirani za ovu mjeru. Eto, otud vjetar puše.
Ako te netko prevari jednom, možda ćeš mu oprostiti. Ako te prevari opet onda je ćao bejbi. A poslije izbora će biti, kuda koji mili moji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # ...... 2024-02-29 11:45
gospodična još nije naučila da sa parom dvojki u rukama, ne možeš stalno blefirati na isti način
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Finili su Ane baliVV 2024-02-29 12:39
Citat ...:
gospodična još nije naučila da sa parom dvojki u rukama, ne možeš stalno blefirati na isti način
Ja mislim da gospodična još ni karte ne zna pravilno držati, umjesto prema sebi, ona ih drži prema van.
Poslušajte malo što govore ljudi po ulici i po kafićima, samo odmahuju rukom. Čak je ni onaj njen iz zadnjeg reda partera više ne podržava, osim deklarativno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
185 # Užashranitelj tuljana 2024-02-29 12:54
Citat Drugo poluvrijeme:
Gotovo svatko na Lošinju ima nekog svog roditelja penzića.
Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći....
I onda ti ta djeca, kad onemoćaš, ne žele dati ni 10 eur mjesečno za dopunsko...
...strašno. Neopisivo. Ne mogu zamisliti svoje stare roditelje u toj situaciji...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # alibi za idiote... 2024-02-29 13:36
da, slažem se, stvarno je užas u kakvoj državi živimo, možda ta djeca koju si odgojio imaju svoju djecu, ali zahvaljujući lopovluku ovih ha vlasti nemaju kinte ni za sebe ni za svoju djecu, a kamoli za starca koji će ionako umrijeti, dal od starosti ili kineske gripe, zato im je gradonačelnica umjesto dopunskog velikodušno kupila štapove
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
153 # Pa za njih ste i glasali?hranitelj tuljana 2024-02-29 14:52
Citat ...:
ali zahvaljujući lopovluku ovih ha vlasti nemaju kinte
Da, ali nisi pratio, ove na vlasti na vlast su doveli ovi koji sada od te iste vlasti traže obećano.
Zar samo ja vidim apsurd i - poetsku pravdu?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
215 # .....gost 2024-02-29 15:15
Citat hranitelj tuljana:
Zar samo ja vidim apsurd i - poetsku pravdu?!
Ja vidim samo idiota koji svim silom pokušava opravdati i minorizirati ovu izbornu prijevaru. I to je sve.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # OMGOMG 2024-02-29 13:51
Citat hranitelj tuljana:
...strašno. Neopisivo. Ne mogu zamisliti svoje stare roditelje u toj situaciji...

Znaš kako neki umirovljenici spajaju 1. sa 17. u mjesecu?
Ovako

I onda im gradonačelnica pokloni štapove. Dobro da nisu štapovi za golf.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # .....qwert 2024-02-29 14:28
Promjeni si ime hranitelj tuljana u branitelj tuljanice Ane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # ???Tin 2024-02-29 14:31
Citat hranitelj tuljana:
Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći....
I onda ti ta djeca, kad onemoćaš, ne žele dati ni 10 eur mjesečno za dopunsko... ...strašno.
A što ako nemaju djecu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
182 # ???hranitelj tuljana 2024-02-29 14:49
Citat Tin:
Citat hranitelj tuljana:
Zamisli, rodiš djecu, odgojiš, bezbroj odricanja i silne žrtve, neprospavane noći.... I onda ti ta djeca, kad onemoćaš, ne žele dati ni 10 eur mjesečno za dopunsko... ...strašno.
A što ako nemaju djecu?
Nečiji roditelji penzioneri koji nemaju djecu? Prvi put čujem da takvi postoje. Zvuči nevjerojatno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # ...WoW 2024-02-29 15:06
Ajme, budale. Zar je tako teško shvatiti da postoje umirovljenici koji se nikada nisu ženili ili udavali ili jesu, ali nisu mogli imati djece.
A postoje i osobe koje su pri kraju svoje fertilne dobi pa još uvijek nemaju djece. Neki od njih su se žrtvovali, pa su odlučili umjesto osnivanja obitelji baviti se politikom u interesu šire društvene zajednice, što god to značilo.
Njima treba kupiti mali motorin.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # KlasikaIggy 2024-02-29 15:30
Sigurno misliš na one osobe koje se javno hvale da nisu klasični političari. Pa kao takvi ne stoje po strani nego rješavaju probleme.
Vidi primjer:
youtu.be/KtGewGZSqss
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # .......... . 2024-03-01 15:52
Znači nije AK prevarila samo umirovljenike nego i djecu umirovljenika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Tko se nije skrioMagarac je bio 2024-03-02 17:28
A gdje je stručnjak za EU fondove na predstavljanju Crvenog križa i programa za koji su dobili veliku lovu.
Gradonačelnica se kiselo smješka da joj je crvenko koji joj je podmetao noge na sve strane pokazao kako se uzima lova iz evropskih fondova.
A njen Emil spava zimski san dok sve hadezejske frakcije plješću doktoru za gerontologiju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
127 # Probudi seEmile emile 2024-03-02 20:10
Citat Magarac je bio:
A gdje je stručnjak za EU fondove na predstavljanju Crvenog križa i programa za koji su dobili veliku lovu.
Gradonačelnica se kiselo smješka da joj je crvenko koji joj je podmetao noge na sve strane pokazao kako se uzima lova iz evropskih fondova.
A njen Emil spava zimski san dok sve hadezejske frakcije plješću doktoru za gerontologiju.
Pa kako Emil još ništa nije izmuzao ?
Neka ga neko probudi, čovjeku će bit neugodno uzimati toliku lovu za savjetovanje one na koju se nikakav savjet ne prima.
Treba imati dobar želudac i sjediti na predstavljanju uspjeha lika koji ne zna ni tablicu množenja, ali zna pobrati eure iz briselske kase.
Ana, Ana, tugo mojih dana.
Kad je ovaj besprizorni kojeg suradnice prijavljuju svim mogućim institucijama, bolji od tebe, vrijeme je da se časno povučeš.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # 38.157,92 euragost 2024-03-03 11:14
Citat Magarac je bio:
A gdje je stručnjak za EU fondove na predstavljanju Crvenog križa i programa za koji su dobili veliku lovu.
Gradonačelnica se kiselo smješka da joj je crvenko koji joj je podmetao noge na sve strane pokazao kako se uzima lova iz evropskih fondova.
A njen Emil spava zimski san dok sve hadezejske frakcije plješću doktoru za gerontologiju.
Anin Emil je inkasirao dugo skrivanih 38.157,92 eura (287.500,85 kuna) prema konačno objavljenim podacima na iTransparentnos t. Sad je pitanje bi li se Ani radi svoje izborne promidžbe više isplatilo da je plaćala dopunsko penzićima umjesto honorara "priznatom stručnjaku".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # EuroGerontolog 2024-03-02 21:47
Nego, zna li se šta kad će ovaj gerontolog kod radosti na razgovor ?
Prijavljen je za mobing, za imovinske prekršaje, ponaša se ko da mu je crveni križ bankomat, sad kad uzme eure iz Brisela, mogla bi Laura imati posla.
Stranka ga štiti kako vidimo iz priloženog, ali kod Laure nema trte mrte.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
224 # CrveniNi srama ni stida 2024-03-03 09:37
Citat Gerontolog:
Nego, zna li se šta kad će ovaj gerontolog kod radosti na razgovor ? Prijavljen je za mobing, za imovinske prekršaje, ponaša se ko da mu je crveni križ bankomat, sad kad uzme eure iz Brisela, mogla bi Laura imati posla. Stranka ga štiti kako vidimo iz priloženog, ali kod Laure nema trte mrte.
Dobro je komentirala gospođa na Purićevom portalu , ovaj pliva sa svima ,samo neka je tur u fotelji, nema veze što je najbolju djelatnicu ponizio i udaljio od korisnika koji su joj se radovali, njemu je super,on je tamo zbog sebe ,nije valjda zbog drugih.
Još je i gradonačelnicu ubacio u priču,iako je bio žestoko protiv nje kao hadezejski predsjednik mladeži.
Hdz opet jaše u najjačem sastavu na otoku, bravo za sve frakcije,svi za jednog, jedan za sve.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
223 # Cveta cveče u naše preduzečeMuflon 2024-03-03 10:57
Citat Ni srama ni stida:
Dobro je komentirala gospođa na Purićevom portalu , ovaj pliva sa svima ,samo neka je tur u fotelji, nema veze što je najbolju djelatnicu ponizio i udaljio od korisnika koji su joj se radovali, njemu je super,on je tamo zbog sebe ,nije valjda zbog drugih. Još je i gradonačelnicu ubacio u priču,iako je bio žestoko protiv nje kao hadezejski predsjednik mladeži. Hdz opet jaše u najjačem sastavu na otoku, bravo za sve frakcije,svi za jednog, jedan za sve.
Dobro je gospođa napisala i ono Cveta cveče u naše preduzeče. Slavi se još jedan uspjeh u žicanju europske love. Za koju tek treba vidjeti hoće li i kako će biti utrošena. Do sada se baš nemaju s čime pohvaliti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
225 # Naš dečkoRastjeraj pa vladaj 2024-03-03 11:14
Citat Muflon:
Citat Ni srama ni stida:
Dobro je komentirala gospođa na Purićevom portalu , ovaj pliva sa svima ,samo neka je tur u fotelji, nema veze što je najbolju djelatnicu ponizio i udaljio od korisnika koji su joj se radovali, njemu je super,on je tamo zbog sebe ,nije valjda zbog drugih. Još je i gradonačelnicu ubacio u priču,iako je bio žestoko protiv nje kao hadezejski predsjednik mladeži. Hdz opet jaše u najjačem sastavu na otoku, bravo za sve frakcije,svi za jednog, jedan za sve.
Dobro je gospođa napisala i ono Cveta cveče u naše preduzeče. Slavi se još jedan uspjeh u žicanju europske love. Za koju tek treba vidjeti hoće li i kako će biti utrošena. Do sada se baš nemaju s čime pohvaliti.
Naš dečko ima provjereni hadezeov model. Rastjeraj sve one koji žele, vole i mogu raditi i onda traži bilo koga samo da spiskaš lovu koju si nažicao , a nisi sposoban nikakvu lovi samostalno zaraditi.
Stranačke poglavice mogu mirno spavati, Grad za tebe je njihov, nema nam pomoći.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
321 # Cveta cvećeBing 2024-03-03 13:37
Citat Muflon:
Za koju tek treba vidjeti hoće li i kako će biti utrošena. Do sada se baš nemaju s čime pohvaliti.
Kako to misliš, nema se s čim pohvaliti?
Pa prošle godine u svibnju je za sebe i svoje organizirao veliku feštu u Deveronu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Njihovo preduzečeMuflon 2024-03-03 18:21
Citat Bing:
Citat Muflon:
Za koju tek treba vidjeti hoće li i kako će biti utrošena. Do sada se baš nemaju s čime pohvaliti.
Kako to misliš, nema se s čim pohvaliti? Pa prošle godine u svibnju je za sebe i svoje organizirao veliku feštu u Deveronu.
Nisam mislio samo na rumenka nego na uspjehe u trošenju nažicanog novca za "celo preduzeće". Lova za vrtić je nažicana tek nakon žalbe, moljakanja i nagovaranja ali gradnja nije započeta. Projekt Mrtvaška je mrtav. A novac ulupan u Aleju kapetana na Rivi popucalih ploča slavi prošlost pomorstva i brodogradnje ruzinavim kosturom pasare.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Sramoćenje tradicije..... 2024-03-03 18:38
Citat Muflon:
A novac ulupan u Aleju kapetana na Rivi popucalih ploča slavi prošlost pomorstva i brodogradnje ruzinavim kosturom pasare.
Vrhunsko pomorstvo i brodogradnju slave kosturom pasare nasađenom okomito i to plagijatom drugog umjetnika :sad:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Bez odgovoraPrava pitanja 2024-03-03 18:33
Citat Bing:
Citat Muflon:
Za koju tek treba vidjeti hoće li i kako će biti utrošena. Do sada se baš nemaju s čime pohvaliti.
Kako to misliš, nema se s čim pohvaliti? Pa prošle godine u svibnju je za sebe i svoje organizirao veliku feštu u Deveronu.
Gdje će naći ljude koji će raditi tako težak posao ?
Stranci će obilaziti noniće po selima ?
Ražanj bez zeca.
Neka se oni naslikavaju, poslije će razmišljati, idu izbori, sve tri frakvije su zajedno u palači, to je bitno.
Samo bitno ko i uvijek s hadezeovcima.
Gdje je onaj čuveni lošinjski model stanogradnje? Šta bi?
Možda će jedna dobra zajednička fešta donijeti rješenja kojih mema na vidiku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Svi za jednu jedna za sveADZ 2024-03-04 10:19
Citat Ni srama ni stida:
Još je i gradonačelnicu ubacio u priču,iako je bio žestoko protiv nje kao hadezejski predsjednik mladeži... Hdz opet jaše u najjačem sastavu na otoku, bravo za sve frakcije,svi za jednog, jedan za sve.
Jedan predsjednik mladeži hadezeja ju je lansirao u politiku. Ugurao ju u gradsko poglavarstvo pričom da je simpatizerka hadezea. A ovaj joj pomaže da sačuva fotelju. Ma ne radi nje nego radi sebe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # U se na se i poda seMladunčad 2024-03-04 11:28
Citat ADZ:
Citat Ni srama ni stida:
Još je i gradonačelnicu ubacio u priču,iako je bio žestoko protiv nje kao hadezejski predsjednik mladeži... Hdz opet jaše u najjačem sastavu na otoku, bravo za sve frakcije,svi za jednog, jedan za sve.
Jedan predsjednik mladeži hadezeja ju je lansirao u politiku. Ugurao ju u gradsko poglavarstvo pričom da je simpatizerka hadezea. A ovaj joj pomaže da sačuva fotelju. Ma ne radi nje nego radi sebe.

Zna se da mladunčad kopira odrasle jedinke, hadezejci nisu izuzetak.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Žicarsko preduzećegost 2024-03-04 08:34
Citat Gerontolog:
C5Stranka ga štiti kako vidimo iz priloženog, ali kod Laure nema trte mrte.
Ured europskog javnog tužitelj EPPO, koga vodi slavna tužiteljica Laura Kövesi, objavio je svoj godišnji izvještaj za 2023. godinu. Tamo vidimo da su najviše prijava za pronevjere i utaje europskog novce EPPO-u podnijeli građani Hrvatske, lani čak 433. Druga iza Hrvatske po broju prijava je Belgija s 221 prijavom, a treća je Njemačka sa 199 prijava. Znači, po broju prijava za duplo šišamo Belgiju koja ima oko 12 milijuna stanovnika, kao tri Hrvatske, i za više nego dvostruko Njemačku, koja je sa svojih 84 milijuna ljudi velika kao 21 Hrvatska.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
130 # Grad za feštuRastjeraj pa vladaj 2024-03-03 14:04
Citat Bing:
Citat Muflon:
Za koju tek treba vidjeti hoće li i kako će biti utrošena. Do sada se baš nemaju s čime pohvaliti.
Kako to misliš, nema se s čim pohvaliti?
Pa prošle godine u svibnju je za sebe i svoje organizirao veliku feštu u Deveronu.
Kad je fešta onda nikom ništa ne smeta, a ovdje bez veze napadate gradonačelnicu i njenog savjetnika gospodina Emila
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # ...Tko je ono na vlasti? 2024-03-08 14:16
Kaotično je stanje na Lošinju ako neki još nisu primjetili
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # zamjena tezeasd 2024-03-11 15:52
Kaotično stanje je i u državi. Imamo nHDZ na vlasti. Evo što kaže glavna europska tužiteljica o premijeru: Radi se o školskom primjeru političara koji pred građanima stvaraju dimnu zavjesu. “Dragi građani, nije važno je li došlo do prijevare, pitanje je tko je nadležan. Je li nadležan EPPO i obavlja li dobar posao s predmetima?”
Kovesi o Plenkoviću: Dimna zavjesa, taj sam film već gledala, nećemo se zastrašiti!
n1info.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Država i Grad za tebe. HDZ.gost 2024-03-14 15:01
Zaključak koji treba potpuno jasno izreći: Plenković u sukobu s europskim tužiteljima štiti kriminal.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Uskoro uskrsnice za umirovljenike, evo tko sve dijeli novac i koliki su iznosiN1 2024-03-12 04:53
Više od stotinu gradova i općina objavilo je dosad da će isplatiti uskrsnice za umirovljenike. Do Uskrsa se može očekivati da će ih još odlučiti dati ovu vrstu novčane pomoći svojim starijim stanovnicima. Dobra vijest je da ove godine u mnogim sredinama rastu iznosi uskrsnica, ali i cenzusi. Neki će tako dobiti i više od 150 eura, a uvjet je ponegdje da mirovina može iznositi i do 1.000 eura.
n1info.hr/.../...
Grad Mali Lošinj još nije odlučio hoće li svojim umirovljenicima isplatiti Uskrsnicu. Problem je navodno u tome što programeri moraju ugraditi neki novi modul u aplikaciju iTransparentno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # iTransparentnos tKad jaganjci utihnu 2024-03-12 06:21
Sva sreća pa su neki moduli u aplikaciju već davno ugrađeni, kao na primjer onaj za troškove team building ožderavanja. Stoga neme prepreka da se izabrano društvo na račun građana obilato ne pogosti u nekom od elitnih lošinjskih restorana.
Već uobičajeno, prof i vet na prvim linijama bojišnice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
164 # Žalosnohranitelj tuljana 2024-03-16 14:30
Skoro dva mjeseca od zadnjeg "članka", u vrijeme toliko zanimljivih zbivanja.
Uz mene, po izričaju/stilu vidim da komentira još jedna (ona uvijek ista) osoba, koji put se priključi treća...
Nema tko napisati? Papala maca?
Nekad perspektivni portal potpuno uništen vođenjem, na žalost HDZ glatko pobjeđuje opet...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
172 # ...hranitelj tuljana 2024-03-16 18:57
Citat gost:
Ajoj, nešto stvarno nije u redu na ovoj stranici kad je hranitelj tuljana postao glas razuma a administrator stanice je postao dežurni trol. Davne 2007. godine administrator stranice je napisao:
" Nakon devet mjeseci postojanja ovoga sajta pokazalo se da vrlo liberalno postavljena pravila sudjelovanja posjetitelja nisu dovoljna da osiguraju primjerenu razinu komuniciranja. Očekivanje da će se svi sudionici ponašati prema drugima onako kako vjerojatno žele da se drugi ponašaju prema njima pokazalo se preuranjenim, pa je postalo nužno donijeti "poslovnik" o sudjelovanju u raspravama.

Kao forum građana na kojemu su svi ravnopravni i svi imaju jednako pravo na sudjelovanje ovaj sajt je svojevrsna zajednica, što podrazumijeva poštovanje osnovnih pravila i tolerancije među "virtualnim" članovima. Primjenom ovih pravila želimo podstaknuti duh tolerancije i dijaloga te omogućiti unapređenje komunikacije.
Pravila za komentiranje članaka:

1. Nije dozvoljen govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili spolnoj osnovi te veličanje totalitarnih režima, diskriminacija i vrijeđanje po spolu, vjeri, nacionalnosti ili dobi. Dakle, diskriminacija i vrijeđanje po bilo kojoj osnovi, a naročito po nacionalnom porijeklu ili identitetu, vjeroispovijesti, invaliditetu (psihičkom ili fizičkom), zdravstvenom stanju, starosti, spolu, seksualnoj orijentaciji, rasi, etničkom ili zavičajnom porijeklu, boji kože, političkom ili drugom uvjerenju, imovinskom stanju i jeziku predstavlja razlog za uklanjanje komentara.

2. Zabranjeno je omalovažavanje sudionika u raspravi kao pripadnika drugih naroda, nacija, država, religija kao i pisanje poruka koje podstiču nacionalnu i vjersku mržnju.

3. Ukoliko se posjetitelj sajta ne slaže s objavljenim člankom i/ili mišljenjima izraženim u komentarima uz njega može ga komentirati, ali uz iznošenje argumenata i bez izraza koji ukazuju na nakanu vrijeđanja. Uvredljivi komentari bit će brisani. Neslaganje sa nečijim mišljenjem izraženo samo paušalnim ili uopćenim tvrdnjama o osobama, pojavama, institucijama ili organizacijama bez argumenata u vezi s temom bit će uklonjeno.

4. Prijetnje sudionicima rasprava su zabranjene.

5. Izričito je zabranjeno postavljanje slika koje predstavljaju pornografiju te svi materijali, slike i simboli kažnjivi zakonom. Osim slika, zabranjeno je i postavljanje linkova na takve sadržaje.

6. Oglašavanje komercijalnog karaktera i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst bit će obrisano.

7. "Spamanje" t.j. ostavljanje besmislenih i nesvrsishodnih poruka nije dopušteno. Višestruko ponavljanje iste poruke ili odgovora smatrat će se također "spamom" i kao takvo bit će uklonjeno.

8. Anonimni komentari potpisani uvredljivim nadimcima ili imenima realnih osoba bit će brisani bez prethodnog upozorenja i obrazloženja.

9. Nije dozvoljeno kršenje privatnosti objavljivanjem tuđe e-mail adrese, brojeva telefona, povjerljivih, osobnih ili financijskih podataka.

10. Razmjena privatnih poruka među posjetiteljima bit će tolerirana u slučajevima kad je iz sadržaja očevidna potreba za njom."

Da li se radi o nekom drugom administratoru ili se nešto dogodilo administartoru što ga je slomilo teško je reći. Ali stranica u kojoj je hranitelj tuljana glas razuma ne valja.

Predlažem administratoru da ponovo pročita vlastita pravila komentiranja i da pokuša uređivati stranicu u skladu s njima, naravno ako je to uopće u stanju. Predlažem administatoru da ne koristi staranicu kao poligon za vođenje osobnih ratova već da stranicu uređuje na objektivan način sukladno vlastitim pravilima. U protivnom ostat će sam s tuljanom ako već i nije.


Napisano prije par godina...proroč anski...na radost HDZa stranica je nepovratno uništena...sad je li slučajno zbog nesposobnosti ili prema HDZ naputku, ne znam.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # ........ 2024-03-16 21:42
Ošo tuljan na kvasinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # PatologijaQwe 2024-03-17 07:06
Citat ....:
Ošo tuljan na kvasinu.
Jučer čak sedam javljanja ako sam dobro prebrojio :oops:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Pjesma za htBaruni 2024-03-17 10:10
Citat Qwe:
Citat ....:
Ošo tuljan na kvasinu.
Jučer čak sedam javljanja ako sam dobro prebrojio :oops:
Blago onom, blago onom,
tko rano poludi,
pa mu život, pa mu život,
u veselju prodje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Nije u šoldima sveMrmo 2024-03-18 08:30
Stih kojim je Njonjo kao predsjednik sabora još jednom potvrdio da je osuđena zločinačka organizacija lopovska stranka koja i dalje ima namjeru krasti.
Ako smatrate da nije u šoldima sve, glasajte za HDZ.
nacional.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ........ZC 2024-03-18 10:15
Citat Mrmo:
Stih kojim je Njonjo kao predsjednik sabora još jednom potvrdio da je osuđena zločinačka organizacija lopovska stranka koja i dalje ima namjeru krasti.
Ako smatrate da nije u šoldima sve, glasajte za HDZ.
nacional.hr/.../...
Ako smatrate da nas treba i dalje praviti budalama i žrtvama nesposobnosti, nerada ali i sveopće pljačke glasajte za HDZ. Sada za sastav Sabora a zatim i na narednim izborima za gradsku vlast. Ako želite da se na umjesne primjedbe i pitanja oporbe od interesa običnih građana odgovara bahatim napadima na njih osobno bez da se dade odgovor glasajte za sadašnju ekipu na vlasti u državi i gradu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # U šoldima je svegost 2024-03-18 13:39
Citat ZC:
Ako želite da se na umjesne primjedbe i pitanja oporbe od interesa običnih građana odgovara bahatim napadima na njih osobno bez da se dade odgovor glasajte za sadašnju ekipu na vlasti u državi i gradu.
Na pitanje jednog gradskog vjećnika tako je prema ovjerenom zapisniku sa sjednice GV "odgovorila" gradonačelnica: iz vašeg pitanja mogu zaključiti da vas „žulja“ što konačno puno redovitije informiramo svekoliku javnost, odnosno građanke i građane Maloga Lošinja o svim vašim manipulacijama, izvrtanjima, lažima koje plasirate na različite pozicije, ne u medijima, jer niste u prilici, ali i tamo kako vi osobno ili preko nekakvih posrednika ili onih koji vam to pripremaju. Citirano iz službenog usvojenog zapisnika sa sjednice GV na linku
mali-losinj.hr/.../...
Ali u pravu je da oporba nije u prilici da nastupa u medijima. Jer u šoldima je sve. Za pristup medijima koje ona koristi se plaća, a ključevi gradske kase su u njenim rukama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ...ML 2024-03-18 10:53
Citat Mrmo:
Stih kojim je Njonjo kao predsjednik sabora još jednom potvrdio da je osuđena zločinačka organizacija lopovska stranka koja i dalje ima namjeru krasti.
Ako smatrate da nije u šoldima sve, glasajte za HDZ.
nacional.hr/.../...
Nakon ovog otvorenog obećanja da HaDeZe namjerava i dalje sebi i svojim ortacima omogućiti pljačku hrvatskih građana, više ni Jandrokovića ne možemo smatrati legitimnim predsjednikom Hrvatskog sabora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ...ZM 2024-03-18 15:24
Rijeke pravde dolaze
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
131 # ???hranitelj tuljana 2024-03-18 11:29
Citat Baruni:
Citat Qwe:
Citat ....:
Ošo tuljan na kvasinu.
Jučer čak sedam javljanja ako sam dobro prebrojio :oops:
Blago onom, blago onom,
tko rano poludi,
pa mu život, pa mu život,
u veselju prodje.
Super kako sada admin dopušta vrijeđanje i "poziv na svađu" tako da njegova prijašnja "obrazloženja" zašto je brisao moje upise postaju besmislena i vidi se da je sve njegovo djelovanje isključivo na bazi osobnoh simpatija ili anemoziteta. Za moju kolekciju savršeno.
Inače, zanimljiva je ta ideja da ja ovdje "branim HDZ i Anu". To bi impliciralo da je lošinjski HDZ zaključio da je moj angažman potpuno primjeren stranici. Pišem sam, nema ni jednog drugog komentatora ili klona. Da baš nitko iz HDZa ni zelene palce ne daje, čak ni ja sam ih si ne dajem...
...baš čudno. Izostanak jačeg angažmana HDZovaca ili HDZ-u sklonih lošinjana znači samo dvije stvari
1. stranica i njeno djelovanje potpuno je nevažno i benigno i Ani i HDZu i ne sprečava ih u "poslu". ILI
2. Stranica je TOČNO ONAKVA kako HDZu odgovara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ...... 2024-03-18 12:44
dosadan si ko proljev
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# TočkiceGuest 2024-03-19 12:44
Ovaj komentar je obrisao administrator
09 # Samo da pitamBarbika 2024-03-19 10:08
Hoće li ova šetnica za tri godine izgledati isto kao ova neka druga šetnica na istom otoku Susku?

Vidi fotografije

www.morski.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # "Za sve izazove"gost 2024-03-18 15:35
Strani dostavljači napadnuti u Zagrebu. Jednog udarili tupim predmetom u čelo i ukrali mu novac, drugom hranu.
A ovo je slogan HDZ-a za izbore. Na prošlim izborima bio je "Vjerodostojno" . Ostvarilo se izborom Radosti za šefa DORH-a za kočničara istraga pljačke i korupcije.
Komentari čitatelja su ubojiti
www.index.hr/.../2548140.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
24 # jogurtBenHur 2024-03-19 08:15
Napokon imamo talijanski jogurt na Valdarkama. To gosta i njegovu ekipu na ovom portalu ne zanima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ...samo na prvom od 1000 2024-03-19 09:26
Ja sam još uvijek pod dojmom kako je AK kao mlada partizanka uspješno dala naredbu da prasne onu minu.
Ma naslovnici gradskog weba o tome 6 članaka u 3 dana. Cijela lektira. Prije toga je godinu dana na naslovnici glavna tema bila ona bespravna gradnja, naravno bez ikakvih bum tras posljedica.
A za jogurte, najbolje da se javiš gđi KGK, kažu da joj je to uža specijalnost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Predizborno ushićenjegost 2024-03-19 09:44
Citat samo na prvom od 1000:
Ja sam još uvijek pod dojmom kako je AK kao mlada partizanka uspješno dala naredbu da prasne onu minu.
Ma naslovnici gradskog weba o tome 6 članaka u 3 dana. Cijela lektira. Prije toga je godinu dana na naslovnici glavna tema bila ona bespravna gradnja, naravno bez ikakvih bum tras posljedica.
Tek što se pohvalila naredbom da prasne mina slikala se s ministrom Butkovićem i objavila Danas sam potpisala sporazum o sufinanciranju Šetnice na otoku Susku u vrijednosti od 250 tisuća eura. Ovaj ugovor s ministrom mora, prometa i infrastrukture Olegom Butkovićem otvara vrata izgradnji šetnice širine 1,99 m i duljine 564 m, od uvale Dragočaj do uvale Bok. Ukupna vrijednost projekta iznosi 350 tisuća eura bez PDV-a. Ovo je važan korak u poboljšanju infrastrukture otoka i unaprjeđenju turističke ponude. Hvala svima koji su doprinijeli ostvarenju ovog velikog projekta!
A prije nego što budu obrisani prenosim komentar tog njenog predizbornog ushićenja:
■ Uz svo poštovanje ali ovo je za mene dno na otoku Lošinju na koji je usko vezan i otok Susak država - vlada- ministarstvo "daje 250 tisuća eura za šetnicu "sminkanje" za koga pitam se dok su nam otišli doktori i učitelji, a i svi ostali, zamislite da su tim novcem subvencionirali place liječnika ili učitelja ili ili ili ili desetke ili važnijih od šetnice na kojoj će uskoro šetati samo stranci ..
I još na kraju novac o kojem govorimo je novac svih nas građana našeg grada naše države i cijele eu zajednice preprozirno kupovanje glasova..


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # O, radosti!gost 2024-03-19 10:14
Citat gost:
Tek što se pohvalila naredbom da prasne mina slikala se s ministrom Butkovićem i objavila Danas sam potpisala sporazum o sufinanciranju Šetnice na otoku Susku u vrijednosti od 250 tisuća eura.
Ponosno, s hvalisavim osmjehom pokazuje sporazum o sufinanciranju šetnice na Susku u vrijednosti od 250 tisuća eura, a ne piše koliko od tog iznosa će ići na teret nas građana.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # Pa obećala je...hranitelj tuljana 2024-03-19 11:52
Neuki čovječe, platit ćemo 15% iz svog džepa.

Drugo, u svom programu je obećala ulaganje u turizam, ali nisu se još probudili oni koji bi ti napisali da je okej da se to plati, jer je obećala a političari trebaju održati obećanje. Svašta, sigurno si i protiv besplatnog dopunskog ..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # Provjereno.gost 2024-03-19 12:20
Citat hranitelj tuljana:
Neuki čovječe,
Nisam psiholog, ali iz iskustva znam da ovakvo uvredljivo započinjanje komunikacije ukazuje na neodgojenu a vjerojatno i lošu osobu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# ...Guest 2024-03-19 14:18
Ovaj komentar je obrisao administrator
011 # Predizborna kampanja u punom jekuBing 2024-03-19 13:47
Citat gost:
Citat samo na prvom od 1000:
Ja sam još uvijek pod dojmom kako je AK kao mlada partizanka uspješno dala naredbu da prasne onu minu.
Tek što se pohvalila naredbom da prasne mina slikala se s ministrom Butkovićem i objavila Danas sam potpisala sporazum o sufinanciranju Šetnice na otoku Susku u vrijednosti od 250 tisuća eura.
Slikala se s ministrom i za vijest 'Ministar Butković uručio ugovore vrijedne 5,7 mil. eura ravnateljima lučkih uprava i gradonačelnicim a iz Istre i PGŽ-a'. Sudeći po veselim osmjesima krah projekta Mrtvaška u režiji Butković-Kučić- Balija je zaboravljen

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ......... 2024-03-21 21:34
Anin pajdo Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture, oglasio se u četvrtak na svom Facebook profilu gdje je nastavio obračun s predsjednikom Zoranom Milanovićem.
“Čovjek koji ne drži do tuđe obitelji, ne drži ni do svoje obitelji”, poručio je Butković predsjedniku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
101 # ???hranitelj tuljana 2024-03-19 10:04
Kako zanimljivo... administrator ne uklanja upis koji nema veze s temom članka usprkos "pravilu" gdje jasno piše:

"Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni."

Nego ekspresno uklanja komentar koji ukazuje na off-topic.

Dakle ne poštuje ni sam svoje odredbe.
Koliko vrijedi riječ ili stav takvog čovjeka?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
91 # A vi ste novi ovdje?hranitelj tuljana 2024-03-19 10:09
Citat gost:
Uz svo poštovanje ali ovo je za mene dno na otoku Lošinju na koji je usko vezan i otok Susak država - vlada- ministarstvo "daje 250 tisuća eura za šetnicu "sminkanje" za koga pitam se dok su nam otišli doktori i učitelji, a i svi ostali, zamislite da su tim novcem subvencionirali place liječnika ili učitelja ili ili ili ili desetke ili važnijih od šetnice na kojoj će uskoro šetati samo stranci.
To vam je HDZ..."raselit nas triba, da nas manje ima - nisu tu ni bilo tad će reći svima" su shvatili kao uputu i čvrsto je se drže.
Ali našli ste krivo mjesto za kritiku; prije par godina komentar anonimnog komentatora Genov koji je išao nekako "ne vidim problem ako nestane Hrvata dok god ima dovoljno Kineza i Sirijaca" dobio je na ovoj stranici skoro 30 zelenih palaca...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Izgovor zlata vrijedigost 2024-03-19 10:23
Zanimljivo je da prigovaraš što "administrator ne uklanja upis koji nema veze s temom članka usprkos "pravilu" gdje jasno piše: "Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni.", a onda komentiraš raseljavanje Hrvata i uvoz stranih radnika. Što nije tema članka. Ali siguran sam da ćeš imati neki izgovor :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # specijalnostBenHur 2024-03-19 11:23
Prije će biti specijalnost naših aktivista,javno ( u privatno ) dobro.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Ispravak krivog navodaŽurna služba 2024-03-20 10:45
Citat samo na prvom od 1000:
Ja sam još uvijek pod dojmom kako je AK kao mlada partizanka uspješno dala naredbu da prasne onu minu.
Ma naslovnici gradskog weba o tome 6 članaka u 3 dana. Cijela lektira. Prije toga je godinu dana na naslovnici glavna tema bila ona bespravna gradnja, naravno bez ikakvih bum tras posljedica.
Navod da je na naslovnici gradskog weba o tome 6 članaka u 3 dana nije točan. Lektira o tome je prasnula na službenim FB stranicama gradske uprave i Ane Kučić s reklamom ono "Grad za tebe". Na gradskom webu je samo jedan članak pod naslovom USPJEŠNO ZAVRŠENA OPERACIJA IZMIJEŠTANJA I NEUTRALIZACIJA MINE U LOŠINJSKOM AKVATORIJU u kojem se kaže "Zahvaljujući sinergiji svih žurnih službi Stožera civilne zaštite, a osobito stručnih ronioca specijalne policije, operacija uništenja mine je okončana na najbolji mogući način" i da je "načelnica Stožera Ana Kučić zahvalila je svim sudionicima ove složene operacije na profesionalnost i i predanosti, kao i građanima na poštivanju svih uputa i odluka čime su pomogli da akcija prođe bez ikakvih problema."
mali-losinj.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # ~~~Penzić 2024-03-20 13:04
Pričaju mi da je neki dan gradonačelnica najavila da će umirovljenicima isplatiti uskrsnicu u onim točkicama, i još kažu da je rekla da će kada i gdje biti pismeno objavljeno u medijima. Ja u medijima još ništa ne vidim napismeno, a na riječ joj više ni slova ne vjerujem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
131 # Točka točka točkicahranitelj tuljana 2024-03-20 13:20
Citat Penzić:
na riječ joj više ni slova ne vjerujem.
Znači da si joj vjerovao i da između ostalog zbog tebe i tebi sličnih ljudi imamo štetočine na vlasti. Pa onda kad napišem da se tu roje hdz glasači, onda me popljuju...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # ...... 2024-03-20 13:46
da, i još je rekla da će sve to platiti blagajnice iz Lidla
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Dokaz vjeregost 2024-03-20 14:26
Citat Penzić:
Pričaju mi da je neki dan gradonačelnica najavila da će umirovljenicima isplatiti uskrsnicu u onim točkicama, i još kažu da je rekla da će kada i gdje biti pismeno objavljeno u medijima. Ja u medijima još ništa ne vidim napismeno, a na riječ joj više ni slova ne vjerujem.
Dobiće ju samo oni koji dokažu da vjeruju da je Isus uskrsnuo. Dokazuje se potvrdom o krizmi od Župnog ureda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
142 # Nu...hranitelj tuljana 2024-03-20 14:57
Autor 80% komentara na ovoj stranici (koji ne nalazi hrabrosti ili integriteta da bi koristio isti nadimak) će sa sekularnim gnušanjem odbiti uskrsnicu, vidjet će te...
...lako je lajati, ali ajde stavi novčanik uz svoju jezičinu. Tu zaista mnogi padnu pa sramno pokupe novčiće. Svatko ima cijenu, nekih je izuzetno niska i to političari isuviše dobro znadu...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Točkice za penzićegost 2024-03-20 15:43
Prije osam dana je na ovom portalu pisalo Neki dan je na radiju rekla da će uskrsnica biti, ali ne kao prošle godine samo skromnih 20 eura, nego čak cijelih 25 eura. :lol:
Naravno, neće biti uplata na račun, nego u bonovima, onima koje možeš potrošiti samo gore u diskontu.
Jednom davno su mi je pričala baka da si u nekadašnjoj FNRJ poslije WW2, kruh, šećer, sol i još neke artikle mogao kupiti samo na nekakve 'točkice'.
Te točkice su izgledale otprilike ovako.
i.imgur.com/IRoPCME.jpeg
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Točkice.... 2024-03-20 16:03
Lukavo. Neće slati na račune nego treba doći po bonove pa mnogi neće podići iz srama. Ostati će joj da si može kupiti mali motorin :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
121 # A prije toga?hranitelj tuljana 2024-03-20 20:34
Je li baka pružala otpor fašistima?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Naglasak je "svim umirovljenicima "gost 2024-03-21 12:41
Citat gost:
Prije osam dana je na ovom portalu pisalo Neki dan je na radiju rekla da će uskrsnica biti, ali ne kao prošle godine samo skromnih 20 eura, nego čak cijelih 25 eura. :lol:
Naravno, neće biti uplata na račun, nego u bonovima, onima koje možeš potrošiti samo gore u diskontu.
Jučer je pod ogromnim naslovom USKRSNICE ZA SVE UMIROVLJENIKE na službenom fejsu objavila;
USKRSNICE ZA UMIROVLJENIKE
I ove ćemo godine svim umirovljenicima isplatiti Uskrsnicu u obliku bona od 25€ za kupnju u Maxi marketu „Jadranka“. (tu je dodala dva presretna smajlića, smješka)
Svi će umirovljenici bon moći podignuti u prizemlju Muzeja Apoksiomena, 25. i 26. ožujka od 9:00 do 13:00 sati. Umirovljenici s područja Velog Lošinja moći će preuzeti bonove u srijedu, 27. ožujka od 09:00 do 12:00 sati u Val Tourist Agency, a umirovljenici iz malih mjesta i s otoka imat će podjele u svojim mjesnim odborima u dogovoru sa predstavnicima mjesnih odbora. Bon se može iskoristiti do 30.04.
Sa sobom ponesite osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine, dokaz o uplati mirovine na bankovni račun ili rješenje o mirovini.

Naglasci su na "i ove godine..." i "svim umirovljenicima ". U zadnjih 16 sati od objave dobila je 43 lajka, a među njima i od svog savjetnika Emila Priskića kojem svaki mjesec isplaćuje visoku apanažu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # USKRSNICE ZA SVE UMIROVLJENIKEgost 2024-03-21 12:58
Ako je naglasak na svim umirovljnicima znači da ne treba dokazivati vjeru da je Isus uskrsnuo potvrdom o krizmi od Župnog ureda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ............... 2024-03-21 13:00
Citat gost:
Sa sobom ponesite osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine, dokaz o uplati mirovine na bankovni račun ili rješenje o mirovini
Još je magistra ekonomije trebala objasniti kako to u 21. stoljeću može uplata mirovine na bankovni račun, može i božićnica na bankovni račun, ali uskrsnica ne može na bankovni račun nego na točkice kao 1945. godine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # ...hranitelj tuljana 2024-03-21 13:58
Citat .......:
Još je magistra ekonomije trebala objasniti kako to u 21. stoljeću može uplata mirovine na bankovni račun, može i božićnica na bankovni račun, ali uskrsnica ne može na bankovni račun nego na točkice kao 1945. godine.
Evo kad nitko ne zna, da ti ja objasnim... ako svakom od 300 penzionera na račun pošalješ po 25 eura, to je trošak od 7.500 eur (plus naknade banci za te uplate).
Ako se dogovoriš s nekom trgovinom da će umirovljenici kod nje dobiti robe U VRIJEDNOSTI od 25 eura, to će za tebe biti (ovisno o dogovoru s trgovcem) jeftinije od onih 7.500 eur. Jer trgovac ima mogućnost regulirati maržu u slućaju zajamčenog velikog prometa.
Iz istog razloga npr. hoteli daju na nagradnim igrama noćenja u vrijednosti xy a ne taj iznos u novcu, jer ih ispada znatno povoljnije.
Uz to, pravo je onoga, tko novac daje (taj novac su zaradili tvoji sugrađani i prisilno su ga se odrekli pod prijetnjom gubitka slobode), da odredi način i oblik distribucije.
Uvijek rado pomognem, ne trebaš zahvaljuvati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # SociopatijaZZ 2024-03-21 14:21
Citat hranitelj tuljana:
Citat .......:
Još je magistra ekonomije trebala objasniti kako to u 21. stoljeću može uplata mirovine na bankovni račun, može i božićnica na bankovni račun, ali uskrsnica ne može na bankovni račun nego na točkice kao 1945. godine.
Evo kad nitko ne zna, da ti ja objasnim...
Ne znam koji su tvoji motivi za ogorčeno skakanje na svaki komentar ali učinak je očit. Ometaš svaku racionalnu raspravu koja bi mogla biti nepovoljna po vladajuće strukture. No ako to ne radiš iz materijalnog interesa nego besplatno znači da si nesretna žrtva nekog od težih oblika sociopatije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Tuljan šizofrenikgost 2024-03-21 14:30
Citat hranitelj tuljana:
Citat .......:
Još je magistra ekonomije trebala objasniti kako to u 21. stoljeću može uplata mirovine na bankovni račun, može i božićnica na bankovni račun, ali uskrsnica ne može na bankovni račun nego na točkice kao 1945. godine.
Evo kad nitko ne zna, da ti ja objasnim...
Objasnio si ono što je netko već napisao samo drugim rječima. Mrziš HDZ iz dna duše ali svim silama braniš simpatizerku HDZ jer je uspjela razbiti lošinjski HDZ i magistru ekonomije koja je studirala 15 godina. To se zove rscjep osobnosti ili shizofrenija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Hvala ti ni na čemuNN 2024-03-21 14:30
Da i ja tebe nešto naučim, to možeš raditi samo ako si vlasnik kafića ili restorana, pa ako u nekom dućanu imaš prometa koliko hoćeš onda dobiješ rabat.
Ovo ide na pojedinačne otpremnice za svakog umirovljenika posebno, i na to nema rabata. Informacija je iz prve ruke.

Ali kad si tako pametan, onda nam objasni zašto i božićnica ne ide po istoj šemi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Bolesnikgost 2024-03-21 14:48
Ne dežura on na ovom portalu da bi nešto objašnjavao nego s ciljem da relativizira svinjarije gradske vlasti. A kakvo objašnjenje uopće dobiti od bolesnika koji je u stanju napisati "Uz to, pravo je onoga, tko novac daje (taj novac su zaradili tvoji sugrađani i prisilno su ga se odrekli pod prijetnjom gubitka slobode), da odredi način i oblik distribucije."
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Molim?!hranitelj tuljana 2024-03-22 15:03
Zar ja više ne smijem napisati ni obično "hvala ti", jer NN je lijepo objasnio, a da se to ne ukloni?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Ponizavajuce.... 2024-03-20 20:23
AK na fejsu objavila djelenje bonova za 25 eura uskrsnice u marketu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
161 # Stvarno?hranitelj tuljana 2024-03-20 20:31
Citat ....:
AK na fejsu objavila djelenje bonova za 25 eura uskrsnice u marketu.
Koliko tuđih novaca (otetih pod prijetnjom sile) bi ti bilo dovoljno? Baš me zanima, konkretan iznos koji tebi ne bi bio "ponižavajući"?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ... ..... 2024-03-20 21:14
Ponižavajući je postupak a ne iznos.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Slažem sehranitelj tuljana 2024-03-20 21:56
Citat ....:
Ponižavajući je postupak a ne iznos.
HDZ je to...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # HDZ i Grad to sam jagost 2024-03-21 10:19
Citat hranitelj tuljana:
Citat ....:
Ponižavajući je postupak a ne iznos.
HDZ je to...
Ne, Ana Kučić je to. Jer Ana Kučić je lošinjski HDZ. Ona je i Grad za tebe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Kako HDZ pomaže umirovljenicimaBarbika 2024-03-20 22:55
Sramotno je da umirovljenici moraju čekati u redovima, kao u nekom konc logoru da bi dobili određeni bon, a sramotno je i da ga mogu iskoristiti samo gore na brdu u Maxi marketu, u industrijskoj zonu koja nikome nije baš u susjedstvu.

Mnogi umirovljenici nemaju vlastito vozilo, a mnogi nemaju ni vozačku dozvolu. Mnogi umirovljenici više nisu ni sposobni upravljati automobilom, pa se moraju snalaziti naokolo.

Nisu problem samo umirovljenici iz Malog i Velog Lošinja, još veći problem imaju umirovljenici iz udaljenijih naselja, sve do Ustrina i Punte Križa, da ne spominjem male otoke.

Ali što to briga našu lijepu i prepametnu gradonačelnicu, zato je u Decathlonu umirovljenicima kupila štapove za nordijsko hodanje, pa neka se junački penju na brdo, sada mogu i na Kilimandžaro.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Pamti pa vratiNa izborima 2024-03-21 07:41
Citat Barbika:
Ali što to briga našu lijepu i prepametnu gradonačelnicu, zato je u Decathlonu umirovljenicima kupila štapove za nordijsko hodanje, pa neka se junački penju na brdo, sada mogu i na Kilimandžaro.
To što ona radi umirovljenicima nije ni lijepo ni pametno, nego u stvari jako podlo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # OMGOMG 2024-03-21 08:39
Tu oko mene mnogi penzići kupuju u obližnjem Škveriću. Jednom tjedno odu do Opskrbnog. U Lidl ne idu jer im je to previsoko, a gore u Zoni nikada nisu ni bili.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # ...hranitelj tuljana 2024-03-21 21:36
Citat gost:
bolesnika
Nisam psiholog, ali iz iskustva znam da ovakvo uvredljivo komuniciranje ukazuje na neodgojenu a vjerojatno i lošu osobu.
E, da, što u opisu poreza nije točno? Grad nema svoja sredstva, ima samo ono što je oduzeo. Prisilno pod monopolom sile. "Daj lovu ili ću te...". Ljudi plaćaju porez da ne bi izgubili slobodu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # ???hranitelj tuljana 2024-03-21 21:40
Citat gost:
Mrziš HDZ iz dna duše ali svim silama braniš simpatizerku HDZ jer je uspjela razbiti lošinjski HDZ
Nisam retardiran, pa meni nije čudno da netko tko mrzi HDZ istodobno može braniti neku koja je razbila lošinjski HDZ.
Vidim da joj to vi, ostali HDZovci, koji se rojite po komentar sekciji, zamjerate jako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Isti stegost 2024-03-22 10:33
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Mrziš HDZ iz dna duše ali svim silama braniš simpatizerku HDZ jer je uspjela razbiti lošinjski HDZ
Nisam retardiran, pa meni nije čudno da netko tko mrzi HDZ istodobno može braniti neku koja je razbila lošinjski HDZ.
To što ti nije čudno da netko tko mrzi HDZ istodobno može braniti karijeristicu koja je radi osobnih ambicija ušla u HDZ da bi razbila lošinjski ogranak koji joj je omogućio karijeru zaista pokazuje da nisi retardiran. Ali nitko te ne može okriviti ni za moral i poštenje. Kao uostalom ni nju ...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # politika je kurva........ 2024-03-22 16:11
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Mrziš HDZ iz dna duše ali svim silama braniš simpatizerku HDZ jer je uspjela razbiti lošinjski HDZ
pa meni nije čudno da netko tko mrzi HDZ istodobno može braniti neku koja je razbila lošinjski HDZ.
Znači braniš hadezejsku karijeristicu jer podriva stranku kojoj p ripada i omogućuje joj karijeru. Našli ste se :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # ....hranitelj tuljana 2024-03-22 16:24
Samo maloumniku bi moglo pasti na "pamet" da ja nju branim.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Maloumnik........ 2024-03-22 17:26
Citat hranitelj tuljana:
Samo maloumniku bi moglo pasti na "pamet" da ja nju branim.
Braniš ju na vrlo proziran način. Na spominjanje njenih propusta, sumnjivih postupaka, demagogije, laži i neispunjenih obećanja reagiraš skretanjem rasprave na nebitno. A kad ti se to zamjeri podmetneš samoga sebe kao temu rasprave. Kao što i u ovom komentaru pokušavaš zametnuti svađu uvredljivim prozivanjem "maloumnika" koji je ukazao na očigledno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
91 # Zbor lošinjskog HDZahranitelj tuljana 2024-03-22 20:45
Pa, zar zaista ovdje nema nitko (osim mene) tko nije Hadezeovac?!
Razumijem da vas ona ljuti, ali ne brini meni ste svi vi isti. Istjerani ste na čistac. Ovoliko pisanja i komentara a moglo bi se skratiti na dvije stavke:
1. Ana nam ne daje ili ne daje dovoljno,
2. Ana radi štetu našem HDZu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Očigledno........ 2024-03-23 09:41
Citat hranitelj tuljana:
Pa, zar zaista ovdje nema nitko (osim mene) tko nije Hadezeovac?!
Razumijem da vas ona ljuti, ali ne brini meni ste svi vi isti. Istjerani ste na čistac. Ovoliko pisanja i komentara a moglo bi se skratiti na dvije stavke:
1. Ana nam ne daje ili ne daje dovoljno,
2. Ana radi štetu našem HDZu.
Ovo si upisao kao odgovor na moj komentar, ali to s njim nema nikave veze. Potraži pomoć da ti ga netko prevede. Ponavljam:
Braniš ju na vrlo proziran način. Na spominjanje njenih propusta, sumnjivih postupaka, demagogije, laži i neispunjenih obećanja reagiraš skretanjem rasprave na nebitno. A kad ti se to zamjeri podmetneš samoga sebe kao temu rasprave. Kao što i u ovom komentaru pokušavaš zametnuti svađu uvredljivim prozivanjem "maloumnika" koji je ukazao na očigledno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# Guest 2024-03-23 17:42
Ovaj komentar je obrisao administrator
026 # točka, točka, točkicaDron 2024-03-22 11:53
Kako je lako davati obećanja, uvijek sve po istoj špranci


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # ...... 2024-03-22 19:39
tko ne dođe njemu ništa
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # ...Vito 2024-03-22 20:26
Citat ...:
tko ne dođe njemu ništa
To je nova politika prebrojavanja umirovljenika, slično kao u zatvorima ili kažnjeničkim kolonijama. Ako se ne pojaviš na prebrojavanju znači da više nisi živ i jednostavno te otpišu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Možda prva pametna odluka?hranitelj tuljana 2024-03-23 07:52
Citat Vito:
Citat ...:
tko ne dođe njemu ništa
To je nova politika prebrojavanja umirovljenika, slično kao u zatvorima ili kažnjeničkim kolonijama. Ako se ne pojaviš na prebrojavanju znači da više nisi živ i jednostavno te otpišu.
Zapravo super ideja za uštedu.
Neće se javiti:
1. mrtvi;
2. oni koji imaju samo prijavljeno prebivalište zbog pogodnosti a ne žive ovdje i ne isplati se dolaziti po 25 eur robe;
3. oni kojima ne treba ili je ispod časti tih 25 eur u robi.
4. oni koji plove na strancu za veliku lovu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # ...... 2024-03-23 08:38
ali zato se stranka pobrinula da u ovoj državi i mrtvi glasuju na izborima
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # U to ime!hranitelj tuljana 2024-03-23 08:41
Nadam se da ćemo se konačno otarasiti te organizacije!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # ...... 2024-03-24 08:40
Ne pada mu na pamet riješiti popis birača

www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Nepokretnu babu u auto i trk po uskrsnicugost 2024-03-24 10:15
Citat Dron:
Kako je lako davati obećanja, uvijek sve po istoj špranci
Na ovo ponižavanje umirovljenika osvrnuo se i Vedran Morin na fejsu:
NEVJEROJATAN MODEL DODJELE USKRSNICE
Grad Mali Lošinj ove će godine podijeliti tzv. uskrsnicu u iznosu od 25 eura (u bonovima po umirovljeniku) koji je među najnižima u Hrvatskoj, ako ne i najniži. Uskrsnice će dobiti samo umirovljenici, pod uvjetom da određenog dana u određeni sat dostave potrebne dokumente. Tko ne donese, ostaje bez nje.
Primjera radi, najniži iznos u drugim gradovima je 30 eura pa naviše. Također, druge sredine daju uskrsnice i nezaposlenima, osobama s invaliditetom i braniteljima. Ne i Ana Kučić.
Međutim, otvoreno je pitanje zakonitosti dijeljenja navodno gradske uskrsnice bonovima kojima je omogućena kupovina u Maxi marketu Jadranka trgovine d.o.o. Čiji su onda to bonovi, gradski koje svi financiramo ili od Jadranke?
Kojim zakonom je definirana takva suradnja Grada i Jadranke, a da ne zalazi u sferu pogodovanja - pitanje je na koje tražim odgovor.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
20 0 # "Prave" teme.hranitelj tuljana 2024-03-24 10:39
Samo tako nastavi Vedrane, vidim napokon si naučio, na pravom si putu za dobivanje javnih sredstava Grada za svoje projekte!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
034 # Još malo nepotrebnog cirkusaDobili smo odgovor 2024-03-25 13:42
Za isplatu uskrsnica umirovljenicima sa procjenjenim iznosom od 25.000 eura
Gradu treba kredit, odnosno odgoda plaćanja koju je dobio samo od firme Jadranka trgovina.
Zato je danas u muzeju Apoksiomen tako velika gužva, umirovljenici se u četveroredu naguravaju i padaju od umora s nogu.
Inače, za isplatu božićnice u procijenjenom iznosu od 35.000 eura, Gradu ne treba nikakav kredit, pa isplata bez naguravanja ide na tekući.

otoci.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
130 # ČetveroredKao u filmu 2024-03-25 17:50
Ne možete da hodate, a htjeli bi državu, je li? Nema države, nikada. Ja vas vodim u vašu državu, znate gdje će bit, naravno da ne znate. Dva metra ispod zemlje, to će bit vaša država.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Kad ne zna što bi sama sa sobomOna ode na radio 2024-03-26 11:12
Citat Dobili smo odgovor:
Zato je danas u muzeju Apoksiomen tako velika gužva, umirovljenici se u četveroredu naguravaju i padaju od umora s nogu.
Kad su vidjeli koliki je jučer red, neki su odustali pa su se danas vratili. Međutim, javljaju mi da je danas još i gore nego jučer. Na čast i ponos naše lijepe i pametne gradonačelnice koja ugovore vrijedne 185 tisuća doniranih eura ležerno potpisuje na stoliću za dnevni boravak umjesto na radnom pisaćem stolu, ako takav uopće nečemu služi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Grad ugodan za življenje.... 2024-03-26 15:39
Citat Ona ode na radio:
Citat Dobili smo odgovor:
Zato je danas u muzeju Apoksiomen tako velika gužva, umirovljenici se u četveroredu naguravaju i padaju od umora s nogu.
Kad su vidjeli koliki je jučer red, neki su odustali pa su se danas vratili. Međutim, javljaju mi da je danas još i gore nego jučer. Na čast i ponos naše lijepe i pametne gradonačelnice koja ugovore vrijedne 185 tisuća doniranih eura ležerno potpisuje na stoliću za dnevni boravak umjesto na radnom pisaćem stolu, ako takav uopće nečemu služi.
A za sitniš na ime uskrsnice najbrojnijoj biračkoj skupini mora moljakati odgodu plaćanja.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # čisti terorizam+++ 2024-03-26 19:50
vani čeka 20 umirovljenika, unutra ih ima još 120, čestitke gradonačelnici, ovako nije bilo ni za vrijeme Tita
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # OMGOMG 2024-03-27 11:52
Čudimo se ovolikim gužvama?
Slučaj broj 2.
Kako u minusu dočekati sljedeću mirovinu koja jedva da pokriva polovicu minusa.

Ako nemaju za kruh, neka jedu kolače.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # ...... 2024-03-27 20:45
a i te kolače smiju kupovati jedino u diskontu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 0 # ...alihranitelj tuljana 2024-03-28 10:28
Citat OMG:
Slučaj broj 2. Kako u minusu dočekati sljedeću mirovinu koja jedva da pokriva polovicu minusa.
Tendenciozna slika koja može značiti puno toga a ne samo ono što autor želi sugerirati. Raspolaganje osobnom imovinom, kao ni iznosi mirovina ne spadaju u odgovorbost lokalne vlasti. Kome pripada ovaj izlist? Umirovljeniku? Radniku? Što stoji iza toga? Koje je iznose prije skidao?
Evo na primjer, ova potvrda s bankomata može pripadati osobi koja je upravo kupila 30.000 eur vrijedno plovilo ili automobil, pa se malo rastegnuo do sljedećeg primanja od 3.200 eur. Možda pripada nekome tko je ovisnik o kladionici? Nekome tko kupuje puno hrane za mačke? Nekome na koga glasi nekretnina za koju može dobiti 350.000 eur... Kad sam ja kupovao nekretninu isto mi je usfalilo ovako malo za bilježnika, porez, gruntovnu...pa sam digao sve i zašao malo u minus, još posudio 1000 eur. Za mjesec dana sve sam vratio. Tako sam i ja mogao pokazivati listić pa da me žalite, dok ja biram pločice za novu kupaonu...
...ako ova sličica pokazuje s druge strane situaciju stvarno socijalno ugrožene osobe, bez vrijedne nekretnine, e onda ni uplata 25 eur u novcu (ili recimo 100 eur) toj osobi ne bi isuviše pomogla ..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Najviše hrvatskih građana, njih gotovo 1,7 milijuna u bankama ima štednju do tisuću euraTin 2024-03-28 13:21
Sugeriraš da su ovaj put u pitanju zebre ili antilope, a ne konji.
Možda su i Marsovci.

Većina građana niti ne kupuje nekretnine na tržištu, nego živi u naslijeđenih nekretninama, stanovima koje su relativno jeftino kupili od države po zakonu na kojima postoji stanarsko pravo ili su podstanari.

Meni se čini da ti koji si kupovao nekretninu, a mislim da u vlasništvu imaš i barku, sve oko sebe gledaš iz svoje perspektive, jako ružičasto.

Zamisli, ti si bogatiji i od naše gradonačelnice koja nakon 20 godine rada što kao gradonačelnica, što kao zamjenica, nema u vlasništu niti jednu nekretninu, nema ni pokretninu, a ni bilo kakvu štednju, prava sirotica. Ili kao onaj "kako je - dobro je" ministar ne zna ispuniti imovinsku karticu. Ali to je njen problem, neka institucije rade svoj posao.


S druge strane HNB je nedavno objavio podatak da najviše hrvatskih građana, njih gotovo 1,7 milijuna u bankama ima štednju do tisuću eura, znači manje od jedne prosječne plaće koja iznosi nešto preko 1200 eura.

Evo cijeli članak

jutarnji.hr/.../...

A kako se u sve to skupa uklapaju umirovljenici čija prosječna mirovina nije ni pola prosječne plaće, pokušaj odgonetnuti sam.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Uskrsnica od love iz Sibiragost 2024-03-28 14:38
Komentar ovog lika sam pročitao i to nekoliko puta... i pitao se čemu uopće može poslužiti razglabanje o listiću koji "možda pripada nekome tko je ovisnik o kladionici? Nekome tko kupuje puno hrane za mačke? Nekome na koga glasi nekretnina za koju može dobiti 350.000 eur..." Pa onda osobno prenemaganje "Kad sam ja kupovao nekretninu isto mi je usfalilo ovako malo za bilježnika, porez, gruntovnu... pa sam digao sve ....". Mislim da je sve to nabalegao da opravda ovaj sramotni pokušaj da da se umjesto obećanog besplatnog dopunskog umirovljenicima udijeli uskrsnu milostinju zaduživanjem grada kod Rusa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # ...Laura 2024-03-28 15:34
Citat Tin:
Zamisli, ti si bogatiji i od naše gradonačelnice koja nakon 20 godine rada što kao gradonačelnica, što kao zamjenica, nema u vlasništu niti jednu nekretninu, nema ni pokretninu, a ni bilo kakvu štednju, prava sirotica.
Zaključak se nameće sam od sebe, ona potvrda sa bankomata pripada gradonačelnici Grada za tebe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ...... 2024-03-29 08:47
eno je na HDZ listi, hoće li i ona sad tiktokati
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # ...samo na prvom od 1000 2024-03-29 11:08
Opasno je tiktokati ako ne znaš ispuniti imovinsku karticu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Tiktokanjegost 2024-03-30 17:37
Citat samo na prvom od 1000:
Opasno je tiktokati ako ne znaš ispuniti imovinsku karticu.
U Plenkovićevo preduzeće to nije problem. Ni ovaj nije znao ili se pravio da nezna a postao je ministar.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Stol za poziranjegost 2024-04-01 10:39
Citat Ona ode na radio:
Na čast i ponos naše lijepe i pametne gradonačelnice koja ugovore vrijedne 185 tisuća doniranih eura ležerno potpisuje na stoliću za dnevni boravak umjesto na radnom pisaćem stolu, ako takav uopće nečemu služi.
To je stol za poziranje. Nije se fotograf tu slučajno našao baš u trenu kad sa zadovoljnim osmjehom ona potpisuje ugovor za užicanu lovu.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # politika & kriminal..... 2024-03-28 06:55
Hadezejac se isplati biti. Otkrivamo novi besprizorni skandal: tvrtka koju vodi moćni HDZ-ovac od Vlade dobila 4,9 milijuna eura za privatni hotel
Tvrtka u kojoj je direktor Željko Dilber nema zaposlenih, a novac za hotel dobila je iz europskog fonda za oporavak hrvatske ekonomije
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Za izazove spremni.... 2024-04-02 18:04
Plenković najavljuje žestoku borbu protiv korupcije, a na listu stavio aferičnog gradonačelnika kojeg istražuje Uskok
Marinu Mandariću, unatoč skandalima, smiješi se novi četverogodišnji mandat

telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # HDZ je spreman ....NN 2024-04-03 16:36
Citat ....:
Plenković najavljuje žestoku borbu protiv korupcije, a na listu stavio aferičnog gradonačelnika kojeg istražuje Uskok
Marinu Mandariću, unatoč skandalima, smiješi se novi četverogodišnji mandat
telegram.hr/.../...
Na listu je stavio i Anu Kučić otprije poznatu portalu Telegram u rubrici Politika & kriminal. Ovo je trebala objaviti prekjučer na međunarodni dan laži i obmana. Strah me i pomisliti na koje izazove je HDZ spreman.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # ...Barbika 2024-04-04 08:40
Obzirom da u imovinskoj kartici nije navedeno da posjeduje osobno vozilo, zanima me da li je na stranački skup u Rijeku otišla službenim vozilom Grada, na teret svih građana poreznih obveznika, ili se snašla na neki drugi način.
Hoćemo li tu informaciju dobiti u usmenom ili pismenom obliku?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Sukob interesa... 2024-04-04 10:04
Otprije poznata Povjerenstvu za sprječavanje sukoba interesa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ....samo na prvom od 1000 2024-04-04 11:36
Ona koja službeni auto vozi u skladu sa običajnim pravom zločinačke organizacije, a ne u skladu da zakonima i pravilnicima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Za nastavak pljačke spremniPromatrač 2024-04-04 12:52
Citat NN:
Citat ....:
Plenković najavljuje žestoku borbu protiv korupcije, a na listu stavio aferičnog gradonačelnika kojeg istražuje Uskok
Marinu Mandariću, unatoč skandalima, smiješi se novi četverogodišnji mandat
telegram.hr/.../...
Na listu je stavio i Anu Kučić otprije poznatu portalu Telegram u rubrici Politika & kriminal. Ovo je trebala objaviti prekjučer na međunarodni dan laži i obmana. Strah me i pomisliti na koje izazove je HDZ spreman.
Nakon dva dana ova objava je iskamčila samo 34 lajka i šest komentara. Od toga dva ozbiljna:
- O Bože što napriča. Danas je hrvatska koju vodi jednostranačka partija koja u svojim redovima ima lopove i kriminalce. Ako nemaš stranačku - čitaj - partijsku knjižicu hdz-a nisi nitko i ništa. Vlada apsolutizam Plenkovica i jataka koji nas drže na zadnjem mjestu u Europi.
- Fali pop na slici
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ...... 2024-04-04 14:41
možda se ona nada da će dobiti više od 34 preferencijalna glasa
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # NORDIJSKO HODANJE ZA GLASAČEgost 2024-04-04 19:11
Citat ...:
možda se ona nada da će dobiti više od 34 preferencijalna glasa
Zato je krenula s kampanjom prema umirovljenicima . Ništa od besplatnog dopunskog osiguranja ali dobili su NORDIJSKO HODANJE. Na fejsu javlja Jučer je održan prvi termin edukacije nordijskog hodanja za umirovljenike u sklopu projekta "Korakom do zdravlja u Malom Lošinju" koje financira Grad Mali Lošinj. Ovaj program je osmišljen s ciljem motivacije i uključivanje umirovljenika u redovno vježbanje i kretanje u prirodi. Želim im puno uspjeha i zabave na nadolazećim satovima edukacije, kao i puno zdravlja nakon napravljenih koraka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # ...FF 2024-04-04 20:11
Citat gost:

za umirovljenike u sklopu projekta "Korakom do zdravlja u Malom Lošinju" koje financira Grad Mali Lošinj.
Zanimljivo, znači gradonačelnica je izmislila hodanje, dovoljno je hodati, ne trebaju nam ni doktori ni dom zdravlja, samo treba hodati...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Josipa Rimac s ministrom Butkovićem dogovarala posao za sina prijateljice?POJAVILE SE NOVE PORUKE 2024-04-04 21:19
Josipa Rimac je preko ministra lobirala da se u Institut IGH, tvrtku koja posluje s državom, zaposli sin njene prijateljice, a od predsjednika Uprave HŽ Infrastrukture tražila je da zaposli poznanika iz Knina.
Poruke koje su 2019. godine razmjenjivali ministar mora, pomorstva i infrastrukture Oleg Butković i bivša državna tajnica Josipa Pleslić (bivša Rimac) dokazuju kako je ona preko njega lobirala da se u Institut IGH, tvrtku koja posluje s državom, zaposli sin njene prijateljice iz Knina. To se i dogodilo. Rimac je porukama tada komunicirala i s predsjednikom Uprave HŽ Infrastrukture Ivanom Kršićem. Nakon njene intervencije u to državno poduzeće zaposlen je njen poznanik iz Knina.

Poruke iz njenog mobitela koje Faktograf ima u posjedu dokazuju kako je u jednom slučaju Rimac tri mjeseca komunicirala s aktualnim ministrom mora, prometa i infrastrukture Olegom Butkovićem s namjerom da joj on pomogne zaposliti prijateljičina sina, inženjera građevinarstva, u Institutu IGH. Riječ je o tvrtki koja je u potpunosti privatizirana 1997. godine, ali koja redovno posluje s državom – i to u ogromnim razmjerima. Još bitnije, većinu poslova dobiva od Hrvatskih cesta. Skupštinu te državne tvrtke čini upravo ministar Butković.
Nakon što su preko aplikacije Viber razmijenili 84 poruke, Butković je bio uspješan u zadatku koji mu je zadala tadašnja stranačka kolegica te je sin njene prijateljice počeo raditi u podružnici Instituta IGH u Rijeci.
Između dogovora o zapošljavanju podobnih Butković i Rimac si usput šalju “puse”, laskaju jedno drugome, tračaju vodstvo stranke te razmjenjuju mišljenje o tadašnjem kandidatu za ministra uprave Ivanu Malenici, za kojeg Rimac kaže da je “OK dečko”, a nakon što je s te pozicije otišao skandalima opterećen Lovro Kuščević, prenosi Faktograf.

www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Butković: Ja se toga ničega ne sjećamAlzheimer 2024-04-06 09:44
Citat POJAVILE SE NOVE PORUKE:
Poruke koje su 2019. godine razmjenjivali ministar mora, pomorstva i infrastrukture Oleg Butković i bivša državna tajnica Josipa Pleslić (bivša Rimac) dokazuju kako je ona preko njega lobirala da se u Institut IGH, tvrtku koja posluje s državom, zaposli sin njene prijateljice iz Knina. To se i dogodilo...
Poruke iz njenog mobitela koje Faktograf ima u posjedu dokazuju kako je u jednom slučaju Rimac tri mjeseca komunicirala s aktualnim ministrom mora, prometa i infrastrukture Olegom Butkovićem s namjerom da joj on pomogne zaposliti prijateljičina sina,...
Nakon što su preko aplikacije Viber razmijenili 84 poruke, Butković je bio uspješan u zadatku koji mu je zadala tadašnja stranačka kolegica te je sin njene prijateljice počeo raditi u podružnici Instituta IGH u Rijeci.
Između dogovora o zapošljavanju podobnih Butković i Rimac si usput šalju “puse”, laskaju jedno drugome, tračaju vodstvo stranke te razmjenjuju mišljenje o tadašnjem kandidatu za ministra uprave Ivanu Malenici, za kojeg Rimac kaže da je “OK dečko”, a nakon što je s te pozicije otišao skandalima opterećen Lovro Kuščević, prenosi Faktograf.
www.nacional.hr/.../
Capo di mafia Anine izborne jedinice za Sabor kaže da se ničega ne sjeća: "Ja se toga ničega ne sjećam".
Butković kaže da se nikoga ne sjeća, piše Index.
www.index.hr/.../2553916.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ...... 2024-04-04 22:24
Čovik koji zapošljava - Za Sve Izazove

faktograf.hr/.../...
****
****
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Za izazove Remetinca spremniOMG 2024-04-04 23:30
Postoji li makar jedan pošteni HDZ-ovac?
Pošteni čovjek bi se brzo maknuo što dalje od ove kriminalne bande, a ova naša je ponosna što se našla na listi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Baš se ima se čime ponositi ....gost 2024-04-09 10:10
Citat OMG:
Postoji li makar jedan pošteni HDZ-ovac? Pošteni čovjek bi se brzo maknuo što dalje od ove kriminalne bande, a ova naša je ponosna što se našla na listi.
Izričaj "pošteni HDZ-ovac" je nesavladivo proturječje kao napr. drveno željezo ili okrugli kvadrat. A "ova naša" se na listi našla iz partijske nužde jer je osoba ženskog spola. Ona je jedna od tri žene na Butkovićevoj listi. HDZ niti na jednoj izbornoj listi nema barem šest žena čime bi ispunio tzv. žensku kvotu pa partiji ipak prijeti kazna od 66.360 eura.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # www.telegram.hr/tema/ana-kucicBambo 2024-05-11 10:42
Citat gost:
Citat OMG:
Postoji li makar jedan pošteni HDZ-ovac? Pošteni čovjek bi se brzo maknuo što dalje od ove kriminalne bande, a ova naša je ponosna što se našla na listi.
Izričaj "pošteni HDZ-ovac" je nesavladivo proturječje kao napr. drveno željezo ili okrugli kvadrat. A "ova naša" se na listi našla iz partijske nužde jer je osoba ženskog spola. Ona je jedna od tri žene na Butkovićevoj listi. HDZ niti na jednoj izbornoj listi nema barem šest žena čime bi ispunio tzv. žensku kvotu pa partiji ipak prijeti kazna od 66.360 eura.
Ana Kučić se na izbornoj listi za Sabor našla i zbog drugih kvalifikacija, a ne samo zato što je ženskog spola. Dolje imaš naslov # 1000 eura kazne gradonačelnici, a portal Telegram sadrži serijal članaka o njenim kvalifikacijama za visoke funkcije u stranci osuđenoj za kriminal:
www.telegram.hr/tema/ana-kucic
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # »Za sve izazove spremni!«Roco 2024-04-07 08:50
Citat NN:
Citat ....:
Plenković najavljuje žestoku borbu protiv korupcije, a na listu stavio aferičnog gradonačelnika kojeg istražuje Uskok..
Na listu je stavio i Anu Kučić otprije poznatu portalu Telegram u rubrici Politika & kriminal.
A nositelj liste na kojoj je AK kandidat je ministar Butković. Otprije poznat po vlastitom priznanju da je skromnih intelektalnih sposobnosti, a poznat je i po propalom projektu Mrtvaška u suradnji s Anom Kučić. Ovih predizbornih dana razotkriven je i kao kao sudionik u kadrovskim pothvatima Josipe Rimac. Kod ministra je lipa Josipa lobirala da se u Institut IGH, tvrtku koja posluje s državom, zaposli sin njene prijateljice.
faktograf.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Biskupi za HDZgost 2024-04-04 08:29
Biskupi se oglasili zbog izbora, građanima poručili da se ne daju zavesti. ZNA se za koga time navijaju i na koga misle.
n1info.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # # 1000 eura kazne gradonačelnicigost 2024-04-04 12:26
Citat Barbika:
Obzirom da u imovinskoj kartici nije navedeno da posjeduje osobno vozilo, zanima me da li je na stranački skup u Rijeku otišla službenim vozilom Grada, na teret svih građana poreznih obveznika, ili se snašla na neki drugi način.
Hoćemo li tu informaciju dobiti u usmenom ili pismenom obliku?
Gradonačelnica Grada Malog Lošinja otprije poznata Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, zapažena po teoriji da joj radni dan traje 24 sata sigurno bi i za ovakvo pitanje smislila izgovor.
# 1000 eura kazne gradonačelnici
HDZ-ova gradonačelnica Malog Lošinja mora platiti 1000 eura zbog korištenja službenog vozila u privatne svrhe.
HDZ-ova gradonačelnica Malog Lošinja, Ana Kučić mora platiti 1000 eura kazne koju joj je na današnjoj sjednici izreklo Povjerenstvo za sukob interesa zbog korištenja službenog vozila u privatne svrhe. Kaznu će platiti u pet mjesečnih rata.
Povjerenstvo je utvrdilo da je lošinjska gradonačelnica bila u sukobu interesa jer je koristila službeno vozilo 24 sata na dan bez valjano popunjenih radnih naloga kao i bez valjano popunjenih putnih naloga kad je službeni automobil koristila za putovanja izvan Lošinja. Zanimljivo je da ovaj postupak protiv nje Povjerenstvo vodi još od 2020. i da se razvlačio do danas jer je gradonačelnici Kučić moralo slati čak 4 zahtjeva za očitovanje.
Oko kažnjavanja gradonačelnice Kučić koja je na čelo Malog Lošinja došla nakon bivšeg HDZ-ova ministra turizma, Garija Capellija, Povjerenstvo nije bilo jedinstveno pa je odluku o kazni donijelo većinom glasova.
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # drpanje u dobrom društvuMrmo 2024-04-05 08:53
Ja sam ovakve fotografije radio još na maturalcu, pa sam dobivao komentare tipa, uzmite si sobu.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Hvalisanje uspaljene šiparice?asdf 2024-04-05 09:58
Citat Mrmo:
Ja sam ovakve fotografije radio još na maturalcu, pa sam dobivao komentare tipa, uzmite si sobu.
Ni ja baš nisam shvatio svrhu objave ovakve fotke kanidatkinje HDZ-a na službenom fejsu gradonačelnice. Meni to sliči hvalisanju uspaljene šiparice. Ali tko sam ja da sudim o privlaćnosti ješki za birače. A ne svrha opisa "Na susretu sa županom u dobrom društvu - Toni Juranić, Zdenko Jakuc i Nikola Grgurić" mi nije jasna :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # u dobrom društvuOMG 2024-04-05 11:21
U dobrom društvu, to vjerojatno znači da je gore prisutni Toni Juranić od prije poznat Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa radi prikrivanja imovine na imovinskoj kartici.
Ne smijem ni pomisliti kako bi zvjerski izgledala ova fotografija da se umjesto majstor Tonija ovdje pojavio GGR ministar vanjslih poslova, također od ranije poznat Povjerenstvu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # ...Barbika 2024-04-05 12:07
Kad te GGR zažvali ostaneš bez daha.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Zagrljaji, poljupci .......... 2024-04-05 13:17
Citat asdf:
Citat Mrmo:
Ja sam ovakve fotografije radio još na maturalcu, pa sam dobivao komentare tipa, uzmite si sobu.
Ni ja baš nisam shvatio svrhu objave ovakve fotke kanidatkinje HDZ-a na službenom fejsu gradonačelnice. Meni to sliči hvalisanju uspaljene šiparice. Ali tko sam ja da sudim o privlaćnosti ješki za birače. A ne svrha opisa "Na susretu sa županom u dobrom društvu - Toni Juranić, Zdenko Jakuc i Nikola Grgurić" mi nije jasna :sad:
Kandidatkinja oponaša velikog vođu svoje partije. On se običnom čovjeku prije izbora približava čak i pričom o svom prvom poljupcu preko TikToka.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ...... 2024-04-05 17:44
Citat Mrmo:
Ja sam ovakve fotografije radio još na maturalcu, pa sam dobivao komentare tipa, uzmite si sobu.
mili joj se šlatanje na sastanku sa županom
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
7 0 # ?!?hranitelj tuljana 2024-04-05 19:59
Toliko povika na najprogresivnij u Vladu u hrvatskoj povijesti:

Prva premijerka - HDZ
Prva predsjednica - HDZ
Prvi gay ministar - HDZ
Ratificiranje istanbulske - HDZ
Femicid - HDZ
Uvođenje transrodnosti u zakon preko mecidine- HDZ
Koalicija sa SDSS - HDZ
Povećanje financija ljevičarskim medijima - HDZ
Uvoz imigranata - HDZ
Potpuno ukidanje kvota za strane radnike - HDZ
Milijarde eura za "klimatske promjene" i "zelenu tranziciju" - HDZ
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:38
  ...
  Da parafraziram komentatora "Genov": Ne vidim problem ako nestanu lošinjske ili hrvatske mačke, dok god postoji dovoljno mački u drugim dijelovima svijeta.

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:27
  No good...
  Nakon toga "netko" me je slavodobitno upitao da gdje mi je skrinšot prijave. Baš sam se spremao odgovoriti kad sam vidio da je sve nestalo. Vjerujem da je netko tom komentatoru šapnuo da je sa tim pitanjem pokazao da nikad nije prijavio ni jednu ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:15
  Svaki put
  Naknadno se vezano uz temu razvila rasprava, u kojoj sam potvrdio slanje prijava i s moje strane, te izrazio čuđenje zašto se moje prijave ne vide. Ni jedno pravilo nisam prekršio ali je Admin odlučio izbrisati moj komentar kako nitko od čitatelja ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:06
  Opozicija samo takva...
  Popravni dom kontrolira HDZ. Još jedna osveta osvetoljubivog lošinjskog HDZa... ... za jednu gospođu se priča da je nesprtano koristila vozilo Doma. Je li i to ista ta gospođa? Ako je, stvarno je HDZ nemilosrdan prema opoziciji...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 18:18
  I ona tebe
  Zanimljivo tumačenje situacije, gospođa je navodna dobrotvorka,a najveće postignuće joj je što je sjela na cestu, zatvorila promet i interventna ju je morala odnijeti. Stvarno veliko postignuće. Tim činom je pomogla mnogim žensms kao što pomaže djeci ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 23.06.2024 14:42
  He he...
  Inače je nadaleko poznat lošinjski pokret otpora, Talijani nisu imali ni trenutak mira za vrijeme okupacije, stalno pobune, diverzije, sabotaže... zar ne?

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 23.06.2024 13:25
  Proslava s figom u džepu
  A jučer je na fejsu objavila da su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomenicima u Velom i Malom Lošinju te u Osoru obilježili Dan antifašističke borbe. Po fotkama se vidi da je to blagdan kojeg se samo otaljava i slavi s figom u džepu samo zato ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Grad za Tebe 23.06.2024 08:59
  Mica Maca
  Što kažu u Gradu za tebe, je li to i grad za životinje? Sad kad je gospođa koja se razumije u odgoj djece i odgoj mačaka, navodno je potjerana iz društva za zaštitu životinja. Prema onom kako pomaže djeci, bolje za mačke da im ne pomaže. Ona pomaže ...

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 22.06.2024 16:37
  "Odgovori na odgovore"
  Odgovore na odgovore (kako je zbunjena gradonačelnica kazala) nije dala gradonačelnica nego pročelnica jedinstvenog upravnog odjela. A stvarno je jedinstven kad na pitanje o bonovima za umirovljenike "zašto baš kod Jadranke" nije dobiven odgovor. A ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom vijeću nam pričaju da borba protiv bespravne gradnje bjesni, da se upravo spremaju poslati 150 prijava na državni inspektorat, a na službenoj stranici inicijative ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za legalnost ni ne mogu biti uspješne. Tako je i na zadnjoj sjednici GV bilo po tko zna koji put govora o pošasti bespravnog graditeljstva. Na tu temu je prema ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja zvuči naprosto depresivno. Citiram je u cjelosti: Dakle, nakon gotovo tri godine od kada je znani Slovenac devastirao uvalu Studenac, a temeljem prijave mještana Sv.

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za iskazivanje interesa. Za oglas o "relaksaciji uvjeta" gradonačelnica će prema cjeniku Novog lista iskeširati 2.239,30 €. i.imgur.com/0FuTQ87.jpg ...

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje interesa za posao stanogradnje štetan za Grad.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu većinu čine zastupnici istih klubova kao i do sada, samo u nešto drugačijim omjerima. Stoga će se sve politike drage ljevičarima i koje garantiraju unaprijed zadani ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije koja je već jednom dovela do najgoreg i najkrvavijeg svjetskog rata pita se novinarka Nacionala potaknuta izbornim uspjesima desničarskih stranala. A što se ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su nam, kao njima, žene rađale djecu. Ali valjda tako treba biti, slabo i efektno treba iz umrijeti, davno je Darwin pisao o tome. Evolucija.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom vjerskom biznisu

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad nije bio blizu vlasti i nikad nije sudjelovao ili donio neku odluku koja je negativno utjecala na živote Hrvata, za razliku od onih koji su ga podmetnuli... ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik Matthew Bartulica, koji je i sam 2012. u svojoj župi dobio pritužbu za "nepropisno ponašanje".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen za pedofiliju. Udruga se reklamirala i tvrdnjama da je Bartuličin otac među prvima pregledao vidioce iz Međugorja.

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti vijećnike koji su ih postavili. Prema članku 47. Poslovnika o radu GV Nakon primljenog odgovora vijećnik može na sjednici Gradskog vijeća jedanput iznijeti ...

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku Priskiću. S tim u vezi pročitajte komentar na volim-losinj.org/.../... (https://volim-losinj.org/politika/3075-savjetnik-koji-sjedi-na-dvije-stolice#comment-83763) ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png (http://i.imgur.com/zlcX6mc.png)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da je taj čovjek kriminalac?’

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 13.06.2024 15:30
  Čega je pametnome dosta?
  Pa dosta je, valjda, elemenata da se shvati smisao šaljivoga čina: Stephen Bartulica, dakle, nakon što je lažirao podatke u imovinskoj kartici, nakon što se pokazalo da uz otplatu dvaju kredita u njegovu kućnom budžetu može mjesečno ostati svega ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Ja 13.06.2024 10:38
  Oj hrvatska mati
  Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme, a nije bilo lako. Želim zahvaliti i svojoj ženi i djeci, i oni su primili ožiljaka, kao i ja, ali stoje na nogama, kao i ja - rekao je Bartulica kad je izišao ...

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:38
  ...
  Da parafraziram komentatora "Genov": Ne vidim problem ako nestanu lošinjske ili hrvatske ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:27
  No good...
  Nakon toga "netko" me je slavodobitno upitao da gdje mi je skrinšot prijave. Baš sam se ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:15
  Svaki put
  Naknadno se vezano uz temu razvila rasprava, u kojoj sam potvrdio slanje prijava i s moje ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:06
  Opozicija samo takva...
  Popravni dom kontrolira HDZ. Još jedna osveta osvetoljubivog lošinjskog HDZa... ... za jednu ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 18:18
  I ona tebe
  Zanimljivo tumačenje situacije, gospođa je navodna dobrotvorka,a najveće postignuće joj ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 23.06.2024 14:42
  He he...
  Inače je nadaleko poznat lošinjski pokret otpora, Talijani nisu imali ni trenutak mira ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 23.06.2024 13:25
  Proslava s figom u džepu
  A jučer je na fejsu objavila da su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomenicima u ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Grad za Tebe 23.06.2024 08:59
  Mica Maca
  Što kažu u Gradu za tebe, je li to i grad za životinje? Sad kad je gospođa koja se razumije ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 22.06.2024 16:37
  "Odgovori na odgovore"
  Odgovore na odgovore (kako je zbunjena gradonačelnica kazala) nije dala gradonačelnica nego ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 13.06.2024 15:30
  Čega je pametnome dosta?
  Pa dosta je, valjda, elemenata da se shvati smisao šaljivoga čina: Stephen Bartulica, dakle ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Ja 13.06.2024 10:38
  Oj hrvatska mati
  Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme ...