Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

Korisnička ocjena:  / 5
LošeNajbolje 

euIme Emila Priskića otočnoj javnosti postalo je poznato kad ga je galantnim, financijski velikodušnim ugovorom gradonačelnica Ana Kučić (HDZ) u ime Grada Malog Lošinja imenovala osobnim savjetnikom za razvoj projekata i kandiranje projekata za bespovratne fondove Europske unije. Ovaj ugovor za poslove vezane uz povlačenje sredstava iz europskih fondova stupio je na snagu oko pola godine nakon izbora održanih u znaku ključnog predizbornog obećanja Ane Kučić u utrci za fotelju gradonačelnice: »U potpunosti se okrećemo EU-u kao izvoru financiranja«

Okretanje europskim fondovima radi financiranja projekata koriste brojne općine i Gradovi slabijeg razvojnog, fiskalnog i kadrovskog potencijala od Grada Malog Lošinja. No o velikom stručnom potencijalu Grada Malog Lošinja svjedoči službena gradska web stranica na kojoj postoji posebna rubrika pod nazivom FONDOVI EUROPSKE UNIJE s informacijama o aktivnostima što ih Grad Mali Lošinj poduzima za povlačenje EU sredstava. Ali s tim u vezi postoji zbunjujuća činjenica da je zadnja objavljena vijest u toj rubrici iz davne 2017. godine. Posebnu zanimljivost ove stranice predstavlja naslov prvog projekta iz 2013. »Nebo je zajedničko«. Zlobnici bi ga mogli protumačili kao motivacijski slogan politike lošinjskog HDZ-a pod vodstvom Ane Kučić koju se može nazvati politikom bez glave i bez repa.

Pažnju privlači bizarna činjenica da se na toj problematičnoj i neshvatljivo zapuštenoj web stranici nalazi i Projekt Odjela za biologiju Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku o istraživanju optimalne metode tretiranja tigrastih komaraca. Grad u ovom projektu, doduše, nema nikakvih financijskih obaveza, a to je bilo davne 2016. - 2017. Tada je Grad Mali Lošinj bio partner u suzbijanju tigrastih komaraca u Osijeku. Gradska vlast Malog Lošinja bavi se – eto – tigrastim komarcima u Osijeku dok alohtona divljač na otocima Cresu i Lošinju uništava tradicionalno ovčarstvo. A gradska vlast protiv toga ne poduzima ništa jer gradska vlast – kažu – nije nadležna. Nadležna je županija. Ali malološinjska gradska vlast je zato stručna i nadležna za suzbijanje tigrastih komaraca. U Osijeku.

Eventualno omalovažavanje primjedbom da je sve to bilo ranijih godina zaziva pitanje što li se sada radi u vezi s korištenjem EU fondova? Posljednjih godina radi se na projektu aglomeracije koju provodi poduzeće Vodovod i odvodnja Cres - Lošinj, u kojem Grad sudjeluje samo kao mjesto odvijanja projekta. No ta činjenica ne ometa nositelje gradske vlasti u pokušajima da si pripišu zasluge. Kao i o pripremnim radovima na cesti Mali Lošinj – Veli Lošinj koje će voditi i financirati Hrvatske ceste.

Koje projekte Gradu je – sudeći prema slovu ugovora preskupi Emil Priskić, specijalini savjetnik gradonačelnice Ane Kučić – osigurao? Na brojna pitanja vijećnika o tom dvojbenom angažmanu gradonačelnica odbija odgovoriti. Neki od vijećnika su pokazivali i ugovor između Grada i specijalnog savjetnika, no ni ta činjenica nije nagnala gradonačelnicu da građanima Malog Lošinja podastre potrebne odgovore. Možda članovi Gradskog odbora HDZ-a imaju informacije od svoje predsjednice, ali potrebno je da sva otočna javnost bude informirana.

Tko plaća specijalnog savjetnika?
Na službenoj stranici grada dnevno se objavljuju plaćanja iz gradskog proračuna putem aplikacije iTransparentnost što bi trebalo predstavljati transparentan uvid u poslovanje JLP(R)S. Međutim, ugovorena plaćanja specijalnom savjetniku nisu vidljiva. To se opravdava nesuvislim obrazloženjima, a među njima i da se plaćanja obrtnicima ne objavljuju. No uvidom u navedenu aplikaciju razvidno je da su brojna plaćanja obrtnicima objavljena. Zašto onda gradonačelnica tako dosljedno skriva plaćanja obrtu EPO u vlasništvu svog specijalnog savjetnika? Plaća li mu cesijom preko nekog od gradskih poduzeća ili pak Turističke zajednice Mali Lošinj? To ćemo saznati tek kad to utvrde nadležne službe kojima su upućene prijave s ugovorom između specijalnog savjetnika Emila Priskića i korisnice savjeta Ane Kučić.

No ostat će ključno pitanje – za koje poslove se plaća Emilu Priskiću iz gradskoga proračuna Grada Malog Lošinja, kad na službenim stranicama Grada zadnji podatak o EU fondovima potječe iz 2017.godine? O angažmanu specijalnog savjetnika može se naslutiti samo po povećanju broja tvrtki s područja Liburnije i Rijeke koje dobivaju razne poslove od Grada Malog Lošinja, dok su lošinjski poduzetnici ignorirani i zapostavljeni. Je li to ključni doprinos specijalnog savjetnika?

Otvoreno ostaje i pitanje i realizira li se iz EU fondova ijedan projekt na razini grada Maloga Lošinja a da ga Grad Mali Lošinj osmislio, kandidirao i povukao EU sredstva. Kako će gradonačelnica realizirati svoja predizborna obećanja od novog Doma zdravlja i Dječjeg vrtića Mrav, do ceste i luke Mrtvaška, o novom vatrogasnom domu, izgradnji 100 novih stanova, o brojnim poticajima i potporama građanima, besplatnom dopunskom osiguranju za umirovljenike ...? Hoće li se njeno najavljeno okretanje EU kao izvoru financiranja predizbornih obećanja pokazati kao najobičnija predizborna manipulacija i laž?

Gdje je tu doprinos specijalnog savjetnika gradonačelnice i hoće li građani našega Grada saznati koliko je našeg novca ušićario samozvani priznati stručnjak za razvoj projekata i kandidiranje projekata za bespovratna sredstva nacionalnih i fondova Europske unije za očigledan nerad i neučinkovitost, ili ćemo svi skupa morati čekati da to istraže nadležne službe? Građani imaju pravo znati zašto i kome ide njihov novac.

Komentari: 

031 # Riječka vezaTovar 2024-02-02 13:48
Pitanje u članku "O angažmanu specijalnog savjetnika može se naslutiti samo po povećanju broja tvrtki s područja Liburnije i Rijeke koje dobivaju razne poslove od Grada Malog Lošinja, dok su lošinjski poduzetnici ignorirani i zapostavljeni. Je li to ključni doprinos specijalnog savjetnika?" je već istaknuto u članku s naslovom "Cenzuriranje prijenosa sjednice?" od prošle godine.

U tom članku piše "Usprkos tvrdnji gradonačelnice da se isplate obrtnicima ne prikazuju mogli su vidjeti dugi niz isplata obrtnicima kao primateljima. Među njima je i obrt HEBERLING GORAN "ADRIATIK KONCERT", OBRT ZA ORG. KONCERT koji je u ovoj godini samo za snimanje sjednica Gradskog vijeća do 31. kolovoza naplatio 7.150,52 eura. No prijenos sjednice Vijeća održane 3. studenog 2023. naveo je nezavisnog vjećnika Marija Frankovića na reakciju putem Facebook stranice, kako slijedi

... "Na sjednici Gradskog vijeća koja je održana u petak 3. studenog 2023. godine pitanja koja sam postavio na aktualnom satu bila su cenzurirana putem prijenosa uživo. Smatram to nedopustivim i krajnje prozirnim činom kojim se želi onemogućiti lošinjsku javnost da bude upoznata sa stajalištima oporbe u Gradskom vijeću Grada Malog Lošinja. Gradska vlast je za takve i slične usluge samo u ovoj godini platila nevjerojatnih 14.000,00 eura našeg novca obrtu HEBERLING GORAN "ADRIATIK KONCERT" OBRT ZA ORG. KONCERATA, 51000 Rijeka, OIB: 19627558751, što je moguće provjeriti i putem aplikacije iTransparentnos t. Postavlja se pitanje svrhovitosti trošenja proračunskog novca, osim ako upravo ova tvrtka i nije angažirana kako bi cenzurirala pitanja na koja vlast nema odgovora."
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # ......Mislav 2024-02-03 06:12
Aplikacija iTransparentnos t je sramota. Ne samo da se ne vide isplate osobnom savjetniku gradonačelnice, koji se eto našao u centru interesa javnosti, nego se ne vide ni mnoge druge isplate. Prikazuje se samo ono što vladajućima odgovara, sve drugo se skriva, da ne bi bilo previše pitanja na koja je teško odgovoriti.
Umjesto transparentnost i dobili smo laundromat u kojemu se pere samo čisto rublje.
Nekada su bile vidljive i isplate za službena putovanja, danas toga više nema.
Baš se pitam zašto je tome tako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Isplate savjetniku vidljivegost 2024-02-10 10:32
Citat Mislav:
Aplikacija iTransparentnost je sramota. Ne samo da se ne vide isplate osobnom savjetniku gradonačelnice, koji se eto našao u centru interesa javnosti, nego se ne vide ni mnoge druge isplate.
Prvo se govorilo jedno pa drugo o razlogu da se podaci ne vide a onda je najavljeno da će biti objavljeno za kraj prošle godine. Danas sam provjerio i vidim podatak Suma filtriranih stavki: 38.157,92 za razdoblje od 31.1.2022. do 1.12.2023. Opis plaćanja Natječaji na EU fondove - priprema projektne dokumentacije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Opatijska veza?g.o.s.t 2024-02-03 10:23
Citat Tovar:
Pitanje u članku "O angažmanu specijalnog savjetnika može se naslutiti samo po povećanju broja tvrtki s područja Liburnije i Rijeke koje dobivaju razne poslove od Grada Malog Lošinja, dok su lošinjski poduzetnici ignorirani i zapostavljeni.
volim-losinj.org/.../...
Znači o plaćanju za savjete gradonačelnici po ugovoru s EPO, obrt za usluge, vl. EMIL PRISKIĆ, OPATIJA nema podataka. Ali za usluge njezine internetske promidžbe snimanjem i objavom spotova od strane također opatijske tvrtke TELEVIZIJA d.o.o. za oglašavanje i TV produkciju podaci su navedeni na iTransparentnos t. Vidio sam nekoliko iznosa od po 2.4855,55 eura za "Usluge produkcije, objave i oglašavanja temeljem Ugovora" s proračunske pozicije Usluge promidžbe i informiranja na teret urada gradonačelnice. Ukupno 7.465,65 eura.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # Diler reklamazz 2024-02-03 10:55
Citat g.o.s.t:
Znači o plaćanju za savjete gradonačelnici po ugovoru s EPO, obrt za usluge, vl. EMIL PRISKIĆ, OPATIJA nema podataka. Ali za usluge njezine internetske promidžbe snimanjem i objavom spotova od strane također opatijske tvrtke TELEVIZIJA d.o.o. za oglašavanje i TV produkciju podaci su navedeni na iTransparentnost.
Zanimljivo je da se AK više ne reklamira đirevima s Jurkotićem. A osnivač i vlasnik televizije doo je David Valić koji se na fejsu hvali da je Jurkotićev producent a drži i dva FB profila za dilanje reklana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # Pokondirene tikveOutdoor 2024-02-03 11:15
Slatkorječivo reklamno gugutanje. Doživi Lošinj E06 • Outdoor aktivnosti Lošinja •
Outdoor aktivnosti nalaze se na drugom mjestu turističke potražnje u Malom Lošinju, odmah nakon sunca i mora. Upravo su pred i posezona razdoblja kada turisti najviše radi njih i dolaze, a na otoku su se potrudili da imaju što i izabrati. Outdoor aktivnosti nalaze se u fokusu nove emisije Doživi Lošinj!
Pogledajte i ostale epizode na www.televizija.hr
LOSINJ - ISLAND OF VITALITY
#doživilošinj #malilošinj #losinjoutdoor
S vrlo umjesnim komentarom na račun pokondirenih propagandnih tikvi:
Divota hrvatskog na teve.hr ... Outdoor aktivnosti na Lošinju. Da netko ni slučajno ne pomisli da su to aktivnosti na otvorenom i u prirodi
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # .....OMG 2024-02-06 06:56
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.

OGLASIO SE PLENKOVIĆ
'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu'
vecernji.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2610 # ...hranitelj tuljana 2024-02-06 07:51
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
OGLASIO SE PLENKOVIĆ
'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu
Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega...vjeroja tno će u svom biltenu, kao, napisati nešro protiv njega, olfo...ali tamo gdje je najbitnije, kad treba dići ruku, tu će ga podržati...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Prćija od državegost 2024-02-06 21:58
Ostali partneri neće učiniti ni toliko. Dobro je napisala Sanja Modrić za Telegram:
Upravo nadrealni sinoćnji istup premijera Plenkovića o kandidatu za glavnog državnog odvjetnika, sucu Ivanu Turudiću, i njegova odluka da HDZ i partneri sutra izglasaju njegovo po svemu sporno imenovanje – zorno pokazuje u kakvoj je prćiji od države dom hrvatskih građana i njihove djece. Ovime im Plenković poručuje da se slobodno isele budući da promjena u ovom trulom sustavu neće biti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # ....... 2024-02-07 06:57
Citat gost:
Ostali partneri neće učiniti ni toliko. Dobro je napisala Sanja Modrić za Telegram:
Upravo nadrealni sinoćnji istup premijera Plenkovića o kandidatu za glavnog državnog odvjetnika, sucu Ivanu Turudiću, i njegova odluka da HDZ i partneri sutra izglasaju njegovo po svemu sporno imenovanje – zorno pokazuje u kakvoj je prćiji od države dom hrvatskih građana i njihove djece. Ovime im Plenković poručuje da se slobodno isele budući da promjena u ovom trulom sustavu neće biti.
EKIPA iz Možemo je cijelu noć provela na Markovu trgu. Oni su prosvjed počeli jučer oko 11 sati i najavili da će tamo biti sljedeća 22 sata.

Tamo će ostati, pojasnili su, jer se protive izboru Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.

"Poslušna većina će vjerojatno izglasati Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika. Čuli smo građane, poruke… Kako su nam ukrali institucije, ukrali su nam i Markov trg gdje se više ne možemo mirno okupljati. Zato vas pozivamo, sljedeća 22 sata za vas ćemo stajati ovdje na Markovom trgu i pružati otpor, za svakog od vas kojima se zgadila situacija s vladom i pravosuđem. Stajat ćemo ovdje cijeli dan i cijelu noć, mi iz Možemo i svi koji smijemo", rekla je Sandra Benčić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1710 # Cica maceSite i napite 2024-02-08 07:18
Bar će mačke biti site.
To me raduje.
Bar neka korist od ovog hinjenja oporbe.
Gdje bolje, tu duže.
Još samo da se nađe netko tko bi mogao brisati objave i komentare u grupi lošinj oglasi koji jasno prikazuju kako se u stvarnosti brinu i koliko poštuju zakone, pa i one komunalne, o drugima da ne
pričamo)osobe koje se promoviraju kao spasitelji životinja, žena, djece, ma svih i svega što ih gura bliže novcu i nadlovnicama .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
53 # TišinaJoš ništa 2024-02-13 13:22
Citat Site i napite:
Bar će mačke biti site.
To me raduje.
Bar neka korist od ovog hinjenja oporbe.
Gdje bolje, tu duže.
Još samo da se nađe netko tko bi mogao brisati objave i komentare u grupi lošinj oglasi koji jasno prikazuju kako se u stvarnosti brinu i koliko poštuju zakone, pa i one komunalne, o drugima da ne
pričamo)osobe koje se promoviraju kao spasitelji životinja, žena, djece, ma svih i svega što ih gura bliže novcu i nadlovnicama .

Zahuktala se rasprava u grupi Lošinj oglasi na fejsu, puno ljudi se javlja sa svojim iskustvima s bliskom prijateljicom vladnika ove stranice, a on šuti, inače se javlja čak i podržava njezino djelovanje.
Kakav je to džentlmen ?
Ili je samo kukavica ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ...hranitelj tuljana 2024-02-13 15:35
Pejstaj da se informiramo. O kome se radi uopće? Meni pada na pamet jedna stara Hadezejka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # TišinaJoš ništa 2024-02-13 16:38
Ne znam da je glavna borkinja za prava žena, djece, pasa, mačaka ,kozlića, jarića i tko zna koga sve još usput i hadezejka.
To bi me baš iznenadilo.
U doba karnevala sve je moguće .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2010 # Toliko...hranitelj tuljana 2024-02-08 06:17
Citat gost:
Ostali partneri neće učiniti ni toliko.
G. Vojković o "toliko":
"Milorad Pupovac, čovjek koji uvijek diže ruku kada to HDZ-u odgovara, ne samo da ne štiti interese Srba u Hrvatskoj, već i dovodi do toga da pitanje trebaju li manjinski predstavnici u Saboru imati zajamčena mjesta postaje potpuno legitimno.
Pupovca bi ionako Plenković stavio na HDZ-ovu listu, rijetko je naći tako odanog prijatelja i kolegu. Milorad Pupovac je možda i najbolji i najodaniji kadar kojeg HDZ ima."
Totalno mi je fora kako postoje pojedinci i skupine koje cijelo vrijeme rade za i s HDZom, ali eto neki misle da oni nisu ekipa zato što postoji u njihovom vlasništvu neki medij, neka stranica gdje se o istom tom HDZu "loše piše". A u stvarnosti stalno uz HDZ, od Hdzovaca dobivaju unosne poslove, ugovore, prostore, bespovratna sredstva, koncesije, poticaje, ali ne, nešto su "zločesto" objavili, i to je nekima dovoljno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
817 # ???bo 2024-02-08 07:08
Sigurno ćeš nam pojasniti kakva je veza ovog komentara s temom članka o savjetniku AK i izmotavanju glede plaćanja. Ja ju ne vidim.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
317 # BangBig 2024-02-08 18:01
Pupovčev bilten najavljuje sutrašnji broj sljedećim uvodom:
Što se Andreja Plenkovića i HDZ-a tiče, Ivan Turudić nije izbor nego sudbina. Državni tužilac koji javno iskazuje lojalnost vladajućoj stranci, koji kontinuirano javno laže i koji prijateljuje s kriminalcima nije defektan, već neizbježan. On nije anomalija u sistemu, nego sam sistem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # sigurnosna provjera obaveznagost 2024-02-13 21:28
Državnoodvjetni čko vijeće nema dvojbi: 'Ivan Turudić je morao proći sigurnosnu provjeru'
S druge strane, Plenković kaže da je priča oko odabira Turudića završena
telegram.hr/.../...
Novinari su Andreja Plenkovića jučer, nakon sjednice predsjedništva HDZ- a, pitali o imenovanju Turudića. On je ponovio da da ne postoji nikakva sigurnosna zapreka da Turudić postane glavni državni odvjetnik jer je na snazi provjera koju je kao sudac prošao 2019. godine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # vjeruj AP-u i kada ti laže u liceOMG 2024-02-14 04:44
Ako AP kaže da je zid zelen, onda je zid zelen, bez obzira što svi građani, svi stručnjaci, pa i ton karta kaže da zid crven.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # KRALJ “REDUCIRANIH IZRIČAJA” NA ČELU DORH-agost 2024-02-13 09:28
Citat hranitelj tuljana:
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
OGLASIO SE PLENKOVIĆ
'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu
Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega...vjerojatno će u svom biltenu, kao, napisati nešro protiv njega, olfo...ali tamo gdje je najbitnije, kad treba dići ruku, tu će ga podržati...
Najvjerniji partner u svom biltenu nije pisao protiv Turudića ali trojica autora jesu. Pod naslovom "Na čiju će "radost" suditi Turudić kao glavni državni odvjetnik?" bilten javlja:
KRALJ “REDUCIRANIH IZRIČAJA” NA ČELU DORH-a
Unatoč tome što je razotkriveno da je sudac Turudić javno iznosio laži i da je bliskim ljudima odavao informacije iz kaznenih postupaka, premijer Plenković odlučio je da to nije prepreka da ga se izabere za glavnog državnog odvjetnika.
Zašto je Plenković na tako važnu poziciju odlučio postaviti osramoćenog Turudića, čiji integritet i autoritet više ne postoje nakon objavljenog dopisivanja s Josipom Pleslić i dokazima o kontaktima sa Zdravkom Mamićem i čitavom galerijom likova iz podzemlja i političkog polusvijeta?
Jedan je odgovor da Plenković postavlja čovjeka koji će u ime HDZ-a uspostaviti još jaču kontrolu nad Državnim odvjetništvom, e da bi zaštitio aktualni vrh HDZ-a i bliske im tajkune od pravosudnih neugodnosti. Druga je mogućnost da narcisoidni šef HDZ-a nije htio popustiti pred kritikama i zahtjevima Zorana Milanovića.
Detalje donose naši novinari u člancima:
Ivica Đikić: Laž, besramna laž i stilistika
www.portalnovosti.com/.../
Hrvoje Šimičević: Njihov dečko Turudić
www.portalnovosti.com/.../
Viktor Ivančić: Tri zablude uz slučaj Turudić
www.portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
72 # Žalosnohranitelj tuljana 2024-02-13 10:25
Dok je takvih kao ti, neobrazovanih, povodljivih i lako manipuliranih koji gledaju nečija slova a ne djela, HDZ se ne mora bojati... nevjerojatno, tko sve ima glas i njegov glas jednako vrijedi - to je najjači argument protiv demokracije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
26 # Jednakost kao argument protiv demokracijegost 2024-02-13 12:59
Citat hranitelj tuljana:
Dok je takvih kao ti, neobrazovanih, povodljivih i lako manipuliranih koji gledaju nečija slova a ne djela, HDZ se ne mora bojati... nevjerojatno, tko sve ima glas i njegov glas jednako vrijedi - to je najjači argument protiv demokracije.
Ne znam na temelju čega si iz mog činjenično neoborivog, jezično i pravopisno besprijekornog komentara, citiram, Najvjerniji partner u svom biltenu nije pisao protiv Turudića ali trojica autora jesu. mogao zaključiti da sam neobrazovan, povodljiv i lako manipuliran, te da gledam "nečija slova a ne djela". O tvojim motivima neću nagađati, ali činjenica je da komentar pokazuje kako vidim i slova i djela. No vidim i da imaš, recimo, zanimljiv argument protiv demokracije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # ...hranitelj tuljana 2024-02-14 09:22
Citat gost:
vidim i da imaš, recimo, zanimljiv argument protiv demokracije.
Taj argument ti se vrti upravo na ovoj stranici, među sličicama sa citatima, nešto u stilu "argument protiv demokracije dobiješ nakon razgovora s prosječnim biračem". Tako da, kakav god moj argument bio, primjenjiv je i na osobu koja posjeduje ovu stranicu i koja je taj citat stavila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Kad svaki glas jednako vrijedigost 2024-02-14 10:12
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
vidim i da imaš, recimo, zanimljiv argument protiv demokracije.
Taj argument ti se vrti upravo na ovoj stranici, među sličicama sa citatima, nešto u stilu "argument protiv demokracije dobiješ nakon razgovora s prosječnim biračem". Tako da, kakav god moj argument bio, primjenjiv je i na osobu koja posjeduje ovu stranicu i koja je taj citat stavila.
Ali kao argument protiv demokracije ti nisi naveo razgovor s prosječnim biračem, nego (citiram te) nevjerojatno, tko sve ima glas i njegov glas jednako vrijedi - to je najjači argument protiv demokracije. Znači po tebi najjači argument protiv demokracije nije razgovor s prosječnim biračem - prema osobi "koja posjeduje ovu stranicu i koja je taj citat stavila" - nego kako ti kažeš, što svaki glas jednako vrijedi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
23 # Svatko vlada kako misli da možeMrmo 2024-02-14 13:49
Netko posjeduje vlast, a netko posjeduje stranicu.
AP održava vlast zahvaljujući žetončićima, isto kao što AK održava vlast zahvaljujući žetončićima. Isto kao i njen prethodnik.
Isto kao što HZ evidentno najlajaviji žetončić koji brani AP, tako je h.t. najlajaviji kad treba braniti AK.
Čak je ni AN i IF na gradskom vijeću toliko je brane. Zanimljivo je i to da i jednima i drugima smetaju novinari, neke stranice, izričaj, pa čak i obični građani koji ih kritiziraju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # .......... 2024-02-13 18:33
Citat gost:
Citat hranitelj tuljana:
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
OGLASIO SE PLENKOVIĆ
'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu
Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega...vjerojatno će u svom biltenu, kao, napisati nešro protiv njega, olfo...ali tamo gdje je najbitnije, kad treba dići ruku, tu će ga podržati...
Najvjerniji partner u svom biltenu nije pisao protiv Turudića ali trojica autora jesu. Pod naslovom "Na čiju će "radost" suditi Turudić kao glavni državni odvjetnik?" bilten javlja:
KRALJ “REDUCIRANIH IZRIČAJA” NA ČELU DORH-a
Unatoč tome što je razotkriveno da je sudac Turudić javno izno
Viktor Ivančić: Tri zablude uz slučaj Turudić
www.portalnovosti.com/.../
Tri zablude uz slučaj Turudić
Što se Plenkovića i HDZ-a tiče, Turudić nije izbor nego sudbina. Državni tužilac koji javno iskazuje lojalnost vladajućoj stranci, koji kontinuirano javno laže i koji prijateljuje s kriminalcima nije defektan, već neizbježan. On nije anomalija u sistemu, nego sam sistem. Pravnik koji upotpunjuje praznik autokracije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # Slušamo segost 2024-02-06 08:33
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
Hoće li nam i danas najaviti reducirani izričaj o projektima u toku na radiju Jadranka? Prilika za objavu fotke se ne propušta.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
331 # Reduciranje izričajagost 2024-02-06 11:55
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
Lažljivost je u genima svakog člana HDZ-a. Naslijeđena je od Andrije Hebrang koji je jednom davno izjavio: "Ja nikad ne lažem. Samo povremeno govorim neistinu. To je puno pristojnije". Sada se u duhu tek donesenog zakona o hrvatskom jeziku odlukom AP lažljivost naziva reduciranjem izričaja. To je puno pristojnije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Omađijaj megost 2024-02-06 21:55
Citat gost:
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju
Lažljivost je u genima svakog člana HDZ-a. Naslijeđena je od Andrije Hebrang koji je jednom davno izjavio: "Ja nikad ne lažem. Samo povremeno govorim neistinu. To je puno pristojnije". Sada se u duhu tek donesenog zakona o hrvatskom jeziku odlukom AP lažljivost naziva reduciranjem izričaja. To je puno pristojnije.
Politički analitičar i profesor na Fakultetu političkih znanosti, Višeslav Raos, gostovao je u Newsroomu gdje je s Domagojem Novokmetom komentirao nove poruke koje su objavljene u medijima, a koje koje su izmijenili Ivan Turudić i Josipa Pleslić, nekad Rimac

“Slučaj Turudić je zapravo slučaj Rimac. To je nešto što pratimo godinama, a on je samo još jedna osoba koja se našla u mreži sada već bivše političarke”, kazao je Raos za N1.
“Ovdje imamo jednu političarku koja je vješto spojila lokalnu bazu u Kninu, očito različite klijentelističk e veze, kao i neku vrstu specifične karizme kojom je različitim mrežama pogodovanja uspjela omađijati dobar dio svojih kolega”, dodao je.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
223 # ......... 2024-02-07 06:59
A za objavu poruka koje svjedoče o zloporabi službenih položaja premijer kaže 'Ovo što mi vidimo je vrsta pravosudnog voajerizma s ciljem osobne diksreditacije kandidata'. Kandidat se diskreditirao sam svojim postupcima za koje javnost ima pravo znati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2210 # Rasprava ugašena-drug spašenhranitelj tuljana 2024-02-07 08:07
Citat ....:
A za objavu poruka koje svjedoče o zloporabi službenih položaja premijer kaže 'Ovo što mi vidimo je vrsta pravosudnog voajerizma s ciljem osobne diksreditacije kandidata'. Kandidat se diskreditirao sam svojim postupcima za koje javnost ima pravo znati.
Slučajno ili možda namjerno, administrator posredno spašava Emila i Anu od potencijalno nezgodne rasprave ispod teksta koji je morao objaviti. Dopušta rasplamsalo trolanje HDZovih trolova lijepljenjem općenitih napisa i citata iz medija koji s objavljenim tekstom nema nikakve veze i potpuno je benigno po lošinjske aktere. Lijepljenjem općih komentara ("HDZ bad") i napisa iz mainstream tiskovina nestala je svaka rasprava o događajima o kojima se piše u tekstu. Da sam na mjestu "garniture" otišao bih do Lidla, kupio mačju hranu koja je sad na akciji i ostavio gospodinu pred vratima... (i prije sam napisao, prozvanima u pojedinom "članku" najbolja taktika je ne reagirati u opće, komentare će preuzeti opći jalovi napisi HDZovih trolova o HDZu, poziranju, dopunskom - koji će nasamariti starog administratora da se radi o kritici pa će ih ostaviti, a a onda će već i novi "članak" i ovaj će biti zaboravljen...)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2110 # Nepravi odgovoriPrava pitanja 2024-02-07 09:01
Brzo će vaš komentar biti obrisan, iako ste sve točno napisali.
Od tri, četiri komentatora ostao je samo jedan pod različitim imenima, ostali se brišu kao što će i ovaj biti izbrisan jer navodno nema veze s temom .
Ana može biti mirna, samo mora širom otvoriti oči.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
922 # Reducirani izričaji AK na pitanja vijećnikaasd 2024-02-07 09:45
Citat hranitelj tuljana:
Slučajno ili možda namjerno, administrator posredno spašava Emila i Anu od potencijalno nezgodne rasprave ispod teksta koji je morao objaviti. Dopušta rasplamsalo trolanje HDZovih trolova lijepljenjem općenitih napisa i citata iz medija koji s objavljenim tekstom nema nikakve veze i potpuno je benigno po lošinjske aktere.
Ne znam ima li tu namjere spašavanja Emila i Ane od rasprave ali između teme članka i pozadine gugutanja Lipe i Radosti vidim vezu. U tekstu članka piše "Koje projekte Gradu je – sudeći prema slovu ugovora preskupi Emil Priskić, specijalini savjetnik gradonačelnice Ane Kučić – osigurao? Na brojna pitanja vijećnika o tom dvojbenom angažmanu gradonačelnica odbija odgovoriti" i da se laže kako se isplate obrtnicima ne prikazuju na iTransparentnos t. Zato izjave AP 'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu' ima veze s "reduciranim izričajima" AK na pitanja vijećnika o rezultatima rada savjetnika i isplatama ugovorenog honorara.
Veza je u tri slova. HDZ tamo, HDZ ovdje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2011 # što više kazatihranitelj tuljana 2024-02-07 09:52
Citat asd:
Veza je u tri slova. HDZ tamo, HDZ ovdje.
Baš kao što sam i napisao:
Citat hranitelj tuljana:
Lijepljenjem općih komentara ("HDZ bad") i napisa iz mainstream tiskovina nestala je svaka rasprava o događajima o kojima se piše u tekstu.
Nadam se da garnitura adekvatno vrednuje tvoj rad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1019 # ....asd 2024-02-07 09:57
Glupost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1220 # Admin. 2024-02-07 10:22
Citat hranitelj tuljana:
Slučajno ili možda namjerno, administrator posredno spašava Emila i Anu od potencijalno nezgodne rasprave ispod teksta koji je morao objaviti. Dopušta rasplamsalo trolanje HDZovih trolova lijepljenjem općenitih napisa i citata iz medija koji s objavljenim tekstom nema nikakve veze i potpuno je benigno po lošinjske aktere.
To što si nazvao "rasplamsalo trolanje HDZovih trolova" si ti "zapalio" komentarom ~ citiram ~ Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega...vjeroja tno će u svom biltenu, kao, napisati nešro protiv njega, olfo...ali tamo gdje je najbitnije, kad treba dići ruku, tu će ga podržati...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2110 # ???hranitelj tuljana 2024-02-07 10:38
Stvarno? Nisi vidio da sam odgovorio na tuđi komentar koji je prvi spomenuo Turudića u temi o Priskiću?
Nisi primjetio da se većina ostalih komentara u opće ne referira ni veže na taj moj komentar, niti na najvjernijeg HDZovog koalicijskog partnera koji ga de facto održava na vlasti, nego "lupaju" po svom, pod drugim, sličnim komentarima???
Zar je to najbolje što si mogao smisliti?
I kako ti i tebi slični objašnjavate da ja kao navodni trol:
- pišem pod istim imenom;
- nisam stvorio cijeli niz "drugih komentatora" koji bi se uključivali u raspravu na mojoj strani, ponavljali, nadopunjavali ili potvrđivali moje upise;
- rado i često podsjećam na teme i afere lokalne vlasti koje drugi komentatori u opće više ne spominju (ovo je baš, baš čudno za navodnog "Aninog trola".
To su taktike koje bi koristio pravi trol i koje (gle čuda) koristi meni suprotstavljena strana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1220 # "olfo ..."Admin. 2024-02-07 12:02
Citat hranitelj tuljana:
Stvarno? Nisi vidio da sam odgovorio na tuđi komentar koji je prvi spomenuo Turudića u temi o Priskiću?
Vidio sam. Komentar glasiCitat:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju. OGLASIO SE PLENKOVIĆ 'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu'
Na to si reagira primjedbomCitat:
Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega...vjerojatno će u svom biltenu, kao, napisati nešro protiv njega, olfo...ali tamo gdje je najbitnije, kad treba dići ruku, tu će ga podržati...
Nisi zamjerio što ova tvoja primjedba uz naslovni članak nije obrisana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1322 # !!!qwer 2024-02-07 14:18
Citat hranitelj tuljana:
Stvarno? Nisi vidio da sam odgovorio na tuđi komentar koji je prvi spomenuo Turudića u temi o Priskiću? Nisi primjetio da se većina ostalih komentara u opće ne referira ni veže na taj moj komentar, niti na najvjernijeg HDZovog koalicijskog partnera koji ga de facto održava na vlasti, nego "lupaju" po svom, pod drugim, sličnim komentarima???
A zašto bi se zaboga neko vezao na komentar anonimca pod bedastim nickom kad mediji daju bolji povod od baljezganja smušenog lokalnog trola? U priči o Lipoj i Radosti koju se pokušava omalovažiti i zataškati prepoznaju se sličnosti s ovim gradom. Lošinj je pod vlasti hadezejke koju de facto na vlasti održava bivši vođa oporbe u njenom prošlom mandatu i protivkandidat na zadnjim izborima. A sada vjerni koalicijski partner. "Reduciranim izričajem" i ona laže javnosti a na fejsu joj tepaju "lipa naša gradonačelnica" .
Uspon i pad kninske kraljice: Je li Turudić jedini kojemu je 'lipa' Josipa Rimac tepala 'radosti'?
tportal.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
031 # Kažin HrvatskaCrna guja 2024-02-06 13:59
Citat OMG:
Prema odluci premijera kad se HDZ-ovca uhvati u laži kaže se da je reduciran u svom izričaju.
OGLASIO SE PLENKOVIĆ
'Turudić nije lagao o odnosu s Rimac, bio je reduciran u svom izričaju. HDZ ostaje pri svom stavu'
vecernji.hr/.../...
Iz poruka Rimac - Turudić vidljivo je i da se ona s njim sastajala zbog konkretnih predmeta vođenih na tome sudu. Znala je od njega tražiti i pravne savjete, ispijala je kavu sa sutkinjom koju je nazivala “mojom i tvojom”, ali i on je od nje ponekad tražio usluge.
Dopisivanja su trajala godinama. Primjerice, početkom siječnja 2018. Turudić Josipi Rimac piše da se nije javila i napominje joj da će ona njega trebati. Kada mu ona odgovori da je bolesna, Turudić je pita što da joj donese. Rimac sugerira da bi htjela malo vitamina pa je Turudić pita kada i gdje.
Nekoliko dana kasnije Turudić je pita je li ozdravila na što ona odgovara da jest, ali napola i dodaje da bistri Zakon o sprječavanju sukoba interesa. Turudić uzvraća da je to glup zakon, s čim se Rimac složi. Potom joj on šalje poruku da im je to njihova borba dala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
529 # Snažna podrška Radostigost 2024-02-06 15:02
‘MI ILI ONI’ HOS uz Turudića, Skejo poručuje: Boje se crveni uhljebi, imaju i zašto…
Udruga XI. bojna HOS-a u priopćenju koje potpisuje Marko Skejo podržala je izbor Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
520 # ......... 2024-02-07 12:56
Reducirani premijer još ne shvaća da je upravo izgubio izbore. Nakon toga slijedi smjena i put Sanaderovim stopama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
712 # Rupa u logicihranitelj tuljana 2024-02-07 20:32
Citat .....:
Reducirani premijer još ne shvaća da je upravo izgubio izbore. Nakon toga slijedi smjena i put Sanaderovim stopama
To je super vijest! Dakle, radosni ste što je Turudić izabran?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
226 # pitaj gradonačelnicuBing 2024-02-07 23:52
Mislim da su pojedini HDZ lopovi najradosniji.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2210 # ...hranitelj tuljana 2024-02-07 20:30
Citat qwer:
A zašto bi se zaboga neko vezao na komentar anonimca
Poštovani gospodine queer, ne znam zašto, pitaj administratora koji je po ne znam koji put bacio svoj integritet u blato ustvrdivši kako "sam ja svojim upisom" potaknuo bjesomučno trolanje HDZovih klo(v)nova općenito o HDZu i događajima u dalekom Zagrebu/Kninu/S ikirevcima samo da se ne bi pisalo o problematičnom trošenju gradskog novca, izgleda da moram podsjetiti, GRADA MALOG LOŠINJA. Nadam se da će mačija hrana ujutro biti pronađena ispred ulaza, zaslužena je!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
820 # Drastična sličnostqwer 2024-02-08 09:55
Citat hranitelj tuljana:
Citat qwer:
A zašto bi se zaboga neko vezao na komentar anonimca ...
Poštovani gospodine queer, ne znam zašto, pitaj administratora
Nemam što pitati administratora. Pitao sam tebe jer ti (a ne administartor) pišeš "Meni je najbitnije da o Turudiću pozitivno mišljenje ima najvjerniji koalicijski partner i da će dići ruku za njega." Pitam tebe jer Pupovca si ti uveo u priču a drastična sličnost stanja u državi sa stanjem u ovom gradu je očigledna. I ovdje imamo vlast hadezeja koju de facto na vlasti održava bivši vođa oporbe u prošlom mandatu gradonačelnice. I njezin protivkandidat na zadnjim izborima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
323 # Zlatni prstiPekmez 2024-02-08 19:48
I što će sad naša lipa naša Ana. Na što će potrošit 200.000€ keša od Vasiljeva? uuuuu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
321 # ...... 2024-02-08 23:00
mali motorin?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Hrabra tvrdnjahranitelj tuljana 2024-02-09 07:51
Citat Pekmez:
I što će sad naša lipa naša Ana. Na što će potrošit 200.000€ keša od Vasiljeva? uuuuu
Jesam li dobro razumio, tvrdiš da je gradonačelnica Ana Kučić od Nikole Vasiljeva dobila ili će dobiti 200.000 eura u gotovini?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # KarmaGrađanin drugog reda 2024-02-09 09:04
Netko je na gradskom vijeću postavio pitanje, ali nije dobio nikakav odgovor.
Isto kao što već godinama nismo dobili odgovor gdje je nestalo onih 6,5 milijuna kuna od prodaje osnovne škole.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Karma is a bitchBarbika 2024-02-09 10:35
Citat Građanin drugog reda:
Netko je na gradskom vijeću postavio pitanje, ali nije dobio nikakav odgovor. Isto kao što već godinama nismo dobili odgovor gdje je nestalo onih 6,5 milijuna kuna od prodaje osnovne škole.
To ti je ono, kad te jednom ulove u laži, onda ti više ne vjeruju ni kad možda govoriš istinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Dosta je biloPino 2024-02-09 13:14
Davno smo joj prestali vjerovati.
Nije napravila ništa od onog što je obećala. Samo se producira naokolo, a rezultata nema. Ciao bella.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
122 # uuuugost 2024-02-09 13:19
Citat Pekmez:
I što će sad naša lipa naša Ana. Na što će potrošit 200.000€ keša od Vasiljeva? uuuuu
Nadam se da te neće tužit zbog ovog
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # ...WoW 2024-02-09 15:16
Citat gost:
Citat Pekmez:
I što će sad naša lipa naša Ana. Na što će potrošit 200.000€ keša od Vasiljeva? uuuuu
Nadam se da te neće tužit zbog ovog
To bi bilo zanimljivo, vjerujem da bi se puno toga saznalo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # ........Lino 2024-02-09 18:02
Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da zvijeri otkrije trag.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Grad za tebeKuća za nju 2024-02-09 12:17
Nego, kad će članak o gospođi o kojoj se vodi žustra rasprava na fejsbuku u grupi Lošinj oglasi ?
Ozbiljne optužbe su u pitanju, a ovaj portal nosi ime koje nosi i dokazao bi da ga stvarno zanima dobrobit stanovnika ovog otoka kad bi malo preispitao navode koji su jako neugodni za gospođu koja vodi raznorazne udruge na ovom otoku.
U suprotnom, ovaj portal ostaje mjesto na kojem administrator pod različitim nickovima docira svima s nekakve moralne i intelektualne visine na koju se samoinstalirao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ?hranitelj tuljana 2024-02-09 12:43
Citat Kuća za nju:
Nego, kad će članak o gospođi o kojoj se vodi žustra rasprava na fejsbuku u grupi Lošinj oglasi ?
Ozbiljne optužbe su u pitanju, a ovaj portal nosi ime koje nosi i dokazao bi da ga stvarno zanima dobrobit stanovnika ovog otoka kad bi malo preispitao navode koji su jako neugodni za gospođu koja vodi raznorazne udruge na ovom otoku.
U suprotnom, ovaj portal ostaje mjesto na kojem administrator pod različitim nickovima docira svima s nekakve moralne i intelektualne visine na koju se samoinstalirao.
Ako si pratio, ovdje se stalno u komentarima lijepeni stavljaju, prenose komentari s ostalih mjesta tako i facebooka. Stavljaju se i snimke zaslona s komentarima. Pa stavi i ti, neka ljudi goedaju. Ali, ne bih očekivao da će dugo ostati nepobrisani.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Njihov dečkogost 2024-02-10 15:52
Citat Big:
Pupovčev bilten najavljuje sutrašnji broj sljedećim uvodom:
Što se Andreja Plenkovića i HDZ-a tiče, Ivan Turudić nije izbor nego sudbina.
Piše i ovo:
Turudić je prijateljevao s ljudima koji pripadaju podzemnom i nadzemnom poduzetničko-po litičkom miljeu, u vrijeme dok su mnogi od njih bili pod aktivnim nadzorom i istragama policije. I povezani s HDZ-om. Družio se s Igorom Mlinarom, s Mamićem vozikao noću, a iz prepiske s Rimac jasno je da je prije tri godine bio predmet ozbiljnog interesa organizacije koju će uskoro preuzeti. Već se zna da namjerava spremiti europsko tužilaštvo da gura nos u poslove hadezejaca.
www.portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
178 # Mi i onihranitelj tuljana 2024-02-10 16:15
S obzirom na glasovanje Plenkovićeva najvjernijeg koalicijskog partnera, sad i oni najskromnijeg intelektualnog kapaciteta mogli su do sada zaključiti da nam se ovim oisanjem (unosno, na naš račun) - rugaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
514 # Novinarsko ruganje istinomgost 2024-02-11 17:17
Citat hranitelj tuljana:
S obzirom na glasovanje Plenkovićeva najvjernijeg koalicijskog partnera, sad i oni najskromnijeg intelektualnog kapaciteta mogli su do sada zaključiti da nam se ovim oisanjem (unosno, na naš račun) - rugaju.
Preglup sam da shvatim kako mi se to rugaju zaključkom članka kojim se o novom šefu DORH-a kaže Jer radi se o čovjeku koji je u zadnjih petnaestak godina prijateljevao s ljudima što pripadaju ozbiljnom podzemnom i nadzemnom poduzetničko-po litičkom miljeu, u vrijeme dok su mnogi od njih bili pod aktivnim nadzorom i istragama policije. I povezani s HDZ-om. Čak i bez poruka koje je objavio Jutarnji list, prosječni stanovnik ove zemlje bio je svjestan koliko je vladajuća stranka porobila Hrvatsku. Objavljena komunikacija poslužila je kao šokantna potvrda takve slutnje. Inzistirajući na Turudiću, utjelovljenoj metafori takvog društva i takve Hrvatske, Plenković je zapravo uništio svaku možebitnu razliku između sebe i svojih prethodnika na čelu stranke. Siguran sam da ćeš mi ti objasniti kako mi se navođenjem ovih činjenica ruga novinar Šimičević koji je prije ovog događaja napisao Iako je pod pritiskom javnosti i skorašnjih izbora ublažen prvotni Vladin prijedlog o kažnjavanju curenja informacija, posve je sigurno da se ovime gradi represivni kordon u sustavu, da se nastoji pacificirati one koji nisu pod kontrolom HDZ-a i da se pod prijetnjom zatvora stimulira zataškavanje istražnih nepravilnosti ili sadržaja koji ozbiljno kompromitiraju donositelje društveno-polit ičkih odluka
www.portalnovosti.com/.../
Mora da sam zbog skromnog intelektualnog kapaciteta krivo povezao ta dva napisa pa nisam valjano zaključio da nam se ovakvim pisanjem Šimičić ruga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
214 # Laž, prokleta laž, i statistikaZorro 2024-02-12 09:33
Citat gost:
Citat hranitelj tuljana:
S obzirom na glasovanje Plenkovićeva najvjernijeg koalicijskog partnera, sad i oni najskromnijeg intelektualnog kapaciteta mogli su do sada zaključiti da nam se ovim oisanjem (unosno, na naš račun) - rugaju.
Preglup sam da shvatim kako mi se to rugaju
Ni ja nisam shvatio kako mi se u Pupavčevom biltenu rugaju hvaleći jednog ekonomista koji je na N1 TV rasturio Plenkovićevu ekonomsku politiku kao beba zvečku.
Bilten piše kako je govorio o prividu rasta gospodarstva kojim se premijer silno hvali. "Stalno ćete imati privid da ima više novca unatoč padu industrijske proizvodnje", rekao je Vidaković ukazujući na rast cijena zbog inflacije. Imamo dakle entropiju koja se prikazuje kao rast. Time je dokazao točnost stare izreke prema kojoj postoje laž, prokleta laž, i statistika.
"Kako to rješavate? Tako da se hvalite da imate sredstva iz EU-a kojima navodno oporavljate ekonomiju, a obnavljate kuće i škole. Kad napravite novu školu, to je investicija i ulazi u BDP i imate taj fenomenalni rast.
"Ekonomska politika Vlade je otišla u dva smjera. Prvi je pad stanovništva, čime se stvara privid rasta BDP-a po glavi stanovnika. Drugi je pretvaranje države u ovisnika o socijalnoj pomoći, mi se hvalimo da povlačimo novac iz EU-a i da imamo velike dotacije. Pa da imamo svoj novac ne bi nam trebao taj", rekao je Vidaković.
Hrvatska, smatra taj ekonomist, nema problema s nedostatkom radne snage nego s iseljavanjem. "To netko mora reći. Nedostatak radne snage je posljedica politike Vlade koja potiče da se Hrvati isele", rekao je, a u općoj militarizaciji svih oblasti života i umjetnim pravljenjem neprijatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ...Dron 2024-02-12 09:53
Vidakovića je uvijek užitak slušati, lik bez pardona i dlake na jeziku, vrlo jasno raskrinka pogrešnu ekonomiju vlade i realno objasni stanje stvari.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
139 # Jadni ljudi...ccc...hranitelj tuljana 2024-02-12 14:07
Citat gost:
Preglup sam da shvatim kako mi se to rugaju.
Citat Zorro:
Ni ja nisam shvatio kako
Ja vam se ne ću rugati, imam slično preglupe u široj obitelji i znam kakav je to teret za vaše bližnje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
812 # Jadna tuljanova obitelj ....gost 2024-02-12 14:31
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Preglup sam da shvatim kako mi se to rugaju.
Citat Zorro:
Ni ja nisam shvatio kako
Ja vam se ne ću rugati, imam slično preglupe u široj obitelji i znam kakav je to teret za vaše bližnje.
kako li je tek tvojoj obitelji kad vidi da ima bližnjeg koji istinito izvještavanje naziva ruganjem čitateljima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # +1hranitelj tuljana 2024-02-12 16:48
Citat gost:
kako li je tek tvojoj obitelji kad vidi da ima bližnjeg koji istinito izvještavanje naziva ruganjem čitateljima.
Evo još jednoga...pa koliko vas je?! Očigledno dovoljno da se HDZ ne mora bojati gubitka vlasti.
Jer, "govorenjem istine ne može se rugati". Nije da se itko ikada rugao nekome navođenjem istinite činjenice i nazivanjem nekoga "čelavi", "debeli", "zubati", "nosati"...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
616 # ŽonglerajZorro 2024-02-12 18:20
Pomalo ti ispadaju loptice iz ruku od silnog žongliranja. Citat hranitelj tuljana:
Citat:
S obzirom na glasovanje Plenkovićeva najvjernijeg koalicijskog partnera, sad i oni najskromnijeg intelektualnog kapaciteta mogli su do sada zaključiti da nam se ovim oisanjem (unosno, na naš račun) - rugaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Na kraju se mrtvi brojeKrokantesa 2024-02-13 01:15
Nemoguće je obraniti neobranjivo, pogotovo kad je u pitanju gradonačelnica koju ni njeni vijećnici ne uspijevaju obraniti.
One neke ženske samo sjede kao kulise od papira, a ona dva muška, oba su se upljuvala od pjene koja im izbija na usta, ali od toga nema nikakve koristi jer su argumenti na strani oporbe.
A Deva izigrava skretničara za vlakove bez voznog reda.
Totalno neuvjerljivo, sve gore i gore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Kastracija gradskog vijećasamo na Prvom od 1000 2024-02-13 08:53
Citat Krokantesa:
A Deva izigrava skretničara za vlakove bez voznog reda.
Unatoč velikom iskustvu gradskom vijeću, Devčić još nije naučio ni voditi sjednice.
Isto kao onaj pogubljeni američki predsjednik, često zaboravlja ili brka redoslijed radnji. Iako je nedavno u ovom mandatu donio novi poslovnik gradskog vijeća, sjednice vodi po babi i po stričevima, kako mu se hoće, kao da poslovnika uopće nema.
Demokracija? Prejadno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Gradsko vijeće bez Poslovnika o radugost 2024-02-16 10:52
Citat samo na Prvom od 1000:
Citat Krokantesa:
A Deva izigrava skretničara za vlakove bez voznog reda.
Unatoč velikom iskustvu gradskom vijeću, Devčić još nije naučio ni voditi sjednice.
Isto kao onaj pogubljeni američki predsjednik, često zaboravlja ili brka redoslijed radnji. Iako je nedavno u ovom mandatu donio novi poslovnik gradskog vijeća, sjednice vodi po babi i po stričevima, kako mu se hoće, kao da poslovnika uopće nema.
Demokracija? Prejadno.
Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se morao nalaziti:
mali-losinj.hr/.../...
Zato ga se vodi po babu i stričevima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # I to je to?WoW 2024-02-16 12:53
Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
157 # Potvrdahranitelj tuljana 2024-02-13 08:45
Hvala što si još jednom dokazao da nisi sposoban razumjeti napisano. Možda bi se trebao kloniti pokušaja rasprave.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
43 # ......gost 2024-02-15 13:48
Citat hranitelj tuljana:
Hvala što si još jednom dokazao da nisi sposoban razumjeti napisano. Možda bi se trebao kloniti pokušaja rasprave.
Možda bi se rasprava trebao ti kloniti zbog nesposobnosti da pišeš razumljivo. Jer odgovornost za razumijevanje pisanog teksta nije na čitatelju nego na autoru. A ni manjak dobrog odgoja te ne čini poželnim sugovornikom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
68 # ...Lino 2024-02-15 14:36
Citat gost:
A ni manjak dobrog odgoja te ne čini poželnim sugovornikom.
Iako mu to nitko ne zamjera ili osporava, h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik.
Kao da to nekoga zanima, to je isključivo njegov osobni stav.
A poznato je da su vjernici uviđavni, fini i pristojni ljudi, i naravno, da nikada ne lažu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
105 # Ne jagiti...hranitelj tuljana 2024-02-15 20:29
Citat Lino:
h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik.
... ne lažu.
Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim kako sam "veliki vjernik".
Nije valjda da si - kukavni lažac?!
Jer netko u komentarima laže, i netko lašca štiti, sad ćemo vidjeti tko.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
37 # ...OMG 2024-02-16 07:52
Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje veleumne komentare.
volim-losinj.org/.../...
Čuo sam da postoje vjernici i nevjernici. Nisam znao da postoje veliki vjernici i mali vjernici.
Ako poričeš da si veliki vjernik, u koju skupinu ti pripadaš?
Eto, malo te zayebavam za 'dobro jutro', čini se da će biti lijep dan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
36 # Jedini katolikPopaj 2024-02-16 09:53
Citat OMG:
Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje veleumne komentare.
volim-losinj.org/.../...
Čuo sam da postoje vjernici i nevjernici. Nisam znao da postoje veliki vjernici i mali vjernici.
Ako poričeš da si veliki vjernik, u koju skupinu ti pripadaš?
Eto, malo te zayebavam za 'dobro jutro', čini se da će biti lijep dan.
h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s linka koji si poslao proizlazi da se smatra JEDINIM KATOLIKOM koji koji posjećuje ovu stranicu. Citat:
Objasnio sam vam primijećeni nedostatak Isusa kad sam zapazio pitanje, svjestan da sam vjerojatno na ovoj stranici jedini katolik koji će navratiti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
23 # licentia poeticaVenerin brežuljak 2024-02-16 12:09
Pravi iskreni katolici su najčešće
skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom vjerom.
P.S.
Moguće je da će sad onaj psihopat skočiti i reći da citiram kad je on to spominjao pasja kola.
_
_
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # ...ML 2024-02-16 11:18
Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši.
Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju tekovine moderne znanosti.
Tako npr. ne priznaju postojanje i opasnosti bolesti koja je u pandemijskim razmjerima poharala svijet.
Naravno, bolest je najviše poharala stariju populaciju, te je mnogima skratila život za 5, 10 ili čak 15 godina.
Ravnozemljaši kažu, pa starci bi ionako uskoro umrli. Zato ih mnogi zovu bešćutnima.

Članak iz 2022.
novilist.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
96 # margaritashranitelj tuljana 2024-02-14 09:40
Citat gost:
Preglup sam da shvatim
Probajmo ovako: zamislimo da uz ostale stranke, na Lošinju postoji i skupina koju vodi neki Miljenko Melčić. Ta skupina je "neovisna", tako tvrde.
E sad, Melčić & co nakon izbora spasili su HDZ tako što su se priključili njihovoj vlasti. BEZ MELČIĆA i kompanije, HDZ NE BI vidio vlast. Nakon toga Melčić i ekipa 7,8 godina glasaju za sve HDZ prijedloge i sve što HDZ zamisli, ne bi bilo moguće bez Melčića. U bilo kojem trenutku Melčić bi mogao povući podršku i HDZ vlast bi se ISTOG TRENA raspala. HDZ radi ono što već HDZ radi, upropaštava Hrvatsku i Hrvate. Za svaki prijedlog ma kakav god bio, Melčić i ekipa spremno glasaju. I tako cijelo vrijeme.
HDZ se cijelo vrijeme i kroz medije zahvaljuje Melčiću na dugogodišnjoj podršci. Podršci svog najvjernijeg koalicijskog partnera.
E, sad, Melčić i ekipa imaju svoje glasilo. HDZ određuje da se ozbiljan i svake godine sve veći iznos gradskih javnih sredstava dodjeljuje tom glasilu. Glasilo zapošljava djelatnike. Djelatnici izbacuju pamflete gdje cijelo vrijeme nabrajaju što sve HDZ i Melčić rade. U što su pretvorili Lošinj. Nazivaju lošinjsku vlast kriminalcima i lopovima (ako su u pravu to svakako ide i njihovog šefa Melčića, jer bez njega NIŠTA OD TOG ne bi bilo moguće). Zanimljivo: novinari ne pomišljaju dati otkaz u mediju koji financira takva vlast i mediju u vlasništvu najvjernijeg partnera takve vlasti. Zanimljivo, njihov šef im ne zamjera što cijelo vrijeme vlast koju on podržava nazivaju kriminalnom. Znači cijeli taj od HDZa plaćen medij je cirkus i predstava, ruganje narodu. Jer, pisanje ne mijenja baš ništa u lošinjskoj svakodnevnici, niti mijenja smjer koji su HDZ i Melčić odredili. Za razliku od napisanih slova, Melčićevo glasovanje ima i te kakav utjecaj na život Lošinjana jer bez njegovog glasa HDZ bi MOMENTALNO sišao s vlasti.
Nakon svega, ekipa koja za sebe tvrdi
Citat gost:
Preglup sam da shvatim
divi se tom i takvom, od hdza financiranom Melčićevom mediju i novinarima i hvali ih što "točno" i "bez cenzure" navode sve što HDZ (uz presudnu Melčićevu podršku) loše rade po Lošinju. Melčićev medij i novinare smatraju nekim "glasom istine". Na sljedećim izborima glasat će za one koje im sugerira "neovisni" list najvjernijeg HDZovog partnera I td...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
57 # BravoTriput je triput 2024-02-14 09:52
Odlično, sad će i ovi najgluplji shvatiti.
Hvala vam.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
89 # Teorija zavjeregost 2024-02-14 13:30
Citat Triput je triput:
Odlično, sad će i ovi najgluplji shvatiti. Hvala vam.
I oni koji su samo sumnjali sada imaju dokaz da je lik otišao na kvasinu. Žestoke emocije su dovele do popuštanja njegovih spoznajnih i intelektualnih sposobnosti. Antivakser, teoretićar zavjera a možda i ravnozemljaš :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
97 # Ad-hominem radostihranitelj tuljana 2024-02-14 16:28
Citat gost:
Citat Triput je triput:
Odlično, sad će i ovi najgluplji shvatiti. Hvala vam.
I oni koji su samo sumnjali sada imaju dokaz da je lik otišao na kvasinu. Žestoke emocije su dovele do popuštanja njegovih spoznajnih i intelektualnih sposobnosti. Antivakser, teoretičar zavjera a možda i ravnozemljaš :lol:
Imaš li neki protuargument da sam nešto krivo opisao ovom metaforom, ili će ostati na besramnom ali očitom ad-hominemu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
79 # Tuljanski galimatijasgost 2024-02-14 17:21
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
I oni koji su samo sumnjali sada imaju dokaz da je lik otišao na kvasinu. Žestoke emocije su dovele do popuštanja njegovih spoznajnih i intelektualnih sposobnosti. Antivakser, teoretičar zavjera a možda i ravnozemljaš :lol:
Imaš li neki protuargument da sam nešto krivo opisao ovom metaforom, ili će ostati na besramnom ali očitom ad-hominemu?
Kojom metaforom? Što je to protuargument da je nešto krivo opisano? Što znači ostati na besramnom ali očitom ad-hominemu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Ispravak citatagost 2024-02-10 17:43
Citat gost:
[quote name="Big"]Već se zna da namjerava spremiti europsko tužilaštvo da gura nos u poslove hadezejaca.
www.portalnovosti.com/.../
Ispravak: Turudić ne namjerava spremiti europsko tužilaštvo nego sprječiti da gura nos u poslove hadezejaca.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # Dobro rečeno..... 2024-02-10 18:17
Svaka muška težnja prekomjernoj moći i visokom položaju u vezi je sa željom da se sa strane. nešto pripičokne.
Jergović:
Kako ozbiljno shvatiti državnog odvjetnika koji kaže: ‘Dođi k meni, sam sam’?
24sata.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Sirove vlastiKaroca 2024-02-11 11:45
Citat .....:
Svaka muška težnja prekomjernoj moći i visokom položaju u vezi je sa željom da se sa strane. nešto pripičokne.
Jergović:
Kako ozbiljno shvatiti državnog odvjetnika koji kaže: ‘Dođi k meni, sam sam’?
24sata.hr/.../...
To o težnji za moći i položajem istaknula je i grupa na karoci Sirove vlasti u Balinjeradi. Nasupila je s parolom 'Čuvaj se kuge i rata i HDZ-ovog mandata'


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # ......... 2024-02-11 16:08
Možda nije stvar u želji da se nešto pripičokne nego u želji da se nešto sakrije. Telegram javlja: Pokušaj HDZ-a da kriminalizira otkrivanje korupcije donošenjem zakona koji će penalizirati otkrivanje informacija iz kaznenih postupaka i one koji to objave, te glasanje za čovjeka koji je povezan s kriminalnim miljeom nagrizaju temelje države i demokracije”, izjavio je Puljak na konferenciji za novinare održanoj na zadarskom Narodnom trgu.
Upitavši “zašto je premijer Andrej Plenković inzistirao na izboru Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika”, ustvrdio je kako je “jedino objašnjenje da premijer odabirom suca Turudića štiti sebe”.
telegram.hr/.../...
Njegov će čovjek inkriminirajuće dokaze protiv njega i hadezeovaca sigurno držati zaključanima u ladici i nikad neće pokrenuti postupke, tvrdi Puljak. “Andrej Plenković je postavio Ivana Turudića na čelo Državnog odvjetništva iz jednog jedinog razloga, a to je da sakrije podatke u DORH-u koji mogu pokazati da je i on umiješan u neke koruptivne radnje. Temelji demokracije urušavaju se pod teretom HDZ-a, no to nije kraj, ovo je početak kraja vladavine HDZ-a. Kroz 300 tisuća poruka koje se nalaze u mobitelu Josipe Rimac, može se rekonstruirati cijela HDZ-ova korupcijska hobotnica”, kazao je Puljak.
Ustvrdio je da u tom mobitelu očito postoji nešto što tereti i samog premijera pa je Turudića instalirao da bi to držao skriveno u ladici. “Turudića ovako gorljivo i ostrašćeno ne bi branio isključivo zbog procedure, već ga brani zbog samog sebe. Sigurno ima kompromitirajuć eg materijala za njega osobno, a početak su bile poruke o AP-u koje su Josipa Rimac i Gabrijela Žalac međusobno razmjenjivale“, upozorio je.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
221 # ............ 2024-02-14 07:20
čega će se AK odreći za vrijeme korizme?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Posipanje pepelom za čišćenje od grijehaBing 2024-02-14 16:51
Citat ......:
čega će se AK odreći za vrijeme korizme?


Posut će je sa malo pepela, i to je to.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # ...Željko 2024-02-14 18:56
Ako posipanje pepelom ide prema zaslugama, mogla bi ispasti malo jače garava.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Tako se razgovara s novinarimagost 2024-02-16 14:16
Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’
Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži
TELEGRAM
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezuGrađanin drugog reda 2024-02-16 15:13
Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono zove ona uspješna ministrica, Lažac? A samo je jedna u nizu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Smještajni kapacitetigost 2024-02-17 15:31
Citat Građanin drugog reda:
Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono zove ona uspješna ministrica, Lažac? A samo je jedna u nizu.
Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Uskrsnice?samo na Prvom od 1000 2024-02-17 23:57
Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne treba, postavlja se pitanje hoće li ove godine umirovljenici kao najugroženija skupina građana dobiti Uskrsnice. Mnogi gradovi su već davno najavili isplatu Uskrsnica od 20 do čak 85 eura. U Gradu Malom Lošinju još o tome šute.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Mjesečni troškovi njene RadostiVenerin brežuljak 2024-02-18 06:50
Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan...

Prvo mora podmiriti mjesečne troškove od 1659,04 eura svom osobnom savjetniku koji već dvije godine svaki mjesec umjesto nje neumorno radi na EU fondovima, radi čega se po cijelom otoku grade i dječji vrtići i stanovi za mlade obitelji, i sportska dvorana, i centar Plavi svijet, i Kaštel i sve drugo obećano.

Nakon toga će vam poslati uplatnice za još od prošle godine najveću komunalnu naknadu po metru kvadratnom stana u RH, koju morate platiti prije Uskrsa, pa ćete onda možda dobiti 20 eura Uskrsnice, ali tek nakon Uskrsa.

I to ako osobno dođete podignuti bon, tek tako da provjere jeste li još uvijek živi.Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # budimo realniMikula 2024-02-18 09:55
Citat Venerin brežuljak:
I to ako osobno dođete podignuti bon, tek tako da provjere jeste li još uvijek živi.
Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina rada i radnim danom i vikendom nije stvorila ništa, u imovinskoj kartici nema upisanih ni nekretnina ni pokretnina, ovime poklanjam Uskrsnicu, te svoj stan u Ćunskom i mali motorin.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
185 # ni vau ni mjauhranitelj tuljana 2024-02-18 10:43
Citat Mikula:
nije stvorila ništa.
Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
416 # Test inteligencijeGrunf 2024-02-18 11:53
Citat hranitelj tuljana:
Citat Mikula:
nije stvorila ništa.
Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?
Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao.
Istraživanje koje je proveo Harvard Business School došlo je do zaključaka kako je sarkazam "najviši oblik inteligencije", prije čega su istraživali kognitivna iskustva mozga i ponašanja pojedinca koji se u određenim situacijama ponaša sarkastično.
educentar.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
318 # ...ML 2024-02-18 11:54
Citat hranitelj tuljana:
Citat Mikula:
nije stvorila ništa.
Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?
Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ni AK nije stvorila svoju familiju. Je li to problem? Jesi li ti nečiji odvjetnik ili bi moguće za sebe htio nužni dio?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
85 # vrati paregost 2024-02-19 11:43
A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # ......gost 2024-02-19 20:56
Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo plaćanja savjetniku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Još maloPa sad će 2024-02-20 06:34
Ne pada snijeg,
ali tragova ima,
još malo pa će i plima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # Savjetnikgost 2024-02-20 10:14
Citat gost:
Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo plaćanja savjetniku.
To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu o ulozi i plačanju njenog osobnog savjetnika.
youtu.be/Y_3QHry96Ao
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Proturazvojni ljevičariGrunf 2024-02-18 10:28
Citat gost:
Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’
Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži
TELEGRAM
Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ piše "Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele Hrvatske uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih odustati od Zakona o hrvatskom jeziku i neradne nedjelje". A priglupi autor pita protiv čega se uopće prosvjeduje kad HDZ niže samo spektakularne uspjehe.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Ministar panjGost 2024-02-18 16:08
Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je prosvjed bio tragikomičan jer da ti ljudi kao da žive u svemiru. Taj panj kojem je AP povjerio hrvatsko zdravstvo još nije saznao da i on, cijeli njegov HDZ i svi građani RH žive u istom svemiru u kojem i prosvjednici.
“Ti ljudi kao da žive u svemiru, ne žive u realnom vremenu. Te prazne riječi, parole iz prošlih vremena kontra svega što smo Vlada, ministarstvo i ja kao ministar napravili, to je nevjerojatno”, izjavio je Beroš o prosvjedu
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Njonjo je najbolji.... 2024-02-19 20:46
Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih stranaka na Markovom trgu prije dva dana proruskim skupom, na kojemu je ‘‘jedanaest razularenih revolucionara vrijeđalo premijera i vladajuću stranku‘‘.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # oporba u kope premijer u spadeglupkokur 2024-02-20 14:32
Citat Grunf:
Citat gost:
Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’
Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži. TELEGRAM
Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ piše "Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele Hrvatske uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih odustati od Zakona o hrvatskom jeziku i neradne nedjelje". A priglupi autor pita protiv čega se uopće prosvjeduje kad HDZ niže samo spektakularne uspjehe.
telegram.hr/.../...
Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano]:
Demonstracije i javni gnjev zbog funkcije državnog odvjetnika za jednog najblaže rečeno suspektnog tipa, intimnog prijatelja cijele prve lige hrvatskog organiziranog kriminala, potpuno izgubljeni premijer tumači pokušajem rušenja državotvornog i narodotvornog Zakona o hrvatskom jeziku!
n1info.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Građani kao publika za naslikavanje

  Doremi 21.02.2024 10:33
  Strah od aktualnog sata?
  Još je pokroviteljski kazala da će imati aktualni sat na sljedećoj redovnoj sjednici za tjedan dana, ali sjednice nije bilo premda je tjedan već prošao.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  glupkokur 20.02.2024 14:32
  oporba u kope premijer u spade
  Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano]: Demonstracije i javni gnjev zbog funkcije državnog odvjetnika za jednog najblaže rečeno suspektnog tipa, intimnog prijatelja cijele prve lige hrvatskog organiziranog ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 20.02.2024 10:14
  Savjetnik
  To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu o ulozi i plačanju njenog osobnog savjetnika. youtu.be/Y_3QHry96Ao (http://youtu.be/Y_3QHry96Ao) http://www.youtube.com/watch?v=Y_3QHry96Ao

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pa sad će 20.02.2024 06:34
  Još malo
  Ne pada snijeg, ali tragova ima, još malo pa će i plima.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 20:56
  ......
  Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo plaćanja savjetniku.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  .... 19.02.2024 20:46
  Njonjo je najbolji
  Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih stranaka na Markovom trgu prije dva dana proruskim skupom, na kojemu je ‘‘jedanaest razularenih revolucionara vrijeđalo premijera i vladajuću stranku‘‘.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 11:43
  vrati pare
  A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Gost 18.02.2024 16:08
  Ministar panj
  Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je prosvjed bio tragikomičan jer da ti ljudi kao da žive u svemiru. Taj panj kojem je AP povjerio hrvatsko zdravstvo još nije saznao da i on, cijeli njegov HDZ i svi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 18.02.2024 11:54
  ...
  Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ni AK nije stvorila svoju familiju. Je li to problem? Jesi li ti nečiji odvjetnik ili bi moguće za sebe htio nužni dio?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 11:53
  Test inteligencije
  Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao. Istraživanje koje je proveo Harvard Business School došlo je do zaključaka kako je sarkazam "najviši oblik inteligencije", prije čega su istraživali kognitivna iskustva mozga i ponašanja pojedinca ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 18.02.2024 10:43
  ni vau ni mjau
  Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično lažeš?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 10:28
  Proturazvojni ljevičari
  Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ piše "Zar nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara, jedva okupljenih iz cijele Hrvatske uz tjedan dana priprema i agresivne kampanje, stvarno misli da ćemo zbog njih ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mikula 18.02.2024 09:55
  budimo realni
  Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina rada i radnim danom i vikendom nije stvorila ništa, u imovinskoj kartici nema upisanih ni nekretnina ni pokretnina, ovime poklanjam Uskrsnicu, te svoj stan u Ćunskom ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 18.02.2024 06:50
  Mjesečni troškovi njene Radosti
  Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan... Prvo mora podmiriti mjesečne troškove od 1659,04 eura svom osobnom savjetniku koji već dvije godine svaki mjesec umjesto nje neumorno radi na EU fondovima, radi čega se po cijelom otoku grade ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  samo na Prvom od 1000 17.02.2024 23:57
  Uskrsnice?
  Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne treba, postavlja se pitanje hoće li ove godine umirovljenici kao najugroženija skupina građana dobiti Uskrsnice. Mnogi gradovi su već davno najavili ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 17.02.2024 15:31
  Smještajni kapaciteti
  Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta. i.imgur.com/1brM1zN.jpg (http://i.imgur.com/1brM1zN.jpg)

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  ..... 16.02.2024 15:17
  ...
  Snimka početka sjednice youtu.be/.../ (http://youtu.be/AVC60X4jWEA?si=eOTTJdOYsH3C2PZG) http://www.youtube.com/watch?v=AVC60X4jWEA

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Građanin drugog reda 16.02.2024 15:13
  Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezu
  Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono zove ona uspješna ministrica, Lažac? A samo je jedna u nizu.

  Read more...

   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 16.02.2024 15:06
  Tko vodi sjednice GV
  I na ovoj sjednici se pokazalo da sjednice GV formalno vodi Devčić a da njega vodi Nedić. Snimka uvodnog dijela sjednice u kojem Nedić govori bez da traži i dobije riječ to nedvojbeno pokazuje. Ivkovićevo čuđenje što Devčić dopušta da se drugima radi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 14:16
  Tako se razgovara s novinarima
  Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade, to je ono što zanima građane’ Premijera je malo zasmetalo pitanje o razlici između reduciranog izričaja i laži TELEGRAM

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 16.02.2024 12:53
  I to je to?
  Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 16.02.2024 12:09
  licentia poetica
  Pravi iskreni katolici su najčešće skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom vjerom. P.S. Moguće je da će sad onaj psihopat skočiti i reći da citiram kad je on to spominjao pasja kola. _ _

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 16.02.2024 11:18
  ...
  Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši. Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju tekovine moderne znanosti. Tako npr. ne priznaju postojanje i opasnosti bolesti koja je u pandemijskim razmjerima poharala svijet. Naravno, bolest je najviše ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 10:52
  Gradsko vijeće bez Poslovnika o radu
  Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se morao nalaziti: mali-losinj.hr/.../... (https://www.mali-losinj.hr/sluzbene-informacije/akti-grada/poslovnik-gradskog-vijeca-grada-malog-losinja/) Zato ga se vodi ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Popaj 16.02.2024 09:53
  Jedini katolik
  h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s linka koji si poslao proizlazi da se smatra JEDINIM KATOLIKOM koji koji posjećuje ovu stranicu.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 16.02.2024 07:52
  ...
  Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje veleumne komentare. volim-losinj.org/.../... (http://volim-losinj.org/politika/3017-izborna-podvala-obecanjima-bez-roka-ispunjenja#comment-78687) Čuo sam da ...

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 15.02.2024 20:29
  Ne jagiti...
  Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim kako sam "veliki vjernik". Nije valjda da si - kukavni lažac?! Jer netko u komentarima laže, i netko lašca štiti, sad ćemo vidjeti tko.

  Read more...

   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Krnjo 15.02.2024 15:33
  Korizmeni smijeh
  Korizmeni smijeh ministra vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića. i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg (http://i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg)

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Lino 15.02.2024 14:36
  ...
  Iako mu to nitko ne zamjera ili osporava, h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik. Kao da to nekoga zanima, to je isključivo njegov osobni stav. A poznato je da su vjernici uviđavni, fini i pristojni ljudi, i naravno, da nikada ne lažu.

  Read more...

   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 15.02.2024 13:48
  ......
  Možda bi se rasprava trebao ti kloniti zbog nesposobnosti da pišeš razumljivo. Jer odgovornost za razumijevanje pisanog teksta nije na čitatelju nego na autoru. A ni manjak dobrog odgoja te ne čini poželnim sugovornikom.

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Građani kao publika za naslikavanje

  Doremi 21.02.2024 10:33
  Strah od aktualnog sata?
  Još je pokroviteljski kazala da će imati aktualni sat na sljedećoj redovnoj sjednici za ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  glupkokur 20.02.2024 14:32
  oporba u kope premijer u spade
  Iz perspektive današnjeg Hrvata, recimo, Andrej Plenković glup je kao [cenzurirano] ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 20.02.2024 10:14
  Savjetnik
  To pitanje bi ležalo vijećniku Joviću. On je na sjednici GV već (uzalud) pitao gradonačelnicu ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Pa sad će 20.02.2024 06:34
  Još malo
  Ne pada snijeg, ali tragova ima, još malo pa će i plima.
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 20:56
  ......
  Nadam se da će neki oporbeni vijećnik tražiti pojašnjenje zašto se do sada nije prikazivalo ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  .... 19.02.2024 20:46
  Njonjo je najbolji
  Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nazvao je u ponedjeljak prosvjed oporbenih ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 19.02.2024 11:43
  vrati pare
  A da vratiš pare što ti je plaćala dopunsko osiguranje ?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Gost 18.02.2024 16:08
  Ministar panj
  Ovoj "proturazvojnoj " budali ozbiljno konkurira ministar Beroš koji je izvalio da je ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 18.02.2024 11:54
  ...
  Možda čovjek nema djece, a braća su mu poumirali. Uostalom, šta to tebe briga? Koliko znam ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 11:53
  Test inteligencije
  Bio je to očito test inteligencije. Ti ga nisi prošao. Istraživanje koje je proveo Harvard ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 18.02.2024 10:43
  ni vau ni mjau
  Za razliku od - tebe? Nemaš nikome ostaviti nego neznanki? Ili - besramno i patetično ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Grunf 18.02.2024 10:28
  Proturazvojni ljevičari
  Nakon prosvjeda oporbe na Markovom trgu uz objavu jednog od Plenkijevih ministranata HDZ ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Mikula 18.02.2024 09:55
  budimo realni
  Ja sam star i nemoćan, nalazi mi nisu dobri i neću još dugo. Zato Njoj koja u 20 godina ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 18.02.2024 06:50
  Mjesečni troškovi njene Radosti
  Čekaj malo, polako, bez guranja, samo jedan po jedan... Prvo mora podmiriti mjesečne troškove ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  samo na Prvom od 1000 17.02.2024 23:57
  Uskrsnice?
  Nakon što je krajem prošle godine podijelila poticaje i onima kojima treba i onima kojima ne ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 17.02.2024 15:31
  Smještajni kapaciteti
  Izgleda da su počeli brinuti za budući smještaj pa sada ulažu u modernizaciju smještajnih kapaciteta.
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  ..... 16.02.2024 15:17
  ...
  Snimka početka sjednice youtu.be/.../ (http://youtu.be/AVC60X4jWEA?si=eOTTJdOYsH3C2PZG) ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Građanin drugog reda 16.02.2024 15:13
  Uspjesi Vlade se nižu dok ih ne uhvate da rukama pekmezu
  Opet su mu zakazali radari, građane zanima kad će banda završiti iza rešetaka. Kako se ono ...
   
 • Građani kao publika za naslikavanje

  gost 16.02.2024 15:06
  Tko vodi sjednice GV
  I na ovoj sjednici se pokazalo da sjednice GV formalno vodi Devčić a da njega vodi Nedić. Snimka ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 14:16
  Tako se razgovara s novinarima
  Plenković nakon upada policije u Ministarstvo: ‘Mediji trebaju izvještavati o uspjehu Vlade ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  WoW 16.02.2024 12:53
  I to je to?
  Stari i nevažeći poslovnik iz 2009. godine?
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Venerin brežuljak 16.02.2024 12:09
  licentia poetica
  Pravi iskreni katolici su najčešće skromni i ponizni, i ne hvale se na pasja kola svojom ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  ML 16.02.2024 11:18
  ...
  Postoje i tzv. katolici ravnozemljaši. Oni se drže Biblije kao pijan plota i ne priznaju ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 16.02.2024 10:52
  Gradsko vijeće bez Poslovnika o radu
  Pa Poslovnika zapravo ni nema. Pokušaj ga naći na gradskom webu na ovo linku gdje bi se ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Popaj 16.02.2024 09:53
  Jedini katolik
  h.t. ne poriče da je veliki vjernik. Poriče samo da je to napisao na ovoj stranici. A s ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  OMG 16.02.2024 07:52
  ...
  Možda ovo može poslužiti, ali ti sigurno čuvaš svoje skinšotove za slučaj da admin obriše tvoje ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  hranitelj tuljana 15.02.2024 20:29
  Ne jagiti...
  Pa kad je tako, zasigurno ti neće biti isuviše teško staviti koji moj citat u kojem tvrdim ...
   
 • Radio za ispiranja mozgova birača

  Krnjo 15.02.2024 15:33
  Korizmeni smijeh
  Korizmeni smijeh ministra vanjskih poslova u Vladi Andreja Plenkovića. i.imgur.com/iBHWwJZ.jpg ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  Lino 15.02.2024 14:36
  ...
  Iako mu to nitko ne zamjera ili osporava, h.t. ponosno ističe da je veliki vjernik. Kao da ...
   
 • Samozvani priznati stručnjak za savjetovanje

  gost 15.02.2024 13:48
  ......
  Možda bi se rasprava trebao ti kloniti zbog nesposobnosti da pišeš razumljivo. Jer odgovornost ...