Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

Korisnička ocjena:  / 17
LošeNajbolje 

ezgif.com-speedDa je pred nama takozvana super izborna 2024. godina zbog održavanja parlamentarnih, europskih i predsjedničkih izbora već je svima poznato. No da se već odvijaju i pripreme lokalnih izbora u svibnju 2025. godine pokazuje intenzitet promotivnih nastupa gradonačelnice, ali i osnivanje ogranka Domovinskog pokreta u Malom Lošinju. Mnogi promatrači političkih zbivanja na otoku to su prokomentirali kao osnivanje pomoćnog ogranka HDZ-a Mali Lošinj. Naime, prvi predsjednik lošinjskog ogranka Domovinskog pokreta Mali Lošinj je Zvonimir Bandalo, član malološinjskog HDZ-a koji se vodi pod članskim brojem 24226058

Za poznavatelje političkih odnosa na ovim otocima to nije iznenađenje. Podmetanja, politička trgovina i prevara birača je modus operandi HDZ-a. Treba se samo prisjetiti Nezavisne liste Kristijana Bušića, člana HDZ-a s članskim brojem 00548408 koji je kao stranački vojnik formirao lažnu nezavisnu listu, obmanjujući osobe koje je koje stavio na listu kandidata da nije član stranke.

Za uloženi napor nezaposleni mladac uhljebljen je u Turističkoj zajednici Mali Lošinj, a zatim ga je stranka formalno izbrisala iz članstva.

Zanimljivo je da se u vodstvu ogranka Domovinskog pokreta Mali Lošinj nalaze općepoznati fanovi, pristaše i odani sljedbenici aktualne predsjednice lošinjskog HDZ-a Ane Kučić. Kakvu suverenističku i domovinsku politiku će u slučaju izbornog uspjeha oni voditi i podržavati dade se već naslutiti.

Za nastavak politike lažnih obećanja i političke korupcije, politiku kupovine ljudi i prijevara lošinjskom HDZ-u i predsjednici Gradskog odbora Ani Kučić treba rezervni partner za osigaranje vlasti za slučaj da se na narednim izborima sadašnji partner pokaže potrošenim.

Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ.

Komentari: 

621 # Bandalo-Krstaš- Pešićgost 2023-12-18 15:23
Predsjednik ogranka postao je Zvonko Bandalo, a dvoje je dopredsjednika - Ivica Krstaš i Adela Pešić. "Želimo što bolje za našu lokalnu zajednicu", rekao je Bandalo, koji je i član predsjedništva županijske organizacije ove stranke. Kako su rekli, ogranak zasad okuplja desetak članova i namjerava sudjelovati na sljedećim lokalnim izborima.
otoci.net/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Što to "što bolje za zajednicu"?vR 2023-12-20 10:20
Citat gost:
Kako su rekli, ogranak zasad okuplja desetak članova i namjerava sudjelovati na sljedećim lokalnim izborima.
otoci.net/.../...
Zar nisu imali što više za reći od samo "Želimo što bolje za našu lokalnu zajednicu"? Baš su mogli najaviti nešto konkretno umjesto općenitosti "što bolje za zajednicu". Da li je to ozbiljnija borba protiv bespravnih graditelja, bolja povezanost sa kopnom ili če i oni obećavati nove domove zdravlja, sportske dvorane, povećan broj stipendija za učenike i studente itsl?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Glas za Domovinski pokret bio je glas za HDZZozo 2024-04-23 17:01
Citat gost:
Predsjednik ogranka postao je Zvonko Bandalo, a dvoje je dopredsjednika - Ivica Krstaš i Adela Pešić. "Želimo što bolje za našu lokalnu zajednicu", rekao je Bandalo, koji je i član predsjedništva županijske organizacije ove stranke. Kako su rekli, ogranak zasad okuplja desetak članova i namjerava sudjelovati na sljedećim lokalnim izborima.
otoci.net/.../...
Prema izvješću portala otoci.net kandidat Domovinskog pokreta Ivica Krstaš dobio je u Malom Lošinju 70 glasova. No na nedavnim izborima za Sabor bljesnula je na razini države zvijezda te stranke, pa se naslov ovog članka objavljenog prošle godine može smatrati proročanskim. Zaista, Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ. No HDZ će za taj ishod biti prisiljen platiti cijenu. Bit će zanimljivo vidjeti na što iz izbornog programa DP će Plenković pristati, a što će odbaciti.
Ukratko, DP najavljuje zabranu usvajanja i udomljavanja djece istospolnim parovima i izmjene zakona koji omogućavaju sklapanje istospolnih zajednica. Želi deratifikaciju Istanbulske konvencije, uspostavljanje “tradicionalnog kršćanskog svjetonazora” u hrvatskim medijima, i to ne samo onima u državnom vlasništvu. želi uvesti obavezno promoviranje domoljublja i vojske u udarnim medijskim terminima, a u svakom većem gradu u Hrvatskoj, stoji u programu, žele otvarati muzeje Domovinskog rata "u kojima bi se građani mogli adekvatno informirati o velikosrpskoj agresiji".
Iz školske lektire žele izbaciti “moralno neprimjerene, sablažnjive i vulgarne knjige” i pobrinuti da djeca u svim dijelovima Hrvatske iz udžbenika uče pravu istinu kakvu želi DP - recimo o Drugom svjetskom ratu. Žele provesti “reviziju svih obrazovnih programa i udžbenika iz povijesti i drugih predmeta koji stvaraju neistinitu sliku o stvarnoj povijesti Hrvatske”. Jer samo oni znaju istinita slika o stvarnoj povijesti Hrvatske".
Ima toga još, a o smislu ostalih želja i namjera DP možda najbolje govori gaf Ivana Penave na konferenciji za medije kojim je pokazao da brka pojmove imputirati i amputirati. Naljutio se na novinare što mu "amputiraju" izjave koje nije dao. I takvi će nam krojiti gaće da bi Plenković i njegova mafija mogli vladati ovom državom na dnu EU.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Raspodjela izbornog plijenagost 2024-05-04 09:36
Citat Zozo:
... na nedavnim izborima za Sabor bljesnula je na razini države zvijezda te stranke, pa se naslov ovog članka objavljenog prošle godine može smatrati proročanskim. Zaista, Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ. No HDZ će za taj ishod biti prisiljen platiti cijenu. Bit će zanimljivo vidjeti na što iz izbornog programa DP će Plenković pristati, a što će odbaciti.
Ukratko, DP najavljuje zabranu usvajanja i udomljavanja djece istospolnim parovima i izmjene zakona koji omogućavaju sklapanje istospolnih zajednica. Želi deratifikaciju Istanbulske konvencije, uspostavljanje “tradicionalnog kršćanskog svjetonazora” u hrvatskim medijima, i to ne samo onima u državnom vlasništvu. želi uvesti obavezno promoviranje domoljublja i vojske u udarnim medijskim terminima, a u svakom većem gradu u Hrvatskoj, stoji u programu, žele otvarati muzeje Domovinskog rata "u kojima bi se građani mogli adekvatno informirati o velikosrpskoj agresiji". Iz školske lektire žele izbaciti “moralno neprimjerene, sablažnjive i vulgarne knjige” i pobrinuti da djeca u svim dijelovima Hrvatske iz udžbenika uče pravu istinu kakvu želi DP - recimo o Drugom svjetskom ratu. Žele provesti “reviziju svih obrazovnih programa i udžbenika iz povijesti i drugih predmeta koji stvaraju neistinitu sliku o stvarnoj povijesti Hrvatske”. Jer samo oni znaju istinita slika o stvarnoj povijesti Hrvatske".
Anina i Nedićeva stranka uspjela se dogovoriti s Domovinskim pokretom o raspodjeli izbornog plijena. A u centru Zagreba muškarci opet mole za čednost žena. Pokraj njih prosvjednici vježbaju jogu i izvode cirkuske točke. Trg bana Josipa Jelačića pun je policije i zaštitara. Okupljeni muškarci mole krunicu kako bi postali duhovni autoriteti u obitelji te za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju, kao i za obnovu katoličkih brakova. Očekujemo deratifikaciju Istanbulske konvencije radi zaštite muškog prava na predbračnu čistoću, žensku čednost i autoritet u obitelji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # To je politika..... 2024-05-04 10:55
Citat gost:
Anina i Nedićeva stranka uspjela se dogovoriti s Domovinskim pokretom o raspodjeli izbornog plijena.
A prije izbora smradovi pljuvali jedni protiv drugih i nabacivali uvredama. A sada si međusobno ližu guzice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # AnaHerzog 2024-05-04 19:47
Sad će ovaj iz domovinskog pokreta Lošinj u muzej ugurati ženin rod !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Anemični premijerGost 2024-05-04 20:01
Teško konju koga selo hrani.
I državi koju dezerter brani.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
72 # Darwinova nagradahranitelj tuljana 2024-05-04 18:15
Citat gost:
predbračnu čistoću, žensku čednost i autoritet u obitelji.
Pravilo palca: ako tvoje vrijednosti i stavovi (kako god plemenito imi baoredno izgledale) dovode do izumiranja tvog naroda; to su loše vrijednosti.
Na ovom području zato će živjeti narodi koji njeguju citirane vrijednosti, dok ćemo mi izumrijeti (tj. izumiremo). Kako je i Darwin predvidio, populacije koje usvoje smrtonosne/štet ne/pogrešne promjene će nestati, one koje imaju korisna svojstva - idu dalje. Sve zapadne zemlje su otprilike prije 100-ak godina usvojile za populaciju smrtonosnu grešku i stoga je prirodno da izumru, za razliku od populacija koju tu grešku nisu učinile. Jer Prirodu ne zanimaju ljudske konvencije i stavovi, ne zanima je tko je što izglasao. Evolucija je nepristrana, dobre ideje - ideš dalje, loše ideje - izumireš... To se popularno zove Darwinova nagrada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Podesnila i RvackaGost 2024-05-24 18:00
BIRANO DRUŠTVO Hrvatska među najdesnijim zemljama EU-

Zagreb, 17.05.2024. - Hrvatski sabor izglasao je povjerenje novoj, 16. Vladi i trećoj koju će voditi aktualni premijer Andrej Plenković.

Dugogodišnji napor da se ekstremističke snage zadrže izvan vlasti u Europi službeno je završen. Ulaskom Domovinskog pokreta u vladajuću većinu Hrvatska se i službeno svrstala u šest najdesnijih zemalja Europske unije.

Desetljećima su političke stranke svih vrsta udruživale snage kako bi krajnju desnicu držale daleko od poluga moći. Danas se ova strategija — poznata u Francuskoj kao cordon sanitaire (ili vatrozid) — raspada, dok populističke i nacionalističke stranke jačaju diljem kontinenta.

Šest zemalja EU-a — Italija, Finska, Slovačka, Mađarska, Češka i Hrvatska — imaju ultradesničarsk e stranke u vladi.
Piše Nacional
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ............ 2024-06-12 07:03
Hoćemo Bujanca za ministra hrvatskog čudoređa!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # Već viđenoGrad za Tebe 2023-12-18 16:34
Sve je to već viđena predstava.
Nadam se da im to ovaj put neće uspjeti
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # Ironijaasd 2023-12-18 16:50
Citat Grad za Tebe:
Sve je to već viđena predstava. Nadam se da im to ovaj put neće uspjeti
Prije 14 godina je Ivan Fabijanić bio član Garijeva poglavarstva, a po naputku HDZ-a izašao na izbore kao nositelj nezavisne liste. Program mu je bio ukidanje rezervata za dupine čime je odradio posao za nerezinske tajkune. Ribari su naravno popušili, a njega je HDZ za nagradu imenovao za predsjednika odbora za zaštitu prirode. Koja ironija :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
134 # kriminalna osuđena organizacijagrobarka 2023-12-18 20:24
Što očekivati od osuđene kriminalne organizacije osim da nas i dalje pljačka, otima, namješta svojima. Istoj se pridružio i Dubravko Devčić samo zbog osobnih interesa. kakav je to moral? Zato i vidimo kamo nam grad ide, tko dobiva ploale i terase, zemljišta i kome se obećavaju stanovi i poslovi.
Bravo Kučićka i Nediću, svaka čast. Kao i u svemu "Šoto banko", ne može drugačije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
128 # .....gost 2023-12-18 21:37
Na narednim izborima vjerojatno više nećemo vidit Elvisa i Andrina pod koalicija HNS-IDS. Nakon pol mandata Elvis je po dogovoru trebao ustupiti mjesto u GV Andrinu ali Ana nije dozvolila zamjenu. Od Andrina je napravila budalu a Elvis nije imao poštenja da se uzprotivi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # ljigavacura 2023-12-19 08:39
Ovaj haenesovac je ljigavac koji stalno kuka, te Anto ništa ne radi i ne kuži, nje nema nigdje, on mora u grad i troši svoje novce za benzin, ma njemu je dosta svega, debeli ne zna voditi vijeće i poniženje je grada i tako dalje. Andrino je ipak gospodin, za razliku od ovog ljigavka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
213 # strateški potezlider 2023-12-19 10:23
Svaka čast Nediću, vidi se da jedini on vuče strateške poteze. A svi vi koji lajete na mjesec dok karavana prolazi možete samo biti zavidni. U politici treba i misliti, a to upravo čini Nedić, koji vuče apsolutno strateške poteze, čiji rezultati dolaze tek nakon dužeg vremena. Drugi je par rukava što su Bandalo i Krstaš najobičnije marionete i mone, koji ne misle svojom glavom. Bravo profesore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Anin strateggost 2023-12-19 10:46
Ako je strateški potez dotrčat za govornicu bez da se javi za riječ i zapljuvat se da odgodi sjednicu dok se hadezejski pajaci ne okupe onda je on stvarno strateg. Taj strateg se tuče po oštarijama a za vrijeme sjednica ode si popit bićerin u birtiju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Anin strategTovar 2023-12-19 12:33
Citat lider:
Svaka čast Nediću, vidi se da jedini on vuče strateške poteze.
Nedićev strateški potez bio je da Devčiću zabrani na izbornu listu staviti Matrusilovića, jednog od najaktivnijih vijećnika. Taj je napravio dvije greške u koracima. Na vijeću je pitao gradonačelnicu di su pare od prodaje zgrade škole i potukao se s njim. A znalo se da nije simpatizer HDZ-a.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Tajni predizborni sporazumDino 2024-04-24 09:21
Citat Tovar:
Citat lider:
Svaka čast Nediću, vidi se da jedini on vuče strateške poteze.
Nedićev strateški potez bio je da Devčiću zabrani na izbornu listu staviti Matrusilovića, jednog od najaktivnijih vijećnika. Taj je napravio dvije greške u koracima. Na vijeću je pitao gradonačelnicu di su pare od prodaje zgrade škole i potukao se s njim. A znalo se da nije simpatizer HDZ-a.
Zato je na listu stavio Biljanu Vojniković koja u ove tri godine riječ nije progovorila na sjednicama gradskog vijeća. Po odobrenju Ante Nedića i Ane Kučić. Na temelju tajnog predizbornog sporazuma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Suradnja na projektimaBing 2024-04-25 10:31
Citat Dino:
Citat Tovar:
Citat lider:
Svaka čast Nediću, vidi se da jedini on vuče strateške poteze.
Nedićev strateški potez bio je da Devčiću zabrani na izbornu listu staviti Matrusilovića, jednog od najaktivnijih vijećnika. Taj je napravio dvije greške u koracima. Na vijeću je pitao gradonačelnicu di su pare od prodaje zgrade škole i potukao se s njim. A znalo se da nije simpatizer HDZ-a.
Zato je na listu stavio Biljanu Vojniković koja u ove tri godine riječ nije progovorila na sjednicama gradskog vijeća. Po odobrenju Ante Nedića i Ane Kučić. Na temelju tajnog predizbornog sporazuma.
Uoči izbora Devčić je za Novi list izjavio Koalicije nema ni s kim. Kad završe izbori, sporazum o suradnji ovisi od projekta do projekta i samo na dobrobit običnog čovjeka. U formalnu koaliciju s Anom Kučić i HDZ-om zaista nije ušao ali suradnja "od projekta do projekta i samo na dobrobit običnog čovjeka" s Anom i HDZ-om se ne vidi. No čini se da suradnja na privatnim projektima ide ...
novilist.hr/.../...
Vidi se samo da vjerno služi Ani Kučić i da mu Nedić u tome zdušno pripomaže.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # kokošpromatrač 2023-12-19 10:25
A gdje je tu predsjednica Gradskog odbora Ana Kučić, zar ona ništa ne može smisliti, nego joj Nedić sve mora servirati?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
036 # Opet kriminal i lopovlukhinko 2023-12-19 11:11
Gradsko vijeće je većinom vladajućih donijelo odluku o kupovini zgrade u Ćunskom koja ima 9 stanova u stvarnosti, a u papirima 5 stanova, bez pripremljene dokumentacije, legalizacije i javnog natječaja za nabavu roba (stanova). I bez novca u proračunu.
Opet lopovluk, i ovaj posao je napravljen u tajnosti i sve je unaprijed dogovorene. Problem je u tome što je vijećnik Jović argumentirano upozorio vijećnike i vladajuće o nezakonitostima ovog posla, no svjedno ljudi koji ništa ne znaju a samo glasaju će opet u policijsku stanicu na davanje iskaza. Naime, navodno je već podnijeta kaznena prijava protiv odgovornih osoba, koje su predložile ovu nezakonitu rabotu. A predsjednica Gradskog odbora HDZ-a će opet lupetati kako joj podmeću. Da joj bar malo pameti i samokritičnosti podmetnu, bilo bi nam svima bolje. U našem malom mjestu sve je jasno, tko s kim dogovara i po kojim uvjetima, ništa nije slučajno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # zaigrali se HDZ-ovciWwW 2023-12-24 12:00
To je slično kao kad novcima poreznih obveznika svjesno kupuješ ukradenu ili švercanu robu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Hadezejska muljažaFiga 2023-12-24 13:01
Citat hinko:
Naime, navodno je već podnijeta kaznena prijava protiv odgovornih osoba, koje su predložile ovu nezakonitu rabotu. A predsjednica Gradskog odbora HDZ-a će opet lupetati kako joj podmeću.
Kaznena prijava zbog ovakve muljaže može ići na samo jednu osobu i to na gradonačelnicu. Jer prijedlog GV ona potpisuje. A zatim prijava ide i na vjećnike koji su digli ruke za ovu mućku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
119 # .....gost 2023-12-19 12:55
Opet poziranje za "i danas uživo sa trga". Adventski predizborni cirkus.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # ...... 2023-12-19 14:23
i šta kaže, jel naplatila sve dugove?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Skuplja pita od tepsijeTT 2023-12-19 17:07
Na GV je rečeno da gradski stručnjak za ovrhe ima 41 predmet, s tim da za jednu ovrhu treba oko 18 godina, znači trebat će nekoliko stoljeća da bi se naplatili svi dugovi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Postavljanje uprave na nogegost 2023-12-19 18:04
Citat TT:
Na GV je rečeno da gradski stručnjak za ovrhe ima 41 predmet, s tim da za jednu ovrhu treba oko 18 godina, znači trebat će nekoliko stoljeća da bi se naplatili svi dugovi.
Ali on je postavio gradsku upravu na noge. Jer to nije znala učiniti magistra ekonomije nakon 15 godina studiranja i nekoliko posebnih stručnih edukacija s osam godina prakse u upravi kao dogradonačelnic a i jednim mandatom kao gradonačelnica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # DilemaZack 2023-12-20 02:53
Magistra ekonomije je gradsku upravu sa očitom namjerom rasturila.
A što se njega tiče, ne znaš koja je veća korist... ovakva kakva je, totalno neučinkovita gradska uprava koju je postavio na noge, ili 0/41 riješenih predmeta ovrhe za posljednje 4 godine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Teorija izbora i druge stvariDiditi 2023-12-20 13:45
Citat gost:
Citat TT:
Na GV je rečeno da gradski stručnjak za ovrhe ima 41 predmet, s tim da za jednu ovrhu treba oko 18 godina, znači trebat će nekoliko stoljeća da bi se naplatili svi dugovi.
Ali on je postavio gradsku upravu na noge. Jer to nije znala učiniti magistra ekonomije nakon 15 godina studiranja i nekoliko posebnih stručnih edukacija s osam godina prakse u upravi kao dogradonačelnica i jednim mandatom kao gradonačelnica.
Opa bato ;-) Sad znam i za te njene silne edukacije: Stručno se usavršavala pohađajući edukacije i seminare usmjerene prema komunikaciji i menadžmentu ljudskih potencijala, poput usavršavanja za menadžment ljudskih potencijala na poslovnom učilištu Experta, seminara kvalitetne komunikacije u sklopu programa Teorije izbora, realitetne terapije i Lead Managementa pri Uredu za kvalitetnu komunikaciju i stručno usavršavanje.
womensweekend.eu/.../ana-kucic
Stvarno ne znam šta su joj uz to trebali još pravnici, psiholozi i ovaj stručnjak prvo za razbucati a onda dizati na noge upravu :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # ...OMG 2023-12-20 15:02
Jesu li je na svim tim edukacijama učili da lijepo govori i samo obećava, a da zapravo ne kaže ništa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Realitetna terapija AKZgubidan 2023-12-21 10:06
Citat Diditi:
Stručno se usavršavala pohađajući edukacije i seminare usmjerene prema komunikaciji i menadžmentu ljudskih potencijala, poput usavršavanja za menadžment ljudskih potencijala na poslovnom učilištu Experta, seminara kvalitetne komunikacije u sklopu programa Teorije izbora, realitetne terapije i Lead Managementa pri Uredu za kvalitetnu komunikaciju i stručno usavršavanje.
womensweekend.eu/.../ana-kucic
Ovo je poruka sa realitetne terapije po teoriji izbora s pozdravom s jednog vikenda u Rijeci

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Ana biljeterkaomg 2023-12-20 09:18
Citat gost:
Opet poziranje za "i danas uživo sa trga". Adventski predizborni cirkus.
Spala je jadna na objavljivanje reda plovidbe od 1.1.24.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # ...... 2023-12-20 11:45
jel i to spada u nautički turizam?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Iskustva u segmentu nautičkog turizma,gost 2023-12-20 12:03
Citat ...:
jel i to spada u nautički turizam?
U njenoj službenoj biografiji piše "Radno iskustvo stjecala je u segmentu nautičkog turizma, radeći u obiteljskoj tvrtki." Trganje paragon blokova pri naplati priveza i uređivanje sanitarija je neprocjenjivo za stjecanje radnog iskustva u segmentu nautičkog turizma,
womensweekend.eu/.../ana-kucic
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ...ML 2023-12-21 10:56
Citat gost:
Opet poziranje za "i danas uživo sa trga". Adventski predizborni cirkus.
Njoj samo da je neka fešta da ima alibi da ne mora raditi, a kada i nije fešta onda obilazi naokolo od lokalnog radija do nekih perifernih događanja, opet sa istim ciljem, uvijek biti prisutna i viđena, ali bez ikakvog napretka za građane.
Očito nije baždarena za velike projekte, trganje paragon blokova je bio njen vrhunski domet.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # k.č. 777/2Nemo 2023-12-20 11:59
Koliko mi je poznato gospođa Pešić se pokušava uključiti u lokalnu politiku iz razloga jer želi ukinuti status javnog puta koji prolazi pored nekretnine u njenom vlasništvu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
120 # A je toGrad za Tebe 2023-12-20 12:20
Citat Nemo:
Koliko mi je poznato gospođa Pešić se pokušava uključiti u lokalnu politiku iz razloga jer želi ukinuti status javnog puta koji prolazi pored nekretnine u njenom vlasništvu.
A druga dvojica,vznate li koji su njihovi motivi ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Motivi za politikuvR 2023-12-20 17:23
Citat Grad za Tebe:
Citat Nemo:
Koliko mi je poznato gospođa Pešić se pokušava uključiti u lokalnu politiku iz razloga jer želi ukinuti status javnog puta koji prolazi pored nekretnine u njenom vlasništvu.
A druga dvojica,vznate li koji su njihovi motivi ?
Citat Grad za Tebe:
Citat Nemo:
Koliko mi je poznato gospođa Pešić se pokušava uključiti u lokalnu politiku iz razloga jer želi ukinuti status javnog puta koji prolazi pored nekretnine u njenom vlasništvu.
A druga dvojica,vznate li koji su njihovi motivi?
Pa rekli su "Želimo što bolje za našu lokalnu zajednicu". A to je bio motiv Živkoviću i Maljevcu da podrže Anin i HDZov program "Lošinj prvi od 1000 otoka"a Devćiću "Grad za tebe". Da bude što bolje za njih.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Ništa novoGrad za Tebe 2023-12-20 13:17
To sam i mislio.
Zahvaljujem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # lonachinko 2023-12-20 15:17
Od našega predsjednika GV jedino je širi ovaj lonac ispred njega, on je sirovinska osnova, Ana začin, a Ante je aperitiv (rakija).
GRAD ZA LONAC (ILI ONO U LONCU)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ...hranitelj tuljana 2023-12-22 08:37
Nema straha za Adeze...ako sve drugo zakaže, bit će (iz istog inkubatora kao do sada), spreman "mandžurijski kandidat" kojeg će proturiti skupinica, netko "drugačiji", "nepotkupljivi" , "nezavisni", "za građane"...već viđeno toliko puta, isti azimut... Uostalom zašto mijenjati koncept koji je funkcionirao do sada?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Kazneni izborni program oporbeZumba 2023-12-22 10:26
Citat hranitelj tuljana:
Nema straha za Adeze...ako sve drugo zakaže, bit će (iz istog inkubatora kao do sada), spreman "mandžurijski kandidat" kojeg će proturiti skupinica, netko "drugačiji", "nepotkupljivi", "nezavisni", "za građane"...već viđeno toliko puta, isti azimut... Uostalom zašto mijenjati koncept koji je funkcionirao do sada?!
Zato u narednoj izbornoj kampanji treba biračima i biračicama savjetovati da glasuju samo za kandidate koji u izbornom programu kao prvu točku istaknu obećanje da zbog neispunjenih obećanja iz zadnja dva mandata ni pod koju cijenu neće podržavati HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Prva točka izbornih obećanjaEA 2024-05-08 16:18
Citat Zumba:
Zato u narednoj izbornoj kampanji treba biračima i biračicama savjetovati da glasuju samo za kandidate koji u izbornom programu kao prvu točku istaknu obećanje da zbog neispunjenih obećanja iz zadnja dva mandata ni pod koju cijenu neće podržavati HDZ.
"Jamčimo da nećemo koalirati sa pripadnicima stranke osuđene za kriminal" treba na narednim izborima biti prva točka izbornog programa sudionika izbora. Jer ta stranka nas je u prethodnom mandatu pored ostalog lagala i tvrdnjom da mladi otočani trebaju samo učiti, a za ostalo da brine Grad.

A spisak laži za ovaj mandat tek treba sastaviti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # tuljan u sriduliski 2023-12-22 08:58
Ovaj put se moram složiti s tuljanom, dakle uvijek prijevara, ali ne samo politička, tako je i u poslovima, zapošljavanjima , zlouporabama ovlasti i položaja, nenamjenskom trošenju našeg zajedničkog novca, bahatosti i manipulacijama. Sve je tuljan točno rekao. Samo prevara. Evo, već se zna tko će na javnom pozivu za izgradnju stanova dobiti posao. Sve je već dogovoreno, uloge su podijeljene. A zna se i tko bi mogao na kraju snositi posljedice takvih poslova. Pogotovo kada se reflektori ugase.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # ...... 2023-12-22 10:48
tuljan nije dosljedan, on igra toplo-hladno, takvima ništa ne vjerujem
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
115 # Licemjerni tuljanZumba 2023-12-22 11:42
Citat ...:
tuljan nije dosljedan, on igra toplo-hladno, takvima ništa ne vjerujem
Ni ja mu ne vjerujem. Imam puno razloga, a jedan je što fol ne podržava AK. A ka joj se rugaju kao kaćiperki u njenu zaštitu poteže pitanje feminizma. Kojeg mrzi iz dna duše.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
217 # Tuljanska poslagost 2023-12-22 13:56
Tuljan je HDZ-ov igrač. Ocrnjuje sve koji bi zucnuli u korist bilo koga kao poštenog jer da nam taj pokušava podmetnuti Kučičkinog žetončića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # O lažnoj oporbi, rodehranitelj tuljana 2024-05-08 17:57
Citat gost:
________ je HDZ-ov igrač. Ocrnjuje sve koji bi zucnuli u korist bilo koga kao poštenog jer da nam taj pokušava podmetnuti Kučičkinog žetončića.
Kad na praznu crtu upišeš jedno drugo ime iz lošinjskog javnog života, sve odjednom ima smisla u kontekstu jednih prethodnih izbora...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # Tako jehranitelj tuljana 2024-05-08 18:02
Citat ...:
tuljan nije dosljedan, on igra toplo-hladno, takvima ništa ne vjerujem
Tako je. Ne trebaš mi vjerovati. Takvi kao to čvrsto vjeruju glasilu dosljednog HDZovog koalicijskog partnera, bez kojeg HDZ vlast ne bi bila moguća svih ovih godina. Ne vjeruj "tuljanu", vjeruj onome tko je glasovao za Turudića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ......Bing 2024-05-09 05:47
Tuljanu treba vjerovati koliko i Penavi. Obojica mrze list koji objavljuje napise nepodobnih autora bez "dlake na jeziku".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Politička kulturagost 2024-05-09 07:30
Ti si intelektualno nedorastao da uopće shvatiš članke koji se tamo objavljuju. Prihvaćanje poruka je stvar političke kulture i morala.
www.portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # He hehranitelj tuljana 2024-05-09 10:02
Citat gost:
Ti si intelektualno nedorastao da uopće shvatiš članke koji se tamo objavljuju. Prihvaćanje poruka je stvar političke kulture i morala.
www.portalnovosti.com/.../
"Neke stvari su toliko apsurdne da bi u njih mogli povjerovati samo intelektualci", pa tako i u oporbenost najvjernijeg APovog joalicihskog partnera bez kojeg 8 godina HDz vlasti ne bi bilo moguće.

Podsjećam, Pupovac je glasovao za Turudića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # piše Ivica Đikićgost 2024-05-09 11:01
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Ti si intelektualno nedorastao da uopće shvatiš članke koji se tamo objavljuju. Prihvaćanje poruka je stvar političke kulture i morala.
www.portalnovosti.com/.../
Podsjećam, Pupovac je glasovao za Turudića.
A ja podsjećam da Pupovac nije napisao članak o Pirovoj pobjedi. I znam da ćeš nastavi trolati. Što ti drugo preostaje?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 0 # Zanimljiva logikahranitelj tuljana 2024-05-09 12:32
Znači ako bih 8 godina bespravno gradio, i za to vrijeme plaćao ljude da pišu protiv bespravne gradnje, za tebe bih bio borac za očuvanje okoliša?

I vidim nije ti problem glas ta AP ili Turudića, dok god se nekome plaća da piše "protiv" APa i Turudića. Ali zapazi, samo jedno od to dvoje ima stvaran utjecaj na život ljudi. A to nije pisanje...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Nisi mi dorastaogost 2024-05-09 13:24
Citat hranitelj tuljana:
Znači ako bih 8 godina bespravno gradio, i za to vrijeme plaćao ljude da pišu protiv bespravne gradnje, za tebe bih bio borac za očuvanje okoliša?
Pitanje je imbecilno, jer ne plaća ih Pupovac. Evo tko ih plaća. Navodim neprijateljski izvor:
narod.hr/.../...
I okani me se. Nisi mi dorastao. Rasprava s tobom za mene je gubitak vremena.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # malo je kravica malo je bikLana 2024-05-09 15:46
Ovaj se ponaša se kao onaj ne baš pametni ministar u epizodi Butko i bik. Stoput mu je rečeno da ne pametuje, nego da nahrani pse i ništa ne dira.
...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
10 0 # He hehranitelj tuljana 2024-05-10 08:55
Citat Lana:
Ovaj se ponaša se kao onaj ne baš pametni ministar u epizodi Butko i bik....
Glup ili ne, ali taknuvši njega, Milanović je taknuo u osinjak. Butko ga je razorio onim dnevnim proserima, slikama kravice i to. Porazio ga je njegovim oružjem verbalne banalizacije. Učinio ga je mizernim i nebitnim. Bio je jedan od ključeva njegovog katastrofalnog izbornog brodoloma. Odonda je Zoky blijeda slika samog sebe i već sad mu mogu nagovijestiti izborni poraz ako se sučeli s iole ozbiljnijim protukandidatom . Znam da se neće kandidirati, ali kad bi se nekim slučajem kandidirao gospodin Josipovic, satrao bi ga ko muhu zunzaru. Zbog Butka i kravice Zoki je hodajući politički mrtvac već sada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # OMGOMG 2024-05-10 16:31
Milanović je odmah shvatio ono što ti još uvijek nisi.
Na vrijeme je odustao od natezanja sa priglupom osobom, tri stupnja ispod svog intelektualnog nivoa, a ovaj je kao prvorazredni retard nastavio lajati na Mjesec.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # Opća mjesta lošinjske politikeDiditi 2023-12-22 17:30
Citat liski:
Ovaj put se moram složiti s tuljanom, dakle uvijek prijevara, ali ne samo politička, tako je i u poslovima, zapošljavanjima, zlouporabama ovlasti i položaja, nenamjenskom trošenju našeg zajedničkog novca, bahatosti i manipulacijama. Sve je tuljan točno rekao.
Tuljan samo ponavlja ono što se odavno zna i komentira na ovom portalu. To su opća mjesta lošinjske politike: većina birača glasuje protiv HDZ-a, a HDZ je stalno na vlasti. Svaki put se našao neki Mužić, Pupovac, Živković, Maljevac ili Devčić da stranci osuđenoj za kriminal osigura većinu u gradskom Vjeću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Opće mjesto hrvatske politikeGost 2024-05-11 07:49
To je opće mjesto i hrvatske politike. Većina birača glasa protiv stranke osuđene za kriminal, a ona ostaje na vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Udesno ravnajs!.... 2024-04-25 16:16
Najnovije Novosti od subote na kioscima: Udesno ravnajs
U fokusu pregovora o stvaranju nove Vlade su prava nacionalnih manjina, politički položaj predstavnika Srba, ‘kroatiziranje’ kulture i medija, deratifikacija Istanbulske konvencije, onemogućavanje pobačaja. Dok se slaže vjerojatno najdesnija vlada u demokratskoj Hrvatskoj nazire se novi "kulturni rat", a iz javnosti nestaju teme poput zdravstva, ekonomije, razvoja, socijale, ekologije
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # NDHDZgost 2024-05-08 14:30
Citat ....:
Najnovije Novosti od subote na kioscima: Udesno ravnajs
U fokusu pregovora o stvaranju nove Vlade su prava nacionalnih manjina, politički položaj predstavnika Srba, ‘kroatiziranje’ kulture i medija, deratifikacija Istanbulske konvencije, onemogućavanje pobačaja. Dok se slaže vjerojatno najdesnija vlada u demokratskoj Hrvatskoj nazire se novi "kulturni rat", a iz javnosti nestaju teme poput zdravstva, ekonomije, razvoja, socijale, ekologije
Za deset dana poćinje nova runda pljačke Hrvatske. “Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade”, poručili su u srijedu iz HDZ-a javlja Nacional. Prema anketi na portalu 79 % od 3642 glasa ne podržava ovu opasnu i sramotnu koaliciju dojučerašnjih (navodnih) neprijatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Foteljaški pokretasdf 2024-05-08 15:57
Citat gost:
Za deset dana poćinje nova runda pljačke Hrvatske. “
A jedan depeovac već prijeti da će se založiti za još veće plaće premijeru, ministrima i državnim tajnicima pa makar ga strijeljali.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Ministarstvo razmnožavanja..... 2024-05-09 07:39
Citat asdf:
Citat gost:
Za deset dana poćinje nova runda pljačke Hrvatske. “
A jedan depeovac već prijeti da će se založiti za još veće plaće premijeru, ministrima i državnim tajnicima pa makar ga strijeljali.

Plenki im obećao fotelju ministarstva demografije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Demografija.gost 2024-05-16 18:09
NOVI MINISTAR DEMOGRAFIJE Zbog svađe s HDZ-om htio se iseliti iz države: ‘U Njemačkoj bi izučio zanat’
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Osuđena zločinačka organizacijaNišta novo 2024-05-09 08:45
Za Plenkija su korupcija, krađa i lopovluk oduvijek bile Business as usual.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Ortaci u uobičajenom biznisuDiditi 2024-05-09 09:29
Citat Ništa novo:
Za Plenkija su korupcija, krađa i lopovluk oduvijek bile Business as usual.
Ne znam tko je Zozo, autor ovog članka, ali svaka mu čast. Bio je prvi a možda i jedini koji je već tada 18. 12. 2023. prorekao Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ kao u naslovu ovog napisa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ...hranitelj tuljana 2024-05-09 12:34
Citat Ništa novo:
Za Plenkija su korupcija, krađa i lopovluk oduvijek bile Business as usual.
Kako bi ti nazvao one koji su svjesno omogućili, svojim glasom i podrškom, korupciju, krađu i lopovluk?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Glasači za HDZNn 2024-06-12 09:15
Citat hranitelj tuljana:
Citat Ništa novo:
Za Plenkija su korupcija, krađa i lopovluk oduvijek bile Business as usual.
Kako bi ti nazvao one koji su svjesno omogućili, svojim glasom i podrškom, korupciju, krađu i lopovluk?
Kako ih nazvati drugačije do glasači za HDZ? To govori sve.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # .................. 2024-06-10 07:10
Našlo se čak 60 Lošinjskih birača da glasuje za Bartulicu. Koji najavljuje da će raditi za Boga, obitelj i na trećem mjestu hrvatski narod.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # za Boga, obitelj i hrvatski narod$$$ 2024-06-10 07:31
dok hrvatski narod kopa po kontejnerima on se voza u Ferrariju, pljuc po vlastitim biračima
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Poraz HrvatskeGost 2024-06-10 08:29
Novine vrište
""Pobjeda HDZ-a". Podnaslov treba biti "Poraz poštene Hrvatske".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # HDZ pobijedio, Hrvatska izgubilagost 2024-06-10 13:59
Citat Gost:
Novine vrište"Pobjeda HDZ-a". Podnaslov treba biti "Poraz poštene Hrvatske".
HDZ pobijedio, Hrvatska izgubila naslov je članka u Nacionalu. Jelena Lovrić piše Hrvatska je poražena nikad mizernijim odazivom na izbore. Rekordno niskim i na domaćem i na inozemnom planu. Na birališta je izašlo tek oko 751 tisuća birača ili 21,3 posto, manje nego na bilo kojim dosadašnjim izborima u Hrvatskoj i manje nego u bilo kojoj drugoj zemlji Europske unije. Pobjednici su slavili, porazom se države nisu zamarali. Premda nezainteresiran ost građana i na njihove rezultate baca sjenu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Mala zemlja za veliki kriminalGost 2024-06-12 09:33
To je Hrvatska. Država kojom vlada stranka osuđena za kriminal uz podršku sebi sličnih partnera.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Ugledni vozač EU parlamentarcaGost 2024-06-12 06:57 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # ...... 2024-06-12 07:16
to mu je prijatelj
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # samo u HrvatskojLino 2024-06-12 07:39 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Hrvatska je važna i snažnaasd 2024-06-12 10:03
Citat Lino:
Kaže Bartulica Ferari je poruka onima koji su ga zlostavljali. Poruka je onaj što ga je vozio u tom Ferariju: višestruko osuđivani kriminalac. Osuđen za pokušaj ubojstva i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju. Pravomoćno je osuđen na kaznu zatvora od 4 godine i 3 mjeseca.
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Oj hrvatska matiJa 2024-06-13 10:38
Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme, a nije bilo lako. Želim zahvaliti i svojoj ženi i djeci, i oni su primili ožiljaka, kao i ja, ali stoje na nogama, kao i ja - rekao je Bartulica kad je izišao iz luksuznog auta kojim ga je dovezao osuđeni kriminalac.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Na čijoj je strani Bog?Čeper 2024-06-15 10:35
Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom vjerskom biznisu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # Evolucijahranitelj tuljana 2024-06-16 17:55
Citat Čeper:
Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom vjerskom biznisu
Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su nam, kao njima, žene rađale djecu.
Ali valjda tako treba biti, slabo i efektno treba iz umrijeti, davno je Darwin pisao o tome. Evolucija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Čega je pametnome dosta?Gost 2024-06-13 15:30
Pa dosta je, valjda, elemenata da se shvati smisao šaljivoga čina: Stephen Bartulica, dakle, nakon što je lažirao podatke u imovinskoj kartici, nakon što se pokazalo da uz otplatu dvaju kredita u njegovu kućnom budžetu može mjesečno ostati svega par desetaka eura, nakon što je javno obznanio da životne troškove njegove obitelji financira njegova majka, dolazi u crvenom Ferrariju na proglašenje izbornoga trijumfa, slavodobitno se penje na binu, tronutim tonom poručuje da će u Europskome parlamentu biti “glas običnih ljudi” i da je Bog na njegovoj strani…
portalnovosti.com/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Prelijepo stvorenje..... 2024-06-13 21:39
MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da je taj čovjek kriminalac?’
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # ...... 2024-06-14 07:05
54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # mamin propust u edukacijiLino 2024-06-14 07:53
Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
9 0 # Little teethhranitelj tuljana 2024-06-14 22:39
Citat Lino:
Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi.
Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena...
... podmetnut vam je lik koji nikad nije bio blizu vlasti i nikad nije sudjelovao ili donio neku odluku koja je negativno utjecala na živote Hrvata, za razliku od onih koji su ga podmetnuli...

... distrakcija za izumirući narod u procesu zamjene...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ...Nikola 2024-06-15 08:40
Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Religija & kriminalGost 2024-06-14 20:23
Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen za pedofiliju.
Udruga se reklamirala i tvrdnjama da je Bartuličin otac među prvima pregledao vidioce iz Međugorja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Krasno društvo ima HDZČeper 2024-06-14 21:54
Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik Matthew Bartulica, koji je i sam 2012. u svojoj župi dobio pritužbu za "nepropisno ponašanje".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # Jao si ga nama koji nismo njihovi!gost 2024-05-09 18:18
Citat ....:
Najnovije Novosti od subote na kioscima: Udesno ravnajs
U fokusu pregovora o stvaranju nove Vlade su prava nacionalnih manjina, politički položaj predstavnika Srba, ‘kroatiziranje’ kulture i medija, deratifikacija Istanbulske konvencije, onemogućavanje pobačaja. Dok se slaže vjerojatno najdesnija vlada u demokratskoj Hrvatskoj nazire se novi "kulturni rat", a iz javnosti nestaju teme poput zdravstva, ekonomije, razvoja, socijale, ekologije
Ustoličenjem desničarske skalamerije HDZ-a i DP-a popločava se put za povratak Hrvatske u mučne devedesete. Vrijeme uzleta divljeg, primitivnog nacionalizma i atmosferu radikalno nazadnjačkog prevrata. Histerizirani, bojovni nacionalizam kao državna ideologija. Već se najavljuje ponovno pohrvaćenje Hrvatske, miks nacionalnih budnica i krunica, zamatanje u zastave, kvazidomoljubna retorika, klerikalizacija , pokatoličenje medija i kulture, desničarenje i konzervativizam , nametanje svjetonazora zaostalih iz nekih davno prošlih vremena. Forsiranje ratnog narativa, zatucanost, ravnozemljaštvo i ksenofobija. Utjerivanje cijele nacije u desnilo i rigidni ideološki okvir, križarski rat protiv svega što će dobiti etiketu nedovoljno ispravnog hrvatstva ili, nedajbože, protuhrvatskog djelovanja. Lustracija knjiga i kazališnih predstava, filmova i medija, ljudi… Obično se govori o kulturnom ratu, ali radikalna polarizacija nacije, s prokazivanjem nepodobnih kao neprijatelja države, zapravo pleše na oštrici političkog građanskog rata.
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Opasno po demokratsko društvo.... 2024-05-10 12:02
STRUČNJACI ZGROŽENI! Analiza programa DP-a: Čeka li nas Ministarstvo propagande i Ministarstvo bolje prošlosti?
Pronaći antihrvatske subjekte, osnovati Povjerenstvo za kroatizaciju, prepoznati interesne skupine koje uvode globalistički sadržaj u kulturu, revidirati udžbenike povijesti, ukloniti nepoćudne autore iz lektire, ukinuti Novosti, promijeniti ime Leksikografskog zavoda – samo je dio političkog programa Domovinskog pokreta za promjenu hrvatskog društva.
Stručnjaci su ocijenili da su dijelovi programa diskriminatorni , cenzorski, ugrožavajući za slobodu govora i informiranja i opasni po demokratsko društvo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Politika & kriminalGost 2024-05-10 17:54
Ovo nije samo otužno. Dugo niste vidjeli nešto poput novog HDZ-ovog spota: ‘Andrej, spasitelj Hrvatske’.
HDZ ima 12 kandidata na listi za EP. Na stranačkom spotu je samo jedan.
Toliko u Telegramu. Nacional piše:
Andrej Plenković u petak je dobio mandat od predsjednika Republike Milanovića za većinu koju će oformiti s desničarskim Domovinskim pokretom, čiji program je upitan s stanovišta dosegnutih demokratskih standarda i manjinskih prava, kako manjina, tako i manjinskih grupacija. Sve to zaokružuju revizionistički zahtjevi koji su protivni povijesnoj istini o porazu fašizma.

Proeuropski Plenković utopio se u šovinističkoj paradigmi Domovinskog pokreta i odustao od svojih osnovnih načela koja je zagovarao. Tako se Hrvatska uklopila u trend koji vlada Europskim zemljama gdje desnica u zamahu dolazi na vlast.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # Proustaška Vlada RHNN 2024-05-13 12:07
Citat Gost:
Proeuropski Plenković utopio se u šovinističkoj paradigmi Domovinskog pokreta i odustao od svojih osnovnih načela koja je zagovarao. Tako se Hrvatska uklopila u trend koji vlada Europskim zemljama gdje desnica u zamahu dolazi na vlast.
Andrej Plenković naizgled je vješto iskoristio činjenicu da Bruxelles nema formalne alate kojima bi mogao izravno utjecati na sastav hrvatske Vlade, pa je iz vladajuće koalicije izbacio Srbe, da bi uveo proustašku stranku. I sve to uz blagoslov srpskih političara u Hrvatskoj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # ...hranitelj tuljana 2024-05-13 21:21
Citat NN:
iz vladajuće koalicije izbacio Srbe, da bi uveo proustašku stranku uz blagoslov srpskih političara u Hrvatskoj.
Pa ako srbima ne smeta, tko si ti da im prigovaraš? Uostalom ako se radi o profašističkoj i proustaškoj stranci, to je trenutno ilegalno, pa ih izvoli prijaviti...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
29 # Šovinistički pravopisSimba 2024-05-14 07:07
Mi pismeni nazive nacija pišemo velikim početnim slovom čak i kad se radi o Srbima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
102 # Opet nemaš argumenta?hranitelj tuljana 2024-05-14 08:12
Citat Simba:
Mi pismeni nazive nacija pišemo velikim početnim slovom čak i kad se radi o Srbima.
I toje najbitnije što si izvuko iz mog upisa? Kad se moj sugovornik u komentarima počne bavit pravopisom onda znam dasam u pravu i da nema nikakvi kontraargumenat a pa se fata na sporedno...
Primjer:
Ja: "ubijati dijecu u utrobi je pogrešno".
Ti: "Aha jesam te ulovio mi pismeni znamo da se puše djecu a ne dijecu".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # Blagoslov srpskih političara proustaškoj VladiSimba 2024-05-14 10:01
Citat hranitelj tuljana:
Citat Simba:
Mi pismeni nazive nacija pišemo velikim početnim slovom čak i kad se radi o Srbima.
I toje najbitnije što si izvuko iz mog upisa?
Da, "toje" najbitnije. Pravopis je ekvivalent bontona u ophođenju među kulturnim ljudima.Citat:
Kad se moj sugovornik u komentarima počne bavit pravopisom onda znam dasam u pravu i da nema nikakvi kontraargumenata pa se fata na sporedno...
Kad mi netko predbaci što upozoravam na svrhu poštovanja pravopisa znam "dasam" povrijedio osjećaje umišljene neznalice. Uostalom, na pitanje koje sadrži jednu nedokazanu tvrdnju "Pa ako srbima ne smeta..." i neumjesno pitanje "tko si ti da im prigovaraš?" ne može se imati druge argumente osim pravopisnih. Jer iz dijela teksta komentara # Proustaška Vlada RH — NN "I sve to uz blagoslov srpskih političara u Hrvatskoj" ne proizlazi da "srbima" ne smeta što je Plenković iz vladajuće koalicije izbacio Srbe, da bi uveo proustašku stranku nego srpskim političarima. Pročitaj komentar # Proustaška Vlada RH — NN. Tamo ne piše uz blagoslov "srba" nego - citiram "I sve to uz blagoslov srpskih političara u Hrvatskoj".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
162 # O inteligenciji rodehranitelj tuljana 2024-05-14 13:18
Citat Simba:
Da, "toje" najbitnije. "dasam"
Inteligentniji čitatelj bi zapazio da sam u citiranom komentaru napravio neuobičajeni niz groznih pravopisnih pogreški. Napravio sam ih namjerno, da bih ti se narugao i učinio te tragikomičnom. Srećom po tebe, za slijepo držanje i slijeđenje pravopisnih pravila inteligencija i nije isuviše bitna...ponuđen u ješku si, kao kakav glavoč iz porta, halapljivo progutao. Sažaljenja vrijedan pokušaj odgovora ću iz sućuti ignorirati...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
216 # Šoven iz našeg sokakahranitelj tuljana 2024-05-14 08:16
Citat Simba:
čak i kad se radi o Srbima.
Jedini šovinizam ovdje pokazao si ti, čak si ga i priznao. Naime, kod mene se radilo o grešci (često pišem na telefonu u gužvi), dok si se eto ti pohvalio da "čak i Srbima" velikodušno ime pišeš velikim slovom. Ovo "čak i" te odaje kao šovinista koji Srbe vidiš drugačije nego druge, ali iz pismenosti i njima pišeš ime velikim slovom ..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # Pravi i lažni h.t.Simba 2024-05-14 14:37
Koji hranitelj tuljana je pravi, a koji je lažni? Je li pravi ovaj što često piše na telefonu u gužvi pa tako radi greške? Ili je pravi onaj gore što je pravio "neuobičajeni niz groznih pravopisnih pogreški" namjerno da bih mi se narugao i učinio tragikomičnom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Neugodnjak za tuljanagost 2024-05-16 14:48
Citat Simba:
Koji hranitelj tuljana je pravi, a koji je lažni? Je li pravi ovaj što često piše na telefonu u gužvi pa tako radi greške? Ili je pravi onaj gore što je pravio "neuobičajeni niz groznih pravopisnih pogreški" namjerno da bih mi se narugao i učinio tragikomičnom.
Tuljan nas zasuo obranom svog svetog prava na nepismenost samo da zataška izostanak odgovora na ovo fundamentalno pitanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# ???Guest 2024-05-16 15:07
Ovaj komentar je obrisao administrator
# FokeGuest 2024-05-16 18:15
Ovaj komentar je obrisao administrator
017 # Financial Times o desnilu HDZ-aGost 2024-05-13 13:15
FT piše o Plenkoviću, njegovu novu vladu smješta među proruske i postfašističke. 'Zašto je i Hrvatska prigrlila ekstremnu desnicu?'
Koalicija HDZ-a i Domovinskog pokreta odjeknula je izvan granica RH.
telegram.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Bujica gowanaGost 2024-05-14 17:28
DP-ovac na Bujici najavljuje da će Hasanbegović snažno utjecati na Vladu. A ako budu hapsili Škeju zbog ZDS morat će kaže hapsiti i njega.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Ispravak volje biračaMikula 2024-05-16 11:13
Citat Gost:
FT piše o Plenkoviću, njegovu novu vladu smješta među proruske i postfašističke. 'Zašto je i Hrvatska prigrlila ekstremnu desnicu?' Koalicija HDZ-a i Domovinskog pokreta odjeknula je izvan granica RH. telegram.hr/.../...
A naša gradonačelnica obilježava dan šećerne bolesti, otvara i zatvara Obrtničke igre, nazoči svetkovini proljeća, mladosti i novog života u Nerezinama, Srbima čestita Hristos vaskrse!, vatrogascima svetog Florijana, dijeli prvomajski grah, slavi rođendan Apoksiomena itd kao da su svi gradski problemi nestali. Glasačima koji su glasali za nju nije zahvalila jer ispravak volje birača očekuje od ministra Butkovića, svog partnera u projektu Mrtvaška. Ulaznicom u Sabor rješila bi se svih problema otoka svojih djedova, prvog od tisuću otoka u Gradu za tebe nastalih u dva njezina mandata kao gradonačelnice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Doskočice za elektro mrežuBing 2024-05-16 14:59
Lokalni problemi u Gradu za tebe gradonačelnici su zadnja briga. Čeka ishod konstituiranja Sabora, a za probleme u vezi s bespravnom gradnjom na koje upozorava Inicijativa za legalnost Lošinja ne mari. Nakon objave o sastanku u svezi nezakonitih priključaka za vodu javljaju Pitamo se već dugo, i ne samo mi, a kojim doskočicama se služe iz lokalnog HEP- ODS-a, da evidentno nelegalne objekte, spajaju na elektro mrežu.
Izgleda da doskočice nisu ni potrebne jer ih nitko ništa nije ni pitao.
No, vjerujem da će iz Policijske uprave PGŽ, cijeniti rad svojih kolega iz Zadra i malo se raspitati a kako to ide kod nas!!!

Nova velika akcija USKOK-a: Pokrenuo istragu protiv čak 22 ljudi, objavljeno za što ih se sumnjiči
vecernji.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # S rukom na novčanikugost 2024-05-17 14:35
Citat Gost:
FT piše o Plenkoviću, njegovu novu vladu smješta među proruske i postfašističke. 'Zašto je i Hrvatska prigrlila ekstremnu desnicu?'
Koalicija HDZ-a i Domovinskog pokreta odjeknula je izvan granica RH.
telegram.hr/.../...
A Novosti koje ekstremna desnica u Vladi namjerava ugasiti provociraju profesionalne domoljube koji "srpsku, a našu himnu" slušaju s rukom na novčaniku naslovnicom s notama Lijepe naše i tekstom na ćirilici.


Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Lijepa naša domovinogost 2024-05-18 09:34
Za one koji nisu shvatili ironiju objave teksta hrvatske himne ćirilicom s notnim zapisom na naslovnici lista koji smeta "domoljubima", ističem da je melodiju na Mihanovićevu pjesmu uglazbio Srbin Josif Runjanin.
Za vrijeme Drugoga svjetskog rata pjevali su je i ustaše i partizani. Tijekom narodnooslobodi lačkog rata Lijepa naša nastavila je biti simbolom hrvatske političke tradicije i identiteta. Status himne neformalno joj je priznat na osnivačkoj skupštini ZAVNOH-a održanoj 13. i 14. lipnja 1943. godine u Otočcu i Plivičkim jezerima, kada je prvo zasjedanje ovoga tijela zaključeno svečanim izvođenjem Lijepe naše.Poslije rata nije ugušena, nego se u svečanim prigodama svirala odmah nakon jugoslavenske himne. Program Radio Zagreba završavan je svake noći njezinim orkestralnim intoniranjem.
Prvi put u povijesti je službeno proglašena državnom himnom u prvom ustavnom amandmanu (točka 4.) dana 29. veljače 1972. godine. U točki je pisalo da je "Himna Socijalističke Republike Hrvatske (...) Lijepa naša domovino", što je preneseno i u Ustav SR Hrvatske 1974. godine. Ustav Republike Hrvatske iz 1990. godine navodi da Lijepa naša domovino ima status i ulogu hrvatske državne himne, a Zakon o grbu, zastavi i himni Republike Hrvatske te zastavi i lenti Predsjednika Republike Hrvatske navodi njezin službeni tekst i notni zapis, koji su time postali obvezatni.

hr.wikipedia.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Kad domoljubi marširajuBing 2024-05-17 15:06
„Josipa Rimac ima moju punu podršku u svojoj kandidaturi za gradonačelnicu Knina. U prvom krugu izbora Josipa je ostvarila dobar rezultat, a u drugom krugu očekujem preokret i sinergiju svih birača i vjerujem da će nakon drugog kruga Josipa opet postati kninska gradonačelnica. “, kazao je prije sedam godina, svibnja 29. 2017. premijer Andrej Plenković koji je tada posjetio Knin i pozvao građane da u nedjelju izađu na izbore.
Link vam šaljem da možete uživati u zajedničkim fotografijama iz vremena kad Rimac još nije bila slavna kao danas.
arhiva.hdz.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Demografija.gost 2024-05-17 19:52
Zbog poLitike i korupcije Hrvatska će za 20 godina biti prazna.
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 0 # Da...hranitelj tuljana 2024-05-18 00:56
Komentator (ili komentatorica) pod nadimkom Genov prije nekog vremena napisala je da niie problem ako nestaje Hrvats dok ima Pakistanaca ili Kineza. HDZ radi u interesu gđe ili g. Genova, tko god to bila/bio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Nema Hrvata, ima NepalacaDemograf 2024-05-18 09:21
Citat hranitelj tuljana:
Komentator (ili komentatorica) pod nadimkom Genov prije nekog vremena napisala je da niie problem ako nestaje Hrvats dok ima Pakistanaca ili Kineza. HDZ radi u interesu gđe ili g. Genova, tko god to bila/bio.
A koji bi to interes za nestanak Hrvata bio? Naime, sa stajališta održanja ljudske vrste nestanak Hrvata stvarno nije problem. Sumerani i Hazari su davno nestali, današnji Egipćani su nastali miješanjem s pridošlim osvajačima. Gdje su danas Iliri, Azteci, Inke, Sijuksi ...? A ima nas prema procjenama oko 8 milijardi s tendencijom rasta. Pa ni za rad u škveru nema dovoljno Hrvata ali ima Nepalaca.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # ......... 2024-05-22 18:59
Mario Radić, DP, 90-ih je bio optužen da je krao po srpskim kućama. Htjeli smo ga pitati o tome, tjednima nas odbija piše Telegram.
Ovaj slučaj postao je još intrigantniji nakon što je Radić bez obrazloženja u zadnji tren odustao od funkcije potpredsjednika Vlade
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # OMGOMG 2024-05-23 09:41
Da bi ispunio uvjete za ministra, moraš biti ili kvalificirani lopov ili moraš imati falsificiranu diplomu bilo čega.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Kineziolog ministar poljoprivredeBing 2024-05-23 12:37
Citat OMG:
Da bi ispunio uvjete za ministra, moraš biti ili kvalificirani lopov ili moraš imati falsificiranu diplomu bilo čega.
Diploma može biti i kupljena. Na benzinskoj crpki u Travniku kao što si je navodno kupio novi ministar poljoprivrede. Predstavlja se kao magistar kineziologije. To nema veza s Kinezima ali ni s poljoprivredom. Kineziologija je znanost koja proučava zakonitosti upravljanja procesom vježbanja i posljedice djelovanja tih procesa na ljudski organizam. Obranio je magistarski rad na temu "Razlike u funkcionalnosti kretnji djece karataša i KKK boksača". Radio je kao komunalni redar, a Grad Otok mu je platio kurs za treneraKo. Kao stvoren za ministra poljoprivrede u Vladi koalcije HDZ-DP pod vodstvom A. Plenkovića.
jutarnji.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # magistra ekonomijegost 2024-05-23 12:51
Citat Bing:
novi ministar poljoprivrede... Obranio je magistarski rad na temu "Razlike u funkcionalnosti kretnji djece karataša i KKK boksača".
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ....Barbika 2024-05-23 13:50
To ne zna nitko, vjerojatno ni ona sama.
Na jednom sastanku Alumni ERRI zajednice se propisno osramotila jer nije znala odgovoriti na pitanje koje godine je završila faks.
Umjesto odgovora na pitanje promrmljala je nešto u stilu da je počela raditi u nautičkom turizmu i prije nego li je diplomirala.

U biti, tu se krije tajna njenog dugotrajnog studiranja, upisala je faks po starom sustavu, a onda nakon 10 i više godina završila po bolonji.

www.efri.uniri.hr/.../168

Tko ima vremena neka na fejsu potraži taj urnebesni video.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Segment turizmaASD 2024-05-23 14:35
Citat Barbika:
To ne zna nitko, vjerojatno ni ona sama.
Na jednom sastanku Alumni ERRI zajednice se propisno osramotila jer nije znala odgovoriti na pitanje koje godine je završila faks.
Umjesto odgovora na pitanje promrmljala je nešto u stilu da je počela raditi u nautičkom turizmu i prije nego li je diplomirala.
U biografiji uz izborni program "Grad za tebe" navodi da je u Malom Lošinju završila osnovnu i srednju školu a diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Rijeci na smjeru Menadžment te stekla zvanje magistre ekonomije. Navodi još: Radno iskustvo stjecala je u segmentu nautičkog turizma, radeći u obiteljskoj tvrtki. A znamo da je u segmentu nautičkog turizma samo naplaćivala privez jahti i održavala sanitarije u prostorijama na Rivi Priko.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 0 # ...hranitelj tuljana 2024-05-24 06:29
Citat gost:
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Može zamjena informacija? Ja ću tebi napisati taj naslov ako ti meni napišeš gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # .......Gost 2024-05-24 07:29
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Može zamjena informacija? Ja ću tebi napisati taj naslov ako ti meni napišeš gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina?
I onda se ljutiš što te nazivaju trolom ???? Pa ovo je definicija trolanja. Najglupljeg vida trolanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # OMGgost 2024-05-24 09:04
Pet uzastopnih poruka sve jedna luđa od druge. Pita tuljan za diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina, za koga smo glasovali a ljuti se što pitamo za diplomski rad gradonačelnice i njezino studiranje. A tvrdi da nije u službi AK.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # tko je tu lud?Nikola 2024-05-24 08:54
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Može zamjena informacija? Ja ću tebi napisati taj naslov ako ti meni napišeš gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina?
A koga to uopće zanima? Prvo, drugo ili treće. Potpuno je nebitno, a ti bi trgovao tim informacijama. Budaletina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
9 0 # Opet..hranitelj tuljana 2024-05-24 13:28
Citat Nikola:
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Može zamjena informacija? Ja ću tebi napisati taj naslov ako ti meni napišeš gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina?
A koga to uopće zanima? Prvo, drugo ili treće. Potpuno je nebitno, a ti bi trgovao tim informacijama. Budaletina.
Nisi baš najoštriji nož u ladici? Ne znam zašto ali sudeći po komentarima, ovaj portal vas je prepun.
Zanima onoga tko je pitao, na zvao se "gost". Njegovo pitanje sam citiramo pri odgovoru. Ti si komentator Nikola. Gosta je zanimalo. Neka ti asistent rastumači..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Psihijatrijagost 2024-05-24 14:07
Citirao si moje pitanje, ali odgovor nisi dao. Umjesto da odgovoriš nudiš idiotsku zamjenu informacija, Da ćeš napisati taj naslov ako ja tebi napišem "gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina". Sudeći po ovom komentaru kojim impliciraš da anonimna osoba potpisana kao gost zna "gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina" nitko na ovom portalu ti nije ravan po kretenizmu. Kakve veze može imati diplomski rad Sandre Benčić i stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina s naslovom magistarskog rada AK znao bi objasniti samo vrhunski psihijatar s velikim iskustvom s idiotima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# ...Guest 2024-05-24 15:12
Ovaj komentar je obrisao administrator
012 # ....WoW 2024-05-24 17:58
Citat hranitelj tuljana:
Citat gost:
Zna li netko naslov magistarskog rada naše gradonaćelnice?
Može zamjena informacija? Ja ću tebi napisati taj naslov ako ti meni napišeš gdje se nalazi diplomski rad Sandre Benčić i koji je stupanj obrazovanja supruge Peđe Grbina?
Ako već znaš naslov njenog diplomskog/magi starskog rada, onda ćeš sigurno znati i koliko godina je AK studirala ekonomiju.

Dakle, AK je 1997. godine završila gimnaziju, te je iste godine na jesen upisala EFRI. Bolonjski proces je u Hrvatsku uveden tek u studijskoj godini 2005/2006. Koliko dugo je studirala AK, 10, 12 ili više godina?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # To se zove temeljitostGost 2024-05-24 21:46
Citat WoW:
Koliko dugo je studirala AK, 10, 12 ili više godina?
Znači da je temeljito savladavala gradivo za koje je predviđeno 4 godine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # a big waste of timeNikola 2024-05-25 06:45
Koliko je to ekonomično?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Non scholae, sed vitae discimusBarbika 2024-05-25 11:55
Citat Gost:
Citat WoW:
Koliko dugo je studirala AK, 10, 12 ili više godina?
Znači da je temeljito savladavala gradivo za koje je predviđeno 4 godine.
Da je na tom fakultetu nešto temeljito savladala, ne bi joj danas trebao osobni savjetnik.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 0 # O da...hranitelj tuljana 2024-05-24 06:26
Citat Bing:
Diploma može biti i kupljena. Na benzinskoj crpki u Travniku
Sumnivo detaljno znaš gdje se kupuju diplome... koliko si platio svoju?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # ......gost 2024-05-24 09:17
Citat hranitelj tuljana:
Citat Bing:
Diploma može biti i kupljena. Na benzinskoj crpki u Travniku
Sumnivo detaljno znaš gdje se kupuju diplome... koliko si platio svoju?
Otkud možeš znati da uopće imam diplomu pa makar je i kupio? Trolanje da odvratiš pozornost od Aninog školovanja ti je sve gluplje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
# He he... pogubio si seGuest 2024-05-24 15:16
Ovaj komentar je obrisao administrator
017 # Zastrašivanje novinara.... Gost 2024-05-23 18:41
Prijetnje Nacionalu posve se jasno referiraju na izjave premijera Andreja Plenkovića. Prije svega na njegovu opasnu kvalifikaciju o medijskoj osovini zla. Andrej Plenković “osovinom zla” ili “klikom pet lijevih medija, koji nas ruše”, kako također zna govoriti, naziva Nacional, Index, 24sata, Telegram i televiziju N1. Jasno je da se prijetnja redakciji Nacionala naslanja na premijerove kvalifikacije.
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # StrahovladaBandit 2024-05-23 18:59
Osovina zla je koalicija Anine stranke s Imovinskim pokretom. Već se vide konture karaktera njihove strahovlade.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Prijatelj neprijatelja Hrvatske u Vladi RHAjme .... 2024-05-25 10:46
Citat Bandit:
Osovina zla je koalicija Anine stranke s Imovinskim pokretom. Već se vide konture karaktera njihove strahovlade.
Ono kad HDZ "stožerna stranka nacionalnog zajedništva, stranka koja je vodila hrvatski narod do stoljećima sanjane slobode" radi osvajanja trećeg uzastopnog mandata vlasti za Plenkovića skloši pakt s Domovinskim pokretom čiji čelnik gostuje u Rimu na desničarskom festivalu na kojem se svojataju hrvatski teritoriji.

Tamo je bio i Bartulica iz DP povezan s mađarskim organizacijama koje sjever Hrvatske drže svojim vlasništvom i imaju drugi najveći pojedinačni udio u MOL-u, energetskoj kompaniji koja se konstantno proziva za vođenje Ine protiv hrvatskih nacionalnih interesa. Sada je razvidno njegovo prijateljstvo s onima koji na isti način halapljivo gledaju na jug zemlje u kojoj je narodni poslanik. Član stranke koja je u međuvremenu ušla u Vladu polako i sigurno postaje prijatelj svim neprijateljima Hrvatske.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Podesnilo se ...Opus Dei 2024-05-25 20:42
Predsjednik Mosta i nositelj liste za EU izbore Božo Petrov u subotu je pozvao građane da daju potpis na njihovu inicijativu da EU vrate kršćanskim korijenima, da kršćanska baština uđe u temeljne osnivačke ugovore EU, te da 9. lipnja izađu na EU izbore i daju glas Mostu i partnerima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Financirani iz Mađarskegost 2024-05-26 09:25
Stranka na vlasti u Gradu za tebe na državnoj razini koalira s DP-om. Kad je iz Budimpešte poručio "Hrvatska na prvome mjestu!", DPovac Bartulica je to radio u aranžmanu Centra za temeljna prava, organizacije koja godinama svojata trećinu Hrvatske kao mađarski teritorij.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # I naša mala prćija podesnilaZorro 2024-06-16 19:21
Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije koja je već jednom dovela do najgoreg i najkrvavijeg svjetskog rata pita se novinarka Nacionala potaknuta izbornim uspjesima desničarskih stranala. A što se tiče "važne i snažne" Hrvatske ističe da je "uz sramotno nisku izlaznost od 21 posto u našoj maloj prćiji", Domovinski pokret ostvario uspjeh i nije kažnjen usprkos svim skandalima koji su ga zaskočili otkad je ušao u Vladu – od potkapacitirani h ministara do mame Stevena Bartulice koja ga navodno financira. Tako je postao glavna zvijezda europskih izbora i možda se baš zato DP uspio domoći jednog zastupničkog mjesta, čime će podebljati grupaciju euroskeptika i radikalnih desničara u Europskom parlamentu.
Dalje piše: Ni HDZ, koji je ušao u trgovački brak s tim i takvim Domovinskim pokretom, nije kažnjen. Upravo suprotno, uspio je osvojiti dva mandata više nego na prošlim europskim izborima – odnosno, pola od 12 mjesta u Europskom parlamentu dodijeljenih Hrvatskoj – i tako ostvariti više nego uvjerljivu pobjedu koja će drastično djelovati na urođenu bahatost velikog vođe Plen Ki-muna. Tome je nesumnjivo pomogla i najgora izlaznost u Europi, zbog zamora materijala, na što je lukavi premijer vjerojatno i računao kada je raspisao nacionalne izbore mjesec dana prije onih europskih. Znamo da niska izlaznost obično ide HDZ-tu u korist jer njegova vojska uhljeba uvijek glasa.
Naravno da je AP takav rezultat iskoristio za još jedan trijumfalni govor iz serije „usta moja, hvalite me“, u kojem je nabrojio sva nadnaravna dostignuća svojih dviju vlada. Nažalost, Europa je u takvoj situaciji da pobjeda HDZ-ta na još jednim izborima i nije tako loša vijest. Tragično!
www.nacional.hr/.../
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
51 # Jadna...hranitelj tuljana 2024-06-17 05:44
Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu većinu čine zastupnici istih klubova kao i do sada, samo u nešto drugačijim omjerima. Stoga će se sve politike drage ljevičarima i koje garantiraju unaprijed zadani kurs osiromašenja i biološkog nestanka Europljana, nastaviti...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
171 # Vidim strogi ste...hranitelj tuljana 2024-05-24 06:46
Kad vidim kakve stvari vam smetaju (duljina studiranja, sumnjive diplome, uzimanje raznih naknada, lošeg poslovanja) ne mogu se ne zapitati za koga ste glasovali?! Jer glavni predstavnici (lijeve) oporbe imaju upravo takve "mrlje"... kakve tvrdite da vam navodno smetaju kod AK... duuugogodišnja studiranja, sumnjivi nestanci radova, navodne kupnje diploma, uzimanje neosnovano raznih naknada (odvojeni život ili sl.) poslovanja u tečajevima, blokadama, krivo ispunjene imovinske kartice... Pa za koga ste onda glasovali? Hajde, ta anonimni ste?
Meni je osobno izuzetno drago kad sam vidio koliko malo glasova je dobio jedan lažnjak, nitkov, kokošar i po svim mjerilima potpuno moralno krivo nasađena osoba, plaćenik, smutljivac... Očito su ga ljudi pročitali...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # ......gost 2024-05-24 10:30
Citat hranitelj tuljana:
Pa za koga ste onda glasovali? Hajde, ta anonimni ste?
Meni je osobno izuzetno drago ...
A ti, kao, nisi anoniman? A izuzetno ti je drago ... Jako važno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

● ZADNJI KOMENTARI

 • Uzurpacija državne imovine

  gost 23.06.2024 22:28
  hranitelj tuljana je neosoba
  Ako si prijave slao kao hranitelj tuljana normalno je da se ne vide jer ih nisu shvatili ozbiljno. A ni da Admin nije brisao nitko od čitatelja svejedno ne bi znao tko prijavljuje. hranitelj tuljana je neosoba rekao bi premijer :lol:

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 22:18
  Osvetnica
  To je ta gospođa, navodno je i oštetila vozilo popravnog doma, pojeo vuk magare. Uvalila se i njihov poslovni prostor, pustila pipke na sve strane. Direktorica hadezejka sve joj omogućava, misli da će joj u gadezeju pomoći osoba koja prezire crkvu, vjeru ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:38
  ...
  Da parafraziram komentatora "Genov": Ne vidim problem ako nestanu lošinjske ili hrvatske mačke, dok god postoji dovoljno mački u drugim dijelovima svijeta.

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:27
  No good...
  Nakon toga "netko" me je slavodobitno upitao da gdje mi je skrinšot prijave. Baš sam se spremao odgovoriti kad sam vidio da je sve nestalo. Vjerujem da je netko tom komentatoru šapnuo da je sa tim pitanjem pokazao da nikad nije prijavio ni jednu ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:15
  Svaki put
  Naknadno se vezano uz temu razvila rasprava, u kojoj sam potvrdio slanje prijava i s moje strane, te izrazio čuđenje zašto se moje prijave ne vide. Ni jedno pravilo nisam prekršio ali je Admin odlučio izbrisati moj komentar kako nitko od čitatelja ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:06
  Opozicija samo takva...
  Popravni dom kontrolira HDZ. Još jedna osveta osvetoljubivog lošinjskog HDZa... ... za jednu gospođu se priča da je nesprtano koristila vozilo Doma. Je li i to ista ta gospođa? Ako je, stvarno je HDZ nemilosrdan prema opoziciji...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 18:18
  I ona tebe
  Zanimljivo tumačenje situacije, gospođa je navodna dobrotvorka,a najveće postignuće joj je što je sjela na cestu, zatvorila promet i interventna ju je morala odnijeti. Stvarno veliko postignuće. Tim činom je pomogla mnogim žensms kao što pomaže djeci ...

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 23.06.2024 14:42
  He he...
  Inače je nadaleko poznat lošinjski pokret otpora, Talijani nisu imali ni trenutak mira za vrijeme okupacije, stalno pobune, diverzije, sabotaže... zar ne?

  Read more...

   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 23.06.2024 13:25
  Proslava s figom u džepu
  A jučer je na fejsu objavila da su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomenicima u Velom i Malom Lošinju te u Osoru obilježili Dan antifašističke borbe. Po fotkama se vidi da je to blagdan kojeg se samo otaljava i slavi s figom u džepu samo zato ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Grad za Tebe 23.06.2024 08:59
  Mica Maca
  Što kažu u Gradu za tebe, je li to i grad za životinje? Sad kad je gospođa koja se razumije u odgoj djece i odgoj mačaka, navodno je potjerana iz društva za zaštitu životinja. Prema onom kako pomaže djeci, bolje za mačke da im ne pomaže. Ona pomaže ...

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 22.06.2024 16:37
  "Odgovori na odgovore"
  Odgovore na odgovore (kako je zbunjena gradonačelnica kazala) nije dala gradonačelnica nego pročelnica jedinstvenog upravnog odjela. A stvarno je jedinstven kad na pitanje o bonovima za umirovljenike "zašto baš kod Jadranke" nije dobiven odgovor. A ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom vijeću nam pričaju da borba protiv bespravne gradnje bjesni, da se upravo spremaju poslati 150 prijava na državni inspektorat, a na službenoj stranici inicijative ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za legalnost ni ne mogu biti uspješne. Tako je i na zadnjoj sjednici GV bilo po tko zna koji put govora o pošasti bespravnog graditeljstva. Na tu temu je prema ...

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.

  Read more...

   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja zvuči naprosto depresivno. Citiram je u cjelosti: Dakle, nakon gotovo tri godine od kada je znani Slovenac devastirao uvalu Studenac, a temeljem prijave mještana Sv.

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za iskazivanje interesa. Za oglas o "relaksaciji uvjeta" gradonačelnica će prema cjeniku Novog lista iskeširati 2.239,30 €. i.imgur.com/0FuTQ87.jpg ...

  Read more...

   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje interesa za posao stanogradnje štetan za Grad.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu većinu čine zastupnici istih klubova kao i do sada, samo u nešto drugačijim omjerima. Stoga će se sve politike drage ljevičarima i koje garantiraju unaprijed zadani ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije koja je već jednom dovela do najgoreg i najkrvavijeg svjetskog rata pita se novinarka Nacionala potaknuta izbornim uspjesima desničarskih stranala. A što se ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su nam, kao njima, žene rađale djecu. Ali valjda tako treba biti, slabo i efektno treba iz umrijeti, davno je Darwin pisao o tome. Evolucija.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom vjerskom biznisu

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad nije bio blizu vlasti i nikad nije sudjelovao ili donio neku odluku koja je negativno utjecala na živote Hrvata, za razliku od onih koji su ga podmetnuli... ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik Matthew Bartulica, koji je i sam 2012. u svojoj župi dobio pritužbu za "nepropisno ponašanje".

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen za pedofiliju. Udruga se reklamirala i tvrdnjama da je Bartuličin otac među prvima pregledao vidioce iz Međugorja.

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti vijećnike koji su ih postavili. Prema članku 47. Poslovnika o radu GV Nakon primljenog odgovora vijećnik može na sjednici Gradskog vijeća jedanput iznijeti ...

  Read more...

   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku Priskiću. S tim u vezi pročitajte komentar na volim-losinj.org/.../... (https://volim-losinj.org/politika/3075-savjetnik-koji-sjedi-na-dvije-stolice#comment-83763) ...

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png (http://i.imgur.com/zlcX6mc.png)

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani

  Read more...

   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da je taj čovjek kriminalac?’

  Read more...

ZADNJI KOMENTARI (desno)

 • Uzurpacija državne imovine

  gost 23.06.2024 22:28
  hranitelj tuljana je neosoba
  Ako si prijave slao kao hranitelj tuljana normalno je da se ne vide jer ih nisu shvatili ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 22:18
  Osvetnica
  To je ta gospođa, navodno je i oštetila vozilo popravnog doma, pojeo vuk magare. Uvalila se ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:38
  ...
  Da parafraziram komentatora "Genov": Ne vidim problem ako nestanu lošinjske ili hrvatske ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:27
  No good...
  Nakon toga "netko" me je slavodobitno upitao da gdje mi je skrinšot prijave. Baš sam se ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:15
  Svaki put
  Naknadno se vezano uz temu razvila rasprava, u kojoj sam potvrdio slanje prijava i s moje ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  hranitelj tuljana 23.06.2024 20:06
  Opozicija samo takva...
  Popravni dom kontrolira HDZ. Još jedna osveta osvetoljubivog lošinjskog HDZa... ... za jednu ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  I ja tebe 23.06.2024 18:18
  I ona tebe
  Zanimljivo tumačenje situacije, gospođa je navodna dobrotvorka,a najveće postignuće joj ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  hranitelj tuljana 23.06.2024 14:42
  He he...
  Inače je nadaleko poznat lošinjski pokret otpora, Talijani nisu imali ni trenutak mira ...
   
 • Politika svedena na predizborne aktivnosti

  gost 23.06.2024 13:25
  Proslava s figom u džepu
  A jučer je na fejsu objavila da su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomenicima u ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Grad za Tebe 23.06.2024 08:59
  Mica Maca
  Što kažu u Gradu za tebe, je li to i grad za životinje? Sad kad je gospođa koja se razumije ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 22.06.2024 16:37
  "Odgovori na odgovore"
  Odgovore na odgovore (kako je zbunjena gradonačelnica kazala) nije dala gradonačelnica nego ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Vito 21.06.2024 08:11
  Obmanjivanje javnosti kao midus operandi
  Grad se u travnju 2023. godine pridružio inicijativi protiv bespravne gradnje, na gradskom ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 20.06.2024 10:14
  Papir sve trpi
  Sa ovakvim sastavom gradske vlasti i stavom gradonačelnice prema problemima inicijative za ...
   
 • Uzurpacija državne imovine

  Qwert 19.06.2024 06:38
  Uzaludne inicijative
  Svaka inicijativa koja ne ide niz dlaku pa ne služi vladajućoj strukturi uzaludna je.
   
 • Uzurpacija državne imovine

  gost 18.06.2024 17:28
  Uzaludnost inicijative za legalnost Lošinj
  Jučerašnja objava INICIJATIVE ZA LEGALNOST LOŠINJ zbog očigledne uzaludnosti nastojanja ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  asd 18.06.2024 10:08
  Relaksacija uvjeta stanogradnje
  Premda se zna za koga je pogodovanje poboljšano AK je morala ponoviti javni poziv za ...
   
 • Poboljšano pogodovanje ponavljanjem javnog poziva

  Gost 18.06.2024 08:27
  Šteta za Grad za tebe
  U današnjem Novom listu je platila oglas preko cijele stranice s javnim pozivom za pokazivanje ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 17.06.2024 05:44
  Jadna...
  Novinarka Nacionala potvrđuje negativne stereotipe o toj profesiji. Na ovim izborima znatnu ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Zorro 16.06.2024 19:21
  I naša mala prćija podesnila
  Kako je moguće da su europski građani opet povjerovali širiteljima mržnje i opasne ideologije ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 16.06.2024 17:55
  Evolucija
  Budući stanovnici Lošinja smijati će se nama budalama, čime smo se bavili umjesto da su ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 15.06.2024 10:35
  Na čijoj je strani Bog?
  Ako Bog postoji nije se baš iskazao ako je pomogao Bartulici i njegovoj obitelji u uspješnom ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Nikola 15.06.2024 08:40
  ...
  Mislim da je i tvoja mama tebi propustila objasniti neke stvari.
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  hranitelj tuljana 14.06.2024 22:39
  Little teeth
  Vidim kost se glođe sitnim zubom, ta zato je i bačena... ... podmetnut vam je lik koji nikad ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Čeper 14.06.2024 21:54
  Krasno društvo ima HDZ
  Riječ je o udruzi Friends of Medjugorje. Predsjednik te udruge je Bartuličin brat, svećenik ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Gost 14.06.2024 20:23
  Religija & kriminal
  Bartuličina obitelj u SAD-u ima udrugu za vjerski turizam. Potpredsjednik joj je svećenik optužen ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  R. Z. 14.06.2024 18:01
  Dopunska pitanja
  Imam dojam da pisani odgovori na "ove odgovore" s potpisom pročelnice ne bi smjeli zadovoljiti ...
   
 • Pisani odgovori na pitanja vijećnika

  gost 14.06.2024 12:24
  Tko to tamo i dalje laže??
  Mislim da se i u pisanim odgovorima nastavlja s muljanjem ili barem glede isplata savjetniku ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  Lino 14.06.2024 07:53
  mamin propust u edukaciji
  Mama mu nije rekla da ne ulazi u automobile nepoznatih ljudi. i.imgur.com/zlcX6mc.png ...
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ... 14.06.2024 07:05
  ...
  54 godine, uspješan političar, majka ga hrani, majka ga brani
   
 • Glas za Domovinski pokret bit će glas za HDZ

  ..... 13.06.2024 21:39
  Prelijepo stvorenje
  MAJKA STEPHENA BARTULICE ‘Moj sin je prelijepo stvorenje, ja ga obožavam. Kako je on znao da ...