Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Tužba protiv javnosti

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

fekalna stanica LošinjNakon što je izvijestio da bivši gradonačelnik Cresa već  nakon mjesec dana odlazi iz Vodovoda u Odgojni dom, te da je njegova "sinekura u gradskoj tvrtki kulminirala protestnom plakat kampanjom, što ga je, uz pritiske koalicijske vlasti, vjerojatno nagnalo da ubrzo potraži drugi posao", Novi list izvješćuje da je Negovetić tužio »plakatera«, iz razloga što na njegov novi posao "nisu reagirali Cresani i »javnost«, nego jedna konkretna osoba".

Nakon jučerašnjeg teksta u kojem smo izvijestili da bivši creski gradonačelnik Gaetano Negovetić, nakon što je 40 dana bio zaposlen u komunalnom poduzeću Vodovod i čistoća Cres/Lošinj na poslovima pomoćnika direktora za razvoj i pretpristupne fondove, od ponedjeljka prelazi na radno mjesto u Dom za odgoj djece Cres na poslove odgajatelja, reagirao je Negovetić. Naime, u jučerašnjem tekstu, uz navedenu vijest, podsjetili smo i na kronologiju Negovetićeva zapošljavanja u komunalno poduzeće, a njega je u tom tekstu zasmetalo što smo naveli da je negodovanje kulminiralo protestnom plakat kampanjom i što je pod fotografijom stajalo da su Cresani reagirali plakatima:

- Nisu reagirali Cresani nego konkretan počinitelj, a to je Natko Jakić, protiv kojeg sam pokrenuo privatnu tužbu. Da je Jakić uočen kod postavljanja jednog plakata postoji zapisnik policije. Uvažavam javnost, ali ne može se govoriti o javnosti u velikom broju jer se ovdje radi o jednom čovjeku, reagirao je Negovetić, a na našu opasku da to što je jedna osoba uočena, ne znači da je i jedina vezana uz plakate, Negovetić je kazao da se za ovaj jedan slučaj zna tko je i da je pokrenuo tužbu protiv njega i da javnost također o tome treba biti izviještena.

Kako je Gaetano Negovetić, o čemu smo izvijestili u jučerašnjem tekstu, kazao da iz komunalnog društva Vodovod i čistoća Cres/Lošinj ne odlazi zato što je tako htjela gradska koalicijska vlast, te vezano za njegovu tvrdnju da su mu gradonačelnik Kristijan Jurjako i koalicijska vlast nudili kako će mu namjestiti posao voditelja creske podružnice Doma za starije i nemoćne osobe, komentar smo potražili od gradonačelnika Jurjaka. On je odgovorio priopćenjem u kojem je izbjegao komentirati dio koji se odnosi na nuđenje posla Negovetiću u Domu za nemoćne, ali je jasno kazano da je koalicijska vlast tražila raskid Negovetićevog ugovora o radu u komunalnom društvu. U priopćenju Jurjako navodi:

- Kao što sam već izjavio početkom prosinca, nismo podržali odluku direktora Vodovoda i čistoće o zapošljavanju Gaetana Negovetića na mjesto pomoćnika direktora. Zatražili smo potpunu dokumentaciju o zapošljavanju i utvrdili da je bilo nedorečenosti. Odluka o zapošljavanju koja je donesena bez suglasnosti, čak uz protivljenje Grada Cresa, kao jednog od osnivača, nije nas mogla ostaviti ravnodušnima, već smo iskazali jasno nezadovoljstvo. Istodobno u cjelokupnoj javnosti čuli smo samo negodovanje zbog ovakvog ponašanja. Mislim da Negovetić mora shvatiti poruku koju su mu građani poslali kako u svibnju, tako i u prosincu. Kad je čovjek predugo na vlasti, pomisli da je Bogom dan i da u stvari on časti narod svojom nazočnošću, ali to nije tako. Mi smo jasno tražili raskid ugovora o radu s Negovetićem i pozdravljamo činjenicu da je do toga došlo. Želimo mu uspjeha u radu za koji je doista stručan, te se nadamo da će svojim raspravama pomoći u radu Gradskog vijeća. Vjerujem da ovim zaključujemo sagu o bivšem gradonačelniku i da ćemo ubuduće vrijeme i energiju trošiti isključivo na razvoj Cresa i bolju budućnost svih njegovih stanovnika, zaključuje gradonačelnik Jurjako.

Sam i goloruk na ex-čelnika

Što kaže na tvrdnju da nema nezadovoljstva javnosti i plakat kampanje već da je to tek pojedinačni slučaj, pitali smo prozvanog Natka Jakića, a on kaže:

- Laska mi tvrdnja g. Negovetića da sam ga na uzmak natjerao sam i goloruk, navodno tek nekakvim »plakatima«. O tome će, čujem, presuditi sud, a ne »kadija te (op)tuži, kadija te (o)sudi«. Zasad bih rekao da je u pitanju masa nezadovoljstva nešto veća od moje osobne. Masa kritična, navodi Jakić.

Koban let sa Sanaderom?

Eto, g. Negovetić je imao svoj politički uzlet kad je sjeo s g. Sanaderom u helikopter, a izgleda da je ponovio njegov dvostruki pad, ljetos, pa opet sada u siječnju. Možemo razumijeti njegovo ogorčenje pa stoga njegove riječi nećemo uzimati za zlo, rekao je Jurjako.

Prije gornjeg napisa objavljen je spomenuti članak pod naslovom "Negovetić nakon mjesec dana odlazi iz Vodovoda u Odgojni dom":

Od ponedjeljka bivši creski gradonačelnik Gaetano Negovetić počinje raditi u Domu za odgoj djece Cres. S prelaskom na novo radno mjesto prestaje mu radni odnos u gradskom komunalnom društvu Vodovod i čistoća Cres - Lošinj, gdje je od 1. prosinca prošle godine bio zaposlen kao pomoćnik direktora za investicije i pretpristupne fondove. Očito da proteklih nešto više od mjesec dana nije teklo glatko, s obzirom da je Negovetić odlučio napustiti atraktivno radno mjesto u komunalcu, ali kako nam je jučer u telefonskom razgovoru rekao, nije ga napustio zato što je tako htjela gradska koalicijska vlast, nego on osobno.

- U komunalnom društvu »Vodovod i čistoća« bio sam jako dobro primljen od svih, ali ne i od koalicijske vlasti i gradonačelnika Kristijana Jurjaka, koji su mi predlagali da će mi oni osigurati zaposlenje i to kao voditelja creske podružnice Doma za starije i nemoćne osobe, a po tom pitanju bio sam kod gradonačelnika i na razgovoru. Ne znam kako su mi planirali osigurati to radno mjesto niti bih na to pristao. Osim toga, bilo je tu još prijedloga s njihove strane, vezano za moj politički angažman pa i da se povučem s mjesta vijećnika. Nikada mi nitko nije namještao posao pa neće ni ova koalicija i to nije moj načina rada, niti želim o njima ovisiti. Pod takvim uvjetima nisam želio raditi i vrlo brzo po zapošljavanju u komunalnom poduzeću počeo sam pratiti natječaje. Bio sam spreman otići raditi i u neko drugo mjesto, ali otvorila se mogućnost zapošljavanja u Cresu te sam se javio na natječaj koji sam pročitao u Novom listu. Dugo sam u politici, prošao sam svašta, znam biti strpljiv, koalicijska vlast mi je u ovo kratko vrijeme mnogo toga priredila, ali ja kažem ima Boga kao i strpljen-spašen, rekao nam je Gaetano Negovetić, koji najavljuje i daljnji puni angažman u političkom radu i Gradskom vijeću gdje je vijećnik oporbenog HDZ-a.

Inače, ovom novom zapošljavanju u kratko vrijeme, prethodilo je prilično burno razdoblje o kojem je naš list izvještavao, pa da podsjetimo. Negovetić (HDZ) je nakon što je funkciju gradonačelnika obnašao u tri mandata, na prošlim lokalnim izborima u svibnju 2009. u drugom krugu izgubio od sadašnjeg gradonačelnika Kristijana Jurjaka (HNS). Nakon što je odstupio s funkcije, Negovetić je šest mjeseci koristio zakonsko pravo na mjesečnu naknadu u visini svoje dotadašnje prosječne plaće, što je iznosilo oko 17 tisuća kuna. Tu je naknadu koristio do 1. prosinca prošle godine, kada se za stalno zaposlio na novoosnovanom mjestu pomoćnika direktora za investicije i pretpristupne fondove u gradskom komunalnom poduzeću »Vodovod i čistoća« Cres-Lošinj. To je zapošljavanje kod dijela javnosti primljeno s negodovanjem uz ocjenu da se Negovetiću pogodovalo jer je na mjesto pomoćnika zaposlen, ne putem klasičnog javnog natječaja, nego temeljem potrebe za tim kadrom, o kojoj je komunalno društvo izvijestilo Zavod za zapošljavanje, a jedina osoba koja se javila bio je Negovetić, inače profesor glazbe i muzikolog. Zaposlio ga je direktor komunalca, a nova gradska vlast time nije bila zadovoljna i gradonačelnik Jurjako je tražio dodatna očitovanja o načinu na koji je Negovetić zaposlen.

Negodovanje je kulminiralo protestnom plakat kampanjom par dana nakon zapošljavanja, ali očito da problemi za bivšeg creskog gradonačelnika nisu prestali, pa se već kratko vrijeme nakon zapošljavanja u komunalcu, javio na javni natječaj za odgajatelja za slobodno vrijeme u Domu za odgoj djece Cres, koji je izašao 16. prosinca prošle godine. Inače, u creskoj pedagoškoj ustanovi Negovetić je već ostvario 21 godinu staža, a prije nego je prvi put postao gradonačelnik 1997. godine, bio je direktor creskog Doma za odgoj. Za mjesto odgajatelja izabran je odlukom Upravnog vijeća ustanove, među pet kandidata i, kako smo već naveli, počinje raditi u ponedjeljak.

 

 

Komentari: 

0 0 # muflon 2010-01-09 16:53
Gajo je načisto prošvikao :-) Da na njegov novi posao "nisu reagirali Cresani i »javnost«, nego jedna konkretna osoba". Pa na ovoj stranici su bile stotine komentara. Da ne povjeruješ!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2010-01-09 18:06
vjerojatno je reagirala neka osoba, i to iz HDZ-a koja mu je rekla da se makne jer ionako imaju dovoljno afera
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # zadrugamaslina 2010-01-09 18:38
Kako ce sada Sinčić bez pomocnika direktora i covjeka za pretpristupne fondove, ako je bolja placa neka postavi na to mjesto Mužića :P :P :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # asd 2010-01-09 18:50
Da je afera afera je ali kako za nju može bit kriva "javnost" od osoba komada jedan :-) A ako je samo jedna osoba zašto ideš na drugi posal?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Mućka 2010-01-09 19:34
Ljudi pa da je bila mućka s tim zapošljavanjem vidi se po tom da je objavljeno samo u zavodu za zapošljavanje pa se niko nije mogao javiti nego ko je znao. Šta oni misle da smo mulci pa ne kužimo mućku?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # vrana 2010-01-09 19:39
Ja mislim da se Linu počeo stezati remen i da aktualnim aferama u državi jednostavno lokalni šerifi su donijeli odluku da bi se i ovdije mogle počele češljati neke stvari. Stoga da ne isplivaju i druga gov.a vani odlučili su se za smirivanje duhova i stanja. Stoga mislim da je Lino preporučio šerifima da postave svoje guzice ukoliko doðe do lova, pa su ovi odvagnuli da bi mogli nadrajsati skupa sa Linom i maknuli Gaju na vrijeme. Stoga je očito da nepravilnosti ima još i da je samo pitanje dana ko će koga izdati jer apetiti lokalnih šerifa su veliki i tu se mora svih namiriti onaj koj bude prvi izigran i mislio da nije dobio dovoljno kolača povući će u ponor i ove ostale samo je pitanje dana kada će se to dogoditi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Tužba protiv javnostiBuljba Bašić 2010-01-09 21:27
Gajo je na vrijeme odstupio i vratio od kuda i krenuo , zanima me kada ce to isto uciniti Batica i Milanče da li i za njih vrijedi isti zakon ili ne ?! Lino tu ne moze nista ucinit osim potpisatii, biti poslusan!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Bašić BuljaDomac 2010-01-10 00:42
Moj Bašiću nisi pi.da i skužio si od kud vjetar duva, iz prstena brale, znaš ti da je sosijalna skrb, domovi razni (starački, odgojni....), resor šefa Sarića pa ðe će suza, već na oko, ali i tu će im netko zapapriti.

Nema više Ive S. i draga Jaca sve čisti pa će valjda doći i do našega škoja i o[cenzurirano]i ti Garija i ostale kvazi HDZ-ovce.

Malo spokoja i sve će se slegnuti, NIČIJA NIJE GORILA DO ZORE.

ŽIVILA JACA iliti "Suzana"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # VodaVrana 2010-01-10 10:16
Ako ih skinu sa platnog lista možda nam i pojeftini smeće i voda, to bi bio veliki napredak za graðanstvo. :D :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # domjura 2010-01-10 10:19
Nije ni u domu loše ,možda bolje nego u vodovodu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Upražnjeno ili ukinuto radno mjesto?Frula 2010-01-10 16:19
Da li je rečeni profesor frulice svojim odlaskom i dokinuo potrebu za radnim mjestom pomoćnika direktora za razvoj i pretpristupne fondove? Ili je to mjesto sada upražnjeno i možemo očekivati da će Vodovod i čistoća zaposliti nekoga tko ima kvalifikacije za taj posao?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # SocijalaDecibel 2010-01-10 16:24
Dobro je utvrditi da socijala u našem kraju ima para za zbrinjavanje otpisanih političkih kadrova. To znači i da imaju za njegu staraca, dobru hranu, stručni kadar u odgojnim domovima, opet dobru hranu, te razne sadržaje za mlade. Nema krize, nema recesije! Kad ovaj resor ima para, širi se optimizam i nada! Sprega ovog resora i gradskih vlasti takoðer širi optimizam. Svi će biti zbrinuti, tko ukalkuliran u cijenu vode i smeća, a tko u socijalu! Ne brini Gari!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Zbrinjavanje političkog otpadaKobenhavn 2010-01-10 16:29
Trebalo bi na politički otpad primijeniti pravila zbrinjavanja koja će važiti i za ostali otpad. Ne može se zbrinjavati na otocima. Mora se skupljati u transfernim stanicama i poslati na kopno. To bi nam pojeftinilo, uljepšalo i pročistilo okoliš.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # sopila 2010-01-10 16:31
Ovo da li je profesor frulice svojim odlaskom dokinuo potrebu za radnim mjestom za europske fondove je dobro pitanje :-) Jer ako sad kažu da to radno mjesto ne treba gospoda će pojest veliko govno i priznat da je bila namještaljka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # idssuza 2010-01-10 17:21
Zar je Sinčić lino u HDZ-u :-? Pa da mu stiscu remen. On je radio do sada cisto i bio jako poslušan ako je trebalo nekoga zaposliti i gdje je tu grijeh, Sve cisto i transparentno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # LinkOdgovor IDS-u 2010-01-10 20:21
...
Ovdje u četvrtom komentaru (volim-losinj.org/.../...) piše da je Lino u Ids-u
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ne talasajjami 2010-01-10 22:07
Znaci da nisu lopovi samo u HDZ u vec, praksa lopovluka se nastavlja iako je HDZ na vlasti i to od strane u konkretnom slucaju IDS a. Dokle to moze ici i dokle to graðani moraju platiti ? A Uskok i organi gonjenja, glavu u pijesak i " ne talasaj".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # talasanjepeko 2010-01-10 22:42
Ja mislim da je Gajo opasno zatalasao ovom tužbom i da će ga taj talas potopiti. a može i Garija, Hdz i još neke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ???Nomad 2010-01-11 09:24
:sigh: Molio bi ljepo,ako itko zna da mi pojasni?!!? Kako to da ja,kad ostanem bez zaposlenja nakon svake sezone nemam posao do sljedece,a ovaj lik i jos masa slicnih u Jadranci i gradskim sluzbama idu konstantno naprijed i bivaju nagradjeni prosperitetom za svoje lopovluke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # NomaduKodeks 2010-01-11 13:00
Da bi dobio tako povlašetni položaj, moraš ispuniti neke uvjete. Ako si pošten, to je veliki nedostatak. Ali nije dovoljno da si spreman na kreativno tumačenje zakona, dvostruke kriterije, zatvaranje oba oka u slučaju kršenje propisa i pozitivnih praksi. A najvažnije je u tome ne smiješ biti sam: moraš biti dio hobotnice, obitelji ili kako se već sve ne tepa ekipama koje su se udružile da perušaju na veliko. Moraš zadužiti druge i dati drugima da zaduže tebe. Moraš imati čime: biti na vlasti ili pri vlasti.

Ali ti si sezonac! Pa kako se uopće usudiš misliti da si važan?!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # NIKO KAO GAETANO!COCO LOCO 2010-01-14 23:51
NIKAD BOLJEG GRADONAČELNIKA OD GAETANA NEĆETE IMATI !!!

TO ČE VAM VRIJEME POKAZATI,A ONDA ĆE VAM BIT KASNO! GAETANO JE PONOSAN ČOVIK !!!!

VIVA GAETANO! :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # IstinaUputjeni 2010-01-20 19:40
Dakle...Gajino najnovije zaposlenje stvarno nije bilo uhljebljavanje, za razliku od prošlog. Naime, ženska koja je radila taj posao je otišla iz Doma jedno par dana nakon što je Gajo dobio posao u Vodovodu, ali je o tome već i prije govorila.

A dokle je koalicijska vlast vršila ogroman pritisak na Lina i Gaju, tako da je on stvarno morao otići. I otišao je u Dom. A Dom ne spada pod lokalnu samoupravu, već pod državu. Tako da je taj natječaj stvarno došao kao naručen.

I sad će Gajo moć poučavat dječicu sviranju frule :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kanalzacijaGuest 2010-01-20 20:18
Ako gajo ima pameti nece se zajebavat tuzakanjem jer ce sva govna isplivat na povrsinu da nece oprat ni vodovod i cistoca i sva kanalizacja :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # GajoGuest 2010-01-21 09:06
Negovetić je na posao primljen jer je postojala potreba za to tadno mjesto,ali interesantni su uvjeti koji se traže u natječaju. Kao da ih je pisao sam Negovetić,traže upravo profesora glazbenog ili tjelesnog odgoja za slobodne aktivnosti.Možd a je slučajnost ali zanima me koje je struke bila prethodnica na tom radnom mjestu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Bez komentarajozo 2010-01-21 12:12
Grad Karlovac poništio je ovih dana natječaj za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za europske integracije, a u pozadini odluke stoji više nego zanimljiv razlog. Naime, jedini kandidat za ovo radno mjesto, koje po svojoj definiciji podrazumijeva svakodnevnu korespondenciju s europskim institucijama i sastavljanje aplikacija za natječaje, nije prošao na testu iz poznavanja – engleskog jezika. Na šta Vas ovo podsijeća :-) :-) :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Gajo il" JurjakoGrintavac 2010-01-22 09:19
Ljudi moji! Za Gaju znamo kakove skule ima! Kakove ima Jurjako? Sam čul da ima završeni zanat za električara? je to, morebit, istina?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # grintavac 2010-01-23 22:31
istina je, a forši fini i škulu va Lovranu za profešura do armoniki
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Lino ide daljeGuest 2010-02-27 20:08
Lino Sinčić, direktor komunalnog poduzeća Vodovod i čistoća Cres/Lošinj, koji tu funkciju obnaša od 1992. godine i u naredne četiri bit će na čelu otočnog komunalca. Na natječaj su pristigle četiri molbe, jedna nije bila potpuna, a izmeðu tri kandidata koji su udovoljavali uvjetima natječaja, članovi Skupštine komunalnog društva Marina Medarić, ovlaštena od creskog gradonačelnika Kristijana Jurjaka i Boris Badurina, ovlašten od lošinjskog gradonačelnika Garija Cappellija, za direktora su izabrali ing. Lina Sinčića. Medarić navodi da je izboru presudilo njegovo dugogodišnje iskustvo, kao i činjenica da je pred komunalnim poduzećem zahtjevan posao razdvajanja komunalija i vodovoda. Kako je Sinčić u zajedničkom komunalnom društvu gradova Cresa i Malog Lošinja od samog početka, ocjena je da će njegovo iskustvo značajno pridonijeti kvalitetnoj provedbi predstojećeg postupka razdvajanja djelatnosti. /Novi list/
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # KrivolovciCresanin 2010-02-28 08:32
Ajde lino da te vidimo na djelu! Piše Novi list ... Koliko je Vransko jezero sigurno i zaštićeno, tko kontrolira zabranu prilaženja, kao i ribarenja na jezeru, smije li se uz posebne dozvole na jezeru ribariti i ukoliko da, tko te dozvole izdaje? Radi li se, kada je ribarenje na jezeru u pitanju, zapravo o toleriranju krivolova odabranima? Koliko je, unatoč zabrani, ribarenje na jezeru često, samo su neka od pitanja koja postavljaju otočani od petka kada je nakon prevrtanja čamca u jezeru nestao poznati zagrebački poduzetnik Vinko Hotko (71), dok se zagrebački ugostitelj Franjo Domanski (54), njegov partner u ribolovu, plivanjem uspio spasiti nakon prevrtanja čamca.

Zanima me hoćeli Lino prijaviti Franju Domanski za krivolov ili će se pravit lud jer je lik bogat i privilegiran jer i nestali Vinko Hotko, koji je u ribarenje na jezero, može se sada čuti, dolazio godinama i na otoku bio poznat kao Tuðmanov prijatelj. Pa mu je Gajo gledao kroz prste i čovjek se navikao na krivolov pod zaštitom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Klub PresidentCroatia Open 2010-02-28 08:51
Vinko Hotko je bio dugogodišnji prijatelj Franje Tuðmana, s kojim je igrao tenis, neko je vrijeme bio vlasnik Teniskog kluba President. Bio je član onog ekskluzivnog društva koje su činili Gojko Šušak, Suad Rizvanbegović, Bruno Orešar, Nikica Nadali i drugi pa su igrali u parovima tako da par u kojem je bio Tuðman nikada nije izgubio meč :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # VodovodVoda 2010-02-28 19:54
Lino je gradsko poduzeće vodio u minusu a zamislite nitko od vlasti ga nikad nije htijelo smijeniti jer firmu vodi nesolventno. Gradovi Cre i Lošinj su mu uvijek išli niz dlaku dozvolivši mu zapošljavanje svakakvih ljudi i guljenje graðana sa cijenama vode i smeća kako bi pokrivali gubitak. U prijašnjoj vlasti jedan je viječnik uporno tražio bilancu poduzeća ali ju nikad nije dobio tu se misli na onu pravu bilancu a ne onu koja je za javnost. :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # LinoZapošljavanje 2010-03-01 07:22
Nisu mu gradovi dozvoljavali zapošljavanje i izmišljanje svakakvih kadrova nego su mu to kao vlasnici zapovijedali.Nj ima odgovara takav beskičmenjak.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kad pukne brukaheroj 2010-02-28 20:13
A odigrao je Lino i herojsku ulogu u pokušaju da se dobro uhljebi bivšeg gradonačelnika. Podmetnuo je svoja muda na panja, pa je red da ga se nagradi. Samo biće veselja kad zbog Gajine tužbe pukne bruka i govna se izliju u javnosti :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Glasnik 2010-03-02 13:17
Danas je hrvatasko pravosuðe osvjetlalo svoj obraz, neviðenom brzinom zakazavši raspravu na kojoj će odlučiti da li je optuženi Natko Jakić kriv ili nije kriv za kazneno djelo klevete i uvrede rečenog muzikaša za kojeg svo znaju da je cijelu svoju karijeru svirao k.u.r.c.u, ali to nitko ne smije reći.
Zamislite da je hrvatsko pravosuðe ovako brzo u ostalim slučajevima! Doista ima ljudi koji su ravnopravniji od drugih!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Nije Natko HotkoSavjetnik za sviranje ..rcu 2010-03-02 13:25
E pa nije Natko Hotko, pa da smije u krivolov u Creskom vodovodu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # štednjajoso 2010-03-02 13:50
Grad bi treba Natku dat nagradu što je uštedija na Gajinoj plati pa može zaposlit dežurstvo na Vrani da ne bude krivolova i leševa u našoj vodi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Njoj je žao ...

  Doaći 18.08.2022 18:47
  ...
  Ovo je najbolje što se moglo dogoditi.Projek t je zatvoren i nebitno je tko je sada ...
   
 • Njoj je žao ...

  GaGa 18.08.2022 16:19
  Simfonija uz trijumfalni marš
  Ja vjerujem da joj je žao, ali više zbog toga što se tako lijepo slikala u trijumfalnom ...
   
 • Njoj je žao ...

  Prava pitanja 18.08.2022 14:14
  Bez odgovora
  Franković je postavio pravo pitanje, nažalost oni koji jesu odgovorni, ne osjećaju se ...
   
 • Njoj je žao ...

  Neko ime 18.08.2022 13:03
  Osjeća li itko odgovornost?
  Pitanje odgovornosti za propast ovog projekta jučer je na fejsu postavio i vijećnik ...
   
 • Njoj je žao ...

  Erik 18.08.2022 08:33
  ono kad ne vidiš dalje od svog nosa
  Ravnatelj Balija je uvjetno rečeno dobio zadnju bitku, pohapsio je 10% odraslog stanovništa ...
   
 • Njoj je žao ...

  gost 18.08.2022 07:21
  Čuvari plaže u ljetnom periodu
  Iako je projekt Mrtvaška propao, njegovi akteri i dalje se razbacuju novcem poreznih ...
   
 • Njoj je žao ...

  sin city 17.08.2022 22:00
  slika govori 1000 riječi
  organizatori udruženog zločinačkog pothvata
   
 • Njoj je žao ...

  sin 17.08.2022 19:33
  a joj
  Slika govori tisuću riječi.
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  Dvorjani 17.08.2022 12:09
  Damica
  Što kaže o tom svemu Anin dvorski fotograf ? Izgleda da ima previše posla na plaži pa ne ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  Čeper 17.08.2022 10:46
  "linije od "strateškog državno inreresa"
  To je pokazatelj velikog interesa za hipotetske buduće linije "od strateškog državnog ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  gost 17.08.2022 10:35
  Pljačkaški turizam
  Mediji su puni primjera pljačkaškog turizma i ugostiteljstva na hrvatski način, ali Otok ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  hranitelj tuljana 17.08.2022 10:30
  Pamtimo
  Mudro šute i oni koji su Lošinjanima ad nauseum forsirali glasovanje za njega, kao za nekakvu ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  asdf 16.08.2022 18:34
  ....
  A Deva na sve to mudro šuti. Prije izbora je širio priču o prijetnji creske građevinske ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  Svi Odreda 16.08.2022 17:44
  Lažovi
  Još jedan dokaz da svi odreda HDZ + SDP + ŽLU lažu.
   
 • Privid političkog konsenzusa

  gost 16.08.2022 17:30
  Slutnje i nagađanja umjesto studije opravdanosti investicije
  Za sve te koji su apelirali, od lokalnih Kamalića i Skazlića do Premuđana Smirčića porazna ...
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  Bonaca 16.08.2022 17:13
  Kolonija šismiš
  A nas Župnik isti kao i oni, samo gleda kako dobiti novac.. Ja necu u raj, ali i Zupnik je ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  gost 16.08.2022 16:30
  Špekulantska prenamjena
  Ova vijest me podsjetila na Kučićkin "energičnu reakciju" s demantijem da gradnja ceste do ...
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  pomoć 16.08.2022 14:22
  ilovčani
  Možda bi trebalo zamoliti drage Ilovčane da stanu na kraj devastaciji i podivljaloj bespravnoj ...
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  ....... 16.08.2022 13:59
  Zoombul
  Sve genijalac do genijalca. A sada dragi Ilovčani ćete ići okolo do Lošinja jer će Butković ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  GaGa 16.08.2022 13:55
  Spasimo naš Lošinj od divljih graditelja
  Volio bih da se sada javi lik koji se potpisivao kao GOST i točkicama i nedavno napisao što ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  Majstor 16.08.2022 12:26
  Gazilj krši zakon
  Prema viđenim snimcima događaja iz uvale Mrtvaška i drugih događaja objavljenih na ...
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  Pa gdje baš sad ? 16.08.2022 11:33
  Istina
  Ovaj baš ne ide u crkvu, ali nosi veliiiki križ oko vrata. Možda se i to računa kod ...
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  pio 16.08.2022 10:47
  anđeli
  Zašto bi se bojali Boga?,njih redovito ispovijeda župnik,tako do su odriješeni sviju grijeha,a ...
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  Zoombull 16.08.2022 10:02
  Pamti pa vrati!
  Glavni krivac za taj gubitak je gradonačelnica o kojoj je zapravo sve ovisilo. Da je klasična ...
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  gost 16.08.2022 09:22
  Izbjegnuta veća šteta
  Izvođenjem projekta koji se ne temelji na urbanističkom planu uređenja donesenom prema ...
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  Pa gdje baš sad ? 15.08.2022 21:49
  Propala stvar
  Pa kako baš sad da propadne stvar kad se nelegalni graditelj vile sa Liškog utrpao među ...
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  Istina 15.08.2022 19:20
  Lošinjska
  Neću nikad reći da mi je žao što je projekt propao,jer se vodim načelom da u životu ono što ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  punisher 15.08.2022 18:29
  HDZ kriminalci
  Protiv lažnog policijskog službenika, koji je počinjenjem više kaznenih djela i disciplinskih ...
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  @@@ 15.08.2022 17:15
  .....
  sve na crno, bez papira
   
 • Lošinjska kolonija šišmiša

  Trasorka 15.08.2022 15:26
  Glamping
  Neće se cesta zatvoriti dok HDZ ima Trasorku, Glamping i Providencu