Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Plan prostora

Kapetanija podnosi kaznenu prijavu

Korisnička ocjena:  / 0

bagerRadovi u osorskoj luci i postavljanje 65 metara pontona, što je protekli vikend odradio koncesionar, tvrtka Zdenka Perčina »Blue marlin«, napravljeni su bespravno, potvrdio je ravnatelj Županijske lučke uprave Mali Lošinj Anđelko Petrinić, kao i malološinjska Ispostava Lučke kapetanije, koja je jučer odmah po primitku prijave obavila očevid na terenu, izvijestio je Novi list.

MO Osor prijavio bespravne radove u osorskoj luci

Korisnička ocjena:  / 1

percinMjesni odbor Osor prijavio je bespravne radove i postavljanje pontona u luci, koje je protekli vikend postavio koncesionar, tvrtka Blue marlin, pod naslovom Koncesionaru dojadilo čekanje "papira", javlja Novi list.

Privremeni put postao stalni

Korisnička ocjena:  / 0

osoršćicaDvije godine nakon što je izgrađen, deset kilometara dug i pet metara širok put do vrha lošinjske planine, Osoršćice, i dalje postoji, iako je to trebao biti samo radni pojas za potrebe postavljanja antenskog sustava, kojeg je INA izgradila 2007. godine, piše Novi list.

Lošinjsko ruglo čeka prenamjenu

Korisnička ocjena:  / 0

skolaS građevinskim ruglom, zgradom opasnom po život u najužem središtu grada, Mali Lošinj dočekuje i ovu turističku sezonu u istom stanju, piše Novi list.

Građanski pritisak Puntara

Korisnička ocjena:  / 0

puntariSedam godina mještani Punte Križa bezuspješno poduzimaju zakonom predviđene mjere i pravne mogućnosti da s ulaza u mjesto uklone bespravno postavljen VIPnet-ov trideset metarski antenski stup udaljen tek dvadesetak metara od prvih kuća, izvijestio je Novi list..

MORH ipak bez dozvole gradi u bazi Kovčanje

Korisnička ocjena:  / 0

morhDa su opravdane sumnje Lošinjana kako se u vojnom kompleksu Kovčanje, smještenom u istoimenoj uvali na ulazu u Mali Lošinj, već dulje sustavno ruši i gradi bez valjanih dozvola, još je prije dvije godine utvrdio lošinjski lučki kapetan te je o svojem nalazu izvijestio građevinsku inspekciju i ministarstvo graditeljstva, javlja Jutarnji list.

Niče li na Lošinju odmaralište za NATO snage

Korisnička ocjena:  / 0

want_youSudeći po odgovoru koji je Jutarnji list dobio od MORH-a, za građevinske zahvate unutar izgrađenog prostora prelijepe lošinjske uvale, u kojoj je strogo ograničeno kretanje, kako s kopnene, tako i morske strane, dozvole nisu tražene.

Ruski rulet u centru grada

Korisnička ocjena:  / 0

nautikaS ciljem da se spriječi moguća katastrofa, ozljeđivanje ljudi i imovine u okruženju stare pomorske škole, ruševne zgrade u centru Malog Lošinja, Grad će uskoro postati skrbnik nad tim objektom, javlja Novi list.

Klimatske promjene i Hrvatska

Korisnička ocjena:  / 0

poplavaŠto nas očekuje prema izvješću Programa za razvoj UN o klimatskim promjenama i njihovim posljedicama na društvo i gospodarstvo u Hrvatskoj, iz današnjeg podnevnog Dnevnika HRT (video).

'Osorski otoci' ne namjeravaju odustati

Korisnička ocjena:  / 1

mala_ustrine1U firmi »Osorski otoci« potpuno su iznenađeni odlukom lošinjskog Gradskog poglavarstva koje nije dalo suglasnost na pismo namjere i njihov projekt o formiranju ribogojilišta u uvali Ustrine, javlja Novi list pod naslovom "Izigrani vlasnik traži pomoć Ministarstva".

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


Članak 69. Ustava RH

Volim LošinjSvatko ima pravo na zdrav život.
Volim LošinjDržava osigurava uvjete za zdrav okoliš.
Volim LošinjSvatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša.

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

  • »Svaštara« 2

    alec b. 18.09.2018 07:49
    maskenbal
    Sačuvaj nas Bože takvih klerikalaca i takvih branitelja.
     
  • »Svaštara« 2

    Deen 17.09.2018 16:12
    Vatromet
    Hoće mu Miha za vjenčanje prirediti vatromet na Čikatu?
     
  • »Svaštara« 2

    LJUBAV 17.09.2018 13:58
    MINISTRA
    Otkad je slobodan, tj. službeno rastavljen više mu nije ljubavnica, možda bude vjenčanje ...
     
  • »Svaštara« 2

    teklić 17.09.2018 11:58
    oko za oko
    Navek je tak bilo da je nekak bilo. Gari vraća svom mentoru milo za drago. :lol:
     
  • »Svaštara« 2

    gost 17.09.2018 09:22
    Tko se to tamo žesti?
    Ne bih baš rekao da se ovdje itko žesti zbog smjene Vinka Mužića, ali ima ih koji se žeste ...
     
  • »Svaštara« 2

    gost 17.09.2018 08:48
    Balkanska krčma
    To su klerikalci kojima je važnije učešće u vlasti nego principi. Rade isto što i branitelji ...
     
  • »Svaštara« 2

    Sara 16.09.2018 22:14
    komentar
    Kakvi su to "klerikalci" koji podržavaju stranku koja je isforsirala Stambolsku? Znate ...
     
  • »Svaštara« 2

    MK 16.09.2018 21:20
    Omaška, lijepo ime za laž
    Kako god da je nastala, to je laž, a ne "laž".Pogledaj komentar # I uz najbolju volju ...
     
  • »Svaštara« 2

    Vedran 16.09.2018 20:59
    Pobrkani lončići
    Tekstom koji citiraš nisam ni pokušao biti ironičan, nego tekstom pod naslovom Ja sam za ...
     
  • »Svaštara« 2

    RG 16.09.2018 20:49
    Tri dana te žulja...
    Netko, Rici, je napisao: "... moguće je i da se radni staž za bankovnim šalterom prizna kao ...
     
  • »Svaštara« 2

    Vedran 16.09.2018 20:48
    Krivo spojeno
    Napisao sam da je iz navedenih razloga - a naročito zbog postavljanja lokalnog ...
     
  • »Svaštara« 2

    Gošća 16.09.2018 20:11
    Duboko skrivena ironija
    Ok, ajmo prihvatiti da je čovjek glup, ali ajde reci kako da netko tko nema nizak nivo ...
     
  • »Svaštara« 2

    Gost 16.09.2018 20:06
    A bilo je to jučer...
    Verane, jučer si objavio komentar u kome pišeš da je potreban rasprava o ovom UV jer je ...
     
  • »Svaštara« 2

    MK 16.09.2018 16:25
    Laži, laži, laži me
    Napisao si dvije laži: 1: Nitko nije napisao da je staž na šalteru banke sinekura 2: Nitko ...
     
  • »Svaštara« 2

    Vedran 16.09.2018 16:14
    Nizak IQ
    Treba biti tragično glup za zaključiti da sam u HDZ-u na temelju citiranog teksta. Dokazuješ ...
     
  • »Svaštara« 2

    Vedran 16.09.2018 16:06
    Imun na ironiju
    Otkud ti ideja da brinem o tankoj većini stranke opasnih namjera u Saboru?
     
  • »Svaštara« 2

    Tarzicio 16.09.2018 14:03
    #vjerodostojno
    Tvoj HDZ trenutno na vlasti održavaju Bandić, Saucha, Branimir Glavaš i Culej. Samim ...
     
  • »Svaštara« 2

    Gost 16.09.2018 13:53
    Vedrane budi ozbiljan
    Do svega toga nas je doveo HDZ, a ti brineš o nejgovoj tankoj većini u saboru??? Teško ...
     
  • »Svaštara« 2

    Vedran 16.09.2018 13:42
    Ja sam za orbanizaciju Rvacke!
    Ni govora. Ja sam za otklon HDZ-a prema ekstremnoj desnici i totalnoj orbanizaciji Hrvatske ...
     
  • »Svaštara« 2

    Vedran 16.09.2018 13:15
    Sette bandiere
    Nema kod mene nikakvih kontradikcija. O HDZ-u mislim sve što sam napisao, a zaključak je ...
     
  • »Svaštara« 2

    gost 16.09.2018 13:02
    Kako Gari vraća dugove
    Tako je Sarić iz "zahvalnosti" srušen čak dvije razine niže od višeg savjetnika što je bio ...
     
  • »Svaštara« 2

    Tarzicio 16.09.2018 12:51
    koalicija ne smije pasti
    On je za trenutačni HDZ lijevog centra. Vladajuća koalicija najtanje većine ikad, sastavljena ...
     
  • »Svaštara« 2

    Gost 16.09.2018 11:04
    Prvo reci jesi li ti za HDZ?
    Vedrane pun si kontradikcija. HDZ je i ovakav i onakav (središnja stranka ili stranka opasnih ...
     
  • »Svaštara« 2

    Vedran 16.09.2018 09:48
    Odstupnica za tektonske poremećaje
    Vidiš, a mene unutarstranački sukobi u HDZ-u itekako zanimaju i to iz sasvim razumnog i ...
     
  • »Svaštara« 2

    gost 15.09.2018 22:31
    Dezorjentirani Vedran
    Ako si u HDZ-u, na krivoj si strani. Jedino ako imaš potrebu kroz politiku rješiti kakav ...
     
  • »Svaštara« 2

    Maestro 15.09.2018 20:23
    Baš smo prinipijelni
    To što te muči da premijeru prijeti ucjenjivačka šatoraška pobuna koja može ugroziti tanku ...
     
  • »Svaštara« 2

    Vedran 15.09.2018 18:52
    Uvijek na pravoj strani
    Takva bi tvrdnja bila zaista djetinjasta, ali ja je nisam izložio. Samo sam natuknuo da ...
     
  • »Svaštara« 2

    Maestro 15.09.2018 17:54
    Kad ne mozete na GO HDZ-a onda na VL?
    Vedrane ne zanimju me unutarstranački sukobi i HdZ-u. A implicitna tvrdnja da imenovanje ...
     
  • »Svaštara« 2

    Vedran 15.09.2018 16:59
    Sapunanje daske
    To što nije bilo rasprave kad je za predsjednika UV postavljen Vinko Mužić ne znači da je to ...
     
  • »Svaštara« 2

    Kibic 15.09.2018 14:07
    Humanistička djelatnost
    Nisam ni rekao da je sinekura rad na šalteru banke, nego da je staž u Komunalnom ...