Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Marina - budući hotel?

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

marinaSve će veći broj brodova koji danas plove Jadranom iz bijele, putničke flote morati na vez. Sve su stariji a i ulazak u Europsku uniju donosi nove regule. No prava je šteta, kažu pomorci, ali i mnogi turistički radnici, poslati te atraktivne ljepotane u rezalište kada mogu i te kako poslužiti u turističke svrhe, piše Večernji list i iznosi primjer trajekta "Marina".

Uporni ih spašavaju

Svjedoci smo sve većeg broja "spašavanja" brodova iz rezališta - namjera je kupaca da brod urede, privežu na stalni vez (tada to postaje plutajući objekt) i započnu s ugostiteljskom djelatnosti uz mogućnost da ponude i smještaj. Ideja izvrsana, no realizacija - gotovo nemoguća! U to su se uvjerili oni najuporniji, koji su do sada uspjeli otvoriti barem neki od tipova ugostiteljskog objekta. Naime, onog trenutka kada brod postane plutajući objekt (bez vlastitih motora) ostaje i dalje u registru brodova i za njega važi Pomorski zakonik. Ali, za njega počnu važiti i "kopneni" zakoni, ukoliko se želi registrirati za bilo koju turističku djelatnost. Tu počinju one glavne muke - jer investicija u kupnju broda, u njegovo uređivanje već dovoljno iscrpi svakog poduzetnika, najčešće zaljubljenika u brodove i more. No doći do uporabne dozvole prava je borba s vjetrenjačama. Naime, vezivanje na bilo koju kopnenu infrastrukturu, podrazumijeva, prema mišljenju (a kažu i zakonima) ishodovanje lokacijske, pa i građevinske dozvole! Posebna je onda priča o kategorizaciji ugostiteljskog, a da i ne govorimo, smještajnog dijela broda, gdje su kopneni zakoni gotovo neprimjenjivi.

Marina - budući hotel? 

Svjedoci smo raznih pokušaja registracija na Jadranu, na otocima brodova na privezu u ugostiteljski objekt. Vlast čak često različito tumači primjenu pojedinih zakona, pa u nekim (više na jugu Jadrana) mjestima nemaju problema, dok se u nekim mjestima striktno drže za slova zakona. Kada je iz rezališta u Rijeku uplovio stari brod Punat, danas "Arca Fiumana", najavljeno je i korištenje kabina za smještaj. Bilo bi to mnogima koji žele osjetiti ugođaj broda zaista atraktivno. No - saznajemo da je mogućnost minimalna, jer za kategorizaciju (prema kopnenom zakonu) kabina mora imati najmanje 23 m2 a kupaonica 4 m2. Pionir u nastojanju da "Marina", jedan od najstarijih trajekata na svijetu, postane "brod - hotel" sa brojnim sadržajima, Ivica Krstaš će vjerovatno svojom upornošću uspijeti.

- Brod-hotel nije naša izmišljotina, ima ih u svijetu, no to bi mogao biti i te kakav brand Jadrana, napose kada EU 2010 godine pooštri uvjete plovidbe. Mnogi će se vezati za rivu, zašto ih ne pripremiti na novu djelatnost. Apsurdnost je pozivanje zakona na sigurnost zbog smještaja na brodu koji je na vezu, kada je isti takav smještaj u plovidbi kruzerima sasvim normalna stvar! Apsurda je mnogo, no bojim se, kaže I.Krstaš da će dok ih riješimo nastati prava kriza i neće biti posla.

PROJEKT: MARINA DOBRI DUH LOŠINJA

- Kao najstariji brod (s plovidbenom dozvolom), ovog tipa na svijetu koji je Lošinjska plovidba kupila u Švedskoj, a kuma je brodu bila princeza Ingrid, danas može u turističkoj ponudi nositi dobru priču. Kabine (sobe) bit će u njenom ozračju, ali i sa slikama starog Lošinja. Danas je u vlasništvu tvrtke Arhipelag d.o.o. smještena na sigurnom mjestu, no kompletno uređenje ju tek čeka. Uređuje se muzejsko - prezentacijski dio, kabine za smještaj, te ugostiteljstvo, koje jedino za sada posluje. Marina je bila i ostati će mjesto susreta, dobrog provoda, uspomena.

"Marina" je u registru brodova (prema pomorskom zakoniku), ali za dozvolu za rad trebala joj je i lokacijska "kopnena" dozvola 

Ivica Krstaš, uporan u gotovo borbi s vjetrenjačama nebi li stvorio atraktivan brand, primjer za mnoge bijele brodove na Jadranu - u svijetu traženi Boat-hote.

Ovog ljeta na Marini su gostovale i atraktivne brazilske plesačice - zašto ne? I to je dio privlačnog folklora za posjetitelje Malog Lošinja. 

Nakon dnevnih aktivnosti - kave, izložbi, čitanja novina, večernja slika broda nosi nove aktivnosti za goste različitih želja.

Program na Marini ima posebne privlačnosti - dnevni program sa novinama, pićem, plesnim tečajem, a večernji sa atraktivnim plesno - zabavnim programo.

BOLJE U TURIZAM NEGO U REZALIŠTE

'Marina" ima županijsku koncesiju za svoj vez, a srećom (a i to je trebalo saznati) mogla se svrstati u zakonske izuzetke! (objekt od spomeničkog, povijesnog ili estetskog značenja za lokalnu sredinu). A Marina je od 1969. godine do 2005. redovito plovila između Zadra, Silbe. Malog Lošinja, Unija Pule, Kopra i Venecije, pa nije čudno da ju Lošinjani vole i da postaje njihov dobri duh.

Komentari: 

0 0 # prva ligaveljko 2008-11-29 12:06
Jako dobro, volim brodove i lojude koji vole brodove.

Sada prije nego ikada CRS s institucijama vezanim za kopno morao bi pomoci vlasnicima M/B MARINA ishoditi dozvolu.

Ugoðaj spavanja na moru sasvim je drukciji, pogotovo za ljude koji nikada nsu, ja sam spavao na jednom takvom u Amsterdamu zvao se je BOTEL, vrlo zgodno rjesenje.

Nadam se da ce neto urediti

Pozdrav
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Nova GodinaBrodar 2008-12-05 08:13
Svi zainteresirani se mogu javiti na brod Marinu ako žele tamo proslaviti Novu Godinu.
U brodskom ugodnom ambijentu novo ureðenog djela zabavne palube.
Dobro došli. :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Krsto PapicPrevarant i Lazljivac 2011-05-21 20:19
Krsto a di je hotel ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # SavjetnikuSavjetnik 2011-05-21 20:32
A di je Muzej
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Korupcija ne. 2011-05-22 17:00
Pitajte Garija Čapelija koji je blokirao cijeli projekt jer mu nisu htjeli dati procent. he he.
Možda su mu ovi iz Pilols cluba iz Zg-a gdje sjedi svako malo sa raznim sponzorušama bolje ponudili pa će ovo ljeto imati u bivšem Godimentu imati u centru mjesto gdje će dobiti postotak kao što i od slastičara što dobiva. E njega pitajte gospodo možda ćete tamo dobiti odgovore. A marinu je gradonačelnik dobivao na poklon pa zašto ju nije uzeo i napravio muzej i slične sadržaje: možda zato jer je to posao a ne parlatina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Odgovor glupom KrstašuFBI 2011-05-22 23:10
U članku iznad Korupcija ne . Krstaš odgovara na pitanje,optužuj e gradonačelnika za mito i još nekakve rabote. Mislim da je došlo vrijeme da se policija pozabavi Krstašem i spriječi ga da neosnovano bez argumenata na ovim stranicama pljuje sve poštene i vrijedne stanovnike Lošinja.Apelira m na vlasnika ove stranice da i on nešto učini s tom spodobom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Re FBIGuest 2011-05-22 23:21
FBI odakle znaš da je baš Krstaš napisao taj članak .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Glup glupljiFBI 2011-05-22 23:27
Vrlo jednostavno odgovorio je na postavljeno pitanje, a potvrdio time što je polu pismen!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # CIA 2011-05-22 23:30
A ni ti FBI baš nisi pismen. Pismen čovjek bi napisao "polupismen", a ne "polu pismen" kako ti pišeš :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # marina promotor 2011-05-23 00:49
Ljudi, ma što se svaðate, doðite na m/b Marina i uvjerite se zašto smo najbolji. Ovo ljeto nudimo najbolju ponudu ikad. Kokteli i šutersi po paprenim cijenama jer dragi moji 3 mjeseca za vas radimo, ali pogled na našu lošinjsku ljepoticu uživate svih 12 mjeseci u godini a i to netko mora platiti. Najbolja muzika u gradu, hostese i partijanje do ranog jutra. Na ulazu će vas dočekati naš izbacivač, ujedno i modni mačak koji će provjeriti jeste li dovoljno zgodni i dobro obučeni da bi se ukrcali na palubu naše lošinjske ljepotice. Čak i ako poželite ranije otići doma, muzika s našeg broda prati vas lošinjskim ulicama u stopu, gdje god živjeli, do vašeg kućnog praga, pa i preko njega. Od nas se ne možete sakriti, doðite i uvjerite se u našu gostoljubivost, i sigurni smo, vratit ćete nam se opet 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Krompirani 2011-05-23 10:10
Ha ha pa ovo je super kad god izadu prave teme poput Luke Lošinj i gradskih propusta i korupcije odmah okrećete na Krstaša kao da On samo u životu niš ne radi nego se bavi gradonačelnikom.
Jadno je to i prejadno.
meðutim ovaj kreten koji se uzjogunio i prijeti policijom je kreten na kvadrat jer očito ne vidi tko uistinu treba policijsku istragu a i ne čita novine i ne gleda dnevnik jer već bi shvatio da samo malo gleda vjesti da je sve otišlo u vražju mater i da gospoda koja su kriva za propuste poput Luke i slično su oni koje policija treba i hoće procesuirati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # KrompiranomBratoljub 2011-05-23 13:11
Dragi, ako nisi primjetio do sada, portal je koncipiran na način da svaki članak ima svoj naslov, samim naslovom povlači se i tema koja se komentira. Ovo je tema o brodu Marina. Ako se želiš uključiti u raspravu na temu lučke uprave i sergia kučića imaš teme Nalaz stručnog povjerenstva o ponudama za lučke koncesije, Pobuna zaštićenih svetih krava i Malološinjska luka peti dan bez struje i vode pa tamo iznesi svoja mišljenja i stavove.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2011-05-23 20:19
Ti si frende guzoljub a ne bratoljub ili kao Dule iz Big Bra Slihtaš se. :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # JADNICIkomentira 2011-05-24 10:45
Nisam imao mira dok se nisam osobno raspitao u kancelariji lučke uprave. Sve što rade ovjeravaju im pravnici iz županije. Nema ni jedna pismena primjedba jahtaša. Ni jedan brod ili jahta koja je do danas došla u luku M.Lošinj nije ostala bez sigurnog priveza i usluge propisane zakonom. Prihod lučke uprave je veći nego na isti dan prošle godine.
jasno je zašto se gubitnici tipa krstaš ne mogu pomiriti. jadnici. :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # inspekcija 2011-05-24 14:54
Kažeš da Prihod lučke uprave je veći nego na isti dan prošle godine, tj. kad je naplaćivao Sergio. A čuj, mora biti da zbog svih tih pravnika iz županije nema muljanja s novcem nego se sve prikazuje ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kreten 2011-05-24 23:18
A kakve veze ima krstaš s tim da luka posluje bolje na današnji dan pa nije On krao deset godina kretenu glupi nego Serðo on je taj koji se treba zapitati kako će objasniti to da luka sa duplo manje brodova posluje bolje nego kad su mu svi pontoni bili u pogonu.
Ti si očito kreten na kvadrat kad ne kužiš da su to sve bidale do jučer su mu puštali da krade a sad će ti isti njegovi kompići pokazati da je krao jer će pokazati bolju dobit-
Ne znaš više tko je tu veći kreten......... ........
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # RibarRibar Luka 2011-09-23 17:21
Eto ode nam brod hotel ,plivajući muzej,diskoteka ,noćni klub, bordel, i tko zna što još ne. Baš šteta a taman su se ribe počele tamo skupljati pa bi to bila jedina korist od tog broda !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ribar Marko 2011-09-23 23:07
nemoj tako. Čelnik društva Arhipelag d.o.o. ovih dana iskače iz paštete baš kao što je nekoć iskakala premijerka. On zasigurno ima pakleni plan kojim će toj lošinjskoj ljepotici vratiti staru slavu. U samom središtu broda nalazit će se vrhunski restoran sa starim slikama broda, Lošinja i lošinjskih kapetana s ciljem ponovnog oživljavanja bujne lošinjske povijesne baštine i upoznavanja kako stranih gostiju tako i domicilnog stanovništva sa živopisnom lošinjskom povijesti. Na palubi se planira ureðenje modernog noćnog kluba kojeg će osiguravati još veći i još snažniji izbacivači, popularno nazvani kostolomci, a u potpalublju zna se. A možda ipak da sve ostane samo u potpalublju :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2011-09-24 23:44
Ni jedan Lošinjan nije prstom mrdnuo za spas Lošinjske legende Marine a i po tekstovima gore se vidi da su ljudi u ovom gradu i zaslužili ono što im se dogaða: Žabokrečina u kojoj se valjaju a i valjat će se dok ne krepaju.
Brod Marina je radio i prije Lošinja i lošinjana pa će tako biti i dalje ona je legenda ne Lošinja nego legenda svjetskog brodarstva i zato je i uvrštena u meðunarodnu skupinu brodova spomenika pomorstva, i zamislite ne zaslugom takozvanih Lošinjskih kapetana nego zaslugom Kušete i Krstaša koji su vjerovali da Lošinjani dišu za Lošinj kao nekad meðutim ne oni dišu za tko da više točnije kao i uvijek "šete bandjere".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kuš KušKrsto 2011-09-25 00:22
A zašto bi i jedan Lošinjan prstom mrdnuo za spas legende broda Marine .
Od prvog dana je taj brod prodan i kupljen pod vrlo sumljivim okolnostima, u njemu su se odvijale čudne aktivnosti, vlasnici su sve ali baš sve učinili da Lošinjani uopče ne dolaze na taj brod.Veliki genialac Dubravko je prepustio voðenje broda totalnom debilu i nesposobnom tipu .Na ulaz su postavili neugodnog rabiatnog tipa koji je tjerao goste.
Osim toga što su Lošinjani učinili za spas stare pomorske škole ili kule u kojoj je nekad bila zabava.Odlazak broda Marine samo je dokaz da su Kušeta i Krstaš nesposobni za voðenje bilo kakvog posla .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Taj Kun 2011-09-25 00:25
kao i svi lošinjani i Kušeta i Krstaš dišu jedino za škude, sve drugo je sporedno ili u funkciji prvog
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Marina i opet MarinaMarina 2011-09-25 00:27
Misliš možda na : ex direktora Sokolića, sadašnjeg direktora Mužića, generalnog direktora Benvina, koji su "Lošinjani" tajkuni Lošinjske plovidbe, oni su samo pretvorili u vlastite džepove inkasirali, samo nekretnine ali ne i legendu LP mb "Marinu".
Gore spomenute to ne dira, jer su doðoši sa sela , aprodaju se za Lošinjane, vec je sramota za sve Lošinjske kapetane koji ne dignu glas i ne osude ove tajkune.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # LOŠINJAN 2011-09-25 11:12
Ma ljudi nema frke neka je išla imamo mi svoj HAREM i četničku muziku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # arkan 2011-09-25 19:41
Ne mogu više da zadržim bol, ne pomažu tablete uz sav alkohol hahaha Deri do jutra, celim ostrvom ima da se ori centralnosrpski melos :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2011-09-25 21:59
Tako je bre burazeru samo deri sve je ovo narodnjačka prčija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2011-12-16 09:40
Is it possible to get some information on this boat in english or swedish ?
This is an old boat that we had in Gothenburg Sweden from 1936 to 1955,M/S Kronprinsessan Ingrid, im interested in some pictures from today on this boat - can someone post pictures from this year please ?

Jorgen
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .. 2011-12-16 09:46
here are some old pictures on this boat

Link Text (kommandobryggan.se/.../...)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # Marina port of Mali LošinjGuest 2011-12-16 10:35
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # gost 2011-12-16 10:40
Uvećana slika broda "Marine":
Na ovom linku (i41.tinypic.com/14me7f6.jpg)prikazuje se veća gornja slika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # asd 2011-12-16 11:04
Here is another picture of this boat:Link Text (img375.imageshack.us/img375/1778/marina2.jpg)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


Članak 69. Ustava RH

Volim LošinjSvatko ima pravo na zdrav život.
Volim LošinjDržava osigurava uvjete za zdrav okoliš.
Volim LošinjSvatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša.

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Gradonačelnica pod šljemom

  Dudek 26.05.2020 16:49
  Paranoja?
  Možda se uplašila da su Lešić i Mujagić (naravno, radi vlastitih interesa) obrlatili i ...
   
 • Korona kao lakmus papir

  gost 26.05.2020 15:24
  Trendseterica
  Ni bivši ministar Kuščević nije postupao legalno, ali sudeći prema bogatstvu koje je stekao ...
   
 • Politička nepismenost

  Čeh u japankama 26.05.2020 10:27
  Srbi, vratite se, sve vam je oprošteno!
  O tom preokretu kao božjoj kazni za bahate hrvatske turističke dionike i vlastodršce lijepo ...
   
 • Politička nepismenost

  Profesor Haračić 26.05.2020 10:06
  Poučak Andrina Maljevca, IDS
  Ovo si sročio prema tzv. Andrinovom poučku (IDS) u svezi pesticida za golf. Samo on je ...
   
 • Gradonačelnica pod šljemom

  Profesor Haračić 26.05.2020 09:50
  Kome treba borova šuma?
  Trol zvan "hranitelj tuljana" svojim sasvim očekivano (ironično?) intorniranim komentarom u ...
   
 • Primjedbe na URBANISTIČKI PLAN UREĐENJA / UPU-13 / ČIKAT

  gost 26.05.2020 08:44
  Tribina završila svađom
  Jedna grupa je to pokušavala sazivajući građane na javne tribine, ali gradska vlast pod ...
   
 • Primjedbe na URBANISTIČKI PLAN UREĐENJA / UPU-13 / ČIKAT

  kmet 26.05.2020 07:41
  A vrati se!
  O tome je već više posjetitelja ostavljalo komentare ali uzalud. Na otoku ne postoje ...
   
 • Primjedbe na URBANISTIČKI PLAN UREĐENJA / UPU-13 / ČIKAT

  7 od 9 26.05.2020 00:12
  Promjena stanja na terenu
  Lako za Ruse - njihove apetite smo već apsolvirali. Čikat su već dobili bez po muke. Prostor ...
   
 • Gradonačelnica pod šljemom

  Nije bitno 25.05.2020 21:39
  Dostupna sugrađanima
  Toliko o dostupnosti sugrađanima...n ije dostupna ni da se javi na telefon,a pogotovo da ...
   
 • Gradonačelnica pod šljemom

  hranitelj tuljana 25.05.2020 21:21
  Ma...
  Pa dobro zar mora sve stati zbog par alepskih borova, štetne uvezene vrste ("alepski" u ...
   
 • Primjedbe na URBANISTIČKI PLAN UREĐENJA / UPU-13 / ČIKAT

  gost 25.05.2020 20:09
  ! ! ! ! !
  Možda zbog naredne sjednice GV radi izrade i izmjena UPU-a za Ruse. Cirkus se nastavlja i s ...
   
 • Primjedbe na URBANISTIČKI PLAN UREĐENJA / UPU-13 / ČIKAT

  Mentor 25.05.2020 19:37
  ?????
  pa kud baš sad?
   
 • Primjedbe na URBANISTIČKI PLAN UREĐENJA / UPU-13 / ČIKAT

  Gost 25.05.2020 17:36
  Hvala ruskom spameru...
  ... što nas podsjeća na sinergiju u prostorno planskom kriminalu gradske vlasti.
   
 • Primjedbe na URBANISTIČKI PLAN UREĐENJA / UPU-13 / ČIKAT

  CharlesPaise 25.05.2020 15:57
  ООО СМДscreen-led.ru
  светодиодный экран аренда светодиодного экрана светодиодный экран купить светодиодный экран ...
   
 • Politička nepismenost

  Pokrovitelj guštera 25.05.2020 15:30
  Ministarstvo kvalitetnih osmijeha
  Većina ozbiljnih država ni nema zasebna ministarstva turizma niti turističke zajednice.
   
 • Gradonačelnica pod šljemom

  Muflon 25.05.2020 13:40
  Tko to suflira gradonačelnici?
  Siguran sam da je provela savjetovanje sa zainteresiranom investitorskom javnosti. Koja joj ...
   
 • Gradonačelnica pod šljemom

  Profesor Haračić 25.05.2020 12:51
  Skinuta zaštita park šume Čikat?
  U najgore vrijeme pandemije korona virusa, kada smo sa strahom i na brzinu odlazili kupiti ...
   
 • Politička nepismenost

  Građanin 25.05.2020 10:52
  Ministarstvo kiselog osmjeha i gubljenja vremena
  Ovaj članak dokazuje da većina (75%) djelatnika u turističkim zajednicama ni prije korone ni ...
   
 • Politička nepismenost

  Ministrant 25.05.2020 08:42
  "Hrvatska diše turizam"
  Ministar turizma nije baš sretan sa mnom. Čini se da mu zagorčavam život u najnezgodnije ...
   
 • Politička nepismenost

  Gost 24.05.2020 21:42
  ###
  Total Croatia News je testirao kako revno hrvatske turističke zajednice, tih 319 ureda ...
   
 • Politička nepismenost

  ariel 24.05.2020 21:12
  sluga pokoran
  Dobila naputke iz Moskve pa naglo promijenila ploču.
   
 • Politička nepismenost

  LZ 24.05.2020 19:45
  Nakon izolacije Ferry free akcija
  Još nedavno se htjelo linčovati osumnjičene da krše samoizolaciju, a gradonačelnica zahtjevala ...
   
 • Politička nepismenost

  La La Land 24.05.2020 18:36
  being out of touch with reality
  Sjetimo se kakve mjere smo mi imali propisane dok smo kod nas imali dvoznamenkaste brojke ...
   
 • Politička nepismenost

  lako dokazivo 24.05.2020 18:01
  u laži su kratke noge
  Kamo sreće da je ovdje netko nešto slikao. U ovom članku nema originalnih fotografija ...
   
 • Politička nepismenost

  gost 24.05.2020 17:36
  Nije poluistina nego kompletna laž
  Kamo sreće da je to poluistina. Ovo je obična laž. Nikakvi novinari Newsweeka nisu pisali ove ...
   
 • Politička nepismenost

  Stayin Alive 24.05.2020 16:30
  Corona Party
  Balearski otoci u Španjolskoj gube zbog epidemije koronavirusa inozemne goste u nautičkom turizmu ...
   
 • Politička nepismenost

  DDPD 24.05.2020 15:35
  +++
  i.imgur.com/J0E1zfP.jpg (http://i.imgur.com/J0E1zfP.jpg)
   
 • Politička nepismenost

  hranitelj tuljana 24.05.2020 13:25
  Želim živjeti
  Mali podsjetnik da Lošinjani ne žive od proračunskih sredstava dodjeljenih udrugama. Lošinjani ...
   
 • Politička nepismenost

  respirator 24.05.2020 11:41
  Veseli me ovo dodatno otvaranje granica i mislim da će to svakako pridonjeti stišavanju pandemije i da će svaki dan biti još manje novooboljelih
  Ministar Cappelli najavljuje kontrolirani turizam. To znači da će turisti iz država u kojima ...
   
 • Politička nepismenost

  Karcinom 24.05.2020 09:21
  "Netko će dobiti koronu, a netko je neće dobiti"
  Hoće li vijećnik Andrino Maljevac sada i u korist popuštanje mjera protiv korone poslati ...