Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

»Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

Korisnička ocjena:  / 54
LošeNajbolje 

domKad se u jesen prošle godine pročulo da je nakon uredno provedenog natječaja za izbor ravnatelja malološinjskog Odgojnog doma peteročlano Upravno vijeće jednoglasno izabralo dotadašnjeg ravnatelja, a Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odbilo prihvatiti tu odluku i dati mu suglasnost za novi mandat, te k tome – kao za kaznu - razriješilo troje svojih predstavnika u Vijeću, više pozornosti privukao je sastav novog Upravnog vijeće iz kvote Ministarstva nego ovaj neobičan, a zbog izostanka bilo kakvog obrazloženja čudan postupak Ministarstva 

Naime, svoju većinu u Vijeću Ministarstvo ponovno je uspostavilo imenovanjem Roberta Antičevića, Martine Lipovac i Silvije Kocijan, što je izazvalo žučnu raspravu na ovom portalu. Raspravu nije izazvala dvojba o ispravnosti te odluke budući da Statut Doma propisuje kako predstavnici osnivača u Upravnom vijeću moraju imati najmanje završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij i radni staž na poslovima u djelatnosti socijalne skrbi, iznimno u drugoj društvenoj ili humanističkoj djelatnosti, što ovih troje nemaju. Tu je činjenicu istaknuo posjetitelj portala napisavši "Ne znam kako se radni staž jednog bankovnog činovnika i dvije službenice u gradskoj upravi (profesorica književnosti i pravnica) može prikazati kao radni staž na poslovima u djelatnosti socijalne skrbi ili u drugoj društvenoj ili humanističkoj djelatnosti. Osim da se u duhu sintagme "nećemo se držati zakona kao pijan plota" ovu odredbu jednostavno ignorira, jer radi se o osobama iznimne društvene i političke važnosti. A pravnica bi mogla rješenje braniti fiškalskim trikom proglašavanja staža u gradskoj upravi i vodovodu radom u društvenoj ili humanističkoj djelatnosti." 

Raspravu je izazvalo ono što je ovom trolistu imenovanom u novo Upravno vijeće bilo upadljivo zajedničko – bile su to osobe percipirane i opće poznate kao pouzdanici bivšeg gradonačelnika Grada Malog Lošinja, sadašnjeg ministra Garija Cappellija.

U nedostatku bilo kakvih informacija o razlozima ovog bizarnog, za neke i skandaloznog spleta događaja razmatrale su se različite teorije o ministrovim motivima za upuštanje u pothvat da preko svojih agenata preuzme kontrolu nad izborom ravnatelja Doma, kao i teorije o pobudama i razlozima izabrane trojke da u toj, za mnoge sumnjivoj raboti, aktivno sudjeluje.

Nakon što su rasprave o toj temi već duže vrijeme bile uglavnom zamrle, ovih dana pod nadimkom Dendi na portalu je kao nastavak nekih ranijih citiranih komentara objavljen komentar pod naslovom Ministar se gadno obrukao:

Kapelijevo petljanje u izbor direktora Odgojnog doma došlo je na naplatu. Ministrica je glatko kao nezakonitu ukinula odluku Upravnog vijeća Doma o izboru Gordana Antoninića za ravnatelja. Podsjetimo se da u Vijeću većinu čine Kapelijev izabranik i dvije izabranice. Političku odgovornost za tu bruku stoga snosi isključivo ministar Kapeli, a izvršna odgovornost pada na arogantnog predsjednika Vijeća, Antičevića koji nije dozvolio da mu članica vijeća pravnica soli pamet.

Prije 4 sata nesuđeni ravnatelj je sav svoj očaj, tugu i bijes izlio na svome FB profilu, napisao je Dendi i citirao Antoninićev status na Facebooku koji je u cijelosti prenesen uz komentar na ovom linku

Ako se njegov emotivno intonirani FB status očisti od otužne patetike može se razaznati tvrdnja da je odmah nakon što ga je Cappellijev trolist izabrao bio izložen pritiscima „od strane pojedinih lokalnih HDZ-eovaca“ da se aktivira. Izražava ponos što nije popustio, što ima svoju osobnost, svoje JA, i što se nikome nije uvukao u – kako kaže – u otvor iz kojeg bi se tijelo trebalo čistiti. „Nisam poslušnik niti bezstavni klimač glavom... mene se ne može izabrati kao POLITIČKU OPCIJU nego kao osobu sa svojim kvalitetama, vrlinama i manama“, piše Antoninić i izražava nadu da je dogradonačelnik zadovoljan nakon odbijenice. Naziva ga čovjekom koji je protiv njega „kopao rukama i nogama za vrijeme cijelog procesa“.

A čak 148 komentara ove pravedničke poslanice u trenutku pisanja ovog teksta svjedoči o bezrezervnoj podršci njegovom otporu HDZ-ovskom nasilju (HDZ NAJVEĆE ZLO,GLAVU GORE I NEDAJ SVOJ PONOS..), sramu „što bosanci kroje politiku ovog grada“, a vrhunac je poruka „Gordane daj ti napiši ime od toga govnara dogradonačelnika. Supruga me uputila na ovaj tekst i čitajući ga sam evo poživčanio. Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna. Napiši mi ime tog gada i kunem ti se životom da ću sjesti u auto i doći ga na Lošinj išamarati.“

Grotesknosti ovog malomišćanskog kalambura kojeg je izazvao HDZ-ov ministar u Vladi doprinose činjenice da je Upravno vijeće prema ministrovom izboru imenovala HDZ-ova ministrica, u njega instalirala dvije članice HDZ-a i otpadnika iz HDZ-a zbog neslaganja s ratifikacijom Istanbulske konvencije, te da je predsjednik Upravnog vijeća koje je izabralo Antoninića za ravnatelja Bosanac kojih se njegovi prijatelji srame što kroje politiku ovog grada.

Dakle, HDZ je zlo, ali ne HDZ-ovski ministar turizma. HDZ-ovci su govna i smradovi, ali ne i HDZ-ovsko upravno vijeće. A ne smeta ni što predsjednik Upravnog vijeća Bosanac kroji politiku jer unatoč otporima progurao je izbor Antoninića.

A sada se Bosanac u ime Cappelijevog trolista svađa s nadležnim ministarstvom. Priopćenje kojim osporava odluku ministarstva možete pročitati na portalu Otoci.net na ovom linku.

Dokumenti u vezi s ovom
vrlo zapetljanom pričom
o ambicijama

Komentari: 

11 # =Miljenko 2019-08-08 15:55
Dendi=Snob=Cinc ilator=Tomislav
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
243 # ali one malo manje vole meneVolim žene 2019-08-08 16:18
Nesuđeni ravnatelj već je prije završenog natječaja nudio mjesto voditelja odgoja dvjema kolegicama,ali su ga obje odbile...zaleti o se momak,ali zašto i ne bi...može mu se...iz gore navedenih dokumenata vidi se i da je prvo dobio posao odgajatelja,a tek potom diplomirao...sv e u vrijeme omražene mu bosanske hadezeovske vlasti...tko o čemu...k.... o poštenju...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
138 # Sex i Gradmp 2019-08-08 17:00
Možda je oponašao Garija ali njemu je to s nuđenjem mjesta ženama išlo bolje. Prihvatale su ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
263 # sex i seloVolim žene 2019-08-09 09:27
Ide mu još uvijek...i neka mu ide...ipak je on najzgodniji ministar. ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # sex na eksgost 2019-08-09 10:36
Citat Volim žene:
Ide mu još uvijek...i neka mu ide...ipak je on najzgodniji ministar. ;-)
A zato su one dvije ženskice u njegovom vjeću odlučile ovako glupasto :oops:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
119 # UmjetnicaNesudjena 2019-08-10 15:45
Ima jedna koja ga voli,ne smeta sto je ocvala i uvenula,prati ga u stopu,gdje on,tu i ona,prava simbioza neshvacenih genija na koje su svi ljubomorni jer su sami glupi,ruzni,nes posobni,frustri rani,a nisu bas nesto ni situirani.
Tko im je kriv kad ne znaju ljude koji znaju ljude.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
226 # Kurvarlukeee 2019-08-10 16:00
Normalno za gradić Pejton. Na kurvarluku je zasnovano i upravno vijeće koje je neshvaćenog genija izabralo za ravnatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Koji kurvarluk?Raspašoj 2019-08-12 15:28
Citat eee:
Normalno za gradić Pejton. Na kurvarluku je zasnovano i upravno vijeće koje je neshvaćenog genija izabralo za ravnatelja.
A koji kurvarluk je po srijedi. Politički, sponzorski, moralni, karakterni, medijski, bogougodni ili grješni i konačno muški, ženski ili istospolni kurvarluk ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # GodineNisu vazne 2019-08-10 16:11
Tako se barem uvijek kaze...
Kad je prava ljubav u pitanju,sve ostalo je nebitno...
Meni su bas simpaticni tako genijalno neshvaceni od ovih ovdje koji su ljubomorni i frustrirani jer nemaju ni za pastetu pa pljuju po situiranim parovima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # sex i domACDC 2019-08-10 17:55
nisam još shvatio ni tko spava sa pravnicom a tko sa profesoricom a vi o još seksa. Dali se u tom domu nešto i radi ili se samo seksaju kao zečevi :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # Kako toVojko 2019-08-10 18:12
Netko ih sabotira i protiv njih lobira, netko ih sabotira, možda je vlada, možda ministrica, možda masoni, možda bosanci. Nije riječ o Domu nego o onima koji im sudbinu kroje: Gary i Bosanac predsjednik upravnog vijeća odnosno prof. Lipovac i odvjetnica Antičević.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # ....Pimp 2019-08-10 18:15
Citat ACDC:
nisam još shvatio ni tko spava sa pravnicom a tko sa profesoricom a vi o još seksa. Dali se u tom domu nešto i radi ili se samo seksaju kao zečevi :lol:
samo pričaju, hoće li biti neki leak?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
145 # Zaposlen preko vezeGogi 2019-08-08 16:42
Gordan Antoninić je u dom zaposlen preko veze, a da pri tome nije priložio diplomu. Znamo mi radnici doma tko je to stedio. A znamo i vidimo danas kada dolazi odgajatelj Antoninić na posao.kako radi s štićenicima.kak vu "stručnu terrminologiju" koristi.kada odlazi s posla itd. Dakle, nije problem kada ministarstvo odnike Broza Gorana, kojega Upravmo vijeće izabere s 5:0.a gle tragefoje lada ne potvrdi Antoninića s 4:1.p
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # BorSamo 2019-08-09 09:31
Citat Gogi:
Gordan Antoninić je u dom zaposlen preko veze, a da pri tome nije priložio diplomu. Znamo mi radnici doma tko je to stedio. A znamo i vidimo danas kada dolazi odgajatelj Antoninić na posao.kako radi s štićenicima.kakvu "stručnu terrminologiju" koristi.kada odlazi s posla itd. Dakle, nije problem kada ministarstvo odnike Broza Gorana, kojega Upravmo vijeće izabere s 5:0.a gle tragefoje lada ne potvrdi Antoninića s 4:1.p
Isti onaj koji je i izmislio Garija mu je sredio i stipendiju ministarstva. Bravo Gordane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # LučkoBeton 2019-08-09 09:32
Citat Samo:
Citat Gogi:
Gordan Antoninić je u dom zaposlen preko veze, a da pri tome nije priložio diplomu. Znamo mi radnici doma tko je to stedio. A znamo i vidimo danas kada dolazi odgajatelj Antoninić na posao.kako radi s štićenicima.kakvu "stručnu terrminologiju" koristi.kada odlazi s posla itd. Dakle, nije problem kada ministarstvo odnike Broza Gorana, kojega Upravmo vijeće izabere s 5:0.a gle tragefoje lada ne potvrdi Antoninića s 4:1.p
Isti onaj koji je i izmislio Garija mu je sredio i stipendiju ministarstva. Bravo Gordane.
Misliš isti onaj koji je izvukao i Anu na svjetla političke arene.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Radnik doma?Ante Ustasha 2019-08-10 20:24
Ako Ste Vi radnik doma napisite puno ime i prezime. :lol: :lol: :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # Šarm razmaženog huliganaZvizdan 2019-08-11 09:48
Citat Gogi:
Gordan Antoninić je u dom zaposlen preko veze, a da pri tome nije priložio diplomu. Znamo mi radnici doma tko je to stedio. A znamo i vidimo danas kada dolazi odgajatelj Antoninić na posao.kako radi s štićenicima.kakvu "stručnu terrminologiju" koristi.kada odlazi s posla itd. Dakle, nije problem kada ministarstvo odnike Broza Gorana, kojega Upravmo vijeće izabere s 5:0.a gle tragefoje lada ne potvrdi Antoninića s 4:1.p
Za Broza su bili SVI članovi tadašnjeg vijeća. A za Antoninića su bili članovi Kapelijevog privatnog vijeća plus jedan vanjski član, a protiv je bio predstavnik djelatnika. I sada je nastala graja što ministarstvo nije potvrdilo izbor čovjeka kojeg djelatnici ne žele za ravnatelja, jer znaju tko je, što je i kakav je. A suludi postupak bivše ministrice protiv jednoglasne odluke za Broza prošao je u tišini. Broz nije pljuvao na HDZ, Broz nije objavljivao hvalospjeve samome sebi i svojim roditeljima, Broz nije imao prijatelja spremnog za šamaranje svih koji ne padaju ničice pred Gordanovim šarmom neodgojenog razmaženog huligana. A ni Upravno vijeće koje je Broza jednoglasno izabralo, a ministrica raspustila nije objavilo ni jedne riječi.

No zato se drskim i oholim priopćenjem javnosti obratio predsjednik Kapelijevog Vijeća da bi ustvrdio kako je njegova odluka uz podršku Martine Lipovac i Silvije Kocijan da se za ravnatelja ustanove izabere čovjek kojeg kolektiv ne želi apsolutno ispravna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # rundana račun kuće 2019-08-11 09:57
Tko je kriv Brozu kad nema kuću koju je preimenovao u rezidenciju kao njegov protukandidat, pa još javno prije izbora za ravnatelja objavljuje na fejsu kako u rezidenciji Antoninić dočekuje i časti inspektoricu iz ministarstva koja bi trebala nadzirati njegov rad. Ljudi koji znaju ljude mogu sve.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Stavi pravu stvar naPravo mjesto 2019-08-11 13:49
Nesudjeni ravnatelj pokrio se na svim podrucjima,slik a se na fejsu kako se u plicaku brcka s predsjednicom sindikata socijalne skrbi,s inspektoricom iz ministarstva je kuhan i pecen,on ju upucuje koji zaposlenici zabusavaju na poslu,a koje treba iseliti iz sluzbenih stanova,jednom rjecju covjek je pouzdana osoba,i to u tolikoj mjeri da na sluzbenim sastancima iznosi podatke o seksualnim aktivnostima pojedinih kolega i kolegica.Prava osoba za ravnatelja,ne trazite dalje,boljeg nema.g
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Čedno i bogobojazno upravno vijećeWC 2019-08-11 15:48
Citat Pravo mjesto:
Nesudjeni ravnatelj pokrio se na svim podrucjima,slika se na fejsu kako se u plicaku brcka s predsjednicom sindikata socijalne skrbi,s inspektoricom iz ministarstva je kuhan i pecen,on ju upucuje koji zaposlenici zabusavaju na poslu,a koje treba iseliti iz sluzbenih stanova, jednom rjecju covjek je pouzdana osoba,i to u tolikoj mjeri da na sluzbenim sastancima iznosi podatke o seksualnim aktivnostima pojedinih kolega i kolegica. Prava osoba za ravnatelja, ne trazite dalje, boljeg nema.
Njegova briga o seksualnim aktivnostima kolega i kolegica je za čedno i bogobojazno Kapelijevo upravno vijeće sigurno bila odlučujuća za izbor.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
120 # Iz mog kutaZaposlenik doma 2019-08-11 19:29
Dosadašnji ravnatelj Goran Broz pokazao je vrline kakve danas rijetki ljudi imaju.Skroman,o bjektivan,velik diplomata i vrlo odgovoran radnik.I struka u ministarstvu ga je prepoznala kao takvog ali nažalost ne odlučuje struka već politika. I on je svjestan toga.Da ima više takvih ljudi, društvo bi nam bilo bolje.Kao zaposlenik dajem glas Brozu,ako se bude kandidirao opet.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
103 # Ne idi GoraneGrupa 777 2019-08-11 19:31
Citat Zaposlenik doma:
Dosadašnji ravnatelj Goran Broz pokazao je vrline kakve danas rijetki ljudi imaju.Skroman,objektivan,velik diplomata i vrlo odgovoran radnik.I struka u ministarstvu ga je prepoznala kao takvog ali nažalost ne odlučuje struka već politika. I on je svjestan toga.Da ima više takvih ljudi, društvo bi nam bilo bolje.Kao zaposlenik dajem glas Brozu,ako se bude kandidirao opet.

Slažem se, Gorane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
113 # .....Don 2019-08-11 19:53
Citat Grupa 777:
Citat Zaposlenik doma:
Dosadašnji ravnatelj Goran Broz pokazao je vrline kakve danas rijetki ljudi imaju.Skroman,objektivan,velik diplomata i vrlo odgovoran radnik.I struka u ministarstvu ga je prepoznala kao takvog ali nažalost ne odlučuje struka već politika. I on je svjestan toga.Da ima više takvih ljudi, društvo bi nam bilo bolje.Kao zaposlenik dajem glas Brozu,ako se bude kandidirao opet.
Slažem se, Gorane.
Ovo si dobro izveo, Gordane. Kao da si fakultet završio u Oxfordu, a ne u Orašju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # LjuuuuudiiiiJe li to moguuuuuce 2019-08-11 20:20
Taj veliki strucnjak faks je zavrsio u Orasju, u Bosni ?
Pa ovo postaje sve bizarnije...zas to to krije kao zmija noge ?
Igrao je u Zagrebu,a bilo mu je zgodnije istovremeno studirati u Orasju ?
Boze ,Boze,zasto si nas ostavio ?
Sto ce na to reci njegovi domaci prijatelji koji ne podnose da im Bosanci prljaju grad,ali vole bosanske diplome.
Da nisu jeftinije?
Ili situirane to ne zanima ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # ........MiK 2019-08-12 11:50
Orašje?
Priča se da se tamo ispiti polažu kod Himze na benzinskoj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # Orašjeindex.hr 2019-08-12 13:24
Citat MiK:
Orašje? Priča se da se tamo ispiti polažu kod Himze na benzinskoj.
Studirali u BiH, sada imaju problema s diplomom u Hrvatskoj
www.index.hr/.../942677.aspx
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
117 # zasto ne pohvalit sta valjaAnonimus 2019-08-11 20:12
Svi koji imaju malo znaju Broza,znaju da ne bi volio da ga se tu spominje,i ako je u pozitivnom smislu. Treba pohvalit kad netko valja. Podrska Brozu od jos jednog zaposlenika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 0 # ?hranitelj tuljana 2019-08-11 21:02
Citat Zaposlenik doma:
Dosadašnji ravnatelj Goran Broz pokazao je vrline kakve danas rijetki ljudi imaju... Kao zaposlenik dajem glas Brozu,ako se bude kandidirao opet.
Citat Anonimus:
Svi koji imaju malo znaju Broza,znaju da ne bi volio da ga se tu spominje,i ako je u pozitivnom smislu. Treba pohvalit kad netko valja. Podrska Brozu od jos jednog zaposlenika.
Zašto ga tako uporno spominjete, ako "ne bi volio da ga se tu spominje"?
Ili ga ne poštujete ili je pitanje je li i jedan citirani indentitet i/ili navod istinit...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # NeukiRoditelj 2019-08-12 16:00
Bas me zanima zasto predsjednik UV ne objasni razloge izbora ovog kandidata...
Tako bi otklonio sumnje da je sve namjesteno protivno interesu sticenika,zapos lenika,ali i samog sustava socijalne skrbi.
Nije mu valjda tesko naci jedan valjan razlog po kojem je izabrani kandidat u prednosti pred ostalima.
Buduci da ga politika ne zanima,sigurno je predstavio program rada ustanove kojim ce unaprijediti zivot i rad korisnika doma.
Ili je jednostavno samo zelio biti ravnatelj ?
Tek onako,da bude glavni baja u selu ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Antičević: Šutnja je zlatoFukara 2019-08-13 12:53
Citat Roditelj:
Bas me zanima zasto predsjednik UV ne objasni razloge izbora ovog kandidata... Tako bi otklonio sumnje da je sve namjesteno protivno interesu sticenika, zaposlenika, ali i samog sustava socijalne skrbi.
Nije mu valjda tesko naci jedan valjan razlog po kojem je izabrani kandidat u prednosti pred ostalima.
Buduci da ga politika ne zanima,sigurno je predstavio program rada ustanove kojim ce unaprijediti zivot i rad korisnika doma.
Ili je jednostavno samo zelio biti ravnatelj ?
Tek onako,da bude glavni baja u selu ?
Jedini razlog zašto su ekonomist, profesorica i pravnica izabrali ovog kandidata za ravnatelja bio je nalog onoga tko ih je okupio i uvalio bivšoj ministrici da ih imenuje. Ali to je malo nezgodno obznaniti, pa će predsjednik UV radije mudro šutjeti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
151 # Ko je?Kukuc 2019-08-08 16:58
Zaboravio je nesuđeni ravnatelj u svojem statusu na facebooku napisati kako mu je politika zaposlila roditelje, kako je ministar postavio svoju ljubavnicu i bankara u upravno vijeće doma upravo radi njega.
A on je i dalje toliki snob da ne razumije da on uopće nije bitan u cijeloj priči i uzdiže se iznad svih smrtnika svojim poštenjem i skromnošću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
151 # Sere bez vezegost 2019-08-08 17:06
Roditelji su mu bili u HDZ- a možda i on. sada sere protiv politike i HDZa a politika i HDZ su mu dali sve.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
041 # Garijeva postrojbagost 2019-08-08 18:23
Citat Kukuc:
Zaboravio je nesuđeni ravnatelj u svojem statusu na facebooku napisati kako mu je politika zaposlila roditelje, kako je ministar postavio svoju ljubavnicu i bankara u upravno vijeće doma upravo radi njega.
A on je i dalje toliki snob da ne razumije da on uopće nije bitan u cijeloj priči i uzdiže se iznad svih smrtnika svojim poštenjem i skromnošću.
On je obična budala. Umjesto da šuti i čeka da se ponovno objavi natječaj pa da se javi i da ga upravno vijeće s ministrovim ljubavnicama i bankarom ponovno primi on reže granu na kojoj je sjedio. Jer ova ministrica nije raspustila vijeće kao prethodna znači da će odlučivati ista Garijeva postrojba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
042 # nonsenslobotomija 2019-08-09 09:47
Sad kad je predsjednik UV objasnio ministrici da su njena tumačenja zakona čisti nonsens, možda ga pozove da joj bude pomoćnik, ipak nema puno stručnjaka za nonsense, treba ih čuvati kao kap vode u sušnoj dolini, a još kad ministrica pročita status odbijenog kandidata kako bi on kao priznati stručnjak za reprodukciju i demografiju, LIMITIRAO osobe sniženih sposobnosti, ali i one slabijeg imovinskog stanja tako da bi im podvezivao sjemenovode i jajnike jer njihova djeca pobolijevaju, a često i prose pa je njemu to neugodno gledati... uznemiri se tim šokantnim prizorima i sve mu dođe da vrati sve plaće koje je zaradio u ustanovi koja brine o takvoj djeci. Ministrica bi njegovom metodom brzo riješila goruće probleme društva, ne bi više zdravi, pravi, imućni građani morali brinuti o toj sirotinji koja pravi djecu bez veze,a ne bi joj ni dodijavali svi ti silni parovi koji žele posvojiti dijete, oni bi odmah znali da za njih djece nema jer neće valjda bogati genijalci davati djecu na posvojenje. U tren oka, eto ti države blagostanja.Sam o treba nagovoriti ministra zdravstva da plati prekovremene sate ovima koji će raditi podvezivanja reproduktivnih organa. Svi sretni, lijepi, bogati i pametni. Tko bi poželio boljeg stručnjaka za sreću i općenarodno veselje ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Lajkovi, ljubavnice i rock and rollŽuta podmornica 2019-08-12 16:35
Citat gost:
On je obična budala. Umjesto da šuti i čeka da se ponovno objavi natječaj pa da se javi i da ga upravno vijeće s ministrovim ljubavnicama i bankarom ponovno primi on reže granu na kojoj je sjedio. Jer ova ministrica nije raspustila vijeće kao prethodna znači da će odlučivati ista Garijeva postrojba.
Gari će se ponuditi ministrici za ljubavnika da novinari ne moraju izmišljati da ga ima, a onda će ministrica imenovati Gordana za ravnatelja na temelju 61 lajka uz revolucionarni prijedlog na fejsu da se limitira razmnožavanje sirotinje limitirati podvezivanjem sjemenovoda i jajnika, te na temelju 504 lajka uz objavu pljuvačine po HDZ-u.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # NaslijeđeZeko 2019-08-11 10:31
Citat Kukuc:
Zaboravio je nesuđeni ravnatelj u svojem statusu na facebooku napisati kako mu je politika zaposlila roditelje, kako je ministar postavio svoju ljubavnicu i bankara u upravno vijeće doma upravo radi njega.
Nije on to zaboravio. Smatra da na to ima pravo kao sin svoga oca, domaćeg Lošinjana s dna kace i majke koja si je nakon dugogodišnje glazbene suradnje s JNA znala i u novoj državi izboriti ravnateljsku fotelju u Osnovnoj školi, a zatim kao za utjehu što nije ponovno imenovana, u Pučkom učilištu. Zanimljivo je da ju je na tom položaju naslijedila jedna od Garijevih ženskinja u Upravnom vijeću Doma.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
047 # Zbrka pred golomLud zbunjenog 2019-08-08 17:18
Zanimljivo je da Gordan svu frustraciju sad istresa na HDZ i Nedića, a HDZ-ovac Kapeli mu namjestio vijeće od svojih HDZ-ejki da ga izaberu. I ne da ništa Gordan protiv HDZ-ejke gradonačelnice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
438 # ArrivaBaltazar 2019-08-08 18:38
I još nesuđeni ravnatelj bahato i frustrirano izvređa profesora Nedića, čovjeka koji trideset godina radi u srednjoj školi da nezna napisati dvije prostoprošireni h rečenice, čovjeka koji je 8 godina bio predsjednik GV i neznam koliko dugo je i predsjednik stranke. Bravo Gordane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
039 # U službi KapelijaDom 2019-08-09 09:36
Citat Baltazar:
I još nesuđeni ravnatelj bahato i frustrirano izvređa profesora Nedića, čovjeka koji trideset godina radi u srednjoj školi da nezna napisati dvije prostoproširenih rečenice, čovjeka koji je 8 godina bio predsjednik GV i neznam koliko dugo je i predsjednik stranke. Bravo Gordane.
A tko mu je omogućio ovo bahaćenje i bezobrazluk? Zna se: Kapelijevi poslušnici Robi Antičević, Martina Lipovac i Silvija Kocijan. Izabrali su ga za ravnatelja nasuprot zdravom razumu, poštenju, volji djelatnika Doma i propisima jer je to od njih zahtjevao Kapeli. Ali to nije ništa novo. Sudbina ove ustanove za skrb o nesretnoj djeci i mladima i njenih djelatnika je da služe privatnim interesima i ambicijama stvarnih ili umišljenih moćnika kao što je sada Kapeli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
033 # NaprijedHrvatska 2019-08-09 09:47
Citat Dom:
Citat Baltazar:
I još nesuđeni ravnatelj bahato i frustrirano izvređa profesora Nedića, čovjeka koji trideset godina radi u srednjoj školi da nezna napisati dvije prostoproširenih rečenice, čovjeka koji je 8 godina bio predsjednik GV i neznam koliko dugo je i predsjednik stranke. Bravo Gordane.
A tko mu je omogućio ovo bahaćenje i bezobrazluk? Zna se: Kapelijevi poslušnici Robi Antičević, Martina Lipovac i Silvija Kocijan. Izabrali su ga za ravnatelja nasuprot zdravom razumu, poštenju, volji djelatnika Doma i propisima jer je to od njih zahtjevao Kapeli. Ali to nije ništa novo. Sudbina ove ustanove za skrb o nesretnoj djeci i mladima i njenih djelatnika je da služe privatnim interesima i ambicijama stvarnih ili umišljenih moćnika kao što je sada Kapeli.
Ta ustanova sa deset štićenika i četrdeset zaposlenih odavno je postala sama sebi svrha.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
234 # Ravnateljev poremećaj u ponašanjugost 2019-08-09 10:19
Njihov kandidat za ravnatelja Odgojnog doma za resocijalizacij u i socijalizaciju mladeži s poremećajem u ponašanju i sam je imao poremećaj u ponašanju. Sudjelovao je u kavanskoj tučnjavi.
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
042 # AnelAna 2019-08-08 18:31
Nego ljudi onaj lopov iz muzeja sad u muzeju cuva kip.
I dalje ima placu pocrtnu oko 7.500 kn.
Dok prvu smjenu cuva kip zastitarka od klickovica za 3500 kn.
Drugu cuva Haso za muzej za duplu placu.
Kako mu je dobro .
Lopov cuvar .
Ljudi vrijeme je da se pocne pljuvati u lice po gradu i opcini nadleznima
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # Pitaj Kučičku?Hahahha 2019-08-08 21:35
Da bi zaštitila sebe odlučila je da ga zadrži bez predaha.Uz sve dokaze i video nadzor koji dokazuje pljačku seljačine, nikome ništa. Ma gade mi se! Možda poslije jedne ljubavne priče Garinja stiže ljubavni trokut Anica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
387 # politički nepodobanMyWay 2019-08-08 19:39
Neki ovdje pokušavaju skrenuti vodu na svoj mlin.
Uopće nije bitno koliko je tko stručan ili pismen, Antoninić, članovi upravnog odbora ili zamjenik gradonačelnice.
Za one koji nisu ili ne žele shvatiti poantu cijele priče, Antoninić bi bio potvrđen za ravnatelja da je bio član ili se učlanio u partiju. Svatko u rukavu ima svoje đokere. Pritisci i nagovaranje nije uspjelo, pa je ministrica odradila svoj dio posla.
Nije ovo prvi put, to je HDZ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
037 # Poanta pričeLurker 2019-08-08 20:02
Poanta cijele priče je da su se Kapeli i njegove tri marionete u Upravnom vijeću teško osramotili izborom ovog razmaženog, polupismenog, a bahatog neuspješnog nogometaša za ravnatelja Odgojnog doma. Usput su osramotili i HDZ, zbog čega baš nimalo ne žalim. HDZ to zaslužuje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
438 # ...Xmen 2019-08-08 21:45
Klepećeš bez veze. Dosadašnji ravnatelj nije ni u jednoj stranci pa je bivao potvrđivan i izglasavan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
033 # Borg: You will be assimilated7 of 9 2019-08-09 07:34
Citat Xmen:
Klepećeš bez veze. Dosadašnji ravnatelj nije ni u jednoj stranci pa je bivao potvrđivan i izglasavan.
Uopće nije bitan dosadašnji ravnatelj, bitno je da je to HDZov morus operandi. Pogledaj malo oko sebe, primjera ima koliko hoćeš, svima poznatih i malo manje poznatih, počni od samog vrha.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # ZeleniHrast 2019-08-09 09:25
Citat 7 of 9:
Citat Xmen:
Klepećeš bez veze. Dosadašnji ravnatelj nije ni u jednoj stranci pa je bivao potvrđivan i izglasavan.
Uopće nije bitan dosadašnji ravnatelj, bitno je da je to HDZov morus operandi. Pogledaj malo oko sebe, primjera ima koliko hoćeš, svima poznatih i malo manje poznatih, počni od samog vrha.
I sama gradonačelnica je bila dva mandata kao zamjenica gradonačelnika a da nije bila član stranke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
034 # kvadratura krugaRDx 2019-08-09 10:01
kao zamjenica bila je običan fikus, ukras, mamac za određeno biračko tijelo, da bi postala gradonačelnica morala se učlaniti u HDZ, jako teško za shvatiti/prizna ti
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Ana kao simpatizerka HDZ-aDe Bill 2019-08-09 10:06
Citat Hrast:
Citat 7 of 9:
Citat Xmen:
Klepećeš bez veze. Dosadašnji ravnatelj nije ni u jednoj stranci pa je bivao potvrđivan i izglasavan.
Uopće nije bitan dosadašnji ravnatelj, bitno je da je to HDZov morus operandi. Pogledaj malo oko sebe, primjera ima koliko hoćeš, svima poznatih i malo manje poznatih, počni od samog vrha.
I sama gradonačelnica je bila dva mandata kao zamjenica gradonačelnika a da nije bila član stranke.
To je samo djelimično točno. Još 2008., prije jedanaest godina bila imenovana je u gradsko poglavarstvo i u Novom listu se pohvalila da je nova članica Poglavarstva i pohvalila da je simpatizerka HDZ-a. Na iborima je zajedno s kapelijem podmetnuta kao ješka za "crvene" glasače po lini bivše partije i svoje obitelji iz koje je bio zadnji milicijski šef na lošinju. Navodno da se za izbore za svoj drugi mandat tajno upisala u HDZ, a tek kasnije to i obznanila.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # ...JL 2019-08-09 09:11
Citat Xmen:
Klepećeš bez veze. Dosadašnji ravnatelj nije ni u jednoj stranci pa je bivao potvrđivan i izglasavan.
Možeš ti klepetati koliko hoćeš, činjenice koje su se dogodile ne možeš promijeniti
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # nemoralnopodoban 2019-08-14 09:30
U čemu bi točno bila razlika da je dotični potpisao pristupnicu vladajuće stranke ? Morao bi platiti članarinu ? Sve ostale pogodnosti koje pruža hdz obilato je iskoristio,sam je priznao da je po nalogu upisao fakultet,dobiva o je stipendiju ,čekalo ga je radno mjesto na koje je stupio prije završenog tzv.fakulteta u ORAŠJU,naposlij etku sjedio je po gradu s članovima hdz-ovog upravnog vijeća pokazujući drugim kandidatima da je stvar već riješena...što je još potrebno da bi netko bio dio HDZ-a ? Samo da plati članarinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
352 # Mala barahranitelj tuljana 2019-08-08 19:52
Dobro bačena kost koju sada glođete, tko zna za čiji interes je baš sad to pokrenuo "komentator"... koga normalnog briga unutarnji hadezeovski sukob...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
373 # MiloševićHakija 2019-08-08 20:31
Ovdje se prepucavaju a nezna se tko je protiv koga. Prava istina je sasvim drugačija ali ako ju ja napišem,bit će o risana. Zato nije još trenutak da se objavi prava istina. Ni sami neznate tko stoji iza ove igre a kada ćete saznati nećete moći vjerovati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
033 # Ma moš mislit!gost 2019-08-08 21:01
Citat Hakija:
Ovdje se prepucavaju a nezna se tko je protiv koga. Prava istina je sasvim drugačija ali ako ju ja napišem,bit će o risana. Zato nije još trenutak da se objavi prava istina. Ni sami neznate tko stoji iza ove igre a kada ćete saznati nećete moći vjerovati.
Evo ga i teoretičar zavjere. On zna ali ne smije reć :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
221 # $$$Zovite me Ishmael 2019-08-08 21:10
Citat Hakija:
Ovdje se prepucavaju a nezna se tko je protiv koga. Prava istina je sasvim drugačija ali ako ju ja napišem,bit će o risana. Zato nije još trenutak da se objavi prava istina. Ni sami neznate tko stoji iza ove igre a kada ćete saznati nećete moći vjerovati.
stoji još jedan hdzovac, a znamo i koji i radi čega
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
130 # Dječije igregost 2019-08-08 21:20
Citat Zovite me Ishmael:
Citat Hakija:
Ovdje se prepucavaju a nezna se tko je protiv koga. Prava istina je sasvim drugačija ali ako ju ja napišem,bit će o risana. Zato nije još trenutak da se objavi prava istina. Ni sami neznate tko stoji iza ove igre a kada ćete saznati nećete moći vjerovati.
stoji još jedan hdzovac, a znamo i koji i radi čega
Baš dobro što znate, ali nećete reć. Za koji k. onda govorite da znate :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
342 # ima tu još svegakmet 2019-08-08 21:47
A što stoji iza očiglednog pojačanog interesa vlasnika ove stranice za navedenu temu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # Interes posjetiteljaAdministrator 2019-08-09 09:49
Citat kmet:
A što stoji iza očiglednog pojačanog interesa vlasnika ove stranice za navedenu temu?
Interes za temu Odgojni dom postojao je i ranije o čemu svjedoče objavljeni članci i komentari posjetitelja. A pojačani interes posjetitelja za navedenu trenutnu temu doveo je jučer, dan nakon trinaeste obljetnice nastanka ovog portala, do jedne od rekordnih dnevnih posjeta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
28 0 # Vau vauhranitelj tuljana 2019-08-09 13:58
Citat Administrator:
pojačani interes posjetitelja za navedenu trenutnu temu doveo je jučer, dan nakon trinaeste obljetnice nastanka ovog portala, do jedne od rekordnih dnevnih posjeta.
Normalno da je doveo, nisam bez veze pisao o dobro baćenoj kosti... a pojavljuje se i opravdana sumnja da je (na prvu čudna) formula u prvom komentaru - istinita.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # Tuljan baca kostigost 2019-08-09 14:24
Citat hranitelj tuljana:
Citat Administrator:
pojačani interes posjetitelja za navedenu trenutnu temu doveo je jučer, dan nakon trinaeste obljetnice nastanka ovog portala, do jedne od rekordnih dnevnih posjeta.
Normalno da je doveo, nisam bez veze pisao o dobro baćenoj kosti...
Jesi, pisao si bez veze. Jer po tebi svaka tema koja zanima javnost bila bi samo bačena kost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
137 # Ne znate vi ništa !!!Hahahhah 2019-08-08 21:56
Jednostavno je. Grai je stisnuo trojni pakt. Svi su po naredbama glasali, jer ipak biti direktor pučkog dužan si drugoj strani. Pa da spasi stvar dao je za direktora gospodina mladoga. Ipak treba kompenzirati situaciju. Njemu je HDZ pomogao itekako na svim frontovima ali kako se kaže malo se zaletio Gari i ekipa. Sad se nasadio na pljuvanje ruke koja ga je hranila i školovala jer nije faca u gradu. Toliko voli gradonačelnicu pa ne čudite se ako joj baš on bude zamjenik za dogradonačelnik a. Ljudi moj dok su mnogi od vas znojem i mukama došli do rada, škole i plaće. On je ipak imao konja za trku. Čisto izigravanja žrtvice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
374 # MiloševićHakija 2019-08-08 22:19
Opet vam kažem, ne pričajte gluposti jer neznate o čemu se radi. Uskoro ću vam sve objasniti samo se malo strepite da provjerimo neke stvari. A interes vlasnika stranice je jasan.Nije ova tema slučajna. Mali Prcko je nebitan u ovoj igri. Vidjet ćete
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # igre prijestoljaanto 2019-08-09 11:55
Citat Hakija:
Opet vam kažem, ne pričajte gluposti jer neznate o čemu se radi. Uskoro ću vam sve objasniti samo se malo strepite da provjerimo neke stvari.
Sve je jasno počela je bitka za mjesto gradonačelnika Lošinja, jer je ova ekipa na zalazu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
048 # KućiceUkradiZe 2019-08-08 22:26
Meni su fenomeni Robert A. i Mario F., radi cega!?.
Pomorac sam sa stazem od 19 godina koji je kupio fini stan u Rijeci, stan od 120m2.
Sada mene zanima kako su ti momci napravili te svoje kucice?.
Ja sa svojim primanjima koja su poprilicno visoka ne mogu pomisliti da gradim kucu.
Druga stvar sta Robert radi u komunalcu?, ja ga stalno viđam po gradu na dugim kavama, mozda je vlasnik kafica, freelancer u komunalcu pa ima klizno radno vrijeme
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # KćerkeFazilet 2019-08-08 22:33
Na temelju njih snimljena je serija Fazilet i njezine kćeri
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
039 # unutarnja kontrolateta Violeta 2019-08-09 11:23
čovjek kontrolira koji djelatnici se tokom radnog vremena šeću po trgu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
034 # Prenos iskustvagost 2019-08-09 14:14
Citat teta Violeta:
čovjek kontrolira koji djelatnici se tokom radnog vremena šeću po trgu.
U zadnje vrijeme je redovno sastančio s bivšim SDP-ovim ravnateljem doma Brkanićem. Sigurno zbog prenosa iskustva instrukcija za pravilno upravljanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Kapelijeva družbagost 2019-08-10 22:06
Citat gost:
Citat teta Violeta:
čovjek kontrolira koji djelatnici se tokom radnog vremena šeću po trgu.
U zadnje vrijeme je redovno sastančio s bivšim SDP-ovim ravnateljem doma Brkanićem. Sigurno zbog prenosa iskustva instrukcija za pravilno upravljanje.
Viđam ga i sa Mujagićem u povjerljivim razgovorima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Poduzetnikss 2019-08-13 13:30
Citat gost:
Citat gost:
Citat teta Violeta:
čovjek kontrolira koji djelatnici se tokom radnog vremena šeću po trgu.
U zadnje vrijeme je redovno sastančio s bivšim SDP-ovim ravnateljem doma Brkanićem. Sigurno zbog prenosa iskustva instrukcija za pravilno upravljanje.
Viđam ga i sa Mujagićem u povjerljivim razgovorima.
Bari on i Kocijan a doći će na red i Lipovac.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
038 # Znak zahvalnosti za uhljebljenjeTT 2019-08-09 13:56
Citat UkradiZe:
Meni su fenomeni Robert A. i Mario F.,...
Druga stvar sta Robert radi u komunalcu?, ja ga stalno viđam po gradu na dugim kavama, mozda je vlasnik kafica, freelancer u komunalcu pa ima klizno radno vrijeme
Robert je uhljeb koji si je dobro plaćenu hladovinu zaradio reketerenjem Garija. Na Gradskom Odboru HDZ ga je tako žestoko kritizirao da mu je Gari namjestio radno mjesto kontrolora u komunalcu samo da ga ušutka. Za radno mjesto na kojem ne mora biti a plaća ide to što se primio zadaće u Upravnom vijeću doma bio je mali znak zahvalnosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # Big bang teorijaLeonard 2019-08-13 19:28
Citat UkradiZe:
Meni su fenomeni Robert A. i Mario F., radi cega!?.
Pomorac sam sa stazem od 19 godina koji je kupio fini stan u Rijeci, stan od 120m2.
Sada mene zanima kako su ti momci napravili te svoje kucice?.
Pa snalažljivošću genija, čime drugim? Zar ti ovaj sa svojim bahatim, nadmoćnim smješkom ne sliči onom geniju Sheldonu iz Big bang teorije?

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
037 # ...Licemjer 2019-08-09 08:03
Svi mrze HDZovska govna, pa čak i druga HDZovska govna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
057 # NerezinacGost 2019-08-09 11:15
Mene više muci komandant broda Nerezinac.stari predivan jedrenjak a prvi i odgovorni clan posade bosanac, oped ista prica,,,da je stvar bolja kad je nevrijeme bilo njega nije bilo na brodu nego su mu prolaznici brod spasavali,,,pod ibnost!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
527 # da, to sam jaGordan Antoninić 2019-08-09 12:20
kao prvo, ovaj portal uopće ne pratim jer ga smatram neprimjerenim i nije u skladu sa svojim imenom, s obzirom da se svaki čovjek može anonimno izjašnjavati, liječiti svoje frustracije, vrijeđati, iznositi laži, a da za to ne odgovarati...da nas mi je skrenuta pažnja na ovaj članak, pa kad već hoćete istinu, onda ćete je i dobiti - zbog poštenih ljudi koji trebaju znati pravu istinu, a ne izmišljotine koje se ovdje pišu...ova baljezganja od raznoraznih kukavica koji se skrivaju iza nadimaka i pišu bez argumenata i dokaza su u najmanju ruku za smijanje...ako im je to dobra terapija onda mi je drago da im mogu pomoći na njihovom psihičkom području...
pa krenimo,
dok sam u Zagrebu igrao nogomet, tadašnji ravnatelj doma dobio je obavijest na mail kako se na ERFu otvara mogućnost vanrednog studiranja(što mi je u tom trenutku odgovaralo, s obzirom na moje obaveze prema klubu u kojem sam igrao), obavijestio me je da ukoliko upišem i završim taj fakultet otvara mi se mogućnost zaposlenja u Odgojnom domu - pošto je teško bilo dobiti zaposlenika bez da mu se osigura smještaj, stoga sam bio dobar kandidat kao domaći čovjek koji je situiran. Na trećoj godini sam imao tešku ozljedu i završio nogometnu karijeru i tada sam se još više posvetio skolovanju. Legalno sam zaposlen na mjesto odgajatelja kad sam položio sve ispite za koje sam morao priložiti i potvrdu da mi je samo ostalo diplomiranje. U tom periodu radio sam LEGALNO na određeno i potpisivao sam svaka tri mjeseca novi ugovor, da bi nakon diplome dobio ugovor na neodređeno - nikakvim guranjima, nikakvim stranačkim podilaženjima, a dokaz tome je da se i u međuvremenu, od mog početka studiranja do zapošljavanja promjenio direktor koji nije imao iste političke poglede kao i bivši, znači tada politika nije bila bitna.
Nadalje, naš posao je jako zahtjevan posao, ljudi koji su mi bliski znaju koliko ga odgovorno radim i koliko se dajem toj djeci, jedino mjerodavno su njihove reakcije, njihovi feedbackovi, što kod mnogih koji su danas odrasle zrele osobe imam poštovanje, normalnu komunikaciju, dozu zahvalnosti što sam bio dio njihovog odrastanja - e to su pravi argumenti...
POLITIKA ME NE ZANIMA - još jedna vrlo bitna stavka, od ovdje prozvanih gradonačelnica, ministara, Upravnog Vijeća, ljudi s kojima sam dobar i od ljudi s kojima nisam dobar, svi oni to znaju i kao normalni intelektualci prihvaćaju moj stav prema političkoj nesvrstanosti.. .ne mjerim čovjeka po političkoj osnovi...
trenutno ne mogu izaći sa konkretnim informacijama zašto nisam "podoban" za mjesto ravnatelja, pošto je sve još aktivno i nije razriješeno do kraja - jer su tu puno dublji i veći interesi. Ali vrlo ubrzo ću se i na tu temu izjasniti, samo dok prođe ovaj formalni dio.
stojim iza svake riječi kojom sam se obratio putem javnog medija(facebook ) jer odlika moje obitelji je poštenje, dostojanstvo, čist obraz...tko god mi argumentirano priloži dokaz o stjecanju bilo kakve prednosti kod zapošljavanja "preko veze", stjecanju bilo kakve nekretnine i pokretnine "preko veze" i bilo čega drugoga, javno ću se ispričati i priznati pogrešku...
frustriranim anonimcima ne odgovaram ni na pitanja ni na komentare jer se ne okružujem zločestim i pokvarenim ljudima...
mir ljudima dobre volje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
040 # Jel' me netko tražio?Istina 2019-08-09 14:02
Citat Gordan Antoninić:
... pa kad već hoćete istinu, onda ćete je i dobiti
Sorry, ali iz članka se ne vidi da me je netko tražio, niti se iz tvog komentara vidi da si me dao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
136 # Čovjek sa stavomFiškal 2019-08-09 20:11
Dragi Gordane možda mi anonimci liječimo frustracije na ovaj način. Ti svoje liječiš javno na svom fb profilu. Optužuješ i lažeš, a ako želiš biti dosljedan do kraja reci tko te je pritiskao da uđeš u stranku ,prokažite ga javno kao što si bez argumenata javno napao dogradonačelnika.
Iz ovog dopisa i odluke Ministarstva razvidno je da je upravno vijeće prvo imenovalo kandidata pa tek onda tražilo prethodnu suglasnosti Ministrice. Kao što i sam naziv kaže “prethodna suglasnost”se traži prije imenovanja, a ne nakon imenovanja. To što netko spava s pravnicom ne znači da je pravni stručnjak.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
036 # IspravakAnonimus 2019-08-09 23:52
UV je donijelo odluku o izboru ravnatelja, a ne o imenovanju. Kako nije došla suglasnost za imenovanje,UV ne može i nije donijelo odluku o imenovanju Gordana za ravnatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # SpavanjacHogar 2019-08-10 09:41
Citat Fiškal:
To što netko spava s pravnicom ne znači da je pravni stručnjak.
A ni to što spava i s profesoricom hrvatskog jezika ne znači da zna pisati kad ne zna ni ona :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
034 # SaltoMortale 2019-08-10 14:40
Upravo si sam pruzio argumentirani dokaz da si se zaposlio preko veze,i ne samo to,nego da nisi sam niti odabrao zvanje za koje ces se skolovati,nego si se na nagovor rukovodece osobe u ustanovi socijalne skrbi UHLJEBIO.
Veci argument,niti dokaz nije potreban.
Ako ti to nije jasno,onda ti to nitko nece moci objasniti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # IdiotSokrat 2019-08-11 16:20
Citat Gordan Antoninić:
POLITIKA ME NE ZANIMA
Moj Gordane, ovom izjavom si se definitivno svrstao među idiote. Naime, riječ idiot je kod starih Grka, izumitelja demokracije, označavala privatnu osobu koju politika ne zanima, osobu bez društvenih obveza, neobrazovanu u društvenim pitanjima, nezainteresiran u za društvo u kojem žive, a slijedom toga i neodgovorne prema društvu. Idioti su za stare Grke bili ljudi koji od društva uzimaju, ali mu ništa ne daju. Baš kao i ti. Dobio si sve, a ne daš ništa. I hoćeš još.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # ZoonPoliticon 2019-08-11 17:22
Mozda Gordan nije znao da ljude koji su ga izabrali zamima politika, da su oni to njemu bar u naznakama dali na znanje,on bi taj izbor s gnusanjem odbio.
Nemojte kriviti covjeka koji je mislio da je odabran zato sto je pametniji,struc niji,sposobniji od ostalih kandidata.
To sto je ljepsi i zgodniji svakako nije odmoglo pri izboru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
118 # Ponavljanje izboraGargamel 2019-08-11 17:26
Ali ovakav idiot savršeno odgovara onome tko si je složio upravno vijeće da ga izaberu. Idiot treba samo da smanji doživljaj i prestane pljuvati po HDZ-u i sačekati ponavljanje natječaja. Ministarstvo nije razriješilo Garijevo vijeće kao ono za Broza pa će njegove cure i dečko opet odlučivati. A Gari će upeti iz sve snage da primjedbe na postupak u ministarstvu zanemare i da se idiot imenuje za ravnatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # ImaVremena 2019-08-11 17:44
Valjda ce ministrica vidjeti i cuti s kim ima posla,nece valjda ovakvog lika potvrditi za ravnatelja ustanove u kojoj se odgajaju mladi ljudi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # pojašnjenjeformalni dio 2019-08-15 07:23
Napisao je student iz Orašja da su u pitanju puno dublji interesi o kojima će se izjasniti kad prođe formalni dio,eto,formaln i dio je prošao,njegovi jataci dali su ostavke,čekamo pojašnjenje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # Chauvin iz našeg sokakahranitelj tuljana 2019-08-15 07:45
Citat formalni dio:
Napisao je student iz Orašja da su u pitanju puno dublji interesi o kojima će se izjasniti kad prođe formalni dio,eto,formalni dio je prošao,njegovi jataci dali su ostavke,čekamo pojašnjenje.
Vidim bode vas to Orašje, i ne samo vas iako ne bi bilo čudno da je autor svih komentara koji spominju Orašje ista osoba... smatrate li i inače da su neke druge zemlje, gradovi, narodi inferiorniji "nama" ili iz nekog razloga ne volite baš Orašje? Bi li vas smetalo da je u pitanju Požarevac ili Niš?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # pojašnjenjeformalni dio 2019-08-15 07:55
Mene ne bode,ali me čudi kako je nekome tko igra u Zagrebu zgodnije u isto vrijeme studirati u Orašju...Nikako ne smatram da je bilo koji narod ili zemlja inferioran u odnosu na neki drugi narod ili zemlju.Upravo gospodin o kojem se ovdje raspravlja misli da je superioran zato što je domaći ,pa je zbog toga bio odabran da mu netko drugi izabere faks,da mu da stipendiju i da mu čuva radno mjesto.Po vašim upisima vidi se da niste studirali u Orašju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
053 # StipendistVjerovali ili ne 2019-08-09 14:18
Bas bi bilo zanimljivo istraziti koliko je sretnika u lijepoj nasoj koji su dobili poziv tamo nekog ravnatelja iz tamo neke ustanove da su bas oni slucajnim odabirom dobili mogucnost da strucnjak ravnatelj procijeni sto bi oni to trebali upisati,studira ti i da ih pritom ceka siguran posao...zanimlj iv nacin profesionalne orijentacije,st eta sto nije sire rasprostranjen, ili obicni smrtnici koji nisu "situirani" nemaju sanse upasti u to kolo srece...eto teme za sociolosko istrazivanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
054 # SituiraniU ime obitelji 2019-08-09 15:00
Situirani je po povlaštenoj cijeni kupio stan na Rukaviću.
Ako nemože drugačije onda pošteno. Bravo Gordane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
102 # slučajni lošinjanu ime obitelji 2019-08-14 15:34
po ovom zaključku,od 96 stanova samo je Gordan po povlaštenoj cijeni kupio stan na Rukaviću,pa svaka čast da se razmišljalo malo i mladima na Lošinju.Pljujte vi i dalje na ovoj stranici Mrzim Lošinj.Inače sam i ja ponosan što sam po povlaštenoj cijeni kupio stan.Bravo Gordane,ne daj da te ovi dušebrižnici potjeraju u Irsku,što je danas moderno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # povlaštenistanar 2019-08-14 15:50
I ja sam kupio stan po povlaštenoj cijeni,a nisam baš ponosan na to,bio bih ponosniji da sam mogao svojim radom kupiti stan po tržišnoj cijeni.Ovako sam samo zahvalan da sam dobio prigodu u srednjim godinama doći do vlastitog krova nad glavom.Problem je samo u tome što ja nisam bio situiran,nemam rezidenciju kao nesuđeni ravnatelj u kojoj častim sve moguće osobe od kojih bih mogao imati neke koristi,ako ništa barem da mi udaraju lajkove na moje bulažnjenje o demokraciji ili demografskoj obnovi.Dakle,st anovi po povlaštenim cijenama namijenjeni su ljudima koji nemaju rezidencije i ne razmeću se svojim materijalnim statusom.Sitnic a koja čini razliku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # spremanZa šamaranje 2019-08-14 16:29
Citat stanar:
I ja sam kupio stan po povlaštenoj cijeni,a nisam baš ponosan na to,bio bih ponosniji da sam mogao svojim radom kupiti stan po tržišnoj cijeni.Ovako sam samo zahvalan da sam dobio prigodu u srednjim godinama doći do vlastitog krova nad glavom.Problem je samo u tome što ja nisam bio situiran,nemam rezidenciju kao nesuđeni ravnatelj u kojoj častim sve moguće osobe od kojih bih mogao imati neke koristi,ako ništa barem da mi udaraju lajkove na moje bulažnjenje o demokraciji ili demografskoj obnovi.Dakle, stanovi po povlaštenim cijenama namijenjeni su ljudima koji nemaju rezidencije i ne razmeću se svojim materijalnim statusom. Sitnica koja čini razliku.
A da li imaš barem prijatelja za šamaranje HDZ-ovskih govana spremnog kad nemaš rezidenciju? On ima oboje.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # PovlasteniStanar 2019-08-14 17:05
Nemam,a ne bih ni volio imati.
Ni takve prijatelje,ali ni rezidenciju u kojoj cu okupljati sve i svakoga kako bih kasnije obicnim smrtnicima pokazivao kako sam od njih povlasteniji i sretniji.
Meni to sve skupa djeluje puno tuznije nego kod ljudi koji nisu tako situirani kao ovaj brizni ,ambiciozni kandidat koji bi i JEST od hdz-a uzeo sve,a ne bi platio ni clanarinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
039 # SvesvrstaniNesvrstani 2019-08-09 15:18
Nisu li nesvrstani propali?
U bespucima povijesne zbiljnosti ?
Covjek je vizionar,jos samo da se jave slicni stipendisti iz Indije i Egipta i eto ti novih nesvrstanih. :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
047 # MilanVidoviti 2019-08-09 15:25
Kako netko ne prati portal jer ga :lol: nm smatra neprimjerenim? Donio je sud o neprimjerenosti ,a ne prati sadrzaj ?
Nista ne kuzim,ali nema veze ,vruce je,treba ohladiti glavu :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
041 # Da to je onIzričaj 2019-08-09 15:50
Citat Vidoviti:
Kako netko ne prati portal jer ga :lol: nm smatra neprimjerenim? Donio je sud o neprimjerenosti ,a ne prati sadrzaj ?
Nista ne kuzim,ali nema veze ,vruce je,treba ohladiti glavu :D
Ma to je isto kao što ni gradonačelnica ne prati ovaj portal ali kad zaluta prijeti policijom zbog izričaja :roll:
volim-losinj.org/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
043 # JadnoGogi 2019-08-09 15:50
Pozorno treba pročitati Gordanov tekst. Jadni intelektualci.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
053 # ING telektualacNey 2019-08-09 16:15
Citat Gogi:
Pozorno treba pročitati Gordanov tekst. Jadni intelektualci.
A jadni su i intelektualci koji su ovog nepismenog, smušenog, uobraženog lika mogli postaviti za ravnatelja Odgojnog doma jer im je to zapovijedio ing. pomorskog prometa koji lažno prikazuje da je završio pomorski fakultet.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
040 # Garijevi intelektualciDelboy 2019-08-09 20:12
Citat Ney:
Citat Gogi:
Pozorno treba pročitati Gordanov tekst. Jadni intelektualci.
A jadni su i intelektualci koji su ovog nepismenog, smušenog, uobraženog lika mogli postaviti za ravnatelja Odgojnog doma jer im je to zapovijedio ing. pomorskog prometa koji lažno prikazuje da je završio pomorski fakultet.
Po ovom koga su izabrali za ravnatelja kad sastaviš Garijevog ekonomista, profesoricu hrvatskog jezika i pravnicu ne dobiješ jednog cijelog intelektualca
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
033 # Prijatelj s poremećajem ponašanjaVz 2019-08-09 20:35
Citat Delboy:
Citat Ney:
Citat Gogi:
Pozorno treba pročitati Gordanov tekst. Jadni intelektualci.
A jadni su i intelektualci koji su ovog nepismenog, smušenog, uobraženog lika mogli postaviti za ravnatelja Odgojnog doma jer im je to zapovijedio ing. pomorskog prometa koji lažno prikazuje da je završio pomorski fakultet.
Po ovom koga su izabrali za ravnatelja kad sastaviš Garijevog ekonomista, profesoricu hrvatskog jezika i pravnicu ne dobiješ jednog cijelog intelektualca
Garijevo intelektualno upravno vijeće s ekonomistom, profesoricom i pravnicom je za ravnatelja socijalne ustanove za mlade s poremećajima u ponašanju izabralo osobu kojoj je ovo prijatelj na fejsu:

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
301 # ...Licemjer 2019-08-10 07:33
Citat Vz:
Citat Delboy:
Citat Ney:
Citat Gogi:
Pozorno treba pročitati Gordanov tekst. Jadni intelektualci.
A jadni su i intelektualci koji su ovog nepismenog, smušenog, uobraženog lika mogli postaviti za ravnatelja Odgojnog doma jer im je to zapovijedio ing. pomorskog prometa koji lažno prikazuje da je završio pomorski fakultet.
Po ovom koga su izabrali za ravnatelja kad sastaviš Garijevog ekonomista, profesoricu hrvatskog jezika i pravnicu ne dobiješ jednog cijelog intelektualca
Garijevo intelektualno upravno vijeće s ekonomistom, profesoricom i pravnicom je za ravnatelja socijalne ustanove za mlade s poremećajima u ponašanju izabralo osobu kojoj je ovo prijatelj na fejsu:


Nije Z ništa krivo napisao
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # goropadni prijateljSnupi 2019-08-10 08:51
Citat Licemjer:
Citat Vz:
Citat Delboy:
Citat Ney:
Citat Gogi:
Pozorno treba pročitati Gordanov tekst. Jadni intelektualci.
A jadni su i intelektualci koji su ovog nepismenog, smušenog, uobraženog lika mogli postaviti za ravnatelja Odgojnog doma jer im je to zapovijedio ing. pomorskog prometa koji lažno prikazuje da je završio pomorski fakultet.
Po ovom koga su izabrali za ravnatelja kad sastaviš Garijevog ekonomista, profesoricu hrvatskog jezika i pravnicu ne dobiješ jednog cijelog intelektualca
Garijevo intelektualno upravno vijeće s ekonomistom, profesoricom i pravnicom je za ravnatelja socijalne ustanove za mlade s poremećajima u ponašanju izabralo osobu kojoj je ovo prijatelj na fejsu:

Nije Z ništa krivo napisao
Gospodin ne krije identitet pa bi ga zakon lako našao da dogradonačelnik podnese prijavu. A trebao bi jer bi to bila dobra odgojna mjera za mišićavog nasilnika. Ovakvi FB junaci su u biti kukavice pa bi pri susretu sa zakonom i ovaj goropadni prijatelj Garijevog izabranika vjerojatno cvilio kao psić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
034 # putnitrošak 2019-08-10 10:43
Možda bilder dobije i putni nalog iz Njemačke do Lošinja...da se tu lijepa lova okrenuti,ima se,može se...situirani ima veze i u odgojnom i u gradu...netko će već platiti,oh baš je lijepo imati moćne,situirane ,nabildane prijatelje koji su spremni potegnuti daleki put po tim ljetnim žegama samo da bi našamarali govna koja diraju čestitost i dostojanstvo njihovog nesvrstanog prijatelja, LJUBOMORAN SAM:ŽELIM I JA TAKVE PRIJATELJE:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
033 # Putni nalog za seksSupermen 2019-08-10 13:25
Citat trošak:
Možda bilder dobije i putni nalog iz Njemačke do Lošinja...
Ovaj nabildani snagator bi se upravnom vjeću više svidio nego žgoljavi Kapeli. A putni nalozi radi seksanja su se i prije dizali i bili veliki trošak u gradskom proračunu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
028 # CuvariPutni nalozi 2019-08-10 14:24
A neki su se hvalili da imaju dokaze,racune iz hotela,osobito talijanskih gdje su se neki domaci mocnici zabavljali sa svojim metresama.
Uz pomoc takvih dokaza dolazili su na zeljene pozicije.
Ako ih jos cuvaju,mozda je vrijeme da ih pokazu.
Upalilo je jednom,zasto ne bi opet ?
Vrijedi pokusati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 0 # PsicSaki 2019-08-11 07:50
Citat Snupi:
Citat Licemjer:
Citat Vz:
Citat Delboy:
Citat Ney:
Citat Gogi:
Pozorno treba pročitati Gordanov tekst. Jadni intelektualci.
A jadni su i intelektualci koji su ovog nepismenog, smušenog, uobraženog lika mogli postaviti za ravnatelja Odgojnog doma jer im je to zapovijedio ing. pomorskog prometa koji lažno prikazuje da je završio pomorski fakultet.
Po ovom koga su izabrali za ravnatelja kad sastaviš Garijevog ekonomista, profesoricu hrvatskog jezika i pravnicu ne dobiješ jednog cijelog intelektualca
Garijevo intelektualno upravno vijeće s ekonomistom, profesoricom i pravnicom je za ravnatelja socijalne ustanove za mlade s poremećajima u ponašanju izabralo osobu kojoj je ovo prijatelj na fejsu:

Nije Z ništa krivo napisao
Gospodin ne krije identitet pa bi ga zakon lako našao da dogradonačelnik podnese prijavu. A trebao bi jer bi to bila dobra odgojna mjera za mišićavog nasilnika. Ovakvi FB junaci su u biti kukavice pa bi pri susretu sa zakonom i ovaj goropadni prijatelj Garijevog izabranika vjerojatno cvilio kao psić.
A ti si "pravi junak" koji piskara anonimno iz svoje jazbine.Koliko vidim dotični se izjasnio javno sa svojim imenom i prezimenom.Moga o si mu to napisati direktno ispod njegovog komentara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # Poremećaj ponašanjagost 2019-08-10 20:05
Citat Vz:
Garijevo intelektualno upravno vijeće s ekonomistom, profesoricom i pravnicom je za ravnatelja socijalne ustanove za mlade s poremećajima u ponašanju izabralo osobu kojoj je ovo prijatelj na fejsu:
Odgojni dom za djecu s poremećajem u ponašanju ima Upravno vijeće s poremećajem u ponašanju koje je za ravnatelja izabralo osobu s poremećajum u ponašanju koja ima prijatelja sa poremećaju ponašanja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
146 # AnonimnaKukavica 2019-08-09 16:09
Dragovoljno priznajem da sam anonimna kukavica ,naime bojim se da neki ravnatelj ne prepozna u meni talent za astronauta pa cu morati nabrzaka na faks,a nisam ni situiran,ni spreman za let u svemir.
Jadan li sam i kukavan.
A i neposten sam.
Jedino me tjesi sto ovi situirani nisu osvetoljubivi ako slucajno doznaju tko sam tako jadan ,zloban i frustriran.
Oprostit ce mi,dobri su i posteni.
Nekako to osjecam,iako ne pratim sto pisu i govore. :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
046 # RavnateljNesvrstani 2019-08-09 16:15
Moze li se znati ime tog ravnatelja dobrocinitelja, ja bih isto da mi preporuci neki dobar faks i placu od milju eura ,pa da slazem igracke na poslu...sve postene ponude su dobrodosle.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Faxgost 2019-08-09 18:36
Citat Nesvrstani:
Moze li se znati ime tog ravnatelja dobrocinitelja,ja bih isto da mi preporuci neki dobar faks i placu od milju eura ,pa da slazem igracke na poslu...sve postene ponude su dobrodosle.

Ma što bi ti bio sposoban završiti jadu jadni?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
135 # University of Orašjegost 2019-08-09 20:14
Citat gost:
Citat Nesvrstani:
Moze li se znati ime tog ravnatelja dobrocinitelja,ja bih isto da mi preporuci neki dobar faks i placu od milju eura ,pa da slazem igracke na poslu...sve postene ponude su dobrodosle.
Ma što bi ti bio sposoban završiti jadu jadni?
Bilo što što ima da se studira u Orašju. To može svatko završiti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # KinderJaje 2019-08-10 14:14
Ima li u tom Orasju neki faks na kojem se uci slaganje figurica iz kinder jaja ?
Ovaj nesudjeni ravnatelj uspio je u odgojnom domu tu vjestinu dovesti do savrsenstva...v jezba li ga vjezba...kazu sticenici nekad i cijelu smjenu,ali oni sigurno lazu,ipak oni dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog stanja,cesto i prose,ma nije im za vjerovati...ako nisu situirani,sigur no su lupezi i lazljivci.
Podmecu prepostenom kandidatu za ravnatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
031 # DobrociniteljRavnatelj 2019-08-10 15:10
Nije li to onaj ravnatelj kojeg su tata i sin htjeli tuci kad vise nije bio ravnatelj jer se usudio prigovoriti clanovima postene, dostojanstvene, nepotkupljive obitelji ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
240 # do posljednjeg dahaalen 2019-08-09 16:41
Odgojni zavod je uvijek bio režimska institucija pa su djelatnici i ravnatelji obavezno bili članovi SKJ-ota, a nakon demokratskih promjena HDZ-a. Problem je što su se sada oko izbora ravnatelja sukobile dvije nepomirljive frakcije lošinjskog HDZ-a koje na socijalnoj ustanovi pokazuju mišiće.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
144 # Mahanje spolovilomValdarke 2019-08-09 17:28
Nema tu nikakvog sukoba između frakcija lošinjskog HDZ-a. Tu se radi o Kapelijevom klimakteričnom strahu od nastupajuće impotencije pa sad demonstrira moć na političkom polju. Bivšu ministricu je smotao i uspio obesnažiti Brozov reizbor, raspustiti nekontrolabilno UV te imenovati svoje poslušne štićenike da izaberu ravnatelja kojeg će moći kontrolirati. Nasuprot njegovom mahanju spolovilom imamo totalnu nezainteresiran ost HDZ-ovaca premda Odgojni dom raspolaže s vrlo atraktivnim unovčivim nekretninama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
72 # BabaVanga 2019-08-09 22:03
Dragi godpodine ako niste shvatili da tu funkciju ne možete dobiti jer ste Lošinjan onda vam tu nitko ne može pomoći. Jeste li analizirali vukove oko sebe i oni vam svi žele dobro i puno uspjeha Tu igru vam vode popušene lule, i sve je to jedno veliko Lud zbunjen normalan.Uskoro će početi padati ostavke i isprike jer mi nismo tako mislili. Bit će zanimljiva i vruća jesen. Ko ja - pa ja to nebi nikad rekao. Društvo će se razići, nastat će tama.I bit će plač i škrgut zubina. I svi vi negativci nećete moći odgonetnuti šta se dogodilo jer ćete misliti da ste sanjali i opet će pravda pobijediti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # StoperiSuncobran 2019-08-10 11:11
A ti baba Vango zajedno sa svojim Stoperima dobro znaš da mlaćenje prazne slame tipa “mi domaći” barem kad si ti u pitanju neće proć.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
116 # StopDebeli 2019-08-10 12:48
Ovo sa stoperima misliš na goste istoimenog cafe bara, ako je tako onda je krivi nick Baba vanga nego bi trebalo bit baba tračare.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
133 # domaćindomaći 2019-08-10 11:22
Ne kužim kako ja jedan obični Bosanac uspio izmisliti domaćeg gradonačelnika, ministra,gradon ačelnicu ??? Čovjek bi rekao da i ti Bosanci svašta i svakog izmišljaju ...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
271 # Čovjek koji izmišlja lokalne političarePoltički Mida 2019-08-10 13:30
Citat domaći:
Ne kužim kako ja jedan obični Bosanac uspio izmisliti domaćeg gradonačelnika,ministra,gradonačelnicu ??? Čovjek bi rekao da i ti Bosanci svašta i svakog izmišljaju ...
Radi se o mitu...taj mit širi kako samo mitsko biće tako i njegova sljedba koja je sama povjerovala u taj mit o osobi koja iz sjene vodi poliltku na ovom otoku. Pa će tako netko iz redova hipnotiziranih njegovim odabirom biti izabran ili za predsjednika HDZ-a, gradonačelnika, pročelnika, direktora gradske tvrtke, ravnatelja ustanove i sl.

Njegova moć se mjeri količinom sljepaca koji vjeruju u mit o "nadpolitičaru" koje određuje tko, što i kako ima raditi i tko i što će biti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
125 # "Sjajna procjena"Iluzionist 2019-08-10 13:38
Ako je izmislio i sadašnju gradonačelnicu onda je stvarno sposoban procjeniti osobe i ima sjajne reference.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
025 # Caveat EmptorEmanero 2019-08-10 13:46
Citat Iluzionist:
Ako je izmislio i sadašnju gradonačelnicu onda je stvarno sposoban procjeniti osobe i ima sjajne reference.
Onaj ili oni koji su ih izmislili sposobni su procijeniti koju robu se može utrapiti tržištu. A onda neka se kupac sam čuva. To se onda zove građanska svijest.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # VVojko 2019-08-11 00:57
Drži vodu dok majstori odu.a
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
223 # Apostol političara koji je sam sebe stvorioLeonida 2019-08-10 14:29
Činjenice si proglasio mitom, a sada kreiraš novi mit, mit o političkom geniju koji je stvorio samoga sebe i iz kaosa uzdigao do olimpijskih visina politike, ministarstva turizma. A tebe koristi kao glasnika, apostola njegovog nauka i organizatora povratka kad ga potroše tamo gdje je sada.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # Pola čovjek pola Bosanacgost 2019-08-11 10:46
Ja mislim da je to pisao Mujagić On voli pisat o mitovima i mitskim bićima. Ali kud protiv Bosanaca, ba ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
032 # Duo Bosancheros fantastikus.Ta - daaa 2019-08-10 13:32
Citat domaći:
Ne kužim kako ja jedan obični Bosanac uspio izmisliti domaćeg gradonačelnika,ministra,gradonačelnicu ???
Nije bio jedan Bosanac nego dva. Radili su u paru, ali kao jedan.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # Bosanski tandemE.R. 2019-08-11 13:19
Da ga ta dva Bosanca nisu izvukli ispod skuta Margite Nikolić iz HNS-a i lansirali kao HDZ-ovca Kapeli bi danas stajao iza pulta u agenciji na Kadinu, a Ana bi dodavala ručnike i wc papir jahtašima u kupatilu njenog oca na obali Priko.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # željkićželjkica 2019-08-14 09:16
Opet će pravda pobijediti ?
Već je nekad, negdje pobijedila ? Baš sam sretna zbog toga. Ushićena, čak.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
327 # NedomaćaBaba 2019-08-10 12:21
Tko su to točno domaći ?
Talijani?
Bosanci?
Zagorci?
Hrvati koji se prave Talijani ?
Slaveni od stoljeca sedmog ?
Apoksiomen i sve njegove kopije ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
313 # Ne znam je li namjerno...gost 2019-08-10 13:23
Čitam komentare. Baš je ovo mjesto postalo okupljalište najgoreg dijela naših sugrađana, nesposobnog zavidnog taloga...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
031 # NedomacaBaba 2019-08-10 14:04
Pa eto,i vi ste okupljeni u tom okupljalistu... kako biste drugacije znali o kakvom se talogu radi..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
30 0 # Navratio sam i vidio?!gost 2019-08-10 14:31
Citat Baba:
Pa eto,i vi ste okupljeni u tom okupljalistu...kako biste drugacije znali o kakvom se talogu radi..
Logika iz vrtića... hajde probaj bolje...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
026 # Mentalno zaostala osobaGost 2019-08-10 14:38
Citat gost:
Citat Baba:
Pa eto,i vi ste okupljeni u tom okupljalistu...kako biste drugacije znali o kakvom se talogu radi..
Logika iz vrtića... hajde probaj bolje...
Dobio si odgovor kakav zaslužuješ za svoj komentar koji kao da je iz vrtića za djecu s posebnim potrebama. Odrasla osoba neoštećenih mentalnih sposobnosti bi napisala na koga, što i zašto misli pod najgorim dijelom naših sugrađana, nesposobnog zavidnog taloga.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # NedomacaBaba 2019-08-10 14:45
Nije potrebno bolje...za koga je,dobro je...mi koji smo talog zadovoljni smo s malim.
Mislim, objasnjenjem. :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # Karavana prolaziTalog 2019-08-10 15:14
Citat Baba:
Nije potrebno bolje...za koga je, dobro je...mi koji smo talog zadovoljni smo s malim.
Mislim, objasnjenjem. :D
A sve nam je objašnjeno. Oni gore, elita, namještaju si fotelje a mi možemo samo lajati dok njihova karavana prolazi. I još se ljute što komentiramo. Za njih smo nesposobni zavidni talog.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
030 # Fol gost-umišljena veličinaTrpko 2019-08-10 15:01
Citat gost:
Čitam komentare. Baš je ovo mjesto postalo okupljalište najgoreg dijela naših sugrađana, nesposobnog zavidnog taloga...
Evo ga još jedan član male probrane samoumišljene političke elite ovoga grada koji tu i tamo zaluta na ovaj portal pa se šokira izričajem...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
234 # AbadiaDel Roble 2019-08-11 09:09
Portal jad i bijeda frustriranih i nepismenih intelektualaca koji niti u vlastitom domu ne smiju zboriti i u vlastitoj kući govore pod lažnim imenom. Teorija domaćih i furešta je jednostavna pojava modernog doba dokazana na svim znanstvenim simpozijima. Razlika je u tome što domaći imaju samo jednu putovnicu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
126 # Tko nije frustriran?Snob 2019-08-11 10:10
Citat Del Roble:
Portal jad i bijeda frustriranih i nepismenih intelektualaca
Ne znam kako se postaje intelektualac ako si nepismen, ali znam da uporaba pridjeva "frustriran" odaje poluobrazovanu osobu s pretenzijom da ju se smatra intelektualcem. Jer frustriranost je osjećaj izigranosti, spriječenosti, nedovoljnosti ili nemogućnosti dokazivanja i ostvarivanja. U ovoj državi na ovom otoku taj osjećaj nemaju razloga imati samo pripadnici Anine klike, uhljebi u gradskoj upravi i javnim poduzećima i ustanovama, privilegirani građevinski poduzetnici i drugi klijenti utjecajnih nositelja gradske vlasti i t.d. Dakle, frustriranost je osjećaj svih normalnih ljudi koji se ne valjaju u blatu privilegija. Citat:
...koji niti u vlastitom domu ne smiju zboriti i u vlastitoj kući govore pod lažnim imenom.
Je li tvoje pravo ime Del Roble? Ili Abadija?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 0 # normalni snobIvica Ivić 2019-08-11 10:44
Citat Snob:
Citat Del Roble:
Portal jad i bijeda frustriranih i nepismenih intelektualaca
Ne znam kako se postaje intelektualac ako si nepismen, ali znam da uporaba pridjeva "frustriran" odaje poluobrazovanu osobu s pretenzijom da ju se smatra intelektualcem. Jer frustriranost je osjećaj izigranosti, spriječenosti, nedovoljnosti ili nemogućnosti dokazivanja i ostvarivanja. U ovoj državi na ovom otoku taj osjećaj nemaju razloga imati samo pripadnici Anine klike, uhljebi u gradskoj upravi i javnim poduzećima i ustanovama, privilegirani građevinski poduzetnici i drugi klijenti utjecajnih nositelja gradske vlasti i t.d. Dakle, frustriranost je osjećaj svih normalnih ljudi koji se ne valjaju u blatu privilegija. Citat:
...koji niti u vlastitom domu ne smiju zboriti i u vlastitoj kući govore pod lažnim imenom.
Je li tvoje pravo ime Del Roble? Ili Abadija?
Snobe koji faks si završio da si tako uman?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # Umnost i obrazovanostSnob 2019-08-11 11:11
Citat Ivica Ivić:
Citat Snob:
Citat Del Roble:
Portal jad i bijeda frustriranih i nepismenih intelektualaca
Ne znam kako se postaje intelektualac ako si nepismen, ali znam da uporaba pridjeva "frustriran" odaje poluobrazovanu osobu s pretenzijom da ju se smatra intelektualcem. Jer frustriranost je osjećaj izigranosti, spriječenosti, nedovoljnosti ili nemogućnosti dokazivanja i ostvarivanja. U ovoj državi na ovom otoku taj osjećaj nemaju razloga imati samo pripadnici Anine klike, uhljebi u gradskoj upravi i javnim poduzećima i ustanovama, privilegirani građevinski poduzetnici i drugi klijenti utjecajnih nositelja gradske vlasti i t.d. Dakle, frustriranost je osjećaj svih normalnih ljudi koji se ne valjaju u blatu privilegija. Citat:
...koji niti u vlastitom domu ne smiju zboriti i u vlastitoj kući govore pod lažnim imenom.
Je li tvoje pravo ime Del Roble? Ili Abadija?
Snobe koji faks si završio da si tako uman?
Uman je onaj koji se ističe razvijenim intelektualnim sposobnostima, koji te sposobnosti izražava, koji je mudar, pametan. No da bi bio uman ne moraš završiti faks. Ja sam jedan završio, ali za sebe ne tvrdim da sam uman. Samo sam obrazovan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
17 0 # Želiš li reći da...Ivica Ivić 2019-08-11 14:43
Citat Snob:
Ja sam jedan završio, ali za sebe ne tvrdim da sam uman. Samo sam obrazovan.
A suradnica ti, koja nije završila ni jedan fakultet je što? Neobrazovana? To proizlazi iz tvog komentara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # ElementarnoSnob 2019-08-11 15:30
Citat Ivica Ivić:
Citat Snob:
Ja sam jedan završio, ali za sebe ne tvrdim da sam uman. Samo sam obrazovan.
A suradnica ti, koja nije završila ni jedan fakultet je što? Neobrazovana? To proizlazi iz tvog komentara.
Ne znam tko bi bila ta suradnica, ali pohađanje fakulteta nije jedini način stjecanja znanja. Mnogi koji su stekli fakultetske diplome pokazuju sramotan manjak znanja, a neki samouci bez diploma zadivljujuću obrazovanost. Iz moga komentara u kojem kažem da sam jedan (fakultet) završio, ali da za sebe ne tvrdim da sam uman, nego da sam samo obrazovan, logički nikako ne proizlazi zaključak kako time tvrdim da je netko tko nije završio ni jedan fakultet neobrazovan. Takvo što može tvrditi samo netko tko ne poznaje ni elementarnu logiku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 0 # Dandy Warhoolshranitelj tuljana 2019-08-11 21:45
Citat Snob:
Citat Ivica Ivić:
Citat Snob:
Ja sam jedan završio, ali za sebe ne tvrdim da sam uman. Samo sam obrazovan.
A suradnica ti, koja nije završila ni jedan fakultet je što? Neobrazovana? To proizlazi iz tvog komentara.
Ne znam tko bi bila ta suradnica, ali pohađanje fakulteta nije jedini način stjecanja znanja. Mnogi koji su stekli fakultetske diplome pokazuju sramotan manjak znanja, a neki samouci bez diploma zadivljujuću obrazovanost. Iz moga komentara u kojem kažem da sam jedan (fakultet) završio, ali da za sebe ne tvrdim da sam uman, nego da sam samo obrazovan, logički nikako ne proizlazi zaključak kako time tvrdim da je netko tko nije završio ni jedan fakultet neobrazovan. Takvo što može tvrditi samo netko tko ne poznaje ni elementarnu logiku.
Ah, dežurni snobe... svakom loncu poklopac... radiš li ti išta u životu, ili ti je ovo posao?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # NeznanstveniSimpozij 2019-08-11 17:50
Na znanstvenim simpozijima se raspravlja tko su domaci,a tko furesti ?
Gdje to ?
Izdvojeni pogon faksa iz Orasja ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
22 0 # bonton?hranitelj tuljana 2019-08-11 21:42
Preletio sam po komentarima i moram priznati da je ova tema dotaknula novo dno čak i uzevši u obzir ionako niski standard pristojnosti komunikacije koji se ovdje da zateči.
Na moju veliku žalost, počevši od odvratnog naslova koji je osobni izbor urednika strance (kreativno je stavio navodnike, ali je pritom zaboravio da na stranicu dolaze i DJECA) do krajnje nepristojnih upisa komentatora i brojnih klonova, vidi se da se cijela ekipa svojski potrudila dati za pravo onima koji se naletjevši na stranicu "šokiraju izričajem" i koji cijelu ovdje okupljenu zajednicu komentatora uspoređuju s kloakom.
Dajte se saberite malo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # KrajnjePristojan 2019-08-11 22:02
Komentari ispod ovog clanka krajnje su pristojni u usporedbi s komentarima ispod objave pravednickog gnjeva osobe koja bi bila ravnatelj odgojno obrazovne ustanove,a nije u stanju bar opomenuti svoju sljedbu da ne prijeti dogradonacelnik u ,da ne vrijedja ljude koji su clanovi hdz-a,ili su samo naprosto bosanci koji nemaju veze s cijelom ovom pricom.
Bolesna ambicija i bahatost spomenutog izazvale su ovakve reakcije,od kojih su neke mozda i presle mjeru dobrog ukusa,ali ni priblizno koliko je ta mjera posve izostala ispod objave nesudjenog ravnatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # RazjarenaPublika 2019-08-12 07:19
Zanimljivo da u razjarenoj publici koja se javila ispod pateticne objave infantilnog kandidata nema niti jednog djelatnika ustanove koji bi mu izrazio bar tihu ,malu podrsku u borbi za rukovodece mjesto.
Puno je ljudi iz ustanove koji su aktivni na drustvenim mrezama,ali niti jedan da se javi.
Nekoliko ih je fino pojelo i popilo kod njega doma,ali kad treba javno dati glas,pobjegose u misju rupu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # večeras je naša feštamladenka grdović 2019-08-14 20:51
Uvijek ista ekipa trči za ravnateljem,nem a veze tko je na tom mjestu,poltroni se uvijek smjeste gdje je toplo,ovih dvoje,troje koji su ga bodrili,izdali su ga samim time što ga nisu javno podržali.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # tetačistačica 2019-08-14 20:57
Samo je teta čistačica,od svih zaposlenika doma,imala petlje javno iskazati svoj stav ispod njegove nebulozne objave.Ona je,naime,izrazi la želju da njezin sin bude poput nesuđenog ravnatelja.Ja joj od sveg srca želim da to tako bude.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Umijeće da nemoguće postane mogućeGost 2019-08-12 09:32
Citat Pristojan:
Komentari ispod ovog clanka krajnje su pristojni u usporedbi s komentarima ispod objave pravednickog gnjeva osobe koja bi bila ravnatelj odgojno obrazovne ustanove,a nije u stanju bar opomenuti svoju sljedbu da ne prijeti dogradonacelniku ,da ne vrijedja ljude koji su clanovi hdz-a,ili su samo naprosto bosanci koji nemaju veze s cijelom ovom pricom.
Bolesna ambicija i bahatost spomenutog izazvale su ovakve reakcije,od kojih su neke mozda i presle mjeru dobrog ukusa,ali ni priblizno koliko je ta mjera posve izostala ispod objave nesudjenog ravnatelja.
Neshvatljivo je da su crte ličnosti i karakterne osobine ovog kandidata za ravnatelja koje će se ispoljiti u njegovoj neukusnoj objavi na FB nakon odbijenice ministarstva promaknule članovima upravnog vijeća. Pa zar oni nisu razgovarali s njim? Zar se nije pitalo za mišljenje predstavnika djelatnika o potencijalnom ravnatelju? Siguran sam da bi se u samo desetak minuta intervjua pokazala njegova hvalisavost i teatralnost, neukusno pozivanje na ugled svog pokojnog te živog roditelja i stav da ga politika ne zanima. Čak i Kapelijeve zastupnike u Vijeću mogla je zabrinuti mogućnost da osobu koju ne zanima djelatnost uređenja društva i društvenih institucija, unaprjeđenja odnosa u društvu i "umjetnost mogućeg" postane ravnatelj jedne odgojno obrazovane ustanove. No to ne znači da bi pokleknuli pod težinom tih razloga i odbili izabrati ga za ravnatelja. Onih troje članova iz kvote ministarstva, dakle većina Vijeća, znali su da ih je u vijeće s precizno određenom zadaćom stavila baš politika da nešto nemoguće učini mogućim. Kapelijeva politika da Gordan Antoninić bude izabran za ravnatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 0 # baš suprotnohranitelj tuljana 2019-08-12 10:00
Citat Gost:
mogla je zabrinuti mogućnost da osobu koju ne zanima djelatnost uređenja društva i društvenih institucija, unaprjeđenja odnosa u društvu i "umjetnost mogućeg" postane ravnatelj jedne odgojno obrazovane ustanove.
Ne znam, mene bi s druge strane kao roditelja zabrinula mogućnost da ustanovu koju pohađa moje dijete vodi osoba s istaknutim sklonostima bavljenjem politikom, aktivizmom ili sklona djelatnostima "unaprjeđenja društva".
Onaj tko želi svoje dijete izvrgnuti političkoj indoktrinaciji ima mjesto gdje ga može upisati, a s druge strane nemojmo zaboraviti da su baš svi tirani do sada (na primjer Hitler, Lenjin, Staljin, Tito, Pol Pot, Idi Amin, Bokassa, Che, Hoxa, Hussein... da se zadržimo samo na novijim primjerima) svoja zvjerstva provodili u uvjerenju kako "unaprjeđuju društvo".
Ravnatelj ne radi s djecom al kad smo kod onih koji rade, ja bih volio da s mojim djetetom radi osoba vrjednosno što je više neutralna iako je to jako teško postići, odnosno barem neka svoja uvjerenja zadrži za sebe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ZabrinutiRoditelj 2019-08-12 10:10
Svrstava li hranitelj tuljana i clanove upravnog vijeca koji su odabrali nesvrstanog kandidata medju gore nabrojane tirane ?
Nsime,oni su clanovi politicke stranke po cijem du diktatu i odabrali spomenutog apoliticnog lika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 0 # neukosti, teška li si...hranitelj tuljana 2019-08-12 10:48
Citat Roditelj:
Svrstava li hranitelj tuljana i clanove upravnog vijeca koji su odabrali nesvrstanog kandidata medju gore nabrojane tirane ?
Nsime,oni su clanovi politicke stranke po cijem du diktatu i odabrali spomenutog apoliticnog lika.
"Zabrinuti roditelj" je očito i sam preskočio mnoge sate u školi, pa ne umije razumjeti napisano.
Nisam ja svrstao baš nikog, pa tako ni članove UV, među nabrojane tirane (ne mogu vjerovati da ovo moram nekome dodatno pojašnjavati), nego sam htio istaknuti kako želja za "unaprjeđenjem" društva u opće ne mora biti pozitivna i željena osobina kako se tu želi prikazati, jer eto i nabrojani su bili zaista uvjereni da "unaprjeđuju" društvo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # ZabrinutiRoditelj 2019-08-12 11:15
Ispricavam se hranitelju tuljana na neukosti...i mi neuki moramo zivjeti i trudimo se koliko mozemo biti korisni clanovi drustva.
Ali ipak ne bismo odabrali za ravnatelja kandidata kojeg ne zanima politika,ali se ne libi javno na svom profilu objaviti da bi stav da bi sirotinji i ljudima snizenih sposobnosti podvezivao sjemenovode i jajnike jer prave djecu o kojoj netko drugi treba brinuti.
Zaboravlja pritom da deset godina dobiva placu da bi brinuo o djeci koja uglavnom dolaze iz takvih obitelji.
Medju koje poznate povijesne osobe bi hranitelj tuljana svrstao nesudjenog ravnatelja ?
Uostalom,nije li stav o limitiranju razmnozavanja jedne odredjene skupine ljudi POLITICKI STAV ?
A politika ga ne zanima ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
131 # hranitelj tuljana 2019-08-12 11:52
Citat Roditelj:
Medju koje poznate povijesne osobe bi hranitelj tuljana svrstao nesudjenog ravnatelja?
Od poznatijih povijesnih osoba svrstao bih ga (uz uvjet da je to zaista napisao) uz književnika G. B. Shawa i Margaret Sanger, osnivačicu Planned Parenthooda, poznate promotore eugenike.

Danas politički uz "establishment" Demokratske stranke u SAD.

Od "malih ljudi" s njim mišljenje dijele svi oni pobornici pobačaja koji misle "bolje je tako nego da se muči u siromaštvu", "oni nemaju sredstva za još jedno dijete", "bolje tako nego neželjeno i napušteno", "dvoje si mogu priuštiti ali ne i treće", "baš mi je suprug dobio otkaz" i tako dalje...

Citat Roditelj:
stav da bi sirotinji i ljudima snizenih sposobnosti podvezivao sjemenovode i jajnike jer prave djecu o kojoj netko drugi treba brinuti.
Zaboravlja pritom da deset godina dobiva placu da bi brinuo o djeci koja uglavnom dolaze iz takvih obitelji.
Zabrinuti roditelj ovim komentarom upada u zamku skakanja u vlastita usta čineći pritom salto-mortale neukosti.

Pa tako kritizira nesuđenog ravnatelja zbog stava o djeci iz siromašnih obitelji, dodajući nakon toga svoj komentar u kojem navodi da u Dom (u kojem se DOSLOVNO na tuđi trošak o njima drugi brinu) stižu djecaCitat Roditelj:
uglavnom iz takvih obitelji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # ZabrinutiRoditelj 2019-08-12 12:25
Sve je u redu,nema potrebe dokazivati moju neukost,ja sam ju sam priznao.
Znam gdje mi je mjesto.
Trudim se u okviru svojih mogucnosti.
Odgovor hranitelja tuljana vrlo je iscrpan,zahvala n sam na novim spoznajama.
Jedina stvar koja je sporna u cijeloj prici sto se navedene povijesne osobe vjerojatno ne bi javile za ravnatelja ustanove za cije korisnike misle da nisu trebali biti ni rodjeni.
Toliko od mene, isprika zbog neukosti, mlad sam, ucim polako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 0 # Pitanje interesa društvahranitelj tuljana 2019-08-12 13:22
Citat Roditelj:
Sve je u redu,nema potrebe dokazivati moju neukost,ja sam ju sam priznao.
Znam gdje mi je mjesto.
Trudim se u okviru svojih mogucnosti.
Odgovor hranitelja tuljana vrlo je iscrpan,zahvalan sam na novim spoznajama.
Jedina stvar koja je sporna u cijeloj prici sto se navedene povijesne osobe vjerojatno ne bi javile za ravnatelja ustanove za cije korisnike misle da nisu trebali biti ni rodjeni.
Toliko od mene,isprika zbog neukosti,mlad sam,ucim polako.
Ma stvar je zapravo jako jednostavna.
I Roditelj i G. slažu se da djeca sa problematičnim ponašanjem uglavnom dolaze iz siromašnih i problematičnih obitelji.
Jedino pitanje je je li u interesu društva imati više ili manje takve djece (i domova).
Ja to ne mogu odgovoriti nije moja struka a G. je dao svoje mišljenje koje ne bih posebno komentirao.
Ima još sličnih dvojbi. Može li ravnatelj ustanove koja radi s narkomanima biti osoba koja bi željela da narkomana bude manje, bi li osoba koja radi npr. u udruzi koja radi s djecom sa specijalnom potrebama biti osoba koja podržava pobačaj kao sredstvo koje će smanjiti broj takve djece (npr. Down)? To su teška pitanja, ostavimo struci.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # NeukiRoditelj 2019-08-12 14:14
Hranitelj tuljana prvo kaze da je stvar vrlo jednostavna,a zakljucuje da du to teska pitanja u koja se on ne bi htio mijesati.
Moj stav nema nikakvih slicnosti sa stavovima koje je kandidat za ravnstelja objavio na svom profilu.
On je jasno rekao da drustvo treba LIMITIRATI osobe snizenih sposobnosti i slabijeg imovinskog stanja u broju djece.
Po meni je to skandalozan stav,pogotovo za nekog tko radi u sustavu socijalne skrbi.
Misljenja sam da svaka osoba kojoj nije oduzeta poslovna sposobnost,dakl e koja je punoljetna i nema skrbnika,ima pravo SAMA odlucivati koliko ce djece imati.
Drustvo je duzno potpomagati svoje slabije clanove ,a ne im oduzimati davno stecena prava.
Koliko se velikih umjetnika i znanstvenika rodilo u iznimno losim ekonomskim uvjetima?
Koliko je parova ostvarilo zelju za roditeljstvom kroz posvojenje djeteta ciji roditelji nisu mogli o njemu brinuti ?
SLOBODNA VOLJA je nesto sto doista ne bi ,po meni,trebalo biti upitno u stoljecu u kojem zivimo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # Isprika za pretrpljeni strahGandi 2019-08-12 14:34
Ako je Antoninić zaista na svom FB profilu izjavio to što navodiš, ministrica bi Garijevo upravno vijeće trebala smjesta raspustiti i ispričati se djelatnicima doma za pretprljeni strah da će dobiti idiota za ravnatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # NeukiRoditelj 2019-08-12 14:42
Profil mu je javan,objava iz lipnja.
Moze se lako provjeriti lazem li.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # MalaRoda 2019-08-12 14:50
Objava od 30.svibnja,bas skandalozno...j os naglasava kako nema empatije prema takvim obiteljima.
Buduci da je tako situiran,trebao je sam ,po toj logici,imati barem petoro.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
112 # Kužno mjesto na FBGandi 2019-08-12 14:55
Citat Roditelj:
Profil mu je javan,objava iz lipnja.
Moze se lako provjeriti lazem li.
Nisam ni pomislio da lažeš. Nadao sam se da ćeš me počastiti jednim copy/paste da ne moram ići na to kužno mjesto.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # NeukiRoditelj 2019-08-12 15:03
Nazalost,ne znam kako se to radi,neuk sam.
Svatko koga zanima moze pogledati.
Komentari ispod objave vjerno oslikavaju njegovu sljedbu.
Kaze domaci strucnjak s bosanskom diplomom da su te obitelji NAKRCALE djecu.
Mozda je to neka nova strucna terminologija.

Malo je za njega da bude ravnatelj,treba o bi biti bar pomocnik ministrice.
Za pocetak.
Steta da sam nije NAKRCAO nekoliko genijalaca.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # copy/paste začepljena nosaFukara 2019-08-12 15:08
Evo pa uživaj. Bio sam upozoren pa sam na to kužno mjesto išao začepljena nosa:

Jos jedna tabu tema...
Stalno rasprave oko abortusa, a sto cemo sa osobama snizenih sposobnosti ili osobama niskog socijalnog i financijskog statusa koji ne mogu pratiti razvoj djeteta? Osobama koje zive u 25 kvadrata sa losim uvjetima(od vlage, neimastine, bez vode, grijanja), a prave po 7 djece? Uvjetima u kojima djeca oboljevaju, nemaju za jesti pa prose po kaficima, semaforima i na drugim podrucjima, uvjetima gdje djeca zavrsavaju po domovima i drugim raznoraznim drzavnim institucijama, na ulici...
Jesam li nehuman sto mislim da bi i to trebalo dovesti u kontrolu, limitirati ih, ali kako? Podvezati sjemenovode i jajnike?
Ne znam, bas i nemam empatiju prema obiteljima koji su "nakrcali" djecu, a ne mogu zadovoljiti niti svoje osnovne potrebe i onda preko raznih medija ajmo im pomoci...
Stvarno pomazem koliko mogu i gdje stignem, cak i preko svojih mogucnosti, ali ovakvi vapaji ne dopiru do mene, jel to u redu?


A na pitanje odgovaraju:
Gordana Matulic: Tako je Gogi Najgore je kad sirotinja pravi sirotinju to je žalosno bar danas ima načina i načina za zaštitu !!!!!

Kemal Mujagic Djecu trebaju imati oni koji mogu brinuti o njima a ne poslije da drugi brinu

A Gordan Antoninić im čestita na mudrosti: Bravo, shvatio si poantu...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # NeukiRoditelj 2019-08-12 15:17
Bas me zanima kome on to onda toliko pomaze,kako navodi,i preko svojih mogucnosti ???
Do njega,veli,ne dopiru vapaji iz vlaznih sirotinjskih sobica nakrcanih djecom ???
Pobogu,kome covjek pomaze ?
Situiranim genijalcima kao sto je i sam ???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Komentarigost 2019-08-12 15:25
Citat Roditelj:
Bas me zanima kome on to onda toliko pomaze,kako navodi,i preko svojih mogucnosti ???
Do njega,veli,ne dopiru vapaji iz vlaznih sirotinjskih sobica nakrcanih djecom ???
Pobogu,kome covjek pomaze ?
Situiranim genijalcima kao sto je i sam ???
Vidim da se i Mujagić pridružio raspravi!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Ne hraniti trola!WD 40 2019-08-12 14:10
Citat Roditelj:
Ispricavam se hranitelju tuljana na neukosti...
Ispričaj se ti meni što si nahranio tog trola za daljnje trolanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Trol trolaGost 2019-08-12 13:42
Citat hranitelj tuljana:
...nego sam htio istaknuti kako želja za "unaprjeđenjem" društva u opće ne mora biti pozitivna i željena osobina kako se tu želi prikazati, jer eto i nabrojani su bili zaista uvjereni da "unaprjeđuju" društvo.
Nitko nije spomenuo uneprjeđenje društva nego unaprjeđenje odnosa u društvu. Našao si glup način da raspravu s izbora Antoninića skreneš na raspravu o Hitleru, Lenjinu, Staljinu, Titu, Pol Potu kako bi dokazao da je baš dobro kad ravnatelja ustanove ne zanima politika, djelatnost unaprijeđenja odnosa u društvu. A gotovo sav posao jednog odgojnog doma za djecu i mlade s poremećajima u ponašanju svodi se na njihovu resocijalizacij u, dakle unaprjeđenje njihovih odnosa u društvu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # Nitko nije spomenuo unaprjeđenje društvaasd 2019-08-12 14:37
Nitko nije spomenuo unaprjeđenje društva, konjino.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # MalaRoda 2019-08-12 11:50
Ravnatelj odgojnog doma itekako radi s djecom,a roditelji sticenika svoju djecu ne upisuju u odgojni dom,nego su ista ta djeca tamo na smjestaju upravo zato sto im roditelji nisu bili u stanju pruziti odgovarajucu brigu i skrb.
Trebaju li za ravnatelja imati osobu koja smatra da njihovi roditelji nisu ni trebali imati djecu ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Trol trolaGost 2019-08-12 13:28
Citat hranitelj tuljana:
Citat Gost:
mogla je zabrinuti mogućnost da osobu koju ne zanima djelatnost uređenja društva i društvenih institucija, unaprjeđenja odnosa u društvu i "umjetnost mogućeg" postane ravnatelj jedne odgojno obrazovane ustanove.
Ne znam, mene bi s druge strane kao roditelja zabrinula mogućnost da ustanovu koju pohađa moje dijete vodi osoba s istaknutim sklonostima bavljenjem politikom, aktivizmom ili sklona djelatnostima "unaprjeđenja društva".
Tvoja je stvar što bi tebe kao roditelja zabrinulo, no to nema baš nikakve veze s mojim komentarom. Napisao sam da je čak i Kapelijeve zastupnike u Vijeću mogla zabrinuti mogućnost da osobu koju ne zanima djelatnost uređenja društva i društvenih institucija, unaprjeđenja odnosa u društvu i "umjetnost mogućeg" postane ravnatelj jedne odgojno obrazovane ustanove. Članovi Upravnog vijeća koje je Kapeli izabrao nisu roditelji štićenika nego predstavnici nadležnog ministarstva i nisam spomenuo djelatnosti "unaprjeđenja društva" kako imputiraš, nego unaprijeđenja ODNOSA u društvu.Citat:
Ravnatelj ne radi s djecom al kad smo kod onih koji rade, ja bih volio ....
Ne, nismo kod onih koji rade s djecom, pa je stoga sasvim nevažno što bi ti volio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
124 # Ja odlucujemGari Gari 2019-08-12 10:04
Nije upravno vijece izabralo gordana vec gari capelli. Oni nisu morali razmisljat o izboru,jer im je nalozeno. Samo jedan clan uspio se suprotstavit garijevoj naredbi. Ministar turizma mijesa se u izbor ravnatelja doma socijalne skrbi. To ni nije njegov resor. Čisto dokazivanje politicke moci.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Čime su podmazani?WD 40 2019-08-12 14:02
Citat Gari Gari:
Nije upravno vijece izabralo gordana vec gari capelli. Oni nisu morali razmisljat o izboru,jer im je nalozeno. Samo jedan clan uspio se suprotstavit garijevoj naredbi. Ministar turizma mijesa se u izbor ravnatelja doma socijalne skrbi. To ni nije njegov resor. Čisto dokazivanje politicke moci.
Ali to ne umanjuje odgovornost članova UV koje je Gari Cappelli nametnuo Domu. No postavlja se pitanje što su dobili ili što im je obećano da će dobiti za izvršenje zadaće izbora ravnatelja kojeg većina djelatnika Doma ne želi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # PozicijeGari Gari 2019-08-12 14:24
Pa zar nisu njihove pozicije odgovor na tvoje pitanje. Pogotovo onaj sto stalno sece po trgu,a placa ide.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
023 # PraviPaprikas 2019-08-12 10:19
Ne samo da su razgovarali,neg o je predsjednik upravnog vijeca uzivao u paprikasu koji je izabrani kandidat kuhao,ni manje ni vise,nego u radionici odgojnog doma.
Valjda je u tom druzenju spoznao kakav su paprikas kadri zajedno skuhati.
Steta sto zaposlenici i sticenici moraju biti dio te kuhinje,a da ih nitko nije pitao zele li to.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Bit ce kako ja kažem ili ipak neceGari Gari 2019-08-12 10:59
Kad su smijenili ministricu s kojom je očito bio dogovor, neki zaposlenici su se ponadali da vide svjetlo na kraju tunela. I ugledali ga. Vesna je ipak odoljela garijevom šarmu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
111 # Globalno selogost 2019-08-12 11:18
Citat Gari Gari:
Kad su smijenili ministricu s kojom je očito bio dogovor, neki zaposlenici su se ponadali da vide svjetlo na kraju tunela. I ugledali ga. Vesna je ipak odoljela garijevom šarmu.
Gari? Vesna? Prisni ste?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
123 # Anketabobon 2019-08-12 14:49
Citat Gost:
Neshvatljivo je da su crte ličnosti i karakterne osobine ovog kandidata za ravnatelja koje će se ispoljiti u njegovoj neukusnoj objavi na FB nakon odbijenice ministarstva promaknule članovima upravnog vijeća. Pa zar oni nisu razgovarali s njim? Zar se nije pitalo za mišljenje predstavnika djelatnika o potencijalnom ravnatelju? Siguran sam da bi se u samo desetak minuta intervjua pokazala njegova hvalisavost i teatralnost, neukusno pozivanje na ugled svog pokojnog te živog roditelja i stav da ga politika ne zanima.
Ne znamo jesu li pitali predstavnika djelatnika, ali da jesu rekao bi da je proveo usmenu anketu među djelatnicima. Nije nas pitao da li smo protiv izbora Antoninića, nego jesmo li za ostanak Broza. Velika većina bila je za ponovni izbor broza za ravnatelja. Predstavnik djelatnika glaso je protiv izbora Antoninića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
029 # TočnoAnonimus 2019-08-12 15:07
Anketa u domu potvrdila je koga većina radnika želi za ravnatelja.Pred stavnik djelatnika glasao je ZA Broza,unatoč pritiscima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # u ime obiteljiželjkica 2019-08-13 09:25
Kandidat za ravnatelja toliko veliča svoju obitelj kao da nitko na svijetu , osim njega,obitelji nema. Ima jedna organizacija u susjednoj nam državi koja se na sličan način poziva na zaštitu i svetost vlastite obitelji.Onog trenutka kad se usudio javno,bez ikakvih argumenata, prozvati dogradonačelnik a za mutne poslove,ali i za neukost,nije pomišljao na to da i ON ima obitelj, suprugu i djecu koji će, ni krivi ni dužni, biti izloženi stresu i neugodi zbog njegove objave, ali i zbog vrijeđanja, pa i pozivanja na fizički obračun njegovih sljedbenika s prozvanim dogradonačelnik om.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # Zanimljiva objavaGari Gari 2019-08-12 11:33 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
020 # Ljubavnici i ljubavnicegost 2019-08-12 14:20
Citat Gari Gari:
Ministrica demografije otkrila zašto se ne boji afera: 'Ja sam dosadna, godilo bi egu da mi izmisle ljubavnika'. Našim zvjezdama ih ne treba izmišljati, a ionako se ne boje afera.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # Javna paradagost 2019-08-13 10:12
Citat gost:
Citat Gari Gari:
Ministrica demografije otkrila zašto se ne boji afera: 'Ja sam dosadna, godilo bi egu da mi izmisle ljubavnika'. Našim zvjezdama ih ne treba izmišljati, a ionako se ne boje afera.
Ne samo da se ne boje afera, nego su nesretne ako se za njih ne zna pa zato javno paradiraju s ljubavnicima :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Ne,ja odlučujemAna,Ana 2019-08-12 16:02
Gordon je davno prije bio kod"naše" gradonačelnice koja mu je obećala radno mjesto direktora u Domu!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # MacaMica 2019-08-12 16:13
Nije dovoljno sto mu placa putovanja na kojekakve igrarije,a grad nema love za socijalno ugrozene gradjane ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
011 # financijeGari Gari 2019-08-12 16:58
Dom financira drzavni proracun a ne lokalni. Ministarstvo plaća, ministarstvo određuje/ sefuje, a ne grad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
18 0 # Jao...gost 2019-08-12 20:03
A vidi ovih silnih zaštitnika djece, kako su se samo uznemirili makar idejom da zlostavljane djece s poremećajima u ponašanju u budućnosti bude manje. Zamislite da ne treba Doma, užas! Trebaju stalno nova djeca iz disfunkcionalni h obitelji nastajati i dolaziti, onda biste bili sretni!? Jadna djeca!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # MalaRoda 2019-08-13 09:04
Tko je to igdje potvrdio da su siromasne obitelji automatski disfukcionalne ?
I tko kaze da ce siromastvo ostati trajno stanje te obitelji ?
Nitko.
Kao sto nema garancije da ce situirani neshvaceni apoliticni genijalac zauvijek ostati situiran.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # Razmišljanja budale iz odgojnog domaDiDiTi 2019-08-12 20:58
Za realizaciju ideje da se podvezivanjem sjemenovoda i jajnika sirotinji smanji broj zlostavljane djece s poremećajima u ponašanju potrebno je malo više od razmišljanja jedne budale iz malološinjskog Odgojnog doma. Na primjer, nužna bi bila promjena kompletnog sustava državnog prava od ustava do niza zakona.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
201 # Princip je isti sve su ostalo nijansehranitelj tuljana 2019-08-12 21:41
Citat DiDiTi:
Za realizaciju ideje da se podvezivanjem sjemenovoda i jajnika sirotinji smanji broj zlostavljane djece s poremećajima u ponašanju potrebno je malo više od razmišljanja jedne budale iz malološinjskog Odgojnog doma. Na primjer, nužna bi bila promjena kompletnog sustava državnog prava od ustava do niza zakona.
NE! Zapravo zakonodavni okvir za prisilnu intervenciju države u tijelo pojedine osobe, pod objašnjenjem "koristi za zajednicu" već postoji a ima i velike simpatije dijela javnosti i većine medija.
Radi se o prisilnom utiskivanju neželjenog koktela kemijskih tvari u tijelo osobe.
Odbijanje se sankcionira.
To se zove "obavezno cijepljenje" a opravdava se "javnim interesom".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # Zaštita pučanstva od hranitelja tuljanaDiDiTi 2019-08-13 05:34
Obavezno cijepljenje služi zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, a podvezivanjem sjemenovoda i jajnika sirotinji prema zamisli izabranika Garijevog UV Doma smanjenju broja zlostavljane djece s poremećajima u ponašanju. Za donošenje zakona o ovakvoj natalitetnoj mjeri bilo bi nužno izbacivanje ustavne odredbe da je Hrvatska socijalna država jer bi ovakvom mjerom to prestala biti, te ukinuti odredbu o socijalnoj pravdi kao jednoj od najviših vrednota ustavnog poretka Republike Hrvatske. To znaju čak i oni koji ne spavaju s pravnicama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
141 # Stravahranitelj tuljana 2019-08-13 09:14
Citat DiDiTi:
Obavezno cijepljenje služi zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, a podvezivanjem sjemenovoda i jajnika sirotinji prema zamisli izabranika Garijevog UV Doma smanjenju broja zlostavljane djece s poremećajima u ponašanju.
Baš kao što sam napisao, zakonodavni okvir za NASILNO i PRISILNO djelovanje prema tijelu pojedinca već postoji, ovisi samo o tome što društvo odluči da je njegov interes. Ja se o ovom problemu nisam izjašnjavao tako da me ne morate uspoređivati s Mengeleom, pobornicima pobačaja zbog bolesti ploda ili sličnima.
Djeca nisu ništa nikom kriva, poremećaje ponašanja ne dobivaju zbog siromaštva nego jednim dijelom zbog bolesti koja je socijalno neosjetljiva a većim dijelom zbog zlostavljanja i zanemarivanja roditelja i skrbnika od najranije dobi.
Pravo na imanje djece koju ćete zlostavljati nije socijalno pravo zajamčeno Ustavom, uostalom stoga se takva djeca i oduzimaju tim istim roditeljima. Ako se ne oduzmu na vrijeme, evo ih najčešće u jednom od ovih domova.
Iako sam u potpunosti za osobne slobode i pobornik "non agression" principa (NAP), držim da je u slučajevima kad disfunkcionalna i poremećena obitelj zlostavljača djece prekrši taj isti NAP na vlastitom djetetu, da je opravdano tražiti način da ta obitelj prestane imati još djece koju će zlostavljati i koja će dobiti poremećaje u ponašanju.
Daj Bože da više nitko tko će svoje dijete zlostavljati (čak i seksualno), zanemarivati, tući, ostaviti... ne dobije dijete, budućeg štićenika. Ispunjava me ponosom biti na suprotnoj strani od vas, koji brinete o pravima zlostavljača na štetu njihove buduće djece.
Ja se ne bih brinuo o kršenju ljudskih prava zlostavljača s Paga ako bi država našla način da ta jedinka ne pravi više djece... ali evo čitam između redaka da bi on na našem otoku našao dosta pobornika za imanje još djece...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
015 # zakonodavni okvirbrucoš u Orašju 2019-08-13 09:46
i Njemačka je 1935. godine imala zakonodavni okvir, Zakon o građanima Carstva i Zakon o zaštiti njemačke krvi i njemačke časti na temelju kojih je izvršen holokaust
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # u dobru, i u zlu, u HDZ-u ima puno timskih igračabrainless 2019-08-13 10:34
Takve zakone dobivamo kad ga u ime partije izglasavaju timski igrači. Pa se poslije kao čude, kako ovo, kako ono sranje, a sami su ih izglasali i odgovorni su za njih.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # Šamaranje govnaDiDiTi 2019-08-13 10:02
Ti si budala, i to pokvarena budala s kojom je svaka rasprava isto što i šamaranje govna. Adio.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
022 # kako stvoriti nadmoćnu rasudr Mengele 2019-08-13 08:35
Ako ste razmišljali o podvezivanju sjemenovoda i jajnika kao zakonodavnog okvira kontracepcije određenog dijela pučanstva, prvo razmislite o vlastitom podvezivanju mozga.
To ti je isti princip, sve ostalo su nijanse.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
019 # ...Babe i zabe 2019-08-13 08:50
Hranitelj tuljana namjerno mijesa babe i zabe.
Proziran trik.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
215 # Bye byeGari Gari 2019-08-13 13:24
očekivano, ali jadno jer su ostavili Dom u nezgodnoj situaciji.Do 01.09.treba izabrati vršitelja dužnosti,a oni se pokupili ko papci
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
036 # bez obavijestiodgojni 2019-08-13 13:34
Bilo bi korektno da Odgojni dom nije saznao za odluku o ostavci pojedinih članova vijeća preko portala Otoci net.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
037 # Zašto ostavke?gost 2019-08-13 13:40
Citat odgojni:
Bilo bi korektno da Odgojni dom nije saznao za odluku o ostavci pojedinih članova vijeća preko portala Otoci net.
A bilo bi korektno i da se zna zašto su dali ostavku. Jesu li shvatili da su pogriješili ili se dure kao neodgojena dječurlija?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
036 # Paket za ministricuFukara 2019-08-13 13:59
Citat gost:
Citat odgojni:
Bilo bi korektno da Odgojni dom nije saznao za odluku o ostavci pojedinih članova vijeća preko portala Otoci net.
A bilo bi korektno i da se zna zašto su dali ostavku. Jesu li shvatili da su pogriješili ili se dure kao neodgojena dječurlija?
Vjerojatno im je ministar naredio da se maknu da novoj ministrici spakira novo UV. Ima on dovoljno svojih uhljeba i ljubavnica da opskrbi nekoliko ministarstava.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
037 # La comedia e finitaCrna guja 2019-08-13 15:24
Citat Fukara:
Citat gost:
Citat odgojni:
Bilo bi korektno da Odgojni dom nije saznao za odluku o ostavci pojedinih članova vijeća preko portala Otoci net.
A bilo bi korektno i da se zna zašto su dali ostavku. Jesu li shvatili da su pogriješili ili se dure kao neodgojena dječurlija?
Vjerojatno im je ministar naredio da se maknu da novoj ministrici spakira novo UV. Ima on dovoljno svojih uhljeba i ljubavnica da opskrbi nekoliko ministarstava.
Nakon ove farsične završnice svog šarlatanskog pokušaja da "pokaže mišiće" bilo bi mu najbolje da se negdje sakrije i pravi se mrtav dok se sve ovo zaboravi. Naravno da to neće napraviti niti bi mogao napraviti sve i da hoće, a ovo troje njegovih poslušnika će neko vrijeme biti predmet ismijavanja. No sve će se to zaboraviti, a šteta koju je ministar nanio lokalnom HDZ-u izblijedjet će pred štetom koju HDZ nanosi cijeloj državi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
110 # Za sve je kriv HDZgost 2019-08-16 15:03
Citat Crna guja:
Citat Fukara:
Citat gost:
Citat odgojni:
Bilo bi korektno da Odgojni dom nije saznao za odluku o ostavci pojedinih članova vijeća preko portala Otoci net.
A bilo bi korektno i da se zna zašto su dali ostavku. Jesu li shvatili da su pogriješili ili se dure kao neodgojena dječurlija?
Vjerojatno im je ministar naredio da se maknu da novoj ministrici spakira novo UV. Ima on dovoljno svojih uhljeba i ljubavnica da opskrbi nekoliko ministarstava.
Nakon ove farsične završnice svog šarlatanskog pokušaja da "pokaže mišiće" bilo bi mu najbolje da se negdje sakrije i pravi se mrtav dok se sve ovo zaboravi. Naravno da to neće napraviti niti bi mogao napraviti sve i da hoće, a ovo troje njegovih poslušnika će neko vrijeme biti predmet ismijavanja. No sve će se to zaboraviti, a šteta koju je ministar nanio lokalnom HDZ-u izblijedjet će pred štetom koju HDZ nanosi cijeloj državi.
Kapeli se i pravi mrtav, a troje poslušnika je dalo ostavku. A sada Antoninić i njegovi prijatelji po gradu pričaju svima koji ih hoće slušati da je HDZ kriv što nije postao direktor. Ljudi ga sažaljevaju jer ne znaju da je Kapeli iz HDZ-a sastavio UV od HDZ-ovaca i naredio im da ga izaberu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
013 # Njihova pričaRambo 2019-08-16 16:09
Antoninić i njegovi prijatelji si mogu dozvolit da pričaju što god hoće i ljudi će im vjerovati. Ministrovi pijuni u vijeću su ostavku dali zato što ministrica njihovu odluku za Antoninića nije prihvatila samo zbog sitne greške u proceduri. Zato Antoninić sada može s pravom tvrditi da je po svojim kvalitetama bio najbolji izbor ali da je HDZ našao fiškalski trik da ga se ne imenuje. Većina neće primjetiti da je i taj najbolji izbor izvršio HDZ. Lipovac i Kocijan su članovi a Antičević se ispisao radi Istanbulske. Ali u duši ostao tvrda hadezenjara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Političko kadroviranjeFukara 2019-08-14 13:32
Citat Fukara:
Citat gost:
Citat odgojni:
Bilo bi korektno da Odgojni dom nije saznao za odluku o ostavci pojedinih članova vijeća preko portala Otoci net.
A bilo bi korektno i da se zna zašto su dali ostavku. Jesu li shvatili da su pogriješili ili se dure kao neodgojena dječurlija?
Vjerojatno im je ministar naredio da se maknu da novoj ministrici spakira novo UV. Ima on dovoljno svojih uhljeba i ljubavnica da opskrbi nekoliko ministarstava.
Prema Purićevom članku u današnjem Novom listu dalo bi se zaključiti da je ostavka Upravnog vijeća pala zbog poteza nove ministrice jer nije prihvatila njihov izbor Gordana Antoninića za ravnatelja. Navodi se da je ministrica uskraćivanje svoje suglasnosti za odluku obrazložila proceduralnim greškama i da je to predsjednik Upravnog vijeća Antičević u svojem priopćenju odlučno odbacio. Purićev članak bio bi uobičajeno neutralan, bez boje mirisa i okusa, da nema provokativan nadnaslov Političko kadroviranje u Odgojnom domu Mali Lošinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
024 # asd asdWingdings 2019-08-14 14:32
Citat Fukara:
Purićev članak bio bi uobičajeno neutralan, bez boje mirisa i okusa, da nema provokativan nadnaslov Političko kadroviranje u Odgojnom domu Mali Lošinj.
u većini tiskovina naslove na članke stavljaju dežurni urednici
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Kužina Capelligost 2019-08-14 15:05
Citat Wingdings:
Citat Fukara:
Purićevčlanak bio bi uobičajeno neutralan, bez boje mirisa i okusa, da nema provokativan nadnaslov Političko kadroviranje u Odgojnom domu Mali Lošinj.
u većini tiskovina naslove na članke stavljaju dežurni urednici
Pa iz aviona se vidi da je to bila politička kužina.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
027 # Političko kadroviranje u Malom Lošinjunovilist.hr 2019-08-14 14:57 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
361 # 31 u hladuteta Violeta 2019-08-13 16:47
vjerovatno članovi UO imaju jači osjećaj odgovornosti, za razliku od nekih HDZovim ministara koji imaju kožu deblju od nosoroga
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
135 # OdgovornostPegi 2019-08-13 18:18
Citat teta Violeta:
vjerovatno članovi UO imaju jači osjećaj odgovornosti, za razliku od nekih HDZovim ministara koji imaju kožu deblju od nosoroga
Da su imali osjećaj odgovornosti prema Domu, djelatnicima i štićenicima Doma ne bi došli u situaciju da se kukavički povlače. Ali oni su imali osjećaj odgovornosti prema svom sponzoru Kapeliju pa neka sada snose sramotu zajedno s njim.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Pjesma za minstar turizamNut 2019-08-15 12:34
Citat Pegi:
Citat teta Violeta:
vjerovatno članovi UO imaju jači osjećaj odgovornosti, za razliku od nekih HDZovim ministara koji imaju kožu deblju od nosoroga
Da su imali osjećaj odgovornosti prema Domu, djelatnicima i štićenicima Doma ne bi došli u situaciju da se kukavički povlače. Ali oni su imali osjećaj odgovornosti prema svom sponzoru Kapeliju pa neka sada snose sramotu zajedno s njim.
Evo sponzor je dobio i pjesmu, pa će njegova slava obasjati i sponzororuše i sponzoriranog.

Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
017 # Brate Kapeligost 2019-08-15 15:39
Citat Nut:
Citat Pegi:
Citat teta Violeta:
vjerovatno članovi UO imaju jači osjećaj odgovornosti, za razliku od nekih HDZovim ministara koji imaju kožu deblju od nosoroga
Da su imali osjećaj odgovornosti prema Domu, djelatnicima i štićenicima Doma ne bi došli u situaciju da se kukavički povlače. Ali oni su imali osjećaj odgovornosti prema svom sponzoru Kapeliju pa neka sada snose sramotu zajedno s njim.
Evo sponzor je dobio i pjesmu, pa će njegova slava obasjati i sponzororuše i sponzoriranog.

Pjesma se zapravo zove “Brate Kapeli” - dječja pjesma za odrasle. Za sve ljude koji znaju brojat do 10 i nazad!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Kraj turističkog snagost 2019-08-17 09:16
Citat Nut:
Citat Pegi:
Citat teta Violeta:
vjerovatno članovi UO imaju jači osjećaj odgovornosti, za razliku od nekih HDZovim ministara koji imaju kožu deblju od nosoroga
Da su imali osjećaj odgovornosti prema Domu, djelatnicima i štićenicima Doma ne bi došli u situaciju da se kukavički povlače. Ali oni su imali osjećaj odgovornosti prema svom sponzoru Kapeliju pa neka sada snose sramotu zajedno s njim.
Evo sponzor je dobio i pjesmu, pa će njegova slava obasjati i sponzororuše i sponzoriranog.
www.youtube.com/.../
Bolje bi bilo da je radio posao za koji je plaćen umjesto što je gurao nos u izbor direktora odgojnog doma.
Nijemci o turizmu u Hrvatskoj: “Preskupi, fekalije u moru, namještaj u apartmanima iz doba Jugoslavije”
Njemački i austrijski mediji, poput austrijskog Die Pressea i njemačkog Tagesspiegela, objavili su članke o hrvatskom turizmu u poprilično negativnoj konotaciji, a referiraju se izvještajima hrvatskih medija, ali i uglednog eVisitora. Prilično realni sliku loše turističke sezone upotpunjuje naglasak na “visokim cijenama i prljavštini”, ali i iznajmljivačima s jednom do tri zvjezdice koji u apartmane ne ulažu, pa goste nerijetko dočeka namještaj iz vremena bivše Jugoslavije.
Tagesspiegel piše da su hrvatske plaže i trajekti poluprazni, a naglašava i paniku iznajmljivača koji su se preračunali u očekivanjima....
Njemački gosti su shvatili da neulaganje u kanalizaciju ima za posljedicu potencijalnu opasnost od zaraze pa se s razlogom brinu što se događa s destinacijom gdje su sve do ove godine bili tradicionalni gosti?
Primjetili su i da u hrvatskom Ministarstvu turizma namjerno ignoriraju loše brojke o broju turista i noćenja te da samo hrvatski mediji pišu o “sezoni otrježnjenja” i “kraju turističkog sna”.
morski.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Pet zvjezdicaDron 2019-08-17 09:45
Citat gost:
Primjetili su i da u hrvatskom Ministarstvu turizma namjerno ignoriraju loše brojke o broju turista i noćenja te da samo hrvatski mediji pišu o “sezoni otrježnjenja” i “kraju turističkog sna”.
morski.hr/.../...
Glavno da si mi tepamo kako smo destinacija s pet zvjezdica. Ponuda sunca i sve više betonom okovanog mora, visoke cijene, neizdrživa buka, parking skup kao u Vatikanu, hrana iz supermarketa. Objava na FB Čovjek po mjeri otoka
www.facebook.com/.../
Ima ministar pametijeg posla tu u gradu nego da se bakće turizmom
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Ulje iz fritezegost 2019-08-17 10:01
I povodom zagađenja plaže na Bojčiću i zabrani kupanja se Čovjek po mjeri otoka zbog ulja iz friteza oglasio primjedbom na račun gradske uprave:
Ulje iz friteze? Naravno da nije u pitanju neznanje, svatko zna da otpadnom ulju nije mjesto u moru. Ali isto tako, ne bi li se informacija o tome gdje jest trebala nekako probiti do stanovništva i naročito do najvećih proizvođača otpada, onih koji se bave turizmom?
Na stranicama komunalnog poduzeća šture informacije, a koliki udio kućanstava, uostalom, gugla za informacijama?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Laži, neistine i zavaravanjeScully 2019-08-17 10:13
Citat gost:
Ulje iz friteze?
Šeću ljudi tamo i komentiraju. Nitko ne vjeruje u ulje iz friteze.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ...NN 2019-08-17 10:37
dovoljno govori činjenica da na gradskom webu nema službenih informacija, a preko Purića plasiraju poluinformacije koje bi trebale umiriti građane
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # nešto je trulo na Lošinjugrađanin 2019-08-17 09:51
Citat gost:
Preskupi, fekalije u moru, namještaj u apartmanima iz doba Jugoslavije
Nisu bili kod nas?
Osim fekalija u moru, Kijac i okolica, zagađen je i zrak, smrdi 200-300 metara unaokolo ovisno kako puše vjetar, jutros povjetarac sa sjevera, smrdi do Sv.Martina. Plaža na Bojčiću još uvijek zatvorena, službenih informacija nema.
Osim toga, već godinama smrdi na Priku (pitati vijećnika Kamalića), a smrdi i oko Deverona, pa ti uživaj u miomirisnom otoku vitalnosti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2018 # Robi,Robi... drži se ti kanalizacijeGogi 2019-08-13 17:10
Robi Antičević se treba držati nadzora kanalizacije u Vodovodu i svog prijepodnevnog stolca u Buenu (samo tijekom radnog vremena),a politiku prepustiti gradonačelnici.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
132 # BarFortuna 2019-08-13 18:56
Gospodin bi se trebao baviti poslom koji mu je dao HDZ.Ništa raditi i puno pameti soliti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
129 # Politikagost 2019-08-13 19:17
Citat Gogi:
Robi Antičević se treba držati nadzora kanalizacije u Vodovodu i svog prijepodnevnog stolca u Buenu (samo tijekom radnog vremena),a politiku prepustiti gradonačelnici.
Politika je suviše ozbiljna stvar da bi ju se smjelo prepustiti gradonačelnici. Do sada se iskazala samo poziranjem, dijeljenjem i fejsbučenjem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
021 # pokondirene tikveuroš 2019-08-13 17:52
Politika je prljava rabota a pogotovo kad se njome bave frustrirani likovi koji nisu ništa napravili u životu i jedina im je vrlina članska iskaznica vladajuće stranke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # BabaVanga 2019-08-13 20:11
Draga djeco pročitajte što sam vam poručila 09.08.2019.u 22.00 sata. Vidite da Baba sve vidi šta će se dogoditi. Pet negativaca su lajkali protiv. Baba zna koji su. Ja vidim što će se uskoro dogoditi. Budite oprezni kada pišete, jer vas Baba Vanga prati. Dali je Baba rekla da će padati ostavke? A kad bi znali što će se dalje dogoditi mnogi bi pokupili kufere. Ne brinite djeco moja draga Baba vas voli i povremeno će vam javljati koje vas opasnosti čekaju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # DemokracijaZoki 2019-08-13 20:33 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # To vam je DemokracijaZoki 2019-08-13 20:38
Hahahaha...daaa aCitat Zoki:

Na žalost!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # BabaVanga 2019-08-14 20:39
Gledala sam večeras Dnevnik. Ne izgleda dobro.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # sa srebrnjakabraco 2019-08-14 20:59
Tko ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
144 # ObratNeočekivan 2019-08-17 12:01 Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
152 # KlupkoPolako se odmotava 2019-08-17 14:08
Svaka cast na objasnjenu.
Ipak su stvari malo jasnije.
Tuzno je samo sto program rada ustanove nikoga ne zanima.
Ne bi li trebao zanimati bar buduceg ravnatelja ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # Naivna umjetnostBlefer 2019-08-17 14:56
Citat Polako se odmotava:
Svaka cast na objasnjenu.
Ipak su stvari malo jasnije.
Daj ne forsiraj. Zna se ko si i zašto forsiraš raspravu :lol:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 0 # KandidatiProgram 2019-08-17 15:07
Kako to znate?
Nije li ovdje dopusteno anonimno komentirati ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Nametanje pozitiveBlefer 2019-08-17 16:10
Citat Program:
Kako to znate?
Nije li ovdje dopusteno anonimno komentirati ?
Sve se zna po tome što raspravu guraš u pozitivu (svaka cast ... stvari su jasnije). Nismo svi naivni. A niko nije rekao da anonimno komentiranje nije dopušteno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # forsiranje rasprave?građanin 2019-08-17 17:42
Citat Program:
Kako to znate?
Nije li ovdje dopusteno anonimno komentirati ?
Zna se kome ne odgovara komentiranje. Ni anonimno, ni bilo kakvo drugo. Boje se da će izgubiti kontrolu ako previše ljudi počne misliti svojom glavom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
016 # Drukerasd 2019-08-17 18:01
Citat građanin:
Citat Program:
Kako to znate?
Nije li ovdje dopusteno anonimno komentirati ?
Zna se kome ne odgovara komentiranje. Ni anonimno, ni bilo kakvo drugo. Boje se da će izgubiti kontrolu ako previše ljudi počne misliti svojom glavom.
Zato sad imaju dežurnog drukera koji razotkriva anonimne komentatore pomoću jednađbi. Kao napr. aaa=bbb=ccc=ddd :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Sve je već bilo jasnogost 2019-08-18 09:52
Citat Blefer:
Citat Polako se odmotava:
Svaka cast na objasnjenu.
Ipak su stvari malo jasnije.
Daj ne forsiraj. Zna se ko si i zašto forsiraš raspravu :lol:
Objašnjeno nije ništa, a stvari sada nisu ni malo jasnije. Ovo je neuspjeli pokušaj da se stvari zamaskiraju i izokrenu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
012 # .....ZS 2019-08-17 21:31
Citat Polako se odmotava:
Svaka cast na objasnjenu.
Ipak su stvari malo jasnije.
Tuzno je samo sto program rada ustanove nikoga ne zanima.
Ne bi li trebao zanimati bar buduceg ravnatelja ?
Zar nakon ovog prozirnog hvalospjeva stvarno misliš da smo svi takvi krelci da ne znamo tko si? :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
018 # KandidatiProgram 2019-08-17 14:33
Valjda su kandidati predstavili program rada.
Ili ce zauvijek ostati nepoznato po kojem su kriteriju uopce izvrsili izbor ?
I zasto im se tako zurilo kako je navedeno u clanku ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
014 # Magla svuda oko nasSpin doktor 2019-08-17 16:28
Previše pitaš brale. Na ta zločesta pitanja ne smijemo znati pravi odgovor pa nas malo spinaju da zamagle istinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
010 # ???gost 2019-08-18 06:48
Citat Neočekivan:
A di je tu obrat. Šta je neočekivano?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
08 # Kandidat s programomTizian 2019-08-18 08:53
Citat Neočekivan:
Dobro iskorištena prilika za besplatnu reklamu. Ili bolje rečeno ulaganje u bolju budućnost. Sad je sve mnogo jasnije zašto su proliveni potoci kafe kod Dašmir.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # .....gost 2019-08-18 10:08
Nešto kao Haso i Esih prije svađe :lol: Nove zvjezede na političkim nebom prvog od 1000?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # Kako mislišAms 2019-08-18 10:37
Misliš kao Arso I Silvih?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # sve je jasno od početkaMad Max 2019-08-18 08:46
onome ko je gledao Kuma ne treba nikakvo pojašnjenje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


Članak 69. Ustava RH

Volim LošinjSvatko ima pravo na zdrav život.
Volim LošinjDržava osigurava uvjete za zdrav okoliš.
Volim LošinjSvatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša.

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Pokušaj osnivanja povjerenstva – coitus interruptus

  gost 18.08.2019 16:07
  peticija
  molim da se pokrene peticija za prijavu arsena mujagića na Zavod za Zapošljavanje, da napokon ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Ams 18.08.2019 10:37
  Kako misliš
  Misliš kao Arso I Silvih?
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  gost 18.08.2019 10:08
  .....
  Nešto kao Haso i Esih prije svađe :lol: Nove zvjezede na političkim nebom prvog od 1000?
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  gost 18.08.2019 09:52
  Sve je već bilo jasno
  Objašnjeno nije ništa, a stvari sada nisu ni malo jasnije. Ovo je neuspjeli pokušaj da ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Tizian 18.08.2019 08:53
  Kandidat s programom
  Dobro iskorištena prilika za besplatnu reklamu. Ili bolje rečeno ulaganje u bolju budućnost.
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Mad Max 18.08.2019 08:46
  sve je jasno od početka
  onome ko je gledao Kuma ne treba nikakvo pojašnjenje
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  gost 18.08.2019 06:48
  ???
  A di je tu obrat. Šta je neočekivano?
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  ZS 17.08.2019 21:31
  .....
  Zar nakon ovog prozirnog hvalospjeva stvarno misliš da smo svi takvi krelci da ne znamo tko ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  asd 17.08.2019 18:01
  Druker
  Zato sad imaju dežurnog drukera koji razotkriva anonimne komentatore pomoću jednađbi.
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  građanin 17.08.2019 17:42
  forsiranje rasprave?
  Zna se kome ne odgovara komentiranje. Ni anonimno, ni bilo kakvo drugo. Boje se da će ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Spin doktor 17.08.2019 16:28
  Magla svuda oko nas
  Previše pitaš brale. Na ta zločesta pitanja ne smijemo znati pravi odgovor pa nas malo ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Blefer 17.08.2019 16:10
  Nametanje pozitive
  Sve se zna po tome što raspravu guraš u pozitivu (svaka cast ... stvari su jasnije). Nismo ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Program 17.08.2019 15:07
  Kandidati
  Kako to znate? Nije li ovdje dopusteno anonimno komentirati ?
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Blefer 17.08.2019 14:56
  Naivna umjetnost
  Daj ne forsiraj. Zna se ko si i zašto forsiraš raspravu :lol:
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Program 17.08.2019 14:33
  Kandidati
  Valjda su kandidati predstavili program rada. Ili ce zauvijek ostati nepoznato po kojem su ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Polako se odmotava 17.08.2019 14:08
  Klupko
  Svaka cast na objasnjenu. Ipak su stvari malo jasnije. Tuzno je samo sto program rada ...
   
 • Pokušaj osnivanja povjerenstva – coitus interruptus

  Administrator 17.08.2019 13:51
  13.
  Prije deset dana bila je usput spomenuta, ali neobilježena trinaesta obljetnica postojanja ...
   
 • Pokušaj osnivanja povjerenstva – coitus interruptus

  Bojana Genov 17.08.2019 13:37
  Argumenti s dna
  Vraško mi je žao što sam se ovako prevarila. K vragu, netko je ustvrdio da na ovaj portal dolaze ...
   
 • Pokušaj osnivanja povjerenstva – coitus interruptus

  ZM 17.08.2019 12:06
  ...
  Arsen Mujagi'= Error majke i oca = čimpanza :lol:
   
 • Pokušaj osnivanja povjerenstva – coitus interruptus

  guest 17.08.2019 12:03
  AM
  Arsen Mujagić = Error majke i oca
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Neočekivan 17.08.2019 12:01
  Obrat
  otoci.net/.../...
   
 • Pokušaj osnivanja povjerenstva – coitus interruptus

  EM 17.08.2019 12:00
  priviđenja
  Nisi mujagić isto kao što ni nemaš ništa u gačama. :lol: :lol:
   
 • Pokušaj osnivanja povjerenstva – coitus interruptus

  Čitatelj 17.08.2019 11:56
  Aproksimacija
  Usprkos vašim naporima, ima onih koji su pročitali tekst. Zašto se čuditi osnivanju ovog ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  NN 17.08.2019 10:37
  ...
  dovoljno govori činjenica da na gradskom webu nema službenih informacija, a preko Purića ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Scully 17.08.2019 10:13
  Laži, neistine i zavaravanje
  Šeću ljudi tamo i komentiraju. Nitko ne vjeruje u ulje iz friteze.
   
 • Pokušaj osnivanja povjerenstva – coitus interruptus

  gost 17.08.2019 10:09
  Neizlječivo
  "Nema ludila od kojeg se čovjek ne može izliječiti, osim taštine." Jean-Jacques Rousseau
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  gost 17.08.2019 10:01
  Ulje iz friteze
  I povodom zagađenja plaže na Bojčiću i zabrani kupanja se Čovjek po mjeri otoka zbog ulja iz ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  građanin 17.08.2019 09:51
  nešto je trulo na Lošinju
  Nisu bili kod nas? Osim fekalija u moru, Kijac i okolica, zagađen je i zrak, smrdi 200-300 ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  Dron 17.08.2019 09:45
  Pet zvjezdica
  Glavno da si mi tepamo kako smo destinacija s pet zvjezdica. Ponuda sunca i sve više betonom ...
   
 • »Iz dubine duše mrzim ta HDZ-ovska govna«

  gost 17.08.2019 09:16
  Kraj turističkog sna
  Bolje bi bilo da je radio posao za koji je plaćen umjesto što je gurao nos u izbor direktora ...