Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

U tri godine na Lošinju 200 novih stanova

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

gradsko-vijeceGradsko vijeće jednoglasno je usvojilo prve izmjene Prostornog plana, koje su učinjene ciljano, i to radi povećanja građevinskih područja za stambenu izgradnju te mogućnosti proširenja i produljenja poletno sletne-staze na lošinjskom aerodromu, izvijestio je Novi list

Izmjene osiguravaju stambenu izgradnju manjih i nešto većih stambenih zgrada na više lokacija, u Malom Lošinju – Privlaka, Zagazinjine, Vršikovo, Tvrđava, Ruković, potom na tri lokacije u Nerezinama, dvije u Ćunskom i dvije u Svetom Jakovu, sveukupno dvjestotinjak stanova.

Gradonačelnik Gari Cappelli najavio je da će osim POS-a, realizacija stanogradnje ići i po drugim modelima koji će uskoro biti prezentirani vijećnicima.

Stopiran dobar projekt

On vjeruje da će u roku tri godine biti realizirana stanogradnja na svim sada predviđenim lokacijama, a do kraja godine očekuje da će se početi s gradnjom 70-ak stanova, koji bi mogli biti završeni u idućoj godini.

Izmjene su pohvalili vijećnici Kemal Berberović (nezavisni), koji kaže kako su odrađene maksimalno kvalitetno, a najviše će obradovati brojne obitelji koje trebaju stan, te da treba što prije razraditi modele realizacije.

Elvis Živković (HNS) posebno je pohvalio što se stambena izgradnja predvidjela i u manjim mjestima, a predsjednik Vijeća Anto Nedić (HDZ) rekao je kako će se ovim promijeniti stanje i smanjiti nezadovoljstvo koje postoji dosadašnjom dinamikom stanogradnje.

Od 2006. godine, kada je Grad Mali Lošinj među prvima u Hrvatskoj izradio Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem, provedeno je šest javnih natječaja, sklopljena su 52 ugovora o zakupu s 37 zakupaca, a time je u poljoprivrednu funkciju stavljeno 386.000 metara četvornih površine, kazao je Cappelli u sklopu izvješća o raspolaganju poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH, te je iskazao razočarenje budući je s dolaskom nove vlasti na državnoj razini naloženo svim jedinicama lokalne samouprave da zaustave sve radnje vezano za raspolaganje zemljištem.

Zahtjev za izuzećem

– Nadležnom ministarstvu uputili smo zahtjev da nas izuzmu i da nam odobre da završimo barem s onim što je u proceduri, budući je šesti natječaj u tijeku, rekao je Cappelli, a u tome su ga podržali svi vijećnici, jer je upravo program zakupa poljoprivrednog zemljišta jako dobro primljen među otočanima i pokazuje se kao značajna prilika za revitalizaciju poljoprivrede.

Anto Nedić kaže kako je program na državnoj razini zaustavljen zbog malverzacija kojih je bilo u Slavoniji, ali da je Grad Mali Lošinj primjer kako se ovaj program može kvalitetno provoditi te da vjeruje da će na državnoj razini napraviti iznimke za one sredine koje ga uspješno provode. Inače, o detaljima programa i složenosti procedure vijećnike je izvijestila stručna savjetnica za poljoprivredu u Gradskoj upravi, agronominja Višnja Morić, koja je za svoj rad dobila veliku podršku i pohvale vijećnika.

Ne uvaži li HZZO argumente, slijedi peticija

U sklopu aktualnog sata, Živko Zuber (nezavisni), pozvao je vijećnike da daju potporu zahtjevima da HZZO ne mijenja način obračuna povrata troškove putovanja za zdravstvene preglede u Rijeci, to jest da se pacijentima, kao dosad, osigurava povrat troškova u visini cijene autobusne karte, a ne katamarana.

Zuber je rekao kako ga građani zaustavljaju i zamjeraju da im se vijećnici obraćaju samo kad trebaju njihov glas na izborima, umjesto da se angažiraju na konkretnim problemima.

Anto Nedić (HDZ) istaknuo je da će uputiti dopis sa svim argumentima te vjeruje da će biti uvaženi, ako ne, ići će se na potpisivanje peticije. Petar Goleš (SDP) predložio je da se napravi analiza o otočnom zdravstvu, troškovima i potrebama i da se uputi ministarstvu i HZZO-u. 

Ira Cupać Marković

 

Komentari: 

0 0 # .....Komentira 2012-04-15 19:15
Ovo je cirkus,a ne Vijeće.Toga nema ni u Sjevernoj Koreji,jer u Sjevernoj Koreji su barem toliko pametni da na svakoj sjednici vijeća odrede neke članove da glasaju protiv i to po zadatku.Tako Dragi voða odredi da 10 % vijećnika mora biti protiv kako bi dokazao da je sve demokratski.Ovd je u Lošinju nisu toliko pametni da se gradonačelnik sjetio pa da je "oporbenim"vjeć nicima rekao glasajte protiv tako da barem izgledamo kao demokratska Sjeverna Koreja.Tako je prošao i Gradski proračun,koji je izglasan bez glasa protiv,a Andrino(ISD) je rekao da je morao glasati ZA jer da mu se inače ostali smiju.Isto tako je glasao i Franko(HNS),jer je rekao da ako glasa protiv da će ga izbaciti iz posla.Ostali koji su barem po zadatku morali glasati protiv,oni ni neznaju da je na dnevnom redu bi Gradski proračun,i zato kod izglasavanja Gradskog proračuna nije nitko bio protiv.I to vam je živa istina,majke mi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # mlvječnik 2012-04-15 19:55
Šta nije ono u prvom redu tapetar?
Šta on odlučuje o prostornom planu? :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2012-04-15 20:00
Zašto Petar Goleš uvijek kaže nešto mlako i kilavo umotano u 50 plastičnih vrećica? Koji mlakonja, taj nema stav o tome jeli se je jutros posrao ili nije. Kakve analize treba poslati o obračunu po katamaranu, što je trenutno gorući problem? Neka ode malo na seminar kod jovanovića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....Zastupnik 2012-04-15 20:54
Tapetar,šuster, kišobranar,to je vijeće radničkog samoupravljanja .Pa to su ljudi koji odlučuju o prostornom planu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # stan mojkvadrat 2012-04-15 21:57
Stanogradnja,st anogradnja,stan ogradnja,stanog radnja,stanogra dnja.. Puna usta stanogradnje. Di ste do sada bili. O jednom modelu stanogradnje sam osobno još prije izbora razgovarao sa ovim likovima koji sad otkrivaju toplu vodu. Tada su stanovi trebali koštati ispod 500 € po metru kvadratnom s time da Grad nebi trebao ništa zaraditi pa se eto taj model nekome nije svidio a izgraðeni stanovi dati u korištenje "deficitarnom kadru" ili prodali po puno skupljoj cijeni. Ajmo sad malo obećavati godinu pred izbore!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # stanarpod 2012-04-15 22:16
Valjda je bilo previše transparentno pa se voði tih likova nije svidjelo,a ti likovi samo stoje tamo da bi popunili mjesto.Trebalo bi otvoriti opklade tko če biti investitor i izvoðač tih radova :roll:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # . 2012-04-15 22:52
Puna usta stanogradnje ,a stanove na naš račun dobiju rodjaci i netjaci.Oni kojima su stanovi zaista potrebni žive po pet šest osoba u vlažnih 30 kvadrata.Socija lno ugrožene obitelji ne dobiju ništa ali će neki podobni graðevinar dobiti izgradnju a kao deficitarni kadar će besplatne stanove dobiti rodjaci. Bezvrijedni krš pokraj zračne luke će biti zamijenjen za višestruko vrijednije atraktivne graðevinske terene.A gdje se uopće može vidjeti gradski proračun za tekuću godinu. Bio je objavljen na gradskoj stranici a kada su je počeli preraðivati nestao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Potemkinova selaS.D. 2012-04-16 12:06
Imat ćete Potemkinova sela. :cry: :cry: :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ......LUN 2012-04-16 19:06
Na slijedećim izborima ću se kandidirati za gradonačelnicu Luna na Pagu,pa kad pobjedim prodavat ću djelove Paga Rusima.To je največi biznis,jer je Lun još neistraženi i neotkriveni biser ovog djela Kvarnera.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # lanterna 2012-04-17 01:14
...i postavi sadašnje lošinjske vječnike za svoje da ti jednoglasno izglasaju prostorni plan,a radnik-križevci neka ti izvode radove,normalno ,za neku proviziju....i da,ne zaboravi povesti sa sobom badurinu, i arsena.napredak zagarantiran.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # bez naslovaURBING 2012-04-17 11:16
Vidim da gospodin koji se često javlja pod raznim nickovima ima iskustvo
o načinu života i rada u Sj. Koreji, koji sve bagatelizira i vrijeða sve po rede.
Ovo moj gospodine nije cirkus , to je gradsko vijeće Grada ML ma koliko ti omalovažavao sve izabrane u njega. Vijeće predstavlja sve graðane , birani su na odreðen način i unjemu ne moraju biti samo doktori i profesori, da i skoro da zaboravih i naši vrli obrtnici. Takoðer uočavam tvoje nepoznavanje izrade i donošanja prostornih planova. Nakon natječaja i izbora poduzeća koje se tim poslom bavi, ono po zakoni izraðuje prostorni plan bilo višeg ili nižeg reda, konzultira se s lokalnom samoupravom, odborima koji su za to zaduženi, traže suglasnost od velikog broja ministarstava, županije i drugih institucija. nakon dobivenih suglasnosti slijedi javna rasprava gdje graðani i poduzeća daju svoje prijedloge i primjedbe, pa nakon toga ponovo na suglasnosti i u konačnici predstavničko tijelo u ovom slučaju gradsko vijeće sukladno zakonu donosi prostorni plan. Meðutim , najlakše je vrijaðati ljude ali svojom destrukcijom nećeš postići ama baš ništa jer nemaš muda kandidirati se za godinu dana na lokalnim izborima pa da Lošinjani mogu konačno birati takvu pamet.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kim Il Sung 2012-04-17 11:27
Gospodin koji zna sve o S. Koreji je vjerojatno jedan od onih koji sada kad je javna rasprava odavno završena i plan donesen skupljaju potpise za peticiju protiv toga plana. A gdje je bio kad je bila javna rasprava? U S. Koreji na školovanju?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....komentira 2012-04-17 12:12
Ma sad će neki URBING držati predavanja o moralu,i o nekoj šali koju ovdje iznosi bez potpisa,i vrijeða vjećnike.Ma šta jedan tapetar,ili ovisni direktor ili još neki članovi vijeća odlučuju o tome koje djelove Čikata prodati rusima,ili o izgradnji Marine na Čikatu.Sve je rasprodano ono najvrijednije,a najmanje se razumiju vijećnici HDZ-a koji su samo zato jer nemaju pojma o ničemu,tamo sjede i slušaju što im se nareðuje.Zar nismo svjedoci cirkusa kojeg gledamo svaku večer na televiziji o suðenju HDZ-ovcama,a ovdje na Lošinju nije drugačije.Sve se prodaje pod motom napretka i boljitka Lošinjskog naroda,a uvjk isti ljudi za stolom kada se pregovara i trguje.To su ljudi 10%,za koje i vrapci na grani znaju tko su.I sad će netko pričati na ovom portalu o načinu donošenje odluka,a potjerali su one koje su imalo znali i htjeli štititi imovinu otoka da se ne rasproda Rusima,i raznim talibanima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Prostorni plan 2012-04-17 12:32
Gdje piše da svi moramo isto misliti.I dobro je da se povremeno netko javi i da kritizira rad vijeća,koji sve odluke donosi jednoglasno.To nije vijeće nego je cirkus,i gospodin koji kritizira ima pravo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # IPMunjoz 2012-04-17 18:58
Pa i izmjena prostornog plana, je dirigirana iz Zagreba,ali nije zato kriv J.S.nego vrli HDZ vijećnici.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # StranpulinoPino 2012-04-17 19:34
E gundo ce sig Gjari da podjeli chiavi di nuovi stanovi koji je on napravilo u svoja mandata. Da moze doci i mi Taljani na red ,jer smo culi da je napravilo do sada 20.000
Apartamenti za ljudi iz Lussino
Ma me je paura da ne uzmeju sve rusi ,kao sto su uzelo Chigale.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PercentualPino Silvestre Vidal 2012-04-17 20:37
Voi Talijani ne moze doci po stanovi od Gari,perche niste platila participacia od 10 percento.Partic ipacia od dieci percento je trebalo platiti al signor Arsen,quano faceva la lista prioriteta.E adeso porco sciavo,il ti krivo il ti pravo.Voi morate pitati signor Andrino Maglievac presidente delle manjine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Re: Pozdrav voljenom voðiAdministrator Remetincu 2012-04-18 15:27
Posjetitelj je pod raznim nadimcima poslao nekoliko komentara sadržaja sličnom ovome:

Citat:
Molim suvislo pojašnjenje administratora zašto uporno štiti XXX iz XXX i briše pozdrave od XXX XXX i XXX našem dragom voði XXX!!!? Možda je zaljubljen u XXX ili općinjen njime!!
Uklanjanjem pojedinih komentara administrator štiti samoga sebe od mogućnosti da osobe imenovane u komentaru podnesu protiv njega tužbu za klevetu i/ili uvredu. Time štiti i dotičnog komentatora od mogućnosti da se na temelju tužbe pokrene postupak koji administratora obvezuje na davanje IP broja odreðene poruke, pomoću kojeg je moguće saznati fizičku lokaciju računala s kojeg je poruka odaslana.

Administrator nema pretenziju odgajati posjetitelje, no podsjeća na opće usvojeno nepisano pravilo s odreðenom moralnom pozadinom, da nije kulturno pisati o ljudima navodeći njihova imena, a skrivati vlastiti identitet.

Nadalje, citirani komentar, kao ni prethodni komentari vjerojetno istog posjetitelja, nemaju sadržajno nikakve veze s temom članka uz koji su upisani. Već i to je dovoljan razlog za uklanjanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Remetinac 2012-04-18 16:49
Proziran i zaštitnički odgovor administratora. Postoji jako puno osoba sa inicijalima J.S. Navedeni su inicijali,a nije imenovana osoba. Nigdje nije spomenuto puno ime i prezime osobe tako da otkrivanje moje IP adrese bi za administratora značilo možebitno podizanje tužbe spram administratora. Ne znam o čemu administrator priča osim da mu je zadatak štititi bilo koju osobu spornih inicijala. Mnogi su stavljali inicijale BB i sl. pa ih admin nije uklanjao. Mnogi su u prethodnim komentarima spominjani imenom i prezimenom ali administratoru to nije bio problem? Stanovi su jako bitni za opstanak i neraseljavanje mladih sa otoka. Stop raseljavanju!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Administrator 2012-04-18 17:14
Citat:
Proziran i zaštitnički odgovor administratora. Postoji jako puno osoba sa inicijalima J.S. Navedeni su inicijali,a nije imenovana osoba. Nigdje nije spomenuto puno ime i prezime osobe
Uz inicijale osobe bili su navedeni još neki podaci o njoj koji su nedvojbeno ukazivali na to koju osobu anonimni komentator moguće kleveta i/ili vrijeða, a kao autor komentara navedena je punim imenom jedna poznata osoba iz političkog života u Hrvatskoj, koja vrlo vjerojatno nije autor.

Citat:
Stanovi su jako bitni za opstanak i neraseljavanje mladih sa otoka.
Stanovi jesu bitni, ali administrator smatra da osobnom verbalnom obračunu anonimnog posjetitelja s nekom drugom osobom zbog tko zna kakvih motiva nije mjesto uz članak o temi stanogradnje. Za to postoje mnogo prikladnija mjesta i načini.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # VijećeMudrac 2012-05-15 12:21
Kada analiziramo ovaj tekst i pogledamo datum na zadnjem komentaru sve nam je jasno.To je plaćeni oglas koji strogo kontrolira administrator i propušta samo komentare koji odgovaraju vladajućima i strogo se zahtjeva da ukoliko se netko usudi bilo što komentirati protiv "Dragog voðe"ima da se odmah pod prijetnjom izvršenja ,ukloniti.Sviða mi se takav način rada i poslušnosti jer to je jedini način da uspije ova demokratska revolucija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # M 2012-05-15 14:07
Kakav plaćeni oglas, Mudrice? Pa tekst je prenesen iz Novog Lista, a potpisana je ICM :-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


Članak 69. Ustava RH

Volim LošinjSvatko ima pravo na zdrav život.
Volim LošinjDržava osigurava uvjete za zdrav okoliš.
Volim LošinjSvatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša.

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Neprepoznatljivi Lošinj

  Svetica 19.11.2019 16:36
  Ave Kolinda
  Muzej se raspada poplava u podrumu a Etingerka direktorica se nije pojavila nit jednom ...
   
 • Svaštara br. 2

  adriano 19.11.2019 11:17
  3,2,1 kuhaj
  Kako može predavati stručne predmete osoba koja će dobiti otkaz u hotelu koji već godinama ...
   
 • Svaštara br. 2

  Gost 19.11.2019 07:31
  Šefica
  Uskoro bivša šefica kuhinje u hotelu Helios.
   
 • Prezir prema demokratskoj proceduri

  gost 18.11.2019 18:31
  Serijski troll
  Ovo se zove serijsko trolanje. Trolaš brzinom od tri minute za jedan komentar. :P
   
 • Prezir prema demokratskoj proceduri

  hranitelj tuljana 18.11.2019 18:19
  Žrtve zaslužuju pravdu
  Na tužnu godišnjicu vrhunca još jedne (po Hrvate) tragične suradnje kokarde i petokrake ...
   
 • Svaštara br. 2

  hranitelj tuljana 18.11.2019 18:15
  A joj, je li to moguće?
  Očito nisi sposoban razlikovati "spominjanje mrtve djece" od "spominjanja iskorištavanja ...
   
 • Svaštara br. 2

  hranitelj tuljana 18.11.2019 18:10
  Tako je
  Nisu krivi zločinci što se nisu procesuirali nego oni koji su cijelo vrijeme na vlasti!
   
 • Svaštara br. 2

  Emanero 18.11.2019 17:49
  Poziranje na mjestu posebnog pijeteta
  Za to su odgovorni ovi kojima na tužnu obljetnicu idu suze ... od smijeha. i.imgur.com/XE28ue7.jpg ...
   
 • Svaštara br. 2

  gost 18.11.2019 08:07
  Isprika tuljanu
  Evo ispričavam se. Istina je da je mrtvu djecu prije tebe spominjao Markićkin portal narod.hr ...
   
 • Svaštara br. 2

  hranitelj tuljana 17.11.2019 19:07
  ajme, majko...
  Izvoli... iako, ne očekujem ispriku...
   
 • Svaštara br. 2

  gost 17.11.2019 18:06
  Tuljanska nekrofililija
  A tko je spomenuo iskorištavanje mrtvih osim tebe, tovare?
   
 • Svaštara br. 2

  hranitelj tuljana 17.11.2019 17:31
  Hrvati neka šute?
  O kojem navedenom djetetu su informacije lažne? I, ako pisanje članka o ubijenim cilima za ...
   
 • Svaštara br. 2

  Licemjer 17.11.2019 15:22
  ...
  Znam gdje se informira. Ne čudi me, s obzirom na njegov reksponirani akumen. Čak nije ni ...
   
 • Svaštara br. 2

  gost 17.11.2019 07:47
  Izvori tuljanove mudrosti
  Prikladno skrojenim "informacijama" i njihovim interpretacijam a napaja se s izvora desničarske ...
   
 • Svaštara br. 2

  gost 16.11.2019 19:17
  Horor
  »Every decent man is ashamed of the government he lives under.« (Svaki se pristojan čovjek ...
   
 • Svaštara br. 2

  EK 16.11.2019 18:39
  Oskar za ljigavost ide ....
  Ljigavost mu je osigurala mjesto u Plenkijevoj Vladi ali nije zaboravio ni vjesnika ...
   
 • Svaštara br. 2

  Licemjer 16.11.2019 18:17
  ...
  Pa da, tipično tuljanovski i desničarski, živjeti u prošlosti, hvatat se za slamke i ...
   
 • Svaštara br. 2

  hranitelj tuljana 16.11.2019 16:13
  402!!!
  Sjetimo se na ovu tužnu obljetnicu da je ukupno 402 djece stradalo u Domovinskom ratu ...
   
 • Svaštara br. 2

  hranitelj tuljana 16.11.2019 16:08
  ne ponovilo se
  "Mići Cekinoviću je prije suđenja u Rijeci već dva puta suđeno na sudu u Karlovcu ali je ...
   
 • Bojana Genov: Otoci moraju biti mjesta za život, a ne samo turističke destinacije

  Kvazimodo 16.11.2019 13:52
  Kome zvona zvone? Ne pitaj, tebi zvone!
  Ali zato imamo radost i veselje od zvonjave, a danas kad svatko ima sat ili mobitel i korist ...
   
 • Bojana Genov: Otoci moraju biti mjesta za život, a ne samo turističke destinacije

  gost 16.11.2019 09:19
  Stvarno divno i krasno
  Kao jutros alarm Erste banke ili još češći alarm odnekud s obale Priko.
   
 • Bojana Genov: Otoci moraju biti mjesta za život, a ne samo turističke destinacije

  gost 16.11.2019 09:16
  Vjeruj u sebe, a ne u Erste banku
  Jutrošnja budnica na otoku vitalnosti u cnentru mjesta ugodnog za život svojih stanovnika.
   
 • Svaštara br. 3

  Zico 16.11.2019 07:38
  loš je čak i za standup komičara, laže i samo što ne prasne u smijeh
  iz istih razloga je veliki govornik iz Gline'95 odustao od posjete Zagrebu, da mu ne bude frke ...
   
 • Svaštara br. 3

  Slavonac 16.11.2019 06:55
  toliko o navodnom protjerivanju
  Za one koji su posljednjih 30 godina imali sinkopu... Vezano za navodno protjerivanje iz ...
   
 • Svaštara br. 3

  Administrator 15.11.2019 19:38
  Dogovorena laž o putu za izbijanje Drugog svjetskog rata
  Upravo tako.Pa tako postoje oni koji vole činjenicu da je Jasenovac bio rekreacijski kamp u ...
   
 • Svaštara br. 3

  hranitelj tuljana 15.11.2019 18:02
  Volim činjenice.org
  Želite li reći da je i službena povijest logora Jasenovac „skupina laži oko kojih su se ...
   
 • Svaštara br. 3

  Zico 15.11.2019 14:21
  ako nečemu ne vjerujem, onda su to četnički portali
  a ti vjeruješ svemu što pročitaš, pogotovo na četničkim portalima? tamo piše da je u jasenovcu ...
   
 • Svaštara br. 3

  gost 15.11.2019 12:39
  Troll alert!
  Stara narodna kaže - Ne utrkuj se s konjima i ne svađaj se s budalama. Niti možeš konja ...
   
 • Svaštara br. 3

  hranitelj tuljana 14.11.2019 20:22
  Strawman
  I inače imate običaj vjerovati nacističkim izvorima. Čudi me da tako mudar čovjek nije ...
   
 • Svaštara br. 3

  Administrator 14.11.2019 20:01
  Dogovor o povijesnoj istini
  Kako reče Napoleon Bonaparte, povijest je skupina laži oko kojih su se ljudi složili, a oko ...