Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Na rješenja gradske uprave čeka se i pet godina

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

hsls-1Nakon što su ostali bez zastupnika u Gradskom vijeću, budući da je dosadašnji vijećnik Kemal Berberović dao ostavku, a istovremeno ga je stranka i isključila iz HSLS-a, predsjednik Rudolf Ivković je sa kolegama Jasminom Hodžić i Mariom Popovićem iznio zaključke stranke o pojedinim točkama dnevnog reda o kojima će lošinjsko Vijeće danas raspravljati, izviješćuje Novi list.

Ivković je komentirao prijedlog izmjena koeficijenata za obračun plaća u gradskoj upravi te je primijetio da će novim koeficijentima nekim djelatnicima plaća biti povećana, što HSLS ne odobrava jer smatraju da nije vrijeme da se plaće podižu.

Negoduju i zbog prijedloga prodaje 79 kvadrata u poslovnoj zoni Kalvarija, a ta je čestica u sklopu terena gdje je predviđena gradnja Srednje obrtničke škole pa bi njeno otuđenje moglo biti problem kada se bude objedinjavala parcela za gradnju škole, kaže Ivković.

Izvješće o radu gradonačelnika u proteklom razdoblju u HSLS-u smatraju manjkavim, kažu da ne daje pregled koliko je predmeta po odjelima u gradskoj upravi zaprimljeno, koliko ih je riješeno, a koliko ih čeka rješenje te navode da se građani žale kako pet godina čekaju na pojedina rješenja.

 HSLS se protivi i prijedlogu izmjena statuta Dječjeg vrtića Cvrčak po kojem se predlaže osnivanje talijanskog vrtića u kojem prednost upisa imaju pripadnici talijanske manjine. Hodžić to smatra diskriminirajućim te predlaže da se predvidi mogućnost privremenog ili trajnog programa na stranim jezicima, kao i na dijalektu. Na taj način bi se izbjegla diskriminacija i otvorila mogućnost programa na više stranih jezika, a i izbjegle ponovne izmjene Statuta ako bi se formirao program na nekom drugom jeziku.

Grad će za potrebe vrtića na talijanskom financirati dva djelatnika, a Talijanska unija traži i mjesto u Upravnom vijeću Vrtića, iako se svega 2,04 posto stanovništva izjašnjavaju kao Talijani, kaže Hodžić te zaključuje da, ako Talijanska unija toliko toga uvjetuje, neka osnuje samostalni vrtić.

Popović i Ivković traže da se gradska vlast očituje vezano za kompleks Bočac, gdje su posljednje kiše poplavile garaže i poslovne prostore te podsjećaju da je Grad plaćao nadzor izvođenja radova te pitaju koje garancije vezano za štete ima Grad kao vlasnik 150 garaža.

 

Komentari: 

0 0 # jojlino 2010-10-26 21:54
opet rudi!!!! joj rudi ohladi više. Bavi se svojim problemima, ionako ih imaš previše!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PoplavaKiki 2010-10-26 22:22
Ej Rudi pa ti najbolje znas da je cijeli taj projekat na guzove dovrsen do kraja sa svim mogucim kreditima i opcijama, pa je normalno da sada svugdije curi kad nije bilo para da se napravi kako treba. Netko je opet morao maznuti lovu u dep. Pa vidite sto se dogadasa trgom kad padne jaka kisa sve poplavi jer sahte nemogu propustiti toliku kolicinu vode jer su i oborinske cijevi postavlene manjeg profila nego je trebalo biti, i opet je netko razliku maznuo u dep na cijelom projektu. To valjda ide tako kod nas. Nemozemo mi nesto napraviti da bude kako treba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2010-10-26 23:01
Dok grad tj. svi mi iz našeg džepa financiramo dva djelatnika vrtića za Talijane , za našu djecu nema mjesta u vrtiću nego su na listi čekanja.Možda bismo trebali početi pisati svoja prezimena sa ch kao za vrijeme Musolinija , da bismo mogli svoju djecu upisati u vrtić. Slijedeće što nas čeka je primjer kako se u Novigradu bira ravnatelj škole.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Rudi šuti više i pokrij se ušimaBobi 2010-10-27 00:09
...daj Rudi počisti ispred svog dvorišta pa onda možeš napadati druge. Ako imaš imalo obraza reci ljudima koliko si dužan Gradu i poreznoj upravi. A što se tiče poplava u Lidlu svi znamo da i tvoj centar prokišnjava i da se za vrijeme kiša Konzum pretvara u veliki bazen.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Cici mici 2010-10-27 01:10
Ahahaha, pa sta je ovo cijeli grad nam prokisnjava!! :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # mujo 2010-10-27 01:19
pusti,dobro je dok se ne pocnu zgrade urusavat ko u zagrebu, sve je to slicna mafija
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # bez diskriminacijeZabrinuti pjesak 2010-10-27 11:40
Rekoh, prvo upis za cijeli vrtic bez nacionalnih predznaka... a onda prednost talijanskoj manjini za upis u talijansko odjeljenje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # znatiželjni 2010-10-27 12:49
Tko su i koga predstavljaju ti pored Rudija? Isto pitanje vrijedi i za Rudija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Rud, zbunjen, normalanAbdula 2010-10-27 13:14
Nekakva tri lika su se našla i iznose stavove o svemu. Fascinira njihov mentalni sklop. Dvoje od njih su potpuno nepoznati, a ovaj koji je poznat bio bio sretan da ga nitko ne zna. I sad njh troje s visine (preko medija), iznose zaključke o točkama dnevnog reda Vijeća. Uostalom odakle njima dnevni red Vijeća ako nisu u Vijeću a niti su u koalicji.

Poznata i priznata društvena radnica, uvaženi sociolog, ..."Hodžić to smatra diskriminirajuć im te predlaže da se predvidi mogućnost privremenog ili trajnog programa na stranim jezicima, kao i na dijalektu." Možda čakavski vrtić, kajkavski možda? Kako zamišlja vrtić na stranim jezicima. To će nam objasniti valjda u svojoj slijedećoj knjizi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # FASCINANTNO!Apoksiomen 2010-11-13 03:28
Fascinira me mentalni sklop ove osobe koja se predstavlja imenom pokojnog oca Jasmine Hodžić.
To može biti samo mentalni sklop bolesnog uma, nevjerovatno čime se ova osoba služi,ali eto i ona ima pravo na komentar.
Mislim da ipak treba imati malo poštovanja, barem prema pokojnima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # hm hmBobi 2010-10-27 13:25
zna se odakle njima dnevni red. Rudi ima svoju priležnicu u općini...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # fujmama 2010-10-27 14:11
Priležnica sv javlja! ma dosta je tih glupih igrokaza, osjećaja važnosti. rudi prestani se baviti politikom, nije to za tebe. dosta je gluposti. predstava je gotova, glumci odite na odmor, a i niste ništa više nego glumci koji se ravnaju prema točno napisanom scenariju,a mi ostali smo samo obični smrtnici, budale kojima pokušavaju manipulirati.
kada vidim rudija s tri papira pod rukom kako šeta gradom, a tatjana trči za njim poput malog psića dobijajuči na važnosti slabo mije.
dosta mi je svih ti kvazi dobročinitelja ovoga grada. imam dvoje djece i pitam se gdje će mi ta djeca rasti, u kojem okruženju, sa kakvim ljudima, političarima lopovima, koji gledaju svoje interese, koji se furaju na doborobit graðana ovoga grada.
ma koja dobrobit, ma svi gledaju samo svoje interese, svi su se nakrali, sagradili kuće, vile, poduzeća i sada nam još sole pamet i još i dalje se promoviraju i žele da im damo povjerenje?!
ma kome?
meni ih je svih dosta, i ljudi postavljenih po njihovim nalozima na radna mjesta. dosta mi je da plaćam za druge, za tuðe doktorate i magisterije, pa kada moje dijete ima problema u vrtiću onda ga veleeducirana gospoða psiholog šalje psihologu u rijeku, jer dijete treba stručnu pomoć, a zar nije ona educirana?
ma ne mogu više ni pisati kolimo mi je muka od svega
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Otok luðakaPsiho 2010-10-27 14:33
Ovo je grad luðaka. Uključujući i novinare Novog lista, koji dolaze na "konferencije za tisak". To su konferencije za budale, a budale su svi koji se tamo zateknu i oni koje govore i oni koji zapisuju i koji snimaju (osim slučajnih prolaznika).
Stvarno je krajnje vrijeme da se stvari radikalno preokrenu. Ovo je neizdrživo. Da luðak može biti predsjednik stranke i svoje frustracije rješavati na javnom- političkom polju, govori o samoj politici. Sve je toliko ludo da se jedan Rudi u tom ludilu ne vidi.. Čovjek koji bi morao biti na lječenju u specijalizirano j ustanovi, je predsjednik stranke i javno istupa. Katastrofa. Pored takve opozicije ni vlast ne može dobra. Pored luðaka u opziciji ako gradonačelin samo pristojno pozdravlja svoje sugraðane je dobar i može proć. Tako se naprijed ne ide. Tako se ide unatrag.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2010-10-27 20:55
Ti Psiho ne razumiješ jedan kur--- jer vidim da Rudija nazivaš opozicijom a to je potpuno netočno jer on je do jučer bio u koaliciji sa trenutnom vlasti tako su i na zadnjim izborima i postavili gospodina berberovića u vijeće. Očito nisi pratio izbore pa samo da ponovim HSLS je stranka koja je u koaliciji sa HDZ-om HKDU-om dobila izbore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Retardinjo 2010-10-27 21:24
Bezimeni vulgarni komentator je lud kao i Rudi ili je samo glup. Njegova logika je da Rudi nije u opoziciji zato jer je tek nedavno, prije par dana izašao iz vladajuće koalicije. Budalo, pratio sam izbore i istina je da je HSLS bio u koaliciji. BIO. Budući si jako glup, evo ti jedan primjera kako bi možda shvatio kako to funkcionira. Ivi Sanader je bio premijer do onog dana kad je dao ostavku. Već idući dan on nije bio premijer. HSLS odnosno Rudi je postao opozicija onog dana kad je raskinuo koalicijski sporazum i podijelio vjećnicima obavijest. Nema inkubacije u politici.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # doktor 2010-10-27 21:33
Nema inkubacije, ali bi bilo dobro da se uvede karantena.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # HSLSLili 2010-10-27 22:42
Cujte i u HDZ u Losinju mislim da postoji dvije struje. Strja koju predvodi Gari Cappelli je trebala Rudija da odradi neke poslove ,ali isto tako ga je htijela i drzati maksimalno po strani da ne pravi probleme gradonacelniku koj je odlucio sklopiti savez sa direktorima poduzeca Jadranke i LP. E tu se Rudi bas nije uklapao pa je svaki kajmak njega zaobilazio na sto je on normalno bio ljut. E sada ova druga struja u kojoj je Anto Nedic drzi Rudija jos uvijek u nekakvim mogucim kombinacijama samo da se odrzi sadasnje stanje vlasti i sa njima Rudi potajno i dalje suruje. Problem je taj sto Rudi jako puno toga zna i nemoze ga se tako lako odbaciri da ne izadu prljave stvari vani u javnost. Istina da je Rudi politicki gotov i da nemoze vise ostvariti niti jedan mandat jer iza sebe ima losu politicku hipoteku, ali da moze zagorcavati zivot Cappelliju i kompaniji to sigurno moze i to dobro.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # HSLSHOTO Grupa 2010-10-28 09:50
Au steta a ja bas mislio doci garditi nesto na Losinj pa sam mislio uzeti Rudija da mi odradi dokumentaciju . On je bio najbolji za investicije i projekte u gardu. Cak je prisilio i bratiju iz Auto kampa Poljana da plate gradu komunalije za postavljene kucice u kampu. A sto cete barem netko radi za dobrobit grada Cappelli bi sigurno to provuko pod tepih. :D :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # LðakŠifra 300 2010-10-28 10:42
A tko je taj Rudi Ifkovic da toliko pišete o njemu, vi ste veče budale od njega
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ozbiljnosti molimsanjin 2010-10-28 11:01
Rudi nije bezazlen. On zna da Cappelliju i nediću sada preostaje direktan dogovor s PGS-om ili HNS-om za slijedeće izbore. To Rudija gura prema Golešu i Kamaliću, ali to nije niti 25% i to je problem. A ta trojica ne mogu dobiti izbore niti kada bi se HDZ ukinuo i sve ih pozatvarali. Zato će Rudi pokušavati do izbora politički preživljavati glasanjem po novinama. Meðutim, otočni analitičari (Davori Ðeneri) misle da Rudi to neće moći dugo raditi jer je pred ekonomskim slomom, obzirom na propast njegovih projekata, jer su ga odvjetnici i prijatelji isisali i izvarali, ali pri tome dajući mu do značaja kao velikom biznismenu, hraneći njegovu bolesnu taštinu. Zato s Rudijem neće nitko, zato on nema šanse, zato on bježi od svoje situacije, ali realno on nema nikakvih šansi. Možda njegova priležnica koj mu j uništila obitelj, a on još ne može progledati. Eto, to je još jedan lošinjanin koji voli bosance.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # još je dugokomad 2010-10-28 11:11
Do lokalnih izbora je još dugo, opozicija spava, HDZ i društvo se odmara i ništa ne radi. Rudi kukuriče puno prije jutra i nikoga neće probuditi osim što će rastjerati i one kokoši oko sebe. Obećavati i dijeliti poslove više ne može pa ne može uz sebe više nikoga niti vezivati. S druge strane prozova vlast da 5 godina ne odgovara na dopise graðana, a prije 1,5 godinu upravo je on bio u mogućnosti odgovarati na te zahtjeve. Zašto nije?. Doista, Lošinj treba naći novu generaciju lošinjana kojoj treba pomoći da povede ovaj otok u drugom smjeru. Zato i svi čitatelji ove stranice trebaju biti svjesni da nam trebaju promjene, ali ne da se promijene ovi a doðu Kušete, Šolići, Lekići, Ivkovići, Pinkiji i slični. Lošinj treba promjene i to čim prije.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PromjeneLili 2010-10-28 13:04
Komad tocno si reko, trebaju na promjene da maknemo vise Cappellija i naravno da nam se ne utabore ovi koje si naveo u popisu i nihovi mladi poltroni kojekakvi propali direktorcici. Treba Losinju dobar zaokret i nova imena, no nisam siguran koliko ce ljudi koji se ne zele baviti politikom biti spremni da se uhvate teskog posla a to je raskrinkavanje bratije i zlocinacke organizacije koja je htijeli mi ili ne prisutna dugi niz godina u ovom gradu i dovela ovaj grad u ovakvu situaciju. :sad: :sad: :sad: :sad: :-? :-? :-? :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Lili opet jaši :)dundo 2010-10-28 13:20
Prvo si za sve krivila Bosance za sve i da su preuzeli Lošinj, a kad te se pitalo da navedeš konkretno tko povukla si se. Sada pozivaš na "raskrinkavanje bratije i zlocinacke organizacije" koja je "prisutna dugi niz godina u ovom gradu i dovela ovaj grad u ovakvu situaciju". Pa daj navedi tko sačinjava tu bratiju i tko su članovi te zločinačke organizacije. I kad si već zajahala nemoj opet sjahati, jer da je ovo tema o HSLS-u kao za Bosance ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # HSLSLili 2010-10-28 14:22
Dundo Volim te Pusa: :D :D :D :zzz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Počelo je počeloMilanoljubac 2010-10-28 21:14
Od jutra se provodi USKOK-ova akcija privoðenja djelatnika trogirske gradske uprave. Kako neslužbeno doznajemo, provodi se po nalogu glavnoga državnog odvjetnika Mladena Bajića. Osumnjičeno je ukupno 17 osoba. Meðu njima je i kontroverzni Vinko Brkan, bivši dogradonačelnik i šef trogirskog HDZ-a, jako dobro "poznat" javnosti po ponašanju "raznoraznim" izjavama. Osumnjičenici se terete da su oštetili trogirsko komunalno poduzeće Dobrić za ogroman iznos. Fiktivno su zapošljavali nogometaše NK Trogir.
ZVUČI POZNATO? USKOK VEĆ DVA MJESECA IMA DOKAZE DA JE MILAN MUŽIĆ BIO ZAPOSLEN SAMO FORMALNO. DA ZAŠTITI SVOJE DUPE LINO ĆE TRAŽITI OPROSNICU I OPTUŽITI GARIJA I RUDIJA....BIT ĆE VESELO.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # uskoklino 2010-10-28 21:58
Šeta uskok i po lošinju, samo se nadam da će poduzeti nešto a ne staviti pod tepih.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # UskokHSLS LUKA 2010-10-28 22:20
Znali si i Gari i Rudi jos prije dolaska na vlast da u tom gradskom poduzecu ima svasta i nisu nikad nista poduzeli. Nikad nisu pokrenuli inicijativu da se poduzece podijeli na Cres i Losinj jer se ovako lakse mulja. Placamo vodu i komunalije ko suho zlato jer tamo ima brdo lljudi zaposleno koji moraju dobiti place. Pa svi rukovodioci u Cresu i Losinju imaju super place a moglo bi ih raditi pola i to ucinkovitije nogo sto sada rade.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ipak se treba pripremitilivadić 2010-10-28 23:24
Točno je da je još podosta do izbora, ali vrijeme neumitno curi. To su pred nama samo još 2 turističke sezone i evo nas. Već sada treba planirati i pripremati izbore. Ako je mogao pobijediti crnac u Piranu za gradonačelnika, zašto u Lošinju ne bi pobijedio pristojan graðanin i bez velike filozofije vodio naš grad i brinuo o našim novcima. Zašto bi naše novce trošili Cappelli i društvo, pa društvo iz škvera i Jadranke, pa još se nalijepi Kušeta i Krešo Lekić, Kamala i Ferdi Zorović i još poneki paraziti koji žive na gradskoj sisi. DOSTA JE TOGA OVO TREBA PROMIJENITI. Ima mladih i nezaposlenih i onih koji su morali otići s otoka koji bi se angažirali,ali ne u ovim trulim političkim strankama. Zato treba već sada skupljati ljude, ali ne sa ulice kao Rudi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Novo dobaLili 2010-10-29 07:39
Bravo Livadic, sve si reko tocno. Ima ljudi koji su vani i nisu mogli dobiti poso kuci jer su preopasni jer drugacije misle i sistem u kojem rade vani ih je naucio da nema nista ispod stola i po rodbinskoj steli.Takvi ljudi su opasni po vlast jer bi se mogli oteti kontroli i vlast bi mogla imati problema sa njima. Zato je boljer imati mlade ljude dupelisce koji ce ujutro otvoriti vrata i raditi po direktivi bratije i gradonacelnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Lili opet prdiDundo 2010-10-29 11:36
Umjesto da odgovori na moje pitanje, Lili mi šalje puse, pa umjesto da ušuti, ona prdi. Hvali one koji bi se oteli kontroli vlasti, a takvih su puni zatvori. I trebaju biti puni jer su to lopovi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Prodavac MagleLili 2010-10-29 12:17
Ti si moj Dundo takav kreten i prodavac magle da se to nemoze opisati. Prvo jasno je svima gdje je Losinj sada a gdije je bio za vrijeme Juge. Prvo ako ti nije jasno pogledaj samo sezonu koliko ti dugo traje , da ne govorimo koliko disca ima Losinj za ponudu ljudima za zabavu. Prodi moj Dundo navecer nasom super poplocanom Rivom i vidi sto iam od zivota poslije 22h navecer. Moj Dundo prije 90 godina sezona je pocimala u Svibnju a zavrsavala krajem Rujna , a vidi sada 25 Kolovoza kad otidu Talijani mozes vidit raskosnog Turizma. Zato moj Dundo ne [cenzurirano]i nego ti lijepo kazem da je bratija i ekipa hohstaplera koja je maznula sto je mogla i kojoj je dosta mjesec dana Turizma jer imaju dosta koliko su se nakrali unazadila ovaj otok. Moj Dundo ako se nisi mako dalje od Cunskog odi malo proputuj do Istre pa vidi sto je zivot i Turizam. I zato sam moj Dundo nazvao zlocinacki pothvat protiv naseg grada i gradana , a komparirao sam to sa zlocinackom organizacijom je tako je lakse za objasniti puku. Zato ne seri Dundo i tu ekipu koju stitis su istog mentalnog sklopa ko i ti pa ti zato ovo sve i smeta. :P :P :P :P :P :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kom 2010-10-29 13:29
Tako je nama ne trebaju prodavači magle njih imamo i viška zato sve i stoji . Nama trebaju proizvoðači magle. 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Dundo šumom, Lili drumomDundo 2010-10-29 14:06
Lili sere pa sere o svemu i svačemu, a kad joj postaviš konkretno pitanje o onome što piše izvalači se da je tema HSLS i Rudi, šalje puse i ljubavne izjave ili lupeta o svemu i svačemu ali na pitanja ne odgovara. Tako je i sa zadnjim postom: djed šumom baba drumom.

Pa da vidimo gdje je Losinj bio za vrijeme Juge, a gdje je sada. Za vrijeme Juge na trulom Zapadu su ljudi plivali u novcu i imali duge godišnje odmore, pa su masovno dolazili na Jadran kakav je nekada bio. Jadran više nije kakav je bio, a ni oni više nemaju toliko novaca i slobodnog vremena kao prije. Osim toga, za vrijeme Juge cijela Hrvatska je ljeti ostajala bez mesa jer je sve išlo na Jadran, a isto je bilo i s investicijama. Sve je bilo podreðeno turizmu zbog deviza, ali zaraðene devize nisu išle državi nego u privatne ðepove. To što danas Lošinj nije krcat kao za vrijeme Juge nije krivnja ni sadašnjih gradskih vlasti ni lošinjskih obrtnika i poduzeća nego je posljedica promjena u okruženju i u samoj Hrvatskoj nakon odcjepljenja od Juge. A to što se za vrijeme Juge na Lošinju nije ulagalo u objekte i sadržaje koji su danas traženi i u modi, odgovornost je na ondašnjim vlastima. Točno je da je prije 90. godine sezona počinjala u svibnju a završavala krajem rujna, no točno je i to da se u proteklih 20 godina štošta promijenilo. Od navika i potreba turista i njihovih financijskih mogućnosti do klimatskih promjena, konkurencije jeftinijih i privlačnijih odredišta, a da o sposobnosti lošinjskih poduzetnika da se prilagode tim promjenama da i ne govorimo.

A što se tiče pitanja koliko disko klubova ima na Lošinju odgovor je jednostavan: nema ni jednoga, a neće ga ni biti sve dok gradska vlast dopušta Kamaliću i nekim drugim vlasnicima kafića da javnu površinu koriste kao disko usred grada i time maltretiraju susjede. Koja budala će uložiti novac u disko kad ova škvadra za male novce ima diskaće u samom gradu?

A ti Lili, prestani smraditi nego otvoreno reci tko čini tu "bratiju i ekipu hohstaplera koja je maznula sto je mogla i kojoj je dosta mjesec dana Turizma jer imaju dosta koliko su se nakrali unazadila ovaj otok." Usput, navedi i činjenice o tome što je maznuto i nakradeno i kako je unazadjen ovaj otok. A to što si nazvao "zlocinacki pothvat protiv naseg grada i gradana i komparirao to sa zlocinackom organizacijom" samo su šuplje fraze kojima oponašaš fraze u modi sve dok ne navedeš činjenice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # NervozaLili 2010-10-29 14:22
Dundo moj lipi, glup si ko noc i zbilja prodajes maglu ko gradonacelnik na vijecu i onda kad mu se vijecnik iz oporbe smije on napusti govornicu jer mu se vijecnik Goles smije na njegovo izlaganje koje je isto prodavanje magle. Dundo moj brzo ces ti doci sebi pa uvidite neke stvari i onda neces mene morati traziti da ti ja pojasnjavam stvari. Ajde uzivaj
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # .vudu 2010-10-29 14:47
Daj lili stvarno ne seri nego odgovori šta te čovjek pita. Ja mislim da maglu prodaješ ti jer usporeðuješ doba kad je u Europi bio prosperitet a naš čovjek imao novaca da ide na more s familijom sa današnjicom kad je cijeli svjet u krizi i depresiji, a kod nas svaki dan stotine novih nezaposlenih, a plaću ne primaju ni mnogi koji rade. Pa ako ti je najači argument što se goleš smije onda jbg Neš ti autoriteta.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ukinuti izborejasna 2010-10-29 15:00
Svi ste vi ludi. Izbore treba ukinuti, jer kad se bilo koga izabere, oni se poslije opet izmeðu dogovore. Izaberete ove nove koji o ničemu veze nemaju, onda ih ovi činovnici preostali od ovih sjebu da pozavršavaju u zatvorima. prema tome mi uvijek biramo najveće zlo i to je to. Nove face koje su do jučer dimile po birtijama ili bile na koči ili čuvali ovce nisu niti za politiku niti za vlast. A mladi koji završe fakultete pojma o ničemu nemaju, nego se natovare na sisi roditelja, a masline, smokve, šipak propadaju, starina propada, blaga nemaju niti im pada na pamet da bi to radili, suhozidi propali, nitko od tih novih mogućih ne želi ništa raditi kao da je to sramota, ne žele popraviti svoje lese, obore za stoku, gromače, svoje ruževine, neće ništa poduzeti, a i sami kažu da nisu za politiku. A za čega jesu? E taj odgovor nikako da dokučim.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # dupeglavcimladež 2010-10-29 15:45
Jasna, pitaš a za čega jesu. Pa evo za ovo što izvodi Lili :-) Ne moš uhvatiti ni za glavu ni za rep, dupeglavac koji samo melje bezveze.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Lili 2010-10-29 18:17
Pa vi ljudi ko da zivite na drugom planetu?Pa vama nista nije jasno ko da je Losinj milionski grad pa se nista nezna. Tocno je da je standard pao i da je ono sto je bilo vise nikad nece biti. Jos ce nam standard pasti kad udemo u Evropu pa ce nam biti jos gore. I nemojte mi nista pricati ja sam od rodenja tu i znam kako je bilo prije i kako je sada. I ako je vama sve pet onda drzite Garija i ekipu i dalje na vlasti i na izborima mu dajte opet glas. A njega boli on stvar za Losinj bitno je da saborska mirovina osigurana.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # lili je klaunjoke 2010-10-29 18:46
Ma pusti ti lili Cappellia, on ponešto i radi, ali većina ovih otočana ne radi ništa. A ko im brani da rade i koriste potencijal otoka? Riba u moru čeka, što bi tu Cappeli imao za reći? Napuštene masline i polja čekaju, što će im tu grad, županija, država? Barke nitko ne želi na otoku više graditi, je li im to netko zabranio? Na otoku nitko ne želi zidati u kamenu, ne želi se upisati za stolara, ne želi posaditi lozu, šipak, limun, blitvu i vratiti se otočnoj tradiciji, isplesti rubarsku mrežu i puno drugih otočnih zanata koji bi se dobro uklopili u turistički ambijent i ponudu otoka, ali zato vidimo da mulci voze aute koje nisu zaradili. E moj lili to si ti, takvi i drugi koji laju na mjesec pa jućer na Baliju, danas na Cappelija, sutra na slijedećeg, ali svojom guzicom neće maknuti. Čekate mesiju, lijeni idioti. E, ali bosanci hoće i to raditi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # NebulozeLili 2010-10-29 19:38
Je dobro si reko Joke moj, mladi bi trebali ici raditi kod Pinlija u skver za 2800 kuna ili kod Kresencia Lekica u Nerezinski skver da kalafataju barke i drvene brodove da se odrzi tredicija i da ih na kraju plati 2500 kuna. Moj kume mlada generacija ti ne pije vise te gluposti. Moj joke Hrvatska drzva je napravila kretene od mladih ljudi jer kako mladom perspektivnom covjeku objasniti da je dobro da zavrsi fakultet jer ce imati dobru palcu ,kad vidi da im ti isti profesori zaraduju da jedva prezive ljesec dok propaliteti dilajuci drogu i dr stavari voze aute, kupuju stanove i imaju love. To je moj Joke problem Hrtvatska je u dubokoj moralnoj krizi, mjerila su pobrkana. A sto se tice Cappellija radi on itekako ali neznam sa cijim novcima. Pogledaj malo koliko ti je narasla voda na racunima ,odvoz smeca, parkiranje ce se poceti placati i na Cikatu ispod borova jer netko mora zaraditi placu i dr pa mi se javi onda ako znas procitati brojke. Najlakse je derati po stanovnistvu.Ma zato nam i je ovako jer ljudi su totalno apaticni za bilo sta. I sto se tice moje guzice ja sam je mako i ne ovisim o ovim tipovima. Jer da ovisim o njima naje..o bi samo tako. :D :P :P :P :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Lili je LilitŠparić 2010-10-29 19:39
Joke, ovo ti je dobra analiza. Lili kao tipična lošinjanka, samo brunda, nezadovoljna je, svi su drugi krivi, nešto je tišti a ne može dokućiti što. Bez obzira što je nitko i ništa, anonimno komentira i mudruje s visine. Lili ako sve znaš, imaš potrebu za javnim dijalogom i aktivnostima kojima možeš pomoći ovom gradu, aktiviraj se. Možeš i kao nezavisna. Pokaži te sposobnosti koje su zarobljene u tebi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # MesijaLignjun 2010-10-29 20:24
Šparić ima dobru ideju: Lili aktiviraj se pa ako je samo Gari problem izabrat ćemo tebe kao Mesiju. A ti nam rješi sve probleme koje su pobrojali Dundo i Joke. Rješi gospodarsku krizu u Europi pa da nam gosti nagrnu, natjeraj Lošinjane da rade, otvori disko klubove, a usput i malo poboljšaj klimu da produžimo sezonu na šest mjeseci.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # fifi 2010-10-29 20:36
Lili je prava političarka koja ne razumije ni kur..., ali jako dobro zna skrenuti sa teme od Rudija pa napada Cappellija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # NapadLili 2010-10-29 21:12
Netrebam vam ja rijesavati probleme rijesiti ce vam Cappelli. A Rudi mi je drazi pa mi ga nekako zao napadati. Ipak on radi stalno za sebe ali i za Losinj. :D :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # komentarfifi 2010-10-29 21:26
volio bi čuti barem jednu dobru stvar koju je Rudi napravio za Lošinj i lošinjane, osim stvaranja afera i pljuvanja po svemu i svačemu,a trebao bi pljuvati samo po sebi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pilinich 2010-10-29 21:27
Da Rudi nije doveo Konzum ,plaćali bi kilogram mljevenog mesa 70 kuna a ne 25, voće bi imali na stolu za blagdane ili velike svečanosti.On se prvi uspješno suprostavio monopolu Jadranke i omogućio da možemo i na Lošinju nešto kupiti po normalnim cijenama.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # štriga 2010-10-29 23:08
jos cete vi tugovat za jadrankom, dajem vam par mjeseci...zapam tite moje rijeci
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2010-10-29 23:29
Jadranka i Konzum su dovoljni, ovi novi i svi budući su već pretjerivanje, potpuno nepotrebno za ovako mali grad!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # konkurencijapionirka 2010-10-30 14:31
zasto su jadranka i konzum dovoljni?mi bismo i niske cijene i socijalnu sigurnost,i malo kapitalizma i malo socijale
neka ih bude sto vise imacemo bolju ponudu a to da je za otvorenih 35 radnih mjesta 60 dobilo otkaz(za sada)uglavnom u jadranci nije moj problem
da je barem u svemu takva konkurencija stvari bi svima bile bolje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # lino 2010-10-30 18:06
neke se otvraju novi objekti. predugo smo mi plaćali iste proizvode po nekoliko kuna skuplje. dok nije bilo konzuma mogli su formirati cijene kako su htjeli jer su bili jedini, kada je došao konzum malo su spustili cijene, a sad je tu lidl pa umjesto da još spuste cijene i privuku ljude jer hrana je definitivno kvalitetnija u jadranci i konzumu nego u lidlu,ali u lidlu možete kupiti dvije pune vreće hrane za 80 kuna što je u drugim nemoguće. sve više ljudi će ići u lidl jer došlo je vrijeme da se gleda cijena a ne kvaliteta jer nema se novaca.
a jadranka umjesto da otpušta ljude i zatvara trgovine mogla je igrati pametnije i spustiti cijene, nije kriv lidl, krivo je poslovanje u jadranci i guzonje koje sjede za plaću a boli ih briga za nas ostale.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # štriga 2010-10-30 18:23
Pa sta ti nije jasno da otpustaju jer nemaju novaca za isplatiti place, a ako nemaju za place onda sigurno nemaju za spustit cijene. Ali ionako ce se trgovinu sad prodat pa mozda dodje jos netko jeftiniji i nekvalitetniji kao recimo kaufland. Ili ce todoric kupit pa adio konkurencija, jeste vidjeli kako on po zagrebu kupuje povoljno zemljista, pa sta ne bi i ovo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # guest 2010-10-30 18:24
..da, jadranka se vadi na konkurenciju lidla i otpustila je masu ljudi, ali ekipa u uredima je jos sva na broju... njih valjda nikad dosta...na kraju će im u marketima raditi jedan čovjek....e jadranka moja, ne bori se tako... iako ovo liči na predaju bez borbe ....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kažu ljuditrgovac 2010-10-30 19:42
Nije predaje bez borbe. Radi se prodaji za dobre novce Plodinama. Otkazi su obveza prodavatelja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pino 2010-10-30 18:35
pa sigurno ce ih morat radit puno manje u marketima, jesi vidio koliko lidl ima manje ljudi,nema tu rezanja salame i tih [cenzurirano]ar ija
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kom 2010-10-30 21:46
Jadranka trgovina nije propala zbog radnika niti zbog konkurencije nego zbog (ne)sposobnih lopova u upravi.Štriga kaže: "Ali ionako ce se trgovinu sad prodat pa mozda dodje jos netko jeftiniji i nekvalitetniji kao recimo kaufland".Daj mi molim te reci u čemu se to Jadranka trgovina iskazala kao kvalitetna trgovačka firma.
Imali su skladišta u Rijeci , Puli, Zadru.Direktori Jadranke su osnovali fiktivna poduzeća u Italiji preko kojih su uvozili robu za Jadranku i uzimali debele provizije za robu koju su otkupljivali sami od sebe.
Dok je imala monopol i prodavala robu duplo skuplje nego i jedna druga trgovina u RH bila je dobra za zapošljavanje ,roðaka , kumova , za pokrivanje milijunskih manjaka u skladištima. A kada je došla konkurencija ,sasvim je normalno da takva firma ne može opstati na tržištu.Ne zbog konkurencije nego zbog same sebe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2010-10-30 21:55
trgovac

..ma kome god da se proda trebat će im više ljudi u trgovini nego u uredima jer sve velike tvrtke nemaju direktore ovog i onog u svakom mjestu gdje posluju..pa sto će ta ekipica onda, u trgovinu ili na biro..bas me zanima da li će im se i onda to činiti kao dobra ideja, gristi ruku koja ih hrani.....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # štriga 2010-10-30 23:14
Mislio sam na kvalitetu robe u prodavaonicama, nemam iluzija o kvaliteti poslovanja, kvalitetno poslovanje ne podrazumijeva prodavanje komada tvrtke radi pokrivanja dugova
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pino 2010-10-30 23:19
naravno da ce trebat vise u trgovini, a ureda ionako vise nece ni biti, poslovoðe trgovine su sve sto je potrebno, ali bojim se da ce unatoc tome bit jos otpustanja trgovaca i zatvaranja nekih trgovina, koliko je samo njihovih trgovina u centru, to ne moze sve bit isplativo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # trgovcijoke 2010-10-30 23:21
Lili priča o Hrvatskoj u dubokoj moralnoj krizi, a ja pisao o neradu i zapuštenosti lošinjske mladeži, koju su upropastili njihovi roditelji koji ih ne tjeraju ništa raditi i još im kupuju luksuz. A lili priča o moralnoj krizi u Hrvatskoj, mogao je to proširiti i na Europu i šire na svijet. Pa nisu Hrvati promovirali drogu nego je to došlo izvana preko lilijevog zanimanja i sličnih. Ali lili sada roni krokodilske suze za notorne neradnike i neodgojenu generaciju, koju bi valjda trebali odgojiti država, županija ili grad, a ne njihovi roditelji. I tako lili nastavlja tražiti krivca u politici, u cijeloj Hrvatskoj i gdje sve ne, a naša se djeca drogiraju. I sada bi trebao grad, policija i svi organi gonjenja rješavati pitanja droge samo ne i roditelji brinuti se o svojoj djeci koja im izvlače lovu za ovisnosti. Bože dragi kakva je to zamjena teza. I takvi su i naši direktori u Jadranci i škveru. A žašto to lošinjanski mladić ne bi u škveru radio za 2 800 kuna, a koliko žena-majki radi u tekstilnoj industriji za 1 800 do 2 000 kuna. Zato što su lošinjani nešto vrijednije i osjetljivije biljke?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...Bobo 2010-10-31 02:18
Ovdje ste svi skrenuli s teme. Tema je HSLS i njihova konferencija za budale...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # LosinjLili 2010-10-31 05:15
Jike moj seres da je milina. Lupetas ko Maksim po diviziji. Ti tu pricas o nekakvom neradu i [cenzurirano]ar ijama. Ajde ne lupetaj ima u Losinju masu mladih koji rade i vrijedni su i nesto su postigli u zivotu jer su se moj joke dokazali radeci vani u sistemu kamo te nitko ne placa jer si tatin sin i imas rodjaka na polozaju. Moj Joke to ti je tako zato ne laprdaj bez veze i ne seri da je droga dosla preko mog zanimanja i slicnih bas me zanima. Ma ti si moj Joke takva truba da bi te ja odmah stavio da budes u Garijevom gradskom vijecu. :D :D :D :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # radna mjestapionirka 2010-10-31 09:22
Ono sto ovaj grad ne radi a trebao bi jeste stvaranje uvjeta za poduzetnistvo i otvaranje radnih mjesta.Koliko se ceka za ggrdjevinsku dozvolu? 4 godine Koliko je malih i velikih projekata zavrsilo na vratima ureda za gospodarstvo radi nevjerovatnog birokratskog sitnicarenja?Gd je su razvojni planovi i makar ideje o razvoju losinja?Zasto Cikat ne zazivi a ne da dva starca(u mirovini) i jedan jaki sindikalista imaju pravo preprodaje sladoleda iz Lidla?Zasto se dva projekta gdje je zajednica na kraju ostala bez svog javnog prostora(trznic a i igraliste) predstavljaju vrhuncem poduzetnistva?Z asto u Losinju uopce ne postoji politicka opcija koja bi se barem malo posvetila razvoju i boljem zivotu svih nas?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...pionir 2010-10-31 09:40
Pionirka pita "Koliko se ceka za grdjevinsku dozvolu?". Ja ne znam koliko se čeka, ali volio bi da mi pionirka kaže tko izdaje graðevinske dozvole. Takoðer pita "Koliko je malih i velikih projekata zavrsilo na vratima ureda za gospodarstvo radi nevjerovatnog birokratskog sitnicarenja?". Kad pita, valjda zna odgovor, pa neka nas informira. Dakle, koliko je malih i velikih projekata zavrsilo na vratima ureda za gospodarstvo radi nevjerovatnog birokratskog sitnicarenja?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # uhljebljenipionirka 2010-10-31 10:38
lijepo se vidi iz tvog odgovora da nisi nikada trazio gradjevinsku niti pookretao posao jel da jesi znao bi sam odgovor dakle ti si uhljebljeni i sa tobom nemam namjeru raspravljati
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...pionir 2010-10-31 10:43
Ima i glupljih načina za izbjeći odgovor ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PlaćaMini 2010-10-31 10:13
Jako puno ljudi radi za minimalnu plaću 2800 ili 1800 i to je veliki problem jer se sa tim novcima ne može živjeti. Inače da je to količina novca koja je dostatna za neki normalan život onda to nebi bio problem ovako su i djeca onih koji toliko zaraðuju prepuštena sama sebi jer roditelji moraju raditi i dva, tri posla da bi zaradili za egzistenciju. Tako se problemi multipliciraju. Društveni zahtjevi su sve veći u svim sverama a mogućnosti su sve manje. A svi mi želimo svojoj djeci sve najbolje i više od toga i ni jedan roditelj ne želi da mu se djete drogira ili da je bezobrazno, nepristojno ili da ne cijeni svoje bližnje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pionirska demagogijademagog 2010-10-31 13:15
Pionirka zapravo ništa ne pita nego tvrdi, ali to što tvrdi ne argumentira niti potkrjepljuje činjenicama. Čista demagogija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kalimero 2010-10-31 13:27
Pionirka je još jedan primjer onih koji samo demagosški lapradaju, i kojima je uvijek netko drugi treba nešto napraviti, da bi oni sami nešto napravili. Uvjek je netko drugi krivac. Uglavnom Gari. Ponirka, čekanje na graðevinsku dozvolu nema veze s Gradom. Dozvole izdaje Županija, preko svog ureda, ispostave u M.Lošinju. Kad investitor ispuni sve uvjete za dobivanje graðevisnke dozvole, po slili zakona će ju dobiti sigurno u najkasnijem roku od 30 dana. Nije poznat ni jedan slučaj u RH(pogotove ne u ML) da je netko pokrenuo tužbu zbog neispunjenja roka izdavanja dozvole. Problem je drugdje. "Birokratsko sitničarenje" takoðer nema veze s Gradom, nego opet s Županijom i opet se radi o besmislici. Nema sitničarenja, ili postoje svi uvjeti za dobiti dozvole ili ne. Nije mi takoðer poznato da je itko u ML podnio tužbu upravnom sudu zbog sitničarenja a kamoli da je Upravni sud potvrdio da Županijski ured za gospodarstvo, ispostava Ml, bespotrebno sitničari. Sve su to priče, nesposobnih i neuspješnih. Pionirka pita: "... Koliko je malih i velikih projekata zavrsilo na vratima ureda za gospodarstvo radi nevjerovatnog birokratskog sitnicarenja?Gd je su razvojni planovi i makar ideje o razvoju losinja?..." Reci Pionirka, koji te to projekti tište, i koji su pali" ...na vratima ureda za gospodarstvo radi nevjerovatnog birokratskog sitnicarenja".. . Tko bi trebao raditi razvojne planove. Država, partija, Grad, Ne živimo više u socijalizmu gdje su nam tvoji roditelji ili ti odreðivali što će se i tko će što raditi. Sada smo u društvu koje se oslanja isključivo na privatnu inicijativu i vlastite sposobnosti. Svi imaju istu priliku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # lili ima problemjoke 2010-10-31 20:30
Lili je očigledno rudimentalni socijalistički ostatak ili još bolje boljševik. Čovjek cijeli život plovio istovremeno podmazujući strojarnicu, i eto ga nakon odreðenog izbivanja pojavio se na otoku. Eureka! Eto, sad će otoku lošinju i svima nama konačno krenuti, vratija se svom otoku. Sad će on podmazati i krećemo naprijed.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # LosinjLili 2010-11-01 15:06
Ma Joke ti si takva budaletina da mi se neda uopce vise trositi rijeci na tebe. Osim toga malo si se zajebao o mom zanimanju ne plovim niti podmazujem ikakvu strojarnicu, osim toga mozes biti siguran da bi neke stvari bile drugacije da su neki drugi ljudi na odredenim pozicijama. Pozdrav Joke !Moj Joke ja te svaki dan gledam i divim se kako tones sve dublje i dublje u depresiju :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pretjerivanjeranko 2010-11-02 11:13
Lili pretjeruje kada kaže da bi on na neke pozicije bolje rasporedio neke ljude. Ja taman pomislio da graðani na izborima biraju te ljude, a da ih neitko nigdje ne rasporeðuje. Ali vidim da bi lili to po svome, ko je.e graðane.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # sory kalimero&ekipaoprostite 2010-11-05 11:01
oprostite sve moje primjedbe su demagoske i proizilaze iz moje nesposobne osobnosti,jer mi u stvari zivimo u super uredjenoj zajednici (kako drzavi tako i mjestu,gradu,vo tever) gdje vladaju zakoni i djeluje volja vecine,gdje svi imaju istu sansu...
o.k. skuzila sam necu vise gledati tv,citati novine
molim kalimera da mi dostavlja partijski bilten
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Glasnik HDZ 2010-11-05 13:51
Gari i ekipa koja ga okružuje je prvenstveno opasna i štetna zbog svoje nesposobnosti, a tek potom zbog toga što su nemoralni i koristoljubivi. Nemaju nikakvih znanja, neradnici su, nemaju nikakav plan i sve rade impulsivno bez glave i repa. Pročelnice su nestručne i nemaju nikakve autonomije u radu, samo su ukras koji provodi partijsku volju, dogradonačelnic a nema pojma i već se je pokvarila sa protekom svoga mandata. Gari je promiskuitetan i u privatnom životu i politici, ne zna reći ne. Idu iz nezakonitosti u nezakonitost jer su glupi i nesposobni. Vrhunac kadrovske i stranačke politike je Martina Turkalj zvana Helga, koja je zaposlena u Pučkom kamo ni ne zalazi, a što radi nitko ne zna (pretpostavlja se da opslužuje gradonačelnika) .
Treba biti jako nesposoban i(li) jako korumpiran da ne poraziš takvu vlast. Čemu opozicija udovoljava.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # DOSTA PLJUVANJABONAVENTURA 2010-11-05 15:46
IDEMO JOŠ MALO PLJUVATI PO GARIJU I LJUDUMA KOJI RADE SA NJIM . PA ČEMU SLUŽE OVE STRANICE?LIJEPO NEKOGA POPLJUJEŠ I NEDAŠ MU DA SE OBRIŠE.JOŠ NISAM PROČITAO,JA BIH BIO BOLJI OD ÐURÐE JER BI NAPRAVIO TO I TO,BIO BIH BOLJI I OD CAPELIA GRAD BI VODIO NA OVAJ NAČIN? SASTAVITE PROGRAM VAŠE SAMOSTALNE PLJUVAČKE STRANKE IZIÐITE NA IZBORE I LJDI ĆE PREPOZNATI VAŠ"TRUD I HTIJENJE" PA ĆETE IMATI PRILIKU UČINITI REVIZIJU RADA OVIH LJUDI I PODNIJETI MASU KAZNENIH PRIJAVA.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PREDIZBORNI (NE)PROGRAMCici mici 2010-11-05 17:07
Evo programa moje samostalne pljuvačke stranke:
1. Ne bih zapošljavao ljude isključivo radi toga što pripadaju mojoj stranci, primjerice imamo svježi primjer zapošljavanja kceri Borisa Badurine i Luigija Satalića
2. Pogotovo to ne bih radio u vrijeme gospodarske krize u kojoj gradu fali novaca
3. Ne bih izmišljao nova radna mjesta da bih zaposlio gorespomenute osobe
4. Ne bih zaposlio Milana Muzica i ostalu ekipu u gradsku komunalnu tvrtku
5. Ne bih prenamjenjivao staru pomorsku da pogodujem Kerumu pa da dobijemo jos jedan šoping centar
6. Ne bih placao zaposlenicima vrtica obrazovanje koje je vise od onog koje se trazi radnim mjestom
7. Ne bih prijetio obiteljima državnih službenika kako bi ishodovao dozvolu za objekt privatnog investitora
8. Ne bih pretvorio cijeli grad u parkirnu zonu kako bi se slabije obrazovani rodijaci mogli zapošljavati u Lošinj Parkingu

Ovo su samo par stvari koje su mi upravo pale na pamet. Znam da cete sada reci da trebam biti konstruktivan i predlagati pozitivne mjere, a ne samo negativne. Ali nekad je nečinjenje bolje od činjenja štete, ako mi ne vjerujete sjetite se Sanadera
GLASUJTE ZA CICI-MICIJA
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # glasam za cici micijaeuropa 2010-11-05 19:47
BONAVENTURA neka nam navede što su to Gari i ljudi koji s njim rade napravili za dobrobit grada i graðana, osim nekih odabranih i povlaštenih graðana. Gari je pričao o nekom programu a što je napravio od tog programa NIŠTA! Program se sastojao od predizbornih letaka! Pa ti ljudi koji rade u općini nikome ne polažu račune žive na teret graðana, zapošljavaju i unapreðuju svoje obitelji priležnice i svoje interese na teret graðana i kada se graðani žale BONAVENTURA to naziva pljuvanjem. Ma neka se oni svi skupa j... na svoj trošak a ne na teret graðana ove države! Gari i ostali su prihvatili odgovornost koju nosi radno mjesto na kojem rade i traže od graðana da sastavljaju planove i programe tj. da obavljaju njihov posao! Što oni misle da smo mi graðani idioti! Eto sad smo ostali i bez psihologa u vrtiću. Hoćeli Luiðijeva kćerka dobiti radno i mjesto psihologa u vrtiću?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # sulio 2010-11-05 19:51
Ima luiði još jednu kćer, nikad ne reci nikad :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ..europa 2010-11-05 20:25
je li luiðijeva kćer uopće kvalificirana za radno mjesto koje obavlja???
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # nebriga za gradsku imovinuorco 2010-11-05 21:43
Glasnik HDZ je pogodio u sridu to o nesposobnim i ljenim gradskim činovnicima, a ja bi dodao da oni nit znaju niti žele znati što je s gradskim prostorima. Tako je mesar Skazlić upao u veliki gradski prostor i koristi ga ka skladište za svoje kašete bez da plaća, a isto tako i Goleš u blizini Mobi Dika, umjesto da im se naplati ili dade na korištenje drugima. A o bespravnom upadu u dvorište bivše Kapetanije i korištenju bez da se plaća bilo je i na radio Lošinju, ali sve je ostalo isto. Baljak je cjelo ljeto dimio roštiljem i posluživao goste na tuðem, a sve bez uvijeta za rad.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # LuigiGrga 2010-11-05 21:52
E pa Luigi pomalo osvaja Lošinj po partiskoj liniji
on kao politički komesar je najprije uhljebio jednu kčer u sud pa drugu u TZ, supruu iz vrtića u Nerezinama u Lošinj, možda se planira nekakvo napredovanje ako bog da do ravnateljice, a za treću kčer se čeka samo da završi sa školovanjem.
Lakom je tako ništa neraditi i hodati od šanka do šanka.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # SitnicaŠtef 2010-11-05 22:08
ORCO RECI GLASNIKU NEKA MALO PRONJUŠKA MALO OD VELOG DO BELEJA PA ČEŠ VIDJETI, AKO DOBRO PRONJUŠKA KOLIKO IMA GRADSKOG VLASNIŠTVA U PRIVATNIM RUKAMA OD KOJIH SAMI GRAD NE DOBIVA NIŠTA, ŠTO NE ZNAĆI DA NEKI OD ČELNIKA ZASIGURNO ZNAJU I BEZ BRIGE BUDI NAMIRUJU, ŠTO U NOVCU, NEKIM DRUGIM DOBROM, A NAJVIŠE KUPOVANJA I OSIGURAVANJU GLSAČKE MAŠINERIJE. AKO JE USKOK ZAVRŠIO SA TROGIROM NEKA MALO DOÐE DO LOŠINJA IMA MATERIJALA ZA NEVJEROVATI, PITAJ RUDIJA.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PropuhMarinero 2010-11-05 22:27
Ma Gari je prije izbora svašta govorio i pisali su se razni programi, ali kad je dobio izbore na jedvite jade jer Mužić Milan je zamalo podpisao za Baliju onda je kompletno okrenuo ploču. Lokalni močnici su dalje radili što su htjeli a on nije nikda reko dosta. U gradskim poduzećim se nezna ko pije ko plaća. Odnosno zna se ko plaća mi graðani Lošinja. Postavljali si oko grada lance naplačuju se ledine za parking, grad se zatvorio rampama. Penzioneri koji su u godinama i trebaju u grad da obave privatne stvari jer nemogu hodati moraju plačati Garievo drštvo da namakne za palće. Ma sramota ih može biti što rade. U vodovodu ičistoći znao je prije izbora kakvih stvari ima tamo i nikad nije napravio rezove u tom poduzeću jer se boji Lina S. Pa skandal zapošljavanja MM u poduzeće kao savjetnika, pa vidite što se dogodilo za bivšim gradonačelnikom Cresa Gajtanom koj je morao uteći a koj je utočište isto trebao naći u toj zajdničkoj gradskoj firmi. A mi graðani plačamo sve veće račune vode i komunalija da bi bitange mogle raditi što ih je volja. Ma treba izraziti graðanski neposluh ne plaćati ništa dok ne polože račune za sve. Od kako je na vladti pokušao je zataškati bespravne gradnje na pomorskom dobru Artatore i dr.praveći se da ništa nezna ma kome on prodaje maglu. Svih ih treba smijeniti jer su korumpirana mafija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Novitetibarba Vlado 2010-11-05 22:54
Ma pustite vi stare stvari, svi znamo koliko je "dobra" napravljeno u vrijeme vladavine postjeće ekipe ma koliko svi šutjeli ili pričali o tome, ali jeste li čuli za zadnji lošinjski event oko protjerivanja vlasitite kćeri .
Zamislite koliko je jaka stranačka stega kada je dogradonačelnic a morala birati izmeðu vlastite obitelji i vlastite dobrobiti i dobribiti grada j Lošinj parkinga. Takav altruizam je vrlo rijedak čak i u razvijenijim društvima. Mislim da je ovo za zamisliti se!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Braco 2010-11-05 23:14
Barba Vlado vi mora da se šalite. Ne mogu vjerovati da se takve stvari dogaðaju jer nam se sada ruši čitava konstrukcija.
Pretpostavka je bila da kroz mladu ne previše pametnu damu obitelji Kučić, Magazin, Mužić i ostali osvoje vlast a sada se stvari okreću... Što još očekivati?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # roditeljOTOČAN 2010-11-05 23:31
JA NE MOGU VJEROVATI DA OTAC MOŽE POTJERATI VLASTITU KĆER IZ KUĆE ZBOG TOGA. PA SERGIO JE DOMAĆI ČOVJEK NIJE TO OBIČAJ NA OVIM OTOCIMA A I NIJE NOVAC VAŽNIJI OD RODITELJSTVA. PA GDJE SADA MALA ŽIVI, DA NIJE U MAGAZINOVE DVERE PREŠLA?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # MarinaMile 2010-11-06 05:35
Ma prodao bi on i vlastiti mater za lovu i vlastiti interes. Ma to su ljudi bez imalo karaktera koliko god se molili i isli u crkvu. Ni to im nije vazno jer im je vazno samo da ih crkva podrzava u svojim naumima i interesima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # propuhnuokoki 2010-11-06 22:21
Marinero nije uspio dobiti parking i tu je problem? Gospodin je htio besplatno, ali popust nije dobio, pa sada pljuje. A želio bi i vlast zgrabiti. Prvi potez bi mu bio da naplati Golešu protuzakonito korištenje gradskog prostora? Zar ne Marinero?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Zaboravite privatno, brinite za javno!Dendi 2010-11-07 13:33
Barba Vlado je u svezi izlaska Grada na natječaj za koncesiju gradske luke napisao: "Zamislite koliko je jaka stranačka stega kada je dogradonačelnic a morala birati izmeðu vlastite obitelji i vlastite dobrobiti i dobrobiti grada i Lošinj parkinga."

Prvo, dogradonačelnic a nije članica stranke, pa stoga ne podliježe stranačkoj stezi.

A drugo, ako je morala birati izmeðu vlastite obitelji i vlastite dobrobiti i dobrobiti Grada, pa izabrala dobrobit Grada to je za svaku pohvalu. Postupila je prema naputku gradskim vijećnicima Dubrovačke republike "Obliti privatorum, publica curate", tj. Zaboravite osobne stvari, brinite se za javne. A danas su rijetki koji će tako postupiti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Cici mici 2010-11-07 13:53
Mozda barba Vladu vise muci sto jedna takva altruisticna osoba radi u drustvu hadezeovaca, zbunjeni su ljudi
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # žrtvabarba Vlado 2010-11-07 14:00
Dendi super ste ovaj latinski upotrijebili ali htio bih samo naglasaiti da se ne bi krivo razumjeli ja sam samo hvalio postupke dogradonačelnic e i usput je i žalio.
Ona je u svemu ovome pozitivac i žrtvica, roditelje sam kritizirao, majčinsku i očinsku ljubav, pa gdje je nestala??
A osim toga ne znam koje je stranačke pripadnosti ali znam da se dosta druži sa mladim HDZ-ovcima, ako su još skupa, ako nije shvatila da je prenizak za nju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


Satirička analiza

ishoda izbora 2020.


SVJETSKI STATISTIČKI PODACI U STVARNOM VREMENU


 

Članak 69. Ustava RH

Volim LošinjSvatko ima pravo na zdrav život.
Volim LošinjDržava osigurava uvjete za zdrav okoliš.
Volim LošinjSvatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša.

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Unutarstranački izbori ili izbori za miss fotogeničnosti?

  db 30.11.2020 22:15
  izbori
  Meni je i Kocijanka fotogenična, čak je i ljepša od Ane i Ružice.
   
 • Unutarstranački izbori ili izbori za miss fotogeničnosti?

  Pimp 30.11.2020 21:10
  Prevoz birača
  Neka ih preveze polupodmornica Moreno.
   
 • Unutarstranački izbori ili izbori za miss fotogeničnosti?

  bure 30.11.2020 21:03
  nema
  U subotu i nedjelju vjetar zapad jugozapad, valovi preko 2 metra.
   
 • Unutarstranački izbori ili izbori za miss fotogeničnosti?

  Kapetan Kuka 30.11.2020 19:07
  Meteoinfo
  Ako bude bura u nedjelju neće biti dobro...
   
 • Unutarstranački izbori ili izbori za miss fotogeničnosti?

  gost 30.11.2020 18:45
  Aninih jedanaest
  Ako je sve ovo točno, aktualna gradonačelnica je u natjecanju za miss HDZ Mali Lošinj loše ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Ptica trkačica 30.11.2020 15:48
  beep beep
  Reci prijatelju da se ne mora bojati klauna, po prijedlogu novog zakona ukidaju se zamjenici ...
   
 • Zajedničko trčanje pred rudo

  pijani ribar 30.11.2020 14:47
  ulovio zlatnu ribicu
  Da, gradonačelnicu se ne smije napadati za budalaštine koje radi.
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Popaj 30.11.2020 14:47
  Lažna obećanja
  A oni koji dobiju što je dobio Lošinj njezinim obećanjem da će biti prvi od 1000 otoka ...
   
 • Zajedničko trčanje pred rudo

  gost 30.11.2020 11:52
  Promašena tema
  A da li napisano kako potpis na ovaj sporazum nema smisla jer još nije donesena ni Nacionalna ...
   
 • Zajedničko trčanje pred rudo

  ježinac 30.11.2020 10:59
  Mujagićev članak je farsa
  Mujagićev članak je farsa. Napada našu gradonačelnicu, a istovremeno joj u ime i za ...
   
 • Zajedničko trčanje pred rudo

  DS 30.11.2020 10:22
  piši kući propalo je.
  A zašto da je uopće rekonstruiraju? Ionako više nije u vlasništvu Grada jer nije ispunjena ...
   
 • Zajedničko trčanje pred rudo

  NN 30.11.2020 10:14
  ....
  3 godine su prošle, jesu li bar pokrenuli papirologiju za rekonstrukcije ovih zgrada?
   
 • Zajedničko trčanje pred rudo

  Barbika 30.11.2020 10:13
  Nenamjensko trošenje
  Koliko je to mudra odluka gradonačelnice da se odrekene 606.544 € govore događanja oko ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Ag 30.11.2020 09:18
  Burza glasova
  Pitanje šta će HDZ dobiti s Anom ako ju članstvo izabere za predsjednicu joj javno nije ni ...
   
 • Zajedničko trčanje pred rudo

  gost 30.11.2020 08:51
  Na vrbi svirale
  O tom velikodušnom poklonu plaćenom 600 000 eura izvjestila je i HRT (hadezeova radio ...
   
 • Zajedničko trčanje pred rudo

  DS 30.11.2020 08:36
  Dobar posao, gradonačelnice!
  Da podsjetim na još jedno potpisivanje ugovora s puno pompe, ali i velike štete za Grad.
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Belej 29.11.2020 21:23
  Ne zna kontrolirati emocije
  To je neka budala iz Aninog tima.
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  FD 29.11.2020 20:57
  Pravo na kritiku
  Ovo je jedan od glupljih načina za gušenje kritike. Ja ne moram pomesti ispred svojih vratiju ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Čeper 29.11.2020 20:42
  .....
  Kad se ona nama više ne bude mješala u život pustit ćemo i mi nju da živi svoj život. Ali ona ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  gost 29.11.2020 20:35
  Prašina na gradskim problemima
  Muči ga što ljudi kritiziraju gradonačelnicu pa želi da prvo pometu prašinu pred svojim ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Belej 29.11.2020 20:11
  Nađi si ti
  Koliko ti imaš ispunjen život da te nerviraju ljudi koji nemaju svoj život? Što te stvarno ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Lošinj 29.11.2020 19:18
  Ljudi nađite si život
  Prvo pometite prašinu ispred svojih vratiju pa onda kritizirajte druge. Očito ljudi na ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  gost 29.11.2020 17:31
  Kao što sam i mislio ...
  ... odgovora nema. A kako bi ga imao kad na to pitanje nije odgovorila ni kandidatkinja ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  ... 29.11.2020 16:59
  Licemjer
  Taj kandidat nezna svoj posao raditi niti u komunakcu a kamo li za gradonačelnika. Taj ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Licemjer 29.11.2020 16:58
  Šminkeri i šminkerice
  Pa taj nick si ti ukrao nekome, pa ne vidim zašto ga ne bi i ja koristio. Veselije je kad se ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Licemjer 29.11.2020 15:03
  ...
  Zadnji put ti kažem, odjebi od mog nicka. Mojim nickom nećeš potpisivati svoje logičke ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  gost 29.11.2020 14:25
  € € €
  Parada šminkerica, posvuduša, spnzoruša, instagramuša..
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Licemjer 29.11.2020 14:02
  Đir po korzu
  Kud ćeš bolji slikovni komentar na račun šminkerice koja hoće da bude političarka od ovoga ...
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Licemjer 29.11.2020 13:50
  ...
  Nisu dobar argument niti komentar. Sjaši s mog nicka, hvala.
   
 • Preslušavanje kandidata za vodstvo HDZ-a

  Licemjer 29.11.2020 13:18
  Slike govore više od tisuću riječii
  Već i same slike bez teksta su jako dobar komentar.