Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Prodaje li EBRD svoj udio u Jadranki?

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

ebrdU posljednje tri godine EBRD je u hrvatski turizam uložio oko milijardu kuna - približno 140 milijuna eura, ali mali su izgledi da se opet upuste u sličnu avanturu, a čuje se da EBRD priprema teren i za prodaju svog 30-postotnog vlasničkog udjela u Jadranka hotelima iz Malog Lošinja, javlja Večernji list. 

Upućeni tvrde da će umjesto u Hrvatsku EBRD svoj kapital skrenuti u Crnu Goru - ulagački hit na Mediteranu. U zagrebačkom uredu EBRD-a suzdržali su se od objašnjenja nove ulagačke strategije u Hrvatskoj. Najavili su da u Hrvatsku žele u godini uložiti 250-300 milijuna eura, u posljednje vrijeme ušli su u Atlantic grupu, Geofoto i Eurocable, ali izvlače se iz lanca Jadranski luksuzni hoteli, gdje su vodeći partner hotelijeru Goranu Štroku.

U domaćim krugovima čuje se da EBRD priprema teren i za prodaju svog 30-postotnog vlasničkog udjela u Jadranka hotelima iz Malog Lošinja iako je tamošnji projekt tek na polovici puta. Uz pomoć EBRD-a Jadranka je preuredila hotele Aurora i Vespera na Lošinju i time postigla zapažen rezultat, a predsjednik uprave tvrtke Sanjin Šolić kaže da bi na početku studenog u Londonu trebao dobiti zeleno svjetlo i za preuređenje trećeg hotela, Punte, od rujna iduće godine.

- Program ide svojim tijekom i nema naznaka da će se EBRD povući prije isteka projekta - kazao je Sanjin Šolić.

Jadranka ulaže dalje

To bi trebalo biti najranije 2014. Jadranka d. d. prema ugovoru s EBRD-om ima pravo prvokupa svojih dionica, no neslužbeno doznajemo da EBRD već traži moguće partnere i za lošinjsku tvrtku. Razlog, nije lako naći kupca za hotelsku tvrtku u Hrvatskoj. U postupku prodaje deseci su uglavnom državnih hotelskih tvrtki, koje posluju na rubu isplativost, ali i renomiranih hotela koji bi u drugom okruženju bili profitabilni. Hrvatski fond za privatizaciju oglasio je ili će idućih dana objaviti prodaju 16 tvrtki u kojima država ima većinski ili znatan vlasnički udio.

- Uvjeren sam da će država na kraju nekome morati platiti da uđe u te tvrtke, a ne da očekuje još i zaradu - kaže Eduard Andrić, predsjednik ugostiteljskog sindikata, koji je zabrinut za približno tri tisuće radnih mjesta u tvrtkama s državnim udjelima.

- Ne iznenađuje me bijeg investitora jer je turizam u problemima. Nismo konkurentni, porezna je politika loša, visoke su obveze prema lokalnoj zajednici, previsoke su bruto plaće. Strah me je razdoblja koje je pred nama - kaže Eduard Andrić.

Predstavnici Banke žele ulagati i u manje projekte

Turističke vlasti aktualna zbivanja oko EBRD-a i turizma ne vide kao izlazak te banke iz Hrvatske, nego, uvjeravaju, slijedi upravo obrnut razvoj događaja.

- Na posljednjem sastanku predstavnici EBRD-a jasno su kazali kako su zainteresirani za ulazak u nove projekte. Naznačili su da namjeravaju proširivati spektar svojih investicija, s naglaskom upravo na turizam te su kazali da žele više ulaziti, ne samo u velike projekte, nego i u srednje te male. Uvjeren sam da će novi programi u hrvatskom turizmu i ta najava iz EBRD-a omogućiti novi investicijski ciklus - kazao je ministar turizma Damir Bajs, koji ne želi komentirati raspolaganje EBRD-a postojećim vlasničkim udjelima, jer je riječ o privatnim investicijama.

Cijeli članak

Komentari: 

0 0 # nebulozaSpice boy 2010-10-22 15:41
Zašto većinski vlasnik ide London pitati manjiskog vlasnika dozvolu za investiciju?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # --dijoničar Mile 2010-10-22 16:09
A tko je uopće većinski vlasnik Jadranke? Zna li se to ili je poslovna tajna?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Barba Vlado 2010-10-22 19:30
jer manjinski daje pare nebulozo
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Spice boy 2010-10-22 21:15
A ja mislio da Jadranka hoteli dižu kredite kod banaka ? Oprosti Barba Vlado..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # barba Vlado 2010-10-22 22:11
''Predstavnici Europske banke za obnovu i razvitak i hotelske tvrtke Jadranka hoteli iz Malog Lošinja potpisali su jučer u prostorijama Zagrebačke burze ugovor o kapitalnom ulaganju. Time će EBRD financijski sudjelovati u projektu obnove i modernizacije hotela i vila u vlasništvu Jadranke. Na temelju tog ulaganja EBRD će steći oko 30 posto vlasničkog udjela. Ukupna vrijednost tog projekta je 80 milijuna eura, a EBRD će ga financirati sa 24,4 milijuna eura, dok će se ostatak financirati kreditima. Jadranka hoteli su do sada bili u stopostotnom vlasništvu Jadranke d.d. Tvrtka Jadranka hoteli upravlja portfeljom od 10 hotela i vila na otoku Mali Lošinj.''
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Spice boy 2010-10-22 23:50
Što to objašnjava?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # 25%+5% je više nego 25%+1 dionicaNebuloza 2010-10-23 19:33
Pitanje bahatom barba Vladi: Za obnovu Aurore Jadranka hoteli podigli su kod Erste banke kredit od 17 mil eura. Gdje je tu lova od manjskig vlasnika koji daje pare? Ne daje pare, nego Jadranka uzima kredite, ali odlučuje o svemu s 30% dionica. Doduše, to je puno više od 25%+1 dionica, pa je to valjda normalno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # MenagmentKoma 2010-10-23 19:56
E ljudi, je ste culi ovu zadnju famoznu. Jadranka je zatvorila praonicu rublja jer se ne ispalti pa sada ce voziti ves na pranje u Zadar jer to je isplativije. Joj da mi je samo znati ciji rodjak ili netjak ima praonicu dolje pa mu je trebalo dati poso. Ma ovo drustvo mora propasti da ga jeb.s. :-? :sigh: :zzz :eek: :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # MenagmentGuest 2010-10-23 20:19
Tko je do sada dobivao poslove i prao Šolićev novac preko graðevine i održavanja objekata Jadranke , sada će uzimati i proviziju od pranja prljavog veša, a u Jadranci ga ima da ga ne mogu oprati sve praonice od Zadra do Lošinja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # zbunjoza 2010-10-23 20:42
Ne uzimaju robu od svoje trgovine, jer je valjda preskupa. Ne peru u svojoj praonici, jer je valjda preskupa.Vjeroj atno će im biti i knjigovodstvo preskupo. Gdje to vodi? Koja je strategija i čija....
Što rade većinski vlasnici, mali dioničari?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ajojstrateg 2010-10-23 23:07
Strategija je poznata! Zamuti stvari jer se u mutnom (mutnim poslovima) najbolje lovi!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kom 2010-10-23 21:58
Mali dioničari su izgubljeni kao guske u magli , njihovim dionicama upravlja rukovodstvo postavljeno još za vrijeme Juge , koje je sebe odavno osiguralo , ali tko će caru reći da gol. Izvući će što mogu a oni koji nisu na vrijeme prodali dionice će se odjednom naći praznih ruku.Poslovanje Jadranke je trenutno preslika poslovanja vlade RH.Uzimati što više kredita i što više od toga "spasiti" dok ide.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # JadrankaBajic 2010-10-24 07:48
Vidim ja da cu morati do Losinja, no momentalno jos nisam rijesio Podravku, HAC i prodaju INE. No doci cu ako me se pozove da malo pronjuskam po otoku sto se radi. :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Koincidencija ili...Mladen Hanfa 2010-10-24 14:58
Bajiću, kad već spominješ Podravku, evo još jedne poveznice. EBRD sadašnji suvlasnik u Jadranci je bio i suvlasnik u Podravci.
Uzgred malo je nelogično da EBRD traži okolo kupce za svoje dionice a Jadranka ima pravo prvokupa (koliko to košta?), ili znaju da ova dvojca u ludilu ne mogu skupiti toliku lovu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2010-10-29 21:10
Psi laju ,karavane prolaze.Zadarsk a praonica rublja radi a Jadrankina koja je radila duže od te Zadarske je zatvorena.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Av, avFlok 2010-10-29 22:16
Tu pomoći nema. I to je fascinantno. I na ovoj stranici je bilo puno priče o Jadranci i o privatizaciji. Sve ovo što se dešava u Podravci, INI i drugdje je dječija igra u odnosu na Jadranku ali njih nitko ne smije dirati.Jadranka je i dalje svjetli primjer privatizacije u nas. Bez obzira što je jasno da mali dioničari nisu većinski vlasnici pa ni sad kad je EBRD 30% vlasnik i dalje ostaje fama o malim dioničarima. A njih nitko i ništ ne pita. Koliko je love isparilo u Lošinjanci i NordAdriatici? U Novom listu se može čitati o "Vili mlaðahnog direktora LP", a ne piše se o susjednom zemljištu koje je poklonjeno Šoliću, i koje je ovaj skupo u tajnosti prodao. Ne piše se o apartmanizaciji Punte, bespravnim radovima u kampu Čikat i korištnenju bez naknade gradskog zemljišta u kampu. Na žalost to je Lošinj. Radio Lošinj i Novi list daju prostor nekakvim marginalicima ili pacijentima ( npr. HSLS) neka se ljudi zabavljaju s kostima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # cici mici 2010-10-29 23:00
A sto je to NordAdriatica?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # HieneHomer 2010-10-30 07:49
Banda je sve to i u Losinjskoj i u Jadranci, Da je pravne drzave sve bi im ja to oduzeo jer su stekli sve na osnovu polozaja. Lopovi treba za njih ponovo otvoriti Goli otok. :sad: :sad: :sad: :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kom 2010-10-30 11:49
Da ih pošalješ tamo ,prodali bi oni i goli otok.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kleveta 2010-10-30 19:34
NordAdriatiaca je firama u Italiji u kojoj je Jadranka imala 30% vlasništva i preko koje su "privatizacijsk i magovi" iz Jadranke izvlačili pare. Tim parama su spomenuti kupovali dionice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # cici mici 2010-10-30 19:52
Znaci da su ovi koji su navedeni kao vlasnici s najvecim udjelom rive, esop, žeča i slicni kupili firmu sa opranim novcem iz te iste firme?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kleveta 2010-10-30 20:23
Ma ne. Sve su to poznate, renomirane i jake firme... Sve navedene firme ukupno nemaju zaposlenog nijednog radnika niti imaju ikakvih prihoda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # cici mici 2010-10-30 20:43
Na cija su imena te firme? onda se cini da bi uskok, da zeli, lako mogao to rijesiti...ako mogu podravku sta ne bi jadranku
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Mojimir 2010-11-05 14:04
Evo cici-mici, ja malo proguglo, pa vidim da je firma rive d.o.o.koja ima 14 posto jadranke registrirana na adresi Malin 11, mozda ti znas tko tamo živi? I bavi se savjetovanjem u vezi s poslovanjem i ostalim upavljanjem Ja samo mogu pretpostaviti da se na toj adresi nalazi neki uspjesni strucnjak za poslovanje i ostalo upravljanje :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # JADRANKAkiki 2010-11-05 20:18
da praonica rublj
nekim ljudima nije jasno da je ta praonica gigant
i da je od interesa cjelog otoka a ne samo jadranke
hoćemo turizam a gasimo jedinu profesionalnu praonicu rublja na otoku
gdje će se prati rublje od privatnih apartmana i restorana
zašto šuti turistička zajednica i big b. gari sve su to viši interesi pojedinaca
već danas gledamo kamion na kojem piše TURIST HOTEL ZADAR ispred hotela aurora zar nije žalostan prizor
zadrani se zapošljavaju a naši ljudi ostaju bez posla ode naš novac u zadar ,kad smo prodali praonicu prodajmo im i hotele
doći će i to jednog dana nažalost
zapitajmo se gdje će naša djeca raditi
zašto dozvoljavamo da se uništava ono što su stvarali naši djedovi i očevi
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # znatiželjni 2010-11-05 21:10
Kiki, probaj to pitanje postaviti na Radio Jadranka, ili zovi ICM iz Novog Lista, pa vidi da li će to proći.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kikiKIKI 2010-11-05 21:53
bi rado ali se boim da bi mogli slušati radio ZADAR na frek 92,8 MH
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # JadrankaHimzo 2010-11-05 22:32
Ko vodi firmu nemože drukačije ni biti. Banda :sad: :sad: :sad: :sad: I Oni pričaju o nekakvom napretku otoka, ma mogu se svi skupa zajdno sa TZ pokriti ušima i šutiti , pa nisu graðani Lošinja budale da im se prodaju kojekakve priče
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kiki 2010-11-05 22:40
oni su obezbjedili svoju djecu i unućad a nas da oprostite ko jje...e
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # jadankajozo 2010-11-06 09:19
nažalost naša mama jadranka je teško bolesna
neće joj pomoći ni injekcija iz londona
a mi njena djeca raselit ćemo se diljem
" ljepe naše" :cry: :cry: :zzz :eek:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Radnik 2010-11-06 18:23
Sramota¨!, ono sto se stvaralo 60godina biti ce upropasteno radi necijih interesa ili nesposobnosti!
Glavno da se zapošljavaju nekakvi prodavaci magle iz Zg. i tamo otvaraju predstavništva. Dok naši dragi direktori šetaju sa zlatnim retriverim po cikatu u 8 ujutro radnim danom, a drugi uživa na terasi kod Prkacina. Radnici to sve vide!!! :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # JADRANKAMIKI 2010-11-11 14:26
POTPUNI RASPAD SISTEMA
ZAHVALJUĆI POJEDINCIMA
AZNA SE KOI SU TO
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # NapišiJeška 2010-11-11 16:10
Zašto Radnik i Miki ako već prozivaju nekoga ili neke ne napišu imena tih ljudi ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Odgovor JeškiStrašljivac 2010-11-11 19:06
Strah je vrag. Moćni ljude vode Jadranku (dodouše u propast, ali ipak vode). O skandaloznoj privatizaciji nitko ne smije pisati, oni su zaštićni u svakom pogledu. Evo jednog, svima poznatog primjera. Novi List je na naslovnici razvalio "mlaðahnog direktora" Mužića, zato što je na poklonjenoj zemlji od grada napravio vilu, a parcele do nje su bile Šolićeva i Antolovićeva, koje nitko nije smio spomenuti. I njih je grad (Balija) poklonio u istom paketu, zadnjeg dana kad je to bilo zakonski moguće (kao i kod Tuðmana) .Za razliku od "mlaðahnog direktora" koji živi u vili, ovi su u tajnosti i za veliki novac (po 200.000 eura) prodali poklonjeno im zemljište. E sad bih ja morao napisati da npr. Šolić upropaštava firmu za svoj račun ili da šeta psa za vrijeme radnog vremene. Hoću k....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Pasji životFloki 2010-11-11 19:48
Je li bolje biti Šolićev pas ili radnik Jadranke?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # PasGizmo 2010-11-11 20:40
Bolje pas :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # cucakvau vau 2010-11-11 21:45
Ne šeta on psa u radno vrijeme , to je bio Pero Pervan
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Poroci tajni, vrline javneMikloš Jančo 2010-11-11 22:29
Ima i težih pitanja od toga tko šeta gazdinog pasa. Koga u nadzornom odboru Jadranke predstavlja Dražen Grubišić-Čabo? Tko je od vlasnika "Čabu" postavio u nadzorni odbor? A tko tek može objasniti činjenicu da je na zadnjoj skupštini Jadranke, kojoj su većinski vlasnici tisuće malih dioničara, bilo samo 24 osobe a koje su predstavljale 60% vlasnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # tko koga setacici mici 2010-11-11 22:35
Miklosu, nisi shvatio, ne seta pervan psa, nego je pero pervan taj pas kojeg Solic sece u radno vrijeme :D
A radnike predstavlja zeljko kovacic, kada nije zaposlen prodavanjem na standu :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Poziv sveznaSpice boy 2010-11-11 22:56
Javi se barba Vlado. Objasni nam...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Pas?Radnik 2010-11-12 04:57
Pas je od Lekica
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Kad smo kod pasaKlempo 2010-11-12 14:03
A čiji je onaj mali pas s velikim ušima, crno bijeli na fleke?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pasti i ja 2010-11-12 14:06
A ja mislio da pitaš čiji je Pervan :-?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # LutaliceŠinter 2010-11-12 17:29
Da vam objasnim , crni pas s dugim ušima je od Šoliča , zlatni retriver je od Lekica , a Pero Pervan je od obojice , tj on obojici visi iz dupeta .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # CCCCCC 2010-11-12 17:43
Nisi u pravu Pervana je sad uzela pod svoje Anamarija Stopa ili ti ga banbusica.
Otkad je njen sin kupio stan od Pervana on isključivo izvodi radove za crkvu ( župni dvor u Valunu , dogradnja Betanije u Čunskom ) a valjda je Tarcizio davao pre malu proviziju . I tako Stoparica pola plati a Pero pola stana u proviziji vrati .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # križbogomoljka 2010-11-12 19:08
Vidi ti vidi Bambusicu??
Prvo je opelješila amerikane, pa onda Caritas, specijalnost časne sestre (terene) za usluge a sada i Pervana za stan ? Bravo ko, zna zna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ŽenaKimono 2010-11-12 22:02
Dobro se ona namirila uz Crkvu i Caritas pomalo ona svojo djeci bogme osigurala stanove i poslove. Sposobna neka žena što je sve napravila od kada je došla demokracija u Hrvatsku. Za vrijeme stare ðilde nisam čuo za nikakvu Stoparicu ili ti od milja Bambusicu. Niti da je imala ikakve terene i stanove. Baš zanimljivo :D :D :D
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # mom spice boyubarba vlado 2010-11-12 22:20
Vidim da me prozivate a nisam bidan uvik pri internetu!
Tek kada bura okrene na Sv. Martinu imam bolju vezu s internetom. Nisam ni ja očekivao sve ovo od moje djece, al ipak ne dirajte mi njih, na njih sam slab, jedini su me pratili u stopu.
Jedan mi se doduše malo umrtvio al je zato drugi živnija! Voli moj Šolić vlast, voli biti glavni. Velik je i lijep a ne baš previše pametan. A kaj se može, nisu svi za sve.
Ali brine me odnos s gradonačelnikom , ja sam se s Balijom dobro dogovarao, a ovoga naš Gari nikako da smisli. Pozove ga na svečanu sjednicu grada a ni stolicu mu ne ponudi, a kamo li svečanu ložu!
Al bit će bolje, siguran sam ja u to. Doðe sve na svoje dico moja. Javit ću se ja opet čim na buru okrene.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # crkveni biznislebić 2010-11-12 22:31
Ma judi moji nema boljega biznisa od crkvenog biznisa. Nema računa, pedeveja i drugih poreza, ruka ruku mije, a na kraju bog sve prašta kad imaš veze s popi i časnami. A dotična gospoja nije baš svakog prevarila. Nije onoga ki nije snjom ima posla.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # barba vladiMaestral 2010-11-12 22:45
Hvala barba Vlado
ali mene ne zanima samo budućnost naše Jadranke, nego grada i šireg arhipelaga..... .pa nam dajte vašu viziju
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # 1001 nocCeca plesačica 2010-11-12 23:13
A nije to bre Vlado tako meni je ovo leto Šolić na usta šapto da mu gradonačelnik jede iz ruke i da on ovde može sve .
I stvarno čovek može mene je primio bez papira u Jadranku. Došla u Lošinj ko plesačica a otišla ko [cenzurirano]ic a.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Spice boy 2010-11-13 15:12
Barba Vlado a kod koga su završile dionice iz Švicarske?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # TurudicBajić 2011-09-13 21:58
Dragi moji prošlo je gotovo godinu dana od ovog članka a ja nisam dobio nikakve papire ili nešto što bi potkrijepilo vaše tvrdnje o mutnim poslovima Jadranke D.D
Stoga moram konstatirati da su to naklapanja i neistine .Zbog toga ću morati zatvoriti taj slučaj koj nisam ni otvorio.Osim toga moram vam reći da mi je ovo ljeto bilo predivno u hotelu Aurora i svakodnevno kartanje na Boriku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Guest 2011-09-13 23:35
Bajiću, pregledaj malo bolje ladice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


Satirička analiza

ishoda izbora 2020.


SVJETSKI STATISTIČKI PODACI U STVARNOM VREMENU


 

Članak 69. Ustava RH

Volim LošinjSvatko ima pravo na zdrav život.
Volim LošinjDržava osigurava uvjete za zdrav okoliš.
Volim LošinjSvatko je dužan, u sklopu svojih ovlasti i djelatnosti, osobitu skrb posvećivati zaštiti zdravlja ljudi, prirode i ljudskog okoliša.

setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • NISMO SVI NJEZINI

  Gost 22.10.2020 08:19
  Ha, ha, ha de ze
  Sve je to po PS-u samo što ovaj put upravno vijeće nije sastavio Kapeli.
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  Institucije 21.10.2020 17:54
  Priprema pozor
  Već je bila u tom upravnom vijeću. Muž i sestra nekim čudom slučajno dobili posao u toj ...
   
 • Nagradom po glavi

  Zvekan 21.10.2020 17:43
  Neš ti ozbiljnosti..
  "Još malo super fotkica". Kao iz Viber poruke neke raznježene tinejđerice :lol:
   
 • Nagradom po glavi

  gost 21.10.2020 14:44
  Revija neukusa
  Ushićeni status na FB stranici portala za poziranje: Još malo super fotkica kolege ...
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  gost 21.10.2020 13:21
  Utješna nagrada za Marijanu
  To imenovanje se u sistem hadezeovskog kadroviranja uklapa kao lego kocke. Nedić je kao ...
   
 • Nagradom po glavi

  Bubi 21.10.2020 09:53
  La la land
  "Fućkaš to ništa ne valja kakvi finalisti što je to? Ne valja ne valja ne valja. Iskorak.
   
 • Nagradom po glavi

  Domestos 21.10.2020 09:05
  ponos neuspjehom
  Pravo lice lošinjske politike pokazuje objava gradonačelnice na svom FB profilu: Danas je u ...
   
 • Nagradom po glavi

  Alan Ford 20.10.2020 19:44
  Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega
  Ajmo se praviti još malo blesavi i idemo razmišljati i računati u okvirima koje su nam ...
   
 • Nagradom po glavi

  gost 20.10.2020 17:53
  Kmetska posla
  Mislio si pa šta? Zašto je to važno? Da li je zbog toga što se tebi pričinilo portal za ...
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  Institucije 20.10.2020 14:25
  Rade svoj posao
  Kako se u tu priču uklapa činjenica da je jedna od hdz- ovih vijećnica imenovana u upravno ...
   
 • Nagradom po glavi

  kmet 20.10.2020 13:48
  Copy cat
  Izgleda da je stalno čitanje uradaka autora ovog članka zaista jako djelovalo na tebe.
   
 • Nagradom po glavi

  Mutivoda 20.10.2020 13:14
  Kozmetika lica lokalne poletike
  A na FB se predstavlja kao Portal Gradonačelnik.h r - pravo lice lokalne politike.
   
 • Nagradom po glavi

  Greta 20.10.2020 12:29
  maske su pale
  Kao cilj stranice uredništvo portala ističe objavljivanje pozitivnih priča o lokalnoj sceni ...
   
 • Nagradom po glavi

  Licemjer 20.10.2020 11:47
  ...
  Anništa, pokrenuti stranicu grdonačelnik.hr kao oporbu ovoj slatkorječivoj stranici :-x
   
 • Nagradom po glavi

  gost 20.10.2020 10:38
  Oglasnik lokalnih šerifa
  Vlasnik portala za poziranje gradonačelnika i gradonačelnica je tvrtka Ciudad d.o.o. iz ...
   
 • Nagradom po glavi

  Domestos 19.10.2020 18:58
  Portal za poziranje
  U par dana razni povodi, razna obleka, razne frizure ali ista poza :lol: i.imgur.com/t5Dzc60.jpg?1 ...
   
 • Nagradom po glavi

  gost 19.10.2020 12:23
  Ili, ili
  Slučajno zalutao na opskurni portal ili si jedan od onih koji se povremeno samo zateknu na ...
   
 • Nagradom po glavi

  Zvekan 19.10.2020 11:16
  Bitno i nebitno
  Najbitniji je Jutarnji list. Taj je sustavno objavljivao hvalospjeve Todoriću. Da o Šoliću ...
   
 • Nagradom po glavi

  Mateja 19.10.2020 10:53
  Snjegovi i šaš
  Sve je to ništa, nebitni pojedinci, influenseri, firme, mediji. Jedino je bitno što o svemu ...
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  gost 18.10.2020 14:09
  To su njeni
  To je Anina biračka baza, pardon Magda, to je biračka baza gradonačelnice kojoj se ime ...
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  JN 18.10.2020 13:02
  liz, liz
  osim što je besmisleno, ovo je i vrlo degutantno
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  Tariguz 18.10.2020 09:54
  Mediji za hvalospjeve
  Mislim da Kučić Ana umjesto prijatelja ima samo poslušnike i ulizice kao ovu ulizicu koja je ...
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  tk. 16.10.2020 12:04
  Schopenhauer za početnike
  Za nekoga tko ima ispunjen osobni život nekako se previše uživljava u komentiranje i ...
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  asd 16.10.2020 09:55
  održivost po lošinjskoj vlasti
  Ana Kučić ide stopama svog bivšeg šefa Kapelija. I njoj je važniji privid od stvarnosti.
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  gost 16.10.2020 09:18
  Trolovska je tuga pregolema
  Tuljan je lijepo opisao frustracije svih trolova ovoga svijeta. Istina nije lako biti trol.
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  Profesor bon tona 16.10.2020 09:04
  Moj svijet, tvoj svijet ...
  U mojem svijetu je zaista jako bitno i suštinski potpuno različito od onog što osoba Magda ...
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  hranitelj tuljana 16.10.2020 07:52
  Uzalud
  Svaki trud vam je uzalud jer komentator koji se obrušio na vas sa svojim klonovima ima ulogu ...
   
 • NISMO SVI NJEZINI

  gost 15.10.2020 17:01
  Održivost bez zelenih površina
  Ali to što Mali Lošinj ostaje bez zelenih površina ne smeta da od neke organizacije tipo ...
   
 • Svaštara br. 3

  Licemjer 15.10.2020 12:16
  ...
  Sam sam pronjuškao kroz Rafajčev profil. Njegove objave su javne i svatko može komentirati ...
   
 • Svaštara br. 3

  gost 15.10.2020 11:59
  možda
  Nismo svi čitali i lajkali Rafajčeve objave ili bi novinar trebao njuškati nasumično po ...