Ova stranica koristi kolačiće koje u svakom trenutku možete kontrolirati postavkama u vašem internet pregledniku

Ako ne promijenite postavke preglednika slažete se s korištenjem kolačića Vise o kolacicima

Razumijem i prihvacam

Nedić: Konstruktivne kritike su dobrodošle

Korisnička ocjena:  / 1
LošeNajbolje 

8-7aZa prvog čovjeka gradskog vijeća Malog Lošinja izabran je Anto Nedić s osam od petnaest mogućih glasova, izvijestio je Novi list s konstituirajuće sjednice Vijeća.

Ponekad je lakše pobijediti nego ostati pobjednik, kažu sportaši. No, zadaća koja nam je povjerena nije utakmica ni takmičenje. Nadam se da će to ostati samo u onom dijelu u kojem ćemo se natjecati dobrim idejama, projektima, rješenjima. Vjerujem da ćemo postići konsenzus u njihovom prepoznavanju i prihvaćanju neovisno o različitim političkim opcijama i mišljenjima, a konstruktivne kritike uvijek su dobrodošle, kazao je HDZ-ovac Anto Nedić, novi - stari predsjednik lošinjskog Gradskog vijeća, na konstituirajućoj sjednici koja je održana u Palači Fritzy, a prisustvovalo je i oko 30-tak građana. 

Nedić je za prvog čovjeka Vijeća izabran sa osam, od petnaest mogućih glasova. Uz pet vijećnika HDZ-a i jednog HSS-a, koji su bili dio predizbornog tima, ruku za njegovu kandidaturu podigli su novi partneri desne koalicije u Vijeću, a to su Siniša Dakić Barichevich te Danijel Pupovac. O prijedlogu šest drugih vijećnika da predsjednik Vijeća bude Dubravko Devčić, nositelj liste birača, nije se ni glasalo. Treba naglasiti da je vijećnik Danijel Pupovac, bio drugi na listi birača kojoj je nositelj bio upravo Devčić, ali na Vijeću nije podržao njega, već njegovog protukandidata.

Izabrani su prvi i drugi dopredsjednici Vijeća, prvi iz redova vladajućih, HSS-ovac Mario Kamalić s podrškom 14 vijećnika, a suzdržan je bio Rudolf Ivković (HSLS), dok je drugi potpredsjednik, HNS-ovac Elvis Živković izabran jednoglasno.

Vijeće je izabralo i tri odbora. U mandatnu komisiju izabrani su predsjednik Mario Kamalić te članovi Marijana Dragoslavić i Đurđica Šimičić. Predsjednik Odbora za izbor i imenovanja je Boris Badurina, a članovi su Daniel Kljaić i Danijel Pupovac. Odbor za statutarno-pravna pitanja čine predsjednik Luigi Satalić i članovi Siniša Dakić-Barichievich, Adrijana Antičević, Martina Lipovac i Branko Domac. Prijedlozi vijećnika oporbe za sastav odbora nisu prošli.
Vijeću su se obratili gradonačelnik Gari Cappelli i zamjenica Ana Kučić koji su zahvalili biračima na podršci. Kučić je posebno izdvojila zahvalu mladima i kazala kako će časno opravdati dano povjerenja građana.

- Čovjek je ispred politike, rekao je Cappelli te je poručio svim vijećnicima da su dobrodošli u njegovom uredu, da su izbori prošli i da predstoji realizacija programa, a više ljudi i prijedloga i zajedničkog rada značit će i bolje za Lošinj, kazao je Cappelli.
(IRA CUPAĆ MARKOVIĆ)

Komentari: 

11 # cestitkebuba svaba 2013-06-10 15:35
Bravo curke i momci !
Vi ste svoje ucinili, dobili ste apsolutnu vlast i izbore, cestitke svima" samo ne njima ". To sto pioniri brundaju i galame i ne znaju sto bi sami sa sobom kada su izgubili izbore, je njihov problem.
Mene samo zanima kako ce Ljilja IQ, objasniti celnicima zupnijskog odbora, daSDP kao stozerna stranka ljeve koalicije, ima samo dva svoja vjecnika, a umjesto da kao takva predlozi svoga SDPovog kandidata za dopredsjednika gradskog vijeca, ona po funkciji Celnica te opcije ,zdusno podrzi prijedlog da HNS dobije mjesto potpredsjednika gradskog vijeca, i stranke ciji je celnik ( HNS) bio na 10 mjestu liste. Bas mezivo zanima kako ce to objasniti po njenoj verziji prijatelju Z.Komadini. biti ce Zlatko jako sretan, a poglavito kada se hvali sa njegovim imenom dace njih dvoje odluciti dali smjeniti Milanovica ili ga ostaviti na funkciji Pred. SDP-A? Biti ce jako zanimljivo vidjeti koliko cedugo biti Predsjednica gradske organizacije SDP-a.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Stečaj SDP-aLilion 2013-06-10 17:06
Citat buba svaba:
Biti ce jako zanimljivo vidjeti koliko ce dugo biti Predsjednica gradske organizacije SDP-a.
Ja sam mislio da je predsjednik smijenjen, a da je ona postavljena za prinudnog upravitelja. Sada kad je popušila izbore treba je imenovat za stečajnog upravitelja lošinjskog SDP.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # e moj duturešto je tu je 2013-06-10 15:49
O prijedlogu šest drugih vijećnika da predsjednik Vijeća bude Dubravko Devčić, nositelj liste birača, nije se ni glasalo. Treba naglasiti da je vijećnik Danijel Pupovac, bio drugi na listi birača kojoj je nositelj bio upravo Devčić, ali na Vijeću nije podržao njega, već njegovog protukandidata. NA VLASTI SVI SAMI LOŠINJANI I ONI KOJIMA JE STALO DO LOŠINJA MOŠ MISLIT
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # mirko, pazi metakslavko 2013-06-10 16:58
Milanović umire od straha jer su mu javili da će ga Ljilja teribile iz M.Lošinja smijeniti zajedno sa svojim mentorima Komadinom i Vujićem. Prijeti nam ozbiljna politička kriza, jer ćemo u srcu sezone ostati bez premijera. Zaustavite Ljilju dok je vrijeme, tako je i Adolf počeo burgijati po opskurnim pivnicama i na kraju rasturio pola Evrope.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
15 # sramotaljiljana 2013-06-10 19:56
Užas.
Lošinju je potrebna promjena, već godinama stojimo na istom mijestu, ako ne i gore.
Pupovac srami se.
A onako i ovako zna se kako je Nedić došao do pobijede-ucjena ma. Svaka čast Devčiću što se jedini nije dao.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # Tkoje koga ucijenio?Nezavisni 2013-06-10 21:16
Citat ljiljana:
Užas.
Lošinju je potrebna promjena, već godinama stojimo na istom mijestu, ako ne i gore. Pupovac srami se.
A kako je to Pupovac onemogućio promjene? Onemogućili su ih oni koji su izgubili izbore pa nisu mogli preuzeti vlast,pa onda nešto mijenjati.
Citat:
A onako i ovako zna se kako je Nedić došao do pobijede-ucjenama.
Kakvim ucjenama? Ako znaš neštoo njima napiši da ne bude samo trač.
A pupovac je sklopio sporazum pa se može reći da je on ucijenio Nedića :lol: Evo toga sporazume:

Koalicija
HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA
HRVATSKA KRŠĆANSKO DEMOKRATSKA UNIJA
STRANKA UMIROVLJENIKA
ZELENA STRANKA
I
Danijel Pupovac, član Kandidacijske liste grupe birača Dubravka Devčića
sklapaju
KOALICIJSKI SPORAZUM
O FORMIRANJU VEĆINE I SUDJELOVANJU U GRADSKOM VIJEĆU
GRADA MALOG LOŠINJA
za mandat 2013. – 2017.
Mali Lošinj, 07. lipnja 2013. godine
Sukladno iskazanoj volji o formiranju većine i sudjelovanju u Gradskom vijeću Grada Malog Lošinja, koalicija HDZ – HSS – HKDU – SU – ZS i Danijel Pupovac, član Kandidacijske liste grupe birača Dubravka Devčića potpisuju
KOALICIJSKI SPORAZUM O FORMIRANJU VEĆINE I SUDJELOVANJU U
GRADSKOM VIJEĆU GRADA MALOG LOŠINJA
Članak 1.
Potpisnice Sporazuma se obvezuju da će u narednom mandatu 2013.-2017. godine djelovati u skladu sa odredbama ovog Sporazuma.
Članak 2.
Potpisivanjem Sporazuma Koalicija HDZ – HSS – HKDU – SU – ZS se obvezuje da će, uz svoj postojeći predizborni program, u suradnji sa Danijelom Pupovcem, članom Kandidacijske liste grupe birača Dubravka Devčića realizirati:
- Formiranje jedinstvenog knjigovodstva za sve klubove i udruge
- Češće održavanje Miomirisnog festivala, povećanje mogućnosti prodaje domaćih autohtonih proizvoda lokalnih proizvođača
- Iznalaženje najkvalitetnije lokacije za realizaciju projekta izgradnje „zelene tržnice“
- Razmatranje pokretanja inicijative prema ŽLU s ciljem prodaje autohtonih poljoprivrednih proizvoda sa plovila
- Podrška razvoju projekta Poduzetničkog inkubatora sa naglaskom na što povoljnije uvjete za sve obrtnike početnike te omogućavanje daljnjeg razvoja Poduzetničke zone Kalvarija
- Rješavanje problema komunalnih vezova na čitavom području grada (Rujnica)
- Projekt tematiziranja plaža
- Program poticanja poljoprivrede, osnivanja novih OPG-a te pružanje podrške razvoju projekta Programa ruralnog razvoja
- Čišćenje i održavanje poljoprivrednih putova uz razmatranje mogućnosti nabavke stroja za melioraciju tla (EU ili ostali fondovi)
- Podrška organiziranom pristupu kandidiranja na EU fondove
- Natkrivanje boćališta
- Uvođenje programa dnevne skrbi za stare i nemoćne osobe
Gradski odbori
- Savjet za šport – predsjednik
- Odbor za provedbu natječaja za raspolaganje nekretninama u vlasništvu GML – član
- Savjet za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj – predsjednik i član
- Odbor za gospodarstvo i razvoj – član
- Odbor za zaštitu okoliša – član
- Komisija za poslovne prostore – član
- Savjet za kulturu i prosvjetu – član
- Vijeće za dodjelu koncesijskih odobrenja – član
- Komisija za unaprijeđenje i razvitak manjih mjesta- član
- Savjet za turizam – član
- Odbor za međugradsku i međunarodnu suradnju – član
- Komisija za procjenu nekretnina u vlasništvu Grada - član
Članak 3.
Polazeći od programskih opredjeljenja, potpisnici Koalicijskog sporazuma prihvaćaju formiranje vlasti s ciljem boljitka i unapređenja demokracije te gospodarskog, socijalnog i kulturnog napretka Grada Malog Lošinja.
Članak 4.
Koalicijski partneri trudit će se da odluke koje se prihvaćaju u Gradskom vijeću Grada Malog Lošinja, budu u skladu s Koalicijskim sporazumom te da rad Gradskog vijeća ostvaruje programske ciljeve Koalicijskog sporazuma.
Članak 5.
Kao znak suglasnosti, ovaj Sporazum potpisuju Gari Cappelli i Anto Nedić u ime Koalicije HDZ – HSS – HKDU – SU – ZS i Danijel Pupovac, član Kandidacijske liste grupe birača Dubravka Devčića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # bob rockbob rock 2013-06-10 23:30
Citat Nezavisni:
Citat ljiljana:
Užas.
Lošinju je potrebna promjena, već godinama stojimo na istom mijestu, ako ne i gore. Pupovac srami se.
A kako je to Pupovac onemogućio promjene? Onemogućili su ih oni koji su izgubili izbore pa nisu mogli preuzeti vlast,pa onda nešto mijenjati.
Citat:
A onako i ovako zna se kako je Nedić došao do pobijede-ucjenama.

Jeli ima nešto a da nisi član toga Pupovče?? Ti si dno dna kako bi moja baba rekla fundać...
Kakvim ucjenama? Ako znaš neštoo njima napiši da ne bude samo trač.
A pupovac je sklopio sporazum pa se može reći da je on ucijenio Nedića :lol: Evo toga sporazume:

Koalicija
HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA
HRVATSKA SELJAČKA STRANKA
HRVATSKA KRŠĆANSKO DEMOKRATSKA UNIJA
STRANKA UMIROVLJENIKA
ZELENA STRANKA
I
Danijel Pupovac, član Kandidacijske liste grupe birača Dubravka Devčića
sklapaju
KOALICIJSKI SPORAZUM
O FORMIRANJU VEĆINE I SUDJELOVANJU U GRADSKOM VIJEĆU
GRADA MALOG LOŠINJA
za mandat 2013. – 2017.
Mali Lošinj, 07. lipnja 2013. godine
Sukladno iskazanoj volji o formiranju većine i sudjelovanju u Gradskom vijeću Grada Malog Lošinja, koalicija HDZ – HSS – HKDU – SU – ZS i Danijel Pupovac, član Kandidacijske liste grupe birača Dubravka Devčića potpisuju
KOALICIJSKI SPORAZUM O FORMIRANJU VEĆINE I SUDJELOVANJU U
GRADSKOM VIJEĆU GRADA MALOG LOŠINJA
Članak 1.
Potpisnice Sporazuma se obvezuju da će u narednom mandatu 2013.-2017. godine djelovati u skladu sa odredbama ovog Sporazuma.
Članak 2.
Potpisivanjem Sporazuma Koalicija HDZ – HSS – HKDU – SU – ZS se obvezuje da će, uz svoj postojeći predizborni program, u suradnji sa Danijelom Pupovcem, članom Kandidacijske liste grupe birača Dubravka Devčića realizirati:
- Formiranje jedinstvenog knjigovodstva za sve klubove i udruge
- Češće održavanje Miomirisnog festivala, povećanje mogućnosti prodaje domaćih autohtonih proizvoda lokalnih proizvođača
- Iznalaženje najkvalitetnije lokacije za realizaciju projekta izgradnje „zelene tržnice“
- Razmatranje pokretanja inicijative prema ŽLU s ciljem prodaje autohtonih poljoprivrednih proizvoda sa plovila
- Podrška razvoju projekta Poduzetničkog inkubatora sa naglaskom na što povoljnije uvjete za sve obrtnike početnike te omogućavanje daljnjeg razvoja Poduzetničke zone Kalvarija
- Rješavanje problema komunalnih vezova na čitavom području grada (Rujnica)
- Projekt tematiziranja plaža
- Program poticanja poljoprivrede, osnivanja novih OPG-a te pružanje podrške razvoju projekta Programa ruralnog razvoja
- Čišćenje i održavanje poljoprivrednih putova uz razmatranje mogućnosti nabavke stroja za melioraciju tla (EU ili ostali fondovi)
- Podrška organiziranom pristupu kandidiranja na EU fondove
- Natkrivanje boćališta
- Uvođenje programa dnevne skrbi za stare i nemoćne osobe
Gradski odbori
- Savjet za šport – predsjednik
- Odbor za provedbu natječaja za raspolaganje nekretninama u vlasništvu GML – član
- Savjet za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj – predsjednik i član
- Odbor za gospodarstvo i razvoj – član
- Odbor za zaštitu okoliša – član
- Komisija za poslovne prostore – član
- Savjet za kulturu i prosvjetu – član
- Vijeće za dodjelu koncesijskih odobrenja – član
- Komisija za unaprijeđenje i razvitak manjih mjesta- član
- Savjet za turizam – član
- Odbor za međugradsku i međunarodnu suradnju – član
- Komisija za procjenu nekretnina u vlasništvu Grada - član
Članak 3.
Polazeći od programskih opredjeljenja, potpisnici Koalicijskog sporazuma prihvaćaju formiranje vlasti s ciljem boljitka i unapređenja demokracije te gospodarskog, socijalnog i kulturnog napretka Grada Malog Lošinja.
Članak 4.
Koalicijski partneri trudit će se da odluke koje se prihvaćaju u Gradskom vijeću Grada Malog Lošinja, budu u skladu s Koalicijskim sporazumom te da rad Gradskog vijeća ostvaruje programske ciljeve Koalicijskog sporazuma.
Članak 5.
Kao znak suglasnosti, ovaj Sporazum potpisuju Gari Cappelli i Anto Nedić u ime Koalicije HDZ – HSS – HKDU – SU – ZS i Danijel Pupovac, član Kandidacijske liste grupe birača Dubravka Devčića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
25 # ....Točno u podne 2013-06-11 17:34
Hahahahaha hahah ahahahah ahahaha hahahah ahahahahaha hahaha hahah.
Ljudi moji i ovakvi immbecili vode naš grad.Pupovče pa dali si ti uopće pročitao što su ti oni napisali.Šteta što nisi potpisao i podršak NASI u Americi za istraživanje Marsa.Dali vidiš da ti nisu ništa konkretno ponudili nego samo podrška,potpora ,razmatranje itd itd.Ali dobro ti si mlad i neiskusan,jer pametnije ti je bilo kazati:Da dajem vampodršku a o projektima ćemo razgovarati kada se pojave projekti.
A Pupovče dali ćeš ti raskinuti taj sporazum ako ne bude data "podrška razvoju projekta Programa ruralnog razvoja."
Eeeee jesi budala.ali HDZ u treba skinuti kapu.Svaka vam čast i osobno smatram da su u ovim izborima pobjednici Ljilja i Rudi jer makar u svojim redovima nemaju ovakve budale.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # ....vet 2013-06-11 17:55
Citat Točno u podne:
Dali vidiš da ti nisu ništa konkretno ponudili nego samo podrška,potpora,razmatranje itd itd.
Pa tako je pisalo i u njihovom programu liste. Ali zamjeram mu što nije u sporazum stavio i sklonište za napuštene životinje,što je bilo u programu, a Grad je ionako prema zakonu dužan skrbiti o tome. Isto tako ništa ovčarstvu i problemu divljih svinja. A ideja Formiranje jedinstvenog knjigovodstva za sve klubove i udruge je naprosto glupa i neodrživa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ...tri slojaPaloma 2013-06-11 17:56
Pretpostavljam da je ovaj sporazum napisan na toaletnom papiru Paloma,jer formalno-pravno izgleda kao i sporazum koji je potpisao Alija Izetbegović i Slobodan Milošević o primijrju u BIH.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # sram vas biloduturum 2013-06-14 17:15
Dobro što ovako završi.sad se oporba može posvetiti švercu i traženju ili prikupljanje otpada.vjerujem da će se prepoznati.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
62 # ljiljana baš mi žaosucich 2013-06-10 20:21
eto, Ljiljani je užas. Trebala je ovim otočjem vladati Ljilja IQ i Rudi. Koja predivna kombinaacja, Istinoljubivost i i psihosocijalne stabilnosti. Ucjene? Zgodan vic. Izgubim izbore, pa galamim okolo, evo pokrali su mene najpametniju. A zapravo, ovdje se radi o nesposobnoj, bahatoj, nedovoljno obrazovanoj i uvjerljivo najlažljivoj osobi. eto krivi su joj svemirci, Arapi, bosanci, Šipci, Srbi i talijani, svi. Samo ona nije kriva što je izgubila izbore. Izgubiti ćeš i slijedeće i tko još zna koje. Umjesto da izvuče pouke i počne ozbiljno raditi ona i dalje zijeva okolo i misli da će joj netko vjerovati. Luzer. Svaka čast Popovcu, pokazai je da ima muda, što je kod većine oporbe problem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
114 # ...čićku 2013-06-10 21:09
Okrenuti leđa nositelju liste i prodati se HDZ-u. Za to ne treba imati muda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Ljiljana je apsolutno u pravukučić 2013-06-10 20:32
Ljiljana je apsolutno u pravu. Lošinj treba promjene, ali na bolje. Nikako na promjene koje bi značile da su ona, Rudi, Tatjana i Dorijan Božičević s Vodanovićem i Maglievazom na vlasti, jer tek to bi bila neviđena katastrofa. Kakav apsurd.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # dieta democratica istrianastefan 2013-06-10 21:43
kučić sugerira da Vodanović i Maglievaz nisu dorasli biti na vlasti, a 4 godine su uspješno sudjelovali u donošenju svih važnih odluka HDZ-ove vlasti i bez rezerve podržavali Nedića. Zato je koalicija i izgubila izbore, jer nitko im više ne vjeruje. Danas je Andrino ponovno sjedio i dogovarao strategiju za rušenje Ljilje sa Nedićem i Badurinom.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ~~NNN 2013-06-10 22:13
Citat stefan:
Danas je Andrino ponovno sjedio i dogovarao strategiju za rušenje Ljilje sa Nedićem i Badurinom.
A odakle bi se rušilo Ljilju kad nije nitko i ništa u vijeću? Nemaš je odakle rušiti kad je već srušena.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
25 # ...ana 2013-06-10 22:16
Ovako se prodat HDZ-u i prevarit birače SRAMOTA!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # pretnja i ucjenakoalicija 2013-06-10 22:31
Znaci što nije potpisano sporazumom, Pupavca ne obvezuje na potpis koalicije? Jer kako stoji on je svojom voljom pristupio a ne pretnjama i ucjenama, iako nije član nijedne partije vec član kandidacione liste sa imenom i prezimenom.
Znaci da članak 2 gradski odbori, u navedenim odborima je Pupovac kao član?
Dozvolu za krovište boćališta izdaje koalicija koja je potpisala sporazum, bravo?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Konstruktivna kritikaKritizer 2013-06-11 10:16
Ovaj Nedić kao da je pohađao kumrovečku partijsku školu kad hvali konstruktivnu kritiku kao poželjnu, za razliku valjda od destruktivne kritike ili, kako su to običavali komunisti govoriti, kritizerstva. Naime, kritika je sama po sebi negativna jer sadrži ocjenu nekog stanja ili postupka, pa ne postoji takvo što kao "konstruktivna kritika" koja bi izazvala pozitivnu reakciju kritiziranog. Kritiku kojom se nešto hvali treba nazvati pohvalom, a ne konstruktivnom kritikom. Nedićevu izjavu iz naslova shvaćam kao poziv oporbi da ne kritizira vlast, nego da je hvali i kadi 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # Kritizirani kritizerBuum 2013-06-11 10:50
Citat Kritizer:
Ovaj Nedić kao da je pohađao kumrovečku partijsku školu kad hvali konstruktivnu kritiku kao poželjnu, za razliku valjda od destruktivne kritike ili, kako su to običavali komunisti govoriti, kritizerstva. Naime, kritika je sama po sebi negativna jer sadrži ocjenu nekog stanja ili postupka, pa ne postoji takvo što kao "konstruktivna kritika" koja bi izazvala pozitivnu reakciju kritiziranog. Kritiku kojom se nešto hvali treba nazvati pohvalom, a ne konstruktivnom kritikom. Nedićevu izjavu iz naslova shvaćam kao poziv oporbi da ne kritizira vlast, nego da je hvali i kadi 8)

Kritizeru moj, pišem ti polako jer ne znaš brzo čitati. Riječ "kritika" dolazi od grčke riječi>kriticos < što znači ocjenjivati. Kako znamo ocjena mže biti pozitivna i negativna (crno-bijelo gledano). U širem smislu je davanje ocjene nečemu pri tome ističući i dobre i loše strane onoga što se ocjenjuje. Konstruktivna kritika ima još jedan pomak...ističe ono loše s tendencijom da se to ispravi ili poravi često puta i predlažući rješenje. Molim te da drugi puta mudrije zboriš...cum grano salis!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ubiti pticu rugalicubenito 2013-06-11 13:18
Nediću svaka čast, dobio je izbore nakon izbora, Pupovac se povlači sa vijećničke funkcije u korist Fabijanića, Andrino i Franko su prihvatili suradnju sa HDZ-om u gradskom vijeću, a Sandro je primoran i dalje plaćati Antu da ne bi izgubio stanicu za tehnički pregled vozila koja je pod kontrolom g. Karamarka. Ljilja mora pod hitno podnijeti ostavku na mjesto povjerenika SDP-a i bježati u PGŽ gdje još uvijek ima svoje pristalice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kakva berba..0069.. 2013-06-11 13:54
Ako je tako,8a ima vijećnika komada 4,vjerovatno nekakav rekord hrvatske demokracije.Val jda.. :sad:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Glasa čuti nije ...Tutlek 2013-06-11 19:22
Čitam komentare i vidim da se marljivo analizira, prognozira, špekulira, prosuđuje, osuđuje, pojašnjava i t.d. Ali zapazio sam jednu zanimljivu stvar. Prošle su već tri sedmice od izbora a u medijima se nije oglasio ni jedan od tri neuspješna aspiranta na gradonačelničku fotelju, niti nositelji ili kandidati onih osam neuspješnih lista. Pa se pitam nisu li ove anonimne analize i prognoze uradci iz njihove kuhinje koje se ne bi usudili servirati javnosti pod svojim imenima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # nesporazumsporazum 2013-06-11 22:55
Čitajući ovaj sporazum vidljivo je da se tu radi o jednom paničnom strahu određenih osoba koje su svjesne da je veliki ulog u igri i da ga se nesmije izgubiti.Sporaz m sa Pupovcem je objelodanjem i smješan je jer potpisnici se znali da nasuprot sebe imaju budalu ali ono što brine je da to znači da svatko iz većine ima neki sporazum.Kakav je sporazum sa Dakićem jer očito i on ima sporazum.Ali i Kamalić kao ne HDZ ovac,pošto je i on potencijalni osmi član,morali su mu ponuditi neki sporazum.Kakav je recimo njegov sporazum?Recimo po tome i Badurina ima neki sporazum?A onda i tko je ovlastio tih par gospodina da trguju u ime naroda?I na kraju narode Lošinjski zar nije sramota da zbog osobnih interesa pojedinaca nakon što smo pbavili građansku dužnost i dali glas onima za koje smo mislili da će nas poštivati,njih par trguje sporazumima kao da je Grad njihova privatna imovina.SRAM VAS BILO.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # dogovorkoalicija 2013-06-12 00:25
Citat sporazum:
Čitajući ovaj sporazum vidljivo je da se tu radi o jednom paničnom strahu određenih osoba koje su svjesne da je veliki ulog u igri i da ga se nesmije izgubiti.Sporazm sa Pupovcem je objelodanjem i smješan je jer potpisnici se znali da nasuprot sebe imaju budalu ali ono što brine je da to znači da svatko iz većine ima neki sporazum.Kakav je sporazum sa Dakićem jer očito i on ima sporazum.Ali i Kamalić kao ne HDZ ovac,pošto je i on potencijalni osmi član,morali su mu ponuditi neki sporazum.Kakav je recimo njegov sporazum?Recimo po tome i Badurina ima neki sporazum?A onda i tko je ovlastio tih par gospodina da trguju u ime naroda?I na kraju narode Lošinjski zar nije sramota da zbog osobnih interesa pojedinaca nakon što smo pbavili građansku dužnost i dali glas onima za koje smo mislili da će nas poštivati,njih par trguje sporazumima kao da je Grad njihova privatna imovina.SRAM VAS BILO.

Pogodak u sridu.
Između gore navedenih nema sporazuma, oni su uzeli i uzimaju ono što je još ostalo uzeti. dakić u ime familije zamjena i zamjena nekretnina "dobro za još bolje" Badurina glavni mešetar u rasprodaji i proviziji (mentor padrino) Kamalić prisvojio gradski prostor, ispred kafica na terasi sagradio šank itd. do sada a od sada u kompi nema mu kraja
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ------nevezano 2013-06-12 17:03
Citat koalicija:
Između gore navedenih nema sporazuma, oni su uzeli i uzimaju ono što je još ostalo uzeti. dakić u ime familije zamjena i zamjena nekretnina "dobro za još bolje" Badurina glavni mešetar u rasprodaji i proviziji (mentor padrino) Kamalić prisvojio gradski prostor, ispred kafica na terasi sagradio šank itd.
Ima njih koji su bez sporazuma zauzeli puno veći gradski prostor nego Kamalić još za vrjeme Balije, a drže ga i sada bez da plaćaju. Ali imaju kumu pročelnicu i kuma inspektora koji to "ne vidi".
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # bezkičmenjakzia 2013-06-11 23:49
Devčić i Pupovac su na izbore izašli pod sloganom:"Zaust avimo rasprodaju Lošinja!",iz čega je vidljivo da je rasprodaja u toku i da je provodi aktualna garnitura,a da bi se nakon izbora slizao s istima,rekla bih kukavički,podlo ,jadno,bez imalo poštovanja prema biračima i bez j...,za razliku od Devčića.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # marenda za 27 kunađani 2013-06-12 07:33
kuda se sakrila nesuđena kraljica Lošinja, dok Ljilja glumata po Rijeci vijećnike iz njene koalicije svakodnevno na Poljani obrađuje uigrani tandem Nedić-Badurina. Slijedeća sjednica gradskog vijeća izgledati će kao dječji vrtić, na svaki Nedićev mig rukice će letjeti u zrak kao u prošlom mandatu. Ljiljani će preostati samo da se povuče i svoje mjesto prepusti Mlacoviću, kao što će Pupovac prepustiti Fabijaniću. Tako će nesmetano moći krenuti veliki projekti koji su zbog izbora malo zastali. C,est la vie...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3 0 # ?rasprodaja 2013-06-12 09:14
....kako je gosp.Devčić zamislio zaustaviti rasprodaju iz redova oporbe?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # tko će kogarasprodaja 2013-06-12 09:17
Citat đani:
... kao što će Pupovac prepustiti Fabijaniću. Tako će nesmetano moći krenuti veliki projekti koji su zbog izbora malo zastali. C,est la vie...

Prije će Devčić prepustiti mjesto Fabijaniću, jer očito nije dorastao poslu kojeg se uhvatio.....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
41 # Pupovac je pragmatičan, Devčić smiješan i zalutaodule 2013-06-12 09:52
Pupovac je dobro odlučio. Zašto bi išao u opoziciju s Ljiljom, nije lud. Nikada kod nas niti jedna nezavisna lista nije pobijedila, uvijek je birala partnera. Što će ne izborima ako ne može realizirati dio svog programa? Devčić će u opoziciji realizirati što je obećao građanima. On je jednostavno smiješan lik. To je neozbiljno. To sada može samo Pupovac s partnerima s kojima je dogovorio većinu. A Devčiću bi bilo poštenije da sada uđe u SDP, i uči u opoziciji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ?pionirka 2013-06-12 10:18
kada bi pupovac i fabijanić bili poltička tema da nema ugleda tog "smiješnog,zalu talog"doktora,s ina doktora?
oni troše njegov politički kapital..a ne on njihov..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # pupovac je pragmatičan, devčić smiješani zalutaoIledu 2013-06-12 11:29
Ovo je smiješno,ovakve stvari pišu izdajice sa te liste.Devčić je jedini pokazao karakter i da se ne može svakoga kupiti.Pupovac je tu nebitan , sve konce su vukli Sanjin valerijan i njegove sluge Fabijanić,Višak Mesić.Baš me zanima dali će Sanjin dobiti koncesiju za Altatore.To je cijena izdaje Pupovca,koji je izgubio obraz zbog njih, ubi ga pamet.3
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # Izdaja izdajniciKokoloko 2013-06-12 13:44
Citat Iledu:
Ovo je smiješno,ovakve stvari pišu izdajice sa te liste.

Više puta je postavljeno pitanje glede izdaje i izdajnika, ali nikad nitko nije napisao suvisli konkretan odgovor na sljedeće pitanje:
- U čemu se konkretno sastoji izdaja? Odgovor da se izdaja sastoji u tome što su pojedinci sklopili sporazum za formiranje većine u vijeću je djetinjast, budalast i besmislen, jer program liste nije ni jamčio biračima da se neće koalirati. Pa ako se unatoč tome Pupovca naziva izdajnikom, izdajom se može nazvati i Devčićev pristanak da bude kandidat za predsjednika vijeća neformalne koalicije SDP-ove liste i Rudijevog HSLS-a.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
28 # re;bob rock 2013-06-12 13:59
Citat Kokoloko:
Citat Iledu:
Ovo je smiješno,ovakve stvari pišu izdajice sa te liste.

Više puta je postavljeno pitanje glede izdaje i izdajnika, ali nikad nitko nije napisao suvisli konkretan odgovor na sljedeće pitanje:
- U čemu se konkretno sastoji izdaja? Odgovor da se izdaja sastoji u tome što su pojedinci sklopili sporazum za formiranje većine u vijeću je djetinjast, budalast i besmislen, jer program liste nije ni jamčio biračima da se neće koalirati. Pa ako se unatoč tome Pupovca naziva izdajnikom, izdajom se može nazvati i Devčićev pristanak da bude kandidat za predsjednika vijeća neformalne koalicije SDP-ove liste i Rudijevog HSLS-a.

To smeće sa prezimenom Pupovac neće opravdati 100 kokolokola. Jadan je koliko je težak..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
41 # IzdajaKokoloko 2013-06-12 14:08
Citat bob rock:
Citat Kokoloko:
Citat Iledu:
Ovo je smiješno,ovakve stvari pišu izdajice sa te liste.

Više puta je postavljeno pitanje glede izdaje i izdajnika, ali nikad nitko nije napisao suvisli konkretan odgovor na sljedeće pitanje:
- U čemu se konkretno sastoji izdaja? Odgovor da se izdaja sastoji u tome što su pojedinci sklopili sporazum za formiranje većine u vijeću je djetinjast, budalast i besmislen, jer program liste nije ni jamčio biračima da se neće koalirati. Pa ako se unatoč tome Pupovca naziva izdajnikom, izdajom se može nazvati i Devčićev pristanak da bude kandidat za predsjednika vijeća neformalne koalicije SDP-ove liste i Rudijevog HSLS-a.

Citat:
To smeće sa prezimenom Pupovac neće opravdati 100 kokolokola. Jadan je koliko je težak..
Kokoloko nije nikoga opravdavao. Kokoloko je postavio pitanje, ali nije dobio odgovor. Ovom šutnjom se potvrđuje zaključak da je i Devčić izdajnik jer je koalirao s Ljiljom i Rudijem za izbor predsjednika vijeća.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
19 # KarakterKIKI 2013-06-12 16:37
Devčić može u koaliciju sa strankama sličnog programa i nije nikoga izdao,jer je njihov moto na plakatu bio zaustavimo rasprodaju Lošinja,a tko je dosada rasprodao već dobar dio obiteljskog srebra ZNA SE .Pupovac je napravio krajnje pokvaren i moralno i polički pokvaren potez kada je prodao svoje mjesto i prevario ljude koji su glasali za njega.Lošinj je mali pa će ljudi zapamtiti kakav je karakter i moralna nula Pupovac,a izdajice ne vole ni njegovi saveznici jer znaju da im se ne može vjerovati. Popljuvao je samog sebe i ljude koji su mu vjerovali i glasali za njega,pa će mu se to u životu tako i vratiti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
25 # izdaja izdajniciIledu 2013-06-12 14:27
Nemoj se praviti pametan dobro ti znaš u čemu se sastoji izdaja.Birači te liste nisu glasali ni za SDP ni za HDZ.Ato što je Pupovac Prodao svoju čast za mrvice to je njegova sramota.A Devčića su ovi lijevi predložili samo radi kontre HDZ bez dogovora sa njim.A koji to program gura Pupovac bez prvog na listi,znači to nisu čista posla. Devčić ne prodaje svoj ugled i obraz kao ovi ostali.Sve će se vidjeti uskoro kad počne isplata.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
31 # JecanjeKokoloko 2013-06-12 15:55
Citat Iledu:
Nemoj se praviti pametan dobro ti znaš u čemu se sastoji izdaja.
Ne,ne znam. A nitko mi nije ni objasnio. Znači, priče o izdaji su samojecanje zbog poraza, i ništa drugo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # cilemile 2013-06-12 20:30
Dule-budala
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # KokolokoIledu 2013-06-12 19:32
Ajde mi objasni taj poraz,ovo je 2 put upovijesti Lošinja da je nezavisna lista uzela 2 viječnika.Koali cija 5 stranaka 6.A ako ti nije jasna izdaja Pupovca rado ču ti nacrtati.Zamisl i da je 2 sa liste Hdz prodao Sdp da li bi ti to bila izdaja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # Nacrtaj, brate ;-)Kokoloko 2013-06-12 20:17
Citat Iledu:
A ako ti nije jasna izdaja Pupovca rado ču ti nacrtati.
Hajde nacrtaj. U čemu se sastoji izdaja? Bi li izdaja bila da su obojica koalirala sa Ljiljom i Rudijem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # nacrtajIledu 2013-06-12 21:39
Bravo napokon si shvatio OBOJICA.Da su potpisali sa crnim vragom ali obojica,a ovako je Pupovac prevario glasače na nagovor Sanjina Fabijaniča Viška itd. za njihove osobne potrebe a mi nismoza to glasali,a ti ako si HDzeovac to je tvoja stvar initko nema ništa protiv, ali nemoj vređati našu inteligenciju sa tvojim glupim komentarima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # inteligencijaKokoloko 2013-06-12 21:51
Citat Iledu:
Bravo napokon si shvatio OBOJICA.Da su potpisali sa crnim vragom ali obojica,a ovako je Pupovac prevario glasače na nagovor Sanjina Fabijaniča Viška itd. za njihove osobne potrebe a mi nismoza to glasali,a ti ako si HDzeovac to je tvoja stvar initko nema ništa protiv, ali nemoj vređati našu inteligenciju sa tvojim glupim komentarima.
Ne mogu vrijeđati nešto čega nema, a u ovom slučaju nečiju inteligenciju. I nisam HDZeovac, ali nije važno. Nego, kad kažeš "našu inteligenciju" očito ne govoriš u vlastito ime nego u ime neke grupe. Valjda su te ovlastili za to. A glede prevare, to je kad obećaš nešto pa ne izvršiš obećanje. A ja nisam vidio nikakvo obećanje u programu liste o (ne)koaliranju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Nmile 2013-06-12 20:39
Pobjednici na ovim izborima sz Rudi i Ljilja jer su ušli u vijeće.Gubitnic i su Kemo Zuber Lovrička Renata a najceći je Pero Goleš.Hdz nije pobjednik jer će Nedić morat kopati po kontejnerima osmi glas a Gari Će ga uskoro od[cenzurirano] i kao i uvjek do sada.Gari je pametan dečko
To je jedini političar koji razumine visoku i seosku politiku.Zna on kako sa ovim kokošarima
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # -----Coco Bil 2013-06-12 21:11
Citat mile:
Pobjednici na ovim izborima sz Rudi i Ljilja jer su ušli u vijeće.

Citat:
Neš ti pobjede :) Oboje su pucali na gradonačelničku fotelju, a sad su vijećnici u oporbi. Takvu pobijedu možeš poželit samo neprijatelju.
Hdz nije pobjednik jer će Nedić morat kopati po kontejnerima osmi glas a Gari Će ga uskoro od[censored]i kao i uvjek do sada.
Šta misliš da Gari može upravljati gradom bez većine u vijeću?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Jao namaDilky 2013-06-13 10:33
Citat Coco Bil:

Šta misliš da Gari može upravljati gradom bez većine u vijeću?
Naravno da ne može. Ali može pokušati, no tada bi dobio oporbu u vlastitoj stranci. Pa si onda može pokušati kupiti vijećnike iz tzv. oporbe koji su na prodaju. A onda jao nama :cry:
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Jao i njemuKostur iz ormara 2013-06-13 12:04
Citat Dilky:
Citat Coco Bil:

Šta misliš da Gari može upravljati gradom bez većine u vijeću?
Naravno da ne može. Ali može pokušati, no tada bi dobio oporbu u vlastitoj stranci. Pa si onda može pokušati kupiti vijećnike iz tzv. oporbe koji su na prodaju. A onda jao nama :cry:
A tada jao i njemu ;-) ;-) Poispadali bi svi kosturi iz ormara i smeće ispod tepiha.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # e moj mile, milutinekučić 2013-06-12 21:01
Tebi su Rudi i Ljilja pobjednici, dabogda svaki puta tako pobijedili, odmah bi im to HDZ potpisao. A što se Garija tiče, istina je da je iznad i Ljilje i Rudija, daleko, daleko... Uostalom, koga ovih dvoje jadnika uopće mogu pobijediti? Njih dvoje se ne mogu o ničemu dogovoriti, to su dva svijeta, nespojiva, nesuradljiva, nemoguća i bezvrijedna... i političkom smislu, dakako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # iledudule 2013-06-12 21:04
A zamislite da je Hrast s gospođom Sorić-Žic koalirao s HDZ-eom, kako bi se Ljilja tek onda provela na izborima? Baš onako koliko je i sposobna, jadno...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # ...mile 2013-06-12 21:34
Ljilja je najpametnija ženska.PUP-OVE( ne pupovce)je napravila ona a vi se sada glođete oko tih pupova.A pored toga vadi vam mast zbog Pupovca.Hahaha
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Talibanijafoks 2013-06-13 16:15
Citat dule:
A zamislite da je Hrast s gospođom Sorić-Žic koalirao s HDZ-eom, kako bi se Ljilja tek onda provela na izborima? Baš onako koliko je i sposobna, jadno...
Da je Hrast koalirao s HDZ-om, bilo bi to možda 200 glasova više za koaliciju od birača Hrasta, ali možda i više od 200 glasova manje od birača HDZ-a koji nisu zatucani klerikalci, katolički talibani i crni desničari. Ima i takvih u HDZ-u. Pa bi takvi možda glasovali baš za Ljilju ili Hosa. Ili ne bi izišli na izbore.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ...mile 2013-06-12 21:10
Kučiću ma vero si šempijo.Da je Gari pametan to stoji,ali uspoređivati da je Gari napravio neusporedivo mnogo u odnosu na Rudija i Ljilju to mogu samo budale kao što si ti.Gari može uspoređivati svoj rad sa radom Balije jer s kojim novcima su mogli nešto napraviti u.protekle četri godine Rudi i Ljilja.Po tome se vidi da vi u HDZ-u ne razumijete ništa.I to je jako dobro jer ste prepoznatljivi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # analizator 2013-06-12 22:42
Da zaključimo sa analizama!
Pobjednik na ovim izbora je gospodin GARI CAPPELLI -amen aleluja.Izbore nije dobio nikakav HDZ ili Pupovac ili SDP ili ili...
IZBORE JE DOBIO GARI CAPPELLI.Da je HDZ išao na izbore samo sa ljudima iz HDZ-a dobio bi manje glasova od HOSA ili HRASTA ili PANJA ...
Rejting HDZ-u drži Gari i svi ovi koji se šlepaju pored njegovog imena da idu sami na izbore nebi dobili 3 glasa jer za njih ne glasaju ni njihove supruge
I zato TIŠINA i neka HDZ digne spomenik Gariu jer svojim imenom drži rejting stranci koja je stranka koju treba poštivati jer utemeljitelj te stranke je FRANNJO TUĐMAN
I zato Gari počisti balast oko sebe i vrati ovaj Grad 01.07.u Europu
.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # dvojacpartnerstvo 2013-06-12 23:16
Citat izator:
Da zaključimo sa analizama!
Pobjednik na ovim izbora je gospodin GARI CAPPELLI -amen aleluja.Izbore nije dobio nikakav HDZ ili Pupovac ili SDP ili ili...
IZBORE JE DOBIO GARI CAPPELLI.Da je HDZ išao na izbore samo sa ljudima iz HDZ-a dobio bi manje glasova od HOSA ili HRASTA ili PANJA ...
Rejting HDZ-u drži Gari i svi ovi koji se šlepaju pored njegovog imena da idu sami na izbore nebi dobili 3 glasa jer za njih ne glasaju ni njihove supruge
I zato TIŠINA i neka HDZ digne spomenik Gariu jer svojim imenom drži rejting stranci koja je stranka koju treba poštivati jer utemeljitelj te stranke je FRANNJO TUĐMAN
I zato Gari počisti balast oko sebe i vrati ovaj Grad 01.07.u Europu
.

A dije tu Kamala i bobi Badurina, pa zar i oni nisu dobili glasove za svoje mandate?
Citat izator:
Da zaključimo sa analizama!
Pobjednik na ovim izbora je gospodin GARI CAPPELLI -amen aleluja.Izbore nije dobio nikakav HDZ ili Pupovac ili SDP ili ili...
IZBORE JE DOBIO GARI CAPPELLI.Da je HDZ išao na izbore samo sa ljudima iz HDZ-a dobio bi manje glasova od HOSA ili HRASTA ili PANJA ...
Rejting HDZ-u drži Gari i svi ovi koji se šlepaju pored njegovog imena da idu sami na izbore nebi dobili 3 glasa jer za njih ne glasaju ni njihove supruge
I zato TIŠINA i neka HDZ digne spomenik Gariu jer svojim imenom drži rejting stranci koja je stranka koju treba poštivati jer utemeljitelj te stranke je FRANNJO TUĐMAN
I zato Gari počisti balast oko sebe i vrati ovaj Grad 01.07.u Europu
.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pitanjeqwert 2013-06-13 21:03
Citat izator:

IZBORE JE DOBIO GARI CAPPELLI.Da je HDZ išao na izbore samo sa ljudima iz HDZ-a dobio bi manje glasova od HOSA ili HRASTA ili PANJA ... Rejting HDZ-u drži Gari i svi ovi koji se šlepaju pored njegovog imena da idu sami na izbore nebi dobili 3 glasa jer za njih ne glasaju ni njihove supruge
A što misliš zašto Gari nije izašao sam na izbore bez HDZ-a s vlastitom listom za Vijeće sastavljenom od svojih prijatelja koji su se okoristili njegovim položajem?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # duo mešeteridvojka 2013-06-12 23:22
To je dvojac za mešetarenje i rasprodaju, normalno uz svoje provizije, "a ljudi smo dogovorit cemo se"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # ...Ivan - Giovanni 2013-06-13 01:42
Pupovac je ucinio politicko samoubojstvo, jedino moze opstati ako postupi poput Kap. Maglevaz i uvali se u nekakvu stranku. Narod nije blesav i nece glasani za "nezavisnog" da bi isti unovcio povijerenje gradjana....pok azatelj tome je M.Muzic i Zuber.
Pred Dr.Devcicem je svijetla politicka karijera, jer pokazuje da je principijelna i dosljedna osoba (barem za sada). Ribar i benzinaio su se slepali na ugled Dr.Devcica, a svaki parner bio on ljevi ili desni pojesti ce ih za dorucak. Zasto, jer Pupi, Fabijanic i ekipa nisu osobe koje krasi veliki intelekt, a i nisu pokvareni...ope t nesto poput Maglevza
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # mutikašaJovo 2013-06-13 08:12
Anale,slažem se s tobom,jer ako pogledamo u nazad,HDZ nije nikada na ovim prostorima imao dobre rezultate.Tek dolaskom Garia na vlast nakon pada Balije HDZ je iskazao neke rezultate ali nikada nije imao ljude koji bi mogli pokazati da su oni ti koji su snaga i garancija napretka.Gari je svojim šarmom a i kao dijete Lošinjana pokazao da može biti leader i šlepao je za sobom "bašaforcu"koja ne razumije punonego gledaju samo sebe gdje bi se uvalili u neku komisiju ili dobili neku sitnicu.I zato je Gari mudar političar jer zna koga ima oko sebe i zna da za sada ima Harlekine i Đamburaske (dvorske sluge)koji će mu pokorno služiti za marendu.I zato bravo Gari.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # budalaštinekucich 2013-06-13 10:06
Svakakvih budalaština ovdje se može pročitati. Pupovac je pametan dečko, mogao je birati između Ljilje i Rudija ili Garija i HDZ-ea. Vidi čovjek da na državnoj razini ovi ljiljini i Vodanovićevi se raspadaju, Ljiljini se svađaju s Jakovčićem, pa nije lud ići s njima. Gari je pobijedio na izborima samo zato što nije imao niti jednog ozbiljnog kandidata. Kandidat udružene ljevice koji dobije 25% je elementarna nepogoda i katastrofa, vrijedniji rezultat od Ljiljinih 25% je 5% Dorijana Božićevića. Prema tome kada će gospodin Capelli imati ozbiljnog protukandidata, a ne smušenjake onda ćete vidjeti rezultat.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Bolje vrabac u ruci, nego ...dr Oz 2013-06-13 10:17
Citat kucich:
Svakakvih budalaština ovdje se može pročitati. Pupovac je pametan dečko, mogao je birati između Ljilje i Rudija ili Garija i HDZ-ea. Vidi čovjek da na državnoj razini ovi ljiljini i Vodanovićevi se raspadaju, Ljiljini se svađaju s Jakovčićem, pa nije lud ići s njima. Gari je pobijedio na izborima samo zato što nije imao niti jednog ozbiljnog kandidata. Kandidat udružene ljevice koji dobije 25% je elementarna nepogoda i katastrofa, vrijedniji rezultat od Ljiljinih 25% je 5% Dorijana Božićevića. Prema tome kada će gospodin Capelli imati ozbiljnog protukandidata, a ne smušenjake onda ćete vidjeti rezultat.
Slažem se. Capelli nije pobijedio zato što je dobar i sposoban, nego zato što su birači procijenili da su drugi loši i nesposobni. Kad se vidi tko se, s čime i na koji način natjecao za gradonačelnika, očito je zašto je pobijedio Capelli. Bilo je to po onoj "začepi nos i glasuj, jer drugi su još gori"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # san Antoniojamburaska 2013-06-13 12:38
Jovo mi nešto previše hvali Garia, da se ne misli prikrpiti novoj-staroj vlasti, a maknuti Nedića...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # interesna zajednicabarakaš 2013-06-13 14:16
anal zaboravlja da je Gari kada je bilo opasno biti hadezeovac bio član HNS-a, a ruku na srce dobio je od HDZ-a toliko puno da ni on ni njegovi potomci to nikad ne mogu vratiti. Zato Anal pamet u glavu i jezik za zube, jer istina je voda duboka...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # istina je voda duboka...ex-hadezeovac 2013-06-13 20:46
Citat barakaš:
anal zaboravlja da je Gari kada je bilo opasno biti hadezeovac bio član HNS-a, a ruku na srce dobio je od HDZ-a toliko puno da ni on ni njegovi potomci to nikad ne mogu vratiti.
Manje više za to što zaboravlja anal, ali to da je bio u HNS-u kad je bilo opasno biti hadezeovac i što je sve dobio zahvaljujući HDZ-u zaboravio je i sam Gari.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # VEZbez 2013-06-13 20:15
Pitanje Garija i HDZ-a je mnogo komleksnije nego što neki ovdje žele prikazati. Gari i HDZ nisu uspjeli preuzeti vlast 1997 jer su jednostavno neke stvari bile drugačije posložene, mislim prije svega veliki utjecaj pok. Vlade, Vinka te Jadranke i lošinjske plovidbe na tadašnji Lošinj.Njegov odmak od Lošinja te rad u Trstu i kod velikog biznismena bilim su presudni za njegov povratak na velika vrata u Lošinj. Također važan faktor je i stabilizacija lošinjskog HDZ-a koji nakon velikih i moćnih predsjednika(Pr kačin, Sarić Volarić, Cappelli i Lubina ) preuzima samozatajni i timu podređen Ante Nedić koji je 2005. godine na koalicijskoj listi iza Garija i Rudija što niti jedan od navedenih velikih predsjednika nebi prihvatio. Hdz i Gari je jedna dobra i uspješna simbioza od koje i jedni i drugi imaju koristi. Prestankom te simbioze gube i jedni i drugi i to bi bio jedini ključ uspjeha oporbe na Lošinju odvojiti Cappellija o d HDZ-a. HDZ-ova organizacija i savjesno biračko tijelo plus liberalno populistički lider formula je za uspjeh. Da je Gari odustaao od kandidature ili da je došlo do raskola u Hdz-u , sigurno bi uz četiri kandidata za gradonačelnika bio i 5 , apoznavajući HDZ ne bi me čudila i pojava 6,7 8 kandidata za gradonačelnika što cijelu priču odvelo u psihološki rat u drugom krugu i neizvjestan ishod. Zato formula uspjeha je jasna i s obzirom na političko iskustvo glavnih sudionika to će ostati samo lijepi snovi izbornih gubitnika i lošinjskih nezadovoljnika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # izidorotarabochia 2013-06-13 21:00
Pitanje HDZ-a je stvarno kompleksno jer točno je da je čudno da današnji predsjednik uvijek na izbornoj listi prepušta prva mjesta nekom drugom jer je vjerojatno svjestan(zajedn o sa drugim osobama koje vuku poteze u hdz)
Očito je ta grupacija svjesna da bez Garia nebi prošli prag.Ana Kučič kpja nije član HDZ-a zauzima mjesto ispred predsjednika(je r smo mi u HDZ-u ocijenili da je to bolje za stranku).Dakle i Ana je cjenjenija od sadašnjeg predsjednika,a ako pogledamo listu HDZ-a među prvih 5 samo su dvoje članovi HDZ-a.I to jasno govori da je Gari u HDZ-u,Mourinho i da će HDZ završiti nakon Garia kao što je Milanski Inter završio nakon odlaska Mourinha.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Čudno je ...krtica 2013-06-13 21:10
Citat tarabochia:
I to jasno govori da je Gari u HDZ-u,Mourinho i da će HDZ završiti nakon Garia kao što je Milanski Inter završio nakon odlaska Mourinha.
A meni je čudno da ipak ostaje u HDZ-u i uz HDZ iako su ga mnogi nagovarali da se makne i okupi neke druge ljude oko sebe i krene u novu pobjedu. Tebi nije?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # slom socijaldemokrat ske i liberalnae opcijaduško 2013-06-13 21:11
Na našem otoku do 2005. godine na vlasti je uvjerljivo vladala socijaldemokrat ska i leberalna opcija uz potporu interesnog lobija iz Jadranke i Lošinjske plovidbe. Dovoljno se prisjetiti da je dugogodišnji gradonačelnik Dragan Balija bio kadar iz Lošinjske plovidbe, a dogradonačelnik Sanjin Šolić iz Jadranke. Sergio Španjol je bio predsjednik gradskog vijeća iz Lošinjske plovidbe, Lučano Nikolić iz IDS-a i to je bio okvir začinjen SDP-eom, HNS-om, PGS-om. Balija je bio u HSLS-u, LS i PGS-u. Uz pokojnog Vladimira Antolovića koji je bi ljijevo nastrojeni intelektualac, naslonjen na kapital, s potporom lobija oko škvera bila je to dobitna kombinacija. Slom socijaldemokrat ske i liberalne opcije nastupa kada SDP-e preuzima Goleš koji s idejom socijalne demokracije nema baš ništa. S druge strane HSLS preuzima Rudolf Ivković kojega HDZ-e spretno koristi za preuzimanje vlasti i pozicioniranje svojih kadrova, te ga zatim miče iz vlasti kao štetnog sastojka uigranog tima. SDP-e čini još veću grešku i dovodi Ljiljanu Rukonić, apsolutno nekompetentnu osobu za čelnika. Osobu bez ideje, entuzijazma i elementarnog znanja i korektnosti prema partnerima. Vodanović uspijeva istusnuti Hoffmana, Renca, Hanzija i preuzima HNS i isključivo ga koristi za osobni probitak i interes. Maljevac, objektivno ograničenih mogućnosti svodi IDS na priljepak za sitnu, malu dušu vijećnika Andrina Maljevca. PGS se raspao, ali figurira kroz petnaestodnevni angažman Dragana Balije pred svake izbore, što je hod u mraku. I što je na obzoru? Objektivno lagano padanje HDZ-ea koje je već počelo na ovim izborima. Šti slijedi? Borba za utjecaj u vladajućoj koaliciji, tavorenje i drijemanje opozicije od sjednice do sjednice, nastavak uveseljavanja građana od Ivkovića i čekanje novih izbora? Tko je nova zvijezda na vidiku? Tko bi mogao ili mogla biti?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Predstava za narodJinx 2013-06-14 09:49
Citat duško:
Na našem otoku do 2005. godine na vlasti je uvjerljivo vladala socijaldemokratska i leberalna opcija uz potporu interesnog lobija iz Jadranke i Lošinjske plovidbe.

Nije ovdje vladala nikakva socijaldemokratska i liberalna opcija nego interesna skupina pojedinaca koji su se pod znakovima SDP-a, HSLS-a (kasnije PGS-a), HNS-a i IDS-a domogli vlasti i činili obitelj, kako su i sami sebe nazivali. A takva im je bila i politika: obiteljska. To sa socijaldemokracijom i liberalizmom nije imalo nikakve veze. Svaki od njih brinuo se za svoje privatne interese i interese svojih bližnjih i klijenata, a najvažniji klijenti bili su Jadranka i Lošinjska plovidba, čiji službenik Balija je to ostao i kao gradonačelnik. Ne ulazeću u krupnije stvari koje su tada uslužno date tim dvjema privatnim firmama, spomenut ću samo gradske građevinske terene date za simboličnu cijenu Pinkiju i Šoliću na najatraktivnijoj lošinjskoj lokaciji.
Citat:
Dovoljno se prisjetiti da je dugogodišnji gradonačelnik Dragan Balija bio kadar iz Lošinjske plovidbe, a dogradonačelnik Sanjin Šolić iz Jadranke. Sergio Španjol je bio predsjednik gradskog vijeća iz Lošinjske plovidbe, Lučano Nikolić iz IDS-a i to je bio okvir začinjen SDP-eom, HNS-om, PGS-om. Balija je bio u HSLS-u, LS i PGS-u.
Točno. Ali njihova politika nije imala nikakve veze s onim što sugerira njihova pripadnost strankama. Nisu oni vodili socijaldemokrasku, socijal-liberalnu, narodnjačku i demokratsku politiku nego obiteljsku politiku, svaki za sebe i svi za vlasnike dvije najveće lošinjske privatne tvrtke.
Citat:
Slom socijaldemokratske i liberalne opcije nastupa kada SDP-e preuzima Goleš koji s idejom socijalne demokracije nema baš ništa.
Mislim da se nije moglo slomiti nešto čega uopće nije bilo ;-)
Citat:
S druge strane HSLS preuzima Rudolf Ivković kojega HDZ-e spretno koristi za preuzimanje vlasti
Ovo je djelimično točno, jer istina je da je HSLS preuzeo Rudi, ali prava je istina da je preuzimanje zamislio i izveo HDZ.
Citat:
te ga zatim miče iz vlasti kao štetnog sastojka uigranog tima.
Zbog toga, ali i zbog njegovih neumjerenih zahtjeva
Citat:
SDP-e čini još veću grešku i dovodi Ljiljanu Rukonić, apsolutno nekompetentnu osobu za čelnika. Osobu bez ideje, entuzijazma i elementarnog znanja i korektnosti prema partnerima.
Budimo precizni. To nije učunio lošinjski ogranak, nego vodstvo županijskog SDP-a krivo procjenjujući njen kapacitet. Pali su valjda na njenu šminku.
Citat:
Vodanović uspijeva istusnuti Hoffmana, Renca, Hanzija i preuzima HNS i isključivo ga koristi za osobni probitak i interes. Maljevac, objektivno ograničenih mogućnosti svodi IDS na priljepak za sitnu, malu dušu vijećnika Andrina Maljevca. PGS se raspao, ali figurira kroz petnaestodnevni angažman Dragana Balije pred svake izbore, što je hod u mraku.
Potpisujem :P
Citat:
I što je na obzoru? Objektivno lagano padanje HDZ-ea koje je već počelo na ovim izborima. Što slijedi? Borba za utjecaj u vladajućoj koaliciji, tavorenje i drijemanje opozicije od sjednice do sjednice, nastavak uveseljavanja građana od Ivkovića i čekanje novih izbora?
Da, to će otprilike biti predstava koju će gledati obični građani zauzeti svakodnevnom borbom za preživljavanje. No ispod površine zbog djelovanja lobista nekih posebnih interesa zbivat će se krupne stvari koje mogu dovesti do toga da gradonačelnik dobije oporbu u samom HDZ-u, a saveznike u usnuloj oporbi.
Citat:
Tko je nova zvijezda na vidiku?
Ja je ne vidim.
Citat:
Tko bi mogao ili mogla biti?
Kad bi birači glasovali samo racionalno, umom, a ne osjećajima i predrasudama, imao bih prijedlog za razmišljanje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # na zapadu nešto novo...starfucker 2013-06-13 22:01
ove izbore je dobio kapital iza kojeg stoje vlasnici Jadranke, pa im je u ovom prijelaznom razdoblju najviše odgovarao Gari i njegova ekipa. Međutim vrlo brzo će se pojaviti potpuno nova lica na političkoj sceni kao što su u Jadranci instalirani novi direktori koji nemaju veze ni sa Jadrankom ni sa Lošinjem. To su legionari koji odrade posao za veliku lovu i odu na drugo odredište. Cijeloj ovoj garnituri koja je formalno dobila izbore isteklo je vrijeme. Trebalo je doći na otvaranje Mediterrane bara na Boriku u utorak navečer i vidjeti tko su te nove zvijezde koje su blistale uz Renatu Sopek.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # mousemicki 2013-06-13 22:33
Slažem se s tobom fuckeru.Na vidiku su neki novi klinci a neki su bili na otvorenju Meditterane bara.Ovi koji su sada pored korita guraju se da zgeabe posljednje zalogaje s tog korita a pomiju će ubuduće puniti netko koga će se zadužiti po nalogu gazde.Gazda neće biti ni Šolić ni Miha ni Gari ni Vinko.Politička i ekonomska situacija na otoku će se mijenjati brzimom svjetlosti,a ovi koji danas glume da su face skrivat će se od srama.Srećom ulazomo u Europu a tamo opstaju sposobni a ne podobni.A čudna je bila ekipa na otvorenju Borika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Blistave zvijezdesponzoruša 2013-06-15 09:24
Citat starfucker:
Trebalo je doći na otvaranje Mediterrane bara na Boriku u utorak navečer i vidjeti tko su te nove zvijezde koje su blistale uz Renatu Sopek.
Prvo mi reci a tko je pa ta Renata Sopek, a zatim navedi te nove zvijezde koje su blistale uz nju. Nije valjda tajna.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Geronimo 2013-06-13 22:25
Izidoro dobro zboriš, ali ipak nisi u pravu.Predsjedn ik HDZ-a čini mi se bio je drugi na listi odmah nakon Garija. Pitanje dogradonačelnik a nije nimalo komleksno jer i ovaj put kao i prije četiri godine sasvim svejedno je tko je uz Garija ( uvjeren sam da bi uz njega prošao i Robert Antičević, Ante Nedić pa Ana Kučić.Zašto je Ana Kučić bila treća na listi je dobro pitanje koje nimalo nije komleksno već više pitanje matematike i poznavanja političke scene u Lošinju. Moje mišljenje štose Ane Kučić tiče da je ona ve3ć ispričana priča: prvi put druaga , drugi put druga ,bojim se vječno druga. Još ako je izdvojimo iz političkog u familijarni konteks svima jasno. Mladi lavovi na Boriku. To je sasvim druga priča kao i Renata Sopek. Mlacović, Domac, Pejić, Jakovljević, Sučić.... su likovi kojima mnogo toga nedostaje za let u orbitu. Prošla su ta vremena tj. vrijeme Balije kada si mogao stranačkim igrama i dobrim rasporedom dobiti većinu u vijeću a time i gradonačelnika. To svi zaboravljaji. Izbori za gradonačelnika su izravni i kandidat mora imati puno više, osobnost, prepoznatljivos t, domaći štih...., a ne isključivo samo da je zaposlenik Lošinjske i Jadranke.Na stratezima predstoji veliki teret tj izbor takvog kandidata
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # tarabochiaizidoro 2013-06-13 23:03
Situacija je interesantna jer još do nedavno se mislilo da će Lošinj propasti bez Dumanića Benvina Vinka Sokolića,a u stvari propala je samo Lošinjska jer sada je vidljivo koliko su ti ljudi bili nessposobni i nepismeni.Šolić u su dani odbrojani i pitanje je dana jer su mu već pripremljene cipele.Lošinj pomalo preuzimaju sposobni koji imaju kapital.Potkupi li su neke jadnike da im čiste cipele i uskoro ćemo morati dobiti specijalnu dozvolu za kretanje po njihovom vlasništvu.Pogl edaj samo tko je bio službeno pozvan na Boriku
To je početa kraja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # velopinmalopin 2013-06-13 23:07
Kladio bi se za janjca da ni Šolić ni Gari neće biti pozvani na otvorenje Marine na Velopinu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # MMwinetu 2013-06-14 07:51
Geronimo ima ima slabo pamćenje, jer Gari je postao gradonačelnik pred 8 godina samo zahvaljujući Milanu Mužiću koji je svoja dva mjesta umjesto Baliji dao njemu. To je bila obična trgovina, a nikako velika strateška pobjeda nad socijaldemokrac ijom. HDZ-ovci trebaju dignuti spomenik Milanu usred Lošinja, kao što je Kerum podigao Tuđmanu u Splitu. A Gari bez HDZ-a bi cijeli život sa Đurđicom prodavao rezervacije turistima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # Apači pojma nemajuOld Scheterhend 2013-06-14 11:21
Gari je postao gradonačelnik prije osam godina jer je koalicijska lista HDZ, HSLS i HKDU dobila daleko najviše glasova i vijećničko mjesto više od Balijine liste. Milan Mužić je odlučio puno ranije skim će ići i to gotovo pola godine ranije. Milan Mužić je u lipnju. godine ponovno aktivirao članstvo u Hdz-u, a ideja o nezavisnoj listi prav za prav i nije bila njegova i na početku ju je odbijao. Međutim ljudi iz HDZ-a su bili muporni i konačnici je Milan pristao kao član hdz-a ićio s nezavisnom listom. Nakon izbora pok. Dado i još neki su probali kao i u ovom slučaju Devčića (Balija , SANDRO, šVABO.....) odgurati cijelu priču u drugu stranu. A kad je spomenicima riječ dragi moj Winetou preloži Rudiju osnutak odbora za spomenike, a znam koga bi predložio za predsjednika
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # PreferansBašton 2013-06-14 12:48
Citat winetu:
Gari je postao gradonačelnik pred 8 godina samo zahvaljujući Milanu Mužiću koji je svoja dva mjesta umjesto Baliji dao njemu. To je bila obična trgovina, a nikako velika strateška pobjeda nad socijaldemokracijom.
Gari je postao gradonačelnik zahvaljujući boljoj igri tima kojem je on bio adut. Igrači preferansa su nadigrali igrače trešete koji su Mužiću davali nemoralne ponude da priđe njima, koje je on odbio znajući tko stoji iza njih. Osim toga znao je da bi ga članovi njegove liste razapeli da je prišao Baliji. A i on sam je znao da birači žele promjene kojih ne bi bilo da je prišao Balijinoj ekipi u službi vlasnika Lošinjske i Jadranke. Slažem se da to nije pobjeda nad socijaldemokracijom, jer u politici Obitelji stranaka nije bilo ni S od socijaldemokracije. Bila je to pobjeda boljih igrača.
Citat:
A Gari bez HDZ-a bi cijeli život sa Đurđicom prodavao rezervacije turistima.
Točno, ali prihvativši ponudu HDZ-a da mu bude frontman pokazao je političku bistrinu, a u ono vrijeme i hrabrost.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # suženi izbordragan 2013-06-14 19:41
Izbor u budućnosti sve je suženiji. Ne treba zanemarivati činjenicu da je na našem otoku sve više stanovništva starije od 60 godina što će nužno problematiku otočnog življenja usmjeravati ne prema razvoju nego prema zadovoljavanju potreba sve veće populacije umirovljenika, koji će diktirati način života lokalne zajednice. Umirovljenici će uglavnom odlučivati o budućim vlastodršcima, pa će i oni morati sve veća sredstva poreznih obveznika morati usmjeravati u institucije i sadržaje koje rješavaju pitanja umirovljanika. Za mlade i razvoj nažalost neće biti sredstava, te će otok sve više kliziti prema staračkoj i neperspektivnoj destinaciji sa masom starije i ekonomski gledano neproduktivne populacije sa sve manjom mlađom populacijom što će nužno ograniciti razvoj i osuditi otok na stagnaciju i vikend naselje. Zato politika mora biti orenuta ozbiljnom promišljanju o smjeru razvoja područja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # istočno od rajajames dean 2013-06-15 07:39
sve ove silne analize o demokraciji, socijaldemokrac iji, liberalizmu, HDZ-u ne drže vodu, jer samozvani analitičari vide samo vrh sante leda. Ispod površine je situacija takva da dvoje ili troje moćnika drže sve u rukama. Prije dolaska HDZ-a na vlast to je bila oligarhija na čelu sa pok. Antolovićem, a danas je to ekipa koja drma Jadrankom, kupila sve vile na Čikatu, gradi marinu na Velopinu i kupuju dalje sve što je na prodaju. Vijećnici će i dalje glasovati za njihove projekte, a da neće uopće razumjeti o čemu se radi. To je prava istina o lošinjskoj političkoj sceni, a stranke su samo šminka za neuk puk.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # demokracijaFiškal 2013-06-15 09:19
Citat james dean:
sve ove silne analize o demokraciji, socijaldemokraciji, liberalizmu, HDZ-u ne drže vodu, jer samozvani analitičari vide samo vrh sante leda. Ispod površine je situacija takva da dvoje ili troje moćnika drže sve u rukama. Prije dolaska HDZ-a na vlast to je bila oligarhija na čelu sa pok. Antolovićem, a danas je to ekipa koja drma Jadrankom, kupila sve vile na Čikatu, gradi marinu na Velopinu i kupuju dalje sve što je na prodaju. Vijećnici će i dalje glasovati za njihove projekte, a da neće uopće razumjeti o čemu se radi. To je prava istina o lošinjskoj političkoj sceni, a stranke su samo šminka za neuk puk.
Nisam baš siguran da svi vijećnici neće razumjeti o čemu se radi. Razumjet će da će biti dobro nagrađeni ako uvjere ostale da trebaju glasovati za određene projekte.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # di sam tu jafiškal 2 2013-06-15 10:21
Citat Fiškal:
Citat james dean:
sve ove silne analize o demokraciji, socijaldemokraciji, liberalizmu, HDZ-u ne drže vodu, jer samozvani analitičari vide samo vrh sante leda. Ispod površine je situacija takva da dvoje ili troje moćnika drže sve u rukama. Prije dolaska HDZ-a na vlast to je bila oligarhija na čelu sa pok. Antolovićem, a danas je to ekipa koja drma Jadrankom, kupila sve vile na Čikatu, gradi marinu na Velopinu i kupuju dalje sve što je na prodaju. Vijećnici će i dalje glasovati za njihove projekte, a da neće uopće razumjeti o čemu se radi. To je prava istina o lošinjskoj političkoj sceni, a stranke su samo šminka za neuk puk.
Nisam baš siguran da svi vijećnici neće razumjeti o čemu se radi. Razumjet će da će biti dobro nagrađeni ako uvjere ostale da trebaju glasovati za određene projekte.

Pitajte fiškala badurinu koja je cijena
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # firma Sukob interesaSI 2013-06-15 12:18
Citat fiškal 2:
Nisam baš siguran da svi vijećnici neće razumjeti o čemu se radi. Razumjet će da će biti dobro nagrađeni ako uvjere ostale da trebaju glasovati za određene projekte.
Citat:
Pitajte fiškala badurinu koja je cijena
Taj je sitna riba prema fiškalu koji zastupa sve zainteresirane strane pa ga zato zovu Sukob Interesa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...bastoncin 2013-06-15 13:01
sve se boji da boris badurina ne razumije a ako ne razumije objasnit će mu anto
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # to smo htjelidragan 2013-06-15 08:54
U čemu je razlika? U komunizmu je odlučivala partijska ideologija preko predsjednika komiteta, dakle 1-2 podobna partijaša, danas u ovom divljem kapitalizmu odlučuje kapital i oni koji ga imaju. Ja ga nemam pa nemam o čemu odlučivati, ne mogu kupiti niti bicikl, a netko može graditi Velopin. Tako je to u demokraciji, tko ima taj odlučuje, tko nema - nema mogućnosti utjecaja.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # creski načinkucich 2013-06-15 08:58
Evo i u Cresu HDZ preuzeo gradsko vijeće, koalicija SDP-HNS-PGS-IDS i HSU je ostala u manjini. Sada im je gradonačelnik na vjetrometini. To što je lošinjski SDP bio nesposoban, creski HDZ je pokazao kako se može dobiti izgubljena utakmica. HDZ je postao prejak na ovim otocima, nema ozbiljnu konkurenciju a to nikako ne može biti dobro. SDP mora nešto učiniti, smijeniti cijela rukovodstva pod hitno, HNS također, a ovi drugi su nebitni...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # nemo profeta in patriachersin 2013-06-15 12:18
Kucich dobro primjećuje da je problem u SDP-u i HNS-u, a ne u HDZ-u. Cresani su se probili na funkcije dopredsjednika Skupštine PGŽ-a i dožupanice, a izgubili gradsko vijeće u Cresu. Samo još jedan dokaz otočne mudrosti i popustljivosti. ..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # općinacherso-lussin 2013-06-15 13:05
A jesmo jadni kada nam ovakvi vode gradove.Nepisme ni nekulturni bahati prepotentni nevjernici sa kupljenim diplomama...... .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # +++Ezav 2013-06-15 13:09
Citat cherso-lussin:
A jesmo jadni kada nam ovakvi vode gradove.Nepismeni nekulturni bahati prepotentni nevjernici sa kupljenim diplomama.......
Bolje da nam i takvi vode gradove nego zatucani, licemjerni, uskogrudni vjernici.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # avocatus diaboliskurioži 2013-06-15 14:31
SI pojasni nam tko je taj fiškal zvani Sukob Interesa, te zašto ga ne prijaviš Odvjetničkoj komori da ga izbriše iz svoga članstva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....Vranac 2013-06-15 17:44
Citat kurioži:
SI pojasni nam tko je taj fiškal zvani Sukob Interesa, te zašto ga ne prijaviš Odvjetničkoj komori da ga izbriše iz svoga članstva.
A znaš ti onu narodnu da vrana vrani oči ne kopa 8)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # mladi lavovistarfucker 2013-06-16 07:46
sponzorušo, nove zvijezde na Boriku bile su Mlacović, Ana Kučić, Nina Garić, Jakovljević, mislim da ih je selektor poslao na zagrijavanje, a ova ekipa iz gradskog vijeća neće dočekati kraj mandata, jer su istrenirani na odnos snaga 15:0, a nikakav drugi rezultat im ne odgovara.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # bit će puno ranijeariel 2013-06-16 15:13
Ne da samo ekipa vijećnika nećedugo potrajate, puno će se prije gradonačelnik i gradska uprava urušiti. No nažalost to nam ništa neće pomoći, pa neće ovaj otok izvući iz gliba Ljilja, Rudi i Devčić. Alternativa je još gora.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
5 0 # kruh, ljubav i ljubomoraleira 2013-06-16 21:32
Lošinj nije u nikakvom glibu, svake se godine investira na desetke miliona eura u hotele, ceste, vodovod, kanalizaciju, knjižnicu, muzej Apoksiomena, rivu Priko i još puno manjih objekata. Ne kritizirajte nego radite svoj posao i pustite sposobne da nas vode.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # ...GIANNINO 2013-06-17 03:41
bilo bi lijepo kada bi leira znala o cemu pise. hoteli - DA -ok investicija, koja vodi do zaposljavanja ljudi i povecanju prihoda. Riva Priko, vodovod, muzej Apoksiomena, knjiznica - nisu investicije koje donose profit. Neke od ovih "investcija" jesu potrebne, ali ih placamo mi porezni obveznici, nitko drugi. Pitao bih leiru koliko je novaca zamraceno u tim investicijama, i koliko su ti "sposobni" koji nas vode iz toga profitirali?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # giovanibakalarić 2013-06-16 22:33
To što se napravilo kako ti leira spominješ vraćat će naši praunuci.Ovi koji se sada preseravaju našim novcem nisu sposobni sagraditi pesju kućicu.Njih treba u zatvor a za to se već pobrinuo gospodin Rudolf.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # balajkemanjapan 2013-06-17 07:56
leira, kamo sreće da nas vode sposobni, a ne podobni. Meni se pak čini da se Lošinj pretvorio u veliku veš mašinu i da je najunosniji biznis pranje novca. Tu se neki fiškali i građevinari jako dobro snalaze, a da bi mogli nesmetano raditi moraju imati svoje ljude u vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # bakalarić lupa li ga lupaluigi 2013-06-17 20:27
Lupaš li ga ti bakalariću. Kakav Rudi. Ove sa vlasti trebaju skinuti normalni ljudi, a ne Rudi i nesposobna Ljilja. Ne treba nam to da nesposobne zamijene još nesposobniji. Leira lupeta gluposti. Čekaj rebalans Leira, kako ćete završiti Apoksiomena? Koliko milijuna minusa ćete napraviti? Priko isto. Poljana još više, Ilovik niste platili, nećete imati niti za plaću, samo da prođe gužva. Vrlo brzo ćemo vidjeti kako stoje gradske financije. Valjda će i ova nesposobna opozicija će znati postaviti poneko suvislo pitanje, ako ih vladajući već nisu sve pokupovali. A i taj Rudi je težak nekoliko marendi, obzirom u kakvoj je situaciji.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # gipvannibakalarić 2013-06-17 21:20
Luigi kaži ženi da ne lupeta.Minus u gradskoj blagajni je 18.754.886,55 kuna.Još na to treba dodati račune koje Radnik Križevci ne predaje zbog internog dogovora da će račune dati kada budu povoljniji uvjeti.To znači da ove treba čim prije potjerati pozatvarati jer inače odosmo...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # Po našem džepuKIKI 2013-06-17 22:25
Da se kladimo da će poskupiti voda i komunalije ,otkada je došao Gari već je višestruko poskupio komunalije i vodu,uveo naplatu parkiranja ispred svake kuće a uskoro će biti i naplata zraka koji dišemo da bi zbrinuo sve svoje podobne.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
13 # ugonećeš dugo 2013-06-17 22:43
Da ali zato je banda slavila jela i pila jučer kod Kamale.Vrtjeli su se janjci i lokala se vinčina i to sve će biti plaćeno iz parkinga.Narode ko vas šiša izbori su prošli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ::::::::::KIKI 2013-06-17 22:59
Ovce i jesu za šišanje,a kada živimo u stadu ovaca sami smo krivi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # panetomimica 2013-06-17 22:15
Ovaj puta bi u vijeću trebalo 10 Ridia.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # žedni preko vode...polokuja 2013-06-17 22:57
a što je sa novom upravnom zgradom Vodovoda u Cresu na koju je utrošeno preko 8 miliona kuna, a još uvijek Lino nije preselio svoje kancelarije sa stare lokacije. Sada se vidi zašto nije provedena dioba te firme na lošinjsko i cresko područje, jer se tako isisalo novac od Lošinja gdje se ostvaruje oko 70 % prihoda.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # za Cresluigi 2013-06-18 07:42
E što se tiče upravne zgrade Vodovoda u Cresu to je još uvijek znatno , znatno manje nego je utrošeno za vodovod Ilovik, Poljanu, Priko, Kaštel, Rovensku, Podjavori, SV.Martin gdje je investitor Vodovod i čistoća. Valjda je i u Cres trebalo nešto malo utrošiti, i tamo žive ljudi, jest da je puno manje auta koji rebaju na tehnički pregled, ali ipak...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ....Bepina 2013-06-18 10:07
Luigi ti spominješ tehnički pregled vozila,a to je jedan od očitih primjera gdje je izvršeno odvajanje jer je prije nekoliko godina tehnički bio u sastavu JKPVodovod i čistoća pa su svi Lošinjani išli na tehnički u Cres.Našao se netko tko ima mozga u glavi i oteo udruženim snagama Cresa i Lošinja odnosno napravio diobu na sreću svih Lošinjana,tako da Lošinj ima svoj tehnički i svi smo zadovoljni a mislim da su i Cresani jer vidim mnoge Cresane da dolaze u Lošinj na tehnički.Tako bi trebalo i sa ostalim djelatnostima JKP-a jer u stvari mi smo dvije općine odnosno dva grada Grad Mali Lošinj i Grad Cres.Imamo dav različita žiro računa,imamo dva različita gradonačelnika, imamo dva različita gradska vijeća itd itd,ali očito naši političari imaju isti mentalni sklop.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Wind of changeKiko 2013-06-19 23:19
Ni jedno javno poduzeće ne posluje uspješno nego nam nabija nepotrebne životne troškove jer zbrinjava politički podobne lijenčine i rođake a ne one koji žele raditi,potrajat će još neko vrijeme ali prije ili kasnije će izumrijeti i ti dinosauri komunizma,uskor o počinje sa strujom i HEP-om a tako će biti i sa ostalima.Zdrava konkurencija unapređuje ponudu i snižava cijene usluga,bio to tehnički pregled,opskrba vodom i strujom ili odvoz smeća.Za sve to je potrebno promijeniti i lokalnu samoupravu što je u ovj korumpiranoj sredini malo teže ali i neizbježno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # malo jace ispiranje mozgaGIANNINO 2013-06-18 13:33
Nije tehnicki dosao u losinj zbog diobe JKP Vodovod niti zato da Bepina nebi puovala u CS, vec zato jer je to jedan veliki izvor zarade. Naravno, da je tehnicki ostao u sklopu JKP Vodovod, ali smjesten u Losinju, tada bi to pomrsilo racune privatnom investtoru koji je tu namirisao lovu. Ajde bepina, probaj otvoriti auto praonu u Losinju, pa se javi sa svojim hvalospjevima.
Ja sam vec 2 puta radio tehnicki u Rijeci, ne zato jer su u RI bolji, nego eto tako.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # RuletDe dinari 2013-06-18 17:32
Budalo mogao si ići u Cres na tehnički,to ti je bliže
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # epur si muovegalileo 2013-06-18 14:59
Giannino nije informiran da se za dvadesetak dana otvara nova privatna autopraona iza diskonta Jadranke, a u pregovorima su i za otvaranje još jedne stanice za tehnički pregled vozila u bivšem vešeraju. Prema tome kapitalizam i tržišna utakmica konačno stiže i na Lošinj.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ChavezHugo 2013-06-18 17:18
E moj Galileo otvarale su se i fotografske radnje u Lošinju,a uskoro ćemo morati ići u Rijeku za fotografije za osobne i putovnice.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # kako je na Krku?luigi 2013-06-18 17:00
Ima li na otoku Krku sedam komunalnih poduzeća i sedam vodovoda ili imaju samo Ponikve? Privatni interes proglašavati srećom svih lošinjana je u najmanju ruku cinično. Rascjepljavanje u današnjem svijetu globalizacije je ludo i suludo. Po tome je potpuno opravdano da i Susak i Unije imaju svoje samostalne sustave. Kakve bezvezarije. Agrokor kupuje Mercatora a gospon bi cijepao to malo poduzeća, eto da bi lošinjani bili što sretniji, ili da bi on našao svoj interes i omastio brk. Baš je pametan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # giordanobruno 2013-06-18 20:07
galileo baš si glup kao i tvoji partneri iz Jadranke koji su zatvorili vešeraj, pa prljavo rublje voze kamionima u Zadar. Sada u tom prostoru planiraju otvoriti stanicu za tehnički pregled vozila neposredno pred ulazak u EU kada više neće biti obavezan tehnički pregled svake godine. Pametne odluke svaka čast !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # okupacija u 26 slikalordan 2013-06-20 07:53
u Lošinju više nema slobodne površine za parkiranje automobila. Sve je okupirao Lošinj parking, postavio satove za parkiranje i klanfe pa naplaćuje svaki sat.Stalni stanovnici su pretvoreni u podanike vladajuće oligarhije koja misli da je dobivanjem izbora dobila zeleno svijetlo za bahatost i bogaćenje na naš račun. E, neće moći gospodo, ničija svijeća nije gorila do jutra...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # ,,,,Jerko 2013-06-20 09:46
Citat lordan:
u Lošinju više nema slobodne površine za parkiranje automobila.

A zašto bi je bilo? Sve površine imaju vlasnike, a vlasnik odlučuje što će s njima.
Citat:
Sve je okupirao Lošinj parking, postavio satove za parkiranje i klanfe pa naplaćuje svaki sat. Stalni stanovnici su pretvoreni u podanike vladajuće oligarhije koja misli da je dobivanjem izbora dobila zeleno svijetlo za bahatost i bogaćenje na naš račun.
Nemaju svi stalni stanovnici aute, pa ne vide razloga da netko nešto dobiva besplatno, a oni ništa.
Citat:
E, neće moći gospodo, ničija svijeća nije gorila do jutra...
Reci to privatnim osobama koje naplaćuju parkiranje pred svojim kućama za gradski prostor.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # invalidi u mozakLošinjan 2013-06-20 14:05
Pa mora Gari negdje zaposliti sve te neradnike i lijenčine,nekog normalnog posla se neće uhvatiti pa ih je Gari natovario stanovnicima lošinja na grbaču da ih hrane.Slijedeće je da će uvesti naplatu zraka i zaposliti još njih 20-30 HDZ-ovaca.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3 0 # .....Javna Garaža 2013-06-20 17:44
Molim da budale ne seru po ovom portalu.U red i čekajte 4(četiri)godine pa kada dođete na vlast određujte kako će se parkirati;Nećet e vi nama sada odlučivati kako će se parkirati u gradu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
09 # inakraljica benzina 2013-06-21 22:19
Dobro znači zaključak po ovoj temi je da je Pupovac najveća kurva.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # inaLošinjan 2013-06-21 22:35
Dobio je glasove na račun mota koji je glasio zaustavimo rasprodaju Lošinja pa se udružio sa onima koji rasprodaju Lošinj.Kurva je blaga riječ za takav karakter i moral.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # već viđenošjor anđelo 2013-06-22 07:22
komentar javne garaže najbolja je slika ove vlasti. Mi ćemo 4 godine raditi što nas je volja, a vi stojte u redu i čekajte, te budite sretni što vam dozvoljamo da živite u našem gradu. Vraćaju se olovne devedesete godine, ali birači nisu ništa drugo ni zaslužili, svatko ima vlast kakvu zaslužuje...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
6 0 # ne viđenošjor djavolo 2013-06-22 17:41
Oduvijek onima kojima nije odgovarala"klim a"ili ekonomska situacija na ovom otoku su odlazili.Sada imaju isto priliku otići još i lakše nego prije 60 godina.Komu ne odgovara ova vlast koju smo odabrali neka se iseli i neka se pokuša vratiti kada se promijeni vlast.Ovi koji su sada na vlasti bili su i prošle četiri godine i napravili su puno pa su zato i ostali na vlasti.Rudi i Ljilja nisu napravili ništa pa neka počekaju da kada nešto naprave i kada narod ocijeni da je to dobro dobit će izbore a do tada KUŠ.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # ...GIANNINO 2013-06-23 08:41
Sior Djavolo, tragicni egzodus Losinjana koji se je dogodio pred 60 godina, nije bio uzrokovan "vremnskim" niti ekonomskim uvijetima. Ti zvucis poput kakvog ratnog zlocinca koji umanjuje npr. tragediju Vukovara ili Sarajeva. Taj egzodus pred 60 god cinili su ocito ljudi poput tebe kojima su Losinjani bili nedostizni, pa je trebalo osloboditi otok za ljude ispodprosjecnih mogucnosti poput tebe samoga. Tada je smetalo talijansko opredjeljenje, sada nesto drugo, a sutra ce smetati open nesto drugo.
Kada vidimo da su nam na vlasti ucenici kumrovecke skole, ovakav stav ne iznenadjuje. Opet se losinjani moraju sakriti, jer sada je u "djiru" biti prstenas....a uvijek se nadje par domacih koji zele svojih 5 min slave.zbdGu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ....Pescatore 2013-06-23 16:05
Citat GIANNINO:
Sior Djavolo, tragicni egzodus Losinjana koji se je dogodio pred 60 godina, nije bio uzrokovan "vremnskim" niti ekonomskim uvijetima. Ti zvucis poput kakvog ratnog zlocinca koji umanjuje npr. tragediju Vukovara ili Sarajeva. Taj egzodus pred 60 god cinili su ocito ljudi poput tebe kojima su Losinjani bili nedostizni, pa je trebalo osloboditi otok za ljude ispodprosjecnih mogucnosti poput tebe samoga.
Gianino, ti si jednostavno budala koja pokušava falsificirati povijest jer ti tako odgovara. Egzodus se nije događao samo Lošinjanima nego i drugima koji su bili protiv nover vlasti ili su krenuli u svijet trbuhom za kruhom. A ti ignoriraš onih 20 godina što je Italija zauzela ove otoke s većinskim hrvatskom življem i mnoge talijanizirala, a neke i nasilno.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ...GIANNINO 2013-06-23 20:32
Pescatore ti si jednostavno debil koji pokusava kriviti povjesne cinjenice. Da je istina to sto ti sertuckas, ne bi se iselilo 70 posto stanovnistva. Prouci povijest pa ces vidjeti kada je hrvatska (juga) bila na Losinju, a kada Italija (venezija). Koliko je Italija taljanizirala "hrvatsko" zivlje??? Pa pogledaj na listu kandidata na zadnjim izborima...koli ko ih je rodjenih iza 1945, a osijecaju se talijanima....h ahahah
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # volim Lošinjamadeus 2013-06-23 14:07
bravo šjor djavolo, konačno nešto pametno i od vas na vlasti. U kampanji ste se čuvali ovakvih prijetnji, ali očito sada se osjećate potpuno sigurni pa možete pokazati svoje pravo lice. Potpuno ste smetnuli s uma da od 1. srpnja počinju važiti europski zakoni i da će oni koje ste potjerali pred 60 godina imati priliku tražiti povrat imovine.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # ....Rambo 2013-06-23 16:08
Citat amadeus:
bravo šjor djavolo, konačno nešto pametno i od vas na vlasti. U kampanji ste se čuvali ovakvih prijetnji,
Šta je tebe opalilo sunce pa vidiš prijetnju tamo gdje je nema. Gdje je ta prijetnja, mamlaze?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # ......apoksiomen 2013-06-23 18:37
Mi smo sada na vlasti jer nam je narod ponovo dao povjerenje na izborima.Da to nije tako Lošinjski puk nebi tako glasao.Glasove poštenog Lošinjskog puka se moraju poštivati i nama je to sveta obaveza koju ćemo ispoštovati.Mi nećemo nikoga tjerati da se iseli jer mu se ne sviđa naša politika,ali ako se nekome ne sviđa neka se slobodno iseli.U našim redovima imamo sve poštede i sposobne ljude koji znaju prepoznati ispravnu politiku za dobrobit Grada i molim lijepo ako se nekome ne sviđa neka se buni Milanoviću.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ,,,GIANNINO 2013-06-23 20:36
Demokracija na hrvatski nacin + tko nije sa nama, taj je protiv nas. Mozda da ponovno otvorite goli otok??
Ups....reci ce da falsifikujem povest
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # a da probate s pederlukom?kmet 2013-06-23 16:41
Možda bi koristilo da se svi koji su glasali za ove koji nisu dobili na izborima deklariraju kao pederi i da traže od Europske komisije da zaštiti njihova manjinska prava :-)
Kakvo iseljavanje, budućnost je u pederluku.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # jutarnjiu podne 2013-06-23 18:28
Danas čitam u Jutarnjem listu kako je Crnogorcima pun kufer Rusa i ono što su im Rusi donijeli odnosno odnijeli.Sad su se sjetili da su im Rusi donijeli samo zlo i sad se pokušavaju vaditi iz govana.Srećom da se od 01.07.kada napokon postajemo dio EU obitelji da će i kod nas zavladati zakoni kojima se ograničava da Rusi mogu raditi Raspašoj po Lošinju a vidjet ćemo isa njihovim marionetama koji im idu na ruku da ovdje rade što hoće.Jedna gospođa mi je danas kazala da se sa djecom htjela okupati na Čikatu i htjela se kupati na muliću ispred Karoline i nisu im dali nego su ih zaštitari u civilu potjerali i rekli su da se tamo ne može kupati jer da je to privatni mul.Ja sam joj odgovorio da je to točno i da zaštitari imaju pravo jer da je to privatni mol i da ja imam privatni mol i ja bi tjerao kupače koji se dolaze kupati na moj mulić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # zaustavimo rasprodajuvau vau 2013-06-24 09:34
Citat u podne:
Danas čitam u Jutarnjem listu kako je Crnogorcima pun kufer Rusa i ono što su im Rusi donijeli odnosno odnijeli.Sad su se sjetili da su im Rusi donijeli samo zlo i sad se pokušavaju vaditi iz govana.Srećom da se od 01.07.kada napokon postajemo dio EU obitelji da će i kod nas zavladati zakoni kojima se ograničava da Rusi mogu raditi Raspašoj po Lošinju a vidjet ćemo isa njihovim marionetama koji im idu na ruku da ovdje rade što hoće.Jedna gospođa mi je danas kazala da se sa djecom htjela okupati na Čikatu i htjela se kupati na muliću ispred Karoline i nisu im dali nego su ih zaštitari u civilu potjerali i rekli su da se tamo ne može kupati jer da je to privatni mul.Ja sam joj odgovorio da je to točno i da zaštitari imaju pravo jer da je to privatni mol i da ja imam privatni mol i ja bi tjerao kupače koji se dolaze kupati na moj mulić.

Devčić je u predizbornoj kampanji najavio borbu protiv tih stvari ! "Zaustavimo rasprodaju Lošinja !"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3 0 # KurhausFrančesko Đuzepe 2013-06-24 13:05
Prozivaju nas da nitko od vlasti nije bio na otvorenju Liječilišta Veli Lošinj.Točno nije bilo jer mi iz Lošinjske vlasti nemamo ništa s tim.Nas se stalno ignorira pa i župan a sada kada bismo trebali našim prisutstvom uveličati vašu proslavu sada bismo mi trebali doći na otvaranje i tamo glumiti gljive.Neće to tako ići gospodo.Najprij e se moraju poštivati pravila ponašanja u ovom Gradu a onda možemo vidjeti tko koga treba,i prema tome odrediti pravila igre.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Frančesko folirantcio 2013-06-24 13:16
Citat Frančesko Đuzepe:
Prozivaju nas da nitko od vlasti nije bio na otvorenju Liječilišta Veli Lošinj. Točno nije bilo jer mi iz Lošinjske vlasti
Daj ne foliraj se kao da si iz vlasti. Da si iz vlasti znao bi da je na otvorenju bio dopredsjednik Gradskog vijeća Mario Kamalić.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # Bajka o demokraciji by ADZBrüder Grimm 2013-06-24 14:19
Nije bio nitko iz ADZa, svi su odjednom bili "zauzeti ranije dogovorenim obvezama"

:lol:

bajke za malu djecu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ----Avatar 2013-06-24 15:20
Citat Brüder Grimm:
Nije bio nitko iz ADZa, svi su odjednom bili "zauzeti ranije dogovorenim obvezama" :lol: bajke za malu djecu
Pametno su napravili. Da su došli na otvorenju sada bi ti komantirao kako se kite tuđim perjem.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ----Brüder Grimm 2013-06-27 13:49
A otkud ti pobogu znaš što bih ja kometirao i da li bih uopće komentirao?
Ti si kao neki Avatar Domesticus ili si Vidoviti Milan?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kamkam 2013-06-24 14:38
AHhahaha Kamalić iz vlasti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kamala iz vlasti, a ljilje i rudija nigdjeluchio 2013-06-24 18:52
Eto pragmatični Kamalić je procijenio da mu je bolje s bosancima i prstenašima nego sa Ljiljom i Ludijem - lošinjamima, te je pobijedio. Što se može, svatko procjenjuje svoje mogućnosti i šansu. On je to dobro učinio. Kamala je potpredsjednik, a čelnica Sdp-a ništa.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
14 # jaomajko 2013-06-24 22:36
Koja smo mi selendra kada nam je Kamala predstavnik vlasti koji je nametnut biračima ikada nam jedan Andrino drži u neizvjesnosti kao deveti sve skupa.Ali više od toga Lošinj ne zaslužuje jer ipak Lošinj je jedna mala selendra.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # škampškamp 2013-06-25 11:05
Citat buba svaba:
E,prijatelju jao bas si pravio JAO, za tebe i tvoje pisace je stari Kamalic izmislio politiku, politicku procjenu i nacin vodjenja politike. Ne samo za tebe JAZAVAC, vec i za sve ostale politicare Losinja. A, ti mozescsamo lajati na mjesec, i uciti od staroga kako se politika vodi, i kako se stvarno u Gradskom vijecu mora raditi. Uostalom on je to pokazao u dva mandata, jednom direktno, a drugom vodeci svoje vijecnike. A, uostalom i ti si tamo S. sjedioskupa sa njime.

Citat majko:
Koja smo mi selendra kada nam je Kamala predstavnik vlasti koji je nametnut biračima ikada nam jedan Andrino drži u neizvjesnosti kao deveti sve skupa.Ali više od toga Lošinj ne zaslužuje jer ipak Lošinj je jedna mala selendra.

Kamala je legenda, udruženje privatnika pretvorio u privatnu prciju, na terasi svog lokala izgradio- postavio baraku,u lokalu cijene variraju kako kome i bez Linićevog računa, taxist koji dere i odere klijente (najskuplja cijena prijevoza na jadranu), sve je to dopresjednik vijeca Kamalić, a sada hdz buditeb spremni da Vam on uzme mjeru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # jazavacbuba svaba 2013-06-24 22:55
E,prijatelju jao bas si pravio JAO, za tebe i tvoje pisace je stari Kamalic izmislio politiku, politicku procjenu i nacin vodjenja politike. Ne samo za tebe JAZAVAC, vec i za sve ostale politicare Losinja. A, ti mozescsamo lajati na mjesec, i uciti od staroga kako se politika vodi, i kako se stvarno u Gradskom vijecu mora raditi. Uostalom on je to pokazao u dva mandata, jednom direktno, a drugom vodeci svoje vijecnike. A, uostalom i ti si tamo S. sjedioskupa sa njime.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # kamala je okmarković 2013-06-25 13:30
Kapetan Mario Kamalić je racionalan političar. Vrijedan i marljiv, pronicljiv, malo više okrenut sebi,ali svakako će se založiti za opće dobro. Od nikoga nije ništa ukrao, oteo, pretvorio iz društvenog u privatno. Da li prijavljuje porez? to je stvar poreznih vlasti, a ne zluradih nagađanja. Gospodina Kamalića krasi političko poštenje, nikada nije kalkulirao, pretrčavao iz tabora u tabor, uvijek orjentiran desno u političkom smislu, zahtjevan i razuman partner, nikada nije postavljao stvari na načina suprostavljanja domaćih i furešta i nije to zloupptrebljiva o u političke svrhe. Funkcionira po interesu i dogovoru. Tako i treba. Bez interesa nema niti aktivnosti. Ne pada na fore i štoseve. Ne razbacuje se i na modira, prilično je skroman, radišan, u poslu ne štedi sebe, ali niti druge. Slab je prema unuku, jedini mu on može izvući lovu. Tipičan otočanin koji je vidio svijeta, života i novca. Čovjek pozdat po izreci "krvi ti dam, za solde ne pitaj", tipični otočni karakter. Da, to je potpredsjednik gradskog vijeća Malog Lošinja. Čovjek koji, voljeli ga ili ne - to zaslužuje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # karamarko 2013-06-25 16:22
Markoviću ti si pravi HSS-ovac kao i Kamala, šteta što niste išli sami u lokalne izbore jer bi dobili najmanje 6 vijećnika i ne bi se desio ovaj cirkus sa Pupovcem. Neka vam bude cilj za slijedeće izbore da se izvučete ispod HDZ-ovog kišobrana, jer vrijeme radi za poštene i poduzetne.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # markovic je u pravuvizinho 2013-06-26 00:40
Kap. Kamalic je dobar izbor i jedan od rijetkih inteligentnih politicara u Losinju. Politikom se nitko ne bavi za opce dobro, tako da to ne treba ocekivati niti od kap. Kamalica. Covijek je vidio svijeta i to ne kroz ugodna putovanje vec kroz tezak rad, zna kako i sto treba napraviti. Po svemu zasluzuje i visu politicku funkciju. Ima svoje principe, koji su jasni i nece nikoga ostetiti. Poslovno, stvar je izbora poslovati sa njime ili nekim drugim. Prava je steta sto je sklon tzv desnim politickim uvjerenjima (koja ja nikako ne mogu smisliti). Inace, kap. Kamalic je uvijek spreman pomoci bez da trazi nesto za uzvrat.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # .....mirjana 2013-06-26 02:56
mislim da se ovaj Lošinj zove lošinj bas zato sto je prepun zaista losih ljudi..pokvaren ih,podlih,neisk renih itd..zanima me od ovih pljuvaca po svima i svakome sa portala volim losinj dali bi bili ovakve face i sve ovo sto misle nekome i rekli u lice,bili iskreni ili se u svome stilu svi samo uctivo i ljubazno smjeskaju dok ne okrenu se ledja,a onda slijedi pljuvacnica.los inj je izgleda prepun ljudi koji samo znaju mrziti..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # miris novcajuanito 2013-06-26 07:42
od svega što je Marković nadrobio o kapetanu Kamali jedino je točno da je sklon desnim političkim opcijama. Zato i nije htio u koaliciju sa SDP-om jer ih mrzi iz dna duše iako je sa Ljiljom u izuzetno dobrim odnosima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # ...Đon 2013-06-26 08:04
Mirjana nije Lošinj loš i prepun loših ljudi.Ovaj portal omogućuje da se ljudi ovdje sprdaju i pričaju o drugim ljudima neistine i da ih neargumentirano vrijeđaju.Kad bi se ljudi trebali logirati, i nakon toga pisali pod drugim imenom tada bi se ovaj portal mogao zatvoriti.Ovdje du svi hrabri jer ih se tobože ne vidi i iznose pretežno neistine na koje se budale smiju,a to sve govori o vlasniku postala i o onome tko ga uređuje jer njima najviše odgovara da pljuvač bude anoniman,a dali je točno ono što je napisano to nije bitno.Pa i sam admin zna komentirati pod krivim imenom ali ako se nešto napiše što njemu ne odgovara onda on to briše.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # argumentirano vrijeđanje?? WTFWTF 2013-06-26 08:45
Citat Đon:
Ovaj portal omogućuje da se ljudi ovdje sprdaju i pričaju o drugim ljudima neistine i da ih neargumentirano vrijeđaju.
Reci ti meni bistriću kako se to ljude može ARGUMENTIRANO vrijeđati :P :P :P
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # lošinj a ne dobrinjnezavisan 2013-06-27 00:23
Nije Lošinj samo ovaj portal ..
Ovdje naprimjer živi toliko ifrusriranih loših vidjelaca stvari koje se nisu dogodile niti će ,
Ljudska mašta je stvarno neogranićena,po voda za loše gdje se god okreneš a mjesto tako lijepo ,nebi turisti u prolazu dolazili da je bezveze ,šteta ,
I velečasni Sudac je pobjegao odavdje
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # kamala 2buba svaba 2013-06-26 16:20
Mozete vi pricati sto god hocete o Starom Kamalicu, ali on osobno je premudar da bi se sa vama djabalebarosima nadmudrivao. Iz osobnog iskustva znam kada je meni pomogao vezanozaobrt , ne trazeci nikada nista, a znam pouzdano da je u svim ovim godinamadok je Predsjednik udruzenja pomogao mnogim ljudima , kako iz domene obrtnistva tako i iz domene savjeta u svakom pogledu, i nikada ne trazeci za uzvrat nista. Ja bih volio da taj koji kaze da ovo nije istina iznese svoje iskustvo, i naravno da se pri tome potpise .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # .......potpis 2013-06-26 16:48
Citat buba svaba:
Ja bih volio da taj koji kaze da ovo nije istina iznese svoje iskustvo, i naravno da se pri tome potpise .
Kao što si se i ti potpisao, je li ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ...kam3 2013-06-26 17:40
Mario ne seri.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # marioobrtnik 2013-06-27 12:55
mario k je politička nula. uvalio se s kapellijem jer ne može preboliti natječaj za ravnatelja žlu ml još od prije 100 god. Samo problem je što su u županiji na vlasti crveni a gari s kojim se mario skompao niti ne kotira baš najbolje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # hakunamatata 2013-06-26 19:31
ovakav hvalospjev još nije viđen na stranicama ovog portala. Samo je nebo granica za kapetana Kamalu, nadmašio je čak i Ljilju Veličanstvenu. U slijedeće 4 godine čeka nas pravi cirkus sa ovakvim narcisodnim političarima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # kamalajojboli 2013-06-26 20:44
Dali može još netko napisati o ovom gospodinu nešto što Lošinjskom puku nije poznato.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # jadici bez argumenatamarković 2013-06-26 21:43
Jadnici koji pišu da bi eto nešto napisali. Nigdje niti jednog argumenta, niti činjenice, osim da je kap. Kamalić desno orjentiran političar. Ne možete mu nalijepiti da je furešt, šiptar, prstenaš i bosanac, da ljude dijeli na domaće i furešte, da anonimno prijavljuje, da je kriminalac, lopov, politički nepouzdan tip, a izmišlj i laže (kao Ljilja na primjer), ali dovoljno vam je što je desno i s omraženim HDZ-eom, i to je dovoljno. Zalo što nemate objektivnosti u ovo vrijeme za četiri godine ponovo ćete lajati na mjesev, jer Kamalić nije Renata ili Ljilj, pa niti Rudi. On jednostavno zna što radi. Za što ga je moguće to kupiti. Što mu to lokalna vlast može dati a da on to već nema? Kamalić s HSS-om će sasvim sigurno odlučivati na slijedećim lokalnim izborima, jer će podići HSS koji je Renata upropastila i svojim neradom dovela na najniže moguće grane, ali i takvog ga je bila spremna isporučiti Ljilji. Čija je ideja da upravo Renata bude zamjenica Rudiju? Nagradno pitanje?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # mile non piu milecile 2013-06-27 07:28
zna se tko je postavio Renatu na čelo HSS-a i na funkciju ravnateljice Lječilišta Veli Lošinj, a prijašnju ravnateljicu gđu Olgu za direktoricu poslovnice Hypo banke u Malom Lošinju. Markoviću, ako treba još podataka o kadrovskim potezima kapetana Kamale samo reci biti ćeš uslužen...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # UEEU 2013-07-01 13:10
Danas smo napokon ušli u EU.Lošinj je oduvijek bio u Evropi temeljem ljudi koji su ovdje živili i donosili su kulturu iz cijelog svijeta.Tek dolaskom balkanaca sa istoka Lošinj je postao ZapadniBalkan dolaskom Petrovića Jovanovića Milosavljevića Mileusnića i slična pezimena i bilo je bitno da su na liniji.
Ulaskom u EU mislim da se nije mnogo promjenilo jer smatram da ako smo članovi jedne kulturne zajednice tada bismo morali imati barem približno osobe koje vode ovaj Grad na tom nivou.Doduše na Garia se ne možemo potužiti jer on ipak pripada eliti koje je u EU i govori dva strana jezika.Talijans ki odlično a njemački trokira.Problem je u Đurđici koja nezna niti jedan strani jezik a i predsjednik Gradskog vijeća.E taj posebno nezna niti Hrvatski.Zamisl ite vi predsjednik gradskog vijeća koji na ovom području nezna niti njemački.To je problem Lošinja.Kada se određuje tko će biti predsjednik ili osoba na takvim funkcijama moramo voditi računa da osoba bude kulturan na Europskom nivoui da zna najmanje dva jezika,a Anto se muči i sa Rvackim.Recimo na kraju krajeva i Boris Badurina zna dva jezika,kapetan Mario Kamalić zna dva jezika.Vodimo računa da smo ušli u EU i zato moramo paziti i na takve detalje.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ....Balkanac 2013-07-01 14:03
Citat EU:
Danas smo napokon ušli u EU. Lošinj je oduvijek bio u Evropi temeljem ljudi koji su ovdje živili i donosili su kulturu iz cijelog svijeta. Tek dolaskom balkanaca sa istoka Lošinj je postao Zapadni Balkan
Tocno, ušli smo u EU, dakle naddržavnu političku i ekonomsku zajednicu koja se naziva Europska unije. A u Europi kao kontinentu i zemljopisnom pojmu su i danas kao što su bile i jučer sve zemlje Balkana od Bosne i Hercegovine do Albanije, Srbije i Makedonije, Kosova pa i čak dijelom i Turske. Na ostale gluposti koje si nadrobio neću se osvrtati, jer su dokaz da Balkanac može ući u Europu, ali da Europa ne ulazi u Balkanca.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # italiano vero...časlav 2013-07-01 14:00
po tvojem načinu razmišljanja predsjednik gradskog vijeća trebao bi biti Andrino koji odlično vlada sa dva strana jezika hrvatskim i engleskim !
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # cilemile 2013-07-01 21:18
A zašto se ti Balkanac kao.i svi vi bosanci nađete uvrijeđeni ako vam netko kaže istinu.
EUUE vam je rekao istinu i to prihvatite.A može i Andrino ili Kamala ali ta osoba mora znati barem jedan strani jezik.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # puni, pucajbre 2013-07-02 07:54
Najbolje bi bilo ukinuti izbore i predsjednika Gradskog vijeća birati javnim natječajem ili kao nekada da to učini komitet ili pak Župsko vijeće. Ovakvo što mogu predlagati samo politički analfabeti. Da bi netko bio predsjednik GV mora prije svega biti izabrani vijećnik sa stranačke ili nezavisne liste. Nakon toga izabrani vijećnik mora dobiti potporu najmanje osam vijećnika. Sva ostala razmišljanja su samo isprazne ćakule. Milan Bandić je izabranni gradonačelnik Grada Zagreba. Pri kandidiranju uvjet je bio da prikupi određen broj potpisa potpore sukldno Zakonu a ne dali je čistokrvni Zagrebčanec, da li govori mađarski ili hercegovvački. Zato draga gospodo angažirajte se i za četiri godine predložžite mlade lošinjske lavove koji govore strane jezike i neka ih građani podrže.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # stipeu gostima 2013-07-02 20:25
...i kaže Stipe: priča jezike e pa zna naški i hrvacki
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
11 # alo-htoni 2013-07-02 20:38
nije bitno govori li predsjednik GV jedan ili više stranih jezika, važno je samo da je jedan od naših, a gubitnici lokalnih izbora neka se drugi put bolje pripreme...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # stipeu gostima 2013-07-02 21:21
A ovo mi je dobro:nije bitno dali govori strane jezike,glavno da je naš.E ovo govori sve o tome koje ljude imamo u vijeću.Ti22pičn o razmišljanje dinaridske lulture.Takvim razmišljamjem ostali ste na balkanz
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # titaniknik 2013-07-02 22:16
Ako pričamo o jeziku mi imamo Mirka Amerikamca koji zna engleski francuski njemački talijanski i hrvatski a predsjednik to što nezna nije bitno.A koga imate vi u sdp-u da zna toliko jezika?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # esperantonives 2013-07-03 07:27
svaka čast jači ste od nas po pitanju stranih jezika, ali Ljilja ima puno više komparativnih prednosti u odnosu na Mirka amerikanca. Zašto ne sazovete sjednicu gradskog vijeća pa da konačno vidite kako funkcionira oporba.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Parkingnezavisan 2013-07-04 20:00
Nevezano za temu mene kao građanina i birača HDZ je prevario,ne ulazeči u to bili me i SDP prevario .
Naime u sporednoj neprometnoj ulici kojoj živim zabranili su parkiranje nakon 40 godina otprilike koliko ulica postoji,sve kuče od njih tridesetak primaju turiste pa mogu i slobodno reći da dobrim djelom i ovise o turistima .Prvi turisti koji su jučer stigli u moju kuču nisu ni stigli odnjeti stvari a već ih je dočekala kazna od 500 kuna ,koliko ja vidim a nisam slijep Lošinj je poluprazan doslovno .
Zar nebi bilo uljudnije i primjerenije turiste dočekati recimo suhim smokvama i domačom rakijicom nego odmah na prvom koraku kaznom ? Hoće li se ti ljudi vratiti opet ? Jeli to nekom uopče bitno ?
Jesu li nadležni ponudili alternativu gdje smjestiti 30 i više automobila ,možda na Merag,Čunsko polje ?
Ja ću se snači popiliti ću agrume koje sam sa ljubavlju uzgajao sve ove godine ,popilit ću i palmu ,srušiti ću ogradu i zid i sad u sezoni po suncu trošiti novce koje nemam i umijesto da primam turiste praviti si parking u vrtu . .
Nisu li se nadležni mogli sjetiti ove genijalne ideje recimo u Siječnju ili Veljači,Ožujku, Travnju ... ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
16 # ParkingKonstruktivna kritik 2013-07-04 23:04
Ne sviđa mi se HDZ ,a ni SDP nije napravio ništa do sada ali stanje sa parkirnim mjestima je zaista kritično ,problem je nastao kada je gradonačelnik počeo uhljebljivat članove stranke na račun građana iako i u puno većim gradovima nije veći problem pronaći besplatno parkirno mjesto,u Lošinju je svaka javna površina pretvorena u parkiralište,ce ste koje su naši roditelji gradili samodoprinosima su odjednom postale izvor prihoda za gradonačelnikov e uhljebe koji se iz dana u dan razmnožavaju kao zečevi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # parkiranjeZabranjeno 2013-07-05 17:12
Ma šta gradonačelnik,N edić Sarić,Kljajić Antičević.Ljudi koji mrze sve što je Lošinjski i ima Lošinjske korijene.Meka idu regulirati promet u Tolisu(BIH Brčko distrikt).Ali uostalom glasali ste za Garia.Pa neka vam je.Mogli ste znati da će vas nakon izbora naguziti.
BRAVO GARI,BRAVO ANTO.Svaka čast,budale treba guziti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # ....drugi korijen 2013-07-05 17:20
Citat Zabranjeno:
Ma šta gradonačelnik,Nedić Sarić,Kljajić Antičević.Ljudi koji mrze sve što je Lošinjski i ima Lošinjske korijene.Meka idu regulirati promet u Tolisu(BIH Brčko distrikt).Ali uostalom glasali ste za Garia.Pa neka vam je.Mogli ste znati da će vas nakon izbora naguziti.
BRAVO GARI,BRAVO ANTO.Svaka čast,budale treba guziti.
Ajde ne budalite. Sve ovo preseravanje je zato što bi htjeli besplatno parkiranje, a ne zbog brige za nekakve lošinjske korijene i šta ja znam. A danas nema ničega besplatnog. I pitam ja vas šta ja koji nemam auto imam od toga da vi imate besplatno parkiranje? Ajde da vas vidim ;-)
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # pakiranjeZabranjeno 2013-07-05 19:04
Zato jer nemaš auto ti si drugi korijen.Ali mi neznamo zašto ti nemaš auto i zato što nemaš auto ti si manje vrijedan građanin ovoga grada jer mi koji imamo auto mi plaćamo cestarinu(držav ni proračun)naknad u za okoliš(državni proračun)porez na automobile (gradski proračun)porez kod kupoprodaje(gra dski proračun)porez na gorivo(državni proračun)naknad a za parkiranje(grad ski proračun)cestar ina auto-put(državn i proraču) i ti mene sada pitaš šta imaš ti od onoga što mi imamo auto????
Telac jedan odmah da si kupio auto!!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # Parking 2nezavisan 2013-07-08 12:26
Zar nisu nadležni ako im se već grabe pare mogli nama u ulici naprimjer naplatiti parking za turiste preko ljeta a ne zabraniti parkiranje ,dokazuju još jednom da su od turizma i ekonomije daleko da budu na ti ,osim one najprizemnije kako samo sebi napuniti džep a tko šljivi ostale građane,Grad Mali Lošinj i Republiku Hrvatsku .
Zar nisu svakoj kući mogli označiti 2-3 parkirna mjesta,ili proporcionalni veličini,ili kako već, koja se plaćaju ljeti ,napisati kućni broj ? Ljudi u mojoj ulici nisu polupismene ,bahate ,sebične,neodgo vorne debelokožne barabe,odrasli a i velikim djelom rođeni su na moru,sagradili kuće legalno sa svim dozvolama,plati li sve doprinose,često gradili doslovno svojim rukama i znojem mješajući beton,spavali po tavanima i garažama da po kući plate odricajući se normalnog života tisuće maraka svojih novaca za asfaltiranje te iste ulice .Imali bi i pravo sukladno uzancama civiliziranih zemalja tražiti i da se postavi rampa da pravo parkinga imaju samo stanari i njihovi gosti a ne da ulica koristi kao cjelogodišnja ili sezonska garaža nestanara i kako se kome prohtije a mi stanari da nemamo kamo sa svojim i automobilima naših gostiju .Ako su nadležni već odlučili praviti red a napravili su nered, onda neka red naprave kako spada . Naučili su Lošinjani od malih nogu što je turizam i dizali ga za razliku od nadležnih koji nikako da shvate ili ne žele da svoje visoke plaće i sve privilegije primaju zahvaljujući ljubaznosti,mar ljivosti,odrica nju od kupanja,sunca,l izanja sladoleda po rivi ljudi što rade u turizmu i to najdoslovnije od jutra do sutra .
U toj našoj sporednoj slijepoj ulici i kad se s obje strane parkiraju automobili kao što su to činili bez problema 40 godina do zabrane parkiranja od nekidan ,još uvijek ostane mijesta da prođe tenk t-36 ,panzer Tigar .
I sad se netko sjeti zabraniti ti da primaš turiste,ugrozi ti golu egzistenciju zabranjenim parkiranjem u slijepoj sporednoj ulici plaćenoj našim novcem pred našim kućama ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ParkingKonstruktivni 2013-07-08 22:53
Kako bi Gari drugačije zbrinuo sve svoje dupelisce nego da ih zaposli da naplaćuju ceste i parkinge koje su napravili naši roditelji .Ovce su za šišanje a izgleda da u Lošinju imamo dovoljno ovaca. Tko je dosada bio kriv za kriminalno stanje je poznato a tko su izdajice intersa građana na ovim izborima se vidjelo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ...Giannino 2013-07-05 03:03
Gradonacelnik, odnosno vlast radi ono sto im glasaci/narod dopusti. Naime, kada se je pocelo sa naplatom u centru, ljudi su oktretali glave. Ljudi iz centra nisu mogli parkirati aute na tenisu, jer su ljudi sa tenisa imali turiste. Grad je sirio parkrne zone, a svi mi smo okretali glave od problema. Nazalost danas ja placam parking za auto da bi turist iz Ivinog ili Perinog apartmana imao gdje besplatno parkirati. Zasto se parking na novoj rivi (makadam) naplacuje, a uredjeni parking na Zagazinjinama je besplatan?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # raspad sistemafiorenzo 2013-07-05 07:20
nije kritično samo na parkiralištima već i na ulazu u M.Lošinj. Dionica ceste i šetnice od Poljane do Runjice je jedno veliko gradilište, turisti se čude tko je tu lud Gradonačelnik, g. Lino, gđa Jović, g. Sinčić, g. Kruljac g. Kovač...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ŠetnicaKonstruktivna kritik 2013-07-05 15:01
Pa imali su samo 9 mjeseci da postave cijevi i izbetoniraju šetnicu dugačku jedan kilometar.Svugd je bi se to napravilo najdulje za dva mjeseca a ovima nije dosta ni cijela zima.Što više rastegnu,to nam više mogu naplatiti.Tipič na šljampavost gradske uprave i gradskih poduzeća prepunih nesposobnih rodjaka i stranačkih kolega.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Jović - Sinčićkaos 2013-07-05 23:15
Citat Konstruktivna kritik:
Pa imali su samo 9 mjeseci da postave cijevi i izbetoniraju šetnicu dugačku jedan kilometar.Svugdje bi se to napravilo najdulje za dva mjeseca a ovima nije dosta ni cijela zima.Što više rastegnu,to nam više mogu naplatiti.Tipična šljampavost gradske uprave i gradskih poduzeća prepunih nesposobnih rodjaka i stranačkih kolega.

Cijevi je trebala postaviti firma iz Osijeka prema ugovoru još proišle godine, ali šetnicu i stazu bez natječaja izvodi firma koja polaže tuđe ugovorene cijene??? Bez novaca jer je firma u blokadi
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # madampompadur 2013-07-05 07:34
ulaskom Hrvatske u EU prvo uhićenje jedne francuske državljanke na osnovu međunarodne tjeralice izvršeno je u M.Lošinju. Barem u nečemu smo prvi, ali ljudi se pitaju kako je mogla takva osoba godinama živjeti i raditi na ovom području svakodnevno se družeći sa Gradonačelnikom ,te direktorima Lošinjske plovidbe i Jadranke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ????btanko 2013-07-05 09:07
Daj pojasni, o čemu se to radi.
Ko je to?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # zbogom pametiava 2013-07-05 18:26
u interesu istrage ne smije se iznositi nikakve podatke o gđi Miriam i njenim avanturama po Lošinju i Sv. Jakovu...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # pakiranjeZabranjeno 2013-07-05 19:09
Gospođa Miriam ima danas prijem kod premijera Ive Sanadera,i kod ministra za gospodarstvo Radimira Čačića.Tema razgovora je:Analiza i provedba programa investicija 4,5 miliona kuna u aerodrom Mali Lošinj u svrhu unapređenja turističke djelatnosti na otoku Lošinju sa naglaskom na kulturu mediterana i francuske kuhinje,
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # sv. Jakovyves saint lorain 2013-07-05 22:22
ako Miriam propjeva letjeti će perje na sve strane, Remetinec će biti premalen da primi sve zainteresirane za strani kapital i investicije u turističku djelatnost...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kvaka 22lurdino 2013-07-06 07:26
kaos je prava riječ za investiciju na Poljani, radi se bez građevinske dozvole, projekt je dva puta mijenjan u tijeku radova, a tvrtka koja je izvođeč radova je blokirana i vodi se predstečajni postupak. Elektrovoda je tek kooperant glavnom izvođaču i završiti će isto tako u blokadi, jer Grad ne može platiti izvedene radove.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ŠetnicaKonstruktivna kritik 2013-07-06 08:58
Šetnica nije ni bitna,bitna je provizija.Zanim ljivo da posao nije dobila tvrtka Elektrovoda koja je u vlasništvu grada nego netko treći.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # konstruktivna kritikakara marko 2013-07-06 09:24
Navodno će se sljedeći tjedan održati sjednica Gradskog vijeća. Po običaju, na službenoj stranici Grada Malog Lošinja o tome nema ni riječi.
Molio bih društvo na vlasti da ne izigravaju tajno masonsko društvo, nego da rade po Poslovniku Gradskog vijeća.

Konkretno, u poglavlju XVI. JAVNOST RADA u članku 85. piše:

"O radu Gradskog vijeća javnost se obavještava putem sredstava javnog priopćavanja, oglasne ploče i objavom na web stranicama Grada.

Najava održavanja sjednice i materijal za sjednicu objavljuju se na službenim web stranicama Grada."

Molim dakle, da se dnevni red i materijali za sjednice na vrijeme javno objave na web stranici Grada Malog Lošinja.

Isto vrijedi i za održane sjednice, na web stranici Grada treba objaviti zaključke, odluke i slično.

Inače ide prijava Ministarstvu uprave, medijima i dalje svima po redu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
4 0 # dizajnweb 2013-07-06 12:58
evo već su se smrzli od straha, dragi rudi ,Sandro, Renatica....
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # javnost radaglasnogovornik 2013-07-06 14:46
smrzut će se oni kad im dođe inspekcija iz ministarstva, i zaplijeni još nekoliko kompjutera
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
07 # javnost radaEmil 2013-07-06 14:54
Citat web:
evo već su se smrzli od straha, dragi rudi ,Sandro, Renatica....
Znači ti smatraš da javnost rada gradske uprave zanima samo Rudija, Sandra i Renaticu pa nije važno što prave budale od svih građana i ne poštuju ni pravila koja su sami donijeli.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # u iščekivanju...Godot 2013-07-08 14:35
evo dnevni red, još uvijek nema materijala za sjednicu

mali-losinj.hr/.../...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # radna tijela GVanonimus 2013-07-11 09:39
Citat Godot:
evo dnevni red, još uvijek nema materijala za sjednicu
mali-losinj.hr/.../...
Ako nekoga zanima evo koga će se imenovati u radna tijela gradskog vijeća:
img703.imageshack.us/img703/486/r7x.pdf
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # gradski portalFinta 2013-07-23 09:42
Citat anonimus:
Ako nekoga zanima evo koga će se imenovati u radna tijela gradskog vijeća:
img703.imageshack.us/img703/486/r7x.pdf
Službeni gradski portal je stvarno beskoristan jer ne pruža nikakve korisne informacije. Pokušao sam saznati tko je imenovan, a evo što sam dobio:
www.mali-losinj.hr/.../
Ne znam čemu služi taj portal, ali informiranju građana sigurno ne. A možda se ne želi da građani saznaju tko je imenovan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # kako da ja ovako radim?Komunalni redar 2013-07-23 19:45
Gradska stranica je spora zahvaljujući nekakvim flash animacijama koje se učitavaju, a što se informativnsti tiče, nema čak ni odluke o komunalnom redu.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # Grad LošinjInformacije 2013-07-23 23:07
Više informacija se može naći o radu većine tajnih službi ili društava nego o radu Gradske uprave Lošinja.Izgleda da im je vrlo stalo da sakriju sve moguće podatke.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # fyispook 2013-07-24 12:15
A šta tebe briga šta oni rade?
Pazi da zbog prevelike znatiželje ne bi išao na informativni razgovor.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # ....Neznalica 2013-07-24 12:41
Citat spook:
A šta tebe briga šta oni rade?
Ne rade ništa. Ne znam zašto ih uopće imenuju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # for dummieshaxor 2013-07-25 18:52
Citat Komunalni redar:
Gradska stranica je spora zahvaljujući nekakvim flash animacijama koje se učitavaju, a što se informativnsti tiče, nema čak ni odluke o komunalnom redu.
Kažu da će Gradski informatičar napraviti svojevrsni Vodič (Users guide) za korisnike Gradske stranice.
Radni naslov projekta je "Website for Dummies" ili "Kako pronaći materijale za sjednicu Gradskog vijeća"
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # skrivanje sadržajalargo 2013-07-25 19:00
Citat haxor:
Citat Komunalni redar:
Gradska stranica je spora zahvaljujući nekakvim flash animacijama koje se učitavaju, a što se informativnsti tiče, nema čak ni odluke o komunalnom redu.
Kažu da će Gradski informatičar napraviti svojevrsni Vodič (Users guide) za korisnike Gradske stranice.
Radni naslov projekta je "Website for Dummies" ili "Kako pronaći materijale za sjednicu Gradskog vijeća"
Stranica je tako smušeno organizirana kao da nemjerno skrivaju materijale da ih je teže naći.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ..ležaljka 2013-07-06 17:41
Dali će dogradonačelnic a podnijeti sada neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnice?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
1 0 # amerikanac u Parizuzvonko 2013-07-07 10:46
ostavku se ne podnosi zbog jedne ležaljke ni u Egiptu, a kamo u kulturnom i europskom Lošinju...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # lungo marepuba 2013-07-08 07:17
koliko će još trajati radovi na fantomskom gradilištu na Poljani, promet je ozbiljno poremećen i Hrvatske ceste bi trebale poduzeti mjere da se prometnica D-100 dovede u normalno stanje. Cijeli Lošinj trpi zbog privatnog interesa vlasnika Uvale Poljana za čiji se račun radila kanalizacija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
3 0 # cuba librefidel 2013-07-08 14:33
glavna karakteristika kapitalističkog sistema je privatni interes, zato memojte kukati ni zbog Poljane, ni zbog Čikata, već tražite politički azil na Kubi gdje još uvijek vladaju vaši istomišljenici. ..
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # ....chavez 2013-07-08 17:03
Kapitalizam ste htjeli e sada ga imate.Tko vam je kriv da ste pljuvali8 po komunizmu.Sada ste dobili jednu drugu vrstu komunizma a to je komuništička partija Rusije.I dobro da su došli Rusi jer ste vi Lošinjani pokazali da ste nesposobni i da ono što imate da bi prodali za dva škuda.
E neeeeeeeee.
A moj djed je prodao Šiptarima sve lokale u prvom redu u Gradu,jeli?
E sada ćemo mi malo prodavati Rusima pa ćemo biti QVIT!!!!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # evomorales 2013-07-08 19:44
uzdaj se use i u svoje ruse, rekli su čelnici Jadranke i pokupili proviziju. No, sudac još nije odsvirao kraj utakmice pa bi moglo biti i crvenih kartona jer Europska unija ne voli baš previše ruski kapital.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ..puntin 2013-07-08 22:35
Utakmica je gotova odavno.Sada se odrađuju samo finese.Sve je rješeno i uakoro počinje zatvaranje djela Čikata između Saborke i Željezničkog,al i bit će lijepo uređeno kao Karolina.Taj dio Čikata će biti predstavljen kao najelitniji dio Lošinja.Dolazit će se isključivo sa pozivnicama i moramo priznati da Lošinj i Lošinjani zaslužuju jedno takvo mjesto.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # puntariche 2013-07-09 07:29
samo neka se radi i ulaže, šezdesetih godina prošlog stoljeća tvrtka Jadranka je pripojena Progresu iz Beograda koji je između ostalog financirao asfaltitranje ceste od Porozina do V.Lošinja. Kada su se povukli iz Lošinja ostao im je u vlasništvu samo kamp Bijar u Osoru. Pustite Ruse neka ulažu u vile i hotele, a mi ćemo mirno čekati novu nacionalizaciju i bez rada i muke dobiti objekte sa 4 i 5 zvjezdica.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
12 # ...CKKPJ 2013-07-09 17:09
E moj che,to bi bilo dobro kada bi na vlasti bili Ivo Sokolić,stari Lekić,Budislavi ć.Ali njih više nema,a danas ovi dobivaju puno više nego što je recimo tada od Progresa dobio Vjeko Galjanić i Dabo,kada su dobili Škodu coupe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # el comandantesimon 2013-07-09 20:31
kada će konačno DORH otvoriti dosje o procesima privatizacije u Lošinju. Stalno se priča o kućama, stanovima u Zagrebu i Rijeci, a obični ljudi ne mogu više ni auto parkirati besplatno ispred kuće ili stana. Još se sprdaju s nama i poručuju da idemo živjeti na Kubu. Valjda im je ostao u sjećanju posljednji izlet na Kubu pred 6-7 godina u društvu velikog vođe.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # ..patricija 2013-07-09 22:16
Kriminal u pretvorbi ne zastarijeva tako da kada vidite da glavešine bježe(recimo u rusiju)znajte da je počelo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # ne vjeruj sebi drugima još manjelegalni graditelj 2013-07-10 15:42
Citat patricija:
Kriminal u pretvorbi ne zastarijeva tako da kada vidite da glavešine bježe(recimo u rusiju)znajte da je počelo.
isto tako su rekli da bespravna gradnja ne zastarjeva, pa ti vidi danas...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # lošinjska interesna zajednicaliz 2013-07-10 07:29
pričaju u Zabodarskom da su dva aviona na zračnom pristaništu potpuno spremni da polete u svakom trenutku sa dragocjenim teretom. Nema više ni carinske kontrole, tako da se sve posložilo kako treba. Bože čuvaj Hrvatsku, odosmo mi u Rusiju...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # BoingCKKPJ 2013-07-10 10:51
Provjereno!!!
Samo jedan avion,a to što će ih biti prije polijetanja više interesenata za ulazak u avion to će se rješavati na licu mjesta,ili će ih se ukrcati više nego što ima mjesta pa će ih u toku leta bacati iz aviona.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # svetimartin 2013-07-11 07:38
navodno se sprema rat radi stolova na terasama između slastičara i novih ugostitelja koji na velika vrata ulaze na lošinjsku pjacu. Samo da nam vlast ne pribjegne staroj metodi smanjivanja zelene površine ili sužavanja ceste.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # TeslaNikola 2013-07-11 08:28
Ovo što vlast namjerava učiniti je dobro jer misli maknuti ona gnjila stabla iz pijace između Refika i Milanovića.To je dobro jer i onako ta stabla su ruglo u gradu i neznam kome je palo na pamet da ih tamo posadi.Kao da nemamo dovoljno zelenila na Čikatu.Tko želi zelenilo neka ide na Čikat.Dobro je što će se ukloniti ta stabla i tamo nakon toga obavezno treba betonirati taj dio trga i postaviti stolove ugostitelja.Čuo sam da će Lučano tamo staviti stolove i da će imati kafić i to je dobro jer će taj kafić donijeti puno više novaca nego ona trula stabla.Po meni bi trebalo posjeći i neke palme koje smetaju u gradu ali valjda će se netko u vlasti sjetiti da treba rezati i palme pa će ih porezati i postaviti stolove za kafiće.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # šire se prazne terasemicica 2013-07-11 08:29
Bilo bi za smješno da nije za plakati!!! Grad izgleda strašno sa hrpama praznih terasa koje se šire iz dana u dan, ne razumjem koji je to interes trpati stolove za goste kojih nema. A i gostima sigurno nije ugodno sjediti na pojupraznim terasama. Očito da naša Vlast nema koncepcije i da se otvara sve što nekome padne napamet!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
21 # NikolaSveti 2013-07-11 10:24
A pogledajte samo tko vodi ovaj Grad.Glavni krivci za to su Rudi Ljilja Andrino Živković Dr.Devčić Peić.Oni stvaraju probleme ovoj vlasti koja ne može sa takvim ljudima uspješno rukovoditi.Stal no podmeću i prave probleme pa unatoč tome da je sezona dobra i bolja nego lani za 4% rezultati se neće primijetiti zbog tih mutikaša.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
2 0 # gazda jezdagazda 2013-07-11 19:10
Predsjednik odbora Badurina koji nije dobio dovoljan broj glasova za vijece, imenjuje raznorazne odbore, po kojemu kriteriju , podložni podležni ili dupelizci.
Mogao je imenovati cijelu svoju djecu sa muževima (i sotvario bi mu se san, dsa ima cijeli grad) a ovako samo gazduje i popuje nad procelnicama i gradonacelnikom .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # lepiboro 2013-07-11 20:19
nemoj tako površno gledati na stvari, i on ima svog gazdu kojeg mora slušati, a i njegov gazda ima svog. To su sve gazda do gazde, a mi smo naivci koji smo glasovali za njih i dozvoljavamo da nam rasprodaju našu djedovinu...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # .patricija 2013-07-11 21:15
Nemojmo biti zločesti i budimo.iskreni. Dali u ekipi HDZ-a ima netko tko je pametniji od Badurine.A po vama tko bi trebao sastavljati odbore?Dragosla vička ili Lujo ili Vlašić.Ma kolikp god sta mislio da je Badurina budala ali on u toj ekipi nema konkurencije a i jako je poslušan.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
04 # ovce za šišanjenaivci 2013-07-11 22:14
Ovaj grad nije ni zaslužio pametnijeg on je dobio i najpametnijeg a to je Badurina.
On zna što hoce i može a to i ostvari. No sada ima profesora Kamalića i on je upleo prste u nekim odborima , on također je pametniji znalažljiviji i korektniji u ostvarivanju materijalnih dobara (lova).
A grad ostaje gradonacelniku, da vodi biznis grada, potpisuje i dogovara prijeme i sastanke po evropi.
Ove trojke je geslo " a di sam tu ja".
E dragi građani vidimo se na sljedecim izborima.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Remetinec 2013-07-12 08:01
Da Lošinjski Polančec,a Sveti Rudi bu zel meru.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # SDPčiča 2013-07-12 13:51
zašto Ljilja nije došla na sjednicu vijeća, svi smo očekivali njen nastup...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # smjenaJo-Jo 2013-07-13 09:57
U SDP-u se i onako sprema smjena vlasti, tko će biti šef bumo vidjeli. Ljilja navodno neće, nudi Antoloviću mjesto predsjednika on odbija, a Pejić ima ambicije da se kandidira. još se šuška da će LJilja mijsto gradskog vijećnika prepustit Antoloviću, pa će on s Pejićep preuzet kormilo Lošinjskog SDP-a (kombinacija - prihvatljivo )
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # u radu je spasvidoje 2013-07-13 12:34
neš ti kombinacije Ljilja i Pejić, napuhani do pucanja, umišljene veličine, Fatuta vrati se !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # pobrkani lonciMiško 2013-07-13 20:55
Vidoje pobrko si lonce koliko svatam jo-jo nam pokušava reć da ljilja izlazi iz kola koje ke sama povela. fatuta priča za se a ko je antolović?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # plesala je samo jedno ljetohrvoje 2013-07-13 21:35
antolović je šjor anđelo, ali Ljilja ne izlazi iz kola dragovoljno, nego su joj to naredili njeni nalogodavci iz propale firme LP...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # živjeli ...JBTito 2013-07-15 19:32
... a kad sam ja govorio da je dosta jedna partija... bunili ste se.. a ?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # živioante 2013-07-16 07:50
pa i sada u Lošinju vlada jedna partija, pogledaj na otoci.net kako su glasovali vijećnici po pojedinim točkama dnevnog reda. Ljilja nije ni došla na sjednicu, a protiv je bio uglavnom samo Rudi. To smo znali i prije izbora da će HDZ staviti pod kontrolu cijelo vijeće osim Rudija...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # mutnitgovac 2013-07-16 20:15
E moj Pupavac Nedić i Badurina su ti dali na korištenje teren oko kuce na zagazinama sve do mora (za prelazak u HDZ) ali ti nisu rekli da ti to moraš platiti Lozančićki. A pravi trgovac je tvoj otac koji je trgovao sa Vinkom Mužićem. A jadni Vinko "pink panter" prešao u klub HDz a , e svaka cast Vinko, stara komunjara. Kako je slatko sacuvati oteto, a za obraz nikad ga nisam ni imao otkad sam došao do love.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # prljavihari 2013-07-16 22:16
pinki oduvijek igra prljavo, jer drukčije ni nezna. Sjeti se samo kako je preko Ljilje izbacio iz igre Serđa na natječaju za marinu. Vidjeti ćemo što će biti sa marinom na Velopinu, tu se ubacuju malo jači igrači od pinkija.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # i moj brat mužićkompa 2013-07-16 23:25
Ne budi naivan, brat tarcizio Mužić, koji je sve papire za i oko gradnje kao i samu gradnju sa #rusima# vec više godina mešetari sa tovarišom Mihom,otkada je prodao karolinu za 14 miliona eura. sada na velopinu ubacio u igru i svog brata pinkija, malo marine malo aerodroma i to je to.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # tići krepivaju kantajućoyo 2013-07-17 20:07
ne dirajte Tarcizia, jer njega štiti barba iz Trsta, a ne samo druzje iz Caroline. Pamet u glavu, a dolje što uleti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # klan mužićklan 2013-07-17 20:41
E sada nema više pranja novca preko barbe i popa iz trsta, do sad je sve išlo glatko rad za talijane a novac u trstu, a na računu mižerija ? doci ce i tomu kraj, jedino ako nije i Linić kod brace na platnoj listim a što je vjerojatno moguce.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # doncorleone 2013-07-17 23:04
nije samo Linić nego puno jača ekipa s ove strane Jadrana kao i s druge strane. Sve zavisi da li će Perković propjevati, što je malo vjerojatno...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # državniinspektorat 2013-07-24 14:46
Je li istina da su inspektori dobili još jednu ovlast a ta je da tuku obrtnike točnije obrtnice - žene kao što je bio slučaj neki dan na Čikatu
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Tko to tamo tuče?Neznalica 2013-07-24 15:03
Citat inspektorat:
Je li istina da su inspektori dobili još jednu ovlast a ta je da tuku obrtnike točnije obrtnice - žene kao što je bio slučaj neki dan na Čikatu
Koji inspektor je istukao koju ženu?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # reketarbiznismen 2013-07-25 16:31
to je sigurno inspektor Lozančić, otac mu više godina drži štand voca i sladoleda, sa kojim papirima i sa kojim porijeklom robe, to nitko ne more znati gospe ti.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # svoj svomekum 2013-07-25 17:15
Citat biznismen:
to je sigurno inspektor Lozančić, otac mu više godina drži štand voca i sladoleda, sa kojim papirima i sa kojim porijeklom robe, to nitko ne more znati gospe ti.
Smeta ti što je dobar sin? Ali pomaže i drugima ka kumu Baljku da ima gradsku terasu bez da plaća i bez uvijeta za ugostitelstvo i da ima pečenjaru. Pa mu dođe samo na janjetinu a ne u inspekciju.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # zla krvnezavisan 2013-07-24 19:47
Neznam jeli to istina ,
ali da su se u zadnjih par dana ljudi potukli radi parkinga,i da je jednoj gospođi izgreban i jednom gospodinu udubljen automobil radi parkinga to znam ,i da su ljudi susjedi radi zabranjenog parkinga prestali međusobno nakon 4o godina razgovarati i počeli se gledat drugim očima to znam ,i da će to prerastat u svakodnevnicu to isto znam .
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # luisifigo 2013-07-24 14:48
Ne to smiju samo šefovi dok ovi niži nemaju te ovlasti
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # pikamer 2013-07-24 18:56
evo počeli su ponovno radovi na Poljani kako ne bi zaostali za Cresom i radovima na zaobilaznici, bravo dečki tako se reklamira Hrvatsku kao najpoželjniju destinaciju sa bukom bagera i pikamera...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
03 # dinosaurus 2013-07-24 21:42
svaki dan se domaći i turisti svađaju oko parkirnih mjesta samo da bi 40 zaposlenika Lošinj parkinga mogli uživati. Dok je jedna LP (Lošinjska plovidba) otišla u stečaj druga LP svake godine značajno povećava broj zaposlenika.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # Ovce su za šišanjeInformacije 2013-07-24 22:46
A poslije rampe ,ravno u Casino potrošiti "višak" novca.Još ih je malo 40 koji naplaćuju za ove dvije -tri ulice u Lošinju ,bit će ih do kraja mandata još toliko.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # 40 hajdukaNN 2013-07-25 09:47
Citat saurus:
svaki dan se domaći i turisti svađaju oko parkirnih mjesta samo da bi 40 zaposlenika Lošinj parkinga mogli uživati.
Otkud ti taj broj. Jesi ih prebrojavao?
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
02 # kuda idu divlje svinjemile vrbica 2013-07-25 07:47
vidjeti ćemo na kraju sezone tko će koga ošišati, kada se svedu računi neće puno ostati za prezimiti. Previše je parazita na ovako malom prostoru, kao što su veprovi uništili ovčarstvo tako će ova vlast uništiti gospodarstvo.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # i na čikatu radovičikat 2013-07-25 07:51
Citat amer:
evo počeli su ponovno radovi na Poljani kako ne bi zaostali za Cresom i radovima na zaobilaznici, bravo dečki tako se reklamira Hrvatsku kao najpoželjniju destinaciju sa bukom bagera i pikamera...
radovi su i na vilama po čikatu, unatoč kupačima i šetačima, i tamo nije stigla sezona... drugi bi odavno morali prestati sa radovima...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # kamajakakaljn 2013-07-25 14:10
Miha uzmi pare i bježi.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # siromahoo 2013-07-25 16:15
To je sigurno nezasiti izvođac Tercizio Mužic, on jedini svake godine jadan radi kad dođu turisti,nema šta za jesti..
sramota za grad i za odluke grada o prekidu radova u vrijeme tguristicke sezone.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
0 0 # još malo pa nestaloalo alo 2013-07-25 20:33
A kako stvari stoje, Grad iduće godine planira povećanje prihoda od prodaje zemljišta za oko 8,2 milijuna kuna.
Bez sumnje, neprikosnoven način punjenja gradskog proračuna...
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
01 # rasputin 2013-07-26 07:31
čujte i počujte, predjel nekada zvani Čikat odlukom gradskog vijeća M.Lošinja preimenovan je u Šetalište oktobarske revolucije, Lošinjanima strogo zabranjen prilaz !!!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
05 # aktualnogost 2015-05-09 15:34
Odlućio sam osvježiti ovaj stari post ponukan nedavnim doživljajem na Kalvariji. Naime, kao gost Malog Lošinja dolazim relativno često već duži niz godina, ali sam nedavno ostao zapanjem ponašanjem jednog gospodina koji je prvo bez kompleksa "prošao" kroz crveno na semaforu, zatim skrenuo prema prodajnom centru Jadranke i parkirao ispred stepenica prodajnog centra. Na pitanje važe li to neki novi propisi, slučajni prolaznik objasnio mi je da se radi o g. Nediću, predsjedniku Gradskog vijeća i uglednom članu HDZ-a.
Kad čitam ove stare tekstove od prije dvije godine, svjetan kadrovske ograničenosti malog mjesta, ipak se pitam koga su to moji dragi Lošinjani izabrali da ih vodi?
Više sreće drugi put!
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj
06 # ........ZG 2015-05-09 16:15
Citat gost:
Odlućio sam osvježiti ovaj stari post ponukan nedavnim doživljajem na Kalvariji. Naime, kao gost Malog Lošinja dolazim relativno često već duži niz godina, ali sam nedavno ostao zapanjem ponašanjem jednog gospodina koji je prvo bez kompleksa "prošao" kroz crveno na semaforu, zatim skrenuo prema prodajnom centru Jadranke i parkirao ispred stepenica prodajnog centra. Na pitanje važe li to neki novi propisi, slučajni prolaznik objasnio mi je da se radi o g. Nediću, predsjedniku Gradskog vijeća i uglednom članu HDZ-a.
Kad čitam ove stare tekstove od prije dvije godine, svjetan kadrovske ograničenosti malog mjesta, ipak se pitam koga su to moji dragi Lošinjani izabrali da ih vodi?
Više sreće drugi put!
Na Lošinju se poštuju lokalna pravila, a određuju ih lokalni šerifi, počevši od plaćanja (utaje) poreza, iznajmljivanja apartmana "prijateljima", građenja bez ili mimo građevinske dozvole (primjer Mihinog dvorskog arhitekta i trenutnih događanja na Čikatu), pa do prometnih prekršaja tipa prolaska kroz crveno svjetlo i parkiranja na nedozvoljenom mjestu.
Na Lošinju samo budale poštuju zakone ove države, a gospodin Nedić svakako nije budala.
Odgovori Odgovori i citiraj Citiraj

Dodaj komentar

Komentari koji nemaju veze s temom članka uz koji su uneseni bit će uklonjeni. Za unos "off topic" komentara mogu se koristiti stranice SVAŠTARA 2, SVAŠTARA, ŠKOVACA i SATIRIČKI PRILOZI. Uredništvo ne snosi odgovornost za sadržaj komentara.

Sigurnosni kod
Osvježi

galerije1

mi-logo
wonline
yrno
Vremenska prognoza
za Lošinj


setnja

ubojstvoborocid

ZADNJI KOMENTARI

 • Banalnost neznanja

  robert 07.08.2022 21:31
  Nova Ana
  A kaj ćete naći bolju Anu od ove? :lol: :lol: :lol:
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  Bože, Bože zašto si nas ostavi 07.08.2022 14:12
  Ratnici
  Bio je na istom kao i ovaj koji stoji na groblju pored Nedića, čovjek koji je prijetio ...
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  ... 07.08.2022 13:32
  GC, i sam branitelj
  Nekoliko puta se pohvalio da je kao branitelj sudjelovao u domovinskom ratu. Nikada nije ...
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  Grad za Tebe 07.08.2022 09:39
  Ratnici s kauča
  Ona nije ni mogla biti. To i nije problem,problem su ovi koji se prave da su bili u ratu, a ...
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  gost 06.08.2022 17:24
  Pinokio Kapeli
  Bez imalo stida gospodin saborski zastupnik se pred Saborom i pred TV kamerama znači za ...
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  Miro 06.08.2022 15:39
  ...
  Bila je na ratištu isto koliko je bio i gospodin saborski zastupnik pored nje.
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  Grad za Njega 06.08.2022 14:39
  Bespravni graditelj
  Taj isti koji je prijetio vatrenim oružjem nije ni dana bio na ratištu, isposlovao sve ...
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  Grad za Tebe 06.08.2022 12:56
  A tko si ti ?
  Ovo je još jedan primjer kako se omalovažava domovinski rat. Odjednom su prevladane ...
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  Zez 06.08.2022 12:06
  Šminka?
  Šta Volarićka bila na ratištu ili joj je to samo šminka?
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  gost 06.08.2022 11:02
  Zajedništvo vlasti s braniteljima
  A sada portal javlja Branitelji i gradska vlast zajedno na Dan pobjede i "Potvrđeno je ...
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  Sve što sja 05.08.2022 13:18
  Nije zlato
  Bit će da je kod nje trauma od Oluje sa malim zakašnjenjem počela djelovati na fakultetu ...
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  gost 05.08.2022 13:13
  Ratnik od formata
  Ovaj je za Anu nezaobilazan. Za vrijeme Domovinskog rata i Oluje imao je ratnu zadaću da ...
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  CroCodil 05.08.2022 10:35
  Di je bila za vrijeme Oluje?
  Mislim da i Ana može kao Banožić danas kazati da je i nju rat donekle traumatizirao. Vršnjaci ...
   
 • Ajoj! Nešto stvarno nije u redu!

  NN 05.08.2022 09:56
  Postrojavanje branitelja
  Koje dezertere će ove godine Ana Kučić pozvati da na Dan pobjede s njom postrojavaju ...
   
 • Banalnost neznanja

  NN 04.08.2022 10:30
  HDZ zna!
  Nije on glup. On misli da su svi građani glupi jer HDZ je unatoč aferama, pljački i siromašenju ...
   
 • Banalnost neznanja

  JK 04.08.2022 10:19
  ...
  To ti je zato jer si glup pa ne kužiš ni kujca.
   
 • Banalnost neznanja

  Zoomba 04.08.2022 10:13
  Ana ne laže
  Ovo gore je slika iz jednog od predizbornih video Đireva s Jurkotićem koji smo svi platili ...
   
 • Banalnost neznanja

  Gost, ma ne ovaj Anin trol 04.08.2022 09:48
  Palčevi dolje za GOST-a
  A koliko pozitivnih lajkova (palac gore) dobivaju tvoji hvalospjevi Ani Kučić, Nediću i ...
   
 • Banalnost neznanja

  Qwert 04.08.2022 08:55
  ###
  Teško onoj koju ti hvališ i braniš od kritika.
   
 • Banalnost neznanja

  možda ono 04.08.2022 08:42
  možda ovo
  Vučićeva retorika, mitomanija, najbolje odi sam na Jadranski.hr pa provjeri
   
 • Banalnost neznanja

  Qwert 04.08.2022 08:37
  Od pohvale boli glava
  Ovakva pohvala joj više škodi nego najgora pljuvačina :lol:
   
 • Banalnost neznanja

  GOST 04.08.2022 08:23
  ...
  Iz priložene slike su mogle biti izrezane pozitivne objave a ime je pokriveno (zašto, ako su ...
   
 • Banalnost neznanja

  Gost 03.08.2022 20:45
  Prilog promociji gradonačelnice
  Ne znam, ali ako služi ovo je moj prilog njezinoj promociji. Besplatan. Ona tako voli.
   
 • Banalnost neznanja

  WoW 03.08.2022 20:43
  !!!
  Vidljivo je da su i komentari građana sve redom pozitivni. Odišu ljubavlju prema HDZ-u i ...
   
 • Banalnost neznanja

  Lovac 03.08.2022 20:42
  Vila Saborka
  Kada rusi misle izvršiti primopredaju okupiranih čestica (pomorskoga dobra) i svega što su ...
   
 • Banalnost neznanja

  Simon 03.08.2022 19:56
  Freudian slip?
  Slažete se da ovaj portal služi promociji gradonačelnice?
   
 • Banalnost neznanja

  Gost 03.08.2022 19:35
  Uhljebi troše naše kune za svoju promidžbu
  Ne treba ih skupljati. Skupljeni su na ovom portalu a kupljeni su za novac nas poreznih ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  vito 03.08.2022 18:59
  ;;;;;;
  Svakom tko zna što znače pojmovi "istina" i "činjenica" jasno je da u tvojim komentarima ...
   
 • Banalnost neznanja

  Simon 03.08.2022 18:13
  Every breath you take
  Nisam ja taj koji skuplja njene foto-video materijale iz raznih izvora i pod hinjenim ...
   
 • Privid političkog konsenzusa

  ..... 03.08.2022 18:07
  GOST
  Pomažu mi ovi glupi komentari koji se nadovezuju na moje činjenice,kao tvoj,pa dobijem ...